leugens list bedrog vsIn ons vorige artikel over de oorlog tegen Syrië, door de VS en trawanten uitgevoerd in de vorm van een proxy-oorlog, zogenaamd door rebellen die tegen het beleid van president Assad zijn, lieten wij weten dat de wapenstilstand ongetwijfeld voor problemen zou gaan zorgen. Eén week later blijken onze vermoedens bewaarheid te worden.

Wat schreven wij vorige week?

Waarom de minister van buitenlandse zaken van Rusland, Lavrov, hiermee akkoord is gegaan is voor mij nog een raadsel. De enige reden die ik momenteel kan bedenken is dat Rusland sowieso in een kwaad daglicht gesteld is door de westerse media en wil laten zien dat ze voor rede vatbaar zijn en/of dat Lavrov denkt dat Kerry weer zijn belofte, de gematigde rebellen te scheiden van Al Nusra en verwante groepjes, niet zal nakomen waarna Rusland en het Syrische leger legitiem het hele gebied inclusief alle huurlingen kan zuiveren.

Helaas blijken onze voorspellingen wederom te kloppen. De belofte om de in onze ogen niet bestaande gematigde rebellen te scheiden van de terroristen van Al Nusra en aanverwanten, is weer niet uitgevoerd. Sterker nog, de wapenstilstand is door de VS weer gebruikt om troepen van Al Nusra samen te trekken, te versterken en een groot offensief te beginnen. Rusland en het Syrische leger hadden de situatie redelijk onder controle. De moraal van de huurlingen was tot een dieptepunt gedaald. Natuurlijk is dit ook gezien door de VS haviken. Brutaal als Amerika is hebben ze zelfs luchtaanvallen uitgevoerd op het Syrische leger om Al Nusra te steunen. Tegelijkertijd is op de Golanvlakte, die deels door Israël illegaal bezet wordt, geschoten door het Israëlische leger op stellingen van het Syrische leger. Een bewust gecoördineerde aanval dus door de VS en Israël waarmee ze voor eens en altijd duidelijk maken wie de grote sponsoren zijn van Al Nusra of simpelweg, het huurlingenleger dat verkocht wordt als ISIS. Er is geen twijfel meer mogelijk, als die er nog was, dat ISIS, El Qaida, Al Nusra en noem de exotische namen van de steeds weer wisselende terroristenlegertjes maar op, dat deze terroristen in dienst zijn van de VS elite, Israël en enkele Arabische landen die sinds jaar en dag verbonden zijn aan deze twee, waaronder natuurlijk die andere terroristenstaat Saoedi Arabië. Dat is ook de reden waarom deze landen over en weer zoveel bezoekjes aan elkaar brengen.

Natuurlijk schoot Putin uit zijn slof toen hij vernam van de aanval van Amerikaanse gevechtsvliegtuigen op het Syrische leger en vroeg om een spoedberaad van de VN. Amerika stelde zich daar onmogelijk op en verweet zelfs Rusland dat ze een slaatje willen slaan uit de “vergissing “ zoals ze het noemen. De Russische ambassadeur vertrok vroegtijdig van dit beraad. Putin is in alle staten en zal één dezer dagen met een verklaring komen. Ik verwacht dat Putin zich vanaf nu het recht neemt om alle terroristen, inclusief de niet bestaande gematigde rebellen, met grof geweld uit Syrië te schieten. Die draai is nu al te zien doordat het Syrische leger twee straaljagers van Israël uit de lucht heeft gehaald.

De media doet in de tussentijd wat ze altijd doen. Afleiden van wat er werkelijk aan de hand is en grove leugens plaatsen zoals;

http://m.telegraaf.nl/article/26624179/syrische-regering-gebruikte-chloorgas

http://m.telegraaf.nl/article/26623495/poetin-houdt-vol:-de-krim-is-niet-geannexeerd

Beide berichten zijn ronduit glasharde leugens. De gifgasaanvallen waarnaar verwezen wordt zijn uitgevoerd door terroristen in dienst van de VS om Assad de schuld toe te kunnen schuiven. Denk aan eerdere situaties met Irak en Libië. Toen lukte het de media nog de bevolking massaal achter zich te krijgen maar vandaag de dag wordt het nieuws door nog slechts een handjevol mensen echt serieus genomen.

Parallel aan dit wapengeweld zijn in de VS de rapen gaar. Ook daar worden de leugens door steeds meer Amerikanen gezien voor wat ze zijn. Schendingen van de mensenrechten, massamoorden, imperialisme. Zelfs het verkiezingsbedrog door Clinton en de leugens die 15 jaar eerder verteld werden, de officiële lezing van de 911 aanvallen, zijn onderwerp van dagelijkse gesprekken. Beginnen de Amerikanen eindelijk wakker te worden? Het lijkt er wel op. Laat niet weg dat veel Amerikanen niet eens weten wat er op 911 gebeurde. Op vragen aan wandelend publiek wie de aanvallen van 911 uitvoerden, antwoord het grootste deel, Saddam Hoessein. Zijn die mensen dan zo dom?

Zoals gezegd, deze mensen zijn oerdom en precies zoals hun leiders ze graag zien. De ongebreidelde corruptie in dat land kan alleen plaatsvinden omdat de mensen zo dom zijn. Slimme mensen zoals in Nederland zouden meteen de straat op gaan om hun leiders tot de orde te roepen, niet waar?!

Yep, een behoorlijk dosis cynisme zit in die alinea want hier gaat het precies dezelfde kant op. Het interesseert mij niet, wat kan ik er aan veranderen en meer van dat soort uitspraken hoor je hier ook steeds vaker. Helaas heeft de grote massa niet door dat wij door gebrek aan inleving met andere naties en volkeren binnenkort op eenzelfde niveau beland zijn. Wij leveren ons nageslacht uit aan een meedogenloze kleine elitaire groep die geen enkel middel schuwen om hun doelen te bereiken. Moord en doodslag zijn voor die lui de normaalste zaak van de wereld. Niets doen is geen optie. Niets doen staat gelijk aan het bewust en doelmatig vernietigen van de toekomst van onze jeugd. Mensen die willen weten, kunnen en zullen weten. Zelfs als je geen alternatief nieuws leest zal je hier of daar geconfronteerd worden met de andere kant van de medaille. Er is geen enkel excuus! Iedereen heeft kunnen weten wat er aan de hand was en is! Neem je verantwoordelijkheid en informeer je medeburgers, protesteer bij lokale politici, weiger langer de leugens van onze propagandakanalen te kijken. Het is één voor twaalf!

Update 20 september 2016

Je kon er op wachten. Een aanval, het liefst op een school, ziekenhuis of hulpkonvooi, en meteen de schuld in de schoenen van het Syrische leger en Rusland schuiven. Denk eens na. De Syrische overheid is al 5 jaar bezig met dit conflict, bij verkiezingen stemmen de meeste mensen nog steeds op Assad ( zouden ze dat ook doen als Assad daadwerkelijk regelmatig onschuldige mensen bombardeert? ). Rusland is er ales aan gelegen dit conflict zo snel mogelijk op te lossen. Putin wil geen oneindige oorlog in Syrië, die verwensing, belofte kwam van de VS haviken, weet je nog?! De witte helmen, zogenaamde helpers bleken toch huurlingen te zijn.

Dan de zogenaamde chemische aanvallen door Assad op zijn eigen volk.

Moeten wij hier nu weer bewijs voor aanleveren? Mij lijkt van niet. Hetzelfde spelletje wordt keer op keer weer gespeeld. De publieke opinie wordt wedermaal aangesproken met leugens om de VS en handlangers groen licht te geven hun plan B voor Syrië uit te rollen. Het maakt niet uit hoe vaak Assad en Putin een staakt het vuren afkondigen, het maakt niet uit hoeveel hulpgoederen ze bezorgen in de getroffen gebieden. De VS elite heeft een doel en dat doel moet koste wat kost behaald worden. Daarnaast moeten Rusland en Syrië altijd hun onschuld bewijzen over aantijgingen die met niets gestaafd worden. Meteen wordt ook de VN ingeschakeld met frases zoals, als dit klopt dan hebben wij een oorlogsmisdaad van kaliber. Natuurlijk, precies waarnaar ze al 5 jaar op zoek zijn met aangetoonde valse vlag aanslagen en ongebreidelde steun aan huurlingen die verzorgd en opgelapt worden door een andere natie die net weer miljarden steuin toegezegd hebben gekregen uit de VS, ik heb het dan over het veel te weinig in dit conflict genoemde Israël. Het land dat door onze nieuwskanalen systematisch buiten deze kwestie gehouden wordt maar er alles mee te maken heeft.

Onze leugenjournaals doen natuurlijk weer lustig mee, zij het niet dat steeds meer verslaggevers, nieuwslezers, het hazepad kiezen en hun werkzaamheden buiten de propagandakanalen voortzetten. Hoeveel nieuwe nieuwslezers hebben wij de afgelopen jaren al gehad? Allemaal mensen die de leugens zelf ook zien en deze simpelweg niet meer over hun lippen krijgen. Google maar eens op Janneke Monschouwer, Arnold Karskens, maar ook de Duitse Udolf Ulknotte, jarenlang gewerkt voor het grote Duitse ZDF.

De aanval op het hulpgoederen-transport zou volgens het westen uitgvoerd zijn met vliegtuigen. Het Westen heeft er nog een probleem bij want er is op geen enkele wijze iets te vinden dat wijst op een aanval vanuit de lucht door vliegtuigen. Het transport was bovendien niet gemeld bij de autoriteiten van Syrië nog bij Rusland. Wel wisten de huurlingen van Al Nusra van het transport en het was precies deze groep die vlak voor het arriveren van het transport een aanval startte. Natuurlijk doen die lieve koppensnellers geen aanvallen op transporten! Dat begrijpt iedereen toch!

Wordt vervolgd...........

Wat stond er in het akkoord dat Rusland met de VS had over de wapenstilstand in Syrië?

http://www.voltairenet.org/article193435.html

Reacties   

# petra 03-10-2016 23:15
US APPROVES YUAN SDR INCLUSION AFTER CHINA ORDERS 300 BOEING PLANES
That order, by the way, is the largest ever order by a single country.
geopolitics.co/.../... sept 2015
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-10-2016 18:55
Pentagon paid PR firm $540mn to make fake terrorist videos
rt.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-10-2016 12:41
FRANCE – French military just caught staging ISIS false flag
theuglytruth.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-10-2016 12:26
The United States is really afraid that the Saudis would reveal the names of other players behind the scene of carrying out the September 11, 2001 attacks, a former CIA contractor has told Press TV.
"Israel, the Zionist Mossad, the CIA, the NSA, the [former US president George W.] Bush family etc. are the major players,” he added. 
neonnettle.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-10-2016 12:30
Netanyahu Holds Closed Door Meeting With Clinton, Trump Ahead Of First Debat
www.mintpressnews.com/.../220811

Netanyahu: It Doesn’t Matter Who Is Elected, They Will Support Israel
yournewswire.com/.../

$40 billion aid to Israel is ‘largest ever’ to any country, says Susan Rice
The 10-year aid program would give Israel up to $40 billion to upgrade its military aircraft and missile defense systems, and to defend against militants in Lebanon and the Gaza Strip, and al-Qaida and Islamic State affiliates in Syria and Egypt.
themillenniumreport.com/.../...

Rothschilds Caught Rigging The US Presidential Election
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-10-2016 12:39
Here’s how the US, Israel, al-Qaeda and ISIS work together in Syria
theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-10-2016 20:23
As approved by the Executive Board of the IMF on November 30, 2015, effective October 1, 2016, the RMB is determined to be a freely usable currency
imf.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-10-2016 20:21
THE CONTROLLED DEMOLITION OF DEUTSCHE BANK AND FINANCIAL COLLAPSE OF EUROPE
DEUTSCHE BANK: THE LEHMAN BROTHERS OF 2016
THE SEPTEMBER 15TH COLLAPSE OF LEHMAN BROTHERS
IN 2008 WAS A PERFECTLY CONTROLLED DEMOLITION
DEUTSCHE BANK WILL EXPERIENCE A SIMILAR CONTROLLED DEMOLITION IN OCTOBER 2016
themillenniumreport.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-09-2016 19:00
US STATE DEPT. THREATENS TERROR ATTACKS IN RUSSIA
IF MOSCOW KEEPS FIGHTING ISIS

m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jhon 30-09-2016 07:58
USA bedreigd Rusland met daesh ?
youtu.be/AnefGPHty8c
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 17:49
refugees europe

UK arms companies gain $1.5 billion from Yemen war
alaraby.co.uk/.../...

UK weapons sales to oppressive regimes top £3bn a year
Big increase since 2014 in quantity of missiles and bombs sold to countries on Foreign Office’s list of human rights violators
theguardian.com/.../...

Britain to send £100mn in aid to war-torn Yemen... while selling £3bn in arms to Saudis 22 Sep, 2016
www.rt.com/uk/360247-yemen-aid-patel-arms/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 17:54
The world may be in turmoil, but the American arms industry is cashing in

Obama administration arms sales offers to Saudi top $115 billion: report
reuters.com/.../...
Obama administration offered $115b n in weapons to Saudi Arabia: report
US Senate www.rt.com/usa/360187-senate-saudi-arms-sales/

The Obama Administration Has Brokered More Weapons Sales Than Any Other Administration Since World War II
The world may be in turmoil, but the American arms industry is cashing in
thenation.com/.../...

It's impossible to know for sure, selling about $235 billion in arms every year, but it's possible.
Making weapons has become a U.S. specialty, with 47 American companies filling the top 100 grossing slots in the world. 
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 17:58
CLINTON FOUNDATION DONORS
GET HUGE WEAPON DEALS
17 out of 20 countries that have donated to the Clinton Foundation saw increases in arms exports authorized by Hillary Clinton's State Department.

In the years before Hillary Clinton became secretary of state, the Kingdom of Saudi Arabia contributed at least $10 million to the Clinton Foundation

A consortium of American defense contractors led by Boeing would deliver $29 billion worth of advanced fighter jets to Saudi Arabia
Under Clinton's leadership, the State Department approved $165 billion worth of commercial arms sales to 20 nations whose governments have given money to the Clinton Foundation
www.ibtimes.com/.../

Algeria, Saudi Arabia, Kuwait, the United Arab Emirates, Omanand Qatar all donated to the Clinton Foundation and also gained State Department clearance to buy American-made weapons even as the department singled them out for a range of ills, from corruption to restrictions on civil liberties to violent crackdowns against political opponents.  

Such firms and their subsidiaries were listed as contractors in $163 billion worth of Pentagon-negotiated deals that were authorized by the Clinton State Department
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 18:10
FBI director received millions from Clinton

FBI director received millions from Clinton Foundation,his brother’s law firm does Clinton’s taxes
These concerns focus on millions of dollars that Comey accepted from a Clinton Foundation defense contractor, Comey’s former membership on a Clinton Foundation

How much money did James Comey make from Lockheed Martin in his last year with the company, which he left in 2010? More than $6 million in compensation.
Lockheed Martin is a Clinton Foundation donor. The company admitted to becoming a Clinton Global Initiative member in 2010.

HSBC Holdings and its various philanthropic branches routinely partner with the Clinton Foundation. For instance, HSBC Holdings has partnered with Deutsche Bank through the Clinton Foundation
miniplanet.us/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 19:13
Arms Industry Influence in the Bush Administration and Beyond
George W. Bush and John Kerry have been the top two recipients of contributions from Political Action Committees and individuals associated with the arms industry in the 2004 election cycle
www.worldpolicy.org/.../TiesThatBind.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 20:09
FBI In Free-Fall Collapse Under Comey’s Lack Of Leadership And Apparent Corruption
Director Comey Suspected of Collusion With Clinton Crime Family
Federal Bureau of Investigation has lost all credibility with its own agents and the American people themillenniumreport.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 22:59
War on terror a self-licking ice cream cone
byebyedemocracy.org/.../...

lobby bedrag lockheed martin 2012
Total Lobbying Expenditures: $15,347,350
Subtotal for Parent Lockheed Martin: $15,270,000
opensecrets.org/.../...

US Air Strike Kills Hundreds of Civilians
veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-09-2016 23:01
U.S. and Allies Arming Al Qaeda Rebels with Portable “Anti-Aircraft Missiles” (MANPADS) to be Used against Russian Air Force
www.globalresearch.ca/.../5548344

er zijn geruchten over een evt ? volgende US false flag in Syris
(in gestolen uniformen van syrian army
using white phosporhus on civilians)

US Admits To Supplying Saudi Arabia With White Phosphorus Munitions
(shocking photo)
www.mintpressnews.com/.../220553
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-09-2016 06:37
Terrorist groups in Syria might use chemical weapons against civilians and the army in Aleppo in order to pin the blame for the atrocities on Damascus and further undermine the crumbling peace process in the war-torn country, the Russian Defense Ministry said.
“I have information that Ahrar Al-Sham terrorists intend to mount attacks on the civilian population using white phosphorus for the sake of fabricating accusations against the Syrian state and its army,” the diplomat said as cited by TASS.
rt.com/.../361021-terrorists-chemical-aleppo-mod
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 27-09-2016 07:43
"US continues to send heavy weapons into Syria via Turkey"
www.youtube.com/watch?v=eu7N4w2S_Iw
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 16:46
According to the People's Council speaker, the Syrian authorities have evidence that the US-led coalition’s airstrike was a deliberate act. www.rt.com/news/360656-us-isis-talks-proof/
Damascus Has Audio of Daesh Talks With US Military Before Strike on Syrian Army Read more: sputniknews.com/.../us-airstrike-daesh-army.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 25-09-2016 18:27
Als dit bericht klopt, betekent dit dat de komende dagen het grootste offensief zal starten dat Syrië ooit heeft gekend. 50 tot 70 duizend manschappen staan klaar om Aleppo en omgeving voor eens en altijd te zuiveren van betaalde terroristen. Wellicht is dit de reden waarom de westerse propagandamedia nog snel proberen via de VN een no fly zone af te dwingen, op verzoek van de VS, Frankrijk en Duitsland.
fort-russ.com/.../...

Die no fly zone zal er nooit komen, de wereld zal het nooit accepteren dat de Syrische overheid en de op verzoek helpende Russen aan de grond genageld worden terwijl de terroristen in Aleppo de vrije hand krijgen. Ook Rusland zal dit onder geen enkele voorwaarde accepteren. Het gaat een zeer hete herfst en winter worden!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 25-09-2016 20:38
halve minuut voor twaalf!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-09-2016 08:29
Klokkenluider Udo Ulfgotte (ned ondertiteld)
youtu.be/XaNyAez_vvo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 07:15
CBS President David Rhodes is the brother of Ben Rhodes, Obama’s Deputy National Security Adviser for Strategic Communications. ABC President Ben Sherwood is the brother of Obama’s Special Adviser Elizabeth Sherwood. CNN deputy bureau chief, Virginia Moseley, is married to Hillary Clinton’s deputy, Tom Nides. ABC News executive producer Ian Cameron is married to Susan Rice, National Security Adviser. ABC News correspondent Claire Shipman is married to former Whitehouse Press Secretary Jay Carney. ABC News and Univision reporter Matthew Jaffe is married to Katie Hogan, Obama’s Deputy Press Secretary. newsbusters.org/.../...

CNN is paid by the US government for reporting on some events, and not reporting on others.  The Obama Administration pays CNN for content control.
wakingtimesmedia.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 09:06
Facebook And Israel Officially Announce Collaboration To Censor Social Media Content www.renegadetribune.com/.../

BDS, or Boycott, Divest, Sanctions, a global non-violent movement that works to exposes Israeli human rights violations.
Israel has also threatened the lives of BDS supporters and has lobbied for legislative measures against BDS around the world. They are now seeking to curtail any further BDS success by directly controlling the content of Facebook users.

Facebook officially announced the “cooperative” arrangement after a meeting took place between Israeli government ministers and top Facebook officials on September 11th.
Israel actively reviews the content of Palestinian Facebook posts and has even arrested some Palestinians for posts on the social media site. They then forward the requests for censorship to Facebook, who accepts the requests 95% of the time.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 10:49
Mark Zuckerberg is David Rockefeller’s Grandson
I Thought Everyone Knew. Did You?
Facebook Started With $500 Million From The C.I.A.
beforeitsnews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 10:49
The U.S. Just Agreed to Give Israel $38 Billion in Military Aid
by  Reuters SEPTEMBER 13, 2016
fortune.com/2016/09/13/us-israel-military-aid/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 07:49
(bbc journalist after failing to prioritise
telegraph.co.uk/.../...)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 10:03
Declassified FBI report: Foreign policy, (not religion,)sparked rise of terrorism in US rt.com/.../...
Revealed: the £1bn of weapons flowing from Europe to Middle East
theguardian.com/.../...
France and Britain led an international coalition in a series of airstrikes against Khadafy in March 2011..The oil-rich North African country descended into chaos after the intervention and parts of it have become a bastion for Islamic State extremists.
The parliamentary report says the failure to plan for the aftermath led to political collapse, internal warfare, a humanitarian crisis and the rise of the Islamic State group
www.bostonglobe.com/.../story.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 10:04
Libya War Was Based on Lies, Bogus Intelligence, NATO Supported and Armed the Rebels. British Parliamentary Report The UK Parliament just confirmed what the alternative media has been saying for years.
The United States facilitating the provision of
weapons to known al-Qaeda militias and figures
The West and Its Allies Directly Supported and Armed the Rebels
And the UK report confirms that the Libyan war has created a tidal wave of refugees:
www.globalresearch.ca/.../5547356
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 10:05
Before the US-NATO Sponsored Dirty War, Syria was an Oasis of Civilization, a Secular Pluralist Nation
Syria was prosperous, with a growing economy (link). It had food sovereignty, with a “strategic” stock of millions of tons of high quality wheat , not the “Franken-food” bio-tech variety; it had a strong central bank with no usurious IMF loans; it had a popular, reformer President; it had a mostly well-educated, secular, pluralist, forward-looking population; and it was the fourth safest country in the world.
www.globalresearch.ca/.../5547693
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-09-2016 10:14
The next time someone asks you why there are so many refugees in Europe, show them this. Drone Footage Shows Devastation Of Syrian City
m.youtube.com/watch?v=soxm2De-fZc
US Senate greenlights $1.15 bln arms sale to Saudi Arabia
www.rt.com/usa/360187-senate-saudi-arms-sales/
Profits From Syrian Airstrikes Will Churn Your Stomach
m.youtube.com/watch?v=a8u9sHVVoGk
Saudi Arabia Has Funded 20% Of Hillary's Presidential Campaign, Saudi Crown Prince Claims
zerohedge.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2016 17:32
Mass murder is being committed across Syria and the region by US and NATO proxy terrorist militants. Funding the White Helmets will serve to prolong the suffering and bloodshed of the Syrian people.The White Helmets have been demonstrated to be a primarily US and NATO funded organisation embedded in Al Nusra and ISIS held areas exclusively.
This is an alleged “non-governmental” organisation, the definition of an NGO, that thus far has received funding from at least three major NATO governments, including $23 million from the US Government and $29 million (£19.7 million) from the UK Government
, $4.5 million (€4 million) from the Dutch Government. In addition, it receives material assistance and training funded and run by a variety of other EU Nations.
The Syria White Helmets Exposed as US UK Agents Embedded with Al Nusra and ISIS Syria’s White Helmets, “Moderate” Executioners
This article explores the White Helmet involvement in terrorist executions of civilians particularly in Aleppo.
21stcenturywire.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2016 17:34
“We live in a world governed by propaganda where the majority of media mouthpieces are gagged by those who own them and only permitted to release information that serves the narrative of the ruling elite or Imperialist powers.”

Nederland steunt Syrische reddingswerkers Nieuwsbericht | 03-12-2015 |
Minister Koenders van Buitenlandse Zaken trekt € 4 miljoen uit om reddingswerkers van de Syrische maatschappelijke organisatie White Helmets de komende 2 jaar te ondersteunen. rijksoverheid.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2016 20:54
NATO’s new headquarters designed like Nazi SS lightning bolts in outrageous ‘fighting words’ to Russia, Orwellian opposite of stated goals of ‘democracy, cooperation, peace’
Whatever the purpose of NATO’s choice of architecture, its easy for the public to see that NATO “leadership” supports current and ongoing US/UK/Israel illegal Wars of Aggression, led by the US. washingtonsblog.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter Stuivenberg 24-09-2016 13:12
Het loopt in Syrië aardig uit de klauw. De Amerikanen willen een 'no fly zone' voor Syrische en Russische vliegtuigen. Rusland wil ieder vliegtuig dat een aanval op het Syrische leger uitvoert uit de lucht schieten. Amerika heeft een vliegdekschip in de Middellandse Zee en de Russen hebben Admiral Kuznetsov ernaartoe gestuurd, Dat is het enige vliegdekschip dat ze hebben. Het woordje 'oorlog' is door Amerikaanse generaals in de mond genomen. Zij wijzen naar de door John Kerry genoemde zogenaamde oorlogsmisdaden van Rusland tegen bv het VN konvooi. Echter, het VN-konvooi is niet vanuit de lucht bestookt, anders waren er kraters in de grond te zien. Ra, ra, ra wie heeft deze oorlogsmisdaad op zijn geweten? De terroristen wellicht? Het Turkse leger is al eerder de grens overgestoken. Het Iranese leger ook. Israël en Saoedi Arabië staan klaar. De VS hebben al mensen en materieel aldaar en China traint het Syrische leger. Mis ik iets?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# De Sloper 23-09-2016 21:16
SLOOP PER DIRECT DE ......BILDENBERG GROEP!!!!!!!!!!

ANDERS VERGAAT DE WERELD!!!!

IK DANK U!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 23-09-2016 23:49
hoe?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 24-09-2016 19:51
door niet meer de regels van t systeem te volgen, niks meer betalen, op uitzonderingen na. zelfvoorzienend worden!
dan kom je er achter dat de rest van de kudde wel gewoon in t systeem blijven, en zal er niks veranderen.
t word straks gewoon bommen en kogels koppen. of je voorbereiden en afwachten. nederland is verloren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 21-09-2016 10:17
en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950631000607

Over Israëlische en andere terroristenhelpers. Zoals ik al schreef in dit artikel. De rode draad is bereikt bij Putin en Assad, ze pakken nu alles aan!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lumen Manifestation 22-09-2016 10:53
Hallo Nexus,

Ik wilde een email sturen naar de redactie van "Bovendien" om een verzoek in te dienen voor een nieuw artikel.
Ik kon echter geen e-mail vinden op deze website.

Zou je mij kunnen voorzien van een email adres ?

Vriendelijke groet,
Lumen Manifestation
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-09-2016 12:15
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# AlbertV 21-09-2016 18:30
Zojuist het NOS jour(hoer)naal gezien maar geen woord hierover. Wel ruim tijd voor Kerry met zijn beschuldigingen aan, en dreigende taal richting Rusland en Syrië. Ongetwijfeld heeft Lavrov ook iets gezegd maar dat was kennelijk niet relevant.
Gaan de VS het dan toch voor elkaar krijgen: Rusland uit de kast lokken om zo een alles vernietigende oorlog te beginnen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter Stuivenberg 24-09-2016 13:13
Ze zijn zeker aan het testen tot hoever ze kunnen gaan...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 21-09-2016 20:08
Ik hoop dat rusland tech heeft ontwikkeld tot perfectie,zoals EMP.
vele levens zouden gespaard blijven.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Boudine 21-09-2016 06:42
Twee video's:
Syrian War Report – September 20, 2016: Militant ‘Humanitarian’ Convoy Destroyed on Road near Aleppo
www.youtube.com/watch?v=jNVZ7C4OCfI

BREAKING: Russian Army drone filmes a jihadist military vehicle hiding in Aleppo humanitarian convoy
www.youtube.com/watch?v=lJU_gWkpYJ8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 21-09-2016 09:38
Dank je Boudine.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 19-09-2016 21:42
nederland gaat niet die kant op, ze zijn er al!
als je een tijdje niet hier bent geweest geen tv of ander nieuws hebt gehoord, en je komt dan terug, dan zie je pas wat een dom volk we zijn. en ik zie t nederlandse volk ook niet meer ontwaken.
alleen deigene die zich er in verdiepen met een beetje i.q. kunnen de puzzel leggen. vele zien wel dat t niet goed gaat, maar dat is ook niet moeilijk, als t 1 voor twaalf is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# AlbertV 19-09-2016 17:48
Helemaal eens met de strekking van het verhaal. Als je de VS als persoon ziet is het een psychopaat van het zuiverste soort.
Hoewel heel vermakelijk vind ik de filmpjes wat flauw, in ons slimme Nederland hoef je ook niet al teveel moeite te doen om het domste van het domme volk voor de camera te krijgen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen