poppyfieldsToen Rutte 21 mei 2012 90 miljoen van onze belastingcenten toekende aan Afghanistan kende hij feitelijk 90 miljoen toe voor onderhoud en exploitatie van de enorme papavervelden die Amerikaanse militairen bewaakt worden en verdedigd. Onze belastingcenten, 90 miljoen, weggeven aan een criminele organisatie die gerund en beschermd wordt legers die burgers zouden moeten helpen. Vandaag, 18 november 2013 werd bekend gemaakt dat Nederland voor de verkiezingen van Afghanistan in 2014 nog een 7,4 miljoen euro overmaakt. Dit terwijl hier steeds meer mensen op straat komen te staan.

 

In Nederland is net de wietpas ingevoerd en aan de andere kant van de wereld worden onze belastingcenten ingezet voor misschien wel de gevaarlijkste drug ooit. De kranten kopten nog wel even dat Rutte bezorgd was over de papaverteelt;

 

“Hoe krijg je dat land weg van die vreselijke papaverteelt? En hoe zorg je ervoor dat die opiumhandel zich omvormt naar een veel gezondere vorm van economie, die niet tegen de wet en ook goed voor de langere termijn is.” – De belangrijke vragen tijdens het gesprek met Turkije, aldus Rutte.

Bron:  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/05/21/rutte-na-navo-top-nederlandse-bijdrage-afghanistan-90-miljoen/

 

Nou Rutte, gewoon 90 miljoen steun toezeggen, zo krijg je de papaverteelt weg nietwaar!

Laten wij elkaar nou geen mietje noemen Rutte, jij weet net zo als de meeste mensen hier dat die papavervelden miljarden opbrengen voor zowel het Amerikaanse als Nederlandse establishment.

Nederland runt als sinds de VOC papaverteelt over de hele wereld. De VOC schepen werden gebruikt om de papaver te vervoeren. Op de vrachtlijsten werd het omschreven als amphioen.

 

Maar hoe zit dan vandaag de dag dan? Dat vroeger in opium gehandeld werd is wel duidelijk maar vandaag de dag….dat zullen ze toch niet meer doen? Of wel?

 

Mag ik even een bakje? Nu zullen mensen denken, dit weet Rutte niet, dit weten onze leiders niet. Als ik het weet, Geraldo het weet en jullie het weten, dan mag je er vanuit gaan dat de hele overheid dit ook weet. En mocht dit niet zo zijn, dan weten ze het nu.

Niks 90 miljoen, niks geen steun aan de internationale drugshandel, verdeel die centen hier, hier leven genoeg gezinnen onder de armoedegrens, die kunnen dit geld veel beter gebruiken!

Het is ronduit schandalig dat er zo met onze belastingcenten wordt omgesprongen!

Reacties   

# HenkieS 22-06-2014 14:52
Geen belasting meer betalen? En hoe stelt U zich dat voor? Lijkt mij toch een moeilijke opgave. De werkgever houdt dit namelijk al standaard in. Men kan hoogstens verzoeken, het bruto salaris, netto uit te keren. Mijns inziens blijft het dan ook bij een verzoek, daar de werkgever zich naar de overheid en belastingsdienst heeft verplicht alles waar mogelijk in zijn of haar vermogen, de beide diensten volledig ter beschikking te staan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ronald Soeverein Men 30-11-2013 10:20
Beste mensen in feite is het simpel gewoon vanaf 2014 allemaal geen belasting meer betalen en massaal de straten opgaan en leg het land plat net zolang totdat de regering opstapt en daarna ze laten berechten zoals de bevolking van IJsland heeft gedaan.
Dat is ons goede voorbeeld wij het volk hebben de macht en niet die paar randdebielen in Den Haag en in Brussel waarvan de laatste niet eens gekozen zijn om daar te zitten!! Wij zijn met 17 miljoen Nederlanders willen ze die soms opsluiten!! 17 miljoen tegenover 150 kamerleden, wordt eens WAKKER!!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 20-11-2013 14:59
@ Stefan,

Zolang de intentie van de opbrengsten oorlog voeren is en het oorlogsapparaat voeden, verder het spekken van de rekeningen van de Bush syndicate, is het toch wel degelijk crimineel.

Ik begrijp jou insteek ook hoor maar daar hebben de heren en dames daarzo geen enkele boodschap aan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 20-11-2013 12:59
Waar het in feite om gaat is dat U niets gevraagd wordt.
Die 90 miljoen zijn via de belastingsdienst van U afgepakt.
En daar worden dingen mee gedaan waar U geen keuze in hebt.
Als ik dat bij U zou doen, draai ik onherroepelijk de bak in.
Als een overheid dat doet gebeurd er niets.
En dat vind U normaal?
Nee?Wel stop er dan mee! U houdt het namelijk zelf in stand, niemand anders.
Denk daar een over na.

Groet, & Stay Human,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R. 20-11-2013 12:07
Stefan1010 zei:
@nexus
ik heb het genuanceerd, maar vind absoluut niet dat onze hulp moet stoppen. Sterker nog, ik vind dat Nederland harder moet inzetten om een deel van de kweek voor onszelf op te nemen.


Dan wordt het hoog tijd dat eerst in Nederland de wiet gelegaliseerd wordt, om op een normale manier deze heilzame plant op alle fronten in te kunnen en mogen zetten en niet alleen vanwege de verdovende bijwerkingen van het vrouwelijke deel van de teelt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stefan1010 20-11-2013 11:23
@nexus
ik heb het genuanceerd, maar vind absoluut niet dat onze hulp moet stoppen. Sterker nog, ik vind dat Nederland harder moet inzetten om een deel van de kweek voor onszelf op te nemen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stefan1010 20-11-2013 11:21
@Nexus
Het zijn geen criminele activiteiten. Dat punt vind ik niet ok.

Crimineel is het pas als je het illegaal maakt. Er is gewoon een legale ingang voor opium.
Kweek van opium was "illegaal" op een globale schaal, maar er waren zat partijen die het "legaal" afnamen.
Opium dient gewoon als normaal gewas behandeld te worden. Het is juist die naieve bestrijding waar wat aan gedaan moet worden.
We moeten opium omarmen om de handige eigenschappen. En nee, je moet opium niet zomaar in de winkel leggen om de verslavende redenen. Maar illegaal maken ben ik resoluut tegen.
Alle drugs moeten van de lijst illegale middelen af.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 19-11-2013 15:34
research dmt de meest verboden en verzwegen,de meest psychedelische,de kortsdurende ?drugs? die bestaat.

what goverment don't want YOU to KNOW about dmt.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 19-11-2013 15:06
@ Stefan,

Tot 2001 is dat ook zo geweest en met de Russen in het land daarvoor nog kan ik mij voorstellen dat de opium moeilijk verkrijgbaar was. vanaf dat de Amerikanen er de dienst uitmaken is de opiumteelt met honderden procenten gegroeid en produceert dat land meer dan de 100% die nodig zijn wereldwijd, inclusief de verslavingsmarkt.

Je mag het natuurlijk eenzijdig vinden maar je weet zelf ook, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dit soort zaken moet je hard neerleggen anders komt het simpelweg niet aan.

Dat is onze taak en dat is precies wat wij doen en daar zijn wij apetrots op.

In elk geval fijn dat je je eerste antwoord genuanceerd hebt en in ziet dat dit soort praktijken moet stoppen en dat er geen geld van de belastingbetaler gebruikt mag worden om criminele praktijken mee te financieren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Hot Burmees 19-11-2013 15:04
The Spoils of War: Afghanistan’s Multibillion Dollar Heroin Trade
Washington's Hidden Agenda: Restore the Drug Trade

www.globalresearch.ca/.../91


Heb zo de reacties wat gelezen, en ik ben het helemaal mee eens , dat wij de CIA moeten blijven helpen , met gratis geld , zodat ze de wereld verder in zombies kan veranderen en of verslaafd. en natuurlijk houden, is toch goed geld verdienen.
en Natuurlijk om de Black Ops te financieren , is echt nodig.

Heil NWO


PS, de meeste medische opiaten zijn synthetisch.
Valt meer geld mee te halen.

Maar wat weet ik nu :zzz
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stefan1010 19-11-2013 14:49
@Nexus

En inderdaad, de amerikaanse regering int inkomsten of belasting van hun eigen nationale medische wereld. Ze hebben inderdaad belang bij deze opiaten, omdat ze er op deze manier aan verdienen.
Voorheen verkocht de taliban aan de medische wereld en onderwereld.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stefan1010 19-11-2013 14:44
@Nexus
het kan geen kwaad om open te staan voor bepaalde dingen, ik zie ook wel foute dingen van regeringen e.d.
Maar niet alles is een complottheorie.
Het is mij persoon al heel lang bekend dat de medische wereld op zoek is naar een stabiele leverancier van opiaten. Nu moet men veelal synthetische middelen gebruiken.
Natuurlijke middelen als opium zijn goedkoper.
Niet alles is gelijk een "evil scheme" in de wereld.

Nogmaals, openstaan voor verschillende dingen. Dit artikel vind ik evengoed behoorlijk partijdig, ik lees namelijk niets over de medische wereld die echt wel op zoek is naar opium.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 19-11-2013 13:56
@ Stefan,

Nobel van je om hier de GOEDE kant in te zien. Helaas voor jou is het algemeen bekend dat de Amerikaanse overheid al jaren leunt op de inkomsten van de poppie teelt. Dat is geen geheim meer.
presstv.ir/.../...

Maar, blijf vooral in de mainstream geloven! Dan heb je een fijn en rustig leven en weet je altijd precies wat er aan de hand is. Een beetje zo van....gaat u maar rustig slapen, de overheid waakt over u........
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stefan1010 19-11-2013 13:32
Er is al jaren tekort opium op de markt, Afghanistan kan mooi dat gat invullen en tevens hun eigen economie op orde brengen hiermee.
Win win.
Of denken mensen dat alle medicijnen bij de apotheek/ziekenhuis zomaar ontstaan?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 19-11-2013 13:28
jazeker stefan ik ben overtuigd :zzz

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Stefan1010 19-11-2013 12:35
Jezus wat kortzichtig dit bericht. Duidelijk partijdig gestoeld.
Er wordt helemaal geen geld aan een criminele organisatie gegeven, het gaat naar boeren die gewoon een gewas verbouwen dat toevallig papaver is. Hoe denken jullie dat jullie je morphine krijgen in het ziekenhuis? Er is een enorme vraag naar opium, niet alleen uit de onderwereld. Morphine, codeine, om er maar even een paar te noemen, komen allemaal uit opium.

Het is goed dat ons geld daar naartoe gaat.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 19-11-2013 02:19
@Nexus,

vladi meent dat je een artikel hebt geschreven en een update over de be prepared message.
ik kan ze niet meer terugvinden :o
mocht vladi het mis hebben dat je erover geschreven hebt dan
kan ik aannemen dat vladi aan het verkiensjele is :lol:

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 19-11-2013 02:04
@Nexus,

231134421 be prepared decoded by mr.cati :-?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 18-11-2013 22:01
@Pietje,

90 miljoen is niets ongeacht waar het aan uitgegeven word.
490 duizend keer een triljoen dat is geld.

de rothschild's familie.
op deze aardkloot winnen wij net niets.
nooit gedaan zal ook nooit gebeuren.
vladi voelt dat deze planeet niet de onze is.
dus ff wachten nog voordat we thuis zijn.

free your mind.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 18-11-2013 21:54
de elite importeert en fabriceert de meest extreme ongezonde en zwaar verslavende drugsoorten om meerdere redenen.

de powerflower tijd was geen vrije keuze in die generaties.
die jaren hadden de scumbags(elite) nodig om de mens dom te houden.

dat is ze aardig gelukt.
de meeste criminelen (elite) worden veroordeeld als ze 90 zijn of allang dood.

karma is de rechterhand van GOD. ;-)
iedereen die sterft zal naakt voor GOD verschijnen en zich verantwoorden over de gemaakte keuzes EN veroordeeld worden.

daar heeft vladi vrede mee.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 18-11-2013 19:53
Ik vond het nodig om binnen het kader van de bezui9nigingen waarmee wij al; jaren geconfronteerd worden even overnieuw aan te geven waar dan wel geld voor over is. Het artikel en de bijbehorende film maakt klip en klaar dat het beschermen van de VOC papavervelden in combinatie met die andere criminele club die zich de VS noemt, belangrijker geacht wordt dan het levensvatbaar maken en houden van de eigen economie en dito burgers, want die ZIJN immers de economie!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# pietje 18-11-2013 19:06
Ik snap helemaal niets meer het wordt me teveel ! We moeten met zn alle naar den haag en dat zooitje uitroeien adsurd gewoon ! 90 miljoen en wij maar inleveren dit kan echt niet.... Ben helemaal in de war !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 26-05-2012 21:32
Dit zijn waarheden om kotsmisselijk van te worden.

Sterker nog: als je ze vertelt, gelooft niemand je.

Mensen zwijgen, stomverbaasd dat dit de realiteit zou kunnen zijn, want wie durft dit te geloven? Misschien worden we wakker uit deze nare realiteit. Een realiteit waar we dag-in-dag-uit hard voor werken om vervolgens ons aandeel plichtsgetrouw af te dragen aan de overheid.

En dan lees je dat er dit mee gebeurt!!!!!

Om kotsmisselijk van te worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen