oekraineDe protesten in het westen van de Oekraïne zijn georganiseerd de CIA, het Amerikaanse Staatsdepartement, en niet overheidsorganisaties ( NGO’s ) die samenwerken met de CIA en het Staatsdepartement. De doelstelling was om het besluit, genomen de gekozen overheid van de Oekraïne om NIET bij de EU aan te sluiten, terug te draaien in het voordeel van de EU.

De VS en de EU werkten aanvankelijk samen met als doel de onafhankelijkheid van de Oekraïne te slopen en er een onderdanige entiteit van de EU overheid in Brussel van te maken. Voor de EU is uitbreiding noodzakelijk want ze hebben net als de VS niet de beste bedoelingen met nieuw toetredende landen. Deze staan op het verlanglijstje van plunderende bankiers en corporaties die dit land graag willen leegzuigen zoals ze dat met alle aangesloten landen doen. De EU en de VS zijn momenteel niets minder dan werktuigen van deze plunderende bankiers en corporaties. Tevens is het erg handig voor de VS als de Oekraïne bij de NATO ingelijfd kan worden zodat zij militaire bases kunnen bouwen in de achtertuin van Poetin’s Rusland. Er zijn 3 landen die momenteel de wereldwijde hegemonie van de VS en de EU tegenhouden, die drie landen zijn, Rusland, China en Iran en niet toevallig zijn deze 3 landen doelwit van de Amerikaanse agressiepolitiek. Feitelijk kun je de VS en de EU als zodanig niet meer zien als democratische bolwerken van het westen maar zijn het schimmen van ooit democratische landen, in handen van de financiële elite die voortdurende expansie benodigen om hun ongebreidelde drang naar nog meer geld en macht mogelijk te maken.

Het probleem tussen de VS en de EU met betrekking tot de Oekraïne is dat de EU zich nu pas realiseert dat een overname van de Oekraïne door de EU een rechtreeks dreigement naar Rusland toe is in de wetenschap dat Rusland makkelijk de olie en gas toevoer naar de EU kan stopzetten en bij een eventuele oorlog Europa in no time onder de voet loopt. Dus werd de dreiging min of meer genuanceerd.

Het antwoord van de neo conservatieve Victoria Nuland, staatssecretaris van de VS was, “FUCK THE EU” toen ze de leden van het Oekraïense parlement beschreef die de nieuwe leiding moesten gaan vormen, opgedrongen door de VS en de EU aan het slecht geïnformeerd Oekraïense volk dat denkt onafhankelijkheid te verkrijgen door zich aan te sluiten bij het nog veel corruptere Europa en dito Amerika, zoals eerder al gezegd, speelballetjes geworden van de wereldwijde financiële elite.

rutte poetin

Ik heb altijd gedacht dat de mensen in Europa en Amerika slecht geïnformeerd zijn maar de mensen in het Westen van de Oekraïne dingen inmiddels hard mee naar plaats 1 van onwetendheid.

De realisatie van de ‘CRISIS “ in de Oekraïne was simpel. De eerder genoemde Victoria - FUCK THE EU- Nuland, vertelde aan de National Press Club in Washington, dat de VS maar liefst $5 miljard “investeerde” in agitation (opschudding) in de Oekraïne. http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm De crisis begon in het Westen van de Oekraïne omdat daar meer mensen wonen die minder met de Russen hebben.

usa oekraine

De VS en Europa willen het aan de wereld doen overkomen dat de Oekraïne onder Rusland slecht af is en veel beter onderdeel kan worden van Europa. Mensen binnen de Europese Unie weten inmiddels beter. Je hoeft geen begenadigd econoom te zijn om te zien dat vrijwel alle Europese landen zwaar in de financiële problemen zitten dankzij de EU en de enorme invloeden die banken en grote corporaties in deze landen hebben. Met de komst van de Oekraïne naar de EU zouden deze financiële extremisten ( de wereldwijde financiële elite ) een nieuwe bron van inkomsten krijgen en dit land, net als Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus, Nederland, etc. leeg kunnen zuigen ter faveure van hun eigen bankrekening en machtswellust!

De niet overheidsorganisaties uit de VS en de EU, die opereren in landen zoals de Oekraïne, zijn ontworpen om landen waarbinnen zij opereren, van binnenuit kapot te maken. Sommige organisaties claimen zelfs mensenrechten organisaties te zijn, anderen indoctrineren de lokale bevolking onder het mom ven educatieve programma’s en het “bouwen aan democratie”. Anderen, opgeleid en aangestuurd door de CIA zijn gespecialiseerd in het provoceren, Pussy Riot, en slechts enkele van deze organisaties zijn legitieme organisaties met een werkelijk en toetsbaar doel.

Obama en de grote ongekozen mannen van de EU zoals de voor velen nog steeds onbekende en volstrekt ondemocratisch aangewezen van Rompuy, president van dit achterlijke zichzelf gekozen orgaan, staan aan de zijlijn te roepen dat ze economische sancties zullen opleggen aan Rusland en de Oekraïne als ze de gewelddadige extremistische demonstranten niet netjes behandeld zullen worden. Met andere woorden;

Als de Oekraïense politie zich gedraagt naar de gewelddadige demonstranten zoals de politie in de VS doet naar vreedzame demonstranten, het voor Washington een reden is om zich in te mengen in deze binnenlandse affaire.

Hoe landen van binnenuit kapot gemaakt worden hebben wij op Bovendien al eerder laten zien in het artikel, Revolutie op bestelling.

Naast de al geleverde informatie is ook al duidelijk wie de scherpschutters betalen. Russia Today heeft de hand weten te leggen op een teleffontap waaruit blijkt dat een hofe functionaris de middelen levert aan de scherpschutters om dood en verderf te zaaien tijdens de rellen in de Oekraine en deze ellende tie te wijzen aan de pro Russische kant van de Oekraine. http://rt.com/news/ashton-maidan-snipers-estonia-946/

Verder rest mij vooralsnog te verwijzen naar de manier waarop Irak, Libië en Syrië zijn aangepakt door deze financiële elite. Waarbij de laatste twee precies passen in de blauwdruk die ook toegepast wordt momenteel op de Oekraïne met maar één belangrijk verschil. In de Oekraïne hebben de operaties van de CIA aftakkingen, zie revolutie op bestelling, succes gehad op een deel van de Oekraïense bevolking, dat deel dat daadwerkelijk denkt dat de Oekraïne beter af is als onderdeel van de EU.

Als opmaat voor het volgende conflict, op eenzelfde wijze georkestreerd als de Oekraïne en Syrië, geef ik alvast een hint…….Venezuela.

Voor mensen die het willen weten. Momenteel werken de BRICS landen aan een nieuwe standaard als opvolging voor de failliete en corrupte petro dollar. Zie de acties van de EU en de VS, lees, de financiële elite, binnen dit kader en veel zal duidelijk worden. Alles wat momenteel gebeurt op macro economisch en geo politiek niveau heeft hier rechtstreeks mee te maken. De financiële elite probeert koste wat kost de macht en hun corrupte petro dollar te handhaven maar als het aan mij ligt, en aan alle mensen die het leven verkiezen boven het welzijn van onze elite, zullen de BRICS nog dit jaar de status quo doorbreken en de wereld voorgoed veranderen in het voordeel van alle mensen.

Wie schoot op wie en waarom?

Inmiddels is het overduidelijk geworden dat zogenaamde NGO's, niet overheids organisaties zoals Amnesty, Rode Kruis en vele anderen door de VS en de Westerse handlangers gebruikt worden om negatieve berichtgeving over 'slechte regimes" te verkondigen. Zo bleken de babys in Irak, gebracht door Amnesty International een grove leugen te zijn, de aanvallen van Ghadaffi op zijn burgers waarbij 6000 doden vielen en de aanleiding waren voor de zogenaamde No Fly Zone, uit de duim gezogen, de gifgasaanvallen van Syrië verzonnen, en ga zo maar door. Voor wie het nog steeds niet geloven willen kunnen dit filmpje even kijken;

Zwitserland, Westen annexeerde Oekraïne met geweldadige en gefinancierde staatsgreep!

Hoe de elite de Oekraïne bij de EU probeert te trekken

Er is al veel over gesproken maar zoals altijd zeggen beelden meer dan woorden. Hoe kwam de nieuwe regering tot stand. Lekker democratisch stemmen. Eén persoon die voor meerdere zetels stemt.

stemmingOekraine

stemminoekraine1

stemminoekraine2

stemminoekraine4

Voor de mensen die deze kwestie volgen en zelf discussie voeren op fora en in reacties op mainstream- kranten- artikelen plaatsten wij wat materiaal dat je kunt gebruiken om aan te tonen hoe democratisch de ongekozen nieuwe overheid van de Oekraïne is.

Als wij dit weten dan mag je er gemoedelijk vanuit gaan dat Poetin dit ook weet. Des te meer begin ik Poetin te waarderen. Hij had alleen al op basis van wat er in het Oekraïense parlement gebeurd is kunnen ingrijpen en de wereld had dat begrepen, ware het niet dat onze nieuwskanalen ons NIET willen laten zien wat er werkelijk speelt en dat heeft er weer mee te maken dat onze nieuwskanalen niet ONS dienen maar een selecte elitaire club waarvan ze financieel afhankelijk zijn gemaakt.

Poetin heeft dat niet gedaan, heeft er zelfs voor gezorgd dat de oproerpolitie van de Oekraïne zelfs toen ze beschoten werden, met knuppels geslagen, met kettingen, stoeptegels in hun gezicht kregen en vuurwerk, NIET terug sloeg. Poetin heeft ook hier weer gedaan wat het juiste was voor de bevolking van de Oekraïne. Ook de zogenaamde invasie van de Krim, groots gebracht in alle collaborerende kranten en nieuwskanalen, is NIET gegaan zoals dat met Afghanistan, Irak of Libië gegaan is. Iedereen heeft kunnen zien hoeveel mensen hun leven hebben moeten laten in bovenstaande humanitaire acties van het Westen ( elite ) en dat deze landen met grof en overbodig geweld werden overmeesterd. De Krim is na een referendum, waarvan de EU nota bene vindt dat dit ongeldig is ( het zijn immers burgers die zich ergens voor uitspreken ) terug bij Rusland, zonder ook maar 1 bom te gooien of ook maar 1 burgerslachtoffer te maken.

Ze zullen de leugens blijven herhalen, onze geliefde media, maar jullie weten waar je terecht kunt voor de andere kant van de medaille.

TV baas wordt op democratische wijze door nieuwe regering Oekraine op non actief gezet.

Oh ja, de nieuwe regering, even voorstellen!

NazigroetOekraine

 

Diplomaat, Westen pleegt staatsgreep en probeert het in schoenen van Rusland te schuiven!

 Chronologische volgorde Oekraïne crisis.

 Waar is het goud van de Oekraïnse bevolking gebleven?

Ukraine is the Waterloo Event for the US Dollar!

Media Lens, The ‘Professorial President’ And The ‘Small, Strutting Hard Man’

Was The Price Of Ukraine’s “Liberation” The Handover Of Its Gold To The Fed?

Sluipschutters betaald door de VS en andere Westerse bronnen.

Israelische veteraan leidt straatbendes in Oekraïne.

BREAKING UPDATE: CRIMEA PARLIAMENT TOOK DECISION TO JOIN RUSSIA!!!

Regelmatige updates volgen.

Gebruikte bronnen;

http://www.paulcraigroberts.org/2014/02/12/washington-orchestrated-protests-destabilizing-ukraine/

http://larouchepac.com/node/29914

http://tarpley.net/kiev-fascist-clique-reeling-under-russian-counterstrokes-obama-must-back-off-merkel-ashton-fabius-sikorski-steinmeyer-exposed-as-coup-plotters/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties   

# click aqui 03-06-2017 17:24
 Me aguardaba mucho mas de este game

Comprueba y puedes navega por mi webpage; click aqui
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 25-01-2015 22:27
Gerry1211 zei:
Er staan 2 videos onder
"Wie schoot op wie en waarom"
die niet meer te zien zijn "This video is private"
Ik had ze graag nog gezien. Heeft You Tube zo ook verwijdert.?
Heel interessante site en bedankt voor wat u allemaal doet.

Ze zijn er weer! Ze worden steeds verwijderd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerry1211 02-11-2014 18:17
Er staan 2 videos onder
"Wie schoot op wie en waarom"
die niet meer te zien zijn "This video is private"
Ik had ze graag nog gezien. Heeft You Tube zo ook verwijdert.?
Heel interessante site en bedankt voor wat u allemaal doet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nobody 07-04-2014 13:51
Deze dus, alleen link plaatsen gaat.

www.youtube.com/watch?v=1mzvm9ouO_E
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nobody 07-04-2014 13:49
Zomaar een voorbeeld
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Bonusje 31-03-2014 09:10
Rusland wordt al vandat het israel en de chinese li bankiers niet lukte ons na totale leegroof met behulp van hun bankennetwerken en stockmarketscams van geheel de Westerse Wereld Rusland Engeland Scandinavie Europa USA er na te vernietigen met een in Rusland gestolen atoomwapen dat met een C130 boven Washington had moeten detoneren gelijk al belaagd aangetijgd en tegen opgehitst om te isoleren zwarte pieten te geven voor antisemiet uit te maken en wat al etc

Mede meer latere motieven als ze van de marktmonopolies van de semieten en bankiers afhouden van de oliemarkten en deelname en Vriendschappen met Europa

Ook van uit de eucommisie en van uit de regeringen van meeste westerse landen worden ze door de bendeleden van de bankiers geholpen Rusland te saboteren en belagen en draaien de rotchildmedia volle toeren tegen ze.

gxz9y
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 26-03-2014 19:01
ERNST&YOUNG en DELOITTE&TOUCHE zijn zwaar corrupte accountants die voor alle gemeentes en provincies frauderen.

tik hun naam in met crimineel corrupt of veroordeelt.....en de google linken vliegen je om de oren.

frauderen is dus meestal winstgevend maar soms duwen we er een paar in het gevang.

laten we ons daar op focussen.

fff?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 26-03-2014 18:45
@Nexus,

vladi heeft al met rijksoverheid,Leo zelf,en gemeentehuis gesproken.
HET STINKT !!!

handelen naar eer en geweten is de uitspraak van de gemeente.

mooi dat je voor interviews te vinden bent,maar ik zie meer heil in,op hoog tempo deze info verspreiden en in alle gemeentes te flyeren,en dan hopen dat iedereen belt.

ik begrijp alleen niet waarom je schrijft dat vladi je deze info had kunnen mailen.
ik kan toch een link plaatsen van een artikel wat al geschreven staat en het complete onderzoek incl. dossiers staan op Leo's site.

graag nadere uitleg over het verzoek om info te mailen ipv te plaatsen.

PEACE BROTHERS.

fff?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 26-03-2014 18:20
@ Vladi, ik heb contact opgenomen met Leo en een verzoek gedaan voor een interview!
Stuur mij volgende keer gewoon een mailtje. dat wist je toch wel?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 26-03-2014 17:57
Leo Verhoef plaats een artikel over gemeentefraude op grote schaal.....gewoonnieuws.nl MUST SEE!!

tientallen miljarden...als het niet gelijk staat aan de gehele staatsschuld.

ook UW gemeente staat erbij.
www.leoverhoef.nl

met dossiers,brieven en bevestiging CBS(Centraal Bureau Statistieken.

delen aub delen aub delen aub

fff?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 24-03-2014 20:22
@ Leonardo,

Het is niet erg als mensen kwaad worden, ze moeten er dan alleen op letten die energie die vrij komt van het kwaad worden, op de juiste wijze ingezet wordt. Bovendien wakkert ook kwaadheid op maar de bedoeling daarvan is die kwaadheid te kanaliseren en er iets goeds mee te doen. Delen van artikelen, simpel om mensen te informeren, is al een juiste weg.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 23-03-2014 20:58
Je vat het persoonlijk op terwijl ik het over het algemeen heb Nexus, ik geef alleen maar aan dat echt niemand meer vrij is om te doen en te laten wat hij of zij wil. Hoe je het ook wend of keert overal is controle en dat ik het niet zo breng dat ik veren in iemands kont steek wil niet zeggen dat ik negatief reageer. Ik doe het realistisch, zo het is, zonder omwegen. Zolang iemand niet kan schrijven wat iemand wil is het censuur en vergeet net dat de nu reguliere media ook op deze manier aan banden is gelegd. Het gaat niet om mijn maatstaven want die hanteer ik nergens ook voor mezelf niet.
En dat gezanik over pedofilie is en de vervolging waar alles over gaat hoeft voor mij ook niet, ze kunnen beter al die energie steken in die arme kinderen die het hebben moeten ervaren, maar ja kinderen helpen brengt geen sensatie voor de z.g. journalisten zoals M Kat en dergelijken.
Het is mij wel goed hoor, dat punthoofd van jou is niet mijn probleem. Veel geluk met je website verder. Ik hoop voor jou dat er alleen og maar positieve reacties komen, positief voor jou dan bedoel ik dan kan je mooi binnen de lijnen van de censuur blijven schrijven, iedereen blij en gelukkig en er zal geen reet veranderen verder.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 23-03-2014 18:16
Willem,
Als je het zo wilt verwoorden, dan heb je gelijk.
Maar ik ga geen risico's lopen die ik niet hoef te lopen.

Bovendien bestrijkt voldoende thema's maar pedofilie, daar passen wij voor. Daarnaast worden bij het onderwerp pedofilie regelmatig namen genoemd van mensen waarvan niet helemaal duidelijk is of ze schuldig zijn of niet, ook daar maakt bovendien een pas op de plaats.

Maar dan mijn vraag Willem. Is er überhaupt een website te vinden die het goed genoeg doet en volgens jouw maatstaven? Ik krijg een beetje een punthoofd van al die negatieve reacties. En dit terwijl wij belangeloos en gratis werken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 22-03-2014 16:40
Het is dus bewust niet schrijven over bepaalde zaken uit "angst" te worden overgenomen, op deze manier berust er ook op de vrije(ere) media een strenge censuur. Nu lijkt het vrijwillig maar dat is het niet, wat is dan het nut nog? Want op deze manier kan niemand meer echt schrijven waar het om gaat. En zo houdt iedereen zelf de schijn van vrijheid op, alles is aan banden, niets is meer vrij "op straffe van", o nee, op straffe van, dan passen we ons maar snel aan, weg vrijheid. Mensen doen het echt zelf.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-03-2014 15:03
@ Rien,

Wij schrijven bewust over sommige onderwerpen niet, op advies van o.a. Robin de ruiter.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rien_777 22-03-2014 11:26
Ik vraag me af hoe lang jullie door Ivo cs. nog getolereerd worden en in de lucht blijven c.q. worden overgenomen. Dit schijnt al gebeurd te zijn met Niburu.
Desondanks prettig weekend,fijne TV avond en slaapt U maar lekker Er wordt over U gewaakt!~~
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# t leger 22-03-2014 10:38
goed stuk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leonardo 21-03-2014 07:38
Als we ons onbewust in een kamp van kwaad laten duwen is een oorlog onvermijdelijk. De natuur in ons en buiten ons wil ten alle tijden in balans komen. De natuur creëert altijd een tegenhanger.

Hoe groter het conflict tussen de Oekraïne, Rusland, VS en de EU... hoe groter de tegenhanger zal zijn. Er zal een tijdsdruk ontstaan die zich als energie in de mensen gaat manifesteren. Deze persoonlijke, sociale en economische tijdsdruk voelen we allemaal.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerry Key 20-03-2014 16:09
Het grote verlies van PVDA en VVD staat symbool voor het afrekenen met de kapitalistische bankpolitiek. Nederland en de EU dansen naar de pijpen van bankiers/Wallstreet en grote corporaties.
Er is echter nog 1 groot gevaar en dat is de wolf in schaapskleren D666 Pechtold. Maar ook hem krijgen we met de tijd wel op de knieën.
Het plaatje in de wereld is van gelijke aard en we zien dat Rusland en de BRIC landen steeds meer macht naar zich toetrekken en de westerse agressor nagenoeg heeft uitgeschakeld. De bewijzen dat het westen achter het omvallen van de Oekraïne zit wordt steeds groter . Ook de EU landen hebben een grote som geld gestoken dit te realiseren.
De groei is uit de westerse economie en dit zal moeten worden opgevangen door meer gebieden toe te eigenen voor eigen gewin. Het optreden van de Wallstreetboys Hans van Baalen en Verhofstadt ligt ons nog vers in het geheugen.
Zowel de Petro Dollar als de Euro staan onder druk. Door onstabiliteit in het Midden Oosten en de dreiging van het dichtdraaien van de gaskraan door Rusland moet de VS sinds 24 jaar haar eigen voorraad aanspreken.
Verder heeft Rusland zijn geld getrokken uit fondsen in de VS en heeft Rusland Amerikaanse obligaties verkocht.
Ook de rol van het IMF lijkt te zijn uitgespeeld vanwege het feit dat het IMF geen geld heeft. Zowel de FED als de Europese centrale bank dreigen steeds meer te worden geïsoleerd van de rest van de wereld. De Chinezen devalueerden hun munt met 1% om te laten zien aan het westen dat ze niet eenzijdig de Dollar kunnen devalueren.
Aan de macht van op de petrodollar geijkte systeem lijkt een einde te komen. In Brazilië worden al apparaten verkocht die stroom opwekken dmv nulpuntenergieearth-heal.com/.../....Vrije energie zal een doorbraak naar vrijheid zijn en ons ontdoen van de afhankelijkheid van o.a. Olie. De petrodollar zal instorten en hoelang dit nog zal duren is een kwestie van maanden?

PS..Het leegroven van de Oekraïne door het westen kun je vergelijken met het leegroven van Groningen door SHELL en BP en met Nigeria door SHELL.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-03-2014 08:53
Right now, Europe and the USA are negotiating a huge corporate power grab affecting literally millions of European and American citizens.

The Transatlantic Trade & Investment Partnership (or TTIP) is called a "trade treaty". But if agreed, the TTIP would actually hand corporations the power to overturn democratically decided laws, on everything from environmental protections to food safety, through a system of secret courts that only corporations would have access to.

European leaders are already nervous about how the public might react, and are not sure what to do. Under pressure, the EU is about to launch a big public consultation about the TTIP -- but there’s a real danger that the loudest voices will be the giant corporations that stand to benefit. We don’t have long to prove that it’s people power that counts, not corporate power.

Can you tell European leaders to reject the TTIP and stop the corporate power grab?action.sumofus.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-03-2014 08:48
Has Blackwater been deployed to Ukraine? Notorious U.S. mercenaries 'seen on the streets of flashpoint city' as Russia claims 300 hired guns have arrived in country


dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 13-03-2014 13:02
Stelling:

"Het leven "an-sich" is verworden tot een aaneenschakeling van momenten, gevoed door algemeen denken waarbij het denken maar al te graag wordt overgelaten aan proleten en politici."
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Thrive movement 08-03-2014 21:55
Hier nog een mogelijke betrokkenheid:

Alfred Webre interviews Jon Kelly: UK monarchy directed snipers to kill both Kiev police and protesters.

jhaines6.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 06-03-2014 19:16
Ach het is ver van ons bed en niemand slaapt er een nacht minder om, alles is al zo vaak in herhaling gevallen. Kijk de jongste geschiedenis er eens op na en je weet exact hoe alles is en was en zal blijven. Het gaat niet om personen, het gaat nergens om. Het houdt je af van waar het echt om gaat want alles in de media is immers onder controle. Veel geschreeuw en weinig wol, is altijd al zo geweest, het is al veel te lang "vrede" geweest en dat stagneert onze ontwikkeling, alles valt in slaap en dan gaat de slachtbank open.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Henny 04-03-2014 21:40
Zoals ik ook heb vernomen is dat er en global reset staat aan te komen en dit gaat niet goed zijn voor Amerika want de goudstandaard gaat dan weer teug komen. Heel in het kort wil dit zeggen dat de dollar in één klap 30-40% minder waard gaat zijn. Is ook niet voor niets dat China zoveel goud aan het inkopen is en er veel landen hun goud terug willen hebben. Ik geloof dan men al zit met meer dan 200 landen die deze overeenkomst hebben besloten en dat gaat echt niet lang meer duren. Kan ieder moment gebeuren en voor meer informatie erover zie:

www.lindseywilliams.net

lindseywilliams.net/.../...

www.goldenjackass.com/main5.html

www.soundwaves2000.com/radio_liberty/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen