Propaganda SyrieNu de Russen samen met het Syrische leger en hulp van Iran en Hezbollah, de betaalde huurlingen van de westerse elite vrijwel volledig verslagen hebben in Syrië, hebben de elite nog maar één optie en dat is een wereldoorlog forceren om hun falende financiële systeem van dood en verderf te kunnen herstarten. De oude mantra van chemische wapens op burgers wordt voor de zoveelste keer uit de kast gehaald en de vreselijke liegende en collaborerende mainstream media spelen het spel van dood en verderf weer naar hartenlust mee.

Je zag het al van mijlenver aankomen. Eerst de vreemde uitspraak van Trump dat de VS haar troepen terug zal trekken uit Syrië, dat was een teken aan de wand. De VS zal haar troepen niet vrijwillig terugtrekken uit Syrië of andere landen in het Midden oosten want ze vechten daar niet tegen terroristen maar tegen burgers, vrouwen en kinderen. De chemische aanval in Douma is niets anders dan weer een voorwendsel om niet alleen de troepen in Syrië te houden maar om zelfs meer troepen te sturen want Israël heeft bescherming nodig. En dat Israël bescherming nodig heeft is een gegeven. Dat land heeft de meest enge vorm van dictatuur waarbij alles wat niet joods is minder dan een hond of varken wordt geacht. Israël en de VS zijn beiden van de elite, dat is de reden waarom Israël altijd met hand en tand verdedigd wordt, zelfs als hun moordpartijen van de beeldschermen afspatten en het bewijs onweerlegbaar is.

warmongers

Om Israël sterk te houden is het zaak de omringende landen zodanig te verzwakken dat ze geen bedreiging meer kunnen vormen. Dat is de reden waarom landen zoals Irak, Soedan, Somalië en Libië met de grond gelijk gemaakt werden. Het was nu de beurt aan Syrië want ook Syrië stond op het inmiddels wereldberoemde lijstje van Generaal Wesley Clarck dat hij aan de vooravond van de oorlog tegen Irak en Afghanistan ( op valse gronden ) kreeg van zijn collegae.

https://youtu.be/f7NsXFnzJGw?t=136

Gelijktijdig met deze oorlogen voeren de elite nog een oorlog namelijk die in Yemen. Met Saoedisch geld worden wapens van de Britten en de VS ingezet tegen voornamelijk burgers. Met de duizenden tegelijkertijd worden vrouwen, ouderen en kinderen gebombardeerd, dag in dag uit. De meest vreselijke wapens worden ingezet zoals kluster-munitie die zelfs na de oorlog slachtoffers blijft maken, voornamelijk onder kinderen die de munitie vinden en aanzien voor speelgoed. Alsof dat nog niet vreselijk genoeg is wordt de meeste munitie voorzien van een laagje uitgewerkt uranium waardoor elk plekje waar een kogel, granaat of bom ligt verziekt raakt van straling, Dat zal zijn weerslag hebben op generaties na de oorlog. Hoe ziek kun je zijn om op deze manier een oorlog te voeren tegen mensen die zelf geen wapens hebben? Vreemd genoeg hoor ik geen enkele journalist over deze oorlog maar als de koppensnellers van Al Qaida, El Nusra, samen met hun vriendjes van de Witte Helmen roepen dat er chloorgas gebruikt is in Syrië, dit terwijl Assad en zijn manschappen de oorlog vrijwel gewonnen hebben, zijn de rapen blijkbaar gaar!

Vorig jaar trouwens was het ook al prijs toen Trump 59  tomahawks op een Syrisch vliegveld liet afvuren op basis van een gerucht in de wereld gebracht door de huurlingen van de elite en niet te vergeten de Witte Helmen die blijkbaar alleen mensen redden in gebieden waar El Qaida of Al Nusra actief zijn. Toen zou het een aanval geweest zijn met sarin gas, dat werd echter nooit bewezen, sterker nog, het tegendeel kon wel bewezen worden want de video’s die door de studio van de Witte Helmen geschoten waren leken nergens op, de grootste leek kon zien dat er een afgrijselijk toneelspel werd opgevoerd.

Deze vrouw uit Syrië vertelt wat er werkelijk aan de hand is momenteel in Douma en hoe dit een jaar geleden al voorbereid werd door een radicale groep, ze noemen zich, The Army of Islam, maar ze hebben niets met de Islam te maken, dat voorwendsel moeten ze gebruiken van hun broodheren om de Islam als kwaad af te kunnen schilderen.

Maar er gloort toch een sprankje hoop tussen de leugens, propaganda en vreselijke moordpartijen want één van Amerika’s grootste nieuwskanalen, FOX, gelooft de lezing van haar eigen overheid niet en roept de Amerikaanse en de wereldbevolking op deze zaken kritisch te bekijken en de woorden van de overheid niet zomaar voor waar aan te nemen. Dit is een wending die ik niet eerder gezien heb in de mainstream media. Misschien groeit hier iets groters uit!

Deze keer is het echter heel anders dan alle andere keren dat de elite hun gifgasverhaal deden, deze keer hebben de Russen aangekondigd niet stil te zitten als er een aanval uitgevoerd wordt. Elke dreiging vanuit de lucht of elders vandaan zal een antwoord krijgen, zelfs als dat betekent dat er militair moet worden ingegrepen. Zo’n waarschuwing hebben de Russen nog niet eerder gedaan.

Net als met de Skripal zaak, waar de Russen werden beschuldigd van het vergiftigen van een oud Russisch spion in Engeland, dat verhaal dat nu langzaam dood begint te bloeden omdat de Britten op meerdere leugens betrapt zijn, dankzij de clown Johnson, blijkt ook hier dat het Westen blijkbaar iedereen kan beschuldigen van wat dan ook, meteen maatregelen mag nemen en zelfs militair ingrijpen ( zie 59 tomahawks ) en zich aan niemand meer hoeft te verantwoorden. De VS hebben al aangekondigd dat ze zullen aanvallen met of zonder steun van de VN. Kunnen we dat onbetaalbare en vooral onbetrouwbare orgaan ook meteen opdoeken! Deze keer komen ze de Russen echter tegen en al zelfs de Russen in de knel komen zullen de Chinezen, Iraniërs en vele andere naties Rusland komen helpen. De hegemonie van de westerse elite is bijna over!

 

Update;

China heeft beschikbare oorlogsboten onder commando van Rusland gesteld.

Russen op de grond in Douma op zoek naar slachtoffers van de vermeende chemische aaanval die door de Witte Helmen en de terroristen van de elite gemeld werd. Er is helemaal niets te vinden wat op een chemische aanslag lijkt.

Colbert heeft ook een opensource onderzoekje gedaan naar de incidenten in Syrië.

Dreigende wereldoorlog laat journalisten hun leugens intrekken!

Nu de kans op een wereldoorlog groter dan ooit dreigt te worden begint bij sommige mainstreamjournalisten het geweten te knagen. Deze dappere mannen doen wat ze eigenlijk al veel eerder hadden moeten doen, toegeven dat de verhalen die zij de wereld in brengen uit de duim gezogen zijn door de CIA en andere inlichtingendiensten om de oorlog in Syrië gaande te houden en zelfs uit te breiden. De beweegredenen hierachter zijn veelvuldig maar de voornaamste punten zijn, de aanleg van een gasleiding door Syrië die geweigerd werd door Assad en het verzwakken van potentiële tegenstanders van Israël met de intentie ervoor te zorgen dat Israël kan blijven bestaan. Israël is immers het beloofde land van de financiele elite. Feitelijk is Israël Rothschildland. Naast deze twee belangrijke punten is het handhaven van oorlogen belangrijk voor het behoud van het corrupte financiële systeem van de Rothschilds.

BBC journo confronted after deleting tweet doubting 'staged' scenes in Syria

Ook een NBC verslaggever doet zijn verhaal, de leugens die hier verteld werden stammen alweer uit 2012.

Deze CNN nieuwslezer krijgt bijna een appelflauwte als een Amerikaans congreslid twijfelt stelt aan de officiele lezing van de vermeende chemische aanval. Waarom zou Assad een chemische aanval op dit moment doen terwijl hij feitelijk de oorlog al gewonnen heeft? De vraag is legitiem en het congreslid verdient een vette pluim voor zijn standvastigheid.

De smerige rol van het Westen in Syrië.

Verschillende ernstige fouten in het CIA-rapport over het Khan Shaykhun-incident, de gasaanval in Syrië 2017

De arrestatie van Navo officieren in Aleppo

De door de jihadisten gebruikte middelen van de Navo om een ziekenhuis in West-Aleppo aan te vallen

Met al deze goed getoetste informatie voorhanden blijven onze nieuwskanalen de leugens van de CIA vertellen en uitbreiden. De hele Wereldbevolking wordt voorgelogen door de media en ze komen er blijkbaar mee weg. De media brengen dit nieuws alsof wij blij moeten zijn met een nieuwe aanval op onschuldige mensen. Zum kotzen!

Kinderlijkjes

Kinderlijkjes worden heen en weer gedragen om  echte foto's te maken van een nep chemische aanval. Inmiddels verblijven er talloze westerse journalisten in Douma maar geen één kan bewijs leveren van de vermeende chemische aanval. Ze mogen vrijuit spreken met burgers, soldaten, artsen etc.

De website Blackstone Intelligence Network heeft foto's in handen gekregen van de servers van jihadisten en de Witte Helmen. Hierop zijn verschillende foto's te zien waaruit blijkt dat de terroristen kinderlijkjes gebruiken om hun verdachtmakingen richting Rusland en Syrië kracht bij te zetten. De kinderlijkjes zijn volgens Syrische bronnen ( Syrian Girl ) afkomstig uit verschillende gebieden waar terroristen opereerden. Zij werden daar ontvoerd. Nu duiken deze kinderen dood op in deze foto's.

Bewijs van gemanipuleerde beelden van kinderlijkjes

Een ouder filmpje want hier wordt gesproken over Aleppo maar wat deze meneer vertelt is precies wat er aan de hand is. Zie ook hier weer hoe deze twee journalistenratten er alles aan doen om de waarheid een draai te geven.

Voor de mensen die nog steeds niet willen geloven dat onze overheden diegenen zijn die de misdaden in Syrië laten uitvoeren kunnen zich nog even laten overtuigen door onderstaande video.

Voormalig ambassadeur voor Syrië in Engeland Peter Ford klapt uit de school over Syrië en de rol van de Westerse landen in deze oorlog.

Wie zijn de witte helmen?

http://bovendien.com/laatste-nieuws/syrie/witte-helmen-in-aleppo-en-het-zionistisch-plan-b-voor-syrie

Oorlogsmisdaden door Witte Helmen, Franse delegatie in Syrië ziet eindelijk de waarheid en wordt aangevallen!

Minister van buitenlandse zaken van Rusland, Lavrov, heeft onweerlegbaar bewijs dat Engeland achter de valse chemische aanslag zit.

Voormalig hoofd van het Britse leger wordt afgekapt als hij de lezing van de nieuwslezer niet bevestigt.

Zwitsers rapport over monster van gifgas Salisbury. Gifgas is NIET in Rusland geproduceerd, is geproduceerd in UK of VS.

https://www.rt.com/news/424149-skripal-poisoning-bz-lavrov/

De leadzanger van Pink Floyd werd afgelopen dagen benaderd door de Witte Helmen om een statement te maken ten behoeve van de Witte Helmen. Via e mail werd hij benaderd.

whitehelmetsrogerwaters

wittehelmewaters

Roger Waters bedankte voor de eer en liet het volgende weten;

Reacties   

# Treowd 21-04-2018 14:27
@Janmaat, Heb de video inmiddels bekeken volgende video werd daarin ook aangehaald:Puppet of Zion Trump is the Swamp
www.youtube.com/watch?v=SNPNWEY44NY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 21-04-2018 20:12
Oké, dacht dat je m al bekeken had voor je je eerste reactie plaatste.

Had T gehoord,
Veel info erover op T kanaal van brendon o'connel.
Je link werkt niet meer.
In ieder geval, ik kom er niet op.
Toch bedankt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-04-2018 14:01
Ja youtube is flink aan het censureren, mijn scherm toont de volgende tekst in een zwart scherm met een uitroepteken - pictogram:
The following content has been identified by the YouTube community as inappropriate or offensive to some audiences. Daarna een blauw klick(bait?) rechthoekje met daarin de tekst: I Understand And Wish To Proceed

Gewoon goed onderbouwde argumenten met gerechte bewijsvoering , en dat kan kwetsend zijn , als het niet te voordele van een bepaalde partij uitpakt...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-04-2018 13:47
Nee ik had de video even kort door genomen dan zie ik wel vlug of het wat is of niet , daarna kijk ik hem helemaal en mogelijk zelfs twee maal. Ligt aan de mate van info...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-04-2018 21:30
Kreeg ook dat zwarte scherm, met de tekst.

Prima, ieder op zijn eigen manier.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 20-04-2018 21:48
Wel een prima link overigens , dank je...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 20-04-2018 21:11
Hier beste Janmaat, de 6e en 7e reactie....
bovendien.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 21-04-2018 00:45
Dank, had ze gezien.
Had al een tijd terug linken over 5G geplaatst.
Maar niet zoveel als jou
Heavy shit
De volgende gevangenis laag.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-04-2018 15:14
Mogelijk angstporno maar men kan nooit weten...
Washington State Fusion Center accidentally releases records on remote mind control
www.muckrock.com/.../fusion-center-em
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 21-04-2018 21:22
Day 7 Fear Porn Syria - Wer'e All In This Together: youtu.be/HW1tdj_FX7w
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 20-04-2018 09:40
Test ... ik kan bepaalde reacties niet volledig plaatsen...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-04-2018 10:45
wat moet waarborgen dat bepaalde zaken een goed verloop hebben lijkt juist het tegenovergestelde te bewerkstelligen....Ook verder toegelicht in de bovenstaande youtubevideo...
Media Alert: Update on the Deployment of the OPCW Fact-Finding Mission to Douma, Syria

tinyurl.com/ycj7m8jc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-04-2018 10:51
Highlight uit desbetreffend artikel
On 16 April, we received confirmation from the National Authority of the Syrian Arab Republic that, under agreements reached to allow the evacuation of the population in Ghouta, the Syrian military were unable to enter Douma

Ik ondervindt wat problemen met posten.....excuus voor de wat rommellige reacties...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-04-2018 10:47
Deze reactie was bedoeld voor de onderstaande reactie en betreft deze video www.youtube.com/watch?v=GDesh_cMzlI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-04-2018 10:15
The War In Syria From A Syrian Perspective - What You NEED To Know! www.youtube.com/watch?v=GDesh_cMzlI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-04-2018 17:49
All the mainstream media lies about Syria
in one twitter thread.
PLEASE SHARE
Exposing the west’s fake news propaganda in Syria.
theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 15:24
Act of War: The Real Reason Syria was Attacked
www.youtube.com/watch?v=Wgo3fUksEE8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 15:13
They Can’t Even Do a False Flag Right: Russia Calls Out Inconsistencies in Douma “Chemical Attack” www.youtube.com/watch?v=Dn3L-H6sVIY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 15:49
Is WW3 On the Horizon Over Syria?
www.youtube.com/watch?v=VuOU2xyXiuQ
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 15:18
What Did NATO End Up Bombing? Pharmaceutical and Chemical Research Institutes Smashed to Bits www.youtube.com/watch?v=Fvhxd-s7L5U
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 14:48
U.S., U.K., France Conduct Massive Missile Strike On Syria: Details www.youtube.com/watch?v=6S5HRD6YaiY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 15:02
Turkey dispatches 14 warships to east Med in response to Greek threats www.youtube.com/watch?v=XM57V7bMbyw
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 16-04-2018 15:04
US War Veteran: I stand behind Assad a 100%
www.youtube.com/watch?v=k8io4TnlRHE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 21:53
Syria intervention plan fueled by oil interests, not chemical weapon concern
Massacres of civilians are being exploited for narrow geopolitical competition to control Mideast oil, gas pipelines

According to former French foreign minister Roland Dumas , Britain had planned covert action in Syria as early as 2009: "I was in England two years before the violence in Syria on other business", he told French television:
"I met with top British officials, who confessed to me that they were preparing something in Syria. Britain was preparing gunmen to invade Syria."

Leaked emails from the private intelligence firm Stratfor including notes from a meeting with Pentagon officials confirmed US-UK training of Syrian opposition forces since 2011 aimed at eliciting "collapse" of Assad's regime "from within

Much of the strategy currently at play was candidly described in a 2008 US Army-funded RAND report , /Unfolding the Future of the Long War/ (pdf)
theguardian.com/.../...

(Unfolding the Future of the Long War/ (pdf)
www.rand.org/.../RAND_MG738.pdf )

( Confirmed: US retrains ISIS and ISIS-like jihadists in east Syria and re-brands them ‘democratic forces’ (VIDEO) – Exclusive
almasdarnews.com/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 20:23
US, UK & France want new intl. order with no UN supervision’
14 Apr, 2018
www.rt.com/news/424178-us-uk-france-world-order/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 21:54
US to Impose Sanctions on Russia Over Support of Assad
sputniknews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 19:50
Not in my name’: Galloway calls on British public to reject calls for Syria military action
www.rt.com/uk/423805-galloway-syria-war-uk/
George Galloway: "Syria and Russia deny there was any chemical weapons attack in Douma by anybody and guess what? There is absolutely zero evidence any chemical weapons attack took place.”


( THE BRITISH GOVERNMENT’S LEGAL JUSTIFICATION FOR BOMBING IS ENTIRELY FALSE AND WITHOUT MERIT
But the evidence that Assad used chemical weapons against Douma is non-existent, and the OPCW did not conclude that the Assad government was responsible for the attack on Khan Sheikhoun. There is no evidence whatsoever that military action was urgently required to avert another such “immediate” attack. Nor is it true that the UK’s analysis of the situation is “generally accepted” by the international community, craigmurray.org.uk/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 20:21
From Srebrenica to Syria: How the US replaced the UN as ‘world police’

Earlier this week, US envoy Nikki Haley told the UN Security Council that Washington intended to act in Syria “/with or without/” the UN.

Russia’s Vassily Nebenzia responded with a reminder that the UN has all too often been used as a fig leaf for Western military adventurism. He specifically cited the example of Libya in 2011, when UNSC Resolution 1973 that authorized a “/no-fly zone/” was used by NATO as a license for regime change.

George W. Bush flouted the UN entirely in 2003, when he invaded Iraq after basically telling the Security Council he intended to do so no matter what. Before that, Bill Clinton launched NATO’s 78-day war against Yugoslavia in 1999, also without bothering with the UN.
rt.com/.../424137-srebrenica-syria-un-strike-nato
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-04-2018 11:27
En ondertussen.....
Europe hails transcontinental 5G road network for testing driverless cars enterpriseiotinsights.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-04-2018 11:28
5G for Europe Action Plan ec.europa.eu/.../5g-europe-action-plan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Arend 14-04-2018 19:46
In het volgende artikel ga ik in op de geopolitieke show die er voor ons wordt opgevoerd. Deze is gericht op het roven van onze bewustzijnsenergie en dus onze ziel.

wanttoknow.nl/.../...

Dat het één grote show is, waar de wapenfabrikanten alleen maar beter van worden, wordt in het volgende artikel bevestigd.

sott.net/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-04-2018 09:54
Let the heathen be wakened ,and come up to the valley of jehoshaphat,For there will i sit to judge all the heathen....
See Dem Fake Leaders
www.youtube.com/watch?v=R1CyVxWtns8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-04-2018 10:38
Judgement Coming On the Land
www.youtube.com/watch?v=VkJ9ur2Uxbc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-04-2018 10:50
Alle goede dingen bestaan in drieën...
No Love...
www.youtube.com/watch?v=bZOAl-9HXh0
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-04-2018 17:11
Lavrov BOMBSHELL: Swiss Lab confirms “BZ toxin” produced in US or UK used in Salisbury poisoning
Goodbye Novichok…hello BZ toxin.
theduran.com/lavrov-bombshell/

Independent Swiss Lab Says 'BZ Toxin' Used In Skripal Poisoning; US/UK-Produced, Not Russian
zerohedge.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-04-2018 14:19
BOMBSHELL - Russian Evidence of Staged Chemical Attack in Syria
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-04-2018 23:20
"We have irrefutable evidence that this was another staged event, and that the secret services of a certain state that is now at the forefront of a Russophobic campaign was involved in this staged event," he said during a press conference according to AFP

“The Russian Defense Ministry also has evidence that Britain had a direct involvement in arranging this provocation in Eastern Ghouta,” the general added, referring to the neighborhood of which Douma is part. “We know for certain that between April 3 and April 6 the so-called White Helmets were seriously pressured from London to speed up the provocation that they were preparing.”
We have... evidence that proves Britain was directly involved in organising this provocation."


These are not some faceless claims on the social media by anonymous activists.
They took part in taking that footage,” said Konashenkov
.https://www.zerohedge.com/news/2018-04-13/russia-has-irrefutable-evidence-uk-staged-syrian-chemical-attack
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-04-2018 08:40
( zerohedge.com/.../... )

Russia’s Tass news agency claimed early on April 13th, that Russian investigators have located and spoken with persons in the Syrian city of Douma who witnessed the staging of the videos that the U.S-and-UK-financed White Helmets group supplied, and which videos the U.S., French and UK Governments use to justify their planned invasion of Syria.
washingtonsblog.com/.../...

( Syrian Army Captures British Military Men in Eastern Ghouta
TEHRAN (FNA)- A number of British military men were held captive by the Syrian army in Eastern Ghouta of Damascus, media reports disclosed on Wednesday, saying that they had infiltrated the region for the last month US plot to attack Damascus in collaboration with terrorists and NATO forces that failed. en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13970122001526 )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 00:47
Here’s Why Chemical Attack In Syria’s Douma Is Just Another FAKE Of White Helmets – Investigation By Inside Syria Media Center
rinf.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 13-04-2018 08:21
'US believes & acts as if it's above any law' - Bolivian envoy to UN www.youtube.com/watch?v=z3uA_9M_2zI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 13-04-2018 07:58
TARGET IRAN: The Neocon Zionist Plan for an Apocalyptic War in the Mideast themillenniumreport.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 13-04-2018 07:50
Assad talk about who control the U.S and who did the Chemical Attacks www.youtube.com/watch?v=7jMRv-JkPTk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-04-2018 20:01 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 13-04-2018 15:57
Excuus mijn fout...Wederom oud nieuws, de video is opnieuw gepost en is van 2017 maar ook op WION staat het als exclusief gepost op 9 april 2018....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 13-04-2018 07:41
Dr. Duke interviews Syrian Partisan Girl Exposing the Zionist Role Behind the American Support of ISIS in Syria!
davidduke.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 13-04-2018 07:45
Heel bijzonder wat ik allemaal zie en wat er gebeurd als ik mijn zoekresultaten lees dan zie ik dit : World-famous "Syrian Partisan Girl ... Dr. David Duke and the famous young spokeswoman for peace in Syria speak about the ... April 3, 2018; Stormfront ... en dan ga ik er naar toe en krijg van allerlei verschillende linken van 2011 tot 2017 maar niet zoals beschreven de datum april 3 2018 ... heel merkwaardig...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-04-2018 00:34
QAnon is US Military Intelligence that recruited Trump for President to prevent Coup D’etat
www.exopolitics.org/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-04-2018 00:23 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-04-2018 16:10
Checked it! :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 22:13
Syrian White Helmets a ‘terrorist support group & Western propaganda tool’

They claim to be an impartial, neutral NGO.

They are, in fact, multi-million funded by the US, the UK Foreign Office, by Japan, Denmark, Germany,
Holland and France,” added Beeley
rt.com/.../364105-aleppo-white-helmets-fraudulent
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 22:14
movies
Tapestry Of Terror - "White Helmets" Exposed As FSA Terrorists - DOCUMENTARY
*White Helmets* - the fake 'humanitarians', who work with fake news outlets to con you into war, to con the US into supporting terrorists

The White Helmets are little more that ISIS terrorists, who don uniforms designed for them byamoral PR firms who have no problem with terrorism. 

The White Helmets are one of the sickest and most perverse ploys ever concocted by war criminals.
archive.org/details/TapestryOfTerror
(alles, ook vanaf min 45)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 22:30
Al-Qaeda leader Tahrir al-Sham has confirmed that the White Helmets are secretly part of their terror organization in a video where he refers to them as “hidden soldiers of the revolution.”
The White Helmets have previously been accused of designing clever propaganda videos aimed at actively promoting the Neocon agenda in the Middle East.
The answer, of course, is simple. The White Helmets are nothing more than a propaganda wing of al-Qaeda itself, funded by Western governments and NGOs for the purpose of creating false narratives and shock videos designed to manipulate the Western public.
yournewswire.com/al-qaeda-leader-white-helmets/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 22:40
White Helmets, a propaganda machine supporting terrorists, funded and manufactured by hostile countries
Numerous media reports have uncovered the real identity of this organization whose key role is falsifying facts and fabricating lies to serve the interests of the countries hostile to Syria who support and finance it, in addition to call for foreign intervention.

It has been revealed that a British security expert and a former officer, James Le Mesurier, founded the White Helmets, with the sole aim of using this organization as a propaganda tool to gain the international public’s sympathy by faking humanitarian disasters and using them as excuse to attack Syria under the pretext of the use of chemical weapons.

This information, along with numerous reports, testimonies, and evidence, as well as photos and posts on social media by members of the White Helmets themselves, all of which reveals their true colors and the fact that they are far from being a humanitarian organization; rather they are a mask used to support terrorists and cover up their crime, as well as carrying out the agendas of hostile countries and legitimize foreign intervention.
sana.sy/en/?p=127609 2018
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 22:47
Does Presence of White Helmets
Indicate False Flag Chemical Attacks in Syria?
sputniknews.com/.../...
"If we were to map the chemical weapon claims
in each terrorist held area undergoing liberation by the Syrian Arab Army,
we would clearly see the claims

In other words, as the SAA nears victory,
we are expected to believe
they use chemical weapons against civilians
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 23:07
White Helmets Movie: Updated Evidence From Swedish Doctors Confirm Fake ‘Lifesaving’ and Malpractices on Children
theindicter.com/.../
Conclusion:
‘Lifesaving’ procedures on the children showed in the White Helmets videos were found to be fake, and ultimately performed on dead children.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 23:22
nexus
je had een voorstel tot verzet
ik doe mee
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-04-2018 13:14
Heb ik dat ergens geopperd Petra?
Mijn verzet bestaat voornamelijk uit het schrijven en aandacht vragen voor deze onderwerpen en er een ander licht op te laten schijnen dan de mainstream media doet. In principe is bovendien langzaam maar zeker een soort open source basis aan het worden dankzij de vele aanvullingen van jou en andere reageerders.

Hoe beter deze informatie is, hoe meer mensen onze stukken lezen en onze links zien.

verder ben ik aan het denken aan een gecoördineerde actie om de leugens bij de mainstream kanalen het hoofd te bieden. Ik denk aan een grote mail en bel actie door alle alternatieve nieuwskanalen. Misschien dat wij die actie ook kunnen plaatsen in een landelijke krant via een advertentie. Moet niet zo moeilijk zijn, wij hoeven alleen het geld van de advertentie op te hoesten met zijn allen. SAls het een redactioneel stuk wordt, wat ook tot de mogelijkheden hoort, dat ligt aan de krant, hoeft het helemaal niets te kosten.

Wat denken jullie?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-04-2018 19:56
hoi, het was nog een reactie op:
er waren diversen die vroegen,
Kom eens met oplossingen

over je voorstel
ik vind het een heel goed idee
en wil zeker wel meedoen


kortom, wat mij betreft is het een supergoed idee!

plus ik vind dat iedereen die
hierover schrijft, reageert, websites heeft,
info deelt, het leest
of op op welke manier dan ook maar
iets doet,
een groot compliment verdient.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-04-2018 23:10
dus concreet:
mocht er een bijdrage gevraagd worden
doe ik mee

mooi om samen iets te kunnen doen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 14-04-2018 20:20
Petra,

Je zou kunnen beginnen met het opzoeken van e mail adressen en telefoonnummers van de grote nieuwskanalen en kranten, evenzo e mail adressen en telefoonnummers van landelijke politici.

Je kunt mijn e mail verkrijgen door een mailtje te sturen naar Martien, onze webmaster en visuele en computerspecialist. mypc04edtele2.nl

Wij gaan de media en de politiek belagen met mailtjes en telefoontjes met de vraag waar het bewijs is en wat de VN nog betekenen als iedereen begint te schieten zonder bewijs. Dat is tegen alle regels in.

Alvast bedankt voor de hulp.
Ik coördineer de samenwerking met de andere websites. Morgen of uiterlijk maandag schrijf ik een stukje dat iedereen die dat wilt op zijn website kan plaatsen met een oproep en de adressen en telefoonnummers.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 00:12
hoi nexus
het genoemde emailadres is een ongeldig adres..
is er een ander emailadres waar ik de gevraagde info naar toe kan sturen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-04-2018 07:32
t is gelukt, ik heb een ander, ouder emailadres gebruikt
dus de info is verzonden naar martien
met de vraag het naar je door te sturen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Anoniet Anonine 14-04-2018 14:27
Schiet nou eens op joh!

Waar storten!?!?!?!?!??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 06:33
Why is Washington united behind a war in Syria?
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 06:17
Syrian Doctors Say
They Have Treated No One From Duma with Chemical Poisoning
www.globalresearch.ca/.../5635523


Russia's ambassador to the EU tells euronews there was no chemical attack in Douma
m.youtube.com/watch?time_continue=141&v=WDSs7-Q_aM
zerohedge.com/.../...

NOW MATTIS ADMITS THERE WAS NO EVIDENCE ASSAD USED POISON GAS ON HIS PEOPLE
US has no evidence of Syrian use of sarin gas, Mattis says
Feb. 02, 2018
WASHINGTON (AP) — The U.S. has no evidence to confirm reports from aid groups and others that the Syrian government has used the deadly chemical sarin on its citizens, Defense Secretary Jim Mattis said Friday.

“We have other reports from the battlefield from people who claim it’s been used,” Mattis told reporters at the Pentagon. “We do not have evidence of it.”
apnews.com/bd533182b7f244a4b771c73a0b601
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-04-2018 07:15
Bush Cheney Rumsfeld - THE ULTIMATE CLIP
m.youtube.com/watch?v=YPJCPcYCupY

Bush laughs at no WMD in Iraq
m.youtube.com/watch?v=O35NA6TywAg

Blair Lies About Iraq's WMDs
m.youtube.com/watch?v=lSieUhqIR6k

Memo confirms Bush and Blair knew claims Iraq had WMDs were lies
www.wsws.org/en/articles/2009/06/blai-j26.html

Everyone Knew that Iraq Didn’t Have WMDs
washingtonsblog.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Only You 11-04-2018 08:22
Steeds doorzichtiger wordt het beleid van de Nwo, je zou j je haast afvragen, dat het, bijna een wanhoopsdaad, laatste leestekens zijn, hoop niet dat ze nutteloos mensen afslachten om hun doel te bereiken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 11-04-2018 20:50
Of de weg naar een uiteindelijke climax een "endgame" ....
of Damascus moet eerst vallen volgens het script??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-04-2018 00:12
Proof Of Who Is Really Behind Syria’s ‘Chemical Attack’ Confirmed

The Syrian Military have US Coalition chemical weapons officers in custody
American, British and Israeli military personnel captured in Syria have confirmed they were ordered to stage chemical attacks in East Ghouta by their governments.

The Syrian Arab Army and with the help of Russian captured a shipment of chemical weapons destined for the Eastern Ghouta. These were British weapons produced at Porton Down in Salisbury.

Russia suspects that the Skripal incident is related as by their records, Skiripal was working at Porton Down as a chemical weapons trafficker in partnership with a Ukrainian firm. Russia denies attacking Skripal but admits he was under surveillance for his activities involving support of terrorism in Syria and arms trafficking.

Russia also confirms that there are British, American, Israeli and Saudi intelligence officers who were caught by the Syrian army in one of the heavily fortified operations rooms during the invasion of the Syrian army and its allies of the East Ghouta.”

(The shells in the above video are identified as VX gas from British stockpiles.
Today another chemical weapons stockpile was found in East Ghouta, produced in Germany, fully weaponized and commercially produced by Merck. )
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-04-2018 00:13
Proof: Intel Drop, Trump, Bolton behind Syria chemical attacks, confirmed
Germany, Britain, America, Israel - VT provides proof of chemical warfare and war crimes.

Our sources in Russia, highest level, told us the attack was coming based on information they received from US and Israeli prisoners taken in East Ghouta after an evacuation attempt failed.

Other US casualties were listed as a US Air Force F16 that allegedly crashed at Nellis Air Force Base in Nevada and up to 6 Americans who the US claims were killed by “Kurdish forces” in the north of Syria.

All died in a failed combined US/Israel rescue operation to remove not only communications and command personnel but also chemical weapons operations teams as well.

Last week, VT Damascus received evidence that Americans, US Army Special Forces along with Israeli chemical weapons officers had been captured in East Ghouta. We were told that not only was a command facility captured with modern weapons but a stockpile of British made 81mm poison gas mortar shells, numbering in the hundreds, was seized as well.
veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-04-2018 00:14
(Tony Blair Wants UK To Launch Military Action In Syria
The war criminal said  that British prime minister Theresa May should be prepared to support potential US strikes because “non-intervention is also a policy with consequences”
It seems that Blair, who played a key role in the destruction of Iraq, now wants to destroy whatever is left of Syria.
yournewswire.com/.../ )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 10-04-2018 19:42
Vladi,

Je kunt het zelf allemaal volgen, elke dag weer. Ik vraag het keer op keer, waaruit moet blijken dat Rusland het spel mee speelt? Het enige dat ik gelezen heb zijn stukken van Arend die wat verwijzingen doet naar een andere website waarvan de bronnen niet duidelijk zijn. Ik geloof in goed. Ik geloof dat Rusland en Putin goed willen doen, dat zie ik aan de vele jaren hard werken die Putin gedaan heeft om de Russen de welvaart te brengen die ze nu hebben, en vergeet niet de onafhankelijkheid door echt biologisch voedsel, geen rommel in drinkwater, etc.

Maar, ik begrijp de twijfel wel. ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 11-04-2018 10:51
Nexus, het voert ons naar de ondergang, de vijanden van de USA moordenaars, zijn uiteindelijk sterk genoeg, om de kliek te samen met veel onschuldigen handlangers te vernietigen, kijk hoe Macron uit de kast komt, het kwaad verlogent zich niet, er is helaas geen keus, ben je bang voor WTK met hun bellen blazen, of Arend met zijn constante herhaling in een ander jasje gestoken, ze behoren nu bij het establishment van de annonce wereld, het geld maken door je ziel te verkopen.
Nexus sta jij hier ook voor open ?!


Verder lees dit belangrijk voor je gezondheid !
""theeventchronicle.com "" onderwerp wellness
multiple sclerose is Lyme disease ; anatomy of a cover-up

Groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-04-2018 13:19
@ Jenne,

Ik behoor tot niets en niemand en zal mij nooit conformeren aan zaken waar ik niet achter sta. Bovendien is een platvorm dat ontstaan is uit medeleven, verontwaardiging, liefde voor alles wat leeft. Wij hoeven geen geld te verdienen met deze site, wij willen alleen informeren en actie ondernemen daar waar mogelijk is. Stukken zoals dit hierboven zorgen er in mijn ogen voor dat de elite niet iedereen zomaar inpakt met hun leugens. Timing van deze artikelen, die ik puur op gevoel doe trouwens, is daarbij van eminent belang.

Dat Lyme een experiment was wist ik al een tijdje. Lyme is zeker niet de enige ziekte die uit de mouw van de farmacie ontsproten is.

lees mijn voorstel op de vraag van Petra!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-04-2018 19:38
toch blijft het aan me knagen dat alles en iedereen (hun )
samen 'het spel' spelen.
het spel is the world for our mind.

het blijft knagen.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 11-04-2018 10:57
Vladi, wat had jij dan verwacht, onze menselijke geschiedenis is het spel van de goden, die van af de Olympus het bezien, ach mensen zijn als stof, het is maar wat je ze toe wilt dichten, het zit vol individu een soort wezentje wat zich zelf erg belangrijk vindt, maar dit in wezen niet is, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 10-04-2018 20:33
Bevind me toch ook nog steeds wel in die twijfelzone, blijf toch zeker wel wat sceptisch...Het blijft het wereldtoneel...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen