Het is even wat speurwerk geweest maar ok de zogenaamde aanval van Syrie op Turkije met een mortiergranaat, het incident dat Turkije aangreep om de hele week Syrische doelen te bestoken, blijkt Turkije zelf geschonken te zijn aan het Vrije Syrische leger, lees, de huurlingen die het Westen betaald worden om onrust te stoken in Syrie. Aldus de Turkse krant Yurt.

 

 

 

Zo wordt eens temeer duidelijk hoe onze coalities, de Verenigde Naties en de NATO werken. Ze functioneren niet als verdedigingsapparaat tegen bewuste anvallen van buitenaf maar als aanvalsapparaat om de machtspositie in de wereld van Westerse landen, die inmiddels grotendeels geleid worden door zionisten,  te vergroten. Zoals ik dit hier schrijf klinkt dat geeneens zo heel erg maar iedereen weet natuurlijk dat dit gepaard gaat met vele onschudige slachtoffers. De leugens over Syrie en voorheen over Libie hebben wij, samen met andere websites, steeds kunnen weerleggen. De kwestie met de mortiergranaat zat wel in de verdachte hoek maar konden wij nog niet hard maken, bij deze.

Het wordt dus meer en meer duidelijk dat zowel de VN alsook de NATO uit zijn op een grootschalige escalatie in het Midden Oosten, ze proberen een wereldoorlog te ontketenen die toegeschreven zal worden aan de agressie van Arabische landen. De vraag van mijn kant, waarom, wat schieten ze er mee op? Olievoorraden, gas? Ik geloof dat niet, ik weet dat olie niet schaars is, dat werd in de 50 er jaren door de Russen bewezen toen ze hun leeggepompte olievelden controleerden en constateerden dat deze zich weer aan het vullen waren. De olie, die overigens ook niet fossiel is, dus niet bestaat uit plantenresten etc., migreert zelfs door de hardste steenlagen.

Dit wetende, bewezen door wat er geschreven staat onder de afbeelding, de overname van Yukos Oil Company om de techniek te verkrijgen, kan ik dus stellen dat olie niet de hoofdreden is, hooguit een drogreden. Maar wat is dan wel de echte reden voor de voortdurende aanvallen van het Westen op Arabische landen? Wat is er zo vreselijk belangrijk aan die landen, aan die hele regio? Zijn het de oude artefacten die overal verspreid liggen en inzage geven in onze echte geschiedenis? Is er een allesomvattend plan van de elite die het Midden Oosten nodig hebben om dit plan te verwezenlijken of is het gewoon zoals het is? Hoe dan ook, dat er grove leugens gebruikt worden, zogenaamde aanvallen in scene gezet worden om zelf actie te kunnen ondernemen, dat onze Westerse nieuwskanalen hierover blijven liegen en de zaken volledig anders neergezet worden dan ze in werkelijkheid zijn mag gezien de hoeveelheid aan bewijslast vanuit de Nieuwe Media als bewezen geacht worden. Het Westen is de agressor, alweer!