who is whoVanaf het moment dat Rusland aanvallen begon op terroristen die Syrië al jarenlang teisteren, riepen westerse landen dat Rusland het probleem alleen maar groter zou maken doordat ze geen onderscheid maken tussen terroristen die van Syrië een kalifaat willen maken en terroristen die enkel de democratische regering omver willen werpen. De Russen kunnen alle hulp gebruiken en hebben van meet af aan gevraagd dat groepen die tegen IS vechten zich melden om aanvallen beter te kunnen coördineren. Het probleem wat zich echter voordoet is dat niemand schijnt te weten waar de FSA zich bevindt.

Mensen die zich een beetje ingelezen hebben in deze kwestie weten dat er geen enkele groep in Syrië aanwezig is die enkel vechten tegen de regering. De groep waar de westerse media zich maar aan vast blijft houden, het vrije Syrische leger, ofwel, de Syrische oppositie, bestaat namelijk niet echt. Vanaf het begin van het Syrische conflict zijn het altijd westers georiënteerde en gefinancierde groepen geweest die in Syrië begonnen te schieten op politie en overheidspersoneel. Bovendien heeft hierover geschreven in dit artikel.

Net als in Libië en andere landen wordt een contra beweging vlak voor het onrust zaaien in het leven geroepen. Het vrije Libische leger werd op dezelfde dag opgericht als het vrije Syrische leger. Is dat even toevallig! In Libië is inmiddels overduidelijk geworden wie er achter het vrije Libische leger zaten. Daags na de dood van Ghadaffi werd er een nieuwe bank opgericht in Libië, een bank die verbonden is aan het westerse Rothschild banksysteem, je weet wel, dat mooie corrupte systeem dat geld drukt uit het niets, je daar 30 jaar lang rente over laat betalen en bovendien je huis als onderpand verlangt. Er wordt wel eens gesteld dat alle oorlogen bankiersoorlogen zijn en dat klopt. Kijk naar de landen die de laatste decennia bestookt zijn door het westen, allemaal hadden ze NIETS te maken met ons banksysteem, ze drukten hun eigen geld zoals dat hoort.

Maar wat schetst mijn verbazing? Vandaag lees ik dat de Russen bezoek hebben gehad van entiteiten die zich voorstellen als het Vrije Syrische Leger. Bestaan ze dan toch? Nou, neen. Iedereen heeft de afgelopen weken kunnen zien wat er gebeurde. Rusland begon met hulp aan Syrië en wist in nog geen maand tijd meer te bewerkstelligen dan een coalitie van meerdere landen gedurende een heel jaar. De Russen zijn echter niet achterlijk en hebben op de grond voortdurend navraag gedaan over eerdere acties van deze coalitie omdat ze het ongelooflijk vinden dat de Islamitische Staat gegroeid is terwijl er voortdurend aanvallen zouden zijn geweest. Uit navraag blijkt dat verschillende landen daadwerkelijk acties hebben uitgevoerd maar dit deden in gebieden waar geen mensen meer woonden, niet één keer maar keer op keer. De coalitie heeft een spelletje gespeeld en dat is wat de Russen al een hele tijd weten.

Het is om te gieren van het lachen hoe de Russen de westerse wereld momenteel het schaamrood op de kaken laten krijgen door de vragen die ze stellen. Hallo Obama, wij willen graag samenwerken met het Vrije Syrische leger, waar kunnen wij contact met ze opnemen? Waar bevindt zich hun hoofdkantoor, wie is de leider van het Vrije Syrische leger? Welke gebieden hebben ze onder controle? Hoe groot zijn hun manschappen? Etc. Vragen waarvan de Russen weten dat de coalitie er geen antwoord op heeft. Het enige dat de coalitie nog kan doen is weigeren samen te werken met de Russen omdat dit de enige uitweg is uit deze door het westen gecreëerde impasse. Er is geen Vrij Syrisch leger, net zo min dat er gematigde rebellen zijn. Alles dat zich tegen de Syrische overheid verzet is in het leven geroepen door de Westerse elite met maar één doel en dat is het neerzetten van hun mannetje in Syrië. Olie en gas en natuurlijk het banksysteem zijn de leidende factoren, niet burgers bevrijden, vooral de Amerikanen weten niet wat bevrijden betekent. Overal waar de Amerikanen mensen bevrijd hebben menen ze meteen voor eeuwig een militaire basis te moeten plaatsen. Momenteel kent de wereld 191 bases van het Amerikaanse leger in andere landen. Die landen die een bases hebben dansen normaal gesproken naar de pijpen van de VS. Momenteel hoor ik steeds vaker berichten van landen die de bases kwijt willen, ook daar hebben ze door dat de hegemonie van de VS over is.

