Propaganda SyrieDe laatste weken krijg ik wel eens de vraag waarom wij zoveel over Syrië schrijven en minder aandacht hebben voor andere zaken. Wel nu, Syrië is op dit moment voor ons zo belangrijk omdat met de propaganda die er over geschreven wordt precies dat gedaan wordt waarover wij de afgelopen jaren schrijven. Men probeert onze gedachten te sturen via de mediakanalen en als ze dit nu lukt met Syrië, ondanks de ontelbare bronnen die vrijwel elke letter van de mainstreamkanalen weerleggen, lukt ze dit met alles. Dat moeten wij zien te voorkomen door voortdurend elk nieuwsbericht vanuit de propagandakanalen te weerleggen met hard bewijs.

Zelfs alom gerespecteerde verslaggevers/presentators van reisprogramma’s ontkomen niet aan de propagandamachine. Bovendien kreeg een linkje gestuurd over Floortje Dessing, terug naar Syrië, het linkje werd mij toegespeeld omdat het beelden zou bevatten van hoe Syrië er nu bij ligt en wellicht dat er misschien iets van waarheid terug te vinden zou zijn in die aflevering. Helaas. Al vanaf het begin van de uitzending gaat het faliekant mis. Floortje weet de reislustige kijkers te vertellen dat Syrië sinds 2011 in een burgeroorlog verwikkeld is die begon in de provincie Daraa. Floortje kletst hier simpelweg de media na terwijl ze met het grootste gemak aan de burgers aldaar had kunnen vragen wat er werkelijk aan de hand was. Ze gaat verder, opstandelingen lieten zich voor het eerst horen in Daraa, daar werden ze echter met grove middelen neergeslagen door het bewind van Assad. Het antwoord op de stelling van Floortje is; http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/syrie/573-syrie-en-de-financiele-elite-wie-zitten-er-achter-de-opstanden

Mosul en Aleppo, goede doden in Mosul, slechte doden in Aleppo.

Onze nieuwskanalen en kranten vertellen ons deze dagen dat het Iraakse leger samen met een coalitie onder leiding van de VS een grote militaire actie is begonnen om Mosul in Irak te bevrijden van terroristen. Zoals gebruikelijk bombarderen de VS en vrienden er lustig op los en vallen er heel veel burgerslachtoffers. Natuurlijk worden deze slachtoffers op het conto van de terroristen weg geschreven en zijn alle bombardementen zogenaamde precisiebombardementen. Dat dit laatste niet klopt maakt een niet verteld bericht duidelijk van een luchtaanval door twee Belgische straaljagers op een dorpje in Aleppo waar geen terroristen waren. De NATO en België ontkennen in alle toonaarden dat dit gebeurd is maar de Russische kant heeft glashard bewijsmateriaal. Kortom, de westerse lezing van de strijd om Mosul zegt; wij zijn goed bezig, bombarderen alleen daar waar wij zeker van zijn dat er terroristen zitten en als er burgerslachtoffers vallen dan is dat de schuld van de terroristen. De afgelopen maanden echter is het ronduit bewezen dat zowel het hulpkonvooi alsook de aanval op Syrische militairen die verwikkeld waren in een strijd met Al Nusra, voorheen El Qaida, alsook aanvallen op scholen, markten, ziekenhuizen, etc. allemaal uit de koker kwamen van Westerse landen of hun handlangers.

In Aleppo geeft de mainstream media een compleet ander beeld van de strijd. Als daar burgerslachtoffers vallen dan is dat de schuld van Rusland en Syrië die zoals de oplettende lezer inmiddels wel weet, proberen om de door het westen betaalde huurlingen ( terroristen ) uit de stad te verwijderen. Dat wordt met de week moeilijker want deze groepen, die door de westerse media als gematigd bestempeld worden, krijgen voortdurend nieuwe wapens van het Westen en weten zich dankzij de kortstondige tussenpauzes en aanvoer van benodigde materialen en levensmiddelen, telkens weer in te graven, mede dankzij de westerse inmenging. Deze huurlingen houden ongeveer 250 duizend mensen gegijzeld in een stad van pakweg 2 miljoen inwoners. Het grootste gedeelte van Aleppo is dus al in handen van het regeringsleger en krijgt vanaf het moment van bevrijding de nodige voeding en verzorging. Dat de huurlingen de andere mensen gijzelen wordt in westerse kranten omschreven als schuld van Rusland en Syrië. De bombardementen van het Russische leger in samenwerking met het Syrische leger loopt wel goed. Primair belang is dat er geen onschuldige mensen dood gaan door bombardementen. Deze worden dan ook alleen uit gevoerd als zeker is dat er geen burgers bij om zullen komen. Om de terroristen in Aleppo een kans te geven zich te verwijderen uit dat laatste stadsdeel is er een korte gevechtspauze geweest. Tijdens deze pauze konden de terroristen zich terugtrekken zonder dat er op hen geschoten zou worden. Daarnaast waren er enkele zogenaamde corridors gemaakt waar burgers naartoe konden komen en in bussen naar andere stadsdelen vervoerd konden worden richting veiligheid. In onze kranten lazen wij gisteren en vandaag dat de burgers van het belegerde stadsdeel geen interesse hadden in de corridor, liever bij de “rebellen” bleven dan bij die vermaledijde Russen. De werkelijkheid ligt iets anders. De zwaar in paniek geraakte huurlingen verhinderen de burgers om gebruik te maken van de corridors. Mensen die proberen gebruik te maken van deze corridors worden in koelen bloede vermoord ten overstaan van iedereen. In feite worden nu door huurlingen, die betaald worden en voorzien van wapens en proviand door het westen, 250 duizend mensen gegijzeld gehouden. De Russen en het Syrische leger willen niet bombarderen in de wetenschap dat deze mensen als menselijk schild gebruikt worden maar willen ook de huurlingen geen tijd gunnen zich te hergroeperen en wellicht voorzien te worden van weer nieuwe wapens.

Sowieso is de actie van de VS samen met het Iraakse leger een poging om zoveel mogelijk huurlingen naar Syrië te krijgen. Er worden namelijk flyers verspreid door de VS waarin staat dat de terroristen zonder strijd kunnen vertrekken richting de grens met Syrië.

Clinton of Trump

Velen menen dat de verkiezingsuitslag in de VS iets zal gaan betekenen in de strijd tegen Syrië. Bovendien denkt dat het geen snars uitmaakt. De kandidaten die geen oorlog willen zijn al lang van de Bühne verdwenen. De zogenaamde verkiezingsstrijd is alles behalve een strijd. De Amerikaanse verkiezingen worden sinds jaar en dag op voorhand bepaald, niet door de burgers maar door bankiers en andere belanghebbenden. Je meent toch niet dat een land dat bestuurd wordt door het grote geld zich de regels laat voorschrijven door burgers! Zelfs een stilstaande klok zegt twee keer per dag de juiste tijd. Dat moet Trump gedacht hebben toen hij stelde dat de verkiezingen sowieso op voorhand gemanipuleerd zijn, rigged zoals dat in de Engelse taal heet. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid voor deze elitaire gast om de waarheid een kans te geven omdat hij weet dat dit toch niet serieus genomen wordt. Het enige dat serieus genomen wordt is de Amerikaanse bevolking! Genomen hier dan met een andere betekenis!

Het is gebruikelijk bij verkiezingen dat andere naties meekijken tijdens de stemmingen en peilingen om zodoende te bepalen of alles eerlijk en netjes verloopt. Zo hebben Rusland en Syrië de afgelopen jaren vele westerse landen mee laten kijken tijdens hun verkiezingen en is dit internationaal gezien bijna een ongeschreven wet. Rusland heeft nu een verzoek neergelegd om de verkiezingen in de VS te monitoren, net zoals de VS dat deed in Rusland. De VS wil echter geen pottenkijkers en heeft dit verzoek geweigerd in te willigen. Voor zover The Land of the Free…….

Het maakt niets uit. Voor de Bühne lijkt het op een verhitte verkiezingsstrijd, in werkelijkheid weten beiden al lang wie de positie van president gaat bekleden. Het maakt daarbij niet uit of dat Trump of Clinton is. Het zal zoals gebruikelijk een nek aan nek race worden waarbij eentje uiteindelijk net die meerderheid gaat halen die nodig bleek te zijn. Misschien nog wat gerommel achteraf, dat is al aangekondigd door Trump en staat netjes op het CV van de VS want….kan men dan zeggen, Trump heeft zelfs die uitslag nog aangevochten, hoezo gemanipuleerd!

De Clinton mails

Dan hebben wij nog de veelbesproken Clinton mails. Gelooft werkelijk iemand nog iets van die zogenaamde openbaringen van de Clinton mails? Ik vraag het mij hardop af. Als ik de onthullingen lees die deze mails met zich mee brengen zakt mijn broek af van het lachen. Onschuldige verwijzingen, etc. meer komt er niet uit de hoge hoed van onze meesterklokkenluider Assange. Als mensen ook maar een beetje inhoudelijke mails zouden kunnen inzien die echt afkomstig zijn uit het mailbestand van Clinton, zouden ze zich doodschrikken van de onthullingen. De mails die wij nu te zien krijgen stellen niets voor, de hele hetze rondom Clinton en Assange is pure afleiding van wat er werkelijk aan de hand is. Tevens maken de onthulde mails van Clinton een veel betere president als die ze werkelijk ooit zal en kan zijn. Zo lezen wij niets over de huurlingen, niets over de samenwerking van Israël en de VS, bijna niets over hoe ze Rusland zwart willen maken, kortom, niets wat echt belastend is voor Clinton. Dat feit op zich vertelt ons dat wij de hele mailhype niet serieus moeten nemen en ons vooral moeten focussen op wat zich in de werkelijkheid afspeelt. Vandaar dat Bovendien geen of weinig aandacht besteedt aan deze mails. Het is afleiding!

Hoe nu verder?

Wat kun jij doen om mensen te helpen in Syrië of andere landen die op de bevrijd-agenda van de VS elite staan?

  1. Geloof niet zomaar alles wat je wordt aangedragen maar onderzoek zelf!
  2. Deel je ervaringen want uit ervaring weten wij welke conclusie je uiteindelijk zult trekken als je meer nieuws kijkt dan alleen mainstream.
  3. Visualiseer een Syrië in vrede, waar Moslims, Joden, Boeddhisten en Christenen vreedzaam naast elkaar kunnen leven. Zoals het altijd is geweest.
  4. Praat met je dierbaren over je ervaringen. Is moeilijk, dat weten wij als geen ander maar heel erg belangrijk. De oorlog is nu ver weg maar als wij nu niets doen kan de oorlog morgen bij ons zijn.

Natuurlijk kun je hier nog tientallen punten onder zetten maar deze zijn misschien de belangrijkste.

Oorlog is nooit een oplossing. In een oorlog worden net die mensen bestraft die geen blaam treffen. Oorlogen worden gevoerd om politieke en commerciële belangen, niet om mensenlevens te redden. Een goede oorlog bestaat niet!