Aleppo waterNu de zogenaamde rebellen in Syrië vrijwel overal het bijltje erbij neergooien omdat ze niet opgewassen zijn tegen de vereende krachten van Rusland, het Syrische leger, Hezbollah en Iran, gooien de VS en haar elite het over een andere boeg. Noodzakelijke publieke organisaties en installaties worden aangevallen zoals watervoorzieningen.

Vanaf 24 december wordt de watervoorraad van Damascus en omliggende dorpen en steden via Barada door terroristengroepen die betaald worden door Westerse landen opzettelijk vervuild met o.a. diesel. Hierdoor zijn maar liefst 5,6 miljoen mensen in deze regio verstoken van vers water. De terroristengroepen die verantwoordelijk zijn voor deze opzettelijke vervuiling hebben via een verklaring laten weten wat hun eisen zijn. Het meest opvallende aan dit document is dat dit me e ondertekend is door de Witte Helmen, die zich daarmee schuldig maken aan oorlogsmisdaden.

baradadocument wittehelmen handtekening

Als je goed kijkt bij de ondertekeningen zie je het logo van de witte helmen duidelijk staan.

Wittehelmen logo

Nu ik het toch even over die Witte Helmen heb, volgens de mainstream media zijn de Witte Helmen Syrische mannen en vrouwen die belangeloos slachtoffers helpen in de oorlog. Meteen na de bevrijding van Aleppo werden honderden bewoners van Aleppo gevraagd naar de Witte Helmen en hun heldendaden. Geen enkele bewoner van Oost Aleppo kon vertellen over ook maar één heldendaad van deze organisatie. Het blijkt achteraf gezien gewoon de zoveelste NGO te zijn, opgezet door Westerse landen met geld van belastingbetalers om Rusland, Assad, Hezbollah en Iran in een kwaad daglicht te stellen. Bovendien ontmaskerde deze, zelfs voor de Nobelprijs voor de Vrede voorgedragen organisatie, nog voor de bevrijding van Aleppo. De laatste berichten laten weten dat de watervoorziening voor Damascus uit de Barada-regio weer op gang zou zijn gekomen na onderhandelingen met de terroristen en een vrij geleide naar voor hun veiligere gebieden ( Idlib ). Officieel kan ik dit helaas nog niet bevestigen.

Deze zogenaamde NGO ( Niet Gouvernementele Organisatie ) heeft tot nu toe geld ontvangen uit de volgende bronnen. VS, 23 miljoen, UK, 29 miljoen en natuurlijk uit Nederland maar liefst 4 miljoen van onze zuur verdiende belastingcenten! Dit nog los van de talloze andere donaties uit landen die verbonden zijn aan de NWO gedachte van onze wegkwijnende elite. In Totaal hebben ze ongeveer 120 miljoen dollar ontvangen om de publieke opinie te doen omslaan in het voordeel van de elite. Wij weten inmiddels allemaal hoe dat afgelopen is.

Franse delegatie in Aleppo

Een Franse afvaardiging onder aanvoering van Thierry Mariani is afgelopen dagen in Aleppo geweest om met eigen ogen de onwaarschijnlijke vernietiging door het Russische en Syrische leger in Aleppo te bekijken. Ze waren verbaast te zien dat slechts 15% van de gebouwen totaal vernietigd zijn en nog eens pakweg 10% beschadigd. De rest van de stad staat alsof er nooit een oorlog gewoed heeft. De woordvoerder van de Franse delegatie kon zijn ogen niet geloven en vraagt zich nu hardop af hoe serieus het Franse ( lees westerse mainstream nieuws ) nog genomen moet worden.

“In statements to the reporters, head of the French delegation Thierry Mariani said what they saw is very different from what is being promoted by Western media which try to present a picture that all of Aleppo is destroyed.”

Ze hebben keihard tegen ons gelogen over Rusland en het Syrische leger! Mariani heeft gezworen dat hij er persoonlijk voor zal zorgen dat de mensen in Frankrijk de waarheid te horen krijgen. Het is nota bene zijn eigen president, Francois Hollande geweest die samen met de Witte Helmen poseert om ze voor te dragen voor de Nobelprijs voor de vrede.

hollande witte helmen

Francois Hollande met Raed Saleh, “president” van de White Helmets en Brita Hagi Hasan, zelf benoemde burgemeester van (east) Aleppo.

Zonder de hulp van de Russen zou Syrië nu onder controle zijn van terroristen, voegde Mariani nog toe. Wel Mariani, die terroristen waarnaar jij verwijst zitten in overheden zoals die van Frankrijk, Nederland, Engeland, Duitsland, de VS en vele anderen die al dan niet bewust verbonden zijn aan of onderworpen aan de grillen van de elite van deze wereld. Het zal je dan ook niet verbazen dat er bij het vertrek van de delegatie geprobeerd is een aanslag te plegen op die delegatie. Mensen die met waarheid naar huis komen zijn blijkbaar niet wenselijk. Ze werden aangevallen door de zogenaamde “Moderate” rebellen, feitelijk gewoon terroristen die voor geld alles en iedereen van kant maken, het proxyleger van de elite. Kan het toeval zijn dat een Franse delegatie, waarvan de terroristen steun ontvangen hebben ( Frankrijk ), na het oreren van de waarheid in de Syrische, Russische en andere media, aangevallen wordt door het vrije Syrische leger ( lees huurlingen/terroristen )? De waarheid mag niet thuis komen dus werd er opdracht gegeven de delegatie te vernietigen. Gelukkig waren de Russen en het Syrische leger waakzaam genoeg om dat te voorkomen!

Heel toevallig hebben de huurlingen van de elite ( Isis, El Nusra, etc ) ook de watertoevoer van Aleppo afgesloten dat vanuit de Eufraat rivier komt. Mocht je nog twijfelen of er daadwerkelijk zoiets bestaat als gematigde rebellen in Syrië, hoop ik dat ik hiermee deze twijfel heb weg genomen.

Zoals jullie wellicht weten is dit ook het spelletje dat de elite speelt sinds de oorlog in Oekraïne aan de gang is en de Krim terug kwam bij Rusland na een meer dan 90 % voor stem door de plaatselijke bevolking. Iets wat door westerse mediakanalen nog steeds aangeduid wordt als annexatie. Alles natuurlijk omdat de Russen zo verdomde agressief zijn en in heel Oekraïne onzichtbare strijders hebben geplaatst die met alle technieken van de wereld niet zichtbaar gemaakt kunnen worden. Constant worden elektriciteit, olie, gas en water toevoeren naar de Krim gesaboteerd door de nazi’s die momenteel in Oekraïne de dienst uitmaken met de volmacht van de EU, NATO maar vooral de elite. Maar ook in Oekraïne lijkt het tij te keren. De OVSE melden dat ze troepen van Oekraïne hebben waargenomen op locaties die verboden zijn volgens het verdrag van Minsk. Of dit consequenties zal hebben is nog maar de vraag maar alleen al de vermelding door de OVSE, die tot nog toe mee gelogen hebben met de mainstream media, is opzienbarend.

In de tussentijd worden hier en daar aanslagen gepleegd door operatie Gladio zoals de aanslag in Berlijn op de kerstmarkt. De elite bevinden zich in een zeer lastige situatie. De burgers vertrouwen hun eigen overheden en overheidsorganen niet meer, net zoals de nieuwskanalen. Dat betekent potentiele dreiging voor de politiek en iedereen die meewerkt aan de schaduwoverheden achter de coulissen. Tijd om via aanslagen meer bevoegdheden te krijgen op het gebied van spionage naar de bevolking toe en meer wapens en middelen voor politie en andere veiligheidsdiensten. Zij zijn straks nog de enigen die de elite kunnen beschermen en opstanden kunnen onderdrukken met grof geweld en zwaar materieel. Om diezelfde reden probeert Obama al sinds zijn aantreden de wapenwetgeving in de VS te veranderen opdat de mensen zich ook daar niet meer kunnen verdedigen tegen ordetroepen en politie.

Bovendien roept het nu al jaren. De elite zijn bijna vleugellam en proberen hier en daar nog iets, meestal met erg weinig resultaat. De mensen geloven kranten niet meer, zappen door bij het zoveelste nep nieuws bericht door onze officiële nieuwskanalen en vormen zich liever een mening door zelf op zoek te gaan. Hoe lang dit traject duren gaat is nog zeer de vraag maar dat dit traject is ingezet is overduidelijk. De nieuwe tijd staat voor de deur!