De afgelopen dagen is het doek voor Israël gevallen. De broze vriendschap tussen Rusland en Israël is op de proef gesteld door de belachelijke zelf bedachte regel van Netanyahu, dat Israël overal ter wereld het recht heeft om aanvallen uit te voeren als dat de veiligheid van Israël ten goede komt.

 

Waarom dit belachelijk is? Nu, projecteer deze regel eens op andere delen van de wereld. Bijvoorbeeld dat Duitsland zichzelf het recht voorbehoudt, grensoverschrijdende aanvallen te plegen in andere Europese landen omdat vermeende groeperingen in die landen de nationale veiligheid van Duitsland ondermijnen. Het hek zou van de dam zijn.

Van zionistisch getinte landen weten wij dat ze zo denken en dit ook daadwerkelijk uitvoeren, neem de 2 ergste wat dit betreft, de VS en Israël. Deze twee landen menen dat ze de politiemacht van de wereld zijn en zomaar overal raketten en bommen kunnen afschieten omdat dit de politieke en veiligheidsbelangen van hun landen dient. Rusland heeft hier nu een streep doorgezet!

S 300 systemen in aantocht!

In 2013 kocht Syrië het S 300 luchtafweersysteem van Rusland, niet veel later zou dit geleverd worden. Nadat de Russen op verzoek zelf deel gingen nemen aan de strijd in Syrië tegen gefinancierde terroristen werd die levering in de koelkast gezet. Na het incident met het Russische radarvliegtuig, waarbij 15 Russische soldaten om het leven kwamen, en de leugens die verteld werden door Israël over het reilen en zeilen van die aanval, heeft Rusland besloten om die s 300 systemen binnen 14 dagen te leveren aan Syrië. Ikzelf geloof niet dat Syrië deze echt nodig heeft omdat Rusland al hun eigen s 400 systemen daar hebben staan maar denk eerder dat dit een signaal is naar Israël om de voortdurende aanvallen op Syrië onder het mom van wapenleveranties aan Hezbollah te stoppen, een halt toe te roepen en Netanyahu duidelijk te maken dat hij nu beter zaken in eigen land kan gaan regelen.

Wiens raket schoot het radarvliegtuig neer?

De hele aanval en het verhaal over die aanval dat naar buiten kwam is uiterst vreemd. Betrouwbare bronnen meldden afgelopen week dat het niet de Syrische afweer was die het Russisch vliegtuig neerhaalde maar de Franse marine voor de kust van Syrië die in samenwerking met een afleidingsmanoeuvre van de Israëlische gevechtsvliegtuigen het radarvliegtuig neerhaalde. Rusland had nog niet gereageerd en Israël snelde om haar excuses aan te bieden. Waarom? En waarom gaat Putin hierin mee? Israël heeft naar mijn weten nog nooit excuses aangeboden, zelfs niet naar de VS destijds met de vreselijke aanval op de USS Liberty, een Amerikaans marineschip.

Een aanval van de Fransen op de Russen zou normaal gesproken uitlopen op WO3 want de Fransen zijn een volwaardig NATO lid en zoals iedereen weet is  een aanval op een NATO lid een aanval op alle NATO leden. WO3 was dan onherroepelijk een feit geweest. Het is ook algemeen bekend dat Macron een zionist in hart en nieren is dus samenwerking tussen Netanyahu en Macron ligt voor de hand. De Russen kozen ervoor even af te wachten, dat kennen wij maar al te goed van meesterstrateeg Putin. Eerst even de kat uit de boom kijken.

Friend or Foe

Rusland heeft een zogenaamd IFF systeem in hun vliegtuigen en afweersystemen gebouwd. Mits juist ingegeven worden potentiele dreigingen op voorhand herkend aan de hand van hun transpondersignaal, ( I F F )identification  friend or foe, vriend of vijand. Zodra een vliegtuig als vriend gezien wordt door het afweersysteem kan er niet meer gericht worden op dat vliegtuig. Rusland liet weten dat hun IFF systeem NIET gefaald heeft. Dat is geen leugen maar de waarheid. Dat betekent echter ook dat het vliegtuig feitelijk niet neergehaald kan zijn door het Syrische afweersysteem wat door Israël en westerse media gesteld wordt. Het kan dus alleen betekenen dat het vliegtuig is neergehaald door den Franse raket, afgeschoten van een boot voor de kust van Syrië.

Het vreemde in deze is dat de westerse media en Israël er als de kippen bij waren om te stellen dat het Syrische afweersysteem schuld had. De Russen weten maar al te goed dat dit niet zo is maar spelen het spel mee. Ze gebruiken nu de woorden van Netanyahu en de westerse media tegen hen. Rusland zegt dus nu dat de Israëlische vliegtuigen het afweersysteem gebruikt hebben om het Russisch radarvliegtuig uit de lucht te halen, een andere verklaring is namelijk onmogelijk.

Hoe dit zich gaat uitspelen is nog maar de vraag. Maar voor de oplettende lezers is het duidelijk, Rusland heeft afgelopen week wederom een Wereldoorlog voorkomen!

We ‘re jamming….

Naast het eindelijk leveren van de s 300 systemen,  waarmee Syrië feitelijk nu zelf kan bepalen wie er wel of niet in hun luchtruim komt, ze hoeven dus niet meer te wachten op de Russen, het meteen implementeren van het IFF systeem in de s 300 afweermechanismen, krijgt Syrië vanaf nu ook de beschikking over andere Russische radarinformatie waarmee ze vijandige toestellen al van verre kunnen detecteren en als kers op de taart zal Rusland met hun machtige elektronische verstoringsapparatuur een deken leggen over een groot deel van de Syrische kust zodat vliegtuigen, boten en ander tuig daar niet meer kan communiceren bijvoorbeeld voor één van de vele achterbakse aanvallen door Israël. Putin is de achterbakse houding van Netanyahu duidelijk meer dan zat. Er waren ook afspraken tussen Rusland en Israël over het vooraf aankondigen van kleine tactische ingrepen door Israël. Van de meer dan 200 kleinere aanvallen werden er nog geen 25 vooraf gemeld. Tja, Netanyahu, je kunt blijkbaar veel mensen een rad voor de ogen draaien maar bij Putin ben je nu de klos.

Voor mij is het duidelijk dat Putin met veel gevoel voor strategie Israël en daarmee een groot deel van de oorlogsophitsers spreekwoordelijk schaak heeft gezet. Of Israël dit serieus neemt, geloof mij maar! Netanyahu is nu op zijn hoede. Putin is geen achterlijke, die kent het echte verhaal achter de USS Liberty, achter 911, achter de aanslagen in London en andere steden wereldwijd, het verhaal achter ISIS ( Israelische Security and Inteligence Service ) en zeker niet te vergeten de slogan van de Israëlische inlichtingendienst Mossad.

mossadslogan