Nu de VS hun voordeel in Syrië verloren hebben proberen ze via pseudo politieke bewegingen onrust te zaaien. Het vrije Syrische leger en de gematigde rebellen zijn daar voorbeelden van. Ze vallen onze jongens aan roepen ze in koor. Maak het daarnaast nog even extra ingewikkeld door wat minderheden en meerderheden te benoemen, Alawieten, Soenieten, etc. en de gemiddelde burger haakt af. Precies wat ze willen. Dat wij het niet meer begrijpen en afhaken. Laat je daarom niets wijs maken door de westerse media. Er zijn in Syrië twee groepen mensen, Syriërs die gewoon een normaal leven hadden en dit weer terug willen en door het westen betaalde huurlingen die de opdracht hebben dood en verderf te zaaien in de hoop dat de bevolking gaat mokken en om verandering van regering vraagt, precies zoals dit in andere landen gebeurde die in het rijtje van de door de westerse elite verzonnen Arabische lente voorbij komen.

Nu wij het toch over lente hebben, nu wordt het echt lente in het Midden Oosten. Het is nog slechts een kwestie van tijd dat de bom echt barst rondom de onhoudbare leugens van onze politiek en media. Iedereen met een beetje kennis en eigenwaarde ziet wat er daadwerkelijk aan de hand is en was, dankzij het optreden van Rusland. Dit optreden heeft voor eens en altijd duidelijk bloot gelegd hoe Westerse machten, onze elite, flagrante leugens gebruiken om hun doelen te behalen. Niet schuwen om enkele tienduizenden of zelfs honderd duizenden mensen op te offeren voor hun politieke doelen. Irak, geen massavernietigingswapens, geen aanleiding dus voor die oorlog, Afghanistan, aangevallen omdat El Qaida daar zou trainen. Nu krijgt deze organisatie van de VS en westerse alliantie regelmatig militaire en financiële steun. Maken deze landen zich daarmee niet schuldig aan het in stand houden van een terroristische organisatie die volgens de VS verantwoordelijk zijn voor ten minste 3000 dode burgers?

Eind december moeten de sancties tegen Rusland herzien worden. Ze kunnen dan worden verlengd of ze kunnen worden afgeschaft. Nu al is duidelijk dat de sancties niet verlengd zullen worden want de steun van de Europese schoothondjes aan de grote boze bullie VS is af aan het takelen. De leugens zijn zo zichtbaar dat zelfs de allergrootste vriendjes zoals Duitsland het niet langer kunnen verantwoorden om de VS in deze praktijken te blijven steunen. En niet alleen Duitsland zal er de brui aan geven, er staan nog zo’n 8 tal landen die van de sancties af willen omdat ook die sancties door de VS nauwelijks gevoeld worden maar in Europa worden ze wel degelijk gevoeld. De liefde met de VS is duidelijk over. Nu is het afwachten welke troeven ze nog in hun mouwen hebben. Ik vrees dat ze hun beste kaarten al gespeeld hebben.

In de tussentijd heeft Iran een verzoek gedaan toe te kunnen treden tot de BRICS landen en geloof mij, er zullen er meer volgen.

Reacties   

# Spring 04-11-2015 13:33
vlees kankerverwekkend?? Hier het tegendeel!
www.diagnosisdiet.com/food/meats/
deel de feiten aub :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-11-2015 12:07
geo engineering programs onthullend document

wakeup-world.com/.../...
met de documenten als pdf
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 04-11-2015 14:37
dank je wel 8)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 01-11-2015 12:13
Nexus, ik krijg toch steeds meer het gevoel, dat sommige zogenaamde progresieve Sites, niet zo progresief zijn als dat ze zouden moeten zijn.
Het worden meer antwoord spelletjes, de zo gevreesde doorgeefluiken politiek.
Een voorzetje hier en daar, en mekaar vooral niet bijten, soort luxe honden hotel, het blijft altijd binnen de bourgoise wetten, vooral het kwaad niet benoemen !
IK VIND DAT JE HEEL GOED HET KWAAD KUNT BENOEMEN ALS JE DE REGELS VAN HET GENERALISEREN IN ACHT NEEMD.
Wat is jouw mening hier over, Guido maakt altijd een wat zielige oude mannen figuur van mij, een schreeuwende in de woestijn figuur , of is dit om zijn site te beschermen ?!
In wezen mag ik hem wel, in het werkelijke leven zouden wij toch allemaal goed bij elkaar passen, alleen al van wege ons denken toch, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-11-2015 18:27
Jenne,
Guido is op zich een aardige vent. Ook hij kan niet zien wie commentaren leveren en moet zich dus een mening vormen via die comments. Iedereen heeft zijn eigen manier van reageren. Hoe iemand reageert maakt ons niet uit, wel wat mensen plaatsen in comments maakt ons uit. Wij maken geen onderscheid in de manier omdat iedereen nu eenmaal zijn eigen dingetjes en maniertjes heeft. Wij respecteren iedereen en zijn blij met alle reacties. Het gevoel dat jij krijgt is hoofdzakelijk JOUW gevoel. Denk daar eens over na. Het hoeft niet zo te zijn dat het gevoel dat jij ergens van krijgt ( bijv. van een reactie ) ook daadwerkelijk de bedoeling is van de andere partij. Dat is het probleem met schrijven en dat heb je zelden of nooit als je oog in oog staat met iemand en er mee praat. Daarom is een conflict uitspreken bijvoorbeeld hier in de reacties haast niet mogelijk omdat woorden meerdere betekenissen kunnen hebben en de daarbij horende gevoelens kunnen opwekken. Wij mogen je in ieder geval graag, net als alle andere reageerders.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-11-2015 11:20
gebruik global chemtrails geo engineering wordt door wetenschapper toegegeven en erkent ook gevaar in het gebruik van geoengineering.:

www.globalresearch.ca/.../5485739
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-10-2015 13:07
bedankt martien en nexus
voor wat jullie doen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 01-11-2015 11:43
petra zei:
bedankt martien en nexus
voor wat jullie doen!


Absoluut sluit ik mij volkomen bij aan !
Als ik op WTK een beetje ""misschien"" te geladen een reactie geef krijg altijd weer die zelfde reprimande dat ik te gedreven ben, nou lees de VT dagelijks en andere waarheids getrouwe media, ik ben oud maar maak mij grote zorgen waar de Khazaren-Zionisten gesteund door de zwijgende meerderheid van de Joden ons heen voerd !
Maar dat mag niet gezegt worden !
De Nederlandse zwakke en oude mensen, worden constant door de schaamteloze nieuwkomers belaagd, oude fragille mensen moeten het ontgelden, jonge naïve onwetende meisjes worden keer op keer misbruikt door licht of zwaar gekleurde buitenlanders, de kracht van een volk ligt in het beschermen van de zwakken en afhankelijke mensen.
Maar goed ik ben te gedreven, en je mag niet buiten de burgelijke hypokriete richtlijnen komen, en vooral niet zeggen zo als het is , prettige Zondag ieder één, Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-10-2015 21:14
off topic,

sharon dijksma vind dat we insecten moeten gaan eten.
dit nadat rood vlees kankerverwekkend zou zijn.

sharon,jij kleine bergtrol,je ziet er uit alsof je wel een worstje lust.
je kunt beter de rotzooi van mansveld en satanskind camiel eurlings opruimen,ipv met dit soort zwakzinnige ideeën te komen.

wat wel een goed voorstel zou zijn is,dat voortaan mensen die regeren en met zwakzinnige ideeën komen,dat we die aan een brug hangen.

ik voel me bedreigd door de monarchie en haar onderdanen.
wat mij betreft mag de purge beginnen.
jullie 'royals' (SPUUG) en haar psychopatische onderdanen zijn gewaarschuwd,de GRENS is bereikt.

We will push back.
We will fight for freedom.
We will win.

Flee or be hanged.(en nu maar wachten op de wijkagent die een hartig woordje met me wil spreken ( oink oink ) over deze opruiende reactie )

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 31-10-2015 19:20
insecten eten..:-x
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 01-11-2015 12:02
Spring zei:
insecten eten..:-x

Ik heb 30 plus minus jaren geleden, weet ik veel gebakken iets gegeten in Maroco, bleken sprinkhanen te zijn, nou lekker is anders, lijkt op gebakken garnalen met huid en haar, de politiekers zijn compleet psycho altijd zo geweest !
Rood vlees is kanker verwekkend, ja zeker het vlees van dieren die slecht behandeld zijn, vol zijn gestopt met rotzooi, onrespectvol de dood zijn ingejaagd !!!
Kan hier over mee praten, heb hier zelf in mijn stommiteit aan meegewerkt, als land owner, en koeien en schapen houder, was ook de reden dat wij er mee zijn gestopt !
Toen wij ons hier in Frankrijk vestigden, werden wij uitgenodigd, om het slachten van het varken van een bekende relatie mee te komen vieren.
Het grote varken is zich absoluut bewust van zijn rol die hij gaat spelen in deze eeuwen oude offering van zijn leven, om de mensen van heerlijk winter voedsel te voor zien.
Er gaat niets verloren, alles wordt benut, een werk voor buren en vrienden, maar helaas verboden door Brussel, met de idiootste regels onmogelijk gemaakt jammer !
Ja ik ben gedreven, we moeten ons leven cultuur overleveringen in leven houden, en verdedigen tegen deze plitieke piekeraars, ze bedenken wat, een constante stroom van hun hersenspinsels, waar wij aan zouden moeten voldoen, nou nee dat doen we maar niet aan mee !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 30-10-2015 15:43
@ Vladi nogmaals

een Noodwet, die het mogelijk maakt al uw spaargeld, pensioengelden, obligaties, aandelen en andere beleggingen van u in beslag te nemen voor ‘s lands welzijn! Uw spaarzaamheid wordt afgestraft.
Een bankrekening op uw eigen naam gedeponeerd, dan kan dat van het ene op het andere moment op grond van de Artikelen 26-32 van deze Noodwet worden geconfisqueerd

wetten.overheid.nl/.../...
en dat het al een beetje gaande is: agenda 21 communalisme
www.gewoon-nieuws.nl/.../#.VImLECwWNVc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-10-2015 18:42
je mag m of je mag m niet,maar iedereen die de waarheid over geld en die vieze incest corrupte belastingontduikende massamoordende pedofiele satanistische families die zichzelf
"royals' (= stronthopen ) noemen,spreekt,loopt in mijn straatje.

youtube :Russell Brand vs The Royal Familie ( Saxe Coburg Gotha)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 30-10-2015 14:40
Zoals jullie gemerkt hebben is Bovendien weer enkele dagen uit de lucht geweest. Nu zouden het problemen zijn rond de upgrading van de joomla templates. Ik geloof er geen snars van. Net op het moment dat Bovendien piekt met artikelen gericht tegen de elite, krijgen wij eerst een cyberaanval te verduren en nadat die geweerd was komt de serverprovider met bovenstaand verhaal.
Hoe dan ook, dankzij het ongelooflijk knappe werk van Martien en zijn doorzettingskracht is Bovendien toch weer online.

Wij zullen blijven doen wat wij al deden en berichten over de teloorgang van die club die het leven op een niveau geplaats heeft dat de mens onwaardig is. Bedankt voor jullie steun en vertrouwen!

Martien en Nexus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Johan 31-10-2015 13:11
Hopelijk maken jullie regelmatig backups, kun je altijd terug naar een bepaalde stand of andere provider.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-10-2015 17:44
@Nexus,

Martien en zijn doorzettingsvermogen?
vladi maar denken dat Martien een vrouw is,sorry kerel :-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 30-10-2015 18:26
:lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 30-10-2015 15:39
Mag ik da even de mededeling doen zodat jullie het kunnen tjekken, er mist een comment van mij in reactie op vladi ( vorig artikel)
er zaten wat linkjes bij over de financiële noodwet. ed. ??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 28-10-2015 00:28
Verreweg het slechste land, en de slechste buur die je je maar kunt wensen is Turkijkë !
Al deze problemen zijn ontstaan toen, het Katholieke Rome zijn kans schoon zag, om zijn aardsrivaal het Orthodoxe Christelijke geloof aanhangende Byzantium te verkopen aan Megmet II
Het hele oude Byzantijnse rijk, werd ingelijft en te vuur en te zwaard gedwongen de Islam aan te hangen.
Er wonen vele kleine residuen van volkjes met eigen taal en cultuur in Turkije, die tot op heden worden geterroriseerd.
De Armeniurs werden afgeslacht, en de oude Grieken van hun kusten in klein Azie en zwarte zee verbannen.
Veel oude hoog culturele steden en stadjes aan de zwarte zee zijn langgeleden al uitgemoord, daarna nog 350 jaar gedeelten van de Balkan en het totale Griekenland bezet en geterroriseerd, hun brutaliteit kent geen grenzen kijk wat ze op het eiland Cypres hebben gedaan, gewoon de helft ingelijfd bij Turkije.
Hun laatste schandaad is alle kleine en middelgrote industrieën in Alepo Syrië, te ontmantelen en af te transporteren naar Turkijë, hoop dat ze ooit nog eens een lesje krijgen van de kleinere onderdrukte volkjes en de Kurden, de grote legerleider Alladin was een Kurd !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 26-10-2015 22:55
aftakelende steun of niet,iedereen die met zijn poten in de koekjestrommel heeft gezeten zal branden.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen