putingaverussiabacktothepeopleAls je vandaag de krant open slaat, eender welke krant, zolang deze maar gelieerd is aan Reuters en andere wereldwijde persdiensten, lees je dat Vladimir Putin een gevaarlijke man is, iemand die de wereld op zijn kop heeft gezet. Klopt die stelling?

wit rusland bannerIn Wit Rusland zijn tientallen mensen opgepakt die een gewapende provocatie voorbereidden, laat president Alexander Lukashenko weten. “Wij hebben al tientallen mensen opgepakt die in kampen getraind werden met wapens. De trainingskampen liggen bij de steden Bobruisk en Ospivoichi. De andere trainingskampen liggen in Oekraïne, Litouwen en Polen. Ik wil niks suggereren zegt Lukashenko maar in die gebieden moeten wij het zoeken.”

nieuws censuurDe westerse media zwijgen in alle toonaarden over de veelvuldige overtredingen van het Oekraïense leger onder leiding van Poroshenko. De afgelopen 24 uur heeft het leger van Oekraïne gebieden van de zelfstandige republiek Donetz gebombardeerd en gaat daarin zo ver dat ze zelfs ziekenhuizen en kleuterscholen bestoken. De OVSE doet wederom alsof hun neus bloedt en positioneert zich daarmee als de zoveelste organisatie die liever liegen en rijk worden dan de waarheid vertellen.

KRIMannexTijdens de G7 besprekingen in Duitsland beklemtoonden verschillende politici van Europa en elders nogmaals waarom er sancties opgelegd zijn aan Rusland. Het heeft alles te maken met de annexatie van de Krim. Wat de dames en heren van Europa en de VS hier niet bij vertellen is dat het hier gaat over een discussie en niet over een vaststaand feit. Dit betekent dat de sancties die opgelegd zijn aan Rusland onrechtmatig zijn en enkel gebruikt worden om bepaalde doelen te realiseren van de machtselite in Europa en de VS.

soros mediaMet deze beschuldiging aan het adres van Rusland, zonder ook maar één echt steekhoudend argument aan te dragen, hoopten Europese kranten deze ochtend de publieke opinie in de richting van de nazi’s in Oekraïne te koppen. Als je de koppen zo leest zou je meteen denken, aha, nu hebben ze de Russen te pakken maar een heel klein beetje speurwerk maakt al snel duidelijk dat dit de zoveelste poging is om Rusland iets in de schoenen te schuiven waar ze niet voor verantwoordelijk zijn.

merkel putin obama netanyahuDe VS, Engeland en Polen doen er van alles aan om de escalatie in Oekraïne te laten voortduren. Een vrij simpele opdracht waar beide partijen zich aan zouden moeten houden, het terug trekken van zwaar geschut uit de betwiste gebieden, blijkt al moeilijkheden te geven, met name aan de kant van het Oekraïense leger.

putingaverussiabacktothepeopleNu de situatie in Oekraïne grimmiger is geworden, wordt er onredelijke misinformatie uitgestort over Rusland en Vladimir Poetin.

Journalisten en zgn. deskundigen moeten het internet en woordenboeken doorploegen om met nieuwe, duivelse benamingen voor beide te komen.

jatsenjoekJatsenjoek laat de wereld het absolute bewijs van Russische inmenging in Oekraïne zien!

 

Het lijkt er sterk op dat Europa en de VS niet meer op één lijn zitten m.b.t. de oorlog in Oekraïne.

Verdraaid het Nos Journaal over OekraïneGisteren toch nog maar eens naar het NOS journaal gekeken. Niet om te luisteren wat ze te vertellen hadden maar om te zien hoe ze een draai geven aan de gebeurtenissen van de laatste dagen in Oekraïne.

oorlog ruslandEr is voldoende bewijs dat de VS op zijn minst een hand hebben in de oorlog die momenteel woedt tegen de burgerbevolking van Oost Oekraïne. Mocht je daarvan nog niet overtuigd zijn en geloof je nog steeds de verhalen van Olaf Koens en andere zogenaamde vrije pers medewerkers die opzettelijk liegen? Dan is het wellicht voor jou aan te raden deze beelden eens goed in je op te nemen.