mainstream leugensWie oh wie, behalve de journalisten van mainstream media, geloven nog in de leugens die rond Syrië en president Assad verteld worden? Je moet toch onder een steen gelegen hebben de afgelopen maanden als je de lezing van de VS en de westerse nalopers vandaag de dag nog steeds gelooft!

De manier waarop de mainstream media nu nog steeds met man en macht proberen de goedgelovige zieltjes achter hen te scharen voor een opwelling van de oorlog tegen Syrië is bijna apathisch te noemen. Iedereen weet zo langzamerhand wel dat de terroristen van El Qaida, Al Nusra of hoe ze deze huurlingen vandaag noemen, gesteund worden door de VS, UK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, etc. en natuurlijk Saoedi Arabië en Israël!

Syrië vecht tegen terroristen, Israël en het westen vechten tegen Syrië

Nu het Syrische leger, samen met Hezbollah, Iran en de ondersteuning van de Russische luchtmacht de terroristen bijna geheel vernietigd hebben komt de spreekwoordelijke aap uit de mouw! Zo zijn er beelden gemaakt van Amerikaanse helikopters die grote groepen terroristen uit de bestookte gebieden halen. Zo is Israël meerdere keren betrapt op het opvangen en oplappen van terroristen en heeft Israël sowieso kleur bekend door vanuit de door Israël illegaal bezette Golanvlakte tot nu toe 4 keer te schieten op Syrische stellingen, zogenaamd omdat er mortieren neerkomen in de Golanvlakte die door het Syrische leger zouden zijn afgeschoten. Dat de mortieren wellicht afkomstig zijn van terroristen boeit blijkbaar niet. De redenatie van Israel klopt niet want telkens als zij schieten op het Syrische leger zijn eenheden hiervan bezig met het oprollen van terroristengroepen. Schieten door Israël of de dependance van Israël, de VS, is dan in alle opzichten steun verlenen aan terroristische organisaties. Hoe staan de Amerikanen hier tegenover? De VS steunt momenteel dezelfde terroristen die volgens de officiële lezing bijna 3000 Amerikaanse slachtoffers zouden hebben gemaakt tijdens de 911 aanvallen.

Ruslandleugens weerlegt!

Nu ook de leugens over de inmenging van Rusland in verkiezingen wereldwijd weerlegt zijn zou je toch denken dat mainstream inbindt en eens nauwkeurig verslag gaat doen. Neen hoor, ze verzinnen simpelweg nieuwe leugens die ze net zo gemakkelijk weer verspreiden alsof het de waarheid is. Assad is een volgende chemische aanval aan het voorbereiden. Meteen twee leugens in één zin. Volgende aanval, hieruit zouden mensen kunnen concluderen dat de vorige chemische aanval daadwerkelijk door Assad is uitgevoerd. Dat was de beschuldiging waarop Trump zonder blikken of blozen pakweg 50 tomahawk raketten afvuurde op Syrië. Gisteren werd duidelijk dat trump helemaal geen bewijs gezien heeft voor die veronderstelling en dus gewoon, niet omdat het moet maar omdat het kan, kruisraketten afvuurt! Dat soort mensen zijn de baas van de wereld! Levensgevaarlijk!

Natuurlijk doet Trump dit niet zonder steun van de Franse president Macron die enkel met hoogbegaafde mensen wilt praten want de rest kan hem toch niet volgen ( Napoleon syndroom ) en de Engelse nutcase Boris Johnson en laten wij vooral Frau Merkel niet vergeten die het er blijkbaar ook nog steeds mee eens is ondanks haar afschuw van Trump wegens het verzieken van het klimaatakkoord. Trouwens één van de zaken van Trump waar ik wel achter sta!

De vraag in deze kwestie is natuurlijk, waarom roept Trump zo’n onzin, ik meen, iedereen weet nu wel hoe de vork in de steel zit! Trump doet dit om, net als zijn voorganger Obama, een voorwendsel te creëren voor het aanwakkeren van de oorlog tegen Syrië. De mannen en vrouwen van Al Nusra en andere terroristengroepen in Syrië zullen nu rustig zitten afwachten totdat Assad besluit om een gewonnen situatie volledig uit handen te geven door een oerdomme actie. Niet dus. De boodschap van Trump was een wereldwijde oproep aan alle terroristen om een chemische aanval te faken om zodoende de oorlog nieuw leven in te kunnen blazen.

Kijk naar een vraaggesprek door de media in de VS met een woordvoerster van buitenlandse zaken. Ze krijgt op zich eerlijke vragen maar ontwijkt ze allemaal omdat de verslaggever ter plaatse precies de vraag stelt die iedereen zich gesteld heeft toen de VS deze dreiging de wereld in slingerde! Zie ook hoe ze nog even probeert het hart te raken door te stellen, inclusief vrouwen en kinderen. Dit in de wetenschap dat zij het zijn die vrouwen en kinderen over de hele wereld afslachten met drones en commerciële oorlogen!

De volgende video hebben de NOS en de andere nieuwszenders jullie bewust niet laten zien! Kijk zelf waarom!

Mislukte list

De list van de elite om een deel van Syrië af te splitsen en er een onafhankelijke Koerdische staat van te maken is faliekant mislukt. Door samenwerking van het Iraakse en Syrische leger is dit ternauwernood voorkomen. Dat frustreert de elite dus nu moet er snel vooruitgang gemaakt worden en daar kwamen de westerse leiders en media weer om de hoek kijken met hun rode lijn, de chemische aanvallen! Nu al zijn de eerste berichten de revue gepasseerd van terroristen die steen en been klagen dat Assad hen met chemische wapens bestookt.

Oekraïne

Ook in Oekraïne is het verhaal anders dan door mainstream media verteld wordt. Vanaf dag 1 heeft Poroshenko troepen naar de afvallige gebieden gestuurd en met grof geweld geprobeerd de opstandelingen te onderdrukken. Elke dag schiet het Oekraïense leger met zwaar geschut op de Donbass en Lugansk maar niemand van de mainstream media die hier verslag van doet. Ook Olaf Koens niet die toch zo begaan is met het lot van die arme Oekraïners! Ook in dit conflict wordt Rusland voortdurend zwart gemaakt maar feitelijk spelen ze geen enkele rol. Lugansk en Donbass willen niet onder bestuur van Poroshenko vallen en hebben zich afgesplitst. Die afsplitsing wordt Rusland verweten met als vals voorwendsel dat ze ook de Krim geannexeerd hebben. Toen Joegoslavië verdeeld werd heette dat democratie maar als anderen zich willen afsplitsen heet het annexeren. Ook het annexatieverhaal is door de hoogste professor op het volkeren recht weerlegt maar ook dat laten nieuwskanalen niet zien!

Je gelooft het niet maar er zijn nog altijd mensen die menen dat de VS en trawanten het bij het juiste eind hebben, dat dit onze bevrijders zijn, de enige legitieme politiemacht van de wereld. Voor die mensen heb ik een boodschap! Zet je TV uit en ga eens op zoek! En als je dat niet lukt wil ik je wel helpen! Voorbeeldje. Wie loopt de boel op te naaien in de Zuid Chinese Zee? Precies, de VS! Met welk recht menen deze mensen dat ze over de hele wereld de baas kunnen uithangen? Ook daar lopen ze een oorlog uit te lokken en niet met de minste! China is al een steunpilaar voor Rusland en Syrië. Als de elite in Syrië nog wat geintjes uithalen zal niet alleen het Russische leger aantreden maar hebben ook de Chinezen steun toe gezegd! Doe in die mix nog een beetje Iran en Hezbollah, misschien een snufje India, Brazilië en de rest van de BRICS landen en ik garandeer jullie dat de westerse elite voor het laatst deze aardkloot onveilig gemaakt hebben!

Waarom doen de Russen niets? Dat is een vraag die ik vaker krijg gesteld. Wel, de Russen doen zat in Syrië maar willen ook niet overkomen als agressors. Alles wordt zorgvuldig overwogen, alles moet binnen de regelgeving van internationale afspraken gebeuren, ook al lappen de Amerikanen die steeds aan hun laars. Hoe dit gaat aflopen is nu nog een vraag maar het voorspelt niet veel goeds. Putin, Assad, Iran en Hezbollah hebben tot nog toe hun cool kunnen bewaren, wanneer de spreekwoordelijke laatste druppel komt is niet in te schatten maar ook deze landen hebben een grens!

 

Voor meer informatie over de oorlog tegen Syrië kun je terecht op deze link!

http://bovendien.com/laatste-nieuws/syrie

Hier staan alle stukken m.b.t. de oorlog tegen Syrië!