elite wereldoorlogWie de afgelopen wekende mainstream-leugenkanalen zoals kranten en nieuwsprogramma’s heeft gevolgd, zou de indruk kunnen krijgen dat Rusland samen met het Syrische leger de eigen bevolking in Aleppo en andere steden aan het uitmoorden zijn. Dat is ook precies de bedoeling van deze kanalen. Ze krijgen hun informatie, hun teksten rechtstreeks van de CIA zoals Udolf Ulfkotte, ooit journalist van de Frankfurter Algemeine, in zijn openbarend boek laat weten.

Eerst een korte samenvatting van een zich schuldig voelende journalist!

Allereerst zouden de feiten eens duidelijk op een rijtje gezet moeten worden. De inmiddels al twee keer door het volk met grote meerderheid gekozen president Assad, heeft Rusland gevraagd te helpen om terroristen die zijn land kapot maakten mee te helpen bestrijden. Assad is legitiem gekozen en Rusland is door deze legitieme overheid gevraagd dat te doen wat ze doen.

De zogenaamde Amerikaanse coalitie is NIET gevraagd om te helpen, sterker nog, ze zijn meermalen aangesproken door de regering van Syrië zich niet in de strijd te mengen omdat dat internationaal gezien tegen alle regelgeving in gaat. Daarnaast heeft Obama geen oorlogsverklaring verkregen vanuit het Witte Huis en zijn alle acties van het Amerikaanse leger niet alleen onconstitutioneel maar ook binnen internationale wetten illegaal.

Dat Amerika grote belangen heeft bij deze strijd wordt duidelijk door de steun die zij open en bloot geven aan terroristen van Al Nusra die nota bene rechtsreeks afstammen van El Qaida, die mensen die de grootste aanslag ooit op Amerikaans grondgebied zouden uitgevoerd hebben waarbij meteen 3000 mensen de dood vonden en nog eens velen duizenden stierven door de gevolgen van de stofwolken die door New York trokken door het neerstorten van de WTC torens 1 en 2 en niet te vergeten het WTC 7 gebouw.

Deze week werd ook duidelijk dat de Amerikaanse overheid maar liefst 540 miljoen dollar hebben betaald aan een organisatie die nep El Qaida filmpjes maakte.

Onderstaande video laat niets aan de verbeelding meer over. De regisseur van vele nep video’s kreeg wroeging en laat nu weten wat hij gedaan heeft. Hij kan niet meer leven in de wetenschap dat mede door zijn video’s ontelbare onschuldige mensen het leven lieten en laten. Helaas is deze video niet ondertiteld. Wie er zin en tijd in heeft dit te doen is welkom!

De video’s werden eerst door voormalig generaal Petraeus gekeurd en daarna doorgestuurd naar het Witte Huis om daar de uiteindelijke goedkeuring te verkrijgen. De corruptie gaat dus tot aan de top van de Amerikaanse overheid. Dat er behoorlijk gelogen werd rondom de elitaire wensen van een Midden Oosten gecontroleerd door het Westen maakte de leugens m.b.t. de massavernietigingswapens van Irak al duidelijk, al is daar nog steeds niemand voor veroordeeld want de heren politici mogen blijkbaar wel liegen en bedriegen, zij genieten immers politieke onschendbaarheid.

Ook de kwestie Israël en Palestina maakt duidelijk hoe zeer de elite begaan zijn met het lot van onschuldige burgers waar dan ook ter wereld. Dit gebruiken ze immers te pas en te onpas als weer eens een bommencampagne gestart moet worden om arme onschuldige mensen te bevrijden in een Midden Oosters of Afrikaans land. De kranten staan ook deze dagen weer bol van de valse aantijgingen aan het adres van Rusland en Syrië. Ze bombarderen woonwijken, ze bombarderen scholen, ze bombarderen markten, etc. Als dat zo zou zijn, hoe kan het dan dat zowat de hele Syrische bevolking achter Assad en Putin staan? Dat kan gestaafd worden aan de hand van de verkiezingsoverwinningen van president Assad, ook dit jaar weer herkozen als president van Syrië. Internationale waarnemers hebben geen onregelmatigheden kunnen constateren tijdens deze verkiezingen. Israël heeft een toezegging gekregen tot een steunpakket van maar liefst 34 miljard dollar van de Amerikaanse overheid. Dit voor een land dat geen land mag heten en vanaf het ontstaan ervan hun buren, oorspronkelijke inwoners, uitgemoord en in getto’s geplaatst hebben. Deze week heeft de Israëlische illegale overheid nieuwe gebieden aangewezen op dat kleine stukje grond dat de Palestijnen nog bezitten voor de bouw van nieuwe nederzettingen. Hoezo vredesproces, ze krijgen er een fikse beloning voor in de vorm van die 34 miljard. Daarnaast weten veel mensen niet dat meer dan de helft van de Amerikaanse congresleden een dubbele nationaliteit bezitten, de Israëlische en de Amerikaanse. Je krijgt die Israëlische nationaliteit alleen als je belooft te allen tijde de Israëlische belangen voorop te stellen. Wat zegt dat over het Amerikaanse politieke systeem? Wordt het nu enigszins duidelijk waarom de Amerikaanse overheid zoveel geld steekt in machtswisselingen in het Midden Oosten? Ze zijn de vechtmachine geworden van Israël. Je kunt deze landen niet meer los zien, evenzo Saoedi Arabië, die horen daar ook gewoon bij! Daarnaast hebben wij nog enkele landen die op de achtergrond het spelletje meespelen met de Amerikanen en Israëlisch, landen zoals Jordanië, Koeweit, VAE, Turkije, Pakistan en vooral niet vergeten, de westerse coalitie van meelopers uit Europa waaronder ook onze overheid.

Welnu. Nadat in bijna precies de volgorde die generaal Wesley Clarck noemde uit de memo die hij op een ochtend op zijn bureau vond, één voor één landen zoals Afghanistan, Irak, Libië, platgewalst werden voor de belangen van de wereldelite die een Unipolaire wereldorde nastreven, vond één land het genoeg. Dat was Rusland. Putin, die jaren gewerkt heeft voor de toen nog Sovjetunie geheime dienst, wist welke middelen gebruikt worden door deze kleine selecte groep superrijken die wij de elite noemen en nam zich voor daar een stokje voor te steken. Dat was o.a. de reden om het verzoek van Syrië in te willigen en militaire hulp te bieden. Daar had de elite niet op gerekend!

Meteen vanaf het begin van de Russische campagne in Syrië werd duidelijk dat de zogenaamde rebellen helemaal geen rebellen waren maar groepen huurlingen die over de hele wereld gebruikt worden om dood en verderf te zaaien opdat de Amerikanen, samen met hun handlangers uit het Westen en Midden Oosten, te hulp zouden kunnen schieten via kanalen zoals de Verenigde naties. Zelfs als de VN geen toestemming geven gaat de bommenregen op deze landen gewoon door. Good cop bad cop, maar dan een gewiekstere versie daarvan!

Vorige week was de bok echt vet in Syrië. De bemoeienissen van Rusland zorgen ervoor dat de huurlingen, welke naam ze ook gebruiken, aan de verliezende hand zijn. Dat werd door de VS aangegrepen om per ongeluk een heel uur lang ( contradictio in terminis ) het Syrische leger te bombarderen. Gelijktijdig vielen samengetrokken terroristen ook het Syrische leger aan. Hoeveel toeval kun je hebben. Een simpel sorry vonden de Amerikanen genoeg om vervolgens een door hun huurlingen beschoten VN konvooi in de schoenen te schuiven van de Russen en het Syrische leger. Dit moet als breekijzer dienen om een no fly zone af te dwingen via de collaborerende VN waarbij alle Russische en Syrische vliegtuigen aan de grond moeten blijven. Kun je het nog gekker bedenken!

Hoe dan ook. Putin is het zat! De valse aantijgingen over het MH-17 gebeuren, de valse aantijgingen over kleine groene mannetjes in Oekraïne, de leugens over het Russische optreden in Syrië, waarbij aangetekend dient te worden dat niets van hetgeen er gesteld wordt op welke wijze dan ook gestaafd kan worden, maken dat het geduld op is. Amerikaanse generaals hebben zelfs het woord oorlog in de mond genomen tegen Rusland. Het zal je dan ook niet verbazen dat aan de zijde van de Chinezen, die ook voortdurend geprovoceerd worden door de VS en/of handlangers zoals Japan, Iran, Wit Rusland, Rusland zelf en andere aanhangers van de Multi Polaire Wereldorde-gedachte in de hoogste staat van paraatheid worden gebracht. Heeft de elite het lef om deze oorlog daadwerkelijk te beginnen?

Wordt vervolgd….

Reacties   

# petra 18-10-2016 20:26
WikiLeaks’ 10 Most Damning Clinton Emails that

Prove Mainstream Media is Scripted & Controlled

Clinton Staff hosts private “off-the-record cocktail party” with 38 “influential” reporters, journalists, editors, and anchors (from 16 different mainstream media outlets including CNN, NBC, CBS, NYT, MSNBC, & more) with the stated goal of “framing the race.”
Donna Brazile (CNN contributor at the time, and current DNC Chairman now) leaked CNN town hall questions to Hillary Clinton’s staff prior to the debate.
Clinton campaign and the New York Times coordinating attack strategy against Trump.
Huffington Post contributor Frank Islam writes to John Podesta in an email titled “My blogs in the Huffington Post”, says “I am committed to make sure she is elected the next president.” “Please let me know if I can be of any service to you.”
John Podesta receiving drafts of New York Times articles before they’re published.
Read more at thefreethoughtproject.com
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 08:29
European Parliament News
AFET Press release - External relations − 10-10-2016
Be aware of Russian and ISIS propaganda, warn foreign affairs MEPs
Hostile propaganda against the EU and its member states seeks to distort the truth, provoke doubt, divide the EU and its North American partners, paralyse the decision-making process, discredit the EU institutions and incite fear and uncertainty among EU citizens, says the text.

Russia seeks to divide
europarl.europa.eu/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 08:34
CNN FALSELY STATES THAT IT UNLAWFUL FOR THE PUBLIC–BUT NOT FOR CNN–TO SEARCH WIKILEAKS
www.globaltruth.net/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 09:26
(“How do you create a different vocabulary (to talk about GMOs)…?” Hillary asks. That’s the most intriguing part of her talk, and it represents the next step of the great push to foist GMOs upon an unsuspecting world population. Be prepared.
deprogramyourself.org/.../...)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 00:44
Putin the 'Peacemaker': banner hung from Manhattan Bridge puzzles police.

New York City police received a call about the banner at 2.45pm and removed it about half an hour later, a spokesman said.
theguardian.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 08:31
Banner describing Russian President Vladimir Putin as a 'peacemaker' draped from New York City bridge
Sky News reported an NYPD spokesman saying: "There are no details on why or who
mirror.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 00:11
Global Elites Panic Over Wikileaks Disclosure
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-10-2016 00:19
Support floods in for RT following NatWest accounts closure notice
The news that NatWest is closing RT UK’s bank accounts without any explanation has ignited a social media storm from outraged readers and members of the public who have questioned Britain's “freedom of the press” and declared their support for RT.
Questioning UK freedom of the press
While the vast majority of online outrage over the banking decision seemed to be directed towards the UK government, quite a lot of criticism was aimed at NatWest themselves, with some even taking it further by closing their accounts.
www.rt.com/viral/363088-rt-natwest-bank-reaction/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 21:59
The unbelievable deceit continues. Wikileaks is now confirming that the Ecuador embassy shut off Assange’s internet shortly after publishing the Goldman-Sachs speeches.

This tells you all you need to know. With John Kerry in London on a “visit,” it is difficult to now believe that the DNC did not play a role in attempting to silence Assange.
truthkings.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 22:00
Freedom of the Press: Filmmaker Faces 45 Years in Prison for Reporting on Dakota Indigenous Protests against Tar Sands Pipeline
www.globalresearch.ca/.../5551475
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 19:26
JULIAN ASSANGE "DEAD MAN SWITCH" Goes Off after EXPOSING Hillary Clinton?
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 14:47
Putin EXPOSES World War 3 Plan
anonofficial.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 14:41
The US Doesn’t Know Who Fired Missiles at Its Ship,
Bombed Yemen Anyway
theantimedia.org/bombing-yemen-know-missiles/

Saudis Kill 20 Civilians in Yemen Hours After US Senate Approves $1.15 Billion Weapons Sale
theantimedia.org/.../

George Soros has influential control over a company who will supply 16 US states with voting machines for the upcoming presidential election. 
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 19:00
Great Britain Is Owned And Run By 5 Billionaires – Who Are They?
Corporations run our government. There are 5 billionaires who run our media, and they have huge power in our democracy forcing our political parties to prioritize their wishes over the wishes of the British public. These 5 people not only own 80% of the newspapers we read every day, they also own TV stations, press agencies, book companies, cinemas, so everything we think or speak about in Britain is nearly controlled entirely by these 5 men.
educateinspirechange.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 17:59
UK bank to close RT accounts
"long live freedom of speech!' – editor-in-chief

The RT press office pointed out that NatWest is part of the Royal Bank of Scotland Group, which counts the UK government as a significant shareholder.
www.rt.com/news/363013-rt-uk-accounts-blocked/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 19:57
UK bank says it will review closure of RT accounts
www.rt.com/news/363086-uk-bank-rt-review-closure/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 21:44
Oliver Stone on RT bank account closure: ‘It’s a media war
and UK sees you as a threat’
But Stone believes that the closure – which the bank is now “reviewing” following accusations of censorship –
www.rt.com/news/363093-media-war-stone-rt-bank/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 19:37
Thousands of people have rallied for freedom of speech in the Hungarian capital, Budapest.  “It's impossible to hear anything, to hear a true word from these [remaining] newspapers.”
rt.com/.../363021-hungary-press-freedom-protest
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 18:52
Spain Hasn’t Had a Federal Government for the Last 9 Months and People Love It
No government, no thieves,” Félix Pastor, a language teacher, told the Times. Pastor said the people of Spain were better without a government because the politicians were unable to cause any more harm.
wakingtimesmedia.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 10:29
(Citigroup is de op een na grootste Amerikaanse bank)

Citigroup chose Obama’s 2008 cabinet,
WikiLeaks document reveals
One month before the presidential election of 2008, the giant Wall Street bank Citigroup submitted to the Obama campaign a list of its preferred candidates for cabinet positions in an Obama administration. This list corresponds almost exactly to the eventual composition of Barack Obama’s cabinet.

As president, Obama not only funneled trillions of dollars to the banks, he saw to it that not a single leading Wall Street executive faced prosecution for the orgy of speculation and swindling that led to the financial collapse and Great Recession, and he personally intervened

The same furtive and corrupt process is underway in relation to a Hillary Clinton or Donald Trump administration
intsse.com/.../wiki-o15.pdf
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 15:01
(Ambassador Froman served in a number of roles at Citigroup and as a Senior Fellow at the Council of Foreign Relations and a Resident Fellow at the German Marshall Fund.)
On May 2, 2013, Froman was nominated to serve as U.S. Trade Representative. Financial documents provided to the Senate Finance Committee showed he had nearly $500,000 in an offshore fund at Ugland House on the Cayman Islands, which Obama had once described as “the biggest tax scam in the world.” [12]

Environmental groups have criticized Froman for negotiating the Trans Pacific Partnership trade agreement in secret and that he "took care of his friends on Wall Street and in corporate board rooms at the expense of sound environmental and climate policy." [15] en.m.wikipedia.org/wiki/Michael_Froman
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 10:32
A List of Goldman Sachs Ties to the Obama Government
Did you know corporations, like Goldman Sachs, can buy “help elect” a majority of Congress by donating a mere $1.6 B in bribes “campaign donations”? That’s less than 10% of the $20 B “bailout” Goldman Sachs received. Easily affordable, with a 10x return on investment. 
Multi-Billion dollar give-aways bailouts don’t just happen by themselves . . .
prof77.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 14:59
Wall Street Pays Bankers to Work in Government and It Doesn't Want Anyone to Know
Citigroup is one of three Wall Street banks attempting to keep hidden their practice of paying executives multimillion-dollar awards for entering government service. In letters delivered to the Securities and Exchange Commission (SEC) over the last month, Citi, Goldman Sachs and Morgan Stanley
newrepublic.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 11:02
EU furious over Jose Manuel Barroso’s new job at Goldman Sachs
www.rt.com/.../350782-barroso-new-job-goldman
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-10-2016 15:03
Obama’s Ttip Trade Deal W. Europe Would Be Disastrous For Europe, Says The First Independent Study
rinf.com/.../...

EU Commission refuses to revise Canada CETA trade deal
www.bbc.com/news/world-europe-37450742

a new name
TTIP has negative connotation’: Austria, France want new name for controversial talks
www.rt.com/news/360419-austria-france-ttip-name/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 15:18
Zo doe je dat: Wallonië spreekt uniek veto uit tegen CETA
langleveeuropa.nl/.../...

CETA en TTIP Alarm: Stop foute handelsverdragen (22 okt Museumplein, Amsterdam)
langleveeuropa.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 14:56
The former European commissioner Neelie Kroes, who is now a paid adviser to Bank of America and Uber, failed to declare her directorship of an offshore firm in the Bahamas while she was the most powerful corporate enforcer in Brussels.
A cache of previously unseen documents published on Wednesday reveal that Kroes was recruited by a venture funded by the United Arab Emirates, which intended to snap up the international assets of the energy company Enron in a $7bn (£5.4bn) deal.

In order to secure her post as the EU’s antitrust chief, following concerns about her business ties to an array of multinationals, Kroes vowed “not to engage into any business activity following the end of my term”.
Within two years of leaving the commission, however, she has joined three US companies. She is a special adviser to Bank of America Merrill Lynch, a full board director at the customer data firm Salesforce, and a policy adviser to the taxi hailing company Uber, which shelters its international revenues from tax through the Netherlands.

Kroes has also attracted controversy by joining the advisory board of technology group Uber, accepting an advisory role at Bank of America Merrill Lynch and becoming a full board member at US corporation Salesforce
theguardian.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 14:59
Beoogd eurocommissaris Neelie Kroes heeft 43 banen in de zakelijke en non-profitsector gemeld bij Europese Commissie. Een inventarisatie leert dat het aantal bijna twee maal zo hoog is.
nrc.nl/.../... 2004
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Elles 10-10-2016 15:23
Ik ben verontrust over de grote hoeveelheid mensen die nog steeds geloven in de oprechtheid van de mainstream media n Rusland en Putin zien als het grote kwaad.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2016 19:55
Don't Worry, Hillary Clinton Will Power Through..
m.youtube.com/watch?v=E96lAHygeIU
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2016 19:02
MASSIVE NEW LEAK: What Is On This Piece Of Paper Will BE THE END Hillary Clinton
endingthefed.com/.../
HILLARY KILLED LIBYA PEACE DEAL OVER PERSONAL VENDETTA, CLAIMS WHISTLEBLOWER
Gaddafi agreed to hold free elections, but Clinton's refusal led to ISIS takeover, thousands of deaths, international migrant crisis
www.infowars.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2016 19:03 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 06-10-2016 10:25
Deze tekst staat vandaag in de Telegraaf onder de kop, Syrië maant rebellen Aleppo te verlaten.

" BEIROET - Het Syrische leger heeft opstandelingen in Aleppo gemaand de wapens neer te leggen en de noordelijke stad met hun gezinnen te verlaten. Al hun posities en wapenvoorraden zijn precies in kaart gebracht en wie de kans laat lopen om te vertrekken zal zijn „onontkoombare lot” ondergaan. "

In de kop zit al een leugen verwerkt. De kop spreekt over rebellen. Zoals wij inmiddels al zo vaak hebben aangetoond zijn er geen rebellen, enkel huurlingen uit verschillende Arabische en Afrikaanse landen gemixt met zogenaamde westerse adviseurs, terroristen in dienst van de westerse elite.

Om op je gevoel in te spelen schrijven ze verder inclusief hun gezinnen. Dit moet de indruk wekken dat die huurlingen onderdeel zijn van de normale bevolking en daadwerkelijk gezinnen hebben, dus ook rechten etc. Zoals ik al schreef, het zijn huurlingen uit andere landen, als ze al vrouwen daar hebben dan zijn de meesten daar onder dwang en worden regelmatig verkracht.

Zo werkt dat dus en de massa gelooft dit.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-10-2016 12:19
Deze wil ik ook graag delen gezien er nog veel mensen zich af vragen waar de Zen Gardner website gebleven is

sorendreier.com/.../
Persoonlijk sluit ik me aan bij de toegevoegde comment:
"" You put children in harms way, I do not care who does that and will not be silent about such matters. I know Steve very well and how much torment he went through writing this. This is true – please do not even start to excuse it.
-SD"

Kaf en koren, hij bleek kaf ik steun geen pedofielen ook al schrijven ze mooi.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-10-2016 12:16
ik las zojuist ergens een comment dat de US van Fillipijnen verwachtte dat zij een oorlog met China uitgingen lokken. Filipijnen hebben deze info doorgespeeld aan China.
Echter geen nog geen bron bij gevonden wellicht kunnen jullie dit zelf oppakken en uitzoeken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-10-2016 13:58
Spring,

Klopt, Duterte, de nieuwe president wordt niet voor niets in onze nieuwskanalen als gek neergezet. Wij komen daar zeker de komende weken op terug. Het verzet van Duterte zou wel eens groter verzet kunnen aanwakkeren. Ik houd dit goed in de gaten. Vandaar ook al de verwijzing in mijn laatste artikel.
" Het zal je dan ook niet verbazen dat aan de zijde van de Chinezen, die ook voortdurend geprovoceerd worden door de VS en/of handlangers zoals Japan, Iran, Wit Rusland, Rusland zelf en andere aanhangers van de Multi Polaire Wereldorde-gedachte in de hoogste staat van paraatheid worden gebracht. "

Alsof de duivel ermee speelt krijg ik de volgende code om de tekst van deze reactie te plaatsen. ( USA6U )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-10-2016 18:26
Top. 8)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# DE SLOPER 04-10-2016 14:35
NOGMAALS ROEP IK WEER OP OM DE BILDENBERG GROEP TE SLOPEN VOOR HET TE LAAT IS...SOROS....ROCKEFELLER..BEATRIX EN ZO ZIJN ER NOG MEER UIT DIE CLUB...DIE TRILJOENEN GESTOLEN HEBBEN VAN DE WERK MENS....OP DIT MOMENT GAAN ER WEER HONDERDEN MENSEN KAPOT VAN DE ....HONGER...MAAR DIE LUI GAAN LIEVER DE ....NIEUWE WERELD ORDE...MAKEN!!!!

HET CASH GELD WORD JE OVER 2 JAAR AL AF GENOMEN DOOR HUN!!

SLOOP DIE LUI...VOOR DAT JIJ DOOR HEN GESLOOPT GAAT WORDEN DOOR MIDDEL VAN EEN .....WO3!!

BRENG DIE VOOR EEN INTERNATIONALE RECHTBANK!!

IK DANK U!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Cool 03-10-2016 22:54
Goed stuk en interessant om te lezen.

Alleen dat Turkije meespeelt met us en Israël is natuurlijk onzin.
Als Turkije dat zou doen dan zou dat land en hun president niet dagelijks zwartgemaakt worden in de westerse media. Daarnaast zou de CIA ook geen coup gepland hebben.
Het probleem voor US is juist dat Turkije fuck you zegt US.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-10-2016 16:55
Cool,

Waarom meen je dat het Turkse leger Syrië in het Noorden is binnen gevallen. Dat is in verband met plan B. No fly zone. En wie willen dat zo graag?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 04-10-2016 10:46
Misschien scherpt dit artikel jouw blik wat bij Cool, mogelijk zijn de eliten op weg richting de final battle zoals beschreven in het oude Boek of history (bijbel). Zoals je kunt onderzoeken heeft het satanisme overal haar kwade wortels en pionnen zitten via o.a. de occulte hiearchie. Alles wat men wenst is de schepping te verwoesten zoals beschreven in dat oude boek en ook al is dat boek door mensenhanden geschreven, het vormt een prima grondvest om voor het 'christendom' pro en anti de hegelian dialectic in te kunnen zetten. Alles, zoniet zeer veel draait om het oogsten van energieen..
new.euro-med.dk/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:35
US and EU sanctions against Syria are punishing the population, a leaked UN report

Syria was first subjected to sanctions in 1979, after the U.S. designated the Syrian government as a state sponsor of terrorism. More sanctions were added in subsequent years, though none more extreme than the restrictions imposed in 2011
Around the same time, the CIA began directly shipping weapons to armed insurgents at a colossal cost of nearly $1 billion a year, effectively adding fuel to the conflict while U.S. sanctions obstructed emergency assistance to civilians caught in the crossfire.
theintercept.com/.../...
assets.documentcloud.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:28
In just the Iraq war alone, the US managed to kill nearly a million Iraqis - a large percentage of whom were civilians who had nothing to do with the conflict. Add to that the number of Muslims killed in Afghanistan, Pakistan, Yemen, etc in the so-called "War on Terror".
www.democraticunderground.com/10021348007
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:10
Vietnam: A US War on Civilians.
3,8 million violent war deaths
Kill Anything That Moves: The Real American War in Vietnam
According to study by Harvard Medical School and the University of Washington,
there were 3.8 million violent war deaths, of which two million were civilian, with similar estimates reached by the Vietnamese government and Robert McNamara himself. Up to 500,000 Vietnamese women turned to sex work. 14,000 South Vietnamese civilians were killed, mostly by U.S. firepower, during the Tet Offensive.

70 million liters of herbicidal agents, notably Agent Orange, were dumped across the countryside.
The amount of ammunition fired per soldier was 26 times higher than in World War II. In the northernmost province of South Vietnam, Quang Tri, only 11 out of 35,000 villages were not damaged by bombing or artillery. A survey found that 96 percent of Marine Corps second lieutenants said they would torture prisoners to obtain information.
theamericanconservative.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:14
The US was driven by Cold War concerns about the spread of communism, particularly "domino theory" – the idea that if one Asian nation fell to the leftist ideology, others would quickly follow.

The Hanoi government estimates that in 21 years of fighting, four million civilians were killed across North and South Vietnam
news.bbc.co.uk/.../introduction.stm
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:17
7.5 Million Murdered

with the west willfully silent,
they moved onto Cambodia and Laos, killing 1.5 million people.  They then focused their weapons and chains solely on Cambodia, bringing to power the perpetrators of the worst democide the world has ever seen, where 2-3 million Cambodians were murdered.  A democide the world had cried "never again" at yet completely ignored, ignored again in Rwanda, and is ignoring again today in the Sudan.  
rebirthofreason.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:26
Then, as the war in Vietnam spilled across its borders, the US under Nixon and Kissinger launched "secret" and murderous air attacks on Cambodia's eastern border in its effort to wipe out Vietnamese communists. When revelations of this violation of a neutral country reached the anti-war movement and sparked public protest, the US temporarily halted the bombings and deployed a covert army of ground troops. But as soon as the political heat died, the bombers flew again and rained down the equivalent of five Hiroshimas on a country which had no quarrel with the US.
Apart from killing innumerable Cambodians and returning parts of Cambodia to the Stone Age, Washington's military and political intervention had other, long-lasting consequences. In March 1970, just after US ground troops invaded, a ClA-backed coup deposed King Norodom Sihanouk. His pro-Washington replacement, Lon Nol, who ruled from 1970 to 1975, was a weak, corrupt despot rejected by much of the nation.
thirdworldtraveler.com/Terrorism/US_Cambodia.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 04-10-2016 14:21
wat dacht je van de native (indians) americans?
meer dan 100.000.000 doden.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 04-10-2016 17:51
en deze.
Far Worse than Hiroshima — The US Bombings on Japan the Govt Wants You to Forget
The U.S. launched one of the most murderous and horrifying bombing campaigns in the history of the world. That night marked the beginning of a several weeks-long wave of firebomb and napalm attacks across more than 60 Japanese cities

In Tokyo alone, U.S. bombers dropped 300,000 incendiary bombs, completely destroying 16 square miles of neighborhoods — killing more than 100,000 people, mostly civilians. Some survivor accounts detail flaming napalm seeping into bomb shelters and burning entire families alive.

During what some historians refer to as The Forgotten Holocaust, the U.S. dropped millions of incendiary bombs, napalm, and even fastened bombs to live bats that were trained to fly up underneath roofs to explode and set houses on fire.
source; freethoughtproject. com far worse than us hiroshima bombing
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-10-2016 14:57
Beoogd eurocommissaris Neelie Kroes heeft 43 banen in de zakelijke en non-profitsector gemeld bij Europese Commissie. Een inventarisatie leert dat het aantal bijna twee maal zo hoog is.
nrc.nl/.../... 2004
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:05
The List: 27 Countries Destroyed By Hillary Clinton
russia-insider.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:02
Over the past decade and a half, the US and its allies have invaded, occupied, killed, wounded and dispos sessed over ten million people, in countries from Afghanistan, Iraq, Somalia, Libya, Syria, Yemen and Lebanon.  Military and civilian officials have systematically destroyed entire economies, fostered ethno-religious wars, undermined ancient community and family ties and placed corrupt political puppets in power.
www.globalresearch.ca/.../5549133
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-10-2016 22:00
During a recent meeting with Samaria Regional Council head Yossi Dagan,Netanyahu said Israel would prepare to annex most of Syria to Israel= to secure the jewish future.
whatsupic.com/news-politics-world/1475330512.html

($40 billion aid to Israel is ‘largest ever’ to any country, says Susan Rice
The 10-year aid program would give Israel up to $40 billion to upgrade its military aircraft and missile defense systems, and to defend against militants in Lebanon and the Gaza Strip, and al-Qaida and Islamic State affiliates in Syria and Egypt. oct 2016
themillenniumreport.com/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen