Het is weer tijd om de lezers van deze website bij te praten over wat er werkelijk gaande is in Syrië. Ik had de ijdele hoop dat na Afghanistan, Irak en Libië, waar wij uitvoerig verslag van gedaan hebben, dat de meeste mensen nu wel zouden inzien dat de westerse pers liegt en zelfs opzettelijk foto’s en video’s manipuleert om de waarheid aan haar kant te krijgen. Je begrijpt dat de pers op zich hier geen boodschap aan heeft en er ook niets mee wint, ware het niet dat hun broodheren, dat zijn slechts enkele grote bedrijven, die de wereldwijde mainstream media in handen hebben, van hen verlangen dat zij zaken zo neerzetten dat zij er wel baat bij hebben.

 

Je zou je vervolgens weer kunnen afvragen, wie heeft er nu baat bij oorlog en instabiliteit in verschillende landen? Wat dacht je van beveiligingsbedrijven, privélegers, huurlingen, wapenfabrikanten, bouwbedrijven en wegenbedrijven die de infrastructuur van een kapotgeschoten land tegen belachelijke bedragen straks opknappen na de oorlog en misschien de allerbelangrijkste reden, de banken. Net al in Libië, waar de eerste daad van de zogenaamde oppositie, het installeren van een BIS gehorige bank was, zal ook in Syrië, als het de VN en de elite lukken, eerst een nieuwe bank installeren.

 

Bovenstaande video laat de zogenaamde slachtoffers zien van het Syrische leger, al deze mensen zouden dood zijn volgens Al Jazeera en andere nieuwskanalen. Kijk je zelf even mee hoe dood ze zijn?

Zogenaamde rebellen blijken terroristen te zijn die op huurbasis overal vandaan komen. Oppositieleiders blijken ineens gewone inwoners van andere landen te zijn die tegen betaling hun uiterlijk willen inzetten voor nepvideo’s van angstige mensen die schuilen voor de bommen van Assad. Ze, de mainstream media, schuwen het zelfs niet om geluiden toe te voegen aan deze video’s om de boodschap kracht bij te zetten. De geluiden komen dan vervolgens uit een synthesizer of zoiets.

 

Een BBC journaliste wil graag spreken met bewoners van Syrie. Zij weigeren dit en wel met de volgende redenen;

Jullie van de BBC vertellen leugens. - Verweer van de journaliste, ik ben hier voor de eerste keer.

Wij steunen onze president en het is redelijk rustig hier, jullie vertellen dat wij tegen onze president zijn en dat is niet waar.

 

 

Om zo volledig mogelijk te zijn met betrekking tot Syrië, plaats ik hieronder links naar verschillende websites die naar mijn mening goed onderbouwde informatie verstrekken.

 

Van Mediawerkgroep Syrië;

 

De foto’s die onze westerse media u niet tonen: 12/03/2012

Getuigen in Homs: gewapende mannen executeren mensen in de straten (VIDEO)

Manipulatie en destabilisatie tegen Syrië gaan door

Al Jazeera’s drama manipulatie in een veldhospitaal in Homs (VIDEO)

 

Van Boublog komen de volgende links;

 

Van het Leviathan gasveld tot de gaspijp naar Homs

Homs is een humanitaire ramp

Het Syrische referendum en de hypocriete “vrienden” van Syrië

Syrië, propaganda en schending van mensenrechten

AVAAZ brengt een hoop ellende naar Syrië

Bashar Ja’afari: Syrië is geen Libië, geen Irak

President Bashar al-Assad over het complot tegen Syrië

Syrië en het nieuws over de “burgeroorlog”

 

Spookje nieuws brengt de volgende belangrijke link;

 

Amerikaanse televisienetwerk CNN is op heterdaad betrapt bij het verspreiden van nepnieuws over Syrië en aanverwante onderwerpen

 

Zonnewind weet ook dat Syrië besodemieterd wordt en met Syrië, de gehele westerse wereld;

 

Leugens, massa's leugens en riooljournalistiek

 

Pas wanneer je ook bovenstaande informatie tot je genomen hebt weet je een beetje wat er daadwerkelijk speelt in Syrië en krijg je langzaam maar zeker inzicht in hoe de Westerse elite in samenwerking met de VN, NATO, banken en multinationals, complete landen verwoesten, gezinnen ontwrichten, kinderen, oude mensen en vrouwen vermoorden, enkel om winst en macht. Het heeft in totaliteit NIETS te doen met humaniteit en beschermen van burgers, het is feitelijk genocide via de achterdeur in opdracht en met financiële en politieke steun van bovengenoemden.

 

Een beetje nadenken zou iedereen tot deze conclusie kunnen leiden zonder al deze extra informatie. Ben nu eens eerlijk. Hoe worden minderheidsgroepen hier behandeld? Ze worden met voeten getreden, te kakke gezet en belachelijk gemaakt op nationale televisie, neem als voorbeeld de Occupy beweging. Vreemd echter dat onze leiders, die hier minderheidsgroepen systematisch tegenwerken en ridiculiseren, in het buitenland net deze groepen voorzien van wapens en de modernste apparatuur om hun ‘ opdrachten’ uit te voeren.

 

Laat de mensen van Syrie niet in de steek en deel deze informatie aub met je dierbaren. En ja, ik weet, hier in Nederland zijn ook heel veel mensen die het moeilijk hebben en vechten voor hun huis, baan, auto en sosm zelfs hun bestaan maar mensen, de mensen van Syrie zullen zonder onze hulp straks niets meer hebben, zelfs geen eigenwaarde meer en wij kunnen dit voorkomen. Deel daarom aub deze informatie met zoveel mogelijk mensen en spreek autoriteiten aan op deze informatie, waarom dit nieuws NIET op TV of in de KRANTEN te lezen is.