who is whoDe afgelopen dagen is het doek voor Israël gevallen. De broze vriendschap tussen Rusland en Israël is op de proef gesteld door de belachelijke zelf bedachte regel van Netanyahu, dat Israël overal ter wereld het recht heeft om aanvallen uit te voeren als dat de veiligheid van Israël ten goede komt.

 

Waarom dit belachelijk is? Nu, projecteer deze regel eens op andere delen van de wereld. Bijvoorbeeld dat Duitsland zichzelf het recht voorbehoudt, grensoverschrijdende aanvallen te plegen in andere Europese landen omdat vermeende groeperingen in die landen de nationale veiligheid van Duitsland ondermijnen. Het hek zou van de dam zijn.

Van zionistisch getinte landen weten wij dat ze zo denken en dit ook daadwerkelijk uitvoeren, neem de 2 ergste wat dit betreft, de VS en Israël. Deze twee landen menen dat ze de politiemacht van de wereld zijn en zomaar overal raketten en bommen kunnen afschieten omdat dit de politieke en veiligheidsbelangen van hun landen dient. Rusland heeft hier nu een streep doorgezet!

S 300 systemen in aantocht!

In 2013 kocht Syrië het S 300 luchtafweersysteem van Rusland, niet veel later zou dit geleverd worden. Nadat de Russen op verzoek zelf deel gingen nemen aan de strijd in Syrië tegen gefinancierde terroristen werd die levering in de koelkast gezet. Na het incident met het Russische radarvliegtuig, waarbij 15 Russische soldaten om het leven kwamen, en de leugens die verteld werden door Israël over het reilen en zeilen van die aanval, heeft Rusland besloten om die s 300 systemen binnen 14 dagen te leveren aan Syrië. Ikzelf geloof niet dat Syrië deze echt nodig heeft omdat Rusland al hun eigen s 400 systemen daar hebben staan maar denk eerder dat dit een signaal is naar Israël om de voortdurende aanvallen op Syrië onder het mom van wapenleveranties aan Hezbollah te stoppen, een halt toe te roepen en Netanyahu duidelijk te maken dat hij nu beter zaken in eigen land kan gaan regelen.

Wiens raket schoot het radarvliegtuig neer?

De hele aanval en het verhaal over die aanval dat naar buiten kwam is uiterst vreemd. Betrouwbare bronnen meldden afgelopen week dat het niet de Syrische afweer was die het Russisch vliegtuig neerhaalde maar de Franse marine voor de kust van Syrië die in samenwerking met een afleidingsmanoeuvre van de Israëlische gevechtsvliegtuigen het radarvliegtuig neerhaalde. Rusland had nog niet gereageerd en Israël snelde om haar excuses aan te bieden. Waarom? En waarom gaat Putin hierin mee? Israël heeft naar mijn weten nog nooit excuses aangeboden, zelfs niet naar de VS destijds met de vreselijke aanval op de USS Liberty, een Amerikaans marineschip.

Een aanval van de Fransen op de Russen zou normaal gesproken uitlopen op WO3 want de Fransen zijn een volwaardig NATO lid en zoals iedereen weet is  een aanval op een NATO lid een aanval op alle NATO leden. WO3 was dan onherroepelijk een feit geweest. Het is ook algemeen bekend dat Macron een zionist in hart en nieren is dus samenwerking tussen Netanyahu en Macron ligt voor de hand. De Russen kozen ervoor even af te wachten, dat kennen wij maar al te goed van meesterstrateeg Putin. Eerst even de kat uit de boom kijken.

Friend or Foe

Rusland heeft een zogenaamd IFF systeem in hun vliegtuigen en afweersystemen gebouwd. Mits juist ingegeven worden potentiele dreigingen op voorhand herkend aan de hand van hun transpondersignaal, ( I F F )identification  friend or foe, vriend of vijand. Zodra een vliegtuig als vriend gezien wordt door het afweersysteem kan er niet meer gericht worden op dat vliegtuig. Rusland liet weten dat hun IFF systeem NIET gefaald heeft. Dat is geen leugen maar de waarheid. Dat betekent echter ook dat het vliegtuig feitelijk niet neergehaald kan zijn door het Syrische afweersysteem wat door Israël en westerse media gesteld wordt. Het kan dus alleen betekenen dat het vliegtuig is neergehaald door den Franse raket, afgeschoten van een boot voor de kust van Syrië.

Het vreemde in deze is dat de westerse media en Israël er als de kippen bij waren om te stellen dat het Syrische afweersysteem schuld had. De Russen weten maar al te goed dat dit niet zo is maar spelen het spel mee. Ze gebruiken nu de woorden van Netanyahu en de westerse media tegen hen. Rusland zegt dus nu dat de Israëlische vliegtuigen het afweersysteem gebruikt hebben om het Russisch radarvliegtuig uit de lucht te halen, een andere verklaring is namelijk onmogelijk.

Hoe dit zich gaat uitspelen is nog maar de vraag. Maar voor de oplettende lezers is het duidelijk, Rusland heeft afgelopen week wederom een Wereldoorlog voorkomen!

We ‘re jamming….

Naast het eindelijk leveren van de s 300 systemen,  waarmee Syrië feitelijk nu zelf kan bepalen wie er wel of niet in hun luchtruim komt, ze hoeven dus niet meer te wachten op de Russen, het meteen implementeren van het IFF systeem in de s 300 afweermechanismen, krijgt Syrië vanaf nu ook de beschikking over andere Russische radarinformatie waarmee ze vijandige toestellen al van verre kunnen detecteren en als kers op de taart zal Rusland met hun machtige elektronische verstoringsapparatuur een deken leggen over een groot deel van de Syrische kust zodat vliegtuigen, boten en ander tuig daar niet meer kan communiceren bijvoorbeeld voor één van de vele achterbakse aanvallen door Israël. Putin is de achterbakse houding van Netanyahu duidelijk meer dan zat. Er waren ook afspraken tussen Rusland en Israël over het vooraf aankondigen van kleine tactische ingrepen door Israël. Van de meer dan 200 kleinere aanvallen werden er nog geen 25 vooraf gemeld. Tja, Netanyahu, je kunt blijkbaar veel mensen een rad voor de ogen draaien maar bij Putin ben je nu de klos.

Voor mij is het duidelijk dat Putin met veel gevoel voor strategie Israël en daarmee een groot deel van de oorlogsophitsers spreekwoordelijk schaak heeft gezet. Of Israël dit serieus neemt, geloof mij maar! Netanyahu is nu op zijn hoede. Putin is geen achterlijke, die kent het echte verhaal achter de USS Liberty, achter 911, achter de aanslagen in London en andere steden wereldwijd, het verhaal achter ISIS ( Israelische Security and Inteligence Service ) en zeker niet te vergeten de slogan van de Israëlische inlichtingendienst Mossad.

mossadslogan

Reacties   

# Treowd 07-10-2018 08:17
Israel's Internet Propaganda War
www.youtube.com/watch?v=iNbfyL1w4Fg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 08:26
ISRAEL - THE GREATEST SPY MACHINE OF ALL TIME
isolatebutpreserve.blogspot.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 07:59
Trump's Trade War And Escalation Of US-China Standoff
www.youtube.com/watch?v=N-6mwdGdCi4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 08:02
Syria, Russia Right to End Syrian civil War- Iran, Hizbullah, Israel, US, Nato
www.youtube.com/watch?v=3BQC7Uq2uK4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 27-09-2018 16:53
Stop looking for hero,s to save You!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 28-09-2018 09:07
Knights of Malta, Jesuits ,Vatican, The New World Order Elites
www.youtube.com/watch?v=zQ_9ORfr7Gs
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 28-09-2018 14:35
En toch zit ik met een dilemma in mijn denken; Wat nu als de aanstuurders deze wereld juist zo inrichten ter groei van de mensheid, en alles zo ingericht is dat alles inderdaad een show is ter shockering e.d. en dat men dmv die shockering de wereld motiveerd om te veranderen. Volgens de berichtgeving sterven er mensen e.d. en ieder mens die daardoor 'sterft' ( als er uberhaupt wel zoiets als sterven is, overgaan.. ) is er 1 teveel dat zullen er velen met mij eens zijn hoop ik.

Maar what if...zelfs die berichtgeving fake is en juist opgezet ter shockering en motivering? Alle aanwijzingen verder kunnen geplant zijn, vergeet niet dat men vele jaren op ons vooruit is en zij zijn volledig voorzien van alle kennis... Juist door al die kennis worden wij nu als het ware wakker, dus zij zijn als het ware al eerder wakker en mogelijk zelfs verlicht meer dan ons .

En nu juist door fracties van hun kennis te ventileren gaan wij inzien dat al die toestanden niet noodzakelijk zijn, dan kan ik mij haast niet voorstellen dat een verlicht mens dat niet al lang met zich in zich meedraagt.
Tenzij men daadwerkelijk psychopatisch is... maar die berichtgeving kan slechts vrijkomen als dat toegestaan word en is..

Mijn gedachte is dan ook - als ik - dat ben ik niet - werkelijk psychopatisch zou zijn, dan had ik dat al lang vooruit gezien en zou ik met al mijn middelen die ik ter beschikking heb daar een stokje voor gestoken hebben.
Men is wel koud en kil om berekenend alles te plannen maar dat dan net even niet....?
Dat blijft in gedachten voorbij komen....misschien omdat ik het niet goed kan spiegelen vanuit mezelf of me niet voor kan stellen dat mensen daadwerkelijk zo door en door slecht kunnen zijn...Ja fouten maken ....he who is without sins let him cast the first stone....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 28-09-2018 14:37
or she and even more of us.... :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 28-09-2018 22:17
Beste, Stop met denken (malen, er in blijven hangen)
Zie gewoon wat is.
The game.
De kennis is ter beschikking om de mens (ego mind, identificatie) in het denken gevangen te houden.
Infowar the war for your mind. Dualiteit.

Hier gaan we een andere kant op, waar we al eens over in discussie zijn geweest. Maar geeft niet.

Wat jij in werkelijkheid bent, altijd al was, en ook altijd zal zijn IS verlicht!!!
Zij weten dat, vandaar ook de controle, indoctrinatie enz
Ze laten de mens zoeken naar IETS dat WAT je al bent maar met het geprogrammeerd denken/ ego mind niet te vinden is.

Misschien kun je iets gebruiken uit deze 6 delen.
Ik plaats je deel 1.

youtu.be/DLeQzPL5SzY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-09-2018 10:25
Wijze woorden van Hans , zeer herkenbaar al die patronen...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 29-09-2018 12:41
Maal niet beste Janmaat, en keer onmiddelijk terug naar het Nu dat is nl alles wat er is, de rest zijn concepten in het hoofd en men kan er voor kiezen gedachten aan te gaan of juist ook niet. Het ik - voor zover dat al bestaat - maar ter manifestatie - zijn niet de gedachten men kan ze observeren... en manifesteren ter communicatie en onderlinge afwegingen that's all .... Maar dank je voor het delen ... :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 29-09-2018 15:17
:-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 17:21
Zeer verhelderende delen beste Janmaat, yep he's very right. vele talenten die man... ;-) Aan het eind van een grote lijdensweg staat een grote schatkist... als je de oceaan van het verdriet hebt overgestoken is het mogelijk anderen de weg te wijzen....
Mvg Treowd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 09-10-2018 20:04
:-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-10-2018 15:12
Is t eigenlijk niet raar, dat we dan maar in de soep van verleden tijd en toekomst blijven roeren?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 10-10-2018 16:14
Inderdaad Janmaat,point taken and earlier already noticed , you're right! Helaas is het nu nog even nodig op het www maar er zal een tijd gaan komen dat die tijdelijke noodzaak ook verleden tijd zal zijn . :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 29-09-2018 15:25
Mooi, Dan zijn alle dilemma's verdwenen. :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-09-2018 10:03
In het Nu meestal wel...haha :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 27-09-2018 21:59 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 28-09-2018 08:12
Dat roep ik al jaren Janmaat, voor mij bestaat het idee dat de occulte hierarchie boven alles staat en mogelijk is iedereen in publieke topfuncties onderhevig aan die hierarchie....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 28-09-2018 08:24
En die occulte hierarchie is versplintert in verschillende afdelingen zodat daar nooit echt grip op kan komen...zoals men de vanuit het occulte de aangestuurde zgn terroristen ook versplintert (naar voorbeeld) als de ene groep door de mand valt .... dan onstaat er een andere...En die occulte hierachie maskeerd men bovengronds als organisaties voor veiligheid en goede doelen. Als men de top ervan dubbele agenda's laat voeren dan kraait geen haan ....men weet zich gesteunt in autoriteit komend van en met die publieke hoge functies, niemand durft zelfs maar te twijfelen....
Er is niet voor niets een regelgeving van diplomatieke onschendbaarheid e.d.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 28-09-2018 21:30
Mee eens
Heb dat idee ook al jaren
Had m geplaatst voor nexus
In hoop dat ie er ook naar zal kijken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 16:57
Idlib's buffer zone | Palestinians in Jordan lose UNRWA funding​ www.youtube.com/watch?v=3Zaeoj953NI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 26-09-2018 14:25
Het plan voor een Groot Israël.
www.globalresearch.ca/.../5324815
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 08:19
WHISTLEBLOWERS!: 'The Greater Israel Project' Explained by Ken O'Keefe
www.youtube.com/watch?v=LM2Fi1rhYqc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 08:21 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 17:28
Gen. Wesley Clark • 7 countries in 5 years
www.youtube.com/watch?v=Kd6vR1J0_6A
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 17:11
Erdogan accuses Security Council of ignoring ‘massacre’ of Palestinians www.timesofisrael.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 10:27
Het voorval met het Russiche patrouille vliegtuig vanuit een andere mogelijkheid een ander perspectief...men kan niets uitsluiten in deze tijd ... www.youtube.com/watch?v=FNJBiBcqJ4A
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 26-09-2018 14:24
Typisch Amerikaanse benadering. De man kan blijkbaar de tactieken niet doorzien en denkt alleen in vrienden of vijanden. iets ertussen kan blijkbaar niet. Zwart wit kijken dus, typisch Amerikaans.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 16:46
De man komt uit Australie...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 17:34
Heb de video nogmaals bekeken, je hebt wel een punt dat hij het wel erg zwart wit ziet, toch haalt hij daarnaast toch wat punten aan ter overdenking. Waarom maakt Rusland pas op de plaat .b.v tov israel en je haalde het zelf ook aan in het andere blog waarom blijft Frankrijk uit de picture in deze? Maar het was aangedragen ter overdenking....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 27-09-2018 10:08
Lees dit eens.
fort-russ.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 27-09-2018 15:53
Ook de reacties!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 27-09-2018 16:12
Ook de reacties. Niemand kan pretenderen de waarheid in pacht te hebben. Ook wij niet. Het is net welkom als meerdere theorieën de revue mogen passeren. Dan kun je een goed afgewogen conclusie trekken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 27-09-2018 17:43
Klopt
En zo heeft ieder zijn eigen theorie die we dan met elkaar delen.
En dan kan iemand een afgewogen conclusie trekken.
En veel meer gebeurt er niet.
Afwachten
Proberen te voorspellen
Achter de feiten aan lopen
Of wel brood en spelen!

Lekker wat in t theater blijven rond dwalen, putin lost het wel op.
Ww3 voorkomen?
En 911 niet?
Naar mijn idee is Ww3 al 2001 al begonnen (staged )(net als 1 en 2) t is wachten op de eindklapper.
All scripted 1,2,3
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 27-09-2018 19:37
The world is a stage, the grand chessboard...
Die moskee staat in de weg , de geloven moeten verdwijnen
en als inruil datgene wat ze heden ten dage in allerlei openings en muziekconcerten pushen. En dan de onzijdige gender mens naar de gelijkenis van baphomet...
Of is dat shockdoctrine en is die onzijdigheid de ENE ?
Ja brood en spelen dat wel....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 27-09-2018 16:31
Mee eens , meerdere theorieen leiden uiteindelijk tot een vollediger beeld , samen zijn we wijzer ....
Ga het nog lezen, had een drukke dag , ik neem er de tijd voor ...ook de reacties...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 10:36
The Happy-Go-Lucky Jewish Group That Connects Trump and Putin politico.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 10:20
BREAKING Russia Blames Israel on Russian Military Plane shot down in Syria September 24 2018 News
www.youtube.com/watch?v=cABUkv0HK6U
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 23:05
Alliance Tightening Noose on the Deep State
Russia
geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 21:41
EMERGENCY REPORT: Signed Executive Orders reveal Trump is planning mass arrests, military tribunals for deep state traitors like Comey, Clinton and Obama – UPDATE
www.naturalnews.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 18:01
Bone Chilling Footage Shows the
Horrific Tyranny Google is Now Secretly Fostering in China
thefreethoughtproject.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 18:02
New Mexico Suing Google & Twitter for Knowingly and Illegally Exploiting Children Online
“These apps can track where children live, play, and go to school with incredible precision,” Balderas said of the insidious practice. *“These multi-million-dollar tech companies partnering with app developers are taking advantage of New Mexican children, and the unacceptable risk of data breach and access from third parties who seek to exploit and harm our children will not be tolerated in New Mexico.”*
thefreethoughtproject.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 18:09
APPLE WILL START TRACKING YOUR CALLS & EMAILS TO ASSIGN YOU A ‘TRUST SCORE’
collective-evolution.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 18:14
Everything you’ve ever searched for on any of your devices is recorded & stored by Google
Google doesn’t do this behind your back.
On a desktop, Google Chrome allows sites to access your computer’s camera and microphone by default. On a smartphone, agreeing to an app’s terms of service allows the app to do nearly anything, from accessing your phone’s camera and location, to recording your calls and log your messages.
rt.com/.../...

Orwellian’ move:
Facebook teams up with US government to police ‘fake news’ in foreign elections 24 Sep, 2018
Nonetheless, Facebook has said it is setting up a /"war room"/ ahead of major elections in Brazil next month.
rt.com/.../439249-facebook-us-funding-fake-news
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 18:29
(Google lets 3rd-party app developers read your emails - report
www.rt.com/.../431647-google-gmail-app-developers )
(There will be serious consequences’: Facebook could be fined millions for violating consent deal
www.rt.com/usa/422702-facebook-fine-millions-ftc/ )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 11:30
En als je dan bekijkt dat het eigenlijk een verhaal is gebouwd op symboliek en onware historie, dan wordt deze wederom gebouwd op valse gronden... en is dat te linken aan een tempel voor een onware dus valse godheid dus satan, het is een tempel voor het satanische koninkrijk de "vlees" geworden (materialistisch gezien) synagoge of satan.
Omdat de tempel van Solomon eigenlijk niet meer of minder is dan het menselijk lichaam en dat dan symbolisch beschreven. De geloven op aarde zijn de verleidingen van satan om de mensheid buiten de eigen tempel te trekken en the fullness of life buiten zichzelf te laten zoeken.... zo ontrekt men ware kracht en trekt men de macht richting zichzelf....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# formidabele 25-09-2018 08:29
Dat alles komt dat VS helemaal, vierkant achter Israel staat,het wordt eens tijd dat hun invloed in de kiem gesmoord wordt, want Trump denkt ook dat hij ook alles en iedereen zomaar kan aanvallen, dus Bibi denkt:'dat doe ik ook?'
Wat is beter dan een stabiel evenwicht?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 23:30
“This crime is a continuation of the plots of the regional states that are puppets of the United States, and their goal is to create insecurity in our dear country,” Khamenei said on his website,
rt.com/.../...

Aanslag in Iran: 'Daders hebben hoofdkantoor in Delft'
www.msn.com/.../ar-AAAvvUp

EU AMBASSADORS SUMMONED IN TEHRAN
Tehran has summoned the envoys of three EU member-states accusing them of harboring radical groups, after an attack at a military parade in the city of Ahvaz resulting in deaths and injures of military and guests.
The UK, The Netherlands and Denmark diplomats were invited shortly after attack to Foreign Ministry.
europediplomatic.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-09-2018 08:35
Aanslag in Iran: 'Daders hebben hoofdkantoor in Delft'

Jaa, ik heb ze gisteren nog een patatje zien verkopen in het centrum van Rotterdam ze waren met z'n tweeen een voor de patat in het bakje te doen en de andere mayo.....
Dat doen ze in hun vrijtijd nl. naast jeweetwel....
Sterk spul die fishermans freinden.....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 17:34
treowd
ik wil je vragen niet meer op mijn info
en/ of links te reageren.
(vaak begrijp je het niet)

jouw mening doet er voor mij niet toe
andere meningen wel.
mocht je blijven reageren op mijn links
dan stop ik wel met plaatsen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-09-2018 18:03
Wat een onzinnig verzoek , heb je moeite met kritiek op de inhoud van je reacties ? Mogelijk bergijp je mij verkeerd het zijn geen aanvallen op jou het gaat over de inhoud die je soms aandraagt. Daar moet wat tegengif tegenaan...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 22:24
ik heb mijn mening over jouw info
achter de endtimesprophesies aanrennend

weet je dat er andere tijdlijnen zijn?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-09-2018 18:20
Ik kan ook gewoon alles wat ik tegenkom neerplempen dan zit er vast soms wel wat goeds bij, maar intussen spruw ik wel mainstreamonzin , propaganda mee. Je zou wat meer ontopic nieuws kunnen plaatsen, ooit gehoord van samenwerken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 21:55
zoals aangegeven
wil ik wel met iedereen samenwerken
of commentaar en reacties ontvangen
jij bent de uitzondering echter
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-09-2018 22:47
plus als ik hier onzin plaats
kan nexus dat aan geven

maar het is zeker niet aan jou treowd


dus bemoei je met je eigen zaken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 08:48
Dat geeft voor mij aan welke motivatie jij hebt , het gaat dus niet om het algemeen belang maar om je ego...
Zo val je behoorlijk door de mand...ik verander dus niks vanwege je verzoek omdat dat puur persoonlijk gemotiveerd is...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 21:57
On 28 June 1981 a powerful bomb went off at the headquarters of the Iran Islamic Republic Party (IRP) in Tehran , while a meeting of party leaders was in progress. Seventy-three leading officials of the Islamic Republic were killed

On 28 June 1981 the Hafte tir bombing occurred killing the chief justice and party secretary Ayatollah Mohammad Beheshti , four cabinet ministers (Health, transport, telecommunications and energy ministers), twenty-seven members of the Majlis , including Mohammad Montazeri , and several other government officials.

(Khomeini accused the PMOI to be responsible and, according to BBC journalist Baqer Moin , the Mujahedin were "generally perceived as the culprits" for the bombing in Iran.[7] The Mujahedin never publicly confirmed or denied any responsibility for the deed, but stated the attack was ‘a natural and necessary reaction to the regime's atrocities.’ )

The bomber was identified as a young student [8] and Mujahedin operative by the name of Mohammad Reza Kolahi , who had secured a job in the building disguised as a sound engineer.[9] He was never found[ citation needed ] and no group or person has ever accepted the responsibility or been put on trial for this bombing.

This has led to conspiracy theories by some who claim that the bombing was motivated by an internal power struggle and perpetrated by a faction within the Iranian ruling party. IRP was eventually dissolved because of these polarizations.[10] Another conspiracy theory maintains that only state-backed organizations could ever acquire such a powerful bomb and points the finger at Israel's Mossad .
en.m.wikipedia.org/wiki/Hafte_Tir_bombing
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 22:04
“The bomber was identified as a young student [8] and Mujahedin operative by the name of Mohammad Reza Kolahi , who had secured a job in the building disguised as a sound engineer.[9] He was never found[ citation needed ] and no group or person has ever accepted the responsibility or been put on trial for this bombing. “

Geliquideerde Ali Motamed was ter dood veroordeelde Iraniër
*almere*
* Zaterdag 26 mei 2018 |
*De in Almere geliquideerde Ali Motamed was vrijwel zeker een veroordeelde aanslagpleger in Iran. Dat schrijft het Parool . De 56-jarige elektricien heette waarschijnlijk Mohammad Reza Kolahi Samadi. Hij werd op 15 december 2015 geliquideerd in Almere, waar hij onder een schuilnaam een nieuw leven was begonnen.*

Motamed zou in Iran verantwoordelijk zijn geweest voor de 'grootste aanslag in de politieke geschiedenis van Iran', namelijk de bomaanslag in Teheran op 28 juni 1981. Daarbij kwamen 73 mensen om. De bomaanslag werd gepleegd op het hoofdkwartier van de Islamitische Republikeinse Partij in Teheran, tijdens een top van partijleiders. Ook vier ministers en opperrechter ayatollah Mohammad Behesthi kwamen om. De laatste was de tweede man achter de toenmalige ayatollah Ruhollah Khomeini.
Ali Motamed zou onder deze naam begin jaren negentig een verblijfsvergunning in Nederland hebben gekregen
omroepflevoland.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 22:18
*De liquidatie van de Iraanse Almeerder Ali Motamed in mei 2015 was mede de reden voor de uitzetting van twee Iraanse diplomaten door Nederland in juni. Dat meldt de Iraanse staatskrant Kahyan.*
Volgens de krant heeft de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) bewijzen dat Iran betrokken is bij twee moorden. Die op Ali Motamed in de Hendrik Marsmanstraat in Almere en Ahmad Mola Nissi in Den Haag in september 2017. De AIVD zou de bewijzen aan de Iraanse ambassadeur hebben laten zien.
*Iran ontkent*
Eerder werd bekend dat Motamed in werkelijkheid de Iraanse aanslagpleger  Mohammad Reza Kolahi Samadi zou zijn. 

De liquidatie van Nissi zou verband houden met de Arab Struggle Movement for the Liberation of Al-Ahwaz. De onafhankelijkheidsbeweging die door Nissi werd geleid, wordt door Iran beschouwd als een terroristische organisatie.
omroepflevoland.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 22:26
Liquidatie
m.youtube.com/watch?v=z2FFBSx_BRM
10 aug 2018
OM: schutters liquideerden Ali Motamed
m.youtube.com/watch?v=x8vlb5HDxSg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 21:43
over de pogingen van de deep state;
alles backfires
en
perfect uitgespeeld.
israel in de problemen,
de vs zeer bezorgd
en
met frankrijk beschuldigen zou het escaleren
toen en nu
maar

Now it's a new game. Reap what you sow.

The move came a week after Moscow blamed Israel for indirectly causing the downing of a Russian military plane in Syria. US Secretary of State Mike Pompeo told reporters on Monday that he will meet with Russian Foreign Minister Sergey Lavrov during the United Nations General Assembly in New York this week.
www.rt.com/newsline/439235-us-bolton-russia-syria/

en inderdaad dankzij rusland
draait de wereld door.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen