white helmetsDe VS hadden het al aangekondigd, wij zullen een informatieoorlog beginnen en wij willen plan B uitrollen in Syrië. Balen dat er vandaag de dag zoveel andere bronnen zijn zoals Bovendien.com waar mensen ongefilterde, ongesubsidieerde informatie kunnen krijgen over de toestand in de wereld.

De oorlog in Syrië is in tegenstelling tot wat de mainstream media iedereen wil doen geloven, geen burgeroorlog maar een zogenaamde proxy-oorlog van huurlingen om de door de elite gewenste wisseling van de macht in Syrië voor elkaar te krijgen. Ik weet niet hoe vaak wij dit nog moeten aantonen maar zolang dit nodig is zullen wij dit blijven doen.

Toen de eerste opstanden begonnen in Syrië sprak men over het Vrije Syrische Leger. De opstandelingen zouden ongewapend zijn maar schoten wel talrijke politiemensen dood tijdens die eerste vreedzame demonstraties. Toen later bleek dat dit vrije Syrische leger niets anders was dan een groep huurlingen, die eerder succes hadden gehad in het omver werpen en vermoorden van Ghadaffi, werd deze lezing niet meer gebruikt.

Denkende dat wij met zijn allen net zo achterlijk zijn als de doorsnee Amerikaanse burger, verzon de denktank van de CIA , MOSSAD, MI6 een nieuwe naam voor dezelfde groep, de nieuwe naam werd de gematigde rebellen. Miljoenen werden er geïnvesteerd in deze club maar bij navraag door enkele kritische journalisten die zich beriepen op Freedom of Information Act, bleek dat er slechts één persoon daadwerkelijk opgeleid was. Duidelijk verhaal wederom, er werd helemaal niemand opgeleid want ze hadden al huurlingen in dienst, de gematigde rebellen opleiding was niets meer dan een rookgordijn om huurlingen ongehinderd te kunnen financieren.

Toen dit eenmaal bekend werd verscheen al snel weer een nieuwe organisatie die zich het leed van de Syriërs aantrok. De SNC ofwel Syrian High Council. Ook deze groep moest ervoor zorgen dat het leek alsof in Syrië daadwerkelijk een burgeroorlog aan de hand was. Bij een burgeroorlog hoort immers een voor en een tegenpartij. Deze SNC wilde echter niet onderhandelen over vrede, ze hadden maar één voorwaarde en dat is dat de tot 2 keer toe gekozen president van Syrië, Bashar Al Assad, moest vertrekken zodat het SNC samen met de vele huurlingenfracties het land konden overnemen. Wij hebben in Libië gezien waartoe dat leidt!

Aleppo terror attacks

whitehelmets

Deze weken staan de kranten bol van weer een nieuwe groep in Syrië die, hoe kan het ook anders, zichzelf van geen kwaad bewust zijn, telkens Assad en Rusland beschuldigen van bombardementen op burgerdoelen en voor het oog van de camera overkomen als oprechte goedzakken die kinderen en andere kwetsbare mensen proberen te redden in oorlogsgebied. Deze groep worden de White Helmets genoemd of in het Nederlands, de Witte Helmen. De naam maakt meteen duidelijk waaraan ze te herkennen zijn, een witte helm die vanzelfsprekend vreedzaamheid en hulp impliceert. Wie zijn deze mensen en met welk doel zitten ze midden in Alleppo, betere vraag misschien nog wel, hoe zijn ze in hemelsnaam Aleppo binnen gekomen? Aleppo is hermetisch afgesloten omdat een groot gedeelte van de El Nusra huurlingen zich hier schuil houden en al jaren de bevolking terroriseren en voor het minste bestraffen met de dood.

De organisatie neemt naar eigen zeggen geen geld aan van belang hebbende partijen of van oorlogspartijen en zijn compleet neutraal.

Als wij op zoek aan naar wie deze mensen zijn zou je haast tranen in de ogen krijgen van hetgeen zij over zichzelf schrijven. Mensen die hun eigen leven in de waagschaal gooien om anderen te helpen. Ze halen mensen onder ingestorte gebouwen vandaan, lappen gewonde mensen op, transporteren ze naar ziekenhuizen, etc. Echte Engelen op Aarde temidden van hels geweld in Syrië! Wat een helden, dames en heren, mag ik aub een daverend applaus voor deze superhelden?! Ook onze minister Bert Koenders, u kent hem nog van zijn prachtige werk in voormalig Joegoslavië, erkende deze helden direct en maakte zonder blikken of blozen 4 miljoen euro over naar deze club!

Geweldig gebaar van Bert Koenders met ons belastinggeld. De Witte Helmen staan zelfs op de nominatie om de Nobelprijs voor de vrede in ontvangst ten nemen. En toen kwam een grote olifant en blies het sprookje uit.

white helmet infographic 2

De witte helmen organisatie is ontstaan uit het Syrische Civiele Defensie leger, dat zoals jullie weten ook niet bestaat behalve in de analen van de elite die al deze organisaties in het leven roepen om de schijn van een burgeroorlog hoog te houden. Jabhat al Nusra, Jaysh al Islam, Ahrar as Sham en ISIS horen allemaal bij deze SCD ofwel White Helmets. De organisatie is de nieuwste vinding om ons een rad voor ogen te draaien. Samen met het niet bestaande Observatorium voor mensenrechten in Syrië werkt deze nieuwe groep aan nieuwe destabilisatie in Syrië om alsnog het beoogde elitaire doel, afzetting van Assad te forceren. Een grove beschuldiging van mijn kant maar ik ga het jullie aantonen. De afbeelding boven laat de organisatiestructuur zien van de Witte Helmen en het zal jullie opvallen dat de Britten hier een dikke vinger in de pap hebben, wederom. Ook zien jullie het logo staan van USAID, de organisatie van Dhr. Soros en als Soros iets doet dan kun je er gif op innemen dat het voormalige Blackwater, nu Academi, ook van de partij is. En als klap op de vuurpijl het teken van Mossad! Nu zegt zo’n plaatje natuurlijk niet veel maar misschien kan deze video jullie wel overtuigen. In de volgende video zien wij hoe een jongeman door een huurling dood geschoten wordt en dat de Witte Helmen er naast staan en wachten tot ze het lijk kunnen meenemen. Kijk, maak een mooie foto van het lijk en de Witte Helmen en draag ze voor voor de Nobelprijs!

Dit beste mensen zijn de Witte Helmen, het zijn geen helden, het zijn slagers van het ergste soort, huurlingen van de elite en wederom georganiseerd en gefinancierd door de Westerse elite. Want niet alleen Nederland heeft een behoorlijke duit in het zakje gedaan van deze huurlingen maar ook de VS heeft maar liefst 23 miljoen dollar in deze organisatie gestoken. U kunt het een vertegenwoordiger zelf horen zeggen na wat aandringen van de nog bestaande kritische journalisten die de VS rijk is.

syria 2 plan b

voorkennisbombardementen

Wie zijn die huurlingen dan onder andere?

Isismossad

tatuaggi isis

En de volgende foto's laten ons zien hoe wij om de tuin geleid worden met beeldmateriaal van vernietiging.

assad framed

 

Het is duidelijk wat er werkelijk aan de hand is. Het lang gewenste plan B voor Syrië van de elite moet in stelling gebracht worden. Dit gaat gepaard met gigantische propaganda. Daarbij moet Assad en Putin het ontgelden want de wereld moet en zal een beeld opgedrongen krijgen dat deze twee mensen het kwaad op Aarde vertegenwoordigen. Er zal worden geroepen om een No Fly Zone in Syrië waardoor het land in tweeën gedeeld zal worden en de huurlingen rustig hun gang kunnen gaan onder de noemer van het Syrisch verzet. Voor de allerlaatste keer, er bestaat geen Syrisch verzet!

In dit stuk hebben wij laten zien hoe de VS, Israel, Engeland en anderen samen werken om Assad te toppelen, dit mag ten koste gaan van nu al meer dan 400.000 slachtoffers waaronder heel veel kinderen, vrouwen en oude mensen. Dat Saoedie Arabie, Qatar, VAE en Turkije ook een behoorlijke duit in het zakje doen, hebben wij al eerder aangetoond.

Er is geen burgeroorlog in Syrië maar een oorlog tegen burgers door de Westerse elite!

 

Trouwens, ook weer zo'n typisch elitegeintje om mensen die moord en verderf zaaien met een witte helm te laten lopen. Omdraaitechniek. Let er maar eens op. Alles wat ze vertellen draaien deze mensen om. Kijk het journaal, draai de feiten om en je hebt meer waarheid dan je kunt voorstellen.

Reacties   

# Smithg791 24-09-2016 22:24
I like the helpful information you provide in your articles. Ill bookmark your weblog and check again here regularly. I'm quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next! egfedebdbdddccke
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Smithf37 04-09-2016 20:09
Muchos Gracias for your blog post. faddceeddgfgeace
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-05-2016 21:34
German Study Proves It – 95% of Greek “Bailout” Money Went to the Banks


What is happening to Greece follows the exact same game plan of what will eventually happen to every other supposedly sovereign nation. First there is an explosion of debt. Then a crisis. Then a bailout. Then creditor imposed hardship is forced upon the average population, in
conjunction with unlimited bailouts for the bankers and other oligarch criminals. Finally, when a public which mistakenly believes it is living in a democracy exercises its right to national sovereignty, the sad truth is exposed.

Some 95 percent of the 220 billion euros disbursed to Greece since the start of the financial crisis as loans from the bailout mechanism has been directed toward saving the European banks. That means about 210 billion euros was eventually channeled to the eurozone credit sector while just 5 percent ended up in state coffers, according to a study by the European School of Management and Technology (ESMT) in Berlin.

The economists who took part in the study have analyzed each loan separately to established where the money ended up, and concluded that just 9.7 billion euros – less than 5 percent – actually found its way into the Greek budget for the benefit of citizens.

This is something that everyone suspected, but few people actually knew. That has now been confirmed by the study.

For related articles, see:
Yanis Varoufakis Reveals – Berlin Blocked Greece From Chinese Funding During Crisis
“This is a Coup” – The Story of How Greece Lost Democracy
Yanis Varoufakis on “Europe’s Vindictive Privatization Plan for Greece”
Yanis Varoufakis Issues a Major Warning to the Greek People

libertyblitzkrieg.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-05-2016 10:51
Het zijn de corrupte echte Nederlandse stroopwafels, zo als Frans Timmermans en zijn gelijken, die ons en onze families en onze waarden, en uiteindelijk ons land waar we recht op hebben en leven, ontnemen, en verkopen aan de hoogste bieder !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-05-2016 18:04
klopt jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-05-2016 04:59
"These leaks confirm what millions of people across Europe have suspected all along—that this toxic trade deal is essentially an enormous corporate power grab," said Global Justice Now trade campaigner Guy Taylor on Monday.

Similarly, War on Want executive director John Hilary declared: "Today marks the end of TTIP. Total secrecy was the only way the European Commission could keep the European people from learning the truth about these appalling negotiations, and now the cat is out of the bag."
"We have long warned that TTIP is a danger to democracy, food safety, jobs and public services," Hilary continued. "Now we see it is even worse than we feared. Today's leak shows the European Commission preparing to sell us down the river, doing deals behind closed doors that will change the face of European society for ever. It is simply unacceptable that a group of unelected officials should be allowed to contemplate such a thing without any public scrutiny."
commondreams.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-05-2016 09:20
:lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-05-2016 19:03
Half-Million on Strike Across France
portside.org/.../half-million-strike-across-france
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-05-2016 13:42
Hier is het meer als financieel, het tast het leven zelf aan het beroemfr plezier te leven, is er BIJNA niet meer, maar we houden het levend, maar te veel veel te veel mensen die in uiterste wanhoop zich zelf het leven benemen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-05-2016 21:30
Van de 220 miljard euro die sinds het begin van de Griekse crisis onder de vorm van noodleningen naar Athene zijn gestuurd, is 95% bij Europese banken terecht gekomen.

‘Wat iedereen wel vermoedde, maar weinigen echt wisten wordt nu door deze studie bevestigd: zes jaar lang heeft Europa vruchteloos getracht de Griekse crisis te beëindigen door ogenschijnlijk genereuze leningen te verstrekken en steeds hardere eisen en hervormingen op te leggen. Maar dat de Grieken niet in slaagden hun land uit het moeras te trekken is minder hun schuld dan die van de mensen die de bailout-programma’s uitstippelden.’
nl.express.live/.../100981griekse-crisis-banken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-05-2016 04:53
Today's publication of the 248-page leak of negotiating documents for the controversial Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) spells the end of the controversial EU-US deal, campaigners said today.

The texts of the TTIP negotiations have been kept strictly secret until today's leak, which reveals European Commission negotiators preparing to trade away key sectors of the European economy in order to win contracts for multinational corporations in the USA.

The leaked documents, which represent 13 of the 17 chapters currently in 'consolidated text' form, also confirm that TTIP will open the door to US producers of genetically modified food and other products banned in the EU for public health and environmental reasons, confirming fears that European regulatory standards will be abandoned in the deal.

The full set of documents can be downloaded here.
waronwant.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-05-2016 04:50
VW and Shell try to block EU push for electric cars
euractiv.com/.../...

CETA runs into trouble with Dutch, Walloon parliaments
euractiv.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-05-2016 17:29
Politicians caught in violent brawl
Turkey's Parliament is debating lifting immunity for members under investigation. It's a heated debate that has devolved into fighting before, but not like this.Source: CNN

edition.cnn.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# DELO 04-05-2016 09:35
TurKey-Rutte & Co gaan in nauwe samenwerking met ISIS sultan Erdogan de vluchtelingenstroom weer op gang brengen door het gepeupel verder uit te moorden. Een deel van.de overlevende sloebers, dat deel dat in beeld van de camera komt worden als gratis PR stunt van medemenselijkheid in de regio opgevangen.

EU deputy reveals no actual treaty signed with Turkey – who’s gonna pay them the 3 billion Euros?
While we have been stating for several weeks that the 3 billion Euros annually promised by the European Union to Turkey are not destined to help the migrants, but to finance the war against Syria, European deputy for Holland Sophie in t’Veld (Liberal Democrats) caused a shockwave by unmasking the scandal – according to her, no Treaty has been signed between the Union and Turkey.
www.voltairenet.org/article191603.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-05-2016 17:30
dank
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 03-05-2016 14:13
Luister naar van der Plas vanaf 50 minuten waar hij duidelijk maakt dat er geen enkele provocatie vanuit Rusland komt maar voortdurend provocaties aan de Russische grens door de NATO. Van der Plas woont aan de grens en kan vanuit zijn woning Rusland binnen kijken.
www.radio1.nl/.../14:00
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-05-2016 08:39
Met een undercovercamera zes maanden infiltreren bij een terreurcel van Islamitische Staat, je moet het maar willen. Journalist Saïd Ramzi (schuilnaam) heeft het gedaan, en hij kan het navertellen in een reportage die morgenavond uitgezonden wordt op de Franse zender Canal+. Een van zijn opvallendste ontdekkingen? “Dat de islam nergens te bespeuren is. Ik zag alleen jonge, opgewonden, gefrustreerde, verloren, suïcidale mensen. Gemakkelijk te manipuleren.” Hier heeft een Isis-strijder bijvoorbeeld een tatoeage wat volgens de islam verboden is.

Ramzi ontdekte trouwens al snel iets opvallend: dat de islam eigenlijk niets met de terreur te maken heeft, wat de terroristen ook beweren. “Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb, is dat de islam nergens te bespeuren is. Ze weten niet eens hoe je moet bidden en bidden soms de verkeerde kant op. Het enige wat ik heb gezien is dat de hoge mannen van Isis genieten van rijkdom van de oorlog die Isis veroorzaakt.

Daarnaast zijn 80 procent van de slachtoffers die ISIS maakt zijn zelf moslim. Er was helemaal geen behoefte om de wereld beter te maken. Ze gebruiken drugs. Ik zag alleen jonge, opgewonden, gefrustreerde, verloren, suïcidale mensen. Gemakkelijk te manipuleren.
www.leeshetnu.nl/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 08-05-2016 21:09
Precies zoals mind controll werkt, je moet t zelf onderzoeken om erachter te komen dat je op verschillende manieren wordt genept.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 03-05-2016 11:49
Wij vermoeden dit reeds, het is een opgezet spel nu door wie, dit kan toch niet door normale mensen zijn bedacht, zieke geesten, en dat is nog het meest beangstigende van de hele situatie, het zijn de psychopaten die de wereld beheersen, en binnen kort krijgen al die ouwe zieke hoofden een gloed nieuw lichaam ! om het langer te laten duren, het is bijna SF, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 06-05-2016 19:04
Luister ook eens naar Martijn van staveren op YouTube
Aanrader voor iedereen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-05-2016 20:02
nee, ben geen fan van martijn
en deel zijn mening niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 08-05-2016 20:46
Dat geloof ik best, de meeste kunnen niet loslaten.
En willen gewoon hun programma draaien in een systeem.
Misschien hans laurentius dan?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2016 17:20
dank je
die naam
kende ik niet
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 09-05-2016 20:54
Graag gedaan.
Toen ik t de eerste keer hoorde, kon ik t ook niet vatten.
Jaren later kwam ik t weer tegen, en viel er veel op zijn plek.
Gr.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-05-2016 07:05
ik begrijp je en op welke kennis je doelt
het ging mij om de inhoudelijke info van martijn
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-05-2016 21:28
maar misschien anderen wel
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen