white helmetsSyrische bronnen op de grond rapporteerden gisteren ( 30 april ) dat de Witte Helmen in het dorpje Ariha aangekomen zijn. Ariha ligt net als het dorp van de laatste valse vlag aanslag Khan Sheikoun in de Idlib provincie. Volgens ooggetuigen zijn de Witte Helmen niet alleen gekomen maar hadden ze burgers bij zich met kinderen.

 

Bovendien houdt de bewegingen van deze criminele organisatie al een tijdje in de gaten en was één van de eersten die ze zag voor wat ze zijn, criminele handlangers van de westerse elite. Met zo’n 100 miljoen dollar steun kun je heel wat voor elkaar boksen. Die 100 miljoen dollar zijn ook hard nodig want mensen die meewerken aan filmpjes verlangen op zijn minst 1500 dollar voor hun bijdrage. Volgens de bronnen op de grond houden de Witte Helmen zich niet alleen bezig met het produceren van fake video’s maar runnen ze samen met een Turkse organisatie ook een bloeiende orgaanhandel.

Voor de nieuwe lezers die misschien schrikken van wat ze hier lezen….. de Witte Helmen is een NGO die als doel heeft iedereen die zich verzet tegen de wil van de elite in een kwaad daglicht te plaatsen. Dat doen ze door middel van valse informatie verspreiding via videootjes die ze overal in Syrië schieten. Mocht je hier meer over willen weten is het zinvol ook deze artikelen even door te nemen.

http://bovendien.com/news/syrie/oorlogsmisdaden-door-witte-helmen-franse-delegatie-in-syrie-ziet-eindelijk-de-waarheid-en-wordt-aangevallen-oekraine-schendt-minsk-akkoord

http://bovendien.com/news/syrie/witte-helmen-in-aleppo-en-het-zionistisch-plan-b-voor-syrie

Dit schreef ik 30 april.

 

Deze week werden de geruchten rondom een eventuele valse vlag aanslag bevestigd door meerdere Russische kanalen. Onderzoek heeft aangetoond dat naast de levende acteurs ook 23 kinderlijkjes zijn gestolen uit een ziekenhuis in Idlib. Daarnaast werden professionele cameramensen van Al Jazeera herkend door de plaatselijke bewoners. Op 5 mei publiceerden de Witte Helmen nog een zogenaamde reddingsoperatie ( waar ze tijd voor hebben ) in de Deraa provincie.

Deze reddingsactie zou volgen op een luchtaanval van het Syrische leger. Als je echter de video eens even goed onder de loep neemt kom je meteen verschillende discrepanties tegen die niet stroken met wat de Witte helmen ons deze keer proberen wijs te maken. Na een luchtaanval is er altijd rook en vuur en zou je op zijn minst kraters moeten zien van de inslagen. Dit is allemaal niet te zien. De doden die vervoerd worden leveren ook meer vraagtekens dan antwoorden op. Een man op een brancard die helemaal geen wonden heeft, twee kinderen die ogenschijnlijk schotwonden hebben maar geen afgerukte ledematen zoals je dit zo vaak ziet bij luchtaanvallen. Zou dit filmpje van een andere organisatie zijn, zou het je wellicht niet eens opvallen. Maar het filmpje en de melding komt van de Witte helmen en dan moet je op je hoede zijn.

Mensen die menen dat wij hier spijkers op laag water zoeken kunnen om zich te overtuigen nog eens kijken naar een filmpje dat wij eerder plaatsten m.b.t. het redden van kinderen door de Witte Helmen. Dat filmpje hieronder is ook kritisch bekeken door een artsenorganisatie in Zweden. Zij beweren dat de kinderen die te zien zijn in dit filmpje al dood zijn of anders dood gegaan zijn door de behandeling die de Witte helmen de kinderen gaven. Als je goed kijkt kun je zien dat de spuit met adrenaline helemaal niet leeggespoten wordt ( als het al adrenaline is ) maar alleen in de borst gestoken wordt, een beetje heen en weer bewogen om er vervolgens weer uitgetrokken te worden.

