banaOp 5 december 2016 plaatst de Telegraaf een artikel over Bana Alabed, een Syrisch meisje dat in vlekkeloos Engels twitterberichten de wereld in zou sturen over de misdragingen van het Syrische en Russische leger in Aleppo. Wat de Telegraaf bewust niet vertelt is dat dit meisje gebruikt wordt door de terroristen van El Nusra om hun “ Fake News “ lees, propaganda, wereldwijd te verspreiden.

De mainstream media lijken maar niet te leren van hun fouten. Keer op keer gebruiken ze kanalen waarbij elke vorm van integriteit ontoetsbaar is, sterker nog, deze keer komen de berichten uit Oost Aleppo waarvan iedereen weet dat de mensen aldaar al jaren onder erbarmelijke toestanden leven net door die terroristen. Toch nemen ze deze berichten over en verkopen ze als waarheid. Wat zegt dit over de mainstream kanalen?

Eén van de twitterberichten van Bana luidt als volgt;

bana start worldwar

Alsof een kind van 7 jaar dit zelf bedenkt!

Alleen al de hashtag HolocaustAleppo…..

Als je het woord holocaust ergens ziet kun je er gif op innemen dat hogere instanties zich ermee bemoeien. Instanties die er baat bij hebben de oorlog in Aleppo te vergelijken met een holocaust. Denk dan aan Israël, de VS, de UK en vele andere westerse overheden die al sinds het begin van de oorlog in Syrië aan de kant van de terroristen staan en deze dan ook met raad en daad bij staan. Dat is vandaag de dag gewoon een bewezen feit. Door telkens de namen van de terroristen te veranderen proberen deze landen twijfel te zaaien over wie die zogenaamde rebellen werkelijk zijn. Na El Qaida kregen wij ineens allerlei andere terroristenclubjes erbij. Dit werd door het Pentagon in samenwerking met de media gedaan om de terroristen van El Qaida vrij baan te geven, gewoon een andere sticker erop en El Qaida is ineens geen terroristische organisatie meer maar een rebellenclub die strijd voor gerechtigheid en vrede. Dat hebben jullie toch allemaal kunnen zien de afgelopen jaren. Met veel liefde sneden ze talloze mensen de strot door, verkrachtten ontelbare jonge vrouwen en kinderen en verkochten ze als slaven aan iedereen die er maar geld voor wilde geven. Wij weten allemaal welke smeerkezen daar veel geld voor over hebben! Ook de straten van de door het Syrische leger heroverde gebieden waren feilloos schoon, de bloemetjes in de borders, de grasveldjes vers gemaaid. Gebouwen verkeren allemaal in topconditie en de mensen spreken enkel met veel respect en lof over hun voormalige bezetters van El Nusra! Hebben jullie dat allemaal gemist?

Oké, alle gekheid op een stokje. Het is natuurlijk idioot te noemen dat dit soort zaken door onze nieuwskanalen als bewijs worden gepresenteerd dat de Russen en het Syrische leger oorlogsmisdaden begaan. Keer op keer wordt bewezen dat meldingen in de mainstream van bombardementen op ziekenhuizen, kerken en scholen in Oost Aleppo simpelweg verzonnen zijn. Ziekenhuizen die 1 jaar geleden met de grond gelijk gemaakt zouden zijn door de Russen staan nog fier overeind en behandelen dagelijks duizenden mensen. De Russen reageerden vorig jaar nog regelmatig op dat soort berichten met foto’s van de vermeende zogenaamd vernietigde gebouwen waarop met tijdsstempel duidelijk te zien is dat ze nog staan en volledig intact zijn, vandaag malen ze er niet meer om deze bewijzen te leveren, ze komen toch niet in ons nieuws.

Aan de berichtgeving van het meisje Bana kun je ook zien dat het puur een hetze is tegen de Russen en het Syrische leger. In vrijwel elk bericht staat dat de Russen haar bombarderen. Hoe weet een meisje van 7 jaar dit? Kan jouw dochter het onderscheid maken tussen verschillende nationaliteiten, bovendien vanuit een schuilplaats? Bijzonder knap. Tenzij meisje Bana helemaal zelf geen twitterberichten plaatst maar iemand die haar account aangemaakt heeft en daar bepaalde politieke en militaire belangen bij heeft zoals het bespelen van de publieke opinie, in de hoop een No Fly Zone af te dwingen, net als in Libië enkele jaren eerder. Wij weten allemaal wat daarvan terecht is gekomen. Het rijkste Afrikaanse land is nu helemaal naar de klote geholpen en precies dat is de doelstelling van de elite. Er zit olie en gas in de grond, sterke overheden of landen zijn dan niet gewenst, liever heeft de elite dat daar dan gemakkelijk beïnvloedbare figuren zitten die alles doen om hun eigen bankrekening te spekken. Dat zijn dan de dictators waar wij allemaal van gruwen, poppetjes van de elite om aan geld, macht, olie en heel veel kleine kindjes te komen om hun vreselijke seksuele voorkeuren te kunnen botvieren. Bana heeft het er maar druk mee te zorgen dat de eerder genoemde mensen van de elite en de dictators hun zin krijgen. Haar twitteraccount volgt ook de White Helmets en andere organisaties die verbonden worden aan terroristen. De White Helmets werden in 2013 opgericht met Brits en Europees geld. Hoe vaak hebben wij deze ogenschijnlijke levensredders al mensen onder het puin vandaan zien halen. Vreemd gegeven echter is dat niemand van de mensen die de afgelopen dagen via de door de Russen en Syrië opgezette corridors Oost Aleppo ontvlucht zijn de White Helmets kennen of ooit maar gezien hebben tijdens een reddingsactie. Ook blijkt uit de talloze verhalen van de gevluchte burgers van Oost Aleppo dat er helemaal geen gematigde terroristen zijn en geen opstandelingen, alleen huurlingen en terroristen die de bevolking alles ontzegd hebben en jarenlang geterroriseerd. Samen met de sancties die de VS, de EU Syrie oplegden heeft dit geresulteerd in duizenden extra dode mensen.

Een persconferentie met Eva Bartlett over de toestand in Syrië, in het bijzonder Oost Aleppo maakt korte metten met de lezingen die wij dagelijks in onze kranten voorgeschoteld krijgen als waarheid en op TV zien in onze journaals. Ook meisje Bana valt hiermee gigantisch door de mand, natuurlijk niet het kind zelf dat gebruikt wordt door de terroristen om bepaalde partijen zwart te maken, telkens weer met dat ene beoogde doel, een no fly zone af te dwingen via de VN, neen, de organisaties die daarachter steken, de nieuwe lichting militairen die zich vermommen als terroristen en zich ook zo gedragen of de talloze NGO’s die allemaal de lezing van de mainstream media als waarheid uit dragen. De video en vooral de woorden van Bartlett maken duidelijk wat Bovendien als enige jaren beweert, er zijn geen rebellen, er zijn geen gematigde terroristen, er is geen opstand gaande in Syrië, geen burgeroorlog maar een proxy oorlog gevoerd om een ongewenste leider van een soeverein land met heel veel geweld en burgerdoden af te zetten.

Een Noorweegse “journalist” probeert nog even om Eva Bartlett een hak te zetten en komt met een tweeledige vraag over de situatie op de grond waarbij hij hoopt dat Eva geen antwoord kan geven. Wel nu, Eva kan dit wel en hoe, daar heeft deze zichzelf journalist noemende man duidelijk niet van terug! Eva zet hem op zijn nummer en kaatst zijn tweede vraag meteen terug. Je hebt het over internationale organisaties op de grond in Oost Aleppo, welke organisaties bedoel je dan? Uhh….precies vervolgt Eva, er zijn geen internationale organisaties aanwezig in Oost Aleppo! Luister en kijk zelf verder hoe Eva een met de elite collaborerende broodschrijver volledig met de grond gelijk maakt! Ik hoef jullie niet te vertellen dat deze belangrijke mededelingen niet te vinden zullen zijn in de nieuwsrubrieken van de vaderlandsche TV of kranten, in het hele westen worden deze en andere belangrijke feiten verzwegen omdat de elite nu eenmaal wil dat Assad het veld ruimt en dan sneuvelt de waarheid altijd als eerste.

Het is maar goed dat er fake news sites zijn zoals Bovendien die dit soort gesprekken en persconferenties wel laten zien!

Inmiddels is Aleppo bijna helemaal bevrijd maar doemen er donkere wolken op aan de horizon van Palmyra. De president van de vrede Obama, die meer oorlogen gevoerd heeft dan welke voorloper dan ook, heeft afgelopen week het verbod van wapenverkoop aan terroristen opgeschort en meteen daad bij het woord gevoegd door de terroristen die no actief zijn in Syrië te voorzien van zware wapens, tanks, manpads, etc. waarmee pakweg 4000 huurlingen de eeuwenoude stad Palmyra weer hebben aangevallen. Volgens tegenstrijdige berichten is de stad al dan niet weer gedeeltelijk in handen van de terroristen. Hanuka-kadootje van Obama aan de bevolking van Syrië!

Ook de internationale hulpverlening aan de Syrische bevolking bestaat niet. Regelmatig horen wij van transporten van de VN voor burgers in Syrië. Jammer maar helaas, die zijn er niet. De enige die de bevolking daadwerkelijk helpen zijn de Russen en hun coalitiepartners van Hezbollah en Iran. Meer als 100 duizend mensen zijn nu via de door de Russen opgezette corridors gevlucht, zij worden opgevangen en krijgen van het Russische leger hulpmiddelen, voedsel, medicijnen en het Russische leger ontdoet elk terug gewonnen dorpje of stad meteen van mijnen door er honderden mijnenexperts op te zetten. Want de lieve gematigde rebellen hebben zowat elke voordeur, straat, lantaarnpaal, steen, voorzien van mijnen om nog wat extra menselijk leed te veroorzaken als ze vertrokken zijn!

Alle reden voor Obama om nog maar wat extra wapens te doneren aan die geweldige rebellen die zouden vechten voor de vrijheid van de Syrische burgers! Iemand die nu ook nog maar durft te beweren met droge ogen dat er daadwerkelijk een burgeroorlog aan de gang is in Syrië moet zich diep en diep schamen. Het is een feit dat deze hele oorlog enkel en alleen bestaat omdat een klein handje vol supermachtige mensen een wensenlijstje hebben en dat over de ruggen van desnoods 400.000 onschuldige gedode burgers voor elkaar willen krijgen.

Stem straks vooral op politieke partijen van de gevestigde orde en maak je daarmee medeschuldig aan de moordpartijen die deze gasten wereldwijd organiseren en met raad en daad bij staan!

Reacties   

# Onlyyou 18-12-2016 13:00
Elk land schrijft zijn hypocriete geschiedenis, maar ook zijn propaganda?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 17-12-2016 20:54
Those “final messages” from Aleppo Syria look mor…: youtu.be/jVavSHSAN48
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 17-12-2016 18:38
SYRIA: Child Exploitation: Who is ‘Bana of Aleppo’?
21stcenturywire.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2016 18:00
BANA, het viel me al op dat het meisje op de foto een engelstalig truitje aanhad.

A Syrian activist Maytham Al Ashkar contacted the 7-year-old Twitter star, Bana Alabed, on November 27, offering to evacuate her family from eastern Aleppo. After a month, someone who identified herself as Bana's mother responded. "What happened after, convinced me that Bana's account is the ultimate propaganda stunt," Maytham told Sputnik.

Bana's account, designated by Twitter as "verified", was set up three months ago, and has since gathered over 310,000 followers. The tweets, written by both Bana and her mother, Fatemah, who says she taught her daughter to speak English, depict life under siege in east Aleppo.

Read more: sputniknews.com/.../...

lees maar snel verder
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2016 18:21
er moet even iemand die verstand heeft van computers de tweets van staatenlos lezen of het een trol is die bewijs gefaked heeft en sputnik eringetuint is of dat het echt is.. ik kan het niet beoordelen geen verstand van.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 16-12-2016 20:56
Bana's moeder heeft rechten gestudeerd. Rechten in Syrië gaan helemaal in het Arabisch. Mensen die contact zochten met het twitteraccount van Bana en vroegen hoe dat zat dat mama geen Arabisch spreekt, eerden verwijderd. De Britse geheime dienst blijkt hierachter te zitten. Lees het hele verhaal op Sputnik en je weet hoe het zit.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-12-2016 17:49
Dat de britse geheme dienst erachter zit wordt mede bepaald door het twitteraccount van bana te lokaliseren en de lokatie tweet dient als bewijs. Echter wordt er in de volgende tweets zelf gesteld dat het twitter account dit niet weergeeft alleen in die van het eigen twitteraccount. Tenzij ze het account van bana hebben gehackt. Ik heb ook de tweets gelezen en niet alleen het sputnik artikel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2016 18:35
feit: mama bana spreekt alleen engels.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jolo 16-12-2016 10:02
Als dit de enige tak van industrie moet worden?
Eindigt dit al in een apocalyps?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 14-12-2016 19:03
De MSM Leugen over Aleppo
www.youtube.com/watch?v=h2NjJf-wcPc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 14-12-2016 19:06
"Aleppo totally liberated from foreign-backed militants"
www.youtube.com/watch?v=JzJfefPMbn8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# formidabele 14-12-2016 09:45
Het is hetzelfde wat de top, de NWO wil horen, dat de economie booming is?Ja voor de zakenvullers?
En wordt daarmee alleen maar meer geweld mee aangewakkerd?
Dit soort media moet geboycot worden, maar hoe?
Geen machtiger wapen als dit?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-12-2016 17:42
jawel,een revolutie,maar niet door nederlanders.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-12-2016 17:17
A draft document for the EU leaders to approve, prepared by the Dutch and seen by Reuters, also rules out financial or security guarantees for Ukraine and spells out that Ukrainians are not being given the right to live and work in the bloc.
“The stakes are high,” one diplomat said. “At the end of the day, if the association agreement is not ratified by the Dutch, it will be a defeat for Ukraine, a defeat for the EU and a victory for Russia.”
theduran.com/.../

Rutte is trying to free himself from a political bind after Dutch voters rejected the so-called association agreement in a referendum in April. He plans to go back to his parliament to win an endorsement that would overwrite the negative vote.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-12-2016 16:42
Mainstream media upset
Al Qaeda was defeated in Aleppo.
Here is how they covered Aleppo’s liberation
theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Marc 12-12-2016 23:37
Dank Nexus.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-12-2016 16:25
goed artikel nexus!
mooie link spring!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 13-12-2016 20:55
Mooie zet van Eva! ;-)
Dank petra. :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-12-2016 09:56
Fake news, human suffering and the fight against terrorism
openparachute.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen