leugens list bedrog vsIn ons vorige artikel over de oorlog tegen Syrië, door de VS en trawanten uitgevoerd in de vorm van een proxy-oorlog, zogenaamd door rebellen die tegen het beleid van president Assad zijn, lieten wij weten dat de wapenstilstand ongetwijfeld voor problemen zou gaan zorgen. Eén week later blijken onze vermoedens bewaarheid te worden.

Wat schreven wij vorige week?

Waarom de minister van buitenlandse zaken van Rusland, Lavrov, hiermee akkoord is gegaan is voor mij nog een raadsel. De enige reden die ik momenteel kan bedenken is dat Rusland sowieso in een kwaad daglicht gesteld is door de westerse media en wil laten zien dat ze voor rede vatbaar zijn en/of dat Lavrov denkt dat Kerry weer zijn belofte, de gematigde rebellen te scheiden van Al Nusra en verwante groepjes, niet zal nakomen waarna Rusland en het Syrische leger legitiem het hele gebied inclusief alle huurlingen kan zuiveren.

Helaas blijken onze voorspellingen wederom te kloppen. De belofte om de in onze ogen niet bestaande gematigde rebellen te scheiden van de terroristen van Al Nusra en aanverwanten, is weer niet uitgevoerd. Sterker nog, de wapenstilstand is door de VS weer gebruikt om troepen van Al Nusra samen te trekken, te versterken en een groot offensief te beginnen. Rusland en het Syrische leger hadden de situatie redelijk onder controle. De moraal van de huurlingen was tot een dieptepunt gedaald. Natuurlijk is dit ook gezien door de VS haviken. Brutaal als Amerika is hebben ze zelfs luchtaanvallen uitgevoerd op het Syrische leger om Al Nusra te steunen. Tegelijkertijd is op de Golanvlakte, die deels door Israël illegaal bezet wordt, geschoten door het Israëlische leger op stellingen van het Syrische leger. Een bewust gecoördineerde aanval dus door de VS en Israël waarmee ze voor eens en altijd duidelijk maken wie de grote sponsoren zijn van Al Nusra of simpelweg, het huurlingenleger dat verkocht wordt als ISIS. Er is geen twijfel meer mogelijk, als die er nog was, dat ISIS, El Qaida, Al Nusra en noem de exotische namen van de steeds weer wisselende terroristenlegertjes maar op, dat deze terroristen in dienst zijn van de VS elite, Israël en enkele Arabische landen die sinds jaar en dag verbonden zijn aan deze twee, waaronder natuurlijk die andere terroristenstaat Saoedi Arabië. Dat is ook de reden waarom deze landen over en weer zoveel bezoekjes aan elkaar brengen.

Natuurlijk schoot Putin uit zijn slof toen hij vernam van de aanval van Amerikaanse gevechtsvliegtuigen op het Syrische leger en vroeg om een spoedberaad van de VN. Amerika stelde zich daar onmogelijk op en verweet zelfs Rusland dat ze een slaatje willen slaan uit de “vergissing “ zoals ze het noemen. De Russische ambassadeur vertrok vroegtijdig van dit beraad. Putin is in alle staten en zal één dezer dagen met een verklaring komen. Ik verwacht dat Putin zich vanaf nu het recht neemt om alle terroristen, inclusief de niet bestaande gematigde rebellen, met grof geweld uit Syrië te schieten. Die draai is nu al te zien doordat het Syrische leger twee straaljagers van Israël uit de lucht heeft gehaald.

De media doet in de tussentijd wat ze altijd doen. Afleiden van wat er werkelijk aan de hand is en grove leugens plaatsen zoals;

http://m.telegraaf.nl/article/26624179/syrische-regering-gebruikte-chloorgas

http://m.telegraaf.nl/article/26623495/poetin-houdt-vol:-de-krim-is-niet-geannexeerd

Beide berichten zijn ronduit glasharde leugens. De gifgasaanvallen waarnaar verwezen wordt zijn uitgevoerd door terroristen in dienst van de VS om Assad de schuld toe te kunnen schuiven. Denk aan eerdere situaties met Irak en Libië. Toen lukte het de media nog de bevolking massaal achter zich te krijgen maar vandaag de dag wordt het nieuws door nog slechts een handjevol mensen echt serieus genomen.

Parallel aan dit wapengeweld zijn in de VS de rapen gaar. Ook daar worden de leugens door steeds meer Amerikanen gezien voor wat ze zijn. Schendingen van de mensenrechten, massamoorden, imperialisme. Zelfs het verkiezingsbedrog door Clinton en de leugens die 15 jaar eerder verteld werden, de officiële lezing van de 911 aanvallen, zijn onderwerp van dagelijkse gesprekken. Beginnen de Amerikanen eindelijk wakker te worden? Het lijkt er wel op. Laat niet weg dat veel Amerikanen niet eens weten wat er op 911 gebeurde. Op vragen aan wandelend publiek wie de aanvallen van 911 uitvoerden, antwoord het grootste deel, Saddam Hoessein. Zijn die mensen dan zo dom?

Zoals gezegd, deze mensen zijn oerdom en precies zoals hun leiders ze graag zien. De ongebreidelde corruptie in dat land kan alleen plaatsvinden omdat de mensen zo dom zijn. Slimme mensen zoals in Nederland zouden meteen de straat op gaan om hun leiders tot de orde te roepen, niet waar?!

Yep, een behoorlijk dosis cynisme zit in die alinea want hier gaat het precies dezelfde kant op. Het interesseert mij niet, wat kan ik er aan veranderen en meer van dat soort uitspraken hoor je hier ook steeds vaker. Helaas heeft de grote massa niet door dat wij door gebrek aan inleving met andere naties en volkeren binnenkort op eenzelfde niveau beland zijn. Wij leveren ons nageslacht uit aan een meedogenloze kleine elitaire groep die geen enkel middel schuwen om hun doelen te bereiken. Moord en doodslag zijn voor die lui de normaalste zaak van de wereld. Niets doen is geen optie. Niets doen staat gelijk aan het bewust en doelmatig vernietigen van de toekomst van onze jeugd. Mensen die willen weten, kunnen en zullen weten. Zelfs als je geen alternatief nieuws leest zal je hier of daar geconfronteerd worden met de andere kant van de medaille. Er is geen enkel excuus! Iedereen heeft kunnen weten wat er aan de hand was en is! Neem je verantwoordelijkheid en informeer je medeburgers, protesteer bij lokale politici, weiger langer de leugens van onze propagandakanalen te kijken. Het is één voor twaalf!

Update 20 september 2016

Je kon er op wachten. Een aanval, het liefst op een school, ziekenhuis of hulpkonvooi, en meteen de schuld in de schoenen van het Syrische leger en Rusland schuiven. Denk eens na. De Syrische overheid is al 5 jaar bezig met dit conflict, bij verkiezingen stemmen de meeste mensen nog steeds op Assad ( zouden ze dat ook doen als Assad daadwerkelijk regelmatig onschuldige mensen bombardeert? ). Rusland is er ales aan gelegen dit conflict zo snel mogelijk op te lossen. Putin wil geen oneindige oorlog in Syrië, die verwensing, belofte kwam van de VS haviken, weet je nog?! De witte helmen, zogenaamde helpers bleken toch huurlingen te zijn.

Dan de zogenaamde chemische aanvallen door Assad op zijn eigen volk.

Moeten wij hier nu weer bewijs voor aanleveren? Mij lijkt van niet. Hetzelfde spelletje wordt keer op keer weer gespeeld. De publieke opinie wordt wedermaal aangesproken met leugens om de VS en handlangers groen licht te geven hun plan B voor Syrië uit te rollen. Het maakt niet uit hoe vaak Assad en Putin een staakt het vuren afkondigen, het maakt niet uit hoeveel hulpgoederen ze bezorgen in de getroffen gebieden. De VS elite heeft een doel en dat doel moet koste wat kost behaald worden. Daarnaast moeten Rusland en Syrië altijd hun onschuld bewijzen over aantijgingen die met niets gestaafd worden. Meteen wordt ook de VN ingeschakeld met frases zoals, als dit klopt dan hebben wij een oorlogsmisdaad van kaliber. Natuurlijk, precies waarnaar ze al 5 jaar op zoek zijn met aangetoonde valse vlag aanslagen en ongebreidelde steun aan huurlingen die verzorgd en opgelapt worden door een andere natie die net weer miljarden steuin toegezegd hebben gekregen uit de VS, ik heb het dan over het veel te weinig in dit conflict genoemde Israël. Het land dat door onze nieuwskanalen systematisch buiten deze kwestie gehouden wordt maar er alles mee te maken heeft.

Onze leugenjournaals doen natuurlijk weer lustig mee, zij het niet dat steeds meer verslaggevers, nieuwslezers, het hazepad kiezen en hun werkzaamheden buiten de propagandakanalen voortzetten. Hoeveel nieuwe nieuwslezers hebben wij de afgelopen jaren al gehad? Allemaal mensen die de leugens zelf ook zien en deze simpelweg niet meer over hun lippen krijgen. Google maar eens op Janneke Monschouwer, Arnold Karskens, maar ook de Duitse Udolf Ulknotte, jarenlang gewerkt voor het grote Duitse ZDF.

De aanval op het hulpgoederen-transport zou volgens het westen uitgvoerd zijn met vliegtuigen. Het Westen heeft er nog een probleem bij want er is op geen enkele wijze iets te vinden dat wijst op een aanval vanuit de lucht door vliegtuigen. Het transport was bovendien niet gemeld bij de autoriteiten van Syrië nog bij Rusland. Wel wisten de huurlingen van Al Nusra van het transport en het was precies deze groep die vlak voor het arriveren van het transport een aanval startte. Natuurlijk doen die lieve koppensnellers geen aanvallen op transporten! Dat begrijpt iedereen toch!

Wordt vervolgd...........

Wat stond er in het akkoord dat Rusland met de VS had over de wapenstilstand in Syrië?

http://www.voltairenet.org/article193435.html