mainstream leugensWie oh wie, behalve de journalisten van mainstream media, geloven nog in de leugens die rond Syrië en president Assad verteld worden? Je moet toch onder een steen gelegen hebben de afgelopen maanden als je de lezing van de VS en de westerse nalopers vandaag de dag nog steeds gelooft!

De manier waarop de mainstream media nu nog steeds met man en macht proberen de goedgelovige zieltjes achter hen te scharen voor een opwelling van de oorlog tegen Syrië is bijna apathisch te noemen. Iedereen weet zo langzamerhand wel dat de terroristen van El Qaida, Al Nusra of hoe ze deze huurlingen vandaag noemen, gesteund worden door de VS, UK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, etc. en natuurlijk Saoedi Arabië en Israël!

Syrië vecht tegen terroristen, Israël en het westen vechten tegen Syrië

Nu het Syrische leger, samen met Hezbollah, Iran en de ondersteuning van de Russische luchtmacht de terroristen bijna geheel vernietigd hebben komt de spreekwoordelijke aap uit de mouw! Zo zijn er beelden gemaakt van Amerikaanse helikopters die grote groepen terroristen uit de bestookte gebieden halen. Zo is Israël meerdere keren betrapt op het opvangen en oplappen van terroristen en heeft Israël sowieso kleur bekend door vanuit de door Israël illegaal bezette Golanvlakte tot nu toe 4 keer te schieten op Syrische stellingen, zogenaamd omdat er mortieren neerkomen in de Golanvlakte die door het Syrische leger zouden zijn afgeschoten. Dat de mortieren wellicht afkomstig zijn van terroristen boeit blijkbaar niet. De redenatie van Israel klopt niet want telkens als zij schieten op het Syrische leger zijn eenheden hiervan bezig met het oprollen van terroristengroepen. Schieten door Israël of de dependance van Israël, de VS, is dan in alle opzichten steun verlenen aan terroristische organisaties. Hoe staan de Amerikanen hier tegenover? De VS steunt momenteel dezelfde terroristen die volgens de officiële lezing bijna 3000 Amerikaanse slachtoffers zouden hebben gemaakt tijdens de 911 aanvallen.

Ruslandleugens weerlegt!

Nu ook de leugens over de inmenging van Rusland in verkiezingen wereldwijd weerlegt zijn zou je toch denken dat mainstream inbindt en eens nauwkeurig verslag gaat doen. Neen hoor, ze verzinnen simpelweg nieuwe leugens die ze net zo gemakkelijk weer verspreiden alsof het de waarheid is. Assad is een volgende chemische aanval aan het voorbereiden. Meteen twee leugens in één zin. Volgende aanval, hieruit zouden mensen kunnen concluderen dat de vorige chemische aanval daadwerkelijk door Assad is uitgevoerd. Dat was de beschuldiging waarop Trump zonder blikken of blozen pakweg 50 tomahawk raketten afvuurde op Syrië. Gisteren werd duidelijk dat trump helemaal geen bewijs gezien heeft voor die veronderstelling en dus gewoon, niet omdat het moet maar omdat het kan, kruisraketten afvuurt! Dat soort mensen zijn de baas van de wereld! Levensgevaarlijk!

Natuurlijk doet Trump dit niet zonder steun van de Franse president Macron die enkel met hoogbegaafde mensen wilt praten want de rest kan hem toch niet volgen ( Napoleon syndroom ) en de Engelse nutcase Boris Johnson en laten wij vooral Frau Merkel niet vergeten die het er blijkbaar ook nog steeds mee eens is ondanks haar afschuw van Trump wegens het verzieken van het klimaatakkoord. Trouwens één van de zaken van Trump waar ik wel achter sta!

De vraag in deze kwestie is natuurlijk, waarom roept Trump zo’n onzin, ik meen, iedereen weet nu wel hoe de vork in de steel zit! Trump doet dit om, net als zijn voorganger Obama, een voorwendsel te creëren voor het aanwakkeren van de oorlog tegen Syrië. De mannen en vrouwen van Al Nusra en andere terroristengroepen in Syrië zullen nu rustig zitten afwachten totdat Assad besluit om een gewonnen situatie volledig uit handen te geven door een oerdomme actie. Niet dus. De boodschap van Trump was een wereldwijde oproep aan alle terroristen om een chemische aanval te faken om zodoende de oorlog nieuw leven in te kunnen blazen.

Kijk naar een vraaggesprek door de media in de VS met een woordvoerster van buitenlandse zaken. Ze krijgt op zich eerlijke vragen maar ontwijkt ze allemaal omdat de verslaggever ter plaatse precies de vraag stelt die iedereen zich gesteld heeft toen de VS deze dreiging de wereld in slingerde! Zie ook hoe ze nog even probeert het hart te raken door te stellen, inclusief vrouwen en kinderen. Dit in de wetenschap dat zij het zijn die vrouwen en kinderen over de hele wereld afslachten met drones en commerciële oorlogen!

De volgende video hebben de NOS en de andere nieuwszenders jullie bewust niet laten zien! Kijk zelf waarom!

Mislukte list

De list van de elite om een deel van Syrië af te splitsen en er een onafhankelijke Koerdische staat van te maken is faliekant mislukt. Door samenwerking van het Iraakse en Syrische leger is dit ternauwernood voorkomen. Dat frustreert de elite dus nu moet er snel vooruitgang gemaakt worden en daar kwamen de westerse leiders en media weer om de hoek kijken met hun rode lijn, de chemische aanvallen! Nu al zijn de eerste berichten de revue gepasseerd van terroristen die steen en been klagen dat Assad hen met chemische wapens bestookt.

Oekraïne

Ook in Oekraïne is het verhaal anders dan door mainstream media verteld wordt. Vanaf dag 1 heeft Poroshenko troepen naar de afvallige gebieden gestuurd en met grof geweld geprobeerd de opstandelingen te onderdrukken. Elke dag schiet het Oekraïense leger met zwaar geschut op de Donbass en Lugansk maar niemand van de mainstream media die hier verslag van doet. Ook Olaf Koens niet die toch zo begaan is met het lot van die arme Oekraïners! Ook in dit conflict wordt Rusland voortdurend zwart gemaakt maar feitelijk spelen ze geen enkele rol. Lugansk en Donbass willen niet onder bestuur van Poroshenko vallen en hebben zich afgesplitst. Die afsplitsing wordt Rusland verweten met als vals voorwendsel dat ze ook de Krim geannexeerd hebben. Toen Joegoslavië verdeeld werd heette dat democratie maar als anderen zich willen afsplitsen heet het annexeren. Ook het annexatieverhaal is door de hoogste professor op het volkeren recht weerlegt maar ook dat laten nieuwskanalen niet zien!

Je gelooft het niet maar er zijn nog altijd mensen die menen dat de VS en trawanten het bij het juiste eind hebben, dat dit onze bevrijders zijn, de enige legitieme politiemacht van de wereld. Voor die mensen heb ik een boodschap! Zet je TV uit en ga eens op zoek! En als je dat niet lukt wil ik je wel helpen! Voorbeeldje. Wie loopt de boel op te naaien in de Zuid Chinese Zee? Precies, de VS! Met welk recht menen deze mensen dat ze over de hele wereld de baas kunnen uithangen? Ook daar lopen ze een oorlog uit te lokken en niet met de minste! China is al een steunpilaar voor Rusland en Syrië. Als de elite in Syrië nog wat geintjes uithalen zal niet alleen het Russische leger aantreden maar hebben ook de Chinezen steun toe gezegd! Doe in die mix nog een beetje Iran en Hezbollah, misschien een snufje India, Brazilië en de rest van de BRICS landen en ik garandeer jullie dat de westerse elite voor het laatst deze aardkloot onveilig gemaakt hebben!

Waarom doen de Russen niets? Dat is een vraag die ik vaker krijg gesteld. Wel, de Russen doen zat in Syrië maar willen ook niet overkomen als agressors. Alles wordt zorgvuldig overwogen, alles moet binnen de regelgeving van internationale afspraken gebeuren, ook al lappen de Amerikanen die steeds aan hun laars. Hoe dit gaat aflopen is nu nog een vraag maar het voorspelt niet veel goeds. Putin, Assad, Iran en Hezbollah hebben tot nog toe hun cool kunnen bewaren, wanneer de spreekwoordelijke laatste druppel komt is niet in te schatten maar ook deze landen hebben een grens!

 

Voor meer informatie over de oorlog tegen Syrië kun je terecht op deze link!

http://bovendien.com/laatste-nieuws/syrie

Hier staan alle stukken m.b.t. de oorlog tegen Syrië!

Reacties   

# Bernhard Schat 22-10-2017 16:08
Ohm namo narai !

* Nog even over social/political enginering .

Een richting binnen de sociologie/psychologie voor hele rijke mensen .
Een dure opleiding ontoegankelijk voor velen , speciaal voor [Koninklijke] families die hun landelijke populatie als hun privé bezit beschouwen .
Of nog erger ; voor families die de wereld populatie als hun privé bezit beschouwen, zoals de familie Rothschild bijvoorbeeld .

Hoe halen zij nu het meeste rendement uit hun eigen landelijke en/of wereld populatie en trekken uiteindelijk de meeste politieke , militaire en dus economische machten naar zich toe . . . .

Bijvoorbeeld :

Een tot nog toe strikt verzwegen publiek geheim zoals die van de bende van Nijvel .
Een bende die voornamelijk uit [mogelijk door Gladio geselecteerde] oud rijkswachters bestond is nu eindelijk officieel bekend gemaakt .
In reactie op dit soort gewelddadigheden is het voor de hand liggend dat juiste die zelfde Rijkswacht er meer mogelijkheden bij krijgt .
De tendens is dat de mensen dan uit het ontstane gevoel van onveiligheid meer op de rechts-populistische partijen zullen gaan stemmen .
Die ook weer voor een gedeelte uit weer diezelfde rijkswachters bestaan .
Zo weten de socialengineers dit soort gebeurtenissen dan weer in politieke macht om te zetten .

Er worden tegenwoordig bijna dagelijks aanslagen gepleegd en telkens zit men weer met dode daders op het bureau .
Behalve hier in Nederland is het in het buitenland overal raak tegenwoordig .
Internationaal een slechte ontwikkeling lijkt mij zo .
Men begint het normaal te vinden dat de Politie telkens weer met dode daders op het bureau zit !
Misschien zijn er wel meer bendes van Nijvel en wordt dat wat handiger gereguleerd tegenwoordig .

Social/Political enginering .
Een richting binnen de duivelse ‘wetenschap psychologie’ .
Een fatsoenlijke rechtszaak zat er voor velen niet in.

Zo ook niet voor Osama bin laden .
Hij was beperkt door een nierdialyse apparaat .
Omdat hij geen niertransplantatie wilde .
We weten inmiddels wel waarom , ze lagen daar in Pakistan en India voor het oprapen .
Maarrr…
Hij had binnen zijn geloof natuurlijk ook zijn beperkingen ….

* Zomer 2015 Noordlaren .. Onder het motto : Proost !

1] Moge mijn vrienden naar de HEMEL gaan en mijn vijanden naar de hel ! !
2] Ik pleur ze een donderbui op hun kop vooraf en een aardbeving op hun kop achterna .....
Tot slot nog een paar verificaties van eerdere aardbevings en donder en bliksem in en uitslagen..

* 13 november donderbui N.L. 2 jaar geleden , geverifieerd 1 jaar na dato aardbeving Christchurch Nieuw Zeeland
[ 13 november Vorig jaar ]..

* 23 juni vorig jaar donderbui N.L. / 23 december Zuidlaren [ wat kost dat ?] , geverifieerd dit jaar met die aardbeving in Kos stad !
* 23 Augustus bij Rome vorig jaar , 2 maanden later , geverifieerd dit jaar ,1 jaar na dato , van wie ? ? [arb.] ….

* Nu 23 december dit jaar nog en dan eind 2020 ! ..
Ik houd jullie op de hoogte

Bedankt !
De Groetnn

Sri sri Magnitude
AardbevingsGroninger/ Donder en bliksem predikant
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 12-07-2017 12:24
NAVO
wie betaalt, bepaalt...

Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 12-07-2017 12:25
he de afbeelding zit er niet bij helaas

twitter.com/BasWiegmans/status/882515510277136385
hopelijk lukt het zo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 09-07-2017 01:14
O'CONNELL INTERVIEWED BY NICK SPIRO AND RENEGADE …: youtu.be/OCqKMvL-xNQ


The doors - metaphor for wormholes - alien lizard…: youtu.be/L2CJievgp0U
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 10-07-2017 08:30
Hallo Janmaat, volgens mij is deze gast nu van het padje af. Aliens die een afspraak hebben met hasidische joden? Kom nou, alsof tijdreizende aliens nodig zijn om de massa onder controle te houden. Geld en macht is voldoende gebleken om de touwtjes in handen te houden. En als die hagedissen de technologie van tijdreizen onder de knie hebben, wat houdt ze dan tegen om hun natte droom, een wereld, te bewerkstelligen?

Nee, volgens mij is juist logisch dat de CIA en andere geheime diensten de alien leugen hebben verzonnen en de wereld in blijven dumpen om het ruimte verhaal in stand te houden. Ik geloof niet in ruimtevaart, dus ook niet in bezoekers van andere planeten. En stel in het ongelooflijk extreme geval dat er wel onbekende entiteiten aan het werk zijn via the powers that be, dan zouden ze via mensen werken, mensen die door de massa kunnen worden tegengehouden. Dus uiteidelijk maakt het geen zak uit, psycho's regeren deze wereld uit eigenbelang.

PS. Hij gebruikt verzen uit de bijbel, maar zegt dat Jezus is verzonnen. Weet jij zeker dat deze man geen disinfo agent is? Hij kan ook gewoon zichzelf hebben verloren in de massa aan spannende fake berichten die in het belang van de elite zijn.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-07-2017 15:13
Hallo Ivan.
Kan zijn, binnen de matrix zijn vele t padje kwijt.
Kennis houdt de massa onder controle, zo laten ze mensen geloven in geld en macht.
Wie heeft deze wereld dan bewerkstelligd?

Cia en andere geheimen diensten leven ook maar in een droom, vele doen alleen maar wat hun opgedragen wordt net als rest binnen t systeem.

En stel in het ongelofelijke extreme geval (hihi), dan zoude ze via mensen werken.
En dat gebeurt dus ook naar mijn mening (feit) en je geloof zal er alles aan doen om je daar bij weg te houden.
Dat is de programatie.

Ieders psyche probeert deze wereld te regeren uit eigenbelang!
De wereld ontstaat in jou!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-07-2017 15:21
Of ik zeker weet of deze man geen desinformatie agent is?

T enigste wat ik zeker weet is dat ik niks zeker weet, alles is gedachten.
Ik ben maar energie in een energieveld.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-07-2017 15:44
Hans Laurentius over non dualiteit; interview doo…: youtu.be/RK0f2eUgIJ8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-07-2017 15:28
Jij bent niet de denker van je gedachten: youtu.be/qd0Aczk4vVo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 11-07-2017 10:08
Janmaat, jouw antwoorden zijn mij iets te abstract. Dat is een totaal andere discussie. Mijn punt is dat we niet moeten vallen voor ongesubstantieerde verhalen volledig gebaseerd op intuitie en gevoel. Ons verstand zit er niet voor niets.
Toen de bolsjewieken claimden voor het volk op te komen waren waarschijnlijk vele Russen in eerste instantie het ermee eens, de Tsaar maakte misbruik via zijn aristocratische bloedlijn. Nadat bleek dat de redders nog erger waren dan de Tsaar was het al te laat, de fata morgana klapte uit elkaar en niemand was nog veilig, zelfs de armste boer die kritiek had op het totalitaire communistische systeem werd de mond gesnoerd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 11-07-2017 14:31
Ja sorry, ik ging een beetje een andere kant op. Naar buiten de matrix. Mijn punt is dat gesubstantieerde verhalen nog altijd verhalen zijn. Ik lees of luister met een open mind en leg mijn eigen puzzel.
Imo zoeken teveel mensen de oplossing buiten zich zelf.
Dat is idd een heel andere discussie.
Ons verstand? Je bedoelt mind controll zeker?
We gebruiken maar een paar procent van onze hersenen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 11-07-2017 16:29
No worries, dude. Die open mind wil ik ook houden, maar als we bullshit zien moeten we het ook melden.
Zeker zijn we geprogammeerd op bepaalde punten, wat ik propageer is beide gebruiken in je dagelijkse leven, intuitie en verstand. Het juiste doen betekent niet altijd je gevoel volgen, maar even nadenken zoals mijn natuurkundeleraar zei als ik een dom antwoord gaf. Die Neo legt verbanden die interessant zijn, maar als je het bij het verkeerde eind hebt en doorgaat in die rabbit hole, dan kan je kijk op de wereld onterecht ontwricht worden. Straks kom je nog in de Delta te zitten, omdat je een fantast hebt geloofd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 11-07-2017 20:18
Das mooi Ivan, houden zo.
Ik denk dat neo gewoon een onderzoeker is net als één van ons en alle anderen.
Ik ben ook niet altijd met alles eens.
Dat kan vanalles betekenen, dat ik onwetend ben, dat ik denk dat ik t begrijp, maar niet zo is, dat t nep is, of dat hij t niet weet, of zich vergist heeft, enz....of t bullshit is (binnen de matrix?), ik weet t niet.

Geloof ben ik aan voorbij, de grote fantast is de ego mind in ons zelf.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 11-07-2017 14:42
Deze is meer onTopic

martinvrijland.nl/.../...

Luister ook wat bram te vertellen heeft, mooi verhaal.
Bekend met annunaki, of klei tabletten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 11-07-2017 16:53
Een tijd geleden heb ik hier veel over gelezen. Dat een tablet was gevonden uit de Sumerische tijd waar al onze planeten op stonden, terwijl wij pas 150 jaar geleden Pluto hebben ontdekt. Intrigerend. In die tijd keek ik ook veel Ancient Aliens en de alien ontvoeringen, vooral in de US natuurlijk, waar anders? Het alien verhaal, buitenaardse bezoekers dus, heb ik nooit overtuigend bewijs voor kunnen vinden, ongeacht de oude verhalen van oude beschavingen.
Vandaag de dag heb je Scientology waar intelligente mensen heilig in geloven omdat een Ron Hubbard hiermee kwam. Een schrijver van science-fiction en waarschijnlijk ook geheim agent die een nieuwe religie begint met spannende verhalen over buitenaardse oorsprong. Nu blijkt het een sekte te zijn die bakken met geld van hun leden vraagt. Een gevangenis.
De oude beschavingen hebben wat mij betreft allemaal geprobeerd om dit leven en onze omgeving te verklaren door te wijzen naar boven en verhalen hier omheen te verzinnen. Of het feiten zijn? Ik weet het niet, ik denk dat niemand het weet, ook de machthebbers niet. Misschien dat we het antwoord krijgen als onze lichamen er mee op houden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 11-07-2017 17:15
Precies, de mensen worden pas echt wakker als ze sterven.
De dood bestaat alleen maar voor de nabestaande.
Maar hoe kunnen we dat nu al weten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 11-07-2017 17:39
Daarom ging ik ook een andere kant op, naar buiten de matrix, t geloof.
Binnen de matrix zijn geen feiten...........there is no spoon.

Vraagje, had je andere 2 linkjes bekeken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 13-07-2017 09:56
Mogu janmaat, ik heb het verhaal van Hans Laurentius beluisterd. Wat een droogkloot! Dat mag ik wel.

Ik ben het eigenlijk met alles eens wat hij vertelt, zo zie ik de wereld ook nu. Het moment dat je over het ego en de relatie met anderen na gaat denken heb ik een aantal jaren geleden geconfronteerd nadat ik een diep gat viel door stress op het werk. De energie was weg en alle maskers brokkelden af. Vanaf 0 beginnen. Je identiteit zoeken, hoe is je karakter nu eigenlijk echt zonder vastgekoekte ideeen en reacties? Die zoektocht is nog steeds bezig, maar het gevoel dat ik dichter bij echtheid ben gekomen heb ik wel degelijk. Het lastigste vind ik dan dat je duidelijker bij anderen gaat zien dat zij nog niet in die fase zitten. Het facen van mijzelf vind ik minder moeilijk, want de zoektocht voelt goed, net als de berusting in het feit dat je geen controle hebt over anderen, alleen over jezelf.

PS. Hans zegt ook dat je niks zeker weet. Sommige dingen weet je wel zeker natuurlijk. Als je hard tegen een muur aan loopt, heb je pijn. Daar kun niet omheen. :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 13-07-2017 20:39
Ik vind hem ook wel lachen.
Dit was een uitleg over non dualiteit, geen lezing, je kan dan wel eens schrikken, hoe recht voor de raap die kan zijn.

Mooi zo, zo,n diep gat doet soms verwonderen, zo heb ik t ook mogen ervaren.
Echt op nul beginnen!
Fijn dat je t met m eens bent, maar sorry dat ik zeg dat ik DENK dat je t nog niet helemaal begrepen hebt.
Geeft ook verder helemaal niks, t is bijna niet de eerste keer te begrijpen. Dat overkwam mij ook en vele anderen.
Maar gelukkig is je zoektocht nog bezig, de mijne ook hoor.

Imo heb je geen controle over jezelf,(wat wel zo lijkt) dus al helemaal niet over een ander.

Hans zou zeggen stop: wie is die je?..........(Wie is de ik die ik ik noem?)....als je daar tegenaan loopt doet heel wat meer pijn dan die muur, en daar kun je dus echt niet omheen, als je waarheid wil!

Wel leuk dat je ervoor open staat.
Zal straks nog wat linkjes voor je plaatsen, luister en laat t gaan, niet hem bestuderen, maar je eigen ik.
Of niet natuurlijk, als je t niks vindt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 14-07-2017 08:04
Jouw kritiek wordt gewaardeerd, janmaat. Alleen zie ik niet in wat ik niet begrijp aan wat Hans daar vertelde. Het klinkt allemaal volkomen logisch. Toen ik op deze site kwam meldde ik dat mijn doel is om leugens te ontmaskeren, dat geldt ook voor mijn eigen persoon. Kritiek is welkom. Een goed streven, wat mij betreft, komt van het Zoroastrisme: goede gedachten, goede woorden, goede daden. Eigenlijk de kern van beschaving.
Ik zal de links checken, alleen wil ik wel melden dat ik geen idee heb wat je bedoelt met dat je geen controle hebt over jezelf. Woorden en daden kun je per direct sturen, gedachten zijn iets lastiger. Mijn ervaring is dat als je lekker in je vel zit en goed hebt geslapen, de gedachten vanzelf goed zijn of concreter gezegd, positief. Misschien geldt dat niet voor iedereen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 14-07-2017 14:37
Ik wil wel op je vragen antwoorden, maar je vindt hans wel leuk, wat zeg je ervan om t zelf te ontdekken? is veel interessanter!
Als je t over een tijdje nog niet weet, kan ik alsnog reageren mocht je dat willen.

Ik denk zelf dat je t straks wel gaat inzien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 13-07-2017 22:05
Wees eerlijk en krijg pijnlijk duidelijk hoe je v…: youtu.be/zBSpHNjisgA

Inzicht: Alles wat er in me opkomt is bullshit - …: youtu.be/IYqEFwxXt6U

Non dualiteit: Hans Laurentius satsang; Werken aa…: youtu.be/IhxPn3UgsJg

Op zijn kanaal is nog veel meer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 14-07-2017 09:09
Lachen met Hans. Die arme golf wilde eigenlijk een schuimkraag! :D
Thanks dat je hem hebt genoemd, ik zal alle filmpjes gaan bekijken. Het mooie van hem is dat er geen pretentie in zit, dat is volgens mij ook waar we allemaal willen zijn. Er is geen dualiteit, alleen maar de illusie van dualiteit. Een mens is op zijn mooist als hij niet wordt bekeken, zeker en vast.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 14-07-2017 14:11
Precies.
Beste Ivan, ik wilde geen kritiek leveren, maar je gewoon op iets wijzen.
T mooie van hans vindt ik, je moet echt in je zelf gaan onderzoeken, hij kauwt je niks voor.
Eerst is er zijn (bewust zijn), dan gedachten, dan komt de ego mind, dan pas woorden en daden.

Wat moet je weten om te ZIJN? - satsang met Hans …: youtu.be/FCkYMf7_6yA

Een hele simpele film over t dagelijks leven met een non dualistisch sausje erover heen.

Alles over Niets - film over nondualiteit: youtu.be/upUQ0BCSEtw
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 17-07-2017 20:49
Advaita - Het Kosmisch Plan: youtu.be/3QUs1OGtkKE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 19-07-2017 13:21
Hey janmaat, zou het dan zo zijn dat als er geen mens of dier is, dat er ook geen hemel en aarde is? Dus eigenlijk niets omdat het niet kan worden gezien of gevoeld?
Hoe zit het dan met een dronken iemand die alleen op straat loopt en even omlaag kijkt naar zijn veters, vervolgens tegen een paal aan loopt waar hij niet van wist dat die er stond? Zou hij dan niet door die paal heen moeten lopen? Ik bedoel, alle zintuigen staan praktisch op 0, zijn zicht staat op 0. Welk zintuig registreert die paal?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 19-07-2017 15:40
Dat zou best eens zo kunnen zijn, wat gezien en gevoelt wordt is frequentie. Je brein maakt er een beeld van.
Als er een wezen geboren wordt is er geen besef van mens dier hemel of aarde dat wordt ons allemaal later aangeleerd.

Als alle zintuigen op nul staan, loop je niet meer! Je moet dan echt lam gezopen zijn.
Als ie nog kan lopen en tegen een paal aan loopt (zat, alleen, minder ego) loopt ie gewoon tegen de paal aan, kijkt eens naar die paal, voelt eens aan zijn hoofd, en loopt verder.
Pas als ie wakker wordt, een bult voelt, en de ik er weer vol is is t maar de vraag of ie nog weet of hij tegen die paal op gelopen is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 19-07-2017 18:31
Ik ben het met je eens dat veel ideeen en gedachten zijn aangeleerd, maar wat je ziet, dat zien we allemaal, dat wordt niet aangeleerd. Het is gewoonweg.
Het is interessant deze advaita theorie, alleen het blijft een theorie. Op dit moment kan ik niet twijfelen aan wat ik zie, dat is mens, dier en plant, hemel en aarde. Dit zijn zekerheden, althans voor mij. Als je deze in twijfel gaat trekken, oftewel als illusie gaat beschouwen, dan wordt dat een hellend pad. Begrijp me goed, ik heb verschillende drugs gebruikt waardoor deze overtuiging in twijfel werd gebracht, dan heb ik het vooral over paddo's, xtc en lsd. De dingen die ik heb gezien deden mij soms beven van angst en twijfelen aan mijzelf, de wereld. Maar terug in nuchtere staat is er de zelfverzekerdheid en overtuiging dat wat ik zie en voel, klopt. Ik ben heel praktisch ingesteld normaal gesproken, dus als het voor mij niet logisch lijkt, dan is er iets mis. Wie weet?

Waar ik net aan dacht, een dode persoon heeft geen zintuigen meer, maar toch blijft zijn lichaam op de brancard in het mortuarium liggen. Deze zou dan eigenlijk moeten zweven, want er is geen materie. Just a thought :-).
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 19-07-2017 22:44
Heb je wel eens een droom gehad die levens echt leek (in de droom) dat je bang zwetend of angstig of prettig wakker werd?
En toch was t maar een droom.
Zo ook met drugs lijkt mij, je neemt iets, komt in bloed dan hersens, dan dingen zien, dan angst.
Maar t ontstaat allemaal in t brein.

Stel je voor je was blind, doof en verlamd.
Je bent er dan toch, maar wie ben je dan?
Heb je een lichaam, of ben je je lichaam?

T gaat om zelf onderzoek, t is niet zo maar te begrijpen.
T kan een hellend pad zijn, richting heel(ing).

Een dode persoon heeft geen zintuigen meer.
Klopt helemaal, omdat t bewustzijn t lichaam verlaten heef.
Wat zweeft is t bewustzijn.
Het onbe(grijp)elijke, iets wat je niet vast kan houden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 22-07-2017 10:32
Hallo janmaat, ik doelde specifiek op de bewering dat wat wij zien een illusie is. Dus een steen die je vast kunt pakken en kapot kunt slaan tegen een andere steen. Dat die stenen er niet zijn als er geen bewuste toeschouwer is. Misschien is dat zo, dat kunnen we niet weten. De test kan niet worde uitgevoerd. En volgens mij is het ook niet relevant bij het vinden van de rust en het zijn, waar Erik van Zuydam over vertelt.
Wat Erik zegt, klinkt als muziek in mijn oren. De staat van rust, ongedwongenheid, spontaniteit, dat voelt als thuis zijn. Met de ogen dicht kom je hier makkelijker, omdat er geen visuele indrukken van buitenaf zijn.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-07-2017 16:06
Hoi Ivan.
De test is om te onderzoeken.
Wie is die IK die ziet.
Niet wat ZIET de ik.
T zelfde als, wie is die ik die keuzes maakt, en waar komt dat vandaan?
Of doe ik dit uit vrije wil? bepaal ik of jij dat zelf?
T is meer de-programmeren.

Fijn dat je t interessant vindt.
Laat t straks ook effe los, en onderzoek het in en om je heen, wat gebeurt er nou echt en waarom?
Als je na een tijdje weer eens naar hans luistert, kan t kwartje in één keer vallen.
Je zal dan niet geloven, maar VOELEN!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-07-2017 16:13
Hans Laurentius - Complete Eerste Interview: youtu.be/eW8qY1PH42I

Hans Laurentius in satsang: Er is alleen bewustzi…: youtu.be/_9yT37L3IPY

deel 1 satsang audio only A'dam 24 4 2016 - Leger…: youtu.be/5RkDP1RHqak

Satsang Audio-only Amsterdam 14 2 2016 Deel 2 - D…: youtu.be/kgVXt7injbk

deel 2 (audio only) satsang in Amsterdam 24 -4 -'…: youtu.be/qU1UDghTnG8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-07-2017 02:02
Had m al eens geplaatst, heb t idee dat je m niet gezien hebt

Jij bent niet de denker van je gedachten: youtu.be/qd0Aczk4vVo

Wat is een gedachte?: youtu.be/7CD6FngvvoE

Rust is je eerste gegeven: youtu.be/-msIeAyUj9Y
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Only you 08-07-2017 12:41
Gelukkig delen jullie niet alleen maar Facebook!
Heb een hekel hieraan daar je mettertijd afgerekend wordt?
Irak door balkvanallende en wanhoop de scheffer!
Neem nu Rutte, de onderste steen Boven? Mooi niet!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 22:41
7 things you need to know about the results of the Trump-Putin meeting
It was a political victory for both Putin and Trump with possibly important short-term geo-political implications.
theduran.com/.../

Lavrov stated that the US has agreed on the importance of respecting Syrian sovereignty and will work for a political solution. The clear implication here is that the US has agreed with Russia not to engage in regime change in Damascus. In other words , Trump more or less told Putin, ‘Assad can and will stay’.

TILLERSON: ‘Maybe Russia has the right approach to Syria and maybe the US has the wrong approach’
US Secretary of State Rex Tillerson admits that Russia may have a better approach to Syria and the US. He also said that the US and Russia have the same overall goals in Syria.
Now listen to Rex Tillerson describe the meeting in his own words.
theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 20:34
Putin And Trump Tell G20 Leaders ‘NWO Is Finished’ Right To Their Faces (?)
yournewswire.com/patin-trump-g20-new-world-order/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-07-2017 07:09
Treaty adopted on 7th July 2017
United Nations Conference to Negotiate a Legally Binding Instrument to Prohibit Nuclear Weapons, Leading Towards their Total Elimination
www.un.org/disarmament/ptnw/index.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-07-2017 11:32
US a No-Show as Historic Nuclear Weapons Ban Treaty Adopted History was just made, but nuclear-armed states stand on the wrong side of it.
commondreams.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 17:09
Only 2% of US Politicians Actually Want to Stop Arming Terrorists — Here’s Why
Military & Homeland Security Companies, Lobbyists, And Lawmakers All Profit From War
With trillions of tax dollars flowing to companies such as Boeing, Lockheed Martin, and even IBM, among others, companies that invest heavily in weapons, cyber security systems, and other technologies that are widely used in times of war would stand to lose a lot — if not everything — if all of a sudden, the United States chose to become a nation that stands for peace and free market principles.
For one, these companies have a heavy lobbying presence, ensuring that lawmakers sympathetic to their plight are elected every two years. When the possibility of a new conflict appears on the horizon, these companies are the first to lobby heavily for action.
theantimedia.org/stop-arming-terrorists/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 20:41
EXCLUSIVE: Documents expose how Hollywood promotes war on behalf of the Pentagon, CIA and NSA

Tom Secker and Matthew Alford report on their astonishing findings from trawling through thousands of new US military and intelligence documents obtained under the Freedom of Information Act.
The documents reveal for the first time the vast scale of US government control in Hollywood, including the ability to manipulate scripts or even prevent films too critical of the Pentagon from being made — not to mention influencing some of the most popular film franchises in recent years.
This raises new questions not only about the way censorship works in the modern entertainment industry, but also about Hollywood’s little known role as a propaganda machine for the US national security apparatus.

How ignorant we were.
More appropriately, how misled we had been.
medium.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 17:16
Pedogate Update: Massive Int’l Network of 87,000 Pedophiles Dismantled — Mass Media Silent

Berlin — The largely unrecognized global pandemic of child pornography has once again been thrust into the glare of the public spotlight after a massive child porn network with over 87,000 members was dismantled by German police.
According to the authorities in Frankfurt, there were also recordings of “the most serious sexual abuse of children”, such as violence against children and abuse of “the youngest.”. The platform was also used to schedule appointments to exploit and abuse children.(Netherlands?)
riggedit.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 21:31
The global elite march in four essential columns: Corporate, Academic, Political and Organized Religion.
In general, the goals for globalism are created by Corporate. Academic then provides studies and white papers that justify Corporates goals. 
Political sells Academic’s arguments to the public and if necessary, changes laws to accommodate and facilitate Corporate in getting what it wants.
Organized Religion along with church and state secures corporate, academic and political rule into a global order.
theglobalelite.org/globalists/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 21:34
Council on Foreign Relations members control both Government agency, and “private-industry” news sources. Round Table Group members in different nations control the news sources in their countries. The Council on Foreign Relations propaganda machine manipulates American Citizens to accept the particular climate of opinion the Round Table Groups are seeking to achieve in the world. Council on Foreign Relations members working in an ad hoc committee called the “Special Group” and through a vast intragovernmental undercover infrastructure called the “Secret Team” formulate this opinion in the United States.
Other branches include:
* Netherlands Institute of International Relations
theglobalelite.org/globalists/

Council on Foreign Relations members in:
* the State Department
* the National Security Council
* the Central Intelligence Agency
* the Department of Defense
* Mossad (Institute for Intelligence and Special Operations), Israel
The CFR continues to control the lives of the people through well planned psycho-political operations. These psychological operations rob citizens of the present, by creating false reality worlds. These false reality worlds are created to trick the public into acting not in their own best interest but in the best interest of a group of subtle fascists intent on creating one world order under their control.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 21:59
Deetman zet op papier hoe het onderzoek eruit moet zien. Nog vóór het advies van Deetman gepresenteerd wordt, schuift Van Luyn binnen de kerkprovincie Deetman naar voren als degene die het onderzoek moet gaan doen. Daarna geeft hij als voorzitter van de bisschoppenconferentie formeel de opdracht. Een kerkelijke bron: „Deetman was de ideale man om te voorkomen dat de Tweede Kamer zelf een onderzoek zou doen. Iemand met statuur en gezag.”

Wat Deetman niet opschreef in zijn misbruikrapport
Wim Deetman presenteerde deze week zijn laatste rapport over het misbruikschandaal in de Rooms-Katholieke Kerk. Geen enkele bisschop is opgestapt. En dat terwijl er ernstige verwijten waren. Maar die schreef Deetman niet altijd op.
nrc.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 22:00
DRIE JAAR ONDERZOEK, TWEE RAPPORTEN
In zijn eindrapport (2011) concludeerde de commissie-Deetman dat sinds 1945 „enkele tienduizenden" jongens en meisjes seksueel misbruikt zijn door kerkdienaren. Het rapport was niet volledig, berichtte deze krant.
Een melding aan de commissie, over de castratie van een minderjarige jongen na zijn aangifte van seksueel misbruik, kwam niet in het eindrapport. Zo ging het ook met de rol van de latere KVP-premier Victor Marijnen die zich inzette om gratie te krijgen voor broeders die ontucht pleegden.

Tegenover een Kamercommissie verwierp Wim Deetman daarna de suggestie dat hij „bewust” informatie uit zijn rapport heeft gehouden.
Het tweede rapport-Deetman, over geweld tegen vrouwen en meisjes, bevat tientallen onjuistheden, zegt de belangengroep Vrouwenplatform Kerkelijk Kindermisbruik (VPKK). Het VPKK ontving „een regen” aan klachten.
Meldingen zijn niet opgenomen of de ernst van de feiten is verkeerd weergegeven, soms met een bagatelliserende formulering.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 17:19
De inquisitie en de Heksenhamer
De inquisitie speelde een grote rol bij de heksenvervolgingen. Deze rechtbank werd in de dertiende eeuw door de rooms-katholieke kerk ingesteld „om afvalligen te bekeren en anderen ervan te weerhouden van het geloof af te dwalen”, zegt het boek Der Hexenwahn. De inquisitie trad op als de politiemacht van de kerk.

Op 5 december 1484 vaardigde paus Innocentius VIII een pauselijke bul uit die hekserij veroordeelde. Hij benoemde ook twee inquisiteurs, Jakob Sprenger en Heinrich Kramer, om het probleem aan te pakken. Deze twee mannen brachten een boek uit genaamd Malleus Maleficarum, de Heksenhamer. Katholieken en protestanten aanvaardden het boek als de autoriteit op het gebied van hekserij. Het bevatte verzonnen verhalen over heksen, gebaseerd op volksoverleveringen. Er stonden theologische en wettelijke argumenten in tegen hekserij en ook richtlijnen voor het opsporen en ombrengen van heksen. De Heksenhamer is wel beschreven als „het meest kwaadaardige (...), het meest schadelijke boek in de wereldliteratuur”.
Iemand kon van hekserij beschuldigd worden zonder dat er bewijzen waren. Het boek Hexen und Hexenprozesse zegt hierover dat processen „alleen ten doel hadden een bekentenis van de beklaagde los te krijgen door middel van overreding, dwang of geweld”.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 17:20
Martelingen waren aan de orde van de dag.
De Heksenhamer en de pauselijke bul van Innocentius VIII leidden tot grote heksenjachten in Europa. En de uitvinding van de drukpers droeg ertoe bij dat de hysterie zich sneller verspreidde en zelfs naar Amerika oversloeg.

In 1631 schreef Friedrich Spee, een jezuïetenpater die veel ’heksen’ naar de brandstapel had geleid, dat volgens hem geen van hen schuldig was. Hij waarschuwde dat er niemand zou overblijven als de heksenvervolging zo doorging.

Wat kunnen we van die afschuwelijke periode in de geschiedenis leren? Toen geestelijken de ware leer van Jezus Christus gingen vervangen door religieuze leugens en bijgeloof, leidde dat tot verschrikkelijke gruweldaden. Zoals de Bijbel had voorzegd, brachten zulke personen schande over het ware christendom en werd er „schimpend over de weg der waarheid” gesproken (2 Petrus 2:1, 2).
www.jw.org/.../heksenvervolging-in-europa
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-07-2017 20:33
(The Pope Demands a ‘One World Government’ to ‘Save Humanity’
livetheorganicdream.com/.../)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-07-2017 07:07
(WHY DID THE VATICAN REMOVE 14 BOOKS FROM THE BIBLE IN 1684?
In the year 1611 the Bible was translated from Latin into English. Back then the Bible contained a total of 80 books and the last 14 books, which today have been excluded
In 1684 all of these books were removed from all versions except for a 1611 edition, which was the very first edition translated into English.)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-07-2017 18:16
In a new interview, Pope Francis said he fears there are “very dangerous alliances between powers who have a distorted view of the world,” including such an alliance between the United States and Russia.

Pope Francis told his interviewer, the Italian journalist Eugenio Scalfari, that he was worried about the G20 summit, which brings together leaders from 20 of the largest economies in the world, along with finance ministers and central bank governors.

“I’m afraid that there are very dangerous alliances between powers who have a distorted view of the world: America and Russia, China and North Korea, Putin and Assad in the war in Syria,” Francis reportedly said.
mainerepublicemailalert.com/2017/07/10/47965/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-07-2017 19:31
De Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens
Organisation for the Prohibition of Chemical Weaponsen afgekort tot OPCW is een autonome internationale organisatie die haar zetel heeft in Den Haag.
De organisatie werkt samen met de Verenigde Naties.
nl.m.wikipedia.org/.../...

Syria SLAMS OPCW report as terrorists claim false flag attack in Ghouta
theduran.com/.../

Propaganda campaign on ‘Damascus using
chemical weapons’ is launched
“There will be more of such videos, and they will be of different quality – either low-grade, like this one or of Hollywood level. There will be many fakes, the planned campaign is a massive one,” the Foreign Ministry spokeswoman said.
rt.com/.../...

Welkom op de website van de Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens in Den Haag.
De PV is gevestigd in het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.
permanentevertegenwoordigingen.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-07-2017 19:42
dat beatrix varken zit nog steeds overal met haar vingers diep in.
mongooltje willempie is maar een puppet.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 17:10
US Expands Military Footprint in Syria to EIGHT Bases
JULY 5, 2017
“The US is setting up its military bases in the territories that were liberated from Daesh by our fighters during the fight against terrorism,” ~ Senior Representative of the US armed, proxy, SDF forces.
With very little fanfare from the western media, the US is quietly creating a hostile military footprint inside Syria.
By establishing a chain of airbases, military outposts and missile bases inside Syria, the US is illegally, stealth-occupying a sovereign nation. The number of US military installations in Syria has increased to eight bases according to recent reports, and possibly nine according to one other military analyst.
21stcenturywire.com/.../...
US Military Footprint is Strategically Placed
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-07-2017 18:53
waarom zijn er reacties en linkjes weggehaald bij de global warming leugen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 05-07-2017 15:16
Je zou 1897 kunnen beschouwen als de eerste stap naar de staat Israël. Herzl wilde deze echter vestigen in Argentinië, ook al vond hij Palestina het historisch joodse thuisland. Het waren slechts plannen en dromen. En over dromen van een Joodse staat binnen Palestina kunnen we nog veel verder in de geschiedenis terug gaan.
Zelfs Napoleon bood de Joden in Palestina een thuisland aan.
.
Pas rond 1920, voor zover ik uit documenten begrijp, na de 1e wereld-oorlog en in de voorbereiding van de 2e Wereld-oorlog werden de echte voorbereidingen getroffen.

De 6 miljoen vermoorde Joden is een symbolisch getal geworden. Of het er 6 miljoen geweest zijn of 3 miljoen, dat is in de kwestie van het ontstaan van Israël niet van belang. Iedereen moet voor zichzelf maar bepalen hoeveel er vermoord zijn.

Feit is dat de massale moord op Joden, de Holocaust, misbruikt is om dat land te stichten. Bestudeer de rol hierin van o.a. de Rothschild eens.

Dat de moord op 6(?) miljoen Joden aangegrepen is om herstelbetalingen af te dwingen, geloof ik niet. Dat was gewoon een eis. Bovendien begon het afbouwen van de betalingen al in 1921 en bovendien propte de VS Duitsland vol met leningen om het land van hen afhankelijk te maken.

Het was (volgens mij dan) wel degelijk om de geesten rijp te maken om het land Palestina voor de Zionisten van Rothschild te kunnen veroveren om van daar uit het Midden Oosten, met alle grondstofen te kunnen veroveren zoals we hebben kunnen zien.

Er zijn veel documenten te vinden waaruit de belangen van de VS en Engeland in Duitsland worden aangetoond.
Nee, het Westen had Duitsland veel te hard nodig in de tweede poging om de Sovjet Unie te vernietigen nadat de eerste keer mislukt was.

Verder ben ik het helemaal met je eens wat de politiek van Israel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 04-07-2017 22:34
Het was helaas een beetje (erg) laat, dus ik lees het hele artikel morgen, maar 1 zin viel me op ''Israël of de dependance van Israël, de VS''
Dat is een heel interessante opmerking. maar is het niet zo dat de hele 1% kliek vanuit alle in in bezit zijnde (belangrijke) landen bezig is de wereld te veroveren, zodat net zo goed gezegd kan worden dat Israel een dependance is van de VS (of de UK)?
Het is bewezen dat rond 1920 bepaald is dat de staat Israel gesticht moest worden. Dat dit ten koste ging van de moord op 6 miljoen joden maakte ze niks uit.
Wat denk jij Nexus?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-07-2017 11:15
De eerste stappen naar Israël werden gemaakt in 1897 tijdens het eerste zionistische congres met Theodor Herzl.

Ik noem de VS een dependance omdat alles wat de VS doet in het teken staat van Israël. Het 6 miljoen doden verhaal geloof ik niet omdat dit tientallen keren eerder voorbij is gekomen. Dat was de grote leugen die ze nodig hadden om herstelbetalingen te kunnen eisen van Duitsland en de westerse landen zodat ze meteen machtig konden worden. Israël heeft één van de meest getrainde legers.

Er is ook niemand die iets onderneemt tegen Israël als ze internationale regels overtreden. De Golanvlakte is daar een perfect voorbeeld voor dat ze stalen tijdens de 6 daagse oorlog in 1967. Iedereen heeft dit veroordeeld maar toch is het Israëlische leger er nog steeds de baas. Nu doen ze net alsof dat gebied van hun is en gebruiken ze het om het Syrische leger te kunnen aanvallen. Huurlingen schieten wat mortiergranaten de Golanvlakte in en israel heeft weer een aanleiding om "zich te verdedigen"!

Dat is wat er van denk!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-07-2017 18:52
vanaf minuut 10
(en minuut 22 / 26)
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 22:46
Italian Police Raid Drug-Fueled Gay Sex Orgy at Vatican Priest's Apartment

Police have raided a cardinal's apartment near the Vatican amid reports of a drug-fueled gay orgy. The incident comes as the Roman Catholic Church appears racked by conflict and scandal four years into Pope Francis's reign.

Police entered an apartment where a priest lived. The priest reportedly serves as a secretary to Cardinal Francesco Coccopalmerio, the head of the Pontifical Council for Legislative texts.

Cardinal Coccopalmerio is a personal adviser to Pope Francis.

An Italian newspaper said police raided the apartment in June after complaints from neighbors who reported unusual behavior.
The police reportedly found drugs and several men having sex when they entered the apartment.

The priest was reported on suspicion of drug offenses.

The apartment reportedly belonged to the Congregation for the Doctrine of the Faith, which investigates sexual abuse by priests.
sputniknews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-07-2017 18:53
California: Hundreds Arrested in Massive Child Sex Ring Including Entertainers, Politicians and Clergy
defiantamerica.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 22:50
Navy SEAL Has Assets Ceased For Trying To Expose Elite Pedophile Ring
worldtruth.tv/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 22:52
Jim Carrey Framed for Killing Girlfriend After Exposing Illuminati Secrets
humansarefree.com/.../...

activistpost.com/.../...

The Real Reasons Why Podesta Must Testify In Secret
thecommonsenseshow.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 09:24
Despite 200 Israeli Nukes Aimed At Iran,
US To Fund Israel Defense To Tune Of $700M

WASHINGTON, D.C.– In what can only be described as yet another massive giveaway of military aid, the Senate Armed Services Committee’s latest draft of the 2018 National Defense Authorization Act (NDAA) would give $705 million to Israeli missile defense programs.
The sizable sum is a remarkable $588 million increase from the request made by President Donald Trump and a $105 million increase from last year’s NDAA.
The amount of aid is so massive that current figures place the amount of U.S. military aid given to Israel on a daily basis at $9.8 million.

(While most are developed by Israeli weapon manufacturer Rafael Advanced Defense Systems, some are made in cooperationwith U.S. arms giant Raytheon. Both companies are sure to greatly benefit)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 09:25
Some have argued that Israel’s huge missile defense system is overkill, given the type of rockets that have targeted Israel in the past.
For example, rockets launched by Hamas – which are mostly homemade and by no means military-grade – have caused minimal casualties compared to the repeated bombings of Gaza conducted by the Israeli Defense Forces over the years.


In addition, Israel has long maintained that the development of state-of-the-art missile systems is essential in defending itself against Iran, citing concerns about Iran obtaining a nuclear weapon despite the 2015 Iran nuclear accord. However, U.S. and Israeli intelligence agencies are well aware that Iran has never had a nuclear weapons development program and that all of the nation’s nuclear activity has been used for civilian purposes.

Israel, by contrast, is widely known to have several hundred nuclear warheads in its arsenal, many of which are presumed to be exceedingly powerful and possess sophisticated delivery capabilities. According to leaked emails from former U.S. Secretary of State Colin Powell,

Israel has hundreds of nuclear weapons pointed at Iran. In addition, despite being the only nuclear power in the Middle East, Israel is the only country in the region that has refused to sign the nuclear weapon non-proliferation treaty.  
See the infographic below for more on US military aid to Israel:
www.mintpressnews.com/.../229397
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 09:26
Israel Seizes Solar Panels Donated To Palestine By The Netherlands
The Dutch government-donated
July 4, 2017 www.mintpressnews.com/.../229420
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 09:38
Tel Aviv is trying to prevent Assad’s forces from reaching the Golan Heights and regaining control over the areas that Israel has been illegally occupying for the last 50 years now and is supporting various kinds of terrorists.
veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-07-2017 22:49
Map update: Israel-backed Golan militants to continue offensive operations
almasdarnews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-07-2017 14:34
TEL AVIV PAYS AL QAEDA FIGHTERS’ SALARIES: THE SYRIAN WAR’S WORST KEPT SECRET THAT COULD BECOME ISRAEL’S NIGHTMARE
Earlier this month, the Wall Street Journal published an interview with a Syrian rebel commander and half a dozen fighters, who confirmed the worst kept secret of the Syrian conflict: Israel is directly aiding Syrian rebel factions with both humanitarian and financial aid.
Israel’s involvement “is much deeper and more coordinated than previously known and entails direct funding of opposition fighters near its border for years,” the report said.
Israel is directly aiding Syrian rebel factions with both humanitarian and financial aid. Israel’s involvement “is much deeper and more coordinated than previously known and entails direct funding of opposition fighters near its border for years,” the report said.
www.globalresearch.ca/.../5597339
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-07-2017 17:18
by all means let’s organize to revoke the White Helmets’ Oscar due to misrepresentation and fraud.

russia-insider.com/.../ri20286
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-07-2017 18:12
Russia Insider calls for an investigation and if all checks out for the perpetrators to be dealt with severely

A gruesome video of what appears to be Russian mercenaries torturing an Arab man in Syria to death with a sledge hammer has appeared on the internet.

The torturers are Russian-speaking but as South Front points out they're not wearing official uniforms of the Russian military and carry antiquated weapons that are not longer in use by the Russian military. They are also very ragged. If they are Russian, they are mercenaries.

One of them is carrying a patch spelling out in Russian "I'm just gonna hurt you really, really badly", taken from the dystopian Hollywood film The Suicide Squad.

In the video one of the torturers can be heard saying in Russian "Let's start, fucking ISIS." which established they at the very least believe the man to be an ISIS fighter.

The man in turn repeatedly speaks the phrase "I bear witness that there is no god but God" and pleads for mercy in Arabic establishing he is at the very least Arab if not Syrian.

The torture shown is real. Some of the hammer blows miss—they can be heard connecting with the hard concrete surface.

sott.net/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-07-2017 18:14
ISIS does not lack for Russian speakers so we could conceivably be looking at a "false flag" atrocity with ISIS fighters impersonating Russians.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-07-2017 18:21
en een mooie voetnoot van SOTT to make some sense ..

Comment: Wars act as attractors for sadists, where they are able to do what relatively normal and stable societies would not otherwise allow them to do. Just like psychopaths thrive in chaotic corporate environments, they thrive in the chaos of war zones. It doesn't really matter which side they're fighting on, as long as they get to play the "game".

Healthy societies recognize these individuals and treat them accordingly. Unhealthy ones say, "What's the big deal? They're getting the job done." We all know how America treats their psychopathic mercenaries: by giving them a free pass. It will be interesting to see the Russian response to this, if there is any.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-07-2017 18:55
m.youtube.com/.../

laatste minuten
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 07:50
youtube met pater maes over syrie in belgie
(misschien een idee voor een intervieuw?)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Helen 04-07-2017 13:58
Citaat:
Wie oh wie, behalve de journalisten van mainstream media, geloven nog in de leugens die rond Syrië en president Assad verteld worden?
Goed opgemerkt! In America wordt gesproken over een twee partijen stelsel: Democratische Partij en de Republikeinse Partij.
In Nederland hebben we ook een twee partijen stelsel, namelijk de Main Stream Media en de burgers.

Dat kwam goed naar voren tijdens de opkomst van Pim Fortuijn, de media brandde Pim Fortuijn volkomen af en het volk koos massaal voor Dhr. Fortuijn.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-07-2017 18:55
Tens Of Thousands Protest New World Order In London – Media Blackout
Tens of thousands of British citizens have taken to the streets of London to protest the New World Order and their attempts at purging the poor from society.
Protestors gathered in front of the BBC headquarters in London in response to the collusion between the elitist government and the media who both covered up
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Henri 04-07-2017 09:04
Tip

Jullie plaatsen uitstekende artikelen !
Alleen mis ik een facebook button onder de artikelen om ze op mijn facebook pagina te delen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 04-07-2017 08:39 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 04-07-2017 08:43
Propaganda – Part 3 (Society)
freedom-articles.toolsforfreedom.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 04-07-2017 08:31
How al-Qaeda Became An American Ally In ‘The War On Terror’
thelastamericanvagabond.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen