Propaganda SyrieDe laatste weken krijg ik wel eens de vraag waarom wij zoveel over Syrië schrijven en minder aandacht hebben voor andere zaken. Wel nu, Syrië is op dit moment voor ons zo belangrijk omdat met de propaganda die er over geschreven wordt precies dat gedaan wordt waarover wij de afgelopen jaren schrijven. Men probeert onze gedachten te sturen via de mediakanalen en als ze dit nu lukt met Syrië, ondanks de ontelbare bronnen die vrijwel elke letter van de mainstreamkanalen weerleggen, lukt ze dit met alles. Dat moeten wij zien te voorkomen door voortdurend elk nieuwsbericht vanuit de propagandakanalen te weerleggen met hard bewijs.

Zelfs alom gerespecteerde verslaggevers/presentators van reisprogramma’s ontkomen niet aan de propagandamachine. Bovendien kreeg een linkje gestuurd over Floortje Dessing, terug naar Syrië, het linkje werd mij toegespeeld omdat het beelden zou bevatten van hoe Syrië er nu bij ligt en wellicht dat er misschien iets van waarheid terug te vinden zou zijn in die aflevering. Helaas. Al vanaf het begin van de uitzending gaat het faliekant mis. Floortje weet de reislustige kijkers te vertellen dat Syrië sinds 2011 in een burgeroorlog verwikkeld is die begon in de provincie Daraa. Floortje kletst hier simpelweg de media na terwijl ze met het grootste gemak aan de burgers aldaar had kunnen vragen wat er werkelijk aan de hand was. Ze gaat verder, opstandelingen lieten zich voor het eerst horen in Daraa, daar werden ze echter met grove middelen neergeslagen door het bewind van Assad. Het antwoord op de stelling van Floortje is; http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/syrie/573-syrie-en-de-financiele-elite-wie-zitten-er-achter-de-opstanden

Mosul en Aleppo, goede doden in Mosul, slechte doden in Aleppo.

Onze nieuwskanalen en kranten vertellen ons deze dagen dat het Iraakse leger samen met een coalitie onder leiding van de VS een grote militaire actie is begonnen om Mosul in Irak te bevrijden van terroristen. Zoals gebruikelijk bombarderen de VS en vrienden er lustig op los en vallen er heel veel burgerslachtoffers. Natuurlijk worden deze slachtoffers op het conto van de terroristen weg geschreven en zijn alle bombardementen zogenaamde precisiebombardementen. Dat dit laatste niet klopt maakt een niet verteld bericht duidelijk van een luchtaanval door twee Belgische straaljagers op een dorpje in Aleppo waar geen terroristen waren. De NATO en België ontkennen in alle toonaarden dat dit gebeurd is maar de Russische kant heeft glashard bewijsmateriaal. Kortom, de westerse lezing van de strijd om Mosul zegt; wij zijn goed bezig, bombarderen alleen daar waar wij zeker van zijn dat er terroristen zitten en als er burgerslachtoffers vallen dan is dat de schuld van de terroristen. De afgelopen maanden echter is het ronduit bewezen dat zowel het hulpkonvooi alsook de aanval op Syrische militairen die verwikkeld waren in een strijd met Al Nusra, voorheen El Qaida, alsook aanvallen op scholen, markten, ziekenhuizen, etc. allemaal uit de koker kwamen van Westerse landen of hun handlangers.

In Aleppo geeft de mainstream media een compleet ander beeld van de strijd. Als daar burgerslachtoffers vallen dan is dat de schuld van Rusland en Syrië die zoals de oplettende lezer inmiddels wel weet, proberen om de door het westen betaalde huurlingen ( terroristen ) uit de stad te verwijderen. Dat wordt met de week moeilijker want deze groepen, die door de westerse media als gematigd bestempeld worden, krijgen voortdurend nieuwe wapens van het Westen en weten zich dankzij de kortstondige tussenpauzes en aanvoer van benodigde materialen en levensmiddelen, telkens weer in te graven, mede dankzij de westerse inmenging. Deze huurlingen houden ongeveer 250 duizend mensen gegijzeld in een stad van pakweg 2 miljoen inwoners. Het grootste gedeelte van Aleppo is dus al in handen van het regeringsleger en krijgt vanaf het moment van bevrijding de nodige voeding en verzorging. Dat de huurlingen de andere mensen gijzelen wordt in westerse kranten omschreven als schuld van Rusland en Syrië. De bombardementen van het Russische leger in samenwerking met het Syrische leger loopt wel goed. Primair belang is dat er geen onschuldige mensen dood gaan door bombardementen. Deze worden dan ook alleen uit gevoerd als zeker is dat er geen burgers bij om zullen komen. Om de terroristen in Aleppo een kans te geven zich te verwijderen uit dat laatste stadsdeel is er een korte gevechtspauze geweest. Tijdens deze pauze konden de terroristen zich terugtrekken zonder dat er op hen geschoten zou worden. Daarnaast waren er enkele zogenaamde corridors gemaakt waar burgers naartoe konden komen en in bussen naar andere stadsdelen vervoerd konden worden richting veiligheid. In onze kranten lazen wij gisteren en vandaag dat de burgers van het belegerde stadsdeel geen interesse hadden in de corridor, liever bij de “rebellen” bleven dan bij die vermaledijde Russen. De werkelijkheid ligt iets anders. De zwaar in paniek geraakte huurlingen verhinderen de burgers om gebruik te maken van de corridors. Mensen die proberen gebruik te maken van deze corridors worden in koelen bloede vermoord ten overstaan van iedereen. In feite worden nu door huurlingen, die betaald worden en voorzien van wapens en proviand door het westen, 250 duizend mensen gegijzeld gehouden. De Russen en het Syrische leger willen niet bombarderen in de wetenschap dat deze mensen als menselijk schild gebruikt worden maar willen ook de huurlingen geen tijd gunnen zich te hergroeperen en wellicht voorzien te worden van weer nieuwe wapens.

Sowieso is de actie van de VS samen met het Iraakse leger een poging om zoveel mogelijk huurlingen naar Syrië te krijgen. Er worden namelijk flyers verspreid door de VS waarin staat dat de terroristen zonder strijd kunnen vertrekken richting de grens met Syrië.

Clinton of Trump

Velen menen dat de verkiezingsuitslag in de VS iets zal gaan betekenen in de strijd tegen Syrië. Bovendien denkt dat het geen snars uitmaakt. De kandidaten die geen oorlog willen zijn al lang van de Bühne verdwenen. De zogenaamde verkiezingsstrijd is alles behalve een strijd. De Amerikaanse verkiezingen worden sinds jaar en dag op voorhand bepaald, niet door de burgers maar door bankiers en andere belanghebbenden. Je meent toch niet dat een land dat bestuurd wordt door het grote geld zich de regels laat voorschrijven door burgers! Zelfs een stilstaande klok zegt twee keer per dag de juiste tijd. Dat moet Trump gedacht hebben toen hij stelde dat de verkiezingen sowieso op voorhand gemanipuleerd zijn, rigged zoals dat in de Engelse taal heet. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid voor deze elitaire gast om de waarheid een kans te geven omdat hij weet dat dit toch niet serieus genomen wordt. Het enige dat serieus genomen wordt is de Amerikaanse bevolking! Genomen hier dan met een andere betekenis!

Het is gebruikelijk bij verkiezingen dat andere naties meekijken tijdens de stemmingen en peilingen om zodoende te bepalen of alles eerlijk en netjes verloopt. Zo hebben Rusland en Syrië de afgelopen jaren vele westerse landen mee laten kijken tijdens hun verkiezingen en is dit internationaal gezien bijna een ongeschreven wet. Rusland heeft nu een verzoek neergelegd om de verkiezingen in de VS te monitoren, net zoals de VS dat deed in Rusland. De VS wil echter geen pottenkijkers en heeft dit verzoek geweigerd in te willigen. Voor zover The Land of the Free…….

Het maakt niets uit. Voor de Bühne lijkt het op een verhitte verkiezingsstrijd, in werkelijkheid weten beiden al lang wie de positie van president gaat bekleden. Het maakt daarbij niet uit of dat Trump of Clinton is. Het zal zoals gebruikelijk een nek aan nek race worden waarbij eentje uiteindelijk net die meerderheid gaat halen die nodig bleek te zijn. Misschien nog wat gerommel achteraf, dat is al aangekondigd door Trump en staat netjes op het CV van de VS want….kan men dan zeggen, Trump heeft zelfs die uitslag nog aangevochten, hoezo gemanipuleerd!

De Clinton mails

Dan hebben wij nog de veelbesproken Clinton mails. Gelooft werkelijk iemand nog iets van die zogenaamde openbaringen van de Clinton mails? Ik vraag het mij hardop af. Als ik de onthullingen lees die deze mails met zich mee brengen zakt mijn broek af van het lachen. Onschuldige verwijzingen, etc. meer komt er niet uit de hoge hoed van onze meesterklokkenluider Assange. Als mensen ook maar een beetje inhoudelijke mails zouden kunnen inzien die echt afkomstig zijn uit het mailbestand van Clinton, zouden ze zich doodschrikken van de onthullingen. De mails die wij nu te zien krijgen stellen niets voor, de hele hetze rondom Clinton en Assange is pure afleiding van wat er werkelijk aan de hand is. Tevens maken de onthulde mails van Clinton een veel betere president als die ze werkelijk ooit zal en kan zijn. Zo lezen wij niets over de huurlingen, niets over de samenwerking van Israël en de VS, bijna niets over hoe ze Rusland zwart willen maken, kortom, niets wat echt belastend is voor Clinton. Dat feit op zich vertelt ons dat wij de hele mailhype niet serieus moeten nemen en ons vooral moeten focussen op wat zich in de werkelijkheid afspeelt. Vandaar dat Bovendien geen of weinig aandacht besteedt aan deze mails. Het is afleiding!

Hoe nu verder?

Wat kun jij doen om mensen te helpen in Syrië of andere landen die op de bevrijd-agenda van de VS elite staan?

  1. Geloof niet zomaar alles wat je wordt aangedragen maar onderzoek zelf!
  2. Deel je ervaringen want uit ervaring weten wij welke conclusie je uiteindelijk zult trekken als je meer nieuws kijkt dan alleen mainstream.
  3. Visualiseer een Syrië in vrede, waar Moslims, Joden, Boeddhisten en Christenen vreedzaam naast elkaar kunnen leven. Zoals het altijd is geweest.
  4. Praat met je dierbaren over je ervaringen. Is moeilijk, dat weten wij als geen ander maar heel erg belangrijk. De oorlog is nu ver weg maar als wij nu niets doen kan de oorlog morgen bij ons zijn.

Natuurlijk kun je hier nog tientallen punten onder zetten maar deze zijn misschien de belangrijkste.

Oorlog is nooit een oplossing. In een oorlog worden net die mensen bestraft die geen blaam treffen. Oorlogen worden gevoerd om politieke en commerciële belangen, niet om mensenlevens te redden. Een goede oorlog bestaat niet!

Reacties   

# janmaat 25-10-2016 22:03
t amerikaanse volk is er langzaam klaar mee, als clinton president word dan word t volk gek, burgeroorlog, matrial law en noem maar op.
t leger en vele veteranen staan klaar om tot arrestatie over te gaan als de boel genaaid word.(van horen zeggen nog niet onderzocht).
ik ben benieuwd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 01-11-2016 01:16
Zoals ik al zei, vele zijn er klaar mee in de usa.
Nu ook de fbi, t kan n valstrik zijn, maar de fbi valt t hoofd van de fbi aan.
Heb gehoord dat er dingen naar buiten gaan komen over rechter scala en seal team six.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 02-11-2016 17:07
Scalia
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 25-10-2016 20:40
of.....project veritas action.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 25-10-2016 18:02
luister ook eens naar, underground resictance network. op youtube. gr.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-10-2016 16:03
WW3? How the Ceasefire in Syria broke down. www.youtube.com/watch?v=_grZK1hqExk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 16:01
US, Allies Massacre at Will, Yet Condemn Russia

The latest atrocity involved US coalition aircraft reportedly killing 15 women and injuring 50 others when they hit a funeral procession near the northern Iraqi city of Kirkuk on Friday.

American-led coalition warplanes, including from Britain, France, and Turkey, are bombing Iraq, supposedly to help defeat the Islamic State (Daesh) terror group.

In Syria, two F-16 fighter jets belonging to NATO member Belgium killed six civilians in the village of Hassadjek, near Aleppo.

Within hours of that murderous assault, warplanes from Turkey, another NATO member, were responsible for killing some 150 Syrian civilians in multiple air raids also in Aleppo countryside, according to Syrian state media.

Meanwhile, in Yemen, the US-backed Saudi air bombardment continued its slaughter of innocents despite cynically declaring a non-entity ceasefire earlier in the week. Three farmers were killed in Saudi air strikes in Saada province – almost a week after American and Saudi warplanes massacred 140 people attending a funeral ceremony in the capital Sanaa. Another grotesque “anti-terror” operation.

Washington and its allies are now openly bombing sovereign countries without any legal mandate.
In Syria, the US-led coalition including Britain and France have been carrying out air strikes on that country for over two years, killing hundreds of civilians – all in the name of “fighting terrorism”.
Three months ago, in late July, US and French warplanes murdered over 100 civilians, including women and children, in and around the town of Manbij, near Aleppo, in wave after wave of bombings.
Occasionally, the Western news media do give reports on such crimes. But, generally, their duty is to minimize, by describing such incidents as unfortunate “collateral damage”. www.informationclearinghouse.info/article45731.htm
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 15:20
Russia Rebukes UN Chief for Ignoring Terrorism
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 15:39
13/10
US and Saudis grant 9,000 ISIS fighters free passage from Iraqi Mosul to Syria
21stcenturywire.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 15:40
Leaving People to Die In Haiti”-The Clinton Foundation and the UN Are Nowhere to be Found
thecommonsenseshow.com/.../...
In short, the UN and the Clinton Foundation, who have previously received billions of relief dollars to assist with Haitian relief, are nowhere to be found. As many know, or are now just finding out, the Clinton’s are about pocketing money and giving nothing back to the people who the Clinton Foundation purports to support.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 15:07
Breaking:
Constitutional Challenge against CETA Trade Agreement Filed in Canada’s Federal Court
Lawyer Rocco Galati, on behalf of the Honourable Paul Hellyer, P.C., and others, launches a constitutional challenge against the CETA, in the Federal Court of Canada
This development comes at a time when the EU country of Belgium refused to sign the free trade pact citing objections from the Belgian territory of Wallonia.
www.globalresearch.ca/.../5552702

SAY NO TO CETA: Wallonia’s “Red Card” Is A Chance For The EU To Be A Beacon To The World
globalresearch.ca/.../...
(www.globalresearch.ca/.../5551960)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 25-10-2016 22:46
Geweldig nieuws! Ga ik morgen mee aan de slag!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-10-2016 01:15
Super!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 14:56
The Ten Most Lethal CIA Interventions in Latin America
Note: In its 200 year history, the USA has intervened in, invaded or militarily occupied the following Western Hemisphere nations:
Canada, Confederate States of America, Mexico, Cuba, Haiti, Dominican Republic, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Colombia, Panama, Venezuela, Surinam, Brazil, Ecuador, Peru, Bolivia, Paraguay, Uruguay, Chile, Argentina, Puerto Rico, Grenada.
Since then, the CIA has played a role in hundreds of assassinations, military coups, and rebellions around the globe, from Argentina to Zaire.
The CIA has been exposed on a number of occasions through documented evidence, leaks of information and whistleblowing by active and former agents.
Che Guevera, the revolutionary face of resistance against U.S. homicidal interventions. Two years after leading a rebellion against Washington’s intervention in Bolivia, Che was murdered. read more:
www.globalresearch.ca/.../5550400
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 14:49
Over 60 civilians have been killed and at least 200 injured during three days of US-led coalition airstrikes on residential areas in Mosul, the Russian military reported.
“There were numerous attacks of the US-led coalition targeting residential areas, schools, and other civilian objects both in Mosul and in other parts of the Iraqi Nineveh Governorate,” Gen. Sergey Rudskoy, head of Operations in the Russian General Staff, told journalists on Tuesday.
“We are closely monitoring the situation around Mosul. So far we see no substantial progress in liberating this city from the terrorists of ISIS,” he added, referring to the terrorist organization Islamic State by its former name.
rt.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 14:47
ja, niets in het nieuws over yemen.

The US just bombed Yemen, and no one's talking about it
theguardian.com/.../...
Last week, missiles were fired on two separate occasions at another navy destroyer off of Yemen’s southern coast. Those missiles fell harmlessly into the water, but they were enough of a provocation that the navy responded with its own bombardment.

But we would also find that immediately prior to those incidents, on Saturday 8 October, a 500lb laser-guided US-made bomb was dropped on a funeral procession by the US-sponsored Saudi-led coalition fighting the rebels who, the Saudis say, arebacked by Iran. This bomb killed more than 140 people, mostly civilians, and wounded more than 525 people. Human Rights Watch called the incident “an apparent war crime”.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 14:48
The US Doesn’t Know Who Fired Missiles at Its Ship, Bombed Yemen Anyway
theantimedia.org/bombing-yemen-know-missiles/

Unconfirmed Attack On Navy Ship
activistpost.com/.../...

READ NEXT: Saudis Kill 20 Civilians in Yemen Hours After US Senate Approves $1.15 Billion Weapons Sale
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-10-2016 14:49
The Pentagon Is No Longer Sure Yemen Fired Missiles At A US Ship
In retrospect one now wonders if the "cruise missiles" that fell close to the US ships were merely the latest false flag providing the US cover to launch another foreign intervention.
To be sure, the Houthis, who are battling the internationally-recognized government of Yemen President Abd Rabbu Mansour al-Hadi, denied any involvement in Sunday's attempt to strike the USS Mason.
zerohedge.com/.../...

Pentagon voices caution on latest Yemen missile incident.
The Pentagon declined to say on Monday whether the USS Mason destroyer was targeted by multiple inbound missiles fired from Yemen on Saturday, as initially thought, saying a review was under way to determine what happened.
reuters.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 25-10-2016 10:41
Mooi geschreven Nexus.
Ik begrijp ook niet waarom er nooit geschreven wordt over Yemen, daar is het ook vreselijk.
( alle brandhaarden zijn vreselijk en er lijken er alleen bij te komen..)
:sad:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen