Radio interviews

samenspraak2Marcel Messing in gesprek met Guido Jonkers en Ad Broere.
Met als uitgangspunt economie en spiritualiteit komen de diepere lagen van het menselijke zijn en de ontwikkelingen in de wereld aan bod.

Male and female sex glands develop in the embryo of the originally undifferentiated in terms of sex rudiments - the embryonic gonad. Sexual differentiation of the fetus begins around the 6th week of embryonic life under the influence of genetic information Lees meer... 87 reacties

Radio interviews

finding voicesJeroen en Nexus hebben de enige echte Iceman Wim Hof in het programma te gast. Wim Hof is bekend geworden doordat hij extreme kou weet te weerstaan en met de minste moeite een paar baantjes trekt in een bevroren vijver, bergen beklimt in zijn korte broek, etc. Iedereen zal begrijpen dat je absolute controle over je lichaam moet hebben om dit soort zaken uit te voeren.

Radio interviews

finding voicesDinsdagavond 18 februari hebben wij Steve Brown te gast. Ja, je leest het goed, de luis in de pels van o.a. Peter R de Vries. Steve Brown is misschien wel de bekendste “crimineel “ van Nederland. Hij heeft openlijk toegegeven in de jaren zeventig, tachtig en begin jaren negentig in de hashhandel actief te zijn geweest, maar heeft de criminaliteit naar eigen zeggen in 1992 de rug toegekeerd.

Radio interviews

fvr karen hudesOnlangs nog heeft Karen Hudes een interview gedaan met Johan Oldenkamp op FindingVoicesRadio. Dit interview was in de Engelse taal. Omdat nog steeds veel mensen de Engelse taal niet voldoende beheersen om zo’n interview goed te kunnen volgen heb ik Karen Hudes gevraagd of ze een interview wil doen in de Nederlandse taal, daar ze in Nederland gestudeerd heeft en onze taal beheerst.

© 2019 Bovendien.com. All Rights Reserved. Designed By MYPC Webdesign