unipolair vs multipolairHet schaakspel dat Nieuwe Wereld Orde heet is schaakmat gezet Rusland.Sinds 2011 hebben verschillende huurlingen gevochten in Syrië om de het westen zo gewilde wisseling van de macht te bewerkstelligen. Aanvankelijk een gewiekst plan van de elite om het te doen voorkomen alsof burgers uit eigen land tegen de staat vechten, dat schept al snel een band,

isis who is

Maar de Nieuwe Wereld Orde loopt behoorlijk achter op schema dus proberen de dames en heren van de NWO regelmatig de boel te forceren door berichtgevingen waarmee de aangevallen partij dermate in diskrediet gesteld zou moeten worden dat groter ingrijpen mogelijk gemaakt kan worden. Het bekendste voorbeeld m.b.t. Syrië zijn de berichten in onze mainstream media dat president Assad zijn eigen bevolking bestookt met chemische wapens. Een rechtszaak rond een stel journalisten die daar verslag van deden werd snel geseponeerd omdat getuigen de waarheid vertelden. Die waarheid was dat Turkije verantwoordelijk was voor die gifgasaanval.

Anno 2015 zijn er nog maar weinig mensen die de berichtgeving in onze kranten geloven. Het wordt gelezen en sommigen nemen dit zonder meer voor waar aan maar de groep ongelovigen groeit elke dag. Zij lezen die berichten ook maar maken tevens gebruik van het internet om de berichten te controleren op waarheid. Een mooie ontwikkeling en een pluim voor iedereen die via het internet, vaak zonder er ook maar iets aan te verdienen, hun vrije tijd opofferen om de wereld de andere kant van het verhaal te laten zien. Top!

Al vanaf het begin van het Syrië-conflict kloppen zaken niet die gesteld worden in onze media. Bovendien heeft dit vanaf dag één gevolgd en verslag van gedaan.

In de tussentijd had Rusland de handen vol aan andere zaken die vanuit diezelfde kliek financiële elite de wereld in geslingerd werden. Eerst viel er een vliegtuig van Malaysia Airways uit de lucht, dat gebeurde op een locatie waar niemand beschuldigd kon worden. Vervolgens wordt er wederom een vliegtuig van Malaysia Airways uit de lucht gehaald, nu boven Oekraïne. Dat kwam goed uit want daar konden de Russen de schuld van krijgen. Dat gebeurde vervolgens ook. De wereld was te klein. Er was geen enkele krant te vinden die niet op de voorkant een afbeelding van Putin had staan die dit natuurlijk gedaan moest hebben want hij had een conflict met Europa en de elite over Oekraïne. Vreemd genoeg horen wij daar vandaag helemaal niets meer over. De Amerikanen schreeuwden moord en brand en zouden met satellietbeelden aantonen dat het wel degelijk Rusland was dat het vliegtuig uit de lucht geschoten had, een plausibele redenatie ontbrak echter. Nu zijn wij meer dan een jaar verder maar nog steeds hebben wij geen beelden gezien van die zogenaamde bewijzen. Het is oorverdovend stil aan die kant. De beelden die Rusland daags na het incident vrij gaf werden door de media geridiculiseerd en bij de bevolking vandaan gehouden.

Eerder schreef ik al eens dat ik het vermoeden heb dat Putin en de zijnen het verhaal van a tot z kloppend hebben en dit zullen presenteren zodra het internationale onderzoek gepresenteerd wordt. Dat zou deze maand gaan gebeuren. Ik denk dit nog steeds en kan niet wachten op die kranten en nieuwszenders die straks allemaal met de billen bloot gaan waarmee voor eens en altijd duidelijk zal worden dat onze media niet onze media is maar een verlengstuk van de elite die deze wereld een andere draai willen geven, natuurlijk met winst en macht als enige uitgangspunten.

De handen enigszins vrij hebbende doordat Oekraïne met Poroshenko aan het roer en wat onbeholpen nazi’s zichzelf steeds dieper in de ellende aan het werken zijn, heeft Rusland besloten eens op zoek te gaan naar die vermaledijde Islamitische Staat strijders die bevriende natie Syrië nu wel heel erg het mes op de keel zetten. Netjes, zoals het hoort, werd eerst toestemming gevraagd van de Veiligheidsraad van de VN en natuurlijk werd er ook netjes gewacht op een vriendelijk verzoek van Syrië zelf om in te grijpen tegen de IS. Dit in tegenstelling tot de westerse landen die ook hier weer laten zien dat ze lak hebben aan de regelgeving van welk orgaan dan ook zodra die organen niet doen wat de westerse landen graag willen. De zogenaamde westerse coalitie, die dus ZONDER VN mandaat bombardementen uitvoeren in meerdere landen en tegen de wil van de leiding van die landen zijn bovendien de grondleggers van die VN.

Reden voor Putin om tijdens zijn toespraak bij de VN ( 70 jaar ) eens een ballonnetje op te laten m.b.t. de VN. De VN was bedoeld om de vrede te handhaven met destijds als voornaamste vijand, het uitdijende communisme. Die dreiging is niet meer stelt Putin dus moet de grondslag van de VN opnieuw geformuleerd worden. Putin gaf enkele voorzetjes zoals, in plaats van telkens militairen in te zetten bij conflicten zou de VN beter humanitaire hulp kunnen bieden aan landen waar het eventjes niet zo gaat zoals het zou moeten. Ook over de VN als bewaker van ons milieu wist Putin een steentje bij te dragen. Rusland loopt als één van de weinige landen voor met de reductie van uitstoot van gassen en andere troepzooi uit de zware industrie. Stop met het gebruiken van fossiele brandstoffen, er zijn genoeg alternatieven beschikbaar. Sommigen worden al gebruikt maar andere energiebronnen worden geweerd omdat dat de winsten van de elite een zware slag zou toebrengen.

Putin refereert in mijn ogen naar energiebronnen die momenteel nog niet gebruikt worden maar wel al decennia bekend zijn. Deze schone of schonere energiebronnen worden door dezelfde mensen als die achter al die oorlogen steken bewust uit het publieke domein gehouden. Alles draait enkel nog om macht en winst, dat is wat Putin duidelijk maakte tijdens zijn geweldige toespraak. Verder viel mij op dat de toespraak van Putin, ondanks enkele kleine verwijzingen naar corrupte en bedrog door deze en genen, eentje was van verbroedering en samenwerking. Met enige tegenzin heb ik ook de toespraak van Obama gevolgd en nog eens terug gekeken. Wat een schril contrast. Daar waar Putin het heeft over verbroedering en samenwerking, heeft Obama het alleen maar over oorlog en macht. Zijn toespraak stond bol van de verwensingen aan het adres van Rusland en Putin en feitelijk was die hele toespraak niet eens de moeite waard om te beluisteren. Dezelfde bullshit als altijd van onze teleprompter president die ondanks zijn status als drone-moordenaar nota bene de Nobelprijs voor de vrede heeft gehad. Eén van de juryleden die de prijs destijds mede toekende heeft zijn ontslag ingediend omdat hij dit de meest grove fout van dit instituut ooit vindt.

Maar het schaakspel om de Aarde is nog niet voorbij. Zoals gezegd heeft Rusland haar diensten aangeboden aan Syrië en heeft Syrië die uitnodiging met beide handen aangenomen. Op 30 september begon Rusland met acties vanuit de lucht, gericht op alle rebellengroepen die in Syrië actief zijn. Binnen enkele dagen sloegen duizenden huurlingen op de vlucht want de aanvallen van de Russische luchtmacht waren in tegenstelling tot die van de niet legitieme westerse coalitie, onder aanvoering van VS wel effectief. Er worden geen burgerdoelen gebombardeerd maar echte doelen waar de huurlingen zich verschuilen, waar ze hun wapens opslaan, waar ze hun financiën regelen. Het ene na het andere doel wordt getroffen en binnen één week na aanvang van de Russische inmenging is het al duidelijk dat de Islamitische Staat, lees huurlingenleger van het westen, zodanig geraakt dat ze als bange ratten de grenzen met buurlanden van Syrië over vluchten. Dit is natuurlijk een doorn in het oog van de elite die de ene na de andere tegenslag te verwerken krijgen. Via de media proberen ze nog wat te doen maar zodra er een bericht verschijnt dat de acties van Rusland in een kwaad licht moet stellen, zijn de internethobbyisten er als de kippen bij om het bericht te toetsen op waarheid. Het was dan ook te verwachten dat er berichten zouden verschijnen dat de Russische aanvallen burgerdoden veroorzaakt hebben.

syrian girl wounded

Maar ook hier blijkt dat de elite bijna geen macht meer hebben en behoorlijke fouten maken. Het bericht over de burgerdoden werd al geplaatst voordat de Russen ook maar één vliegtuig in de lucht hadden. De bijgeleverde foto van een Syrisch meisje werd al snel geïdentificeerd door het internet. Het bleek inderdaad een Syrisch meisje te zijn dat gewond was geraakt bij luchtaanvallen op 25 september, 5 dagen voor de aanvang van de Russische acties. Zo werkt onze media lieve mensen! Het is de firma list en bedrog in optima forma!

Het westen met haar elite staat op de achterste poten en weet van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen. De acties van Rusland verergeren de situatie in Syrië wordt er geroepen. Natuurlijk! Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat Rusland, Syrië, Iran en China weten wat wij ook weten, dat ze niet vechten tegen een echt leger van mensen die een ander leven nastreven maar dat ze vechten tegen een kleine groep mensen die eeuwenlang de macht gehad hebben, deze zwaar misbruikt hebben in alle facetten mogelijk en deze momenteel zienderogen aan het verliezen zijn. Dat is waarop Putin doelde toen hij zijn toespraak hield over de unipolaire wereldorde tegen de multipolaire wereldorde. Dat kwam ook in zijn VN toespraak duidelijk naar voren.

werknemers gezocht

The President of the German Industrial Federation, Ulrich Grillo, hopes for 800,000 extra foreign workers in Germany. Since European agreements forbid this, and since public opinion is hostile to the idea, he is playing his part in the staged « refugee crisis » in order to force the evolution of the law.

26 belangrijke punten over de Islamtische Staat!26 belangrijke punten over de Islamtische Staat!

Vandaag liet Turkije weer eens van zich horen. Erdogan, loopjongetje van de elite, moet de publieke opinie een beetje bespelen en veroordeelt de acties van de Russen. Het escaleert de situatie alleen maar roept hij via onze media. En gelijk dat ie heeft! Natuurlijk escaleert de situatie maar niet voor Syrië, de situatie escaleert voor de belangen van de elite! Zodra de rust is terug gekeerd in Syrië zullen vele vluchtelingen terug keren naar hun vaderland. En dat is nu precies wat de elite niet wilt. Het waren de elite die Turkije verzocht hebben vluchtelingen op te vangen uit verschillende landen om die vervolgens, als de elite het teken daartoe geven, deze vluchtelingen los te laten op Europa. Duitsland loopt voorop met het opvangen van vluchtelingen want Duitsland had goedkope arbeiders nodig, maar liefst 800 duizend als het even kon. Ze waren nog niet binnen of er gingen al geluiden dat al deze vluchtelingen zo snel mogelijk een baan zouden moeten kunnen krijgen. Welke banen vraag ik mij dan af? Er zijn geen of weinig banen. Je begrijpt het natuurlijk al. Vluchtelingen zijn veel goedkoper dan Europese werknemers en hebben minder wensen. Voor wie zou dat nu voordelig kunnen zijn? Precies, voor die grote bedrijven die allemaal van dat zelfde kleine zieke clubje zijn.

Terug naar Syrië. Omdat westerse landen niets kunnen ondernemen tegen het ingrijpen van Rusland staan ze aan de zijlijn en roepen allerlei zaken die ons moeten beïnvloeden. De nieuwste mantra is die van, Putin bombardeert ook stellingen van gematigde rebellen. Omdat dit nu al enkele jaren geroepen wordt door met name de VS heeft Putin een verzoek tot identificatie van die zogenaamde gematigde rebellen gedaan aan het Pentagon. Waar bevinden die gematigde rebellen zich, waar krijgen ze hun funding van en hoe komen wij in contact met deze groep om ze te betrekken bij de geplande transitieperiode als de oorlog in Syrië voorbij is. Dit verzoek is al enige tijd geleden gedaan door Rusland aan het adres van de Amerikanen. Vooralsnog heeft Amerika er geen antwoord op gegeven. Dat kunnen ze ook niet want er bestaan geen gematigde rebellen. Alle mensen die vechten in Syrië tegen de overheid komen uit het buitenland, hooguit hier en daar een verdwaalde Syriër die mee doet. Dat weet Putin en daarom deed hij ook dit verzoek. Vandaag laat Sputnik weten dat ze zelfs nog veel meer weten van de elite. Lees dat artikel, er staat belangrijke informatie in met onthullingen vanuit wikileaks.

Inmiddels heeft ook Irak gevraagd of Rusland wil komen helpen ( nog niet officieel ) om ook daar het betaalde tuig terug te schieten naar waar ze vandaan komen. Waarschijnlijk gaat dit ook gebeuren. De westerse elite kan alleen lijdzaam toezien hoe het beoogde Derde Rijk door toedoen van Rusland in samenwerking met Iran en China, langzaam maar zeker aan gort geschoten wordt. Er is eens een keer gesteld dat de verlossing van de NWO uit een ongebruikelijke hoek zal komen. Wie had ooit verwacht dat China, Rusland en Iran deze hoek zouden vertegenwoordigen? Ook dat liet Putin in zijn toespraak aan de VN doorschemeren. De Sovjetunie is mislukt maar wij hebben geleerd van onze fouten. Nu is het afwachten of de toenadering van Duitsland en sommige andere landen echt is en niet weer een goedkope truc is van de westerse elite waar Frau Merkel een voorloper van is. Wij zullen het spoedig weten.

Bovendien schrijft al vanaf 2010 stukken over geo politieke zaken en heeft keer op keer aangegeven dat de wereld in rasse schreden aan het veranderen is. Het heeft lang geduurd voordat de veranderingen zichtbaar begonnen te worden maar vandaag zijn deze veranderingen een feit. Rusland is niet onze vijand, Rusland is onze bevrijding! De macht van de elite is definitief gebroken en daar zullen wij met zijn allen profijt van hebben. Mediteer daarop!

quote john lennon

Volgens de doemdenkers zijn de aanvallen van Rusland op IS enkele bedoeld om de vluchtelingenstroom op gang te houden en te versterken. Ik vraag mij dan af, hoe dan? De Russen bombarderen geen steden en dorpen, ze bombarderen uitsluitend posities van de huurlingen die zich dan ook met de duizenden tegelijkertijd overgeven om amnesty te krijgen. Anderen kiezen het hazenpad en vluchten de grenzen over met Jordanië etc. Dit zijn toetsbare feiten. Doordat steeds minder huurlingen actief zullen zijn zal de rust langzaam maar zeker terug keren en zullen eerst de vluchtelingen in eigen land naar hun oorspronkelijke woonplaats gaan. Daarna kunnen de naar het buitenland gevluchte Syriërs terug. Hoe dan ook, de stelling dat de vluchtelingenstroom zal verergeren is compleet uit de duim gezogen en snijdt geen hout.

 Enkele links met interessante informatie over IS.

ISIS Leader Admits: We Are Being Funded By The Obama Administration

Het Syrisch Observatorium voor mensenrechten ( SOHR ) blijkt één persoon te zijn die vanuit Engeland verslag doet. De westerse media nemen klakkeloos over wat deze meneer schrijft.

Voorbeeldje van hoe dit neporgaan gebruikt wordt door één van onze grootste leugenkanalen, de Volkskrant.

Putin wil de Russische nationale bank onder Rothschildcontrole CBR, nationaliseren. Daarmee kan hij de laatste stap zetten naar absolute onafhankelijkheid van het criminele westerse banksysteem.

Wederom moeten externe nieuwskanalen met deze informatie komen. Waarom leveren onze nieuwskanalen deze info niet?

Vandaag is bekend geworden vanuit de Russische geheime dienst dat Islamitische Staat, lees proxyleger van de elite ( VS, Israel, Saoedi Arabië, Qatar en Turkije en EU ) hun best aan het doen zijn om in Afghanistan zieltjes te winnen. Volgens de bronnen zouden inmiddels al 3.500 nieuwe terroristen opgeleid zijn om via het noorden van Afghanistan o.a. Rusland onveilig te maken en de andere kant op, de Russische partner China. De terroristen blijken opgeleid te worden door meerdere verschillende nationalitieten waaronder Pakistaanse, Amerikaanse en Engelse instructuurs. Dit kan betekenen dat wegens de Russische aanvallen op IS in Syrië er rechtstreeks terroristen gestuurd worden naar Rusland en China om deze landen ook van binnenuit te destabiliseren. Putin zal ongetwijfeld vragen gaan stellen aan zijn Amerikaanse en Engelse ambtsgenoten over deze ontwikkelingen. Door deze nieuwe ontwikkelingen zou het zomaar kunnen zijn dat China straks hetzelfde werk gaat doen in Afghanistan want de gewone Afghaan wil geen taliban en ook geen IS in hun land zien. Dit maakt wederom duidelijk dat de elite IS willen gebruiken om een full scale oorlog te beginnen. Het wrange is dat ook Russen getraind worden en dat is iets waar Putin heel fel op is. Verder stelt het artikel dat de taliban onder druk staan van IS en als ze niet meewerken, locaties van hen bestookt worden door de Amerikaanse luchtmacht. Dat zou ook wel eens gebeurd kunnen zijn met het ziekenhuis.

https://www.rt.com/news/317989-afghanistan-isis-train-russians/