obama syriaIedereen kan het zich nog voor de geest halen. Vreselijke beelden van mensen die ogenschijnlijk getroffen waren chemische wapens, meteen aangegrepen de internationale gemeenschap om steun te bieden aan de rebellen en bij de VN om sancties te vragen en eventueel zelfs een vergeldingsaanval uit te voeren op zo als ze dat zeggen, het regime van Assad.

 

In augustus 2012 vond een aanval plaats door de rebellen, inmiddels weet iedereen dat er geen rebellen bestaan maar huurlingen. De aanval was uitgevoerd met een wapen dat op napalm lijkt, dat is dan ook wat de vermeende dokter aan de poort van het ziekenhuis zegt. Ruim een half jaar later duiken dezelfde beelden weer op maar nu zegt de dokter dat er een aanval plaats gevonden heeft met chemische wapens. Hoe is dat mogelijk?

Wel, de technici van de BBC blijken, zoals eerder in het artikel aangegeven over de Oekraïne ( NGO’s die ingezet worden om de publieke opinie te bewerken ), de beelden van augustus gebruikt te hebben om Assad een chemische aanval in de maag te splitsen. Ze hebben dus digitaal de “gewenste “ woorden toegevoegd om de wereld een beeld te schetsen van een vreselijke dictator die chemische wapens op zijn volk gebruikt. Een glasharde leugen zoals nu blijkt. De dokter in het filmpje blijkt achteraf ook helemaal geen dokter te zijn maar de cohter van een bekende rebel met de naam Mousa-al-Kudi.

Een zelfde voorval deed zich ook al voor in de aanloop van de oorlog tegen Irak, wat later bleek, ook een dochter van een bekende autoriteit te zijn, die ten overstaan van de Verenigde Naties beweerde gezien te hebben dat Irakese soldaten baby’s uit couveuses haalden en doodstaken met hun bajonetten, ook een glasharde leugen maar wel DE aanleiding om een compleet land plat te gooien.

Niet alleen de BBC maakt zich schuldig aan deze manier van propaganda, ook CNN, onze NOS en de meeste mainstream mediakanalen van de Westerse wereld.

Zie hier de beelden;

 

Reacties   

# vladi 29-03-2014 21:12
helaas geeneen reactie over het volspuiten van chemisch afval in onze lucht.
syrie is veel belangrijker.

tot bij de dokter dan maar?

fff?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 25-03-2014 21:10
niemand iets opgevallen???
sinds homo/travestietlover/gegarandeerd pedo/satanist/massamoordenaar Barry,ook wel Obama genoemd,hier in Nederland vertoeft,staat de CHEMISCHE AANVAL(geo-engineering/CHEMTRAILS)
op Nederland (en omstreken?) stop.

vladi kan voorspellen dat dit flink ingehaald word als dat feiselijk addergebroed,Lord of the Flies dit Naziland weer verlaat.

hou de lucht in de gaten.
Niburu.co heeft er een artikel over geschreven.
keep connecting dots PLEASE.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# A.W 24-03-2014 20:38
gelukkig is er op het www nog wat informatie te vinden,over de diverse onderwerpen die ons worden onthouden door de msm. ben erg benieuwd hoelang het web nog blijft bestaan zoals wij het kennen.
shoebat.com bevat onderwerpen die men niet in de msm tegen komt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen