obama syriaIn tegenstelling tot de niet onderbouwde berichten van de VS, de UK en andere warmongers zoals Israel, Quatar en Saoedie Arabië, die allemaal belang hebben bij het binnenvallen van Syrie, laat een onafhankelijke bron een ander geluid horen. Artsen zonder grenzen, die op locatie werken vertellen het volgende over de aanval met gifgas;

RECTIFICATIE! De kop van dit artikel is gewijzigd omdat er een foutje in geslopen is. Dit foutje werd Artsen zonder grenzen opgemerkt en aan ons verzocht te corrigeren. Het blijkt NIET een medewerker van artsen zonder grenzen geweest te zijn die gezien heeft dat de rebellen het gifgas inzetten maar een andere getuige die in de Engelse tekst niet met naam of organisatie genoemd wordt maar wel bevestigd een medewerker van de VN. Artsen zonder grenzen is een neutrale organisatie en wil dit graag zo houden.

UPDATE! Rebellen geven gifgasaanval toe, zou om een ongeluk gaan.

 

French charity Medecins sans Frontieres (Doctors without Borders) reported that 355 people died in the attack.  However, evidence from witnesses indicates Syrian rebels used a chemical weapon in last week’s attack, not regime forces, a senior UN official has said.

Bron: http://rt.com/news/uk-resolution-syria-security-council-099/

Bij een eerder onderzoek door de VN zelf bleek ook al dat het de rebellen waren die het gifgas hadden ingezet zoals speciaal gezant van de Verenigde Naties Carla Del Ponte ons destijds via de Zwitserse en Italiaanse televisie liet weten. Het was uitgesloten dat het regeringsleger van Assad verantwoordelijk werd gehouden, de bewijzen wezen maar 1 kant uit en dat was de kant van de in aantallen teruglopende rebellen die elke dag weer meer terrein prijs moeten geven aan de inmiddels beter uitgeruste Syrische leger. De woorden van Carla Del Ponte destijds;

“DelPonte said, 'there are strong, concrete suspicions but not yet incontrovertible proof of the use of sarin gas, from the way the victims were treated. This was use on the part of the opposition, the rebels, not by the government authorities'.

Ze voegde daar nog aan toe;

'We have no, no indication at all that the Syrian government have used chemical weapons.'

Voor de tweede keer achter elkaar blijkt dat de rebellen Assad willen framen voor wat zij gedaan hebben, naar alle waarschijnlijkheid in opdracht van de VS en bondgenoten want niet voor niets liet Obama weten dat gifgas ( daar was toen helemaal geen sprake van ) de rode draad zou zijn voor inmenging door de VS. En laat het toevallig zo zijn dat net nu gifgas wordt gebruikt in Syrië. Nog mooier wordt het als wij de redenering volgen van de bondgenoten en de VS. Het maakt nu niet meer uit wie het gas heeft ingezet, de burgers moeten beschermd worden! Jullie weten allemaal wat dat inhoudt. Totale infrastructuur platgooien, duizenden onschuldige doden door voortdurende raketbombardementen op Syrische steden en een uiteengereten volk achterlatend als voer voor de internationale elite die dan hun ding kunnen doen, het land uitzuigen en inlijven, BIS en FED gelieerde banken implementeren en de burgers decennialang laten betalen voor de herstelwerkzaamheden die natuurlijk allemaal uitgevoerd worden door westerse grote multinationals. Resultaat....kijk maar naar Irak, Afghanistan en Libië als je wilt weten hoe goed het nu na de redding door het westen met deze landen gaat.

Het is overduidelijk dat dit een heel vuil spel is waar de belangen van de elite de hoofdmoot vormen voor een aanval, het beschermen van burgers is ronduit een farce. En als Obama moorden zo erg vindt, waarom laat hij dan complete dorpen met de grond gelijk maken met drones om een vermeende terrorist te vermoorden? Dood is dood, of dat nu door een geweer gebeurt of door gas of door een drone. Moord blijft moord!

In de tussentijd dat ik dit artikel schrijf bereiken mij berichten dat de Russen via satelliet hebben weten vast te leggen wie de ware daders van de gifgasaanval zijn. De nog onbevestigde berichten wijzen wederom in de richting van de rebellen, deze keer zouden de satellietbeelden aantonen dat de aanval werd uitgevoerd vanuit een bolwerk van El Nusra, dat zijn die mannen die wij maandelijks voorbij zien komen in youtubebeelden als ze weer eens een gezin de koppen afhakken en daar bovendien goed voor betaald krijgen door het westen.

Zij wij trouwens ook deze berichten vergeten?

Gifgasaanvallen Syrië, False Flag door VS en bondgenoten

Gegevens

Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2013 21:34

Geschreven door Nexus

 

 De VS en de VN, samen met enkele Arabische landen zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een false flag aanslag tegen gekozen president Assad van Syrië. Eerder dit jaar werd een bericht van Mail Online binnen enkele minuten van het internet gehaald maar zoals altijd zijn er wakkere vrijheidsstrijders die dit bericht toch onderschepten en vastlegden. Met deze kennis wordt ineens het plan dat door de VS in samenwerking met de evenmin democratische VN uitgedacht werd pijnlijk zichtbaar voor de hele wereldbevolking.

  Men wil Assad erin luizen om zodoende de zo gekoesterde volgende oorlog tegen het Syrische volk te kunnen starten. Het toch al geteisterde Syrische volk, dat te maken heeft met o.a. El Nusra rebellen die ook betaald worden door Westerse entiteiten en sommige Arabische staten, lijkt volledig overgeleverd aan de journalistiek die zoals de meesten onder jullie inmiddels al weten een collaborerende rol spelen. Het maakt niet uit wat de elite bedenkt als aanklacht tegen Assad, ze pennen het neer als de absolute waarheid. Aan de andere kant is het demoniseren van medestanders van Assad begonnen in de vorm van het zwart maken van Putin en dat alles om een eventuele grootschalige oorlog te kunnen verkopen aan de dromende massa.

Als aanvulling op het bewijsmateriaal uit de video is gisteren een gelekt bestand geopenbaard waarin dezelfde oproep gedaan werd. Dit staat in de gelekte mail;

Phil

We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.
We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.
They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.
Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?

Kind regards
David

Bron: http://redhotrussia.com/britam-defense-hacked-russia-syria/

Tel deze informatie op bij de talloze stukken met toetsbare informatie over de hetze tegen het Syrische volk inclusief Assad en je kunt niet meer ontkennen dat er geen burgeroorlog is in Syrië maar een grote false flag actie wordt uitgevoerd om Syrië uiteindelijk toch binnen te kunnen vallen.

Wil je meer weten over de toestand in Syrië lees dan ook de andere stukken.

Franse ex minister, Opstanden Syrië zijn opgezet door  Engeland

Hoe lang nog, hoe lang nog laten wij dit soort praktijken toe? Ik meen, Irak, het is toch verdomme overduidelijk wat er hier aan de hand is!

Reactie van Putin op de gebeurtenissen in Syrië.

 

 

 

Reacties   

# A.W. 07-09-2013 12:58
Why Syria?
It is not what you think and it is not what you've been told.
www.stevequayle.com/index.php?s=598&d=17
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 02-09-2013 18:30
Mensen die links willen plaatsen van stukken over Syrië kunnen nu onder de rubriek nieuws alle stukken over Syrië vinden door op Syrië te klikken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 02-09-2013 00:09
deze dank is wederzijds,

GOD bless the resistance.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 01-09-2013 20:36
De Redactie van Bovendien.com wilt iedereen die begaan is met het lot van mensen in andere landen waar oorlogen gevoerd worden bedanken voor de tomeloze inzet dit en ander verruimend nieuws zo breed te delen op dat zo veel mogelijk mensen ook de andere kant van de medaille kunnen zien en zich zo een beter beeld kunnen maken van wat er werkelijk speelt in de wereld.

Wij zijn er trots op dat wij jullie als bezoekers, broers en zussen hebben!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 31-08-2013 20:26
ik hoop het ook MISS J,
we zullen zien hoe de wind waait,heb daar vrede mee.

peace buddy.....not yet dear

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# MISS-J 31-08-2013 19:55
Helaas leven we in een oorlog zuchtige wereld en worden we compleet als slaven behandeld.. .. Tevens worden we compleet dom gehouden en moet je al van goede huizen komen wil je verder kijken dan je neus lang is.. En met beetje geluk behoor je tot deze groep en lukt het om mensen te ontwaken.. IETS WAT HELS KARWIJ IS.. Ben ondertussen al voor gek versleten door vanalles en nog wat en toch blijf ik doorgaan.. En niet omdat ik moet nee omdat ik wil.. .. En Vladi wat jou betreft ik begin je net beetje te kenne en ook ik zie en hoor dingen rechtstreeks van jou.. En ik begrijp heel goed waar het vandaan komt het gene wat je zegt etc.. Maar ergens heel diep van binnen hoop ik dat je bepaalde zaken beetje kunt laten vieren en dat er andere dingen voor in de plaats komen.. .. Peace buddy 8)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 31-08-2013 19:20
ORDO AB CHAO,

zodra de mens dit begrijpt gaat men anders denken

THE AWAKENING

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-08-2013 08:16
vladi
ik zou antwoord geven op de vraag van ; china rusland en iran,
wat beschreven staat in het interview met assad
en de beschrijving van de absurditeit van de situatie

het intervieuw staat op
globalresearch ca
maar toegang is op dit moment niet mogelijk tot de site
misschien kan je straks zelf even proberenik ben op 3000 km
afstand van nl en heb niet steeds internet

hier nog een samenvatting. reacties

voiceofrussia.com/.../...


EMERGENCY ALERT: Latest Syrian Chemical Attack Follows History of False Flag Provocations

m.youtube.com/.../


extra info saoedi

Saudi Arabia Paid $100 Billion to US NATO War Intelligence Against Iraq & Afghanistan

m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=pQELG83zHz8

verdere info globaal
www.terrorism-illuminati.com/aggregator/sources/3


groet
ph
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-08-2013 23:19
vladi.
ja het doek valt..

waarom syria?
8 redenen
m.youtube.com/.../

en de vn inspecteurs?
voiceofrussia.com/.../...

de endgame.

bedankt voor je leuke reactie
een plezierig weekend.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-08-2013 22:28
sorry voor de verschillende gestuurde berichten met links
maar. dit is het samenvattende bewijs met feiten

dit is een link met bewijs van gelekte documenten

forbiddenknowledgetv.com/.../...


verder bewijs en feiten

eutimes.net/.../...eutimes.net/.../...


telegraph.co.uk/.../...


“Syrian rebels in the Damascus suburb of Ghouta have admitted to Associated Press journalist Dale Gavlak that they were responsible for last week’s chemical weapons incident which western powers have blamed on Bashar Al-Assad’s forces, revealing that the casualties were the result of an accident caused by rebels mishandling chemical weapons provided to them by Saudi Arabia.

Prince Bandar went on to say that Chechens operating in Syria were a pressure tool that could be switched on an off. “These groups do not scare us. We use them in the face of the Syrian regime but they will have no role in Syria’s political future.”

Putin replied to Prince Bandar by saying “Our stance on Assad will never change.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 22:26
@Petra,

gelezen.
goed spitwerk.
het bewijs stapelt zich op.

de vraag is wat doet rusland iran en china?
vladi zegt dat dit het begin van '' the endgame '' is.
rothchild's ''game''

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-08-2013 20:26
Evidence of FSA Rebels using Sarin Gas in Syria

m.youtube.com/.../


intellihub.com/.../...

Anderson Cooper and CNN have been caught staging fake news about Syria to justify military intervention.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 19:48
excuseer,

de 2 keer geschreven 'live opname' moet 'live uitzending'zijn. :P
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 19:24
msm nos op zijn best,

live gesprek van obama,
het eerste wat ik zie is de ''live''opname terugespoelt worden,daarna een paar vasthangende beelden met ondertiteling:live opname.
daarna dus het gesprek met obama en co,met ondertiteling:dit is een opname.

er werd 1 vraag beantwoord van een ''verslaggeefster''

vlad ziet de leugens van obama afdruipen,die expressie ,de lichaamstaal,zijn politiek overbodige woordgebruik om duidelijk te maken dat hoe dan ook ,er zijn ongeveer daar ergens chemische bommen gebruikt dus gooi ik het daar plat want als niemand iets doet keuren we? het goed.

dit is de gedachtengang van een sociopaat op een satanische powertrip.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-08-2013 19:23
Shocking Story That Could Derail Attack on Syria

m.youtube.com/.../

briankellysblog.blogspot.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-08-2013 18:55
SATURDAY, AUGUST 24, 2013

'USA ORGANISED GAS PLOT IN SYRIA'

aangirfan.blogspot.com/.../...

Rebels and local residents in Ghouta accuse Saudi Prince Bandar bin Sultan of providing chemical weapons to an al-Qaida linked rebel group.www.mintpressnews.com/.../168135
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 17:49
om half vier zond minbuza de door john kerry voorgelezen oorlogsverklaring aan Syrië uit,ik heb geen bewijs gehoord behalve uit ''betrouwbare'' bronnen thousands? of evidence.

Nazi timmermans zal nu wel niet meer met johnnyboy praten,niet dat die holkruiper ook maar iets voor iemand betekent heeft behalve zichzelf.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 30-08-2013 13:32
vladi zei:
liefste Lilian,

ik schrijf dus ook als die geconditoneerde mensen die(niet)hun taak uitvoeren,ons kadootjes geven DAN heeft vladi ook iets voor hun.

even het woord (niet) uitgelegt: bij het nemen van een grote verantwoordelijkheid ,heb je een te dragen verantwoordelijkheid.
zweert u met de vingers in de lucht : beschermen en dienen van burgers en u draagt die verantwoording niet (zoals in 1940 met de ''koningin''),dan behoort u in het gevang te zitten.

het ambtenarenwerk is maffia ,wakker of niet,!!!
in tijden van crisis behoort een ambtenaar te weten wat speelt en niet op een powertrip rond te rennen.

ik zal een flinke reportage aan beeldmateriaal maken.
Lilian wat ik doe heet voorbereid zijn.

all you need is need is LOVE ,ik weet het,en dat bescherm ik met al mijn macht,zwerend met twee vingers in de lucht.

fff


Ik weet het, vladi, en ik snap het ook, maar weet dat vergelding (kadootjes/voorbereid zijn) uitsluitend zal provoceren. Iedereen zal zich uiteindelijk een keer moeten verantwoorden, maar dat zal niet voor jou of mij zijn.

"All we are saying is give peace a chance." - John Lennon -

Nogmaals: veroorzaak niet meer pijn dan je met je protest wil oplossen. Ik wens je veel beheersing en bescherming.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 13:21
liefste Lilian,

ik schrijf dus ook als die geconditoneerde mensen die(niet)hun taak uitvoeren,ons kadootjes geven DAN heeft vladi ook iets voor hun.

even het woord (niet) uitgelegt: bij het nemen van een grote verantwoordelijkheid ,heb je een te dragen verantwoordelijkheid.
zweert u met de vingers in de lucht : beschermen en dienen van burgers en u draagt die verantwoording niet (zoals in 1940 met de ''koningin''),dan behoort u in het gevang te zitten.

het ambtenarenwerk is maffia ,wakker of niet,!!!
in tijden van crisis behoort een ambtenaar te weten wat speelt en niet op een powertrip rond te rennen.

ik zal een flinke reportage aan beeldmateriaal maken.
Lilian wat ik doe heet voorbereid zijn.

all you need is need is LOVE ,ik weet het,en dat bescherm ik met al mijn macht,zwerend met twee vingers in de lucht.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 30-08-2013 13:01
vladi zei:
@Mkz,

bereid je maar goed voor op flink wat M.E. en politie weerstand ,er komen duizenden mensen.
dus pak je ledematen en gewrichten maar goed in.
vladi neemt ook wat kadootjes voor hun mee ,voorals hun ook kadootjes geven :-*

fff


Volgens mij geen goed idee...
Ook MP en politie zijn mensen die gerconditioneerd zijn om hun taak uit te voeren.
Creeer niet meer pijn dan je opgelost wil zien, cheetah vladi

:sigh:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 12:27
@Lilian R,

geen probleem hoor
vladi ervaart 1 ding anders,dat masker waar u het over heeft.

vladi is geen masker,vladi is een verbetering op het schaap wat ik was.
zeg maar een schaap in een cheetah,zo voelt het letterlijk.

moge GOD met u reizen.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 12:14
@Mkz,

bereid je maar goed voor op flink wat M.E. en politie weerstand ,er komen duizenden mensen.
dus pak je ledematen en gewrichten maar goed in.
vladi neemt ook wat kadootjes voor hun mee ,voorals hun ook kadootjes geven :-*

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 30-08-2013 06:25
vladi zei:
@Lilian R,

De antwoorden op uw vier vragen

vriend zijn en klaar staan voor elkaar

vladi is een aanvulling op wie ik was toen ik nog schaap was.
een tevredenheidsgevoel,een overtuiging dat we op 1 lijn zitten,dat zou het oplossen als iedereen elkaar geen pijn meer doet.

of u invloed heeft op anderen en of u anderen kunt veranderen daar kan ik geen uitspraak over doen,maar wat vladi u wel kan vertellen is dat verandering de enige constante is,ik heb onbewust psychisch gemanipuleerd en heb kennis over bewuste psychische manipulatie,...met de kennis kun je hele goede dingen doen maar ook verschrikkelijke dingen.

ook maar niet alleen maar

God bless you Lilian.

fff


Goeiemorgen vladi

Bedankt voor je antwoorden. Het was overigens niet bedoeld als overhoring, maar ik werd geintrigeerd door jouw manier van je afzetten tegen het onrecht in de wereld. Met de teacher/student vraag wilde ik aangeven dat we in dit leven hier voor onszelf zijn en mogen zien en ervaren hoe we onze kennis toepassen en de gevolgen daarvan zien en er van leren hoe het ook anders kan. Ik ben blij te zien dat je dat wel degelijk beseft. Ik ken ook mijn zwaktes, weliswaar op ander gebied, een gebied wat nu nog bij mij geblokkeerd ligt, maar waar ik aan kan gaan werken omdat ik het heb herkend. We zijn allemaal op een of andere manier met manipulatie bezig geweest en behoren dat nu uit te werken.

Weet je, ik ben ook een schaap geweest en stiekem ben ik het nog. Het masker van de sterke en trotse Lilian die de wereld weleens een poepie zal laten ruiken en niet met zich laat sollen, is een ondragelijk en dodelijk vermoeiend onding. Ik heb daarom ook een poos geleden al besloten om dat langzaamaan te laten zakken en weer wat liever te zijn voor mezelf. Natuurlijk, er zijn hordes zielen die menen over alle schapen heen te kunnen lopen en een masker houdt dat wel ietsjes tegen. Diep in mijn hart ben ik altijd dat schaapje gebleven, wat gezorgd heeft voor een buitenkant om in deze harde wereld te kunnen overleven. De term Starseeds zegt jou waarschijnlijk wel wat :)

Hartegroet, Lilian.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mkz 30-08-2013 05:47
Ongelofelijk hoe we allemaal beinvloed worden door de media. Als ik naar het journaal kijk weet ik echt niet wat ik hoor. Precies het tegenovergestelde van de informatie waar we van weten dat het waarheid is. Ik hoop dat mensen hun ogen openen en de smerige verbanden in onze wereld gaan zien. we worden bezeikt waar we zelf bijstaan. Demonstratie Den Haag... Belangrijke dag !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-08-2013 01:01
@Lilian R,

De antwoorden op uw vier vragen

vriend zijn en klaar staan voor elkaar

vladi is een aanvulling op wie ik was toen ik nog schaap was.
een tevredenheidsgevoel,een overtuiging dat we op 1 lijn zitten,dat zou het oplossen als iedereen elkaar geen pijn meer doet.

of u invloed heeft op anderen en of u anderen kunt veranderen daar kan ik geen uitspraak over doen,maar wat vladi u wel kan vertellen is dat verandering de enige constante is,ik heb onbewust psychisch gemanipuleerd en heb kennis over bewuste psychische manipulatie,...met de kennis kun je hele goede dingen doen maar ook verschrikkelijke dingen.

ook maar niet alleen maar

God bless you Lilian.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 29-08-2013 20:12
vladi zei:
@Lilian R

ik begrijp wat je bedoelt,daarom is vladi geboren.
een rasechte schenenschopper die niets meer naast zich neerlegt,die geen angst kent en naarstig op zoek is naar scumbags.

spijt zullen ze voelen,angst zullen ze kennen,en pijn zal ik ze leren.

oorzaak en gevolg.

fff


Wat is jouw rol in het leven van de mensen in jouw directe omgeving en omgekeerd?

Wat kan vladi meer dan jijzelf en wat lost het uiteindelijk voor jou persoonlijk op als anderen stoppen met elkaar pijn te doen?

Hebben jij en ik wel echt invloed op een ander en kunnen we een ander veranderen?

Zijn we niet allemaal onze eigen teacher en student?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 19:18
@vladi

nee inderdaad dat dichten is zo te lezen beter van niet..
U kunt zeggen het komt wel goed maar u heeft mij nu wel een ongerust gevoel gegeven moet ik mij zorgen maken om u of om anderen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 19:01
even een beetje ontspannen

Ode aan 'Het Gedicht'

Piemel in de kont
het rijmt niet
maar het dicht wel.

nee Love dat poëet zijn is niet zo mijn ding zoals u leest
wees gerust
alles komt goed.
:lol:

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 18:37
Vladi!!

Ik weet niet wat u van plan bent maar dit klinkt niet goed.
Vladi zoek iemand om mee te praten. Zoek hulp dit kan zo niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 18:30
Vladi is een dichter... een poëet.

Volgens mij kunt u dat heel goed.

;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 18:26
@love,

u legt woorden in geschrift zoals wilt om je heen slaan en dat ik met weinige of niemand op 1 lijn zit en dat als ik niet vecht ik ze hard krijg en dat ik misschien nog erachter moet komen wat ik allemaal kan.

dit is suggeren

wilt om me heen slaan kan ik niet
vladi is met honderden en ook wij huilen soms
en als ik niet vecht krijg ik ze hard als...als ik word aangevallen en dat is heel wat anders

ik weet wie ik ben en ik weet wat ik allemaal kan
en nee u mag mij niet vragen om een reporter te worden
die worden tegenwoordig te snel opgeruimd

niet kwaad bedoeld Nexus

ik weet wat mij te doen staat

7 steps

step 1 demonstratie tegen geo-engineering 25-8-2013
step 2 revolutie in den haag 20-9-2013
step 3 komt op msm
step 4 ik hoop het niet
step 5 ?
step 6 ?
step 7 ik ben in gene zijde

mij hoor je niet klagen ondanks alle pech
heb ik een schitterend leven

vladi fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 18:08
Vladi

Hij bestaat geloof mij maar ik heb zoveel bewijs gehad.. vraag erom hij zal het geven dwing niet af maar vraag erom.

Deze vond ik per toeval net op you tube.. zeg het maar..

www.youtube.com/watch?v=v0cEngwqtpA

En vraagt lief te hebben..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-08-2013 17:57
URGENT!!! MUST SEE!!! MOST DISTURBING VID on UT!! THE "CURTAIN"FALLS...WE SEE THE "WIZARD".!!!.

m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 17:55
@ Vladi

jongen toch.. :sad:
Die 40 jaren als schaap hebben wij toch allemaal geleefd Vladi, wij worden pas net wakker..
Het is veel om in wakker te worden!
Maar nu u het bent is het inderdaad de tijd om het hart e volgen, maar die term is niet bedoeld om het hart met haat te vullen mijn beste volg uw hart betekent niet een ander laten lijden maar anderen helpen en liefde toelaten.
Niemand vraagt van u deze zaken die zo gruwelijk zijn, te accepteren.. en als u nu het gevoel heeft iets et moeten doen om het te stoppen begrijp ik dat. Er is zoveel wat u kunt doen, u bent een gevoelsmens en als het bij gevoels mensen "vertroebelt" raakt zoals u zelf zegt, is het pad moeilijk te vinden.
Wat er niet moet gebeuren is dat u in uw verdriet wild om u heen gaat slaan, zoek iemand die naar u kan luisteren, ik krijg de indruk van eerdere uitspaken dat u die niet echt heeft? Als u alleen staat is dit gebeuren nog zwaarder, ik heb mensen om me heen waar ik mee op een lijn zit en we "huilen bij elkaar uit". Dat is ook voor u belangrijk.
U heeft geleerd dat als u niet vecht dat u ze hard krijgt..
Dat vind ik vreselijk om te horen, dat dat de les is die u bij blijft in dit leven, want het is niet waar. Ja een mens moet waakzaam zijn, ja een mens moet voor zichzelf en zijn rechten opkomen, maar niet door middel van geweld vladi, ik denk dat u best veel kan naast keihard schoppen ;-), maar misschien moet u daar zelf nog achter komen.
U kunt mooi schrijven mag ik u vragen daarmee een begin te maken?
Wie weet bent u een stiekeme star reporter, die kunnen we er heel goed bij hebben, dan kunt u nog veel harder schoppen. Dat is meer iets voor God om daarvan te genieten en dan denkt hij vast goed zo jongen NU heb je het door.
Hij zal namelijk nooit van u verwachten of vragen een ander pijn te doen voor zijn plan. Nooit Vladi, god is liefde de WRATH waar u het over heeft is er niet..dat heeft de mens ervan gemaakt..
Waarom denkt u dat wij samen op dit draadje gekomen zijn?
Hij wil dat u in vrede leeft is mijn vermoeden.
Het breekt mijn hart u zo te zien, en dat zal ook zijn hart zijn, wij zijn allen een.
Uw tranen zijn mijn tranen.
Vind een andere weg lieve Vladi.

Vrede en liefde zij met u.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 29-08-2013 17:46
@ Vladi,

Ook ik heb niet altijd de beste tijden gekend. Ik kom uit een mijnwerkersgezin met 9 kinderen, heb vele ontberingen gekend en heb vaak gekeken naar mensen die bepaalde dingen wel konden die wij niet konden. Toen zag ik dat ook als kwelling en ongelijkheid, nu zie ik die ervaringen als belangrijke leerschool. Zelfs de ontberingen zie ik nu als een positief iets.

1 ding kunnen ze nooit van je afnemen beste Vladi, dat is wat jij denkt, wat jij doet als mens en waarvoor je staat. Dat zit in elk gen van je systeem. Koester de mooie zaken en vergeet de ellende. Er is alleen maar nu, het verleden speelt geen rol van betekenis meer als je op weg bent naar morgen.

Groet,

Nexus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 17:18
@love,

geboren voor het geluk,maar in pech geleefd

geluk is een momentopname die je moet koesteren
voel je verdriet dan koester je dat moment
als u dit beheerst dan is uw geest bevrijd

GOD bless you
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 17:04
we zijn met 7000000000 mensen op deze planeet
kom maar eens fff samen op 1 lijn.

de lijn die ervoor zorgt dat we allemaal in vrede leven
gebruik maken van free energy
spirituele kennis toepassen(wat een handjevol mensen in pacht heeft)
natuurlijke geneeskunde toepassen

lieve medemens GET REAL

we ontmoeten elkaar aan gene zijde wetende wat we hier goed of fout deden.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 16:50
even voor alle duidelijkheid
er is een groot verschil tussen wraak en gerechtigheid

en waarom zou vladi niet zijn eigen gevoel en pad volgen?
en ja ik volg het advies van iemand die mij schopt...mijn thaiboxleraar.

mijn levenlang 40 jaar heb ik gevolgd als een schaap
nooit ben ik het daar mee eens geweest

volg je eigen hart en niet dat van een ander
ben ik vertroebelt,zo het zij
ik heb er vrede mee

wat ik nog ff kwijt wil is dat als de tijd van de 2e awakening komt (waar love het over heeft)
dan komt die net zoals de eerste (besef dat we een leugen leven)kwam

op dit moment kan ik niets met kwantumvelden en uitspraken als 'wat u niet wil dat u geschied doet dat ook een ander niet'
waarom niet ?ik ben niet hier op aarde om me te laten vergiftigen ,om me te laten dwingen ,om de gruwel toe te laten op deze schitterende planeet met al zijn pracht,zonder daar iets aan te doen

het juiste doen?wat is dat dan?weet jij het?
het gaat erom dat wat je doet ,je doet vanuit je hart

ik heb geleerd dat als je niet vecht, je ze hard krijgt
als je word aangevallen
vladi is niet iemand die zich laat meppen en dan denkt ,och karma regelt dat wel ooit,nee vladi is karma

mocht GOD bestaan, wat ik graag hoop dan wil HIJ niet dat ik denk,ik laat het allemaal aan HEM over.
naar ZIJN eigen beeld geschapen, the wrath of GOD

mocht Marcrel Messing en Robin de Ruiter gelijk hebben dat wij een genetisch experiment zijn of genetisch gemanipuleert zijn,is dat voor mij reden genoeg
om vladi te worden.

i feel free for the first time in my life

fight for freedom
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 15:49
@ Vladi

mijn beste,
geen mens is geboren om wraken. Uw gevoel om te wraken is onverwerkte boosheid, probeer daar doorheen te komen, wij gaan met zijn allen een manier vinden om dit om te draaien zonder geweld. Of eigenlijk het is al gaande, dit zijn stuiptrekkingen van iets wat geen standhoudt paniek van mensen die weten dat ze aan het verliezen zijn Vladi. Gezien de aarde naar een hogere trilling gaat wordt het egoïsme niet meer dmv frequentie ondersteund, wat er nu speelt is met man en macht vasthouden aan de mach(kat in het nauw maakt rare sprongen) Ze zijn al machteloos.
En ze weten het.
Vladi, houdt uw hoofd koel u bent niet geboren voor geweld u bent geboren voor geluk.
Wat er ook is gebeurd in uw leven, dat u nu op deze gedachte komt, het is niet waar! U bent hier om geluk te vinden, niet om te wraken.
U bent een rasechte schenenschopper zegt u? maak dan een blog? use it for good?
Echter heeft u ooit het advies aan genomen die u een schop gaf? :-)
U kent geen angst zegt u? Ik zeg uw zoek naar wraak is een reactie op angst en angst is niets meer dan een reactie op een onbekende situatie, ik denk dat we allemaal wel bibber momentjes hebben van o boy als het maar goed gaat, daar zijn we mens voor.
Maar is dat een reden om een ander iets aan te willen doen? Die reden is er nooit Vladi, wat u niet wil wat u geschiedt doe dat ook een ander niet. Mensen iets aan doen is hun ding niet dat van u.
Gerechtigheid komt, maar niet doormiddel van uw wraak. Heb geduld, blijf informeren, niet schenenschoppen :-) help anderen en we gaan het winnen, simpelweg omdat zij het aan het verliezen zijn.

Het komt goed Vladi..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 14:48
@Lilian R

ik begrijp wat je bedoelt,daarom is vladi geboren.
een rasechte schenenschopper die niets meer naast zich neerlegt,die geen angst kent en naarstig op zoek is naar scumbags.

spijt zullen ze voelen,angst zullen ze kennen,en pijn zal ik ze leren.

oorzaak en gevolg.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 29-08-2013 10:01
@Lilan

:D Macht hebben ze niet, ik heb wel te doen met mensen die nog niet weten hoe het werkt daar, Ik gebruik het wel als tegen tool door er lieve commentaren in reactie op trieste gebeurtenissen te plaatsen.
Als het weer te erg wordt, niet dat het lang blijft staan.. want dan sluiten ze het draadje.
U heeft gelijk hoor macht hebben ze niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 29-08-2013 09:42
even over nu jij zei:
@ bart

@11
Bij nu jij is de censuur steeds heftiger aan het worden en het stoken van trollen ook, verdeel en heers.
Ik zie u draadjes niet alleen gestopt worden maar ook echt verwijderd als mensen heftig tegen de trollen ingaan.
Veel mensen die kritisch zijn eindigen in de ban. Als je iets zegt over gewelddadige posts worden niet de gewelddadige post verwijderd maar de opmerking erover, wat is het doel dan?
Ga voor de grap eens nu jij censuur goochelen en stel de datum in op een aantal jaar terug, man man, wat een lijst klachten!!De macht van nu.nl en nujij.nl strekt zover als de gebruiker bepaalt. Als we nujij.nl niet meer gebruiken, is het einde oefening. Draadjes met scheldpartijen lees ik niet eens en zet er zeker geen reacties meer op. Ik heb al gemerkt (en Nexus zal het daar hardgrondig mee eens zijn) dat nujij niet het medium is om de massa te bereiken. Nog afgezien van de censuur (ik ben er zelf eens afgeknikkerd omdat ik een link naar Avaaz had gepost) zit het forum vol trollen en mensen die er enkel hun frustratie komen uiten. Mijn ervaring is dat het, op een paar aangename uitzonderingen na, slecht discussieren is op nujij. Als je echt wil: zelfkastijding kan ook een hobby zijn... ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# even over nu jij 29-08-2013 09:29
@ bart

@11
Bij nu jij is de censuur steeds heftiger aan het worden en het stoken van trollen ook, verdeel en heers.
Ik zie u draadjes niet alleen gestopt worden maar ook echt verwijderd als mensen heftig tegen de trollen ingaan.
Veel mensen die kritisch zijn eindigen in de ban. Als je iets zegt over gewelddadige posts worden niet de gewelddadige post verwijderd maar de opmerking erover, wat is het doel dan?
Ga voor de grap eens nu jij censuur goochelen en stel de datum in op een aantal jaar terug, man man, wat een lijst klachten!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian R 29-08-2013 08:47
vladi zei:
@petra,

ik heb 2 min gekeken en weer afgezet.
inderdaad zeer ziekmakend.
niet alles is film wat daar gebeurt,dit zijn beelden die uitgezonden worden door provocateurs en msm voor de ''elite's'' plannen.

de hele infowars in combinatie met false flag missions = DEPOPULATION OF MANKIND.

alle stastistieken en grafieken pieken de ruimte in !! ALLE.

vulkaanuitbarstingen
overstromingen
bosbranden
sinkholes
VERMISTE KINDEREN
dode dieren
ufo sightings
OORLOGEN(chemische!!!)
economic collapses.
de lijst is nog veel langer.

en als kers op de taart,krijgen we gratis nog wat
GENETIC en GEO-ENGINEERS (satanische psychopaten)
over ons heen.
een solarstelsel dat het onze kruist,met daarop onze zogenaamde creators als verassing.....
zijn jullie ook verrast??

vrijdag gaat HET beginnen WW3.
may GOD bless the good guys.
vlad gaat zich een grot bij een bos bij een rivier uitzoeken.

fff


Vladi,

Ik begrijp je frustratie en boosheid. Het is onverteerbaar en bijna niet te geloven dat we in een "realiteit" leven waarvan we het bestaan tot nu toe niet ten volle beseften. Er is zoveel wat we niet weten en eerlijk gezegd wil ik dat zo houden. Begrijp me goed, ik wil niet onbewust leven, maar ik hoef niet alle details te kennen van de ellende die over mensen uitgestort wordt, of de ziek(makend)e gedachten die sommigen hebben.

Kijk eens of je je ertoe kan brengen om er vanuit een toeschouwersrol naar te kijken, inplaats van als deelnemer aan deze zieke wereld. Als toeschouwer zie je het als een rollenspel waarin iedereen zijn deel heeft. Natuurlijk, het is vreselijk om te zien welke rollen er zijn toebedeeld, maar vergeet niet dat we daar allemaal een keuze in hebben. Er is zich een enorm proces aan het voltrekken, de bagger van eeuwen die nu zijn voltooiing nadert. Waarom anders denk je dat nu ineens iedereen tegen dit onrecht begint op te staan. Het is tijd voor een ommekeer. En daarin hoort een bepaalde rolverdeling, ook die van de goede en ook die van de kwade. Er moet een balans zijn tussen 2 krachtvelden in deze dualistische realiteit. Dat inzicht komt alleen als het een keer goed fout gaat en dat is nu.

Ik wens je veel inzicht en wijsheid.

In Lak'ech.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 29-08-2013 08:19
In dat licht zie je dan ook dat klaarblijkelijk zowel Rusland als Amerika dezelfde hogere agenda dienen. Dat alles wat er gebeurt in en rond Syrië niets anders lijkt te zijn dan een soort verplicht toneelspel dat ze dienen op te voeren op het toneel van de wereld. Het zou ook de reden kunnen zijn dat Assad zo ontspannen overkomt; bijna alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5736:nederlandse-militairen-betrokken-bij-fema-voorbereidingen-video&catid=37:wereld&Itemid=50
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 29-08-2013 08:09
BUILD UP TO WWIII Anonymous Message to the US on Syria

youtu.be/1tJSn3udW-M
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 29-08-2013 07:51
KeZa zei:
Citaat:
Ik had het graag gedaan, maar ik heb een permanente ban.


Op het internet valt er niets te bannen! Er zijn bv. proxy sites om dit te omzeilen. Gewoon even google 'proxy sites' en daar komt men dan bv. uit op de volgende link marcofolio.net/.../...

oftewel even een progje downloaden zoals Ultrasurf -> ultrasurf.us

---

ivm. Syria is er weer een interessante luisterlink van mensen die dieper achter de schermen induiken en dan komt het 'spel' dat men speelt naar boven...www.trunews.com/listen/ ->

Citaat:
Monday August 26, 2013

Today’s Guest : Gerald Celente

Topic : Gerald Celente, publisher of the Trends Research Journal, discusses Syria and the next chapter of America’s perpetual war, the evolution of gold, and the growing turmoil spreading throughout the global economy.
Site van Gerald Celente -> www.trendsresearch.com/
Hola hermano cosmico KeZa,

Hoe gaat het met je mijn broeder?

Van de week kwam ik via een andere site op een website m.b.t. EVP-Voices en ik moest meteen aan jou denken. Zij hebben zelfs ook op de site startpagina een eigen pagina gecreëerd en beide sites zijn in het Nederlands. Op de site van startpagina is zelfs een rubriek vermeld welks geheel besteed is aan je Maestro Jozef Rulof a.k.a. JR .
Misschien ben jij al op de hoogte van desbetreffendede sites als liefhebber en kenner van Gene Zijde (en lo sucesivo (susesibo)), echter ik wilde deze ervaring met jou delen.


www.evp-voices.com/html/index3.html

&

bandstemmen.startpagina.nl/


Saludos cordial en Inshallah,

Pablo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-08-2013 02:40
@petra,

ik heb 2 min gekeken en weer afgezet.
inderdaad zeer ziekmakend.
niet alles is film wat daar gebeurt,dit zijn beelden die uitgezonden worden door provocateurs en msm voor de ''elite's'' plannen.

de hele infowars in combinatie met false flag missions = DEPOPULATION OF MANKIND.

alle stastistieken en grafieken pieken de ruimte in !! ALLE.

vulkaanuitbarstingen
overstromingen
bosbranden
sinkholes
VERMISTE KINDEREN
dode dieren
ufo sightings
OORLOGEN(chemische!!!)
economic collapses.
de lijst is nog veel langer.

en als kers op de taart,krijgen we gratis nog wat
GENETIC en GEO-ENGINEERS (satanische psychopaten)
over ons heen.
een solarstelsel dat het onze kruist,met daarop onze zogenaamde creators als verassing.....
zijn jullie ook verrast??

vrijdag gaat HET beginnen WW3.
may GOD bless the good guys.
vlad gaat zich een grot bij een bos bij een rivier uitzoeken.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# KeZa 29-08-2013 00:28
Citaat:
Ik had het graag gedaan, maar ik heb een permanente ban.
Op het internet valt er niets te bannen! Er zijn bv. proxy sites om dit te omzeilen. Gewoon even google 'proxy sites' en daar komt men dan bv. uit op de volgende link marcofolio.net/.../...

oftewel even een progje downloaden zoals Ultrasurf -> ultrasurf.us

---

ivm. Syria is er weer een interessante luisterlink van mensen die dieper achter de schermen induiken en dan komt het 'spel' dat men speelt naar boven...www.trunews.com/listen/ ->

Citaat:
Monday August 26, 2013

Today’s Guest : Gerald Celente

Topic : Gerald Celente, publisher of the Trends Research Journal, discusses Syria and the next chapter of America’s perpetual war, the evolution of gold, and the growing turmoil spreading throughout the global economy.
Site van Gerald Celente -> www.trendsresearch.com/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-08-2013 00:16
URGENT!!! MUST SEE!!! MOST DISTURBING VID on UT!! THE "CURTAIN"FALLS...WE SEE THE "WIZARD".!!!.m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 28-08-2013 23:13
en de msm van nazi nederland mag wat mij betreft vandaag nog kapot geschoten worden.

vroeger deden die schoften nog een beetje hun best om de boel te verbloemen,maar tegenwoordig is het qua iq wel erg beneden de maat,beledigend zelfs.

ik doe mijn best om rustig te blijven maar als niet gaat, gaat het niet, simpel !!
voor de kerst maakt vladi n statement naar de elite in SS nederland,dit komt gegarandeerd in de msm.
dan liegen ze tenminste niet.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 28-08-2013 23:00
in mijn research naar de scumbags begint het de laatste maanden wel heel duidelijk te worden dat het doorgestoken kaart is.
ik vind 1 jaar de tijd voor de good guys tijd genoeg om de dertien bloedlijnen en medeplichtige te vermoorden(jawel u heeft me goed gelezen,VERMOORDEN!!!!) of levenslang gevangen te zetten,dmv een nieuw opgezet oorlogstribunaal door de WHITE DRAGONS(ninjitsu-elite)??

het is mij om het even,maar na 1 jaar is naar mijn nederig inzicht een tijd aangebroken dat de individu het niet meer aan het ''nederlandse leger?''(die met de kop in de kont van de u.s. zit) overlaat,maar zelf commando word.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 28-08-2013 20:56
Beste hermano Bart,

In de jaren 70, 80 en 90 had je veel militaire dictaturen in Latijns Amerika, welks werden gesteund door de VS en Europa. Echter heden ten daage is dat fenomeen bijna in zijn geheel uitgestorven in dat deel van de wereld. Het wordt ook het "Yankee go Home" syndroom genoemd die houding van de hedendaagse Latinos en in andere werelddelen neem ik deze houding ook waar.

En één ieder moet zelf wakker worden en gelukkig neem ik waar dat dit steeds meer en meer gebeurd. Echter vanochtend in de trein nog genoeg zombies gezien die of de Spits/Metro lazen of met hun mobiel bezig waren en in de avond zullen ze wel de Publike omroepen, SBS en/of RTL kijken.

Toen ik hier 1980 kwam wonen, had Nederland maar 1 tv kanaal. Overdag testbeeld en pas vanaf 18:00 het journaal. Het testbeeld was informatiever dan het NOS Journaal ;-) . Maar Nu heeft Nederland heel veel TV kanalen, met nog veel meer onzin. Daarom heb ik mijn TV de deur uitgeknikkerd.

Lang leve het internet en journalisten zoals Nexus en Alex Jones.

Saludos,

Pablo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Bart 28-08-2013 20:32
@Love
@Pablo

Ik heb het inderdaad al gezien bij Nu.nl.
Bedankt Jezus!

Ondanks dat ik Nu.Nl een shit nieuwssite vind, kijk ik hier regelmatig om de reacties te zien van mensen op berichten op dit medium.
Langzamerhand kun je zien dat stééds meer mensen zich bewust worden van de verdraaide en leugenachtige "nieuwsberichten" op dit typische MSM-kutkrantje.
Hoorde zojuist op het nieuws dat Cameron, ondanks z'n holmaatjeshouding t.o.v. de US en z'n gisteren nog grote bereidwilligheid om Syrië zonder meer aan te vallen, nu toch eerst het onderzoeksrapport af wil wachten aangaande de gifgasaanval in Syrië(maar of je hier hoop uit kunt putten).
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 28-08-2013 20:26
-- Cree Indian Prophecy --

Als de laatste boom gekapt is,
al het water verdampt/vervuild is,
en alle voedsel op is,
ga je pas zien dar je geld niet kunt eten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 28-08-2013 20:01
Bart zei:
beste Pablo,

zet het 1e filmpje (+ een link naar dit verhaal) svp op NU.NL bij relevante nieuwsberichten, al ben ik bang dat het binnen een paar minuten weer verwijderd zal zijn.
Ik had het graag gedaan, maar ik heb een permanente ban.


Hola hermano broeder bart,

Ik lees nooit Nu (MSM), maar voor jou verzoek maak ik een uitzondering en de link en commentaar is geplaatst bij het artikel:

'Veiligheidsraad verdeeld over Syrië-resolutie'nujij.nl/.../...

257 Pablo69 1 minuut 22 seconden geleden door Pablo69En bart heb je weleens over Plum Island gehoord, zie de onderstaande docu, Real Nazi Horror experiments from the USA (Not Hollywood)

MUST see!! Jesse Ventura : Plum Island

youtu.be/60Yd45DOZUQ

Saludos,

Pablo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 28-08-2013 19:44
dat de Zielen van mensen hun kracht niet kwijtraken..Iets anders even Nexus is deze link iets voor de goed nieuws krant?

www.youtube.com/watch?v=ZGEQmFL9McU
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 28-08-2013 19:38
Bart, Jezus heeft een klein kadootje achter gelaten. :-*


Zoek en gij zult vinden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Bart 28-08-2013 18:43
beste Pablo,

zet het 1e filmpje (+ een link naar dit verhaal) svp op NU.NL bij relevante nieuwsberichten, al ben ik bang dat het binnen een paar minuten weer verwijderd zal zijn.
Ik had het graag gedaan, maar ik heb een permanente ban.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Bart 28-08-2013 17:16
Over dit soort bewijzen en feiten zullen ze het bij (bijvoorbeeld) Knevel @ Ten Brinke niet hebben. Ik wou dat ik ze hiertoe uit kon dagen, die lafaards!

Dit bewust negeren van dergelijke berichten is voor mij ook weer een duidelijk teken dat ook de EO onder curatele en controle staat van de staat.

Wat mij betreft mag dat hele MediaPark in Hilversum opgedoekt worden, er komt níks zinnigs meer vanaf!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 28-08-2013 17:03
Hier de link over Noam Chomsky

om mensen verder wakker te maken.
www.youtube.com/watch?v=KZY7UzzruW8

;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Love 28-08-2013 16:57
@marcel

Ik hoop dat wij het nog gaan meemaken, het is een tijd waar alle vuiltje naar boven komen, aan ons allen de taak om mensen te begeleiden wat de info die vrijkomt betekend.
De term verdeel en heers zie ik veel vaker neergezet door mensen, nu moeten we mensen nog wijzen wat het in de praktijk inhoudt.
Ik kreeg een fijne tip over Noam Chomsky, vandaag wederom info om met mensen te delen. Ik zal de link even zoeken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# marcel 28-08-2013 16:04
ga ik het nog meemaken in dit leven dat iedereen de wapens neerlegt en weigert zijn medemens te vermoorden?
wijzelf als mensheid kunnen die switch maken,wat is er voor nodig om`massaal`wakker te worden?
het is om wanhopig van te worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 28-08-2013 15:27
En, als het dan toch over bewijs gaat, dit bovendien eerder in de richting van de opstandelingen wijst dan naar de regeringstroepen van Assad. Deze door het westen gefinancierde rebellen hebben dit eerder gedaan, zoals al werd geconcludeerd door de Verenigde Naties, ze beschikken over chemische wapens zoals ook al eerder werd bewezen en er zijn intussen beelden opgedoken van, met grote waarschijnlijkheid, rebellen die een soort blauwe gastank wegschieten richting tegenstander.

youtu.be/G5Tnh4C78Eo

Bron Niburu, niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5732:the-show-must-go-on-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

&

Rusland gechanteerd over Syrie (Niburu)

niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5735:rusland-gechanteerd-over-syrie&catid=20:het-complot&Itemid=33
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen