poppyfieldsToen Rutte 21 mei 2012 90 miljoen van onze belastingcenten toekende aan Afghanistan kende hij feitelijk 90 miljoen toe voor onderhoud en exploitatie van de enorme papavervelden die Amerikaanse militairen bewaakt worden en verdedigd. Onze belastingcenten, 90 miljoen, weggeven aan een criminele organisatie die gerund en beschermd wordt legers die burgers zouden moeten helpen. Vandaag, 18 november 2013 werd bekend gemaakt dat Nederland voor de verkiezingen van Afghanistan in 2014 nog een 7,4 miljoen euro overmaakt. Dit terwijl hier steeds meer mensen op straat komen te staan.

NWO-yes-we-can-Nexus1Via de reguliere nieuwskanalen krijgen wij voornamelijk te horen hoe goed onze jongens het doen in Afghanistan en hoe coulant BP omgaat met de olieramp in de Golf van Mexico, maar liefst 20 miljard dollar heeft BP toegezegd om de vervuiling op te ruimen en laat daarmee zien welk een moreel bedrijf het is.

Aangezien onze onderzoeksjournalisten van de talloze kranten en zogenaamde nieuwskanalen in het land zelf geen onderzoek doen maar de boodschap van de fin.elite rechtstreeks doorsluizen aan de kijkers en lezers zonder deze boodschap op waarheid te controleren, is het niet meer dan wenselijk de andere kant van de medaille via deze weg te laten zien.

Na het zien van de video's kan ik mij heel goed voorstellen dat er redelijke twijfel ontstaat over onze mainstream- nieuwsbronnen en dat is precies waarom ik dit onbetaalde werk doe. Het nieuws dat via het internet de woonkamer bereikt, daar wordt voor gewaarschuwd de overheidsinstanties, dat kun je niet vertrouwen. OK, het nieuws via het internet is gigantisch divers en wordt gebracht vanuit verschillende ooghoeken, niet iedereen heeft dezelfde kijk op zaken en dat is net het mooie van het internet. Je kunt er zelf een keuze maken. Nieuws via mainstream, en toets het zelf maar, wordt gebracht via tal van kanalen maar is allemaal hetzelfde, een ander kleurtje hier en daar maar de kern is steeds gelijk, is dat niet vreemd? Je zou haast denken dat er afspraken over gemaakt worden nietwaar?

ijsbergAfgelopen week was het in de kranten te lezen en in de verschillende journaals te zien. Afghanistan zit op een schat van mineralen. Het nieuws werd gebracht onder aanvoering van de New York Times die dit verhaal kopte als het grootste nieuws van de afgelopen jaren. De geoefende lezer, cq. kijker voelde echter al aan dat dit verhaal een doel dient zoals vrijwel alles dat wij via de media de huiskamer binnen geslingerd krijgen een doel dient. Dit nieuws is geen nieuws maar al bekend sinds minstens 2004 toen de stroman Karzai in Washington een gesprek had over dit onderwerp. De steun voor de oorlogen in Irak, die op valse voorwendselen begonnen is zoals wij allemaal weten, de massavernietigingswapens waarvan men wist dat ze er niet zouden zijn, en de oorlog in Afghanistan omdat de 19 Saoedische kapers opgeleid zouden zijn de Taliban in Afghanistan, allemaal voorwendselen om een oorlog te beginnen tegen internationaal terrorisme dat in die hoedanigheid niet bestaat.