Nu de Russen samen met het Syrische leger en hulp van Iran en Hezbollah, de betaalde huurlingen van de westerse elite vrijwel volledig verslagen hebben in Syrië, hebben de elite nog maar één optie en dat is een wereldoorlog forceren om hun falende financiële systeem van dood en verderf te kunnen herstarten. De oude mantra van chemische wapens op burgers wordt voor de zoveelste keer uit de kast gehaald en de vreselijke liegende en collaborerende mainstream media spelen het spel van dood en verderf weer naar hartenlust mee.

Je zag het al van mijlenver aankomen. Eerst de vreemde uitspraak van Trump dat de VS haar troepen terug zal trekken uit Syrië, dat was een teken aan de wand. De VS zal haar troepen niet vrijwillig terugtrekken uit Syrië of andere landen in het Midden oosten want ze vechten daar niet tegen terroristen maar tegen burgers, vrouwen en kinderen. De chemische aanval in Douma is niets anders dan weer een voorwendsel om niet alleen de troepen in Syrië te houden maar om zelfs meer troepen te sturen want Israël heeft bescherming nodig. En dat Israël bescherming nodig heeft is een gegeven. Dat land heeft de meest enge vorm van dictatuur waarbij alles wat niet joods is minder dan een hond of varken wordt geacht. Israël en de VS zijn beiden van de elite, dat is de reden waarom Israël altijd met hand en tand verdedigd wordt, zelfs als hun moordpartijen van de beeldschermen afspatten en het bewijs onweerlegbaar is.

warmongers

Om Israël sterk te houden is het zaak de omringende landen zodanig te verzwakken dat ze geen bedreiging meer kunnen vormen. Dat is de reden waarom landen zoals Irak, Soedan, Somalië en Libië met de grond gelijk gemaakt werden. Het was nu de beurt aan Syrië want ook Syrië stond op het inmiddels wereldberoemde lijstje van Generaal Wesley Clarck dat hij aan de vooravond van de oorlog tegen Irak en Afghanistan ( op valse gronden ) kreeg van zijn collegae.

https://youtu.be/f7NsXFnzJGw?t=136

Gelijktijdig met deze oorlogen voeren de elite nog een oorlog namelijk die in Yemen. Met Saoedisch geld worden wapens van de Britten en de VS ingezet tegen voornamelijk burgers. Met de duizenden tegelijkertijd worden vrouwen, ouderen en kinderen gebombardeerd, dag in dag uit. De meest vreselijke wapens worden ingezet zoals kluster-munitie die zelfs na de oorlog slachtoffers blijft maken, voornamelijk onder kinderen die de munitie vinden en aanzien voor speelgoed. Alsof dat nog niet vreselijk genoeg is wordt de meeste munitie voorzien van een laagje uitgewerkt uranium waardoor elk plekje waar een kogel, granaat of bom ligt verziekt raakt van straling, Dat zal zijn weerslag hebben op generaties na de oorlog. Hoe ziek kun je zijn om op deze manier een oorlog te voeren tegen mensen die zelf geen wapens hebben? Vreemd genoeg hoor ik geen enkele journalist over deze oorlog maar als de koppensnellers van Al Qaida, El Nusra, samen met hun vriendjes van de Witte Helmen roepen dat er chloorgas gebruikt is in Syrië, dit terwijl Assad en zijn manschappen de oorlog vrijwel gewonnen hebben, zijn de rapen blijkbaar gaar!

Vorig jaar trouwens was het ook al prijs toen Trump 59  tomahawks op een Syrisch vliegveld liet afvuren op basis van een gerucht in de wereld gebracht door de huurlingen van de elite en niet te vergeten de Witte Helmen die blijkbaar alleen mensen redden in gebieden waar El Qaida of Al Nusra actief zijn. Toen zou het een aanval geweest zijn met sarin gas, dat werd echter nooit bewezen, sterker nog, het tegendeel kon wel bewezen worden want de video’s die door de studio van de Witte Helmen geschoten waren leken nergens op, de grootste leek kon zien dat er een afgrijselijk toneelspel werd opgevoerd.

Deze vrouw uit Syrië vertelt wat er werkelijk aan de hand is momenteel in Douma en hoe dit een jaar geleden al voorbereid werd door een radicale groep, ze noemen zich, The Army of Islam, maar ze hebben niets met de Islam te maken, dat voorwendsel moeten ze gebruiken van hun broodheren om de Islam als kwaad af te kunnen schilderen.

Maar er gloort toch een sprankje hoop tussen de leugens, propaganda en vreselijke moordpartijen want één van Amerika’s grootste nieuwskanalen, FOX, gelooft de lezing van haar eigen overheid niet en roept de Amerikaanse en de wereldbevolking op deze zaken kritisch te bekijken en de woorden van de overheid niet zomaar voor waar aan te nemen. Dit is een wending die ik niet eerder gezien heb in de mainstream media. Misschien groeit hier iets groters uit!

Deze keer is het echter heel anders dan alle andere keren dat de elite hun gifgasverhaal deden, deze keer hebben de Russen aangekondigd niet stil te zitten als er een aanval uitgevoerd wordt. Elke dreiging vanuit de lucht of elders vandaan zal een antwoord krijgen, zelfs als dat betekent dat er militair moet worden ingegrepen. Zo’n waarschuwing hebben de Russen nog niet eerder gedaan.

Net als met de Skripal zaak, waar de Russen werden beschuldigd van het vergiftigen van een oud Russisch spion in Engeland, dat verhaal dat nu langzaam dood begint te bloeden omdat de Britten op meerdere leugens betrapt zijn, dankzij de clown Johnson, blijkt ook hier dat het Westen blijkbaar iedereen kan beschuldigen van wat dan ook, meteen maatregelen mag nemen en zelfs militair ingrijpen ( zie 59 tomahawks ) en zich aan niemand meer hoeft te verantwoorden. De VS hebben al aangekondigd dat ze zullen aanvallen met of zonder steun van de VN. Kunnen we dat onbetaalbare en vooral onbetrouwbare orgaan ook meteen opdoeken! Deze keer komen ze de Russen echter tegen en al zelfs de Russen in de knel komen zullen de Chinezen, Iraniërs en vele andere naties Rusland komen helpen. De hegemonie van de westerse elite is bijna over!

 

Update;

China heeft beschikbare oorlogsboten onder commando van Rusland gesteld.

Russen op de grond in Douma op zoek naar slachtoffers van de vermeende chemische aaanval die door de Witte Helmen en de terroristen van de elite gemeld werd. Er is helemaal niets te vinden wat op een chemische aanslag lijkt.

Colbert heeft ook een opensource onderzoekje gedaan naar de incidenten in Syrië.

Dreigende wereldoorlog laat journalisten hun leugens intrekken!

Nu de kans op een wereldoorlog groter dan ooit dreigt te worden begint bij sommige mainstreamjournalisten het geweten te knagen. Deze dappere mannen doen wat ze eigenlijk al veel eerder hadden moeten doen, toegeven dat de verhalen die zij de wereld in brengen uit de duim gezogen zijn door de CIA en andere inlichtingendiensten om de oorlog in Syrië gaande te houden en zelfs uit te breiden. De beweegredenen hierachter zijn veelvuldig maar de voornaamste punten zijn, de aanleg van een gasleiding door Syrië die geweigerd werd door Assad en het verzwakken van potentiële tegenstanders van Israël met de intentie ervoor te zorgen dat Israël kan blijven bestaan. Israël is immers het beloofde land van de financiele elite. Feitelijk is Israël Rothschildland. Naast deze twee belangrijke punten is het handhaven van oorlogen belangrijk voor het behoud van het corrupte financiële systeem van de Rothschilds.

BBC journo confronted after deleting tweet doubting 'staged' scenes in Syria

Ook een NBC verslaggever doet zijn verhaal, de leugens die hier verteld werden stammen alweer uit 2012.

Deze CNN nieuwslezer krijgt bijna een appelflauwte als een Amerikaans congreslid twijfelt stelt aan de officiele lezing van de vermeende chemische aanval. Waarom zou Assad een chemische aanval op dit moment doen terwijl hij feitelijk de oorlog al gewonnen heeft? De vraag is legitiem en het congreslid verdient een vette pluim voor zijn standvastigheid.

De smerige rol van het Westen in Syrië.

Verschillende ernstige fouten in het CIA-rapport over het Khan Shaykhun-incident, de gasaanval in Syrië 2017

De arrestatie van Navo officieren in Aleppo

De door de jihadisten gebruikte middelen van de Navo om een ziekenhuis in West-Aleppo aan te vallen

Met al deze goed getoetste informatie voorhanden blijven onze nieuwskanalen de leugens van de CIA vertellen en uitbreiden. De hele Wereldbevolking wordt voorgelogen door de media en ze komen er blijkbaar mee weg. De media brengen dit nieuws alsof wij blij moeten zijn met een nieuwe aanval op onschuldige mensen. Zum kotzen!

Kinderlijkjes

Kinderlijkjes worden heen en weer gedragen om  echte foto's te maken van een nep chemische aanval. Inmiddels verblijven er talloze westerse journalisten in Douma maar geen één kan bewijs leveren van de vermeende chemische aanval. Ze mogen vrijuit spreken met burgers, soldaten, artsen etc.

De website Blackstone Intelligence Network heeft foto's in handen gekregen van de servers van jihadisten en de Witte Helmen. Hierop zijn verschillende foto's te zien waaruit blijkt dat de terroristen kinderlijkjes gebruiken om hun verdachtmakingen richting Rusland en Syrië kracht bij te zetten. De kinderlijkjes zijn volgens Syrische bronnen ( Syrian Girl ) afkomstig uit verschillende gebieden waar terroristen opereerden. Zij werden daar ontvoerd. Nu duiken deze kinderen dood op in deze foto's.

Bewijs van gemanipuleerde beelden van kinderlijkjes

Een ouder filmpje want hier wordt gesproken over Aleppo maar wat deze meneer vertelt is precies wat er aan de hand is. Zie ook hier weer hoe deze twee journalistenratten er alles aan doen om de waarheid een draai te geven.

Voor de mensen die nog steeds niet willen geloven dat onze overheden diegenen zijn die de misdaden in Syrië laten uitvoeren kunnen zich nog even laten overtuigen door onderstaande video.

Voormalig ambassadeur voor Syrië in Engeland Peter Ford klapt uit de school over Syrië en de rol van de Westerse landen in deze oorlog.

Wie zijn de witte helmen?

http://bovendien.com/laatste-nieuws/syrie/witte-helmen-in-aleppo-en-het-zionistisch-plan-b-voor-syrie

Oorlogsmisdaden door Witte Helmen, Franse delegatie in Syrië ziet eindelijk de waarheid en wordt aangevallen!

Minister van buitenlandse zaken van Rusland, Lavrov, heeft onweerlegbaar bewijs dat Engeland achter de valse chemische aanslag zit.

Voormalig hoofd van het Britse leger wordt afgekapt als hij de lezing van de nieuwslezer niet bevestigt.

Zwitsers rapport over monster van gifgas Salisbury. Gifgas is NIET in Rusland geproduceerd, is geproduceerd in UK of VS.

https://www.rt.com/news/424149-skripal-poisoning-bz-lavrov/

De leadzanger van Pink Floyd werd afgelopen dagen benaderd door de Witte Helmen om een statement te maken ten behoeve van de Witte Helmen. Via e mail werd hij benaderd.

whitehelmetsrogerwaters

wittehelmewaters

Roger Waters bedankte voor de eer en liet het volgende weten;