Propaganda SyrieEn weer moet Bovendien in de pen klimmen om de zoveelste medialeugen het hoofd te bieden. Natuurlijk is het vreselijk om kinderen en andere mensen gewond of dood te zien in een hartverscheurende oorlog die nergens voor nodig is. De grote vraag alleen is, waarom zoeken mainstreamjournalisten niet uit wat er werkelijk gebeurde en wie de mensen zijn in afbeeldingen die getoond worden. Mogen ze het niet of willen ze het niet?

De titel van dit artikel laat jullie meteen weten waarover wij het gaan hebben deze keer, het gewonde jongetje in Aleppo waarvan de foto’s wereldwijd gebruikt werden door de mainstream media om in de toekomst nog meer slachtoffers te kunnen maken in Syrië. Want als de VN en de NATO hun zin krijgen, verdelen ze Syrië in twee gebieden ( plan B ), gebaseerd op een no-fly-zone zoals deze eerder gebruikt werd om Libië met de grond gelijk te maken, ongeacht hoeveel burgerslachtoffers daarbij vielen.

De zogenaamde reddingswerkers die de jongen in de ambulance helpen hebben twee weken geleden nog een video geplaatst waarin ze een ander kind het hoofd afsneden. Onbegrijpelijk dat mensen dit niet zien en nog onbegrijpelijker dat onze betaalde media zonder blikken of blozen deze berichten als waarheid overnemen. En er over blijven liegen als hard bewijs het tegendeel beweert!

Dezelfde mensen die in de oorlog tegen Irak nog beweerden dat het waard was om 500.000 kinderen in Irak te offeren voor de belangen van het westen schreeuwen nu moord en brand en gebruiken de getergde kinderen in oorlogssituaties wederom, nu middels propaganda om hun doelen te behalen, opsplitsing van Syrië ten behoeve van de elitaire wens voor een Groot Israël.

De volgende beelden zijn niet geschikt voor kinderen en mensen met een zwakke maag. Het is puur om jullie emoties te raken. Dat wordt gebruikt door mainstream om de zin van de elite door te drijven. Deze keer lijken de beelden echt te zijn maar vaak zijn de onthoofdingen in scene gezet of verklaringen van zogenaamde betrouwbare personen volledig uit de duim gezogen.

Wij zagen dit voorheen ook in andere oorlogen waar grove leugens verteld werden door een vermeende verpleegster die zou hebben gezien dat Iraakse soldaten baby’s uit couveuses gooiden om te laten sterven op de koude vloer. Later bleek dat de verpleegster die dit verteld had, nota bene ten overstaan van het US congres, de dochter was van een Koeweitse ambassadeur en in samenwerking met enkele mediakanalen het hele verhaal in scene hadden gezet. Deze onthulling lieten onze nieuwskanalen achterwege, bang dat jullie er achter zouden komen hoe onze mediakanalen jullie beliegen en bedriegen voor de belangen van die welbekende kleine club die wij steevast de elite noemen. Vanaf 1.45 minuut kun je de hartverscheurende verklaring bekijken, meteen daarna krijg je uitleg wie de jongedame werkelijk was en hoe en in samenwerking met wie de video gemaakt werd.

De fotojournalist, van de jongen in ambulance, blijkt niemand minder te zijn dan Raslan. Dezelfde Raslan die de foto maakte die de hele wereld over ging als propaganda tegen de Syrische regering en het Russische leger blijkt dus goede contacten te hebben met de mensen die een andere jongetje het hoofd afsneden op de achterkant van een pick-up. Elke onderzoeksjournalist zou hier meteen werk van maken. Blijkbaar bestaan er geen echte journalisten meer en moeten de mensen zoals wij de hete kastanjes uit het vuur halen.

Zenki onthoofders met Ambulance jongetje Aleppo

Waar is Olaf Koens nu? Waar zijn de roeptoeters als ze echt nodig zijn? Ik zou wel eens op hun bankrekeningen willen kijken hoe ze betaald worden om de propaganda aangaande Syrië, Assad en het Russische leger in stand te houden. Journalisten zoals eerder genoemde Olaf Koens maken zich in onze ogen medeschuldig aan massamoord tegenover het Syrische volk, nog even los van de leugens die deze Koens al geschreven heeft over het MH-17 gebeuren, Oekraïne en andere conflicten. Liegende journalisten zijn de laagste soort op deze Aardkloot wat Bovendien betreft. Achterbakse huichelaars die alles vertellen voor geld zouden publiekelijk berecht moeten worden.

Hoe vaak kunnen en/of mogen de mediakanalen jullie voorliegen voordat jullie actie ondernemen? Is er dan werkelijk geen mens in dit land die zich het leed van anderen aantrekt en de massale leugens zat is? Wij wel. Wij zijn de leugens en propaganda behoorlijk zat maar blijven steken in het aantonen van de leugens. Wat doet de gemiddelde lezer met deze informatie? Ze durven het meestal geeneens aan anderen te vertellen. De gemiddelde burger is laf en egoïstisch, zolang die ellende maar aan die kant van de Aardkloot blijft vinden ze alles goed. Bah, ik erger mij groen en geel aan die verdomde gelatenheid die ik als verraad zie naar de hele mensheid!

Nog even terug naar Syrië en de aanteigingen van het westen aan het adres van Rusland en het Syrische leger. Volgens westerse nieuwsberichten zijn de verwoestingen in Aleppo waarbij ook het jongetje uit dit artikel bedolven raakte, het werk van de Russen en het Syrische leger. De Russen en het Syrische leger hebben beiden echter geen luchtaanvallen op die wijken uitgevoerd. Uit de schade aan de huizen in dat gedeelte van de stad is af te lezen met welke middelen dat veroorzaakt werd.

syrian rebels fire mortar

Bron afbeelding en meer info ( Engels )

Gasbommen die met grote mortieren worden afgeschoten door het voormalige El Nusra, tak van El Qaida ( wij weten allemaal wie deze mensen betaalt en voorzien van wapens ) en raketwerpers, geleverd door de VS via allerlei kanalen en volgens de laatste berichten op bevel van Hillary Clinton. Kerry en Obama beloofden enkele weken geleden dat er een oneindige oorlog zou komen als Assad geen afstand zou doen van zijn democratisch verworven status, die belofte maken de beide heren, samen met Clinton meer dan waar! Ook het Koerdenverhaal, dat de Koerden een eigen staat binnen Syrie willen is een opzetje van de elite, ze proberen zo de publieke opinie weer op hun hand te krijgen.

KlagemauerTV over de vermeende aanvallen van de Russen en het Syrische leger op Aleppo.

Iedereen die dit leest zou zijn menselijke plicht moeten vervullen om deze informatie te verspreiden. Nu zijn de Syriers het haasje, straks kunnen jij en ik het haasje zijn. Onderneem iets en deel!

Omdat een reageerder meent dat de lezing die wij plaatsen over de situatie in Syrie niet de werkelijkheid weergeeft plaatsen wij vandaag een video over dit onderwerp van een Syrische activiste die via youtube de mensen wereldwijd op de hoogte probeert te houden van wat er werkelijk speelt.

Deze dame is op zoek gegaan in Syrië naar de burgers om duidelijkheid te krijgen in wat er werkelijk aan de hand is. OOk bespreekt zij de aanslagen op ziekenhuizen en maakt ze duidelijk wie die aanvallen op ziekenhuizen uitvoert en hoe. Haar informatie komt dus rechtstreeks uit de monden van de burgers in de belegerde gebieden, mensen die de terroristen meegemaakt hebben.

Deze dagen konden wij in onze kranten lezen dat Rutte en Samson lopen slijmen bij het grote publiek om de volgende regeringsperiode weer te kunnen invullen, tegelijkertijd zien wij in Frankrijk Sarkozy weer mee doen aan het verkiezingscircus en ook in Duitsland wordt de NWO puppet Merkel voor de zoveelste keer gebombardeerd als gedoodverfde aankomende Bondskanselier. Het neocon/NWO/Zio-clubje is dan weer compleet. Zo hopen ze de agenda van de elite verder door te kunnen drukken de komende jaren. Iedereen die dit leest is op voorhand gewaarschuwd, zorg ervoor dat niemand op deze mensen stemt!

Reacties   

# petra 18-09-2016 16:45 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 17-09-2016 12:30
Voet boeien kan ik niet met zekerheid zeggen,maar handboeien heeft ze zeker weten om.

maar zoals je weet word het spel breed gespeeld.

het zou mooi zijn als ze allemaal de bajes ingaan.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-09-2016 17:57
bedankt!
ja de totale situatie is "vreemd" en ook dat er zo vlakbij gefilmd kan/ mag worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# InspectorspeurSpring 19-09-2016 16:40
Als dit Hillary is , is het al vreemd..

Een president in spe wordt zwaar beveiligd en mag nooit wachten op een busje.. Dat busje moet er al staan voordat zij er is. Dus daar wringt al een schoen... 8)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-09-2016 18:29
Hillary ain't Hillary Anymore, Open Your Mind
operationdisclosure.blogspot.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-09-2016 20:32
Hiermee verwijder je jezelf uit het donor register, heb ik begrepen.
transplantatiestichting.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2016 06:56
Bayer, who made it rich selling heroin to children and financing Nazi concentration camps, is set to pay over $128 a share to buy the world's most notorious GM seed company.
Bayer acquired the $66 billion via financing from a consortium of banks including Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan, and Bank of America. Interestingly, Forbes reported that the Rothschild group, a name well-known to many in alternative media, served as an advisor to Bayer during its negotiations with Monsanto.
Together, Bayer and Monsanto will form arguably one of the most malevolent corporations ever to exist. Syngenta, the largest GM seed company recently merged with ChemChina and DuPont chemical is expected to merge with Dow Chemical Co next year. Read More: www.trueactivist.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2016 11:19
Top 25 Ways to Detox from Pesticides, Heavy Metals and Enviro-Toxins
wakingtimes.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2016 06:59
buy organic!
HOW TO REMOVE PESTICIDES FROM NON-ORGANICALLY GROWN PRODUCE
collective-evolution.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2016 07:06
Affordable Grocery Store Goes Organic And Bans Toxic Chemicals From Their Products
Aldi, the discount grocery store, recently announced that they will soon be supplying mostly organic products and will be banning many pesticidesand toxic chemicals.
wakingtimesmedia.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-09-2016 21:43
THE GUCCIFER LEAK IS FINALLY HERE! HILLARY AND DEMS ARE FINISHED
conservativedailypost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-09-2016 22:02
Crystal Nix-Hines paid DNC $600,000 and then was nominated by President Obama to the position of United States Permanent Representative to the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization with the rank of Ambassador.
Pamela Hamamoto paid DNC $605,000 then became the Permanent Representative of the United States of America to the United Nations and Other International Organizations in Geneva. Karol Mason donated $856,000 to the DNC and Obama appoints her as Assistant Attorney General, Office of Justice Programs
zerohedge.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2016 20:35
Trail of Dead Bodies Leading To Obama’s White House Worse Than Hillary’s

UPDATED LIST OF BODIES THAT LEAD TO OBAMA'S WHITE HOUSE
thelastgreatstand.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-09-2016 15:08
Trump’s Connections to Wall Street, Soros, Blackwater and the CFR counterpunch.org/.../...
New York State opens inquiry into Trump Foundation
GOP candidate isn’t donating to his foundation and has allegedly withdrawn charitable funds for personal use
veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-09-2016 16:23
Reckless Security Firm Hired to Protect Dakota Pipeline Company Has Dark Past in Palestine
www.globalresearch.ca/.../5545295
Did the Dakota Access Pipeline Company Deliberately Destroy Sacred Sioux Burial Sites? democracynow.org/.../...
Red Warrior Camp urges world to come stand with them and push back National Guard bsnorrell.blogspot.nl/.../...
Bernie Sanders Joins Protest Against North Dakota Pipeline
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2016 19:06
MUST SEE VIDEO: US Peace Council returns from Syria, a country fighting “invasion by the most powerful country in the world”
We cannot be sure how long this video will be allowed to stay on Youtube, but we urge everyone to take 45:00 minutes of your time !!!! to see this video, share this video, and finally spread the word about the “vicious” war being waged on Syria.
theduran.com/.../
Please share this post, and share this video, and share these excerpts, which may provide some life saving truth to an unjust, criminal war…and a western media narrative that continues to push lies and confusion to what is a clear and blatant international crime.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2016 08:46
the vast & stunning influence of NWO master manipulator. Top 10;
freedom-articles.toolsforfreedom.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2016 08:58
google;
bibliotecapleyades george soros and the rothschild

Rothschild inherits Patent after 4 co-owners disappear on MH 370
Rothschild the sole owner of a very important patent
macedoniaonline.eu/content/view/24972/56/

De link tussen het geruisloos vanuit Nederlands grondgebied voortgezette Hitler-kabinet, 9/11, de Bush familie, Bin Laden en de carlyle Group wordt met de dag duidelijker.
sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/9-11
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2016 08:28
DID HILLARY JUST ORDER THE DESTRUCTION OF HER 'FAINTING' VIDEO?
m.youtube.com/.../
video
thesun.co.uk/.../...
body double
70news.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2016 06:14
Mike Morrell, former acting director of the CIA, and long time Deputy Director at CIA;
I WANT TO SCARE ASSAD...
Only a month ago, Morrell stunningly stated openly on television that he wanted to target the leadership of Russia, Iran and Assad in Syria. Morrell explicitly advocated taking out guards, top staff, top generals, etc. etc. of these leaders – not trying to assassinating the head of state, but destroying the trusted people around them… and the killing of Putin’s “favorite” chauffeur appears to be exactly in the plans stated so carefully.
This video is a must see – these underhanded tactics are exactly what is going on.
Someone Just Sent A Message: “Putin’s Favorite Chauffer” Killed While Driving Presidential Limo. Someone had to know it was coming.
shtfplan.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 19:29
Official US Congress Records About the Oil And Drug Cartel as Organizers of WWII
* ° Official U.S. Military Goverment Report on IG Farben Cartel (Bernstein Report)
* ° Selected Documents From These Records:
* ° The Oil and Drug Cartel’s Four-Year-Plan Preparing the Nazis for War
* ° The Drug Cartel’s Role Behind Medical Experiments

The German-Dutch Nazi S/S, Prince Bernher zur Lippe Biesterfeld together with the American Allen Dulles played a key role in transfering Nazi with the red cross to North and South America in which
the Dutch multinational Philips playedespionage and doublegame  during and after World War II

Bernhard was a IG-Farben spy within the secret intelligence department NW7 which became the Third Reich’s private eyes and ears during World War II. This company supplied Zyklon B gas to Auschwitz,(a cyanide based made pesticide ).The German Prince Bernhard zur Lippe-Biesterfeld (IG-Farben spy) married on January 7, 1937 to Princess Juliana, the daughter of the Dutch Queen Wilhelmina, reportedly arranged by Farben director, Gerhard Fritze, a relative of NW7’s chief, Max Ilgner.
sites.google.com/.../the-nuremberg-principles
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 19:31
Between 1945 and 1948 several of these trials were held in the Palace of Justice in the German city of Nuremberg, the most important of which was the case against the oil and drug cartel, IG Farben. The executives of this cartel, according to the chief US prosecutor, Telford Taylor, were the main war criminals – without whom WWII would not have been possible.

However, whilst the original Tribunal brought the IG Farben cartel to account it was only partially successful in ending its crimes.

Within only a few years after the trials were completed, the roots of the drug cartel were quickly re-established. Since then, the deceptive marketing of expensive, often deadly pharmaceutical drugs has led to the creation of multi-billion dollar markets based on the expansion, rather than elimination of, diseases.
Worse still, the industry also ignores,  hides and obstructs effective,safe and scientifically proven natural therapies that are capable of largely eradicating the world’s major endemic diseases.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 19:32
laatste 5 minuten
m.youtube.com/watch?v=VNM1ahqPvqc
(Save Haven - Nazis fleeing to Argentina with KLM
m.youtube.com/watch?v=Mcct1DHeEb4)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 19:36
OVER VETERANENDAG, DE WITTE ANJER EN DE BIESTERFELDER DESERTEUR.
Vergeten is dat tijdens de Duitse inval in Nederland – terwijl Nederlandse soldaten (waaronder wijlen mijn vader) als leeuwen vochten en er dagelijks honderden jonge jongens sneuvelden – deze toenmalige prinselijke ritmeester van het Nederlandse leger zich niet bij zijn onderdeel (het regiment Huzaren van Boreel) heeft gemeld, maar op 12 mei 1940 lafhartig naar Engeland is gevlucht. Nota bene op de dag dat de 22-jarige sergeant Chris Meijer wegens vermeende ‘desertie en lafheid’ voor een Nederlands vuurpeloton stierf. De ouders van Chris kregen een paar dagen later bericht dat hun zoon op de Grebbeberg was gesneuveld………. Pas 30 jaar later, op dinsdagavond 28 april 1970, zou moeder Meijer op de TV het ware verhaal over de dood van haar zoon horen, toen generaal Harberts erkende dat hij met de executie van Chris Meijer een voorbeeld had willen stellen omdat hij de soldaten op Grebbeberg laf vond. Maar de lafhartig gevluchte ritmeester Bernhard werd na de oorlog bij terugkeer in Nederland als een held ontvangen en kreeg door zijn schoonmoeder ook nog eens de Militaire Willems Orde opgespeld………..
gerard1945.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 19:44
2016
Nazi-founded Bayer chemical company wants to buy Satan-inspired Monsanto for $42 billion... it's a perfect match made in chemical

davidicke.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 21:03
1954 (same period as the establishment of the Bilderberg Conferences 

The Red Cross has so with the help of Frans Houben until 1948 issued up to 63,750 travel document to the Nazis who flee by the member countries of the United Nations, wath happened along with the Dutch Minister of Foreign Affairs Mr. C.G.W.H. Baron Boetzelaer Oosterhout (party less) in the cabinet Beel (CSF) using KLM Dutch royal air Force where  Bernhard zur Lippe-Biesterfeld was commissioner of to help prominent Nazis to flights with KLM airline from Switzerland to Argentina. Including ships to UN countries, as like Argentina, Colombia, Bolivia, Brazil, Chile, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela (sources: Gerard's WWII blog and Volkskrant). These include Adolf Hitler video Adolf Eichmann, Josef Mengele, Franz Stangl, Klaus Barbie, Willem Sassen and Erich Priebke and Martin Borman (sources: Gerard's WWII blog and Flemish Friends of Israel).

° Red Cross and Vatican helped thousands of Nazis to escape 2011 Guardian article on how research shows travel documents ended up in hands of the likes of Adolf Eichmann, Josef Mengele and Klaus Barbie in the postwar chaos and  "Accidental.
sites.google.com/.../the-nuremberg-principles
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-09-2016 11:48
De versie pver 9/11 waar niemand over praat, erg interessant.
www.drjudywood.com/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2016 22:15
9-11 Truth Billboard Now Up in Times Square Across from the New York Times + a Free Ebook to Download
That’s the 2016 billboard, funded by Architects, Engineers, Fire Fighters and citizens who care and want those accountable to be confronted, and the media fingered for not doing their job and investigating the event.
Any idea how much outdoor advertising on a billboard in this prime real estate in downtown Manhattan costs for just one month?  Normally over $20,000, but it’s so important that this information gets out that they got if for $8,000. THAT is how much aware people want the world to know what really happened.
Architects and Engineers for 911 Truth are also offering a free, downloadable eBook about the physics of the World Trade Center destruction to show people it could not possibly have happened the way “they” claim. It’s physically impossible, and a whole lot of fire fighter first responders will testify they heard multiple explosions.
It’s free, but a donation if you are able would be so much appreciated because these folks never stop. They know how important it is, particularly at this time, to get the information out there to raise awareness.
If people took the time to even glance at the data, such as the flimsy wing of a plane not being strong enough to cut through a steel building…
starshipearththebigpicture.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-09-2016 09:57
Leonardo DiCaprio Stands With Great Sioux Nation to Stop Dakota Access Pipeline!
www.healthnutnews.com/.../

anonhq.com/.../

indigenous-network.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peace 11-09-2016 20:11
De regering van Obama schort de bouw van de oliepijplijn op.
krapuul.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2016 22:46
www.theguardian.com/.../north-dakota-oil-pipeline-

judge-denies-construction
democracynow.org/.../...

huffingtonpost.com/.../...

“It's not if it will leak but when, and there are 12 million people downriver that also rely on that river for drinking water, not to mention the wildlife that rely on the river. So I'm proud of and praying for our people, humble and pitiful as they are for taking on Big oil when every card in the deck is stacked against them. History will show they made the right choice. But sadly it will be after the river is contaminated and drinking water is fouled and wildlife and fish and the winged nation start dying from the contamination. Then the oil company will pack it's bags and move on and the U.S. EPA will cry that it doesn't have the money to clean up the river
bsnorrell.blogspot.nl/.../...

ten ways to help
findingourwayhomeblog.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2016 22:58
sorry. eerste link moet deze zijn theguardian.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 11-09-2016 07:23
Who is gaining and losing territory in Syria?
www.youtube.com/watch?v=nNPLrKdrLbw
War on Syria, secret arms trade deal
www.youtube.com/watch?v=20Aq_i4OayE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2016 19:00
concrete goede info!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 11-09-2016 07:41
Who - Really - IS BASHAR AL- ASSAD of Syria
www.youtube.com/watch?v=TG1h4o0zKX4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2016 17:11
mooi!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-09-2016 14:28
vaxxed: nu op youtube te bekijken

www.youtube.com/watch?v=DIMEV6ButQw
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-09-2016 08:33
soros dc leaks oust putin

sputniknews.com/.../soros-memo-oust-putin-rus
sia.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 10:57
??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 11:01
@ spring, deze?!
sputniknews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-09-2016 12:23
ah ja sorry gebroken link, je hebt de juiste geplaatst petra dank je. ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2016 17:16
jij bedankt voor de link!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:30
I Am A Syrian Living in Syria: “It was Never a Revolution nor a Civil War. The Terrorists are sent by your Government”
American People, Please Help Us
Please help us American people. They are destroying the cradle of civilization. Stop your government.
Be sure that it be world war and many many will die. Syria can and will defend itself and will sink many US ships. Iran will go to war..Russia and China eventually if it escalates… and all this for what ? For the elites who created al Qaeda through the US gvt and use it to conduct proxy wars and destabilize countries who do not go along with their new world order agenda !!!?!!
American people…you gotta regain control of your once admirable country. Now everyone hates you for.the.death you bring almost everywhere.
Ask the Iraqis…the Afghans…the Pakistanis…the Palestinians…the Syrians…the Macedonians and Serbs…the Libyans…the Somalis…the Yemenis ….all the ones you kill with drones everyday. Stop your wars stop wars. Enough wars. Use diplomacy..dialogue…help..not force.”
Consistent testimonies from Syrians, as well as well-documented, open-source Western sources, and historical memory, all serve to reinforce the accuracy of the aforementioned testimony.
Syrians are living the horror brought to them by the criminal West.  They can not afford the complacency of shrugging their shoulders in indecision, not when their lives and their ancient civilization is being threatened by Western-paid terrorist mercenaries of the worst kind.
www.globalresearch.ca/.../5544450
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:12
US Special Ops Training in Latin America Tripled, Docs Reveal
New documents put spotlight on extent of secretive warfare
U.S. Special Operations Forces training missions to Latin America tripled between 2007 and 2014, newly obtained documents by a human rights advocacy organization reveal, offering further evidence that it is "the golden age" of secret operations by these elite fighters.
commondreams.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:14
ISIS' New Top Commander In Iraq Was Trained by US Special Forces
russia-insider.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:15
British Journo:
My Syrian Kidnapper Who Shot Me Twice is Now a CIA-Vetted "Moderate"
British reporter Anthony Loyd recounts in The Times (UK) today his reaction when he sees his former Syrian "rebel" kidnapper celebrating a victory in northern Syria two weeks ago as part of a supposedly CIA-vetted "moderate" rebel group.
www.liveleak.com/view?i=3da_1472946077&comments=1
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:32
NSA leaks show
US spooks use UK base to launch
‘kill-capture’ missions
www.rt.com/uk/358431-nsa-kill-snowden-menwith/

Britain Now The Second Largest Arms Dealer In The World
www.mintpressnews.com/.../220120
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:06
Did the neocon criminal cabal just send a message to President Vladimir Putin?
themillenniumreport.com/.../...

m.youtube.com/watch?v=QNc8VKGS7Dk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-09-2016 18:02
Graag delen:
gevaarlijke vaccinaties met het bewijs

Measles Vaccines Kill More People than Measles, CDC Data Proves
www.globalresearch.ca/.../5429736
glyfosaat (denk round up) in de vaccinaties
activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-09-2016 20:33
The Plot to Kill Martin Luther King:
Survived Shooting, Was Murdered in Hospital
www.globalresearch.ca/.../5544005
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-09-2016 07:10
Een tip van de Amerikaanse geheime dienst CIA zorgde ervoor dat Nelson Mandela in 1962 door het Zuid-Afrikaanse regime werd opgepakt en voor 27 jaar in de cel belandde. 
Dat heeft de voormalige consul van de VS in het Zuid-Afrikaanse Durban en CIA-medewerker Donald Rickard gezegd tegen regisseur John Irvin.
nu.nl/.../mandela-belandde-cia-in-gevangenis.html
CIA played key role in Nelson Mandela's 1962 arrest: Report
In a statement on Sunday, South Africa’s ruling ANC party called the revelation a serious indictment. “We always knew there was always collaboration between some Western countries and the apartheid regime.”
ANC spokesman Zizi Kodwa added that the CIA was still interfering in South African politics.
“We have recently observed that there are efforts to undermine the democratically elected ANC government,” he alleged. “They never stopped operating here.”
Kodwa told BBC Africa that report “confirms what we have always known, that they are working against [us], even today. It's not thumb sucked, it's not a conspiracy [theory]."
www.presstv.ir/.../CIA-Nelson-Mandela-1962-arrest
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-09-2016 19:07
Seymour Hersh: Hillary Approved Sending Libya’s Sarin to Syrian Rebels
In an interview with Alternet.org, the independent investigative reporter Seymour Hersh was asked about Hillary Clinton’s role in the Benghazi Libya consulate’s operation to collect sarin from Libyan stockpiles and send it through Turkey into Syria for a set-up sarin-gas attack, to be blamed on Assad in order to ‘justify’ the US invading Syria, as it had invaded Libya.
alternet.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-09-2016 19:08
Here is an excerpt from the Today’s Zaman news report, which confirmed Hersh’s findings that this had been a false-flag attack, by people on Obama’s side, to ‘justify’ a U.S. attack in order to bring down Assad
Erdoğan wanted a false-flag attack, so as to enable U.S. President Barack Obama to have a publicly believable excuse for invading Syria and doing what Erdoğan wanted done.
washingtonsblog.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-09-2016 19:09
Over 1,300 people were killed in the sarin gas attack in Ghouta and several other neighborhoods near the Syrian capital of Damascus, with the West quickly blaming the regime of Bashar al-Assad and Russia claiming it was a "false flag" operation aimed at making US military intervention in Syria possible.

Top US and Saudi Officials responsible for Chemical Weapons in Syria
nsnbc.me/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-09-2016 22:02
FBI Discovers 30 Bengahazi Emails — All Deleted..
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-09-2016 22:05
.....
"Turkse minister vertelt waarom IS/Daesh is gecreëerd"
turksemedia.nl/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 12:01
FARAGE: ESTABLISHMENT LOSING CONTROL OVER THE PEOPLE
www.infowars.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 09:31
The fifth fact you must understand is that this currency that the Red Shields/Rothschilds create is not what they consider to be important. They own the money supply simply so that they can own all that money can buy.
 So, by now, the families that pretty much invented banking as it exists on your planet, very nearly own everything that can be owned:
 They own all the media houses – which is why you are not told any of this. The mainstream media, as it is often called, is the wholly owned propaganda wing of the banking families. And through it, they try (and mostly succeed) to control all sides of every debate.

What do you think would happen, for example, if you were to discover a cancer cure tomorrow? The answer is that even if you gave it to others for free, you would likely be jailed. What is going on is that they are being assassinated for the good work that they are doing. Precisely because their good work proves that some highly lucrative pharmaceutical products are semi-effective and over-priced at best. Outright toxic at worst. It’s all quite shocking really.
 
Then these ancient families also own agro-industrial corporations, which is why you, collectively, become more malnourished each year. And this is why the GM crops proliferate despite increasing awareness of their potential dangers.
 
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 09:32
And the banksters own the arms industries that produce weapons of war which very often end up being used on both sides of a conflict, making them the only clear winner… and which is why you have never actually had world peace.
 
I could go on and on. The point is that they own pretty much everything.
 
And, mostly, of course, they own the politicians. They fund politicians and control them, both through lobbying intermediaries and through direct manipulation. Politics has become so rotten that most politicians don’t even need to pretend any more.

Syria..It was a masterful plan. Evil, certainly.
 
And you must also have heard of the Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP)?
a must read or watch!
tekst zingdad.com/.../... of
youtube m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 11:27
Cancer Was Cured By This Brilliant Man In 1934, Then He Was Killed -
mirrorspectrum.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 11:33
Holistic Doctor Death Series
www.healthnutnews.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 09:29
Weather on Demand: Making It Rain Is Now a Global Business
www.bloomberg.com/.../2015-cloud-seeding-india
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 09:23
WORLD-WIDE WARNING!!! BAYER ADMITS TO MURDERING THOUSANDS!!! GOVT'S LOOK AWAY!!!
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 08:50
Punishing Reporters for Truth in a Censored Media
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-09-2016 23:33
Soros Group ‘Trained’ Socialists To Combat Will Of The People
breitbart.com/.../...

George Soros Paid Al Gore Millions To Lie About Global Warming
According to a document published by DC Leaks, Soros used his Open Society Institute to pay Al Gore $10 million dollars per year in order to make Gore exaggerate claims about man-made climate change to the public.
Dailycaller.com reports:
“U.S. Programs Global Warming Grants U.S. Programs became engaged on the global warming issue about four years ago, at George Soros’s suggestion,” reads a leaked OSI memo.
"This budget item captures George Soros’s commitment of $10 million per year for three years to Al Gore’s Alliance for Climate Protection, which conducts public education on the climate issue in pursuit of creating political space for aggressive U.S. action in line with what scientists say is necessary to put our nation on a path to reducing its outsize carbon dioxide emissions.”
In 2008, the Alliance launched a $300 million campaign to encourage “Americans to push for aggressive reductions in greenhouse gas emissions,” The Washington Post reported.
ACP got $10 million from the Open Society Institute (OSI) in 2008, according to the nonprofit’s tax filings. OSI handed over another $5 million to ACP in 2009, according to tax filing .
Now called the Open Society Foundations, Soros’s nonprofit has handed out more than $13 billionover the last three decades.
“We are also including a placeholder for an additional $2 million"
wearechange.org/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-09-2016 08:46
Over 30,000 scientists say 'Catastrophic Man-Made Global Warming' is a complete hoax and science lie
davidicke.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Springeling 03-09-2016 16:17
www.globalresearch.ca/.../5543172

doorgeven en aansluiten graaag :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-09-2016 23:38
Hillary Clinton’s Intimate Relationship with the Rothschild Banking Dynasty, The Shadowy Network of Super-Elites
www.globalresearch.ca/.../
rothschild-banking-dynasty-the-shadowy-network-of-super-elites/5542966
Bernie Sanders Received Death Threats In Philadelphia
www.usasupreme.com/.../
GOOGLE HIDES “CLINTON BODY COUNT” SEARCH SUGGESTIONS
Web giant caught censoring negative information about Hillary yet again!
www.infowars.com/.../
FBI Files Linking Hillary Clinton To “Suicide” Of Vince Foster Vanished From National Archives
wearechange.org/.../
Mainstream Media Admits It May “Never Recover” from 2016 Election
theantimedia.org/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# joepiejee 26-08-2016 09:01
Ben meer dan 60 jaar voor de gek gehouden?
Dacht dat deze journalisten en fotografen juist de taak hadden het echte nieuws over te brengen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter Stuivenberg 26-08-2016 09:33
Dat is al tientallen jaren niet meer het geval. Toen ik reportages maakte in Mali werd ik gevraagd om een verhaal te maken over 'honger'. Er was daar toen geen 'honger' dus ik weigerde. Het nieuws werd gehaald met een kindje met een bol buikje dat was neergezet naast een dode stinkende koe die uit het veld was gehaald. Het echte nieuws, het echte pijn, het echte verdriet, zien wij niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dirk van der Broek 26-08-2016 12:42
Ja Peter, propaganda :o , dat is al zo oud als methusalem. We worden al duizenden jaren voor de gek gehouden.

Loop maar eens de plaatse slachterij naar binnen en de dichtstbijzijnde varkensfokkerij. Daarna heb je ook geen zin meer om in de supermarkt een stukje vlees te pakken.

Een journalist moet ook voor zijn bordje eten verhaaltjes gaan schrijven. Net zoals iedereen dat doet.

we doen er allemaal aan mee...links of rechts om. We staan er niet los van!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter Stuivenberg 26-08-2016 13:05
Ergens schittert achter de horizon een toekomst. voor iedereen. Laten we daarnaar streven.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 26-08-2016 19:28
Hey Peter,

Fijn dat je even van je laat horen. Ben je nog bexig met boeken hierover?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter Stuivenberg 27-08-2016 09:19
Ja, ‘Europa en Migranten, een Analyse van een Hoofdpijndossier - Project EU zoekt nieuwe wegen', zie: www.uitgeverijelmar.nl/boek/europa-en-migranten/
Komt over 3 weken uit. mail je wel even.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dirk van der broek 26-08-2016 04:53
www.youtube.com/watch?v=VDVaiwzU8yc

En zo begint de ellende. Oorzaak en gevolg. De haat campagne op vollen toeren en iedereen moet er aan geloven.

www.youtube.com/watch?v=xwyIOmjvvd8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dirk van der broek 26-08-2016 04:29
nexus zegt, onderneem iets en deel! En dan????? Gaan we dit kwaad natuurlijk weer met kwaad vergelden. De propaganda machine op volle toeren.

Nexus for president :-* :sigh:

De propaganda machine van wilders draait ook weer op volle toeren: ad.nl/.../...

Er worden altijd twee kanten gesmeden. Dat houd ons lekker gevangen in het kamp van haat en het zogenaamde goed.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 26-08-2016 20:19
Dirk, je zet mij neer als een of andere guru ( g u are u ) maar dat ben ik allerminst. Ik gebruik een pseudoniem omdat ik dat zeker niet wil. Als ik ergens kom kent niemand mij en om mij met Geert Wilders te vergelijken vind ik helemaal plomp. Maar goed. Dat is jouw gevoel. Daar kan ik helaas niets aan doen. Als je mij een beetje kent zou je dat niet schrijven.

Ik ben niets meer san een spiegel van jou en vice versa. Het enige wat wij willen is dat zaken aandacht krijgen waardoor hopelijk dongen veranderen. Daarvoor schrijf ik al 20 jaar belangeloos artikelen
Wat doe jij ?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dirk van der broek 27-08-2016 09:45
Beste Nexus,

Het probleem zit hem in de interpretatie. Ik heb jou niet vergeleken met Wilders!

Ik waardeer zeer zeker wat jij denkt te moeten doen. Daar ben ik een voorvechter van. Vindt de dialoog wel interessant. Er valt nog veel in te ontkennen en te leren. Dat geld voor ons allemaal.

Het is mijn inziens allemaal propaganda voor ieders eigen ideaal. Het wordt heel snel als de Waarheid opgeschreven.

Wat ik doe? ik probeer zoveel als mogelijk bewust bij mijn eigen leefomgeving te blijven en te helpen waar ik dat kan en zoveel als mogelijk uit utopia te blijven...wat al bijna niet meer mogelijk is.

Ga door met schrijven Nexus...dat doe je prima. Het is vaak wat radicaal en tegenstrijdig, maar dat mag de pret en jou karakter niet drukken ;-) :lol: :P
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-08-2016 06:00
Dirk van der broek zei:
nexus zegt, onderneem iets en deel! En dan?????.

Nee hoor wakker worden is genoeg en niet meer gehoorzamen en het systeem van binnenuit veranderen vanuit die attitude.
Het momentum gaat komen...het wakkere Collectief groeit daar is geen stoppen meer aan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 26-08-2016 00:19
youtube ''I thought you should know" 2.55 min.
geüpload door James Stake.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 26-08-2016 00:23
@ dirk,
kijk hier maar naar,en dirk ik verdien er geen cent aan.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-08-2016 22:07
“The website operated from a server based in the Netherlands and, at its height, boasted up to 70,000 members worldwide,” it added.
A pedophile ring, 70,000 strong, has been identified and hundreds arrested, an organization run on the internet, centered in the Free Energy Community, including websites run out of Paris, the Netherlands and Belgium.
What isn’t being told is that this same organization, also known as the Red Circle, runs through secret societies around the world:
* Bilderberg
* St. Hubertus
* Federalist Society
* Knights of Malta
* Council on Foreign Relations
* Federal Reserve Bank
* NATO
* Royal Families of Belgium and Netherlands
* SCOTUS (Supreme Court of the United States)
veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-08-2016 10:54
August 19, 2016
(The Renewed Call for War in Syria is coming. Be ready.
www.thetruthseeker.co.uk/?p=138162)

The US is willing to risk war with Russia to protect Al Qaeda jihadists.
The masks are coming off.
Pentagon decides to officially support Al-Qaeda in Syria. Sets up “exclusion zones” to shoot down Syrian and Russian jets
Another journalist asked, “Do you think the Syrian regime has the right to fly over its own territory?”
Same answer: “We will use our air power as needed to protect coalition forces and our partnered operations.”
theduran.com/.../

ronpaulinstitute.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-08-2016 11:53
wanhoop vs;
WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT THE MAJOR GEOPOLITICAL SHIFT HAPPENING RIGHT NOW - LUKE RUDKOWSKI
m.youtube.com/watch?v=ORKVCkVzFjA
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-08-2016 19:58
Armageddon is zich aan het optuigen for real. Men speelt het bijbelse verhaal na/uit vanuit de metselaarijen.
www.youtube.com/watch?v=7KCDiQWg7wU
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-08-2016 20:11
China Military ties in Syria Bible Prophecy unfolding Breaking News August 17 2016 www.youtube.com/watch?v=yK-Rxoy1R1c
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-08-2016 22:08
The clock has started ticking. We’ll know within about 72 Hours if this farce we’ve been conducting inside Syria, turns into a real war.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-08-2016 22:31
At War For Control of the Stargates – U.S. Backs Invasion of Syria
projectcamelotportal.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dirk van der broek 25-08-2016 20:07
Te walgelijk voor woorden dat filmpje. Dat wil je niemand op zijn netvlies hebben. Hoe ziek en Bovendien geeft daar met liefde zoveel mogelijk energie en aandacht aan. Aandacht is aandacht of zoiets.

Maar goed, dat terzijde. Iedereen in zijn waarde gelaten is het mijns inzien belangrijk dichter tot elkaar te komen en niet verder van elkaar vandaan.

Net als het nieuws en ook op bovendien worden we dagelijkst mee gezogen in de ellende van alle dag. Want dat verkoopt en daar wordt gehoor aan gegegen.

Artikelen over Waar zijn de oerbossen van de Aarde? dat is niet populair jammer genoeg. Daar zit te weinig negativiteit in.

Afgehakte hoofde, horror , haat dat verkoopt en drijft mensen in een negatief spiraal.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 26-08-2016 19:25
Dirk, ik heb dat bewist geplaatst om de vreselijke manipulatie van onze media weer te geven. Ik moet haast janken als ik het zie maar dit maakt wel duidelijk hoe selectief er gewerkt wordt. Gas en olie zijn belangrijk maar vergeet niet de artefacten die gestolen worden en de bijbehorende gnostische kennis.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 25-08-2016 22:54
jawel,vladi wil dat wel op zijn netvlies hebben omdat ik ermee kan omgaan.

misschien moet Bovendaan bij filmpjes waar jij geen woorden voor hebt,vanwege een ( walgelijke ) mening enzo,er maar voor zorgen dat erbij staat ''not for the squeemish'' :D

Dirk...ga jij dan maar niet satanische kindermoord rituelen researchen of aleister crowley of chimeara creations.

als je snoept van de appel van ''the tree of life''
dan moet je niet gaan liggen janken over info die je tot je neemt.

jij leest jouw info,niet Nexus.
don't hate the player,hate the game.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dirk van der broek 26-08-2016 04:14
Klopt Vladi, ik ben ook niet van gisteren. Ik ben bekent met deze satanische wereld. Deze mensen worden gedreven door zelfhaat en voeden alles wat hun negatieve zelfbeeld bevestigt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter Stuivenberg 25-08-2016 13:07
Helaas, er wordt zwaar gemanipuleerd in de Syrische oorlog. De reden is aardgas dat per gaspijpleiding door Syrië naar Europa wordt aangelegd. Europa komt zo'n 100 miljard m3 tekort en wil dat niet meer van Rusland betrekken maar van Qatar. Amerika, Europa, Turkije en Saoedi Arabië steunen Qatar. Rusland, Irak en Syrië steunen echter de 2e bron: Iran. En Assad steunt het Iranese project en weigert het Qatarese project . Daarom moet hij verdwijnen. Dat gaat moeizaam, dus wil Amerika 'boots on the ground'. Maar Rusland ligt dwars. Vervelend. En ook Turkije wil zich afwenden van de Amerikanen en zich in de armen van de Russen gooien. Nog vervelender. Net als bij de oorlogen in Irak moet nu de publieke opinie worden beïnvloed. Wellicht gaat iedereen nu janken dat de Navo moet ingrijpen. Actief, met 'boots on the ground en dan meteen Assad afzetten. Welkom bij de PR wedstrijd. Meer hierover in mijn boek dat over 3 weken verschijnt: 'Europa en Migranten', zie www.uitgeverijelmar.nl/boek/europa-en-migranten/ en www.peterstuivenberg.nl
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 24-08-2016 10:27
Dat er contstant list en bedrog is vanuit het westen is één ding wat zeker is. Anti Rusland propoganda constant is ook waar. Maar in Rusland is precies hetzelfde verhaal. Kijk RT.... Russische propoganda vs NOS westerse propoganda. Ze maken elkaar contstant zwart met hetzelfde spelletje..... propoganda en het kweken van nationalisme. Putin is écht niet heilig, net als Obama dat ook niet is. Putin is nét zoveel zijn eigen leider als Obama dat is, niet veel dus alleen maar een puppet. De machten trekken 'achter de schermen' aan de touwtjes, ze hebben hun 'leiderpuppets' neergezet om het spel te spelen.

Ik lees je site al jaren en heb veel respect voor je schrijfwerk en journlastiek. Ook ben ik van mening dat jullie één van de enige alternatieve media sites zijn die geen dubbele agenda dienen. Al op het gebied van Rusland ben ik het niet met je eens. Daarbij hoop ik wel dat je gelijk hebt maar ik ben bang van niet.

Ik was laatst je interview met Robin de Ruiter nog eens aan het beluisteren(2008?). Hoeveel waarde hecht je daar dan nog aan vroeg ik me af.

Met vriendelijke groet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 24-08-2016 12:27
Beste Mike,

Fijn dat je al zolang bij ons komt. Bij de commentaren staat een interessante link waaruit duidelijk wordt waarom Putin niet meer mee speelt met de elite. Ze hebben hem en zijn gezin geprobeerd te vermoorden toen hij de agenda nog wel volgde. Net als met Saddam, Ghadaffi en niet te vergeten Hitler. De link staat in een reactie van Truowd. Het kan natuurlijk dat wij het mis hebben maar de demonisering gaat zo diep en duurt al zo lang en vergeet de wraak van de Khazaren niet!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 25-08-2016 22:39
laten we wel eerlijk wezen.
dus Putin en zijn familie moeten eerst met de dood bedreigd worden voordat hij uit de NWO stapt.

dit is in vladi's ogen hypocrisie ten top.
dus voorheen was alles cool met de NWO.

imo is samenwerken met de NWO oke mits je deze van binnenuit wil vernietigen.

daar is bij doodsbedreigingen misschien wel sprake van,maar niet geloofwaardig als het zou gaan om een goed mens.

als Putin ( frans woord voor hoer ) de NWO alleen verlaat vanwege doodsbedreigingen dan bedank ik me om hem ook maar voor een greintje te vertrouwen.

eerst zien en dan geloven

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-08-2016 09:42
China’s state broadcaster has questioned the media narrative surrounding the footage of a five-year-old Syrian boy shell-shocked after a bombing. The man who released the images may have ties with a rebel group notorious for beheading a teenager on camera.
www.rt.com/news/356734-aleppo-child-image-china/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 23-08-2016 09:20
Putin is zws NWO. Nu ook nog bilmaatjes met Erdogan, duidelijk toch.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 23-08-2016 15:39
Putin praat met iedereen
Zo slim is hij wel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nannie 23-08-2016 18:18
Beste Nexus,
Ik waardeer je artikelen altijd zeer. Mensen komen soms op je af om je zo goed en zo snel mogelijk onderuit te halen. De meeste mensen in Nederland zijn zo gehersenspoeld dat ze de waarheid niet KUNNEN zien. Ze nemen de nonsens die verteld worden door de msm zomaar aan. Zelf op onderzoek gaan doen ze niet en wauwelen naar dat ze wijs zijn.

Ik maak ze ook vaak mee. Ze schelden op iedereen en kijken niet verder dan hun neus lang is. Het lucht ze zeker op. De moslims hebben het gedaan.

Ik kom net uit Duitsland terug van vakantie maar daar zijn ze veel beter op de hoogte wie er in de wereld aan de touwtjes trekken.

Laat je niet van de wijs brengen en blijf staan waar je staat wat men ook van je zegt en denkt.

Putin moet gedemoniseerd worden en men laat niets ongemoeid om dat te doen.

Hoe de wereld werkelijk in elkaar zit is te moeilijk om voor veel mensen te begrijpen.

Dat ze in een schijnwereld leven laat ze maar. Jij en ik weten beter en de klap komt voor dat soort mensen harder aan dan voor ons.

Eén ding staat voor mij vast en dat is ik mij nooit of te nimmer van mijn stuk laat brengen wat mijn zicht op de wereld is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 23-08-2016 19:28
Nannie,

Dank voor je hartelijke woorden. Als schrijver voel ik mij verplicht ruimte te geven voor kritiek. Daar leren wij ook van. Moet er natuurlijl wel iets te leren zijn. Ik maal niet om dat soort reacties. Ik pik er sf en toe een paar uit om van repliek te dienen. Mensen die ons volgen eeten dat wij oprecht zijn en geen tweede agenda hebben. Bovendien stast voor de andere kant van het verhaal en zoals velen inmiddels eeten wordt omdrasiing veelvuldig gebruikt door de elite dus ook doir mainstream. Ik hoef dat niet meer te bewijzen. Dat heeft de media de afgelopen decennia zelf gedaan. Het zijn de wir haben es nicht gewusst mensen van deze tijd die mainstream klakkeloos geloven.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 16:58
Ik begrijp sowieso het vertrouwen van mensen in de mainstream niet. Hoe vaak hebben ze ons al voor gelogen? Keer op keer weer en nog steeds zitten miljoenen naar die leugenaars te kijken rond 20.00 uur.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peace 22-08-2016 11:45
Een behoorlijk aantal mensen waar je dit soort onderwerpen mee bespreekt kunnen of willen dit gewoon niet horen of geloven, dat is het probleem.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 16:22
Ontkenners zijn de ergste soort. Maar o wee als er hier iets gebeurt!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vrijheid 22-08-2016 17:01
Misschien moet hier maar eens wat gebeuren, het laffe calvinistische volk wil het niet zien, noch horen. Er komt een dag dan gaat het hier ook mis, eerst aanslagen in grote steden en dan de kleinere. Ben benieuwd hoe de wegkijkers zal reageren als het heel dichtbij gaat komen. Raar volk hier in dit land!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-08-2016 08:15
Ergens heb je gelijk Peace maar het is gecompliceerd we kunnen geen wetten breken die hen dienen, we kunnen deze problemen niet oplossen met dezelfde methode zoals ze ontstaan zijn dat is een dillemma in deze. Het systeem moet van binnenuit gekeerd worden we winnen grond stukje bij beetje en we ontwaken de nog slapenden. Het is groeiende en niet te stoppen iedere dag, uur , minuut en seconde groeit het wakker wordende Collectief :-) Keep the faith !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 17:14
:lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-08-2016 09:09
Alles wat het nieuws haalt betreffende oorlogen is een maskerade aangaande het kunnen uitvoeren van het hegelian dialectic dus problem,reaction solution. En ook Ruslands leider is een royal arch free mason en maakt deel uit van het grote plan om tot een NWO te komen. Zonder de strijd van partijen kan men het hegelian dialectic niet toepassen dat is het spel van de satanische metselaarij , illusies creeren van goed en slecht , democraten en liberalen zwart en wit, het is het verdeel en heers spel in het qwadraat.

Poetin zit op die positie om dat dat is toegestaan door diezelfde hierarchie. Daar komt jan met de pet niet terecht.
De verovering van het midden oosten is deel van het uiteindelijke plan het uitroepen van die NWO. Wie daar wat dwars zit speelt het spel wat gespeeld moet worden of men nu het kwaad of goed lijkt te vertegenwoordigen dat is de maskerade van de hierarchie...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 15:52
Ben ik het niet mee eens. Putin heeft gedurende zijn tijd alleen goede zaken uitgevoerd. Dat is waarom Rusland geïsoleerd wordt. Als vrijmetselaar heb je de keuze te kiezen voor twee verschillende trappen. Eentje staat voor geweld en ellende, de ander voor goedheid. Je kunt niet alles generaliseren. Er zijn zat vrijmetselaren die alleen goed doen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-08-2016 16:14
Ik hoop dat je daarin gelijk gaat krijgen beste Nexus, heb er vanmiddag nog over nagedacht, klopt dat was behoorlijk generaliserend aangaande vrijmetselaarij, niet goed van mij. Ik hoop van harte dat Poetin werkelijk een ontwaakte mooie ziel heeft, inderdaad zijn er daden die voor hem spreken zeker de afgelopen jaren. Er bestaat ook nog een mogelijkheid dat hij de zionisten absoluut haat vanwege het vermoorden van 40 miljoen Russen in het verleden, dan heeft hij zeker nog een appeltje te schillen. Bron rense.com/general21/40.htm
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 16:27
Wellicht heb je het artikel over Putin gemist dat bij de best gelezen artikelen staat. Lees dat eens. Daar kun je meer leren over Putin. Van de week nog gesproken met iemand die met enige regelmaat in Rusland komt. Natuurlijk gevraagd wat de Russische bevolking van Putin en zijn beleid vindt en hoe de welvaart/welzijn in Rusland ervoor staat. Hij wist mij te vertellen dat de russen Putin hoog in het vaandel hebben en bang zijn hem ooit te moeten verliezen, ze willen hem eigenlijk voor altijd als president hebben. Met de welvaart en het welzijn gaat het steeds beter, de mensen in Rusland zijn vriendelijk en staan open voor andere meningen maar balen van de manier waarop Rusland en Putin door westerse nieuwskanalen worden neergezet. Ze begrijpen hun eigen geschiedenis maar al te goed en weten ook dat de Sovjetunie een gecontroleerde oppositie was.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-08-2016 16:41
Dank je voor die verwijzing, ga ik zeker lezen. Sta er voor open
ben op de hoogte van de negatieve onjuiste westerse propaganda aangaande Putin, dat passeerd mijn filter niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-08-2016 16:49
Ben je bekend met dit artikel aangaande Putin?
wariscrime.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 17:37
Wat ik weet is dat Putin dankbaar gebruik maakt van zijn contacten met maar één doel. Rusland weer echt Rusland te laten worden, voor de Russen, door de Russen. Dat maakt ook het eerder genoemde artikel meer dan duidelijk. Het door jou gelinkte artikel bevat informatie die niet toetsbaar is ( voor mij ) waarmee het moeilijk wordt er iets zinnigs over te zeggen. Ik mis het gevoel. Elk mens heeft gevoel, intuïtie, een aangeboren waarschuwingssysteem. Dat gebruik ik vaak als ik iets niet kan toetsen.

Maar het artikel waar ik je naar verwees zal veel duidelijk maken. Iemand die geen hart heeft gaat niet 10 jaar van zijn leven vergooien om arbeiders van fabrieken te voorzien van werk door de directeuren één voor één op het matje te roepen en de fabrieken weer operationeel te maken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-08-2016 19:56
Heb het artikel gelezen, prima artikel was al redelijk op de hoogte maar dat is nu heel wat completer, struikelde wat over zijn positie in dit alles , nogmaals ben nog niet helemaal gerust juist vanwege zijn vrijmetselaars positie. Maar heb je gelijk gegeven aangaande het generailseren dat was een goed punt van je naast het gegeven dat ik bekend was met zijn houding in / aangaande Syrie en hoe hij tegenover de bevolking van Oekraine staat. Ga de videos die in het artikel naar voren komen ook nog bekijken als ik wat ruimte heb .
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-08-2016 09:40
Hoi Nexus, heb de eerste video bekeken en het is zoals je het in het artikel beschrijft vrijwel gelijk aan hetgeen je aanhaalt in het artikel. In de video op het moment 58:58 zie je tijdens een handdruk de duim van Putin boven de duim van Angela Merkel waarbij Angela ietwat onvrolijk haar ego wat aan de kant moet zetten volgens haar gezichtsuitdrukking. Wat mij bezig houdt is het gegeven dat deze partijen een rol hebben te vervullen in de "burgelijke"hierarchie zowel als in de occulte hierarchie van de vrij-metselaarij. Hij bevestigd hierbij dus occult dat hij betreffende de hierarchie waarin Angela Merkel zich bevindt boven haar zal staan, dus ze behoren volgens dit handgebaar bij dezelfde hierarchie van de vrij metselaarij. En de hierarchie van Angela Merkel is op weg naar een NWO. Daar komen bij mij dan weer vragen bij naar voren....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vrijheid 02-09-2016 21:03
Goed gezien Treowd, achter de schermen zijn alle grote wereldleiders vrienden van elkaar, ze werken aan één ding en dat is de NWO tot stand brengen en ja, wie stopt hen. Alle profetieën zullen vervuld worden, er zijn nog twee te gaan!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 11-09-2016 10:02
Klopt de tekenen zijn er... :-) Hoop in mijn hart dat Nexus gelijk krijgt, we verkeren op de tweesprong ...
Een song om wat kracht/energie en eenheid te generen www.youtube.com/watch?v=lP0KfsqetXI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-08-2016 13:44
Oke , die vragen worden ook weer beantwoord in de daarop volgende video's . My badd.... :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-08-2016 10:59
Voor lezers die deze discussie lezen even de link naar het desbetreffende meestgelezen artikel over Putin daar staan de aangehaalde video's in die hier aangehaald worden.
www.bovendien.com/.../is-vladimir-putin-gevaarlijk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-08-2016 09:21
Je hebt gelijk Nexus er zijn jounalisten die zich kapot zouden moeten schamen omdat ze hun vak ten gronde richten en de mensheid niet brengen waar ze recht op hebben. eerlijke oprechte volwaardige journalistiek. Ik wens ze de kracht toe om het hart te laten spreken zoals de enkele dapperen die dat wel durven of gedurfd hebben. Maar er zijn ook slimme krachten die van binnenuit werken, voor hen, keep the faith !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 06:44
En Sadam had massavernietigingswapens. Klopt allemaal Rob Ster als jij dat wilt..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rob Ster 22-08-2016 00:12
www.youtube.com/watch?v=iSFpjHJCauE Praat dit ook even goed. Zijn zeker geen airstrikes, maar gas canisters van de rebellen? Artsen zonder grenzen zijn zeker ook een stelletje leugenaars?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vrijheid 02-09-2016 21:04
Ja Artsen zonder Grenzen werken ook voor de elite, vergis je niet, onderzoek alles en het klopt!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nannie 23-08-2016 18:38
Staat deze insider ook te liegen?

‘Western Propaganda is Paid for in Syrian Blood’ Dr Bouthaina Shaaban Talks to Vanessa Beeley
theinternationalreporter.org/.../...

Lees eens een artikel van een echte historicus:

What is Fethullah Gülen? - William Engdahl
journal-neo.org/.../what-is-fethullah-gulen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 17:44
Sommige afdelingen werken als NGO, net als Pussy Riot en andere organisaties die in onze stukken regelmatig genoemd worden.

De bewering trouwens van jou dat artsen zonder grenzen de schuld bij Putin legden is een verhaspeling geweest van onze media, die kunnen dat heel erg goed. De stelling van de artsen zonder grenzen was, wij weten niet wie het gedaan heeft, wij weten alleen dat verschillende partijen bombardementen uitvoeren waaronder ook Rusland en het Syrische leger. Ze wisten toen nog niet dat de VS en consorten raketten hadden geleverd aan de huurlingen waarmee ze woongebieden bestoken om de Russen en Assad de schuld in de schoenen te kunnen schuiven,. net als met de rode lijn van Obama, als ze chemische wapens gebruiken dan...en wat gebeurde er enkele dagen later, er werden vaten met chemicaliën geschoten in woongebieden. Dat bleek echter een zorgvuldig opgezette hoax te zijn van de VS en trawanten om pakweg enkele honderden kruisraketten af te schieten op Syrie. Putin heeft dat voorkomen door te stellen dat hij de chemische wapens zou gaan opruimen. Wat ze vonden bleken enkel bestanddelen te zijn waarmee chemische wapens gemaakt kunnen worden, maar die hebben jij en ik waarschijnlijk ook in ons keukenkastje staan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rob Ster 21-08-2016 23:28
Ik blijf mij werkelijk over jou verbazen. Het enige wat je kent is regime apologisten als Leith en zijn "Syrian perspective" clan na lullen, evenals de narrative van RT en Press tv. Je "onderzoeksjournalistiek waar "echte journalisten" te lui voor zijn haal je linea recta van regime apologisten twitter accounts als Abou Leith, Ivan Sidorenko en aanverwanten die werkelijk helemaal niemand serieus neemt (behalve jij zie ik) , je fotootje van de "gasbommen" die worden afgeschoten komt uit 2012 en zijn gewoon lege gas canisters die met springstof werden gevuld omdat Obomba en Killary Clinton dus helemaal niets stuurden wat dus een grote D.I.Y industrie tot gevolg had, er is geen hondin Syrie meer te vinden anno 2016 die dat soort dingen nog gebruikt. Het meest grappige is nog wel dat jij dus ook nog geloofd dat Rusland die dag geen bommen op die wijk had gegooid volgens zichzelf. Ah, duidelijk, je laat de onderzoeksjournalistiek voor wat betreft Russische misstanden aan de Russen zelf over. Wij van wc-eend adviseren wc-eend! Sterker nog, de Russen zijn toch in maart al vertrokken? theguardian.com/.../... grappig je, dat er 2 weken terug toch 2 Russische helicopters op 1 dag werden neergehaald. Van de Russen die vertrokken zijn, hoe bestaat het? Maar jij neemt ome Vladimir op zijn woord als hij zegt dat hij geen bommen op woonwiken, ziekenhuizen en strafexpedities op Idlib stad met witte fosfor gooit. Ik weet niet uit welk jaar jij bent maar kan jij je nog de Tsetsjenie oorlogen herinneren? Moet je eens gaan kijken wat er nog overeind stond van Grozny en het aantal burgerdoden toen ome Vladimir daar klaar was. Aleppo krijgt een Grozny treatment en het is te schandalig voor woorden wat jij hier ellemaal loopt te verkondigen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-08-2016 16:36
Ik lees toetsbaar nieuws en laat mij niet voorschrijven wat te geloven door onze propagandakanalen, die kanalen die ons ook de oorlogen tegen Irak en Libië als iets goeds verkochten.
Om je aan te geven welke bronnen ik o.a. gebruik. Farsnews, PressTV, RT, Sputnik, NOS, RTLnieuws, kranten, zowel Nederlandse als buitenlandse. Daarnaast toets ik zaken aan de geschiedenis en toets ik de geschiedenis ook nog eens op waarheid want ook die staat bol van de westerse leugens!

Daarnaast spreek ik et mensen die uit de regio komen en weten wat er speelt.

De Russische helikopters leverden hulpgoederen, daarbij werden zij beschoten door de huurlingen die door het westen gesteund worden. De oorlog in Tsetenie was ook een westers opzetje, zelfde strijders dan nu, zelfde tactieken, zelfde ongebreidelde geweld.

Naast de mortieren gebruiken de huurlingen ook raketten die door het westen geleverd worden, zelfs in opdracht van Hillary Clinton.

Wil je mij echt het vuur aan de schenen leggen, lees dan eerst eens alle stukken over Syrië, Libië en andere landen die door het vrome westen aangevallen werden en/of worden.

Tot nu toe heb je niets weerlegd en niets onderbouwd. Weet je hoe dat komt? Dat kan je namelijk niet!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rob Ster 22-08-2016 19:46
Zo maar even een paar RT leugens van de afgelopen weken.
Leugen 1: Helicopter bracht "humanitaire goederen."
foto's van Russische humanitaire en attack helicopters.
twitter.com/.../760130649114148864
spot de rocket pods op de onderste foto.
En dan nu: Foto van de neergeschoten helicopter. En wat zien we? Krijg nou wat, leeggeschoten rocket pods! "Humaintaire cargo?" Naaaaaaaaaah don't think so!
twitter.com/7layers_/status/760164667843108864
Ok, nu "rebellen in oost Aleppo geven zich over tijdens de creatie van "de humanitaire corridor" die nooit bestaan heeft.
Foto boven, een "jihadist die zich heeft over gegeven, foto onder pro-Assad militie. Valt je misschien wat op? Oh nee,zelfde kerel, RT gebruikt crisis actors!!!!
twitter.com/.../761302557738332162
volgende: www.youtube.com/watch?v=2kp_EDs3pHk stop het beeld op 13 seconde. Zie je die jongen vooraan met dat blauw witte shirt aan? Sport staat er op. Zie je hem???? Zwart hemd er onder. Moet je nou eens kijken, hier is diezelfde jongen ineens jihadist die zich "over heeft gegeven bij de humanitaire corridor!" Apart he? Ze hebben hem dan nog wel een doekie over zijn kop gedaan anders gaat het natuurlijk wel heeeeeeeeeeeeel erg opvallen! twitter.com/.../760419797419036672 Al weer een crisis actor! Neeeeeeee joh Rob, RT is heeeeeeeele betrouwbare media, die zouden dat soort propaganda shit natuurlijk nooit doen! Slaap lekker Nexus....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rob Ster 22-08-2016 18:42
Bwahahaha grapjas. Even voor de goede orde: RT = Russische staats televisie = propaganda. Farsnews = IRGC medianetwerk = propaganda. Press TV = Iraanse staatstelevisie = propaganda Sputnik = Russische staatsmedia = propaganda.. Of dacht jij dat alleen het westen propagandakanalen had? Dit is een beetje het probleem met de "Ik weet waar de klepel hangt anti imperialisten" , die denken allemaal echt dat de "alternatieve media" wel de waarheid spreekt. ik kan zo honderd leugens van RT en Press tv weerleggen. Brul jij ook zo hard over Iraans expansionisme in Irak, Syrie, Yemen, Bahrain etc? Heb je ook een mening over de terreurorganisaties aldaar die Iran en Rusland van wapens voorzien? Heb jij je excuses al klaar voor Russisch expansionisme in de Krim, Oost Oekraine,Ossetie, de continue dreiging richting de Baltische staten, permanente militaire bases in Iran en Syrie, of is imperialisme niet erg als Rusland het doet? Ooit van "Novorossya" gehoord? Moet je eens googlen, gaat een wereld voor je open. Wat jij klaarblijkelijk nog moet leren is dat er geen "good guys" zijn onder de wereldmachten en de zogenaamde "axis of resistance" een fabeltje is. USA, Rusland, KSA als hoofdkwartier van de Sunni moslims, Iran als hoofdkwartier van de Shia moslims, allemaal 1 pot nat, Zal vanavond als ik tijd heb even wat RT leugens voor je op een rijtje zetten, misschien steek je er nog wat van op. Want ik word een klein beetje moe van je Putin loftrompet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vrijheid 02-09-2016 21:09
Goed zo Rob Ster, jij doet tenminste nog eens aan grondig onderzoek, ben het helemaal met je eens!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 23-08-2016 15:42
Ik ga echt miet al die videootjes weerleggen. Heeft geen zin. Kom je toch met iets anders aanzetten. Als het je niet zint dan ga je toch fijn bij de Telegraaf posten. Die praten meer in jouwcstraatje.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 25-08-2016 22:41
veel typfouten maak je de laatste tijd.
geen verwijt,ik neem alleen waar :-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-08-2016 19:02
rt en press tv halen t nieuws weg bij novorossia, hahaha
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rob Ster 22-08-2016 20:31
www.interpretermag.com/.../
Heeft Nexus geen problemen mee met Russische imperiaisme. Alleen vingertje zwaaien als "het westen" het doet....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 23-08-2016 15:46
Ik heb toch even jouw bewijsmateriaal bekeken. Waardeloos! Als dat jouw stgumenten zijn om te geloven wat je gelooft, heb ik het met je te doen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen