Trump protector israelJarenlang hebben Westerse landen financiële en personele middelen geleverd aan het geweld in Syrië want dat land is gelieerd aan Iran en is het land dat aangevallen dient te worden. Daartoe moest eerst Syrië danig verzwakt worden.

Wie gelooft het dat de Europese landen die jarenlang bijgedragen hebben aan het geweld in Syrië met als ultieme doel, Iran aanvallen, nu ineens de keutel intrekken en Trump veroordelen? Poppenkast als je het aan mij vraagt!

alone in iranWat dacht ik toen ik dit besluit nam om alleen als vrouw, rennend Iran te doorkruisen. Hoeveel mensen mij niet aangesproken hebben of ik levensmoe was. Veel te gevaarlijk, onverantwoord, kortom een onbezonnen daad volgens de meeste mensen die mij spraken.

iaeaJarenlang hebben de VS en de Westerse Nato Vazal staten van de VS Iran sancties opgelegd wegens vermeende productie van atoomwapens. Tientallen keren heeft Iran haar centrales vrijgegeven voor inspecties en even zo vaak bleek er geen enkele reden om de sancties te verlengen. De inspecteurs werd de toegang tot militaire locaties ontzegd omdat deze niet binnen de afspraken vallen. Toch werden ze verlengd. Zelfs nu er eindelijk een afspraak is over de nucleaire ambities van Iran, wat ze wel en niet mogen doen, zijn er nog landen die liever aan de sancties vasthouden want zo stellen ze. Iran is een levensgevaarlijk land. Waaruit dat moet blijken wordt niemand duidelijk gemaakt. Iran heeft al meer dan 300 jaar geen ander land aangevallen. Zullen wij die toetsing eens los laten op de VS en de Westerse vazalstaten van de VS waaronder ons kikkerlandje?

Rouhani iranAls Obama morgen op TV roept dat alle kernwapens vernietigd dienen te worden, staan daags later de kranten bol met deze geweldige oproep en zullen de journaals niets anders meer laten zien.

Dit en niets anders is de indringende boodschap van een Israëlisch koppel aan de bevolking van Iran. Iran, we love you, we will never bomb you!

Deze boodschap werd opgepikt Iraniërs die op hun beurt weer lieten weten zelf ook geen boodschap aan oorlog te hebben, Israel, we love you to!

Iran is NIET onze vijand, is het centrale thema van deze korte videopresentatie voor mensen die graag te weten willen komen wat ons allemaal wijs is gemaakt om oorlogen te kunnen voeren voor de elite die hier geld aan verdienen op meerdere manieren. Vrijwel alle aanleidingen voor de oorlogen van afgelopen honderd jaren blijken leugens, list en bedrog te zijn.

De Verenigde Staten krijgen hun geheime spionagedrone terug van Iran. Het vaartuig dat in december vorig jaar werd onderschept zal namelijk op de markt worden gebracht als een populair stuk speelgoed.