Nu is ook bekend geworden dat enkele dagen voor de valse vlag aanslag in Idlib ongeveer 100 Syrische reizigers door huurlingen overvallen en vermoord werden. Daar zijn waarschijnlijk ook kinderlijkjes vandaan gekomen.

Dit wordt momenteel verder onderzocht.

Bovendien verwacht de komende dagen, weken meerdere valse vlag aanslagen die allemaal in de schoenen van het Syrische leger, Iran, Rusland of Hezbollah geschoven zullen worden.

Laten wij zeker niet vergeten dat de elite al eerder bedrijven inschakelde om nep terroristenvideo’s te maken om de wereldbevolking van de noodzaak van ingrijpen te overtuigen.

Ook bij de aanslag op vluchtelingenbussen vol met vrouwen en kinderen blijken acheraf tientallen kinderlijkjes verdwenen te zijn. Worden deze lijkjes ingezet voor de propagandafimpjes van de Witte Helmen, nota bene winnaars van de alternatieve Nobelprijs in 2016?

-----

There were many foreigners among the terrorists – “Uzbeks, Turks, people from Chechnya, Saudis and Qataris. One could judge on their appearance; their language,” another evacuee added.

“When the blast rocked the area, people rushed into the woods but militants surrounded them and forced back to the buses,” the bus driver said.

A female evacuee recalled that “the militants told us that terrorists from another group were shelling our buses and that we must flee towards the bushes… but then they said that the bushes were mined and found ourselves trapped.”

Another woman also told Beeley that even before the explosion, four yellow Turkish ambulances were present at the scene for some reason. After the blast, the ambulances started picking up the dead and injured, only to take them to an unknown location.

“We don’t know where they [the children] are. They’re gone. There are no bodies. We’ve searched for them, but with no result,” one of the witnesses said.

Bron: http://theindicter.com/multiple-eyewitnesses-documented-on-recent-massacre-in-rashidin-syria-rt-interview-with-vanessa-beeley/

-----

Disrespect voor de dood en met name de dood van kinderen is een merkteken van de elite die kinderen voor alles gebruiken. Ik hoef jullie niet te herinneren aan de manier waarop de elitekringen kinderen al eeuwen misbruiken voor hun persoonlijke plezier, zelfs als dat de dood betekent voor de kinderen. De mensen die de elite vormen zijn roofdieren, zielloze demonen die maar één taal kennen, de taal van geweld. Wij van bovendien zeggen, geef ze wat ze willen en sla ze met alle geweld mogelijk neer om ze nooit meer op te laten staan! Dit zijn geen mensen, ik wil ze ook geen dieren noemen om de dieren niet te beledigen, ze zijn niets en zullen dan ook niet gemist worden als ze er niet meer zijn. Onbegrijpelijk dat dit geweld tegen de mensheid doorgang kan vinden, dat bedrijven, banken en overheden hier miljarden aan verdienen en ongestraft ermee weg komen. Ongelooflijk dat tienduizenden de straat op gaan om 11 voetbalspelers te eren voor hun overbetaalde hobby maar dat er geen mens te vinden is die hier de straat voor verkiest! Wat is er van ons geworden?

Reacties   

# petra 15-05-2017 22:04
DEFENDING WHISTLEBLOWERS
This article was originally written as a response to a post on the Avalon Forum by Bill Ryan regarding Corey Goode.
I have read Bill’s statement regarding Corey Goode and some of the problems with his testimony and dealings with others that seem to indicate that he has not been honest with the public and that his story may also be at least partially fabricated or simply an implanted memory.

I don’t see any point in attacking him however and will not do so.

I am not going to go into the interactions I have had with Corey in the very early days (a few years ago) when he contacted me asking if I would interview him. But I will say that while Bill Ryan has every right to make public his own views and research about Corey and his claims, he does not have the right to make statements on my behalf and without my permission about what he assumes I think or what I have told him in confidence.  projectcamelotportal.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2017 18:55
achter elkaar
aanval op corey (fantast)
aanval op alex jones (acteur)
aanval op cobra (leugenaar)
(reactie hier
truthearth.org/.../...)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2017 20:09
Patent N0.: US 8,200,708 B2
Date of Patent: Jun. 12, 2012
Identity database bureau
US 8200708 B2
www.google.ch/patents/US8200708
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2017 21:59
(en de cursus in wonderen cia mindcontrol)
Perhaps this background and summary will contribute to an understanding of why the allegations of conspiracy and "mind control" as being factors in the scribing of A Course in Miracles are preposterous.
www.miraclestudies.net/BillCIA.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 17-05-2017 14:21
Ben eens benieuwd hoe de eciw mensen hier op gaan reageren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 05:46
Dutroux-achtige vondsten in Zwolle, maar de media zwijgt
[met video]

Het Nederlandse team bestond uit professionals, oud- politieagenten en militairen en ondanks het feit dat men werd geassisteerd door de lokale politie, doet de ITCCS eigen, onafhankelijk onderzoek. Men houdt er rekening mee dat men niet kan vertrouwen op de politie of het justitiesysteem, want de ervaring heeft geleerd dat juist dit type onderzoek vaak wordt getraineerd of bewijsmateriaal verduisterd, zoals aanvankelijk ook in de Dutroux-zaak gebeurde.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 05:49
De vergelijking met de Dutroux-zaak is niet zonder reden en met name de ontdekkingen in Zwolle zijn absoluut gruwelijk te noemen. Men trof er kinderen aan, ondervoed en in elkaar geslagen en opgesloten in kooien, niet groter dan 60 x 90 cm.

Marc Dutroux was geen eenzame gek die alleen opereerde. Hij was onderdeel van een internationaal netwerk en hofleverancier aan de Negende Cirkel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 05:51
De term de ‘Negende Cirkel’ wordt in dit interview uitgelegd (rond 54 minuten) en verwijst naar het boek Inferno van Dante, dat in de 14e eeuw is geschreven. In dit boek worden de negen cirkels van de hel beschreven.

Politieagenten en mensen binnen justitie worden onder druk gezet om de elite te beschermen. Dit gebeurt door omkoping ofwel afpersing. Kevin vertelde in de Radio Free Kanata-uitzending van vorige week dat Marcel Vervloesem hem ooit had verteld dat de Ndrangheta (de maffia die kinderen levert aan het Negende Cirkel-netwerk) alleen al in Nederland € 15.000.000 per maand besteedt aan het afkopen van politici en politie.
ellaster.nl/.../dutroux-achtige-vondsten-in-zwolle
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 06:24
Video interview Kevin Annett over vondsten in Zwolle
ellaster.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 15-05-2017 17:09
Dank voor het delen in de linkies.
Ik blijf momenteel nog scepties, al weet ik dat het misbruik, satanisme ed. geen fabel is. Het zou in mijn ogen redelijk eenvoudig zijn om als cia,mossad etc deze organisatie de kop in te drukken en te laten verdwijnen. Zeker met weet van de politie/overheid over deze organisatie.

Ik blijf open staan verdere, hopelijk kei harde bewijzen.

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2017 18:00
sceptisch is ok
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 15-05-2017 15:12
Dank je petra
Zal straks eens luisteren
T komt me wel bekent voor.
Weet dat er idd oud militairen al jaren bezig zijn (kennis hebben) met wat daar gebeurd.
Buiten Zwolle, in een soort theater, afgelegen in een bosje, met een toegangsweg, waar je langs huisje moet, wat alles in de gaten houd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 15-05-2017 15:34
Weet nog niet zeker of t over t zelfde gaat.
Laat ik je weten als ik geluisterd heb.
Zal straks ook even kijken of ik de juiste locatie nog kan vinden op Google earth.

Btw linke soep als je hier echt diep in duikt. Hihi
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 17:06
ja, linke soep.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 21:53
denk even na
voor je reageert

als we t zelfde bedoelen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 15-05-2017 22:32
Ja klopt, daar was ik al mee bezig.
Ik ga nu t interview pas luisteren.
Eerst luisteren, en dan zie ik wel of ik nog wat plaats.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 16-05-2017 01:44
Blijf er ook liever een beetje neutraal in (open).
Met name nadat ik de naam van vervloessem hoorde.
Bekend met vervloessem? Ik heb veel over en van hem pers. Gehoord.
Hieronder staat een andere versie van t verhaal.

Robby van der Plancken deel I/2: youtu.be/Xe-pLSj8v8o

Wat is waar? Ik zal t even blijven volgen.
Btw de locatie wat ik eerder schreef is geen info van vervloessem!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 16-05-2017 01:51
Zie ook reacties
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 16-05-2017 14:03
Hoop dat Kevin annett wel eerlijker is.
Anders worden er weer mensen vies voor t karretje gespannen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2017 17:55
hoop t ook
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2017 19:15
?https://correctiv.org/en/investigations/mafia/blog/2017/03/27/ndranghetas-dutch-flower-power/
?http://capoditutticapi007.blogspot.nl
! eenvandaag.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 16-05-2017 20:53
Wel typisch dat Robby nu in Italië verblijft.
Laten we t gewoon in de gaten houden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 18:23
update
Our sources indicate that an unofficial media blackout has been imposed by the governments of France, Holland, Belgium and Switzerland over the entire issue, which forbids any politician or police officer to acknowledge or comment on the actions against the Ninth Circle or the cult itself.
itccs.org
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 15-05-2017 19:47
heb je de film HOSTEL gezien?

of SNUFF?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 21:52
ja, weet ze
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 22:23
Takedown of underground pedophile network nets 900 arrests: police
dailymail.co.uk/.../...

May 6. Nearly 900 members of a global ‘dark web’ pedophile ring sprawling Europe and the Americas have been arrested following a two-year investigation, the FBI and Europol reported after the website’s founder was handed a 30-year jail sentence.
rt.com/.../387317-pedophile-ring-arrested-playpen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 10-05-2017 17:08
Topje van de ijsberg ben ik bang...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-05-2017 18:05
Diplomatieke onschendbaarheid of diplomatieke immuniteit is een bij internationaal recht geregelde bescherming tegen rechtsvervolging voor diplomaten, buitenlandse staatshoofden, regeringsleiders, ministers van Buitenlandse Zaken
nl.m.wikipedia.org/.../...

Internationale afspraken over diplomatieke onschendbaarheid
rijksoverheid.nl/.../diplomatieke-onschendbaarheid
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-05-2017 17:47
ja denk ik ook

en of dit waar is?

An Update on the aftermath of the Ninth Circle disruptions and arrests of April 30
1. The nineteen cult members arrested by our teams and local police in Zwolle Holland, Dijon France and Lucerne Switzerland are presently in custody in police facilities in those cities. We do not know if the detained have been formally charged by local prosecutors yet. However, the police recovered considerable evidence of cult activity at the arrest sites, including Satanic regalia, blood-marked torture devices and children’s clothing, and in the case of the Zwolle site even the physical remains of dead and mutilated children held in cold room containers
2. itccs.org
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 10-05-2017 19:45
"On 15th June 2010, Kevin Annett founded The International Tribunal into Crimes of Church and State. This is a network of activists who have given up on the established legal systems of nation states and constituted their own. After a "Tribunal of Conscience" in Brussels in the fall of 2012, they reviewed the availabl evidence before indicting all 30 defendants on February 25, 2013 for perpetrating or concealing the Canadian genocide. These defendants included then Joseph Ratzinger (formerly Pope Benedict XVI), Tarcisio Bertone former Cardinal, Elizabeth Windsor "Queen of England" and Canadian Prime Minister Stephen Harper."

wikispooks.com/wiki/Kevin_Annett

Beetje ongeloofwaardig naar mijn mening.
Verder heb ik geen idee wie die man of organisatie is.

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-05-2017 20:26
ik weet wie kevin annet is
vb
ellaster.nl/.../...
ik bedoelde waren er daadwerkelijk arrestaties in zwolle


en noemde in zijn algemeenheid
politieke onschendbaarheid
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-05-2017 21:01
ps bedankt mike
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 11-05-2017 12:35
Jij ook bedankt Petra. Altijd interessant om te bekijken.

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 22:18
Confirmed by OPCW:
Terrorists Used Illegal Chemical Weapons in Aleppo–
Organisation Refuses to Investigate Alleged False Flag Attack in Idlib
A report from the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) has concluded that terrorists who formerly operated in Aleppo prior to its liberation by Russian and Syrian troops, had used illegal chemical weapons on civilian populations. 
The terrorists, referred to as ‘moderate rebels’ by western mainstream media were found to have used sulphur mustard gas during their criminal occupation of East Aleppo.
The United States appears to have no interest in investigating an incident that is widely believed to be a false flag.
www.globalresearch.ca/.../5589158
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 21:56
Federal Suit Hits Soros for $10 Billion For ‘Political Meddling…Motivated Solely by Malice’
'in what critics say typifies his modus operandi.'
activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 21:55
Trump fires FBI Director James Comey
www.rt.com/usa/387794-fbi-director-comey-fired/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 22:22
Fbi Email Exposes Attorney General Promise To Protect Hillary Clinton From Criminal Charges
activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 08:20
A detailed cash map of how the Clintons have siphoned money into the corrupt Clinton Foundation
investmentwatchblog.com/.../

BUSTED: FBI Director Received MILLIONS From Clinton Foundation – His Brother’s Law Firm Does Clinton’s Taxes (Video)
truthuncensored.net/.../

The truth is, that James Comey did not recommend federal charges against Hillary Clinton, in part, because he is connected to the Clinton Foundation through the Swiss bank HSBC.

These concerns focus on millions of dollars that Comey accepted from a Clinton Foundation defense contractor, Comey’s former membership on a Clinton Foundation corporate partner’s board, and his surprising financial relationship with his brother Peter Comey, who works at the law firm that does the Clinton Foundation’s taxes.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 08:21
But Comey earned $6 million in one year alone from Lockheed Martin. Lockheed Martin became a Clinton Foundation donor that very year
In 2010, Lockheed Martin won 17 approvals for private contracts from the Hillary Clinton State Department.

In 2013, Comey became a board member, a director, and a Financial System Vulnerabilities Committee member of the London bank HSBC Holdings.
HSBC Holdings and its various philanthropic branches routinely partner with the Clinton Foundation. For instance, HSBC Holdings has partnered with Deutsche Bank through the Clinton Foundation
truthuncensored.net/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-05-2017 09:18
7 Top Secret Military Weapons
m.youtube.com/.../

2ND DIRECTOR OF LOCKHEED SKUNKWORK’S SHOCKING COMMENTS ABOUT UFO TECHNOLOGY
collective-evolution.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 21:40
History Channel Blood Diamonds!! 2016
m.youtube.com/watch?v=dkuWsw_ReZ4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 21:41
diamonds for hitler 1940
edwardjayepstein.com/diamond/chap9.htm
The Belgian Congo was, however, administered by the Belgian government in exile, which was in London and completely under British control. The mines themselves were supervised, and policed, by the De Beers syndicate.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 21:43
SOUTH AFRICA'S DE BEERS: THE MOST UNETHICAL CORPORATION IN THE WORLD
DeBeers has also undermined the government of other diamond rich African nations and helped enrich their presidents to the tune of several billions of dollars while their population had to beg money from the UN and the World Bank to survive
www.ewtn.com/library/business/antdebrs.htm
The broader population of South Africa, black and white, will again suffer twice because of DeBeers, the most unethical corporation in the world.

Africa, The Next generation: Blood Diamonds - De Beers Conspiracy & Dead Children in Africa as CIA-Mossad Christian Zionist False Flag Black Operation
Ten Reasons Why You Should Never Accept a Diamond Ring from Anyone, Under Any Circumstances, Even If They Really Want to Give You One
themasonicilluminati.blogspot.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 20:04
RARE EARTH METALS
WASHINGTON S HIDDEN MOTIVES
IN NORTH KOREA &
AFGHANISTAN
thelastamericanvagabond.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike. 09-05-2017 19:49
.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 18:55
petrified trees
petrified animals??

olifant
m.youtube.com/watch?v=f4fabO0TOzw

draak marokko
m.youtube.com/watch?v=gURVpKrGpjE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 19:17
petrified giants?
Mudfossils part 12.. Find your own in 15 minutes or less
m.youtube.com/watch?v=pz1wap4dFSs

Time to reveal the real GIANTS `You be the Judge
m.youtube.com/watch?v=aKO7T7SKhP0

Skull-rocks around the world....remains of the real GIANTS.....Mudfossil reality....
m.youtube.com/watch?v=5pUS-qGNnew

Sleeping giants....*Time to reveal the real giants
m.youtube.com/watch?v=8iwex5ZtlB8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 17:47
Wow! It really looks very clear that the election in France was stolen for the “Diacritical Mark” (Macron). How in your face can it get? There it is. This appears to be (at least part of) what happened in France.
kauilapele.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 09-05-2017 19:53
"Wellicht herinnert u trouwens nog dat zowel Frankrijk als Nederland in 2005 het Europese volkslied democratisch hadden weggestemd? Het is vervolgens ook verwijderd uit het verdrag van Lissabon van 2007 waarmee nagenoeg de gehele ongewenste en weggestemde grondwet alsnog ingevoerd werd, minus o.a. het volkslied."

langleveeuropa.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 22:20
Macron emails lead to allegations of drug use, homosexual adventurism and Rothschild money
theduran.com/.../

FRENCH ELECTIONS: MACRON IS A FORMER ROTHSCHILD BANKER WHO WAS GROOMED AT AN ELITE SCHOOL TO EVENTUALLY GO ON TO RUN THE COUNTRY
MACRON IS A MEMBER OF THE FRENCH ELITE
A GUY LIKE THIS WOULD HAVE NO CHANCE IN A NORMAL ELECTION. IT’S NOT A NORMAL ELECTION.
vox.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 22:21
Brexit: Theresa May says EU seeking to affect result of British election
She said that while Britain wanted to reach a deal with the EU, that view was not shared by everyone in Brussels.
“The events of the last few days have shown that, whatever our wishes, and however reasonable the positions of Europe’s other leaders — there are some in Brussels who do not want these talks to succeed. Who do not want Britain to prosper.”
British Prime Minister Theresa May has accused European politicians and officials of seeking to affect the outcome of the June 8 national election by issuing threats over Brexit.
www.abc.net.au/.../8494986
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-05-2017 17:44
The Rise of the “Islamic State” (ISIL) Was “A Willful Decision” of the Obama White House: Former DIA Chief
www.globalresearch.ca/.../5467966

Lt. Gen. Flynn, speaking safely from retirement, is the highest ranking intelligence official to go on record saying the United States and other state sponsors of rebels in Syria knowingly gave political backing and shipped weapons to Al-Qaeda in order to put pressure on the Syrian regime:
Hasan: In 2012 the U.S. was helping coordinate arms transfers to those same groups [Salafists, Muslim Brotherhood, Al Qaeda in Iraq], why did you not stop that if you’re worried about the rise of quote-unquote Islamic extremists?
Flynn: I hate to say it’s not my job…but that…my job was to…was to to ensure that the accuracy of our intelligence that was being presented was as good as it could be.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 08-05-2017 20:46
Off topic.

The Last Great Collision/12,000 Year Cycle: youtu.be/dVPtgxjhDFY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 09-05-2017 20:20
"The Sun and Moon are in the Wrong Place?
BPEarthWatch"

m.youtube.com/watch?v=xrnsC2PtQGY

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 09-05-2017 20:59
Dank Mike.
Ik volg dit kanaal al lang, jij misschien ook.
Toevallig ook de andere delen gezien van de last great collision?

Bekend met t kanaal van dutchsinse (voorspelt aardbevingen)
Of planet x news?
Beiden worden gigantische tegengewerkt. Waarom vraag ik me altijd af, als t toch allemaal onzin is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 11-05-2017 12:48
"Een zware aardbeving heeft het noorden van Antarctica woensdag lokale tijd getroffen. Het epicentrum lag in de buurt van de Britse Zuidelijke Sandwicheilanden."

m.telegraaf.nl/.../...

Solar CME Striking Earth, 6.8 EarthQuake
BPEarthWatch

m.youtube.com/watch?v=KVvcnxwtCdE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 10-05-2017 16:09
Hallo Janmaat.

De vids van BP bekijk ik af en toe, best wel interessante dingen wat die man te vertellen heeft. Echter, de die vids van the great collision heb ik niet allemaal gezien.

Planet x news komt me wel bekend voor die andere niet. Dankvoor het delen!

Het is uiteraard allemaal een beetje vaag rondom planet x.... maar er kan denk ik wel geconcludeerd worden dat er "iets" is. Al bijt ik me daar niet al te vast in.

Hoe sta jij tegenover planet x dan?

Alvast bedankt.

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-05-2017 19:22
Hoi Mike
Graag gedaan. Jij bedankt voor reageren.
Precies wat je zegt, t is allemaal een beetje vaag, net zo als met de rest.
Ook ik hou er niet te veel aan vast, net wat je zegt je kunt merken dat er iets in de natuur gaande is.

Ik sta er open in, ik kan niet zeggen dat t onzin is, t schijnt vaker gebeurd te zijn, en ik kan ook niet zeggen dat t bestaat, want ik heb t zelf niet gezien.
Maw.... ik zie wel wat er in de film verschijnt.

Gill broussard vertelt er ook t een en ander over.
Volgens hem komt er eerst een financiële crash, meer oorlog, vervolgt Door meteoriet inslagen.

Hij zegt dat de bunkers en voorbereidingen daar voor zijn.
En waarom De telescoop lucifer in t Vaticaan? Zouden zij meer weten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 11-05-2017 12:25
Ik weet zo niet wie de beste man is. Als ik tijd heb zal ik er eens naar kijken, dank voor de tip.

Het zijn allemaal wel realistische scenario's in ieder geval. Maar ook daar bijt ik me niet al te vast in, eerst zien dan geloven.

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 10-05-2017 20:14
Deze gasten bouwen ook een bunker. Echt een aanrader!


m.youtube.com/watch?v=8C8Odrqo7NQ
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 10-05-2017 20:21
Ja, heel goed en slim gedaan, ook de afvoer ervan.
Ik kon m al, alle delen gezien.
Toch bedankt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 08-05-2017 17:39
Zelfs Engelse nieuwssites komen hun nieuws bij ons halen, één op één overgenomen lijkt wel.
yournewswire.com/al-jazeera-fake-syria-attack/

Mede dankzij jullie inbreng!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# de sloper 08-05-2017 13:13
De Bildenberg-groep Sloper,
De Sloper,
al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem we
Ik dank Udan ook O zo vriendelijk!l
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-05-2017 07:17
Human Trafficker Confesses on Camera to Murdering Between 400-500 Little Girls
northwestlibertynews.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 08-05-2017 13:15
Bijbehorend filmfragment :

m.youtube.com/watch?v=2x91H3eFKVI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 08-05-2017 15:20
Dank petra en Mike.
Kwam deze ook nog tegen........ Ross Kemp - The Fight Against Isis (Documentary H…: youtu.be/bpzwyahgOcY

Wordt ook gesproken over Child trafficking.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike 07-05-2017 18:56
Sterk artikel Nexus, dank.

Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen