Jawel hoor, het is weer zover. De zo goed werkende babymoord wordt weer eens uit de kast van de mainstream media getrokken. Destijds tijdens de oorlog tegen Irak werkte dit en het zal nu weer werken. Waarom? Omdat het overgrote deel van de bevolking klakkeloos aanneemt wat de NOS en de andere liegjournaals vertellen of laten zien. Waarom zouden ze daarover liegen? Hoor ik steeds wanneer ik mensen hiermee confronteer. Omdat het ze opgedragen wordt, omdat de mensen aan de knoppen weten dat met nieuws de publieke opinie een bepaalde kant opgestuurd kan worden, daarom!

 De updates staan onder lees ook!

Dat de massavernietigingsmedia zou komen met een belangrijke leugen om de publieke opinie te bespelen en groen licht te krijgen voor een invasie of luchtaanval op Syrie was in februari al duidelijk. Webster Tarpley waarschuwde hier al voor in een artikel dat hij schreef voor rense.com. De tekst van het bewuste artikel;

 

Tarpley - False Flag Alert -
Blaming Assad For NATO Murders

The Kids Are Already Dead, Slain

By NATO Death Squads
By Webster Tarpley
2-24-12

 
 

A reliable Russian source in Syria warns that al Jazeera is about to launch within hours a major false flag provocation. Al Jazeera will allege that 17 children have been killed by Assad's forces. These children are already dead, and have been killed by NATO death squads. The goal is to create an atmosphere of hysteria at the Tunis "Friends of Syria" conference today Friday, which otherwise threatens to be a fiasco due to the boycott by Russia, China, and Lebanon, and due to the fragmented nature of the Syria opposition. Please spread this story as fast as you can as a highest priority False Flag Alert. --Webster Tarpley

Bron: http://www.rense.com/general95/tarpp.html

Hoe kon de man dit weten en hoe frappant is het dat in mei 2012, 3 maanden nadat Tarpley dit schreef, precies dat gebeurt wat hij voorspelde? Hoe dan ook, laten wij verschillende bewezen leugens eens op een rijtje zetten.

 

Wie herinnert zich nog deze vreselijke toespraak van 1991, hoeveel mensen hebben thuis op de bank, jankend gekeken naar wat dit arme meisje te vertellen had? De wereld was in schok. Rovende en verkrachtende soldaten van Sadam Hoessein trokken door ziekenhuizen en smeten zelfs babies uit couveuses om ze vervolgens met bajonetten af te maken. Voor de publieke opinie was dat het moment om grootscheepse acties te verlangen tegen Sadam en zijn duivelse moordenaars. Later bleek het hele verhaal, nota bene verteld in het congres van de VS, 1 groot broodje aap verhaal maar rectificeren is er niet bij. Samen met de ook al gelogen massavernietigingswapens die Sadam zou bezitten waarmee hij de hele wereld binnen enkele uren zou kunnen vernietigen, de tweede grote leugen voor de tweede grote aanval op Irak. Miljoenen mensen kwamen binnen enkele uren om het leven toen de VS de bombardementen op Irak begon. De propagandajournaals lieten het zien alsof het vuurwerk was en in plaats van een rouwstemming werd er massaal een vreugdestemming afgedwongen.

 

 

Bekijk de video goed. Later bleek dat het meisje de dochter was van de Koeweitse ambassadeur die rechts naast haar zit en doet alsof hij haar niet kent.

 

Rumfsfeld was het die zeker wist dat de massavernietingswapens in Irak lagen. Hoor maar wat de man zelfs te vertellen heeft.

 

 

 

De oorlog tegen Afghanistan was ook gebaseerd op leugens. De Taliban, veel groter gemaakt dan dat ze daadwerkelijk waren, werden verweten dat zij El Qaida, een door de VS zelf verzonnen en opgeleidde militante eenheid, steun verleenden en ruimte gaven voor opleidingskampen waar de vermeende terreurbeweging terroristen zou opleiden om aanslagen op Westerse doelen te verrichten. Dat allemaal met enkel wat paarden en oude kalasnikovs. De Taliban hebben zelfs aangeboden Bin Laden uit te leveren maar dit werd geweigerd door de VS. Het illustere baardmannenverhaal werd gelooft omdat de media het verkondigde als enige waarheid. Vreemd genoeg was het overgrote deel van de terroristen die de aanslagen van 911 zouden hebben uitgevoerd geen Taliban of zelfs Afghanen maar Saoedisch uit de met de VS bevriende staat Saoedi-Arabië, dat momenteel ook weer een vreemde rol speelt in de aanloop naar de oorlog met Syrië en Iran.

 

Ex generaal Wesley Clark flapte per ongeluk de absolute waarheid eruit tijdens een interview. Al voor de aanslagen van 911 had het pentagon een lijst met landen die zij wilden veroveren, platgooien, vernietigen. Je hoort de generaal zelfs zeggen dat er geen enkele aanleiding voor was deze landen aan te pakken. Toevallig zijn deze landen ook die landen die momenteel al door de VS of de VN aangevallen worden. Dit gezegd hebbende kan toch niemand meer met droge ogen beweren dat het Westen daar met goede doelen bezig is, het beschermen van burgers?

Toen was Libië aan de beurt. Ook in het geval Libië bleken de massavernietigingsleugens van de mainstream media wonderen te verrichten. Een land waar helemaal niets aan de hand was werd binnen 1 jaar van leugens met de grond gelijk gemaakt en terug gebombardeerd naar de middeleeuwen. Het voornaamste doel, de belangen van Franse banken verdedigen en het implementeren van een Westerse bank, eentje waar de bevolking wel rente moet betalen voor geleend geld. De insteek van de VN en haar handlangers was, het beschermen van burgers. Dit beschermen deed de VN met meer dan 9000 luchtaanvallen op onschuldige bewoners van Libië. De aantijgingen tegen Ghadaffi zijn op geen enkel moment hard gemaakt, sterker nog, de man werd door huurlingen van de VN op straat in koelen bloede neergeschoten, zijn lijk voortsleurend achter een pick up jeep. Daar ging de man die Libië welvaart en welzijn bracht, eerlijkheid en verdraagzaamheid. De man die Libië leerde schrijven en lezen, die vrouwen naar universiteiten trok en de grootste zoetwatervoorraad van Afrika liet aanleggen.

De leugens zijn zo talrijk dat ik ze zelfs in een stuk dat ik al 3 keer moest updaten niet meer kwijt kwam en een volgende stuk moest schrijven. Lees en bekijk het metariaal aandachtig en ga het patroon proberen te zien!

 

http://www.bovendien.com/actualiteit/libie-en-de-financiele-elite

 

De massavernietigingleugens van de media werkten zo goed dat ze deze nieuwe techniek nu ook weer inzetten tegen Syrië. Eerst schiet Assad natuurlijk op zijn eigen burgers, dat werkte in Libië ook. Toen werden er massagraven ontdekt waar de wereld onthuts op reageerde maar later bleken er alleen kamelenbotten te liggen in dat graf, dat werd dan wederom niet meer verteld aan de kijkers. De baby’s doen het altijd goed. Roep wat over baby’s en de wereld staat achter je. Ook nu blijkt het verhaal glashard verzonnen te zijn en bleek de foto die de BBC vrijgaf helemaal niet afkomstig uit Syrië, die hadden ze gemakshalve even geleend van een andere gelogen oorlogsmisdaad uit 2003.

 

Ik begin mij nu langzaam af te vragen hoe debiel de kijkers van de journaals zijn? Hoe lang kunnen ze terug denken? Is er überhaupt nog iemand te vinden die het erg vindt dat er in andere landen, op basis van telkens weer bewezen leugens en ronduit schandalige propaganda, mensen van kant worden gemaakt? Is er dan GvD helemaal geen respect meer voor andere mensen uit andere landen? Ik verbaas mij er steeds meer over hoe gemakkelijk TV kijkers te beïnvloeden zijn en de vreselijke massavernietingsleugens van de mainstream media aanvaarden als waarheid en zich niet schijnen te beseffen dat zij het zijn die de ontelbare moorden in andere landen mogelijk maken. Er is ook geen mens die de straat op gaat en vraagt om te stoppen. Iedereen gaat gewoon zijn eigen gang. Het is werkelijk niet te geloven! Ik heb steeds meer het gevoel op een vreemde planeet te zijn waar ik met slechts enkele anderen kan zien wat blijkbaar niemand anders ziet of misschien wel niet wil zien.

 

Het doel is duidelijk. Ze willen ook Syrië kapot maken. Let maar op! Ze roepen dat ze burgers willen beschermen en dat gaan ze straks doen met ontelbare luchtaanvallen waar burgerdoelen niet gemeden worden. Ook daar hebben ze een standaardsmoes voor verzonnen want de militairen gebruiken de burgers als schild.

 

Om meer inzicht te krijgen in wat er werkelijk speelt in deze en andere landen die nog op het verlanglijstje staan van de financiële elite, heb ik de volgende documentaire vertaald uit de Duitse taal. Vergeet niet de allerlaatste youtube te kijken want dat is net de kers op de taart. De eerste documentaire gezien hebbende, maakt de laatste documentaire duidelijk wat het doel is.

 

De Arabieren.

 

Laat jezelf niet medeplichtig maken en geloof niet zomaar alles wat TV je laat zien. Miljarden mensen zitten elke dag weer gehypnotiseerd naar een beeldscherm te staren om te horen hoe slecht anderen zijn en hoezeer wij moeten gaan bezuinigen omdat wij het niet goed gedaan hebben. Als je die riedel nog steeds gelooft en je het niet waard jezelf mens te noemen. Dan verdien je niet meer dan slaaf te zijn en te blijven van hen die dit allemaal laten gebeuren!

Gisteravond maakte de NOS een foutje in haar leugens. Ze probeerden Nicole Wouters, die al 17 jaar in Damascus Syrie woont te laten zeggen dat de troepen van Assad schuld zijn aan het bloedbad Houla. Luister echter even goed naar wat Nicole te vertellen heeft. Als laatste opmerking zegt ze, de slachtoffers waren pro Assad. Nou vraag ik jullie, waarom zouden troepen van Assad pro Assad mensen vermoorden?

http://gemi.st/14258158  Te bekijken vanaf 3 minuten!

 

 

 

Lees ook:

Van Mediawerkgroep Syrië;

 

NAVO en GCC bereiden grootscheepse desinformatie campagne voor in en over Syrië

 

 mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/06/01/zonder-enig-bewijs-wordt-syrie-beschuldigd-van-de-slachtpartij-in-houla/

Aangrijpend interview met ooggetuige Houla-district bloedbad in Syrië

De foto’s die onze westerse media u niet tonen: 12/03/2012

Getuigen in Homs: gewapende mannen executeren mensen in de straten (VIDEO)

Manipulatie en destabilisatie tegen Syrië gaan door

Al Jazeera’s drama manipulatie in een veldhospitaal in Homs (VIDEO)

 

Van Boublog komen de volgende links;

Syrië update: eerst propaganda, dan verdeel en heers!

Syrië, Libië en het Joegoslavië-scenario sinds 1990

Syrië en de onzichtbare pro Assad demonstraties

Leugens over Libië en Syrië: in Kosovo werkte dat ook!

Lizzie Phelan over de toestand in Syrië

Nieuwspraak: Free Syrian Army wil een No-Fly Zone

Syrië en de humanitaire oorlogspropaganda van AVAAZ


 Syrische vrouwen vragen om steun tegen de rebellen


De diplomatie van het bloedbad in Houla, Syrië


Het Groene Boek van Gaddafi: een nabeschouwing

http://www.boublog.nl/31/05/2012/de-diplomatie-van-het-bloedbad-in-houla-syrie/

Van het Leviathan gasveld tot de gaspijp naar Homs

Homs is een humanitaire ramp

Het Syrische referendum en de hypocriete “vrienden” van Syrië

Syrië, propaganda en schending van mensenrechten

AVAAZ brengt een hoop ellende naar Syrië

Bashar Ja’afari: Syrië is geen Libië, geen Irak

President Bashar al-Assad over het complot tegen Syrië

Syrië en het nieuws over de “burgeroorlog”

 

Spookje nieuws brengt de volgende belangrijke link;

 

Amerikaanse televisienetwerk CNN is op heterdaad betrapt bij het verspreiden van nepnieuws over Syrië en aanverwante onderwerpen

 

Zonnewind weet ook dat Syrië besodemieterd wordt en met Syrië, de gehele westerse wereld;

 

Leugens, massa's leugens en riooljournalistiek

Xandernieuws:

 

20-6 Syrische rebellen verwoesten kerken en moorden christenen uit
 

09-03: Rusland: Moslimrebellen Syrië martelen en vermoorden burgers (/ 'Rebellen vallen scholen en ziekenhuizen aan')
 
 
2011:


 

 

Van Bovendien:

 

... BBC journaliste wil graag spreken met bewoners van Syrie. Zij weigeren dit en wel met de volgende redenen; Jullie van de BBC vertellen leugens. - Verweer van de journaliste, ik ben hier voor de eerste ...
MEDIAWERKGROEP SYRIE – 15 februari 2012 – Sinds april 2011 heeft de internationale pers over Syrië berichten verspreid die steeds meer onrustwekkend werden: vreedzame betogingen die ...
4. Iran is NIET onze vijand!
(Actualiteit/Actualiteit)
... kunnen trekken? Onze ergste vijanden zijn niet Iran, niet China, niet Korea en ook niet Syrie, Venezuela, Afghanistan of welk land dan ook. Onze ergste vijanden zijn onze eigen leiders, onze ...
Lizzie Phelan (geboren Lizzie Cocker) is een Engelse journaliste die free lance werkt voor Russia Today en Press TV. Zij werd bekend door haar eerlijke verslaggeving vanuit Libië, toen dat ...
... troepen op de eigen burgerbevolking? Waar zijn de beelden? Waar is het bewijs? Naast Libie is er alweer een andere oorlog in de maak, in Syrie. Lees de volgende stukken wanneer je twijfelt aan ...
PERSBERICHT: SYRIE – De waarheid achter alle leugens Ooggetuigenverslag door onze correspondente Raghda B. in Syrië. 20 september 2011. Syrië wordt geconfronteerd ...
... Op deze manier wordt een beeld geschetst dat haaks staat op wat er werkelijk aan de hand is in Libië en momenteel ook in Syrie. Om de werkelijkheid een beetje te kunnen benaderen ...
... en Bush. Afghanistan had niets te maken met 911 omdat de Mossad en de CIA deze aanslagen hebben uitgevoerd om een oneindige oorlog te beginnen. Libie, Syrie en wellicht bnog andere landen die ...