elite wereldoorlogWie de afgelopen wekende mainstream-leugenkanalen zoals kranten en nieuwsprogramma’s heeft gevolgd, zou de indruk kunnen krijgen dat Rusland samen met het Syrische leger de eigen bevolking in Aleppo en andere steden aan het uitmoorden zijn. Dat is ook precies de bedoeling van deze kanalen. Ze krijgen hun informatie, hun teksten rechtstreeks van de CIA zoals Udolf Ulfkotte, ooit journalist van de Frankfurter Algemeine, in zijn openbarend boek laat weten.

Eerst een korte samenvatting van een zich schuldig voelende journalist!

Allereerst zouden de feiten eens duidelijk op een rijtje gezet moeten worden. De inmiddels al twee keer door het volk met grote meerderheid gekozen president Assad, heeft Rusland gevraagd te helpen om terroristen die zijn land kapot maakten mee te helpen bestrijden. Assad is legitiem gekozen en Rusland is door deze legitieme overheid gevraagd dat te doen wat ze doen.

De zogenaamde Amerikaanse coalitie is NIET gevraagd om te helpen, sterker nog, ze zijn meermalen aangesproken door de regering van Syrië zich niet in de strijd te mengen omdat dat internationaal gezien tegen alle regelgeving in gaat. Daarnaast heeft Obama geen oorlogsverklaring verkregen vanuit het Witte Huis en zijn alle acties van het Amerikaanse leger niet alleen onconstitutioneel maar ook binnen internationale wetten illegaal.

Dat Amerika grote belangen heeft bij deze strijd wordt duidelijk door de steun die zij open en bloot geven aan terroristen van Al Nusra die nota bene rechtsreeks afstammen van El Qaida, die mensen die de grootste aanslag ooit op Amerikaans grondgebied zouden uitgevoerd hebben waarbij meteen 3000 mensen de dood vonden en nog eens velen duizenden stierven door de gevolgen van de stofwolken die door New York trokken door het neerstorten van de WTC torens 1 en 2 en niet te vergeten het WTC 7 gebouw.

Deze week werd ook duidelijk dat de Amerikaanse overheid maar liefst 540 miljoen dollar hebben betaald aan een organisatie die nep El Qaida filmpjes maakte.

Onderstaande video laat niets aan de verbeelding meer over. De regisseur van vele nep video’s kreeg wroeging en laat nu weten wat hij gedaan heeft. Hij kan niet meer leven in de wetenschap dat mede door zijn video’s ontelbare onschuldige mensen het leven lieten en laten. Helaas is deze video niet ondertiteld. Wie er zin en tijd in heeft dit te doen is welkom!

De video’s werden eerst door voormalig generaal Petraeus gekeurd en daarna doorgestuurd naar het Witte Huis om daar de uiteindelijke goedkeuring te verkrijgen. De corruptie gaat dus tot aan de top van de Amerikaanse overheid. Dat er behoorlijk gelogen werd rondom de elitaire wensen van een Midden Oosten gecontroleerd door het Westen maakte de leugens m.b.t. de massavernietigingswapens van Irak al duidelijk, al is daar nog steeds niemand voor veroordeeld want de heren politici mogen blijkbaar wel liegen en bedriegen, zij genieten immers politieke onschendbaarheid.

Ook de kwestie Israël en Palestina maakt duidelijk hoe zeer de elite begaan zijn met het lot van onschuldige burgers waar dan ook ter wereld. Dit gebruiken ze immers te pas en te onpas als weer eens een bommencampagne gestart moet worden om arme onschuldige mensen te bevrijden in een Midden Oosters of Afrikaans land. De kranten staan ook deze dagen weer bol van de valse aantijgingen aan het adres van Rusland en Syrië. Ze bombarderen woonwijken, ze bombarderen scholen, ze bombarderen markten, etc. Als dat zo zou zijn, hoe kan het dan dat zowat de hele Syrische bevolking achter Assad en Putin staan? Dat kan gestaafd worden aan de hand van de verkiezingsoverwinningen van president Assad, ook dit jaar weer herkozen als president van Syrië. Internationale waarnemers hebben geen onregelmatigheden kunnen constateren tijdens deze verkiezingen. Israël heeft een toezegging gekregen tot een steunpakket van maar liefst 34 miljard dollar van de Amerikaanse overheid. Dit voor een land dat geen land mag heten en vanaf het ontstaan ervan hun buren, oorspronkelijke inwoners, uitgemoord en in getto’s geplaatst hebben. Deze week heeft de Israëlische illegale overheid nieuwe gebieden aangewezen op dat kleine stukje grond dat de Palestijnen nog bezitten voor de bouw van nieuwe nederzettingen. Hoezo vredesproces, ze krijgen er een fikse beloning voor in de vorm van die 34 miljard. Daarnaast weten veel mensen niet dat meer dan de helft van de Amerikaanse congresleden een dubbele nationaliteit bezitten, de Israëlische en de Amerikaanse. Je krijgt die Israëlische nationaliteit alleen als je belooft te allen tijde de Israëlische belangen voorop te stellen. Wat zegt dat over het Amerikaanse politieke systeem? Wordt het nu enigszins duidelijk waarom de Amerikaanse overheid zoveel geld steekt in machtswisselingen in het Midden Oosten? Ze zijn de vechtmachine geworden van Israël. Je kunt deze landen niet meer los zien, evenzo Saoedi Arabië, die horen daar ook gewoon bij! Daarnaast hebben wij nog enkele landen die op de achtergrond het spelletje meespelen met de Amerikanen en Israëlisch, landen zoals Jordanië, Koeweit, VAE, Turkije, Pakistan en vooral niet vergeten, de westerse coalitie van meelopers uit Europa waaronder ook onze overheid.

Welnu. Nadat in bijna precies de volgorde die generaal Wesley Clarck noemde uit de memo die hij op een ochtend op zijn bureau vond, één voor één landen zoals Afghanistan, Irak, Libië, platgewalst werden voor de belangen van de wereldelite die een Unipolaire wereldorde nastreven, vond één land het genoeg. Dat was Rusland. Putin, die jaren gewerkt heeft voor de toen nog Sovjetunie geheime dienst, wist welke middelen gebruikt worden door deze kleine selecte groep superrijken die wij de elite noemen en nam zich voor daar een stokje voor te steken. Dat was o.a. de reden om het verzoek van Syrië in te willigen en militaire hulp te bieden. Daar had de elite niet op gerekend!

Meteen vanaf het begin van de Russische campagne in Syrië werd duidelijk dat de zogenaamde rebellen helemaal geen rebellen waren maar groepen huurlingen die over de hele wereld gebruikt worden om dood en verderf te zaaien opdat de Amerikanen, samen met hun handlangers uit het Westen en Midden Oosten, te hulp zouden kunnen schieten via kanalen zoals de Verenigde naties. Zelfs als de VN geen toestemming geven gaat de bommenregen op deze landen gewoon door. Good cop bad cop, maar dan een gewiekstere versie daarvan!

Vorige week was de bok echt vet in Syrië. De bemoeienissen van Rusland zorgen ervoor dat de huurlingen, welke naam ze ook gebruiken, aan de verliezende hand zijn. Dat werd door de VS aangegrepen om per ongeluk een heel uur lang ( contradictio in terminis ) het Syrische leger te bombarderen. Gelijktijdig vielen samengetrokken terroristen ook het Syrische leger aan. Hoeveel toeval kun je hebben. Een simpel sorry vonden de Amerikanen genoeg om vervolgens een door hun huurlingen beschoten VN konvooi in de schoenen te schuiven van de Russen en het Syrische leger. Dit moet als breekijzer dienen om een no fly zone af te dwingen via de collaborerende VN waarbij alle Russische en Syrische vliegtuigen aan de grond moeten blijven. Kun je het nog gekker bedenken!

Hoe dan ook. Putin is het zat! De valse aantijgingen over het MH-17 gebeuren, de valse aantijgingen over kleine groene mannetjes in Oekraïne, de leugens over het Russische optreden in Syrië, waarbij aangetekend dient te worden dat niets van hetgeen er gesteld wordt op welke wijze dan ook gestaafd kan worden, maken dat het geduld op is. Amerikaanse generaals hebben zelfs het woord oorlog in de mond genomen tegen Rusland. Het zal je dan ook niet verbazen dat aan de zijde van de Chinezen, die ook voortdurend geprovoceerd worden door de VS en/of handlangers zoals Japan, Iran, Wit Rusland, Rusland zelf en andere aanhangers van de Multi Polaire Wereldorde-gedachte in de hoogste staat van paraatheid worden gebracht. Heeft de elite het lef om deze oorlog daadwerkelijk te beginnen?

Wordt vervolgd….