De Maidan sluipschutters die in februari 2014 210 politieagenten en 70 demonstranten doodden hebben zich gemeld en een bekentenis afgelegd voor een gerechtshof in neutraal gebied, Wit Rusland ook bekend als Belarus. De reden voor hun bekentenis is tweeledig. Ze kregen geen vergoeding voor wat ze deden maar belangrijker, 6 van hun oud collega’s vonden onder verdachte omstandigheden hun dood. Om zichzelf te beschermen vertellen ze nu precies wat er die dagen gebeurde, wie erachter staken en wat de bedoeling was.

De sluipschutters werden Oekraïne binnen gesmokkeld via Georgië in opdracht van Saakashvili. Saakashvili, die vooruit geschoven werd in 2003 door Soros om de rozenrevolutie te leiden in Georgië. Volgens wikipedia een geweldloze revolutie maar niets is minder waar. Tientallen zo niet honderden mensen die weerstand boden werden geëlimineerd door zijn regime. Later was hij ook de aanstichter van de oorlog in Zuid Ossetia in opdracht van Soros maar de Russen eindigden deze oorlog in slechts 3 dagen. Het duurde jaren voordat Saakashvili uit zijn ambt werd gezet maar dit lukte uiteindelijk toch. Saakashvili trok verder naar Oekraïne om daar zijn volgende opdracht voor Soros voor te bereiden. Onder de personen die rechtstreeks in verband gebracht worden met de coup in Oekraïne zijn o.a. een Amerikaanse militaire officier die de belangrijkste contactpersoon was voor de coupplegers met de naam Christopher Brian Boyenger ( waarschijnlijk een schuilnaam ) en Andriy Parubiy, de top van de Oekraïense nazigroep sinds 1991.

Nu volgt het interview dat een Italiaanse verslaggever, Gian Micalessin had met 3 van de Maidanschutters.

Wel nu. Welke conclusie kunnen wij trekken uit deze bekentenissen. De namen zijn nog niet genoemd maar spelen wel een hele belangrijke rol in dit geheel.

eumaidan

Onze zogenaamde democratische leiders van de EU wisten dit en maakten deel uit van de coup. Met andere woorden. De westerse politieke organen van zowel de Amerikanen alsook van de EU zijn misdadigers van de ergste soort en komen er mee weg. Simpel door steeds maar weer de vinger te wijzen naar Rusland. Onze nieuwsvoorziening deed geen enkele moeite en nog steeds niet, om de waarheid boven tafel te krijgen, sterker nog, ze gaan mee met het verhaal van de coupplegers en maken zich daarmee medeschuldig aan massamoord. Al deze mensen, de politiek, organen als de EU en de NATO, mensen die ons nu belastingen opleggen op basis van complete onzin onderzoeken naar CO2, zijn misdadigers en hebben geen enkel recht ons de wetten voor te schrijven en/of ons belastingen op te dringen. Als je denkt dat ze dit voor ons doen, vergeet het maar. Deze openbaringen laten zien wat voor monsters onze politici en leiders werkelijk zijn.

Eén man wist van de coup op voorhand en meldde dit tijdens een toespraak. Mensen die blijkbaar al op de hoogte waren van de plannen verstoorden zijn toespraak.

Het heeft een tijdje geduurd maar de waarheid is dan nu eindelijk bekend. Het zal ongetwijfeld nog een tijd duren totdat ook de waarheid over andere aanslagen bekend zal worden zoals bijvoorbeeld de aanslag op de MH-17. Ook hier waren namelijk volgens de radarbeelden die de Russen daags na het gebeuren vrijgaven Georgische straaljagers op te zien die de MH-17 uit de lucht haalden. Niet vreemd dat Soros persona non grata is in Rusland. De man loopt in het westen nog steeds de deuren plat bij politici en verbonden organen.

Ik hoop dat dit nieuws ook onze westerse nieuwskanalen zal bereiken maar heb hier sterke twijfels over want dit nieuws nu brengen is een bekentenis van massamoord door politiek en media!