black assadIn een openbarend exclusief interview met Sputnik gaat senator Richard Black de geijkte mainstream mening van onze westerse gecontroleerde nieuwskanalen te lijf. Als je wilt weten wat er daadwerkelijk in Syrië aan de hand is moet je zelf naar Syrië gaan en een gesprek hebben met de leider van dat land, Bashar Al- Assad. Die gedachte had de republikeinse senator van de staat Virginia toen hij twijfelde over de lezing van de gangbare nieuwskanalen. Maar doen en zeggen zijn twee verschillende dingen. Richard Black voegde de daad toe aan het woord en vertrok richting Syrië voor een gesprek over de situatie in Syrië.

Het gesprek met Bashar Al-Assad;

Sputnik

Meneer Black, u heeft een gesprek gehad met president Assad. Wat is u algemene mening over de man en hoe nauwkeurig wordt hij weergegeven door de westerse media?

Black

Dit was de tweede keer dat ik met president Assad gesproken heb. Wij hadden een gesprek van 45 minuten overeen gekomen maar hebben uiteindelijk ruim 3 uur met elkaar gesproken. De vorige keer was Assad optimistisch en vastberaden, deze keer leek het wel alsof hij blij was. Ik denk dat Assad ook weet dat als het westen zich nu verder buiten deze oorlog houdt de strijd feitelijk al gestreden is. Over hoe hij wordt weergegeven door de westerse media. Mensen in Syrië weten dat hij een ingetogen, misschien wel verlegen man is die vooral behoorlijk intelligent is en erg toegewijd is aan zijn volk. Net als wijlen Ghadaffi pakt Assad zelf zijn auto en rijdt ook zelf, zonder bodyguards naar bijvoorbeeld een christelijke of moslim dienst. Mensen houden van hem om zijn eenvoud. Er is nooit één aanslag geweest op zijn leven. Als mensen hem weg willen hebben zou slechts een bezoek van enkele soldaten met een onderbouwing van het volk, voldoende zijn om hem te laten aftreden. Hij zou dat accepteren want het is de wil van het volk!

Tijdens zijn reis door Syrië heeft Black gesproken met boeren en schaapsherders over Assad. De mensen houden van hun president, zoveel dat Black zo’n toewijding van het volk naar hun president nog nooit eerder gezien heeft, waar dan ook ter wereld.

Sputnik

Welke onderwerpen heeft U met Assad besproken? Gaat U vergaarde informatie doorspelen naar Amerikaanse beleidsmakers?

Black

Beleidsmakers? Die luisteren naar de Deepstate en naar de veiligheidsdiensten, deze hebben ten doel het Amerikaanse volk te misleiden met een propagandaverhaal. Ik besprak ook het aanstaande gevecht om Idlib. Je weet dat het Syrische leger vrijwel heel Syrië weer onder controle heeft en bevrijdt van de jihadisten. In Idlib leven de mensen onder een schrikbewind van één ven de ergste jihadisten, Abjullani. Hij was een machtig man van Daesh ofwel ISIS ( Israelische Security and Intelligence service ). Hij is de grootste leider van El Qaida in Syrië.

Als de VS zich mengen in de strijd om Idlib zullen ze zij aan zij vechten met El Qaida, dezelfde groep die de VS verantwoordelijk houden voor de aanslagen op de Twin Towers, 911. Dus ja, wij hebben over Idlib gesproken en de uitdrukkelijke wens van Assad om Idlib te bevrijden met zo min mogelijk bloedverlies. Dit is altijd het beleid geweest van Assad en vrienden. Dit in tegenstelling tot wat wij, de Amerikaanse coalitie, gedaan hebben in Mosul en Raqqa, gewoon de hele stad tapijt bombarderen zonder rekening te houden met burgers. Ook hebben wij gesproken over de sancties van de VS waardoor mensen in nood geen toegang hebben tot medicijnen, dekens en andere noodzakelijkheden. Als deze sancties er niet zouden zijn konden veel meer mensen terug keren naar Syrische steden om hun leven weer op te pakken en het land op te bouwen. Assad wil graag dat alle Syriërs naar huis terug keren, de kracht van het Syrische volk zit hem namelijk in de eenheid!

Sputnik

En de chemische wapens, hebben jullie dat ook besproken. De westerse media vertellen namelijk overal dat Assad waarschijnlijk chemische wapens zal gaan inzetten.

Black

Ik heb de Syrische oorlog 7 jaar lang bestudeerd. Daar begon ik mee omdat ik de oorlog tegen Libië aan het onderzoeken was. Waarom zijn wij             ( de VS ) Libië binnen gevallen? Ze bedreigden ons niet, ze hebben nooit iemand anders aangevallen. De buitgemaakte Libische wapens werden naar Turkije verscheept om daar ingezet te worden tijdens een invasie van Syrië. De gasaanvallen heb ik stuk voor stuk bestudeerd, met uitzondering van de aanval in Douma werden al deze aanvallen uitgevoerd door terroristen in samenwerking met buitenlandse inlichtingendiensten of Turkije. De situatie in Douma was een hele vreemde.

De Britse inlichtingendiensten begonnen weken van tevoren met waarschuwingen dat er een gasaanval zou gaan plaatsvinden in Douma, uitgevoerd door het Syrische leger. De Syrische en Russische inlichtingendiensten wisten dit ook en lieten de elitetroepen van het Syrische leger, de bekende Tijger eenheden, een verassingsaanval uitvoeren waarbij ze het laboratorium van de terroristen buitmaakten. De terroristen gaven zich over en als laatste strohalm voerden ze toch de zogenaamde chemische aanval uit. Deze heeft echter nooit plaats gevonden. Er was geen aanval, er was geen gas, er waren enkel leden van de Witte Helmen in een ruimte die riepen dat er een chemische aanval had plaats gevonden en begonnen de kinderen met water te besproeien. Dit weet ik zeker omdat een Amerikaanse collega van One News in de buurt was en met een taxi naar Douma ging om de plek van de aanval te inspecteren. Hij interviewde talloze mensen maar niemand wist iets van een aanval en op de plek waar het gebeurt zou moeten zijn ging het gewone leven door. Ook nu zijn de media in alle staten en roepen ze dat er een aanval gaat plaatsvinden, een teken dat een mogelijke valse vlag aanslag weer in de maak is. Er is ook geen enkele westerse journalist die zich afvraagt waarom Assad deze zogenaamde chemische aanvallen alleen zou uitvoeren op gewone burgers en niet op terroristen? Je kunt die vraag ook niet beantwoorden omdat de aanvallen duidelijk niet door Syrië werden en worden uitgevoerd.

Het probleem is dat je als journalist alleen werk krijgt als je de juiste vragen stelt, dat zijn dus geen  kritische vragen.  Ik vrees dat er een chemische aanval zal plaatsvinden. Het is niet voor niets dat de Engelsen, de fransen en de Amerikanen waarschuwen dat ze zullen ingrijpen als er zo’n aanval uitgevoerd wordt, maakt niet uit door wie. Heel misschien gaan wij een ander scenario zien omdat de Russen nu al weken informatie over aanstaande aanslagen melden. Linksom of rechtsom denk ik dat er sowieso aanvallen zullen zijn op het Syrische leger, daarmee steunen de Westerse landen terroristen die verantwoordelijk zouden zijn voor de grootste aanslagen in de VS ooit.

Sputnik

Heeft U van Assad de garantie gekregen dat hij geen chemische wapens zal inzetten?

Black

President Assad vindt de stelling dat hij ooit chemische wapens zou gebruiken compleet idioot. Punt 1 is dat niet alleen de VS maar ook de VN unaniem hebben uitgesproken dat Syrië geen chemische wapens bezit en punt 2, inzetten van chemische wapens zou de doodslag betekenen voor Syrië, geen enkel mens zou na zoveel waarschuwingen toch dit soort wapens inzetten! Westerse media schrijven in kranten dat een chemische aanval de derde op rij zou zijn echter Seymour Hersh heeft al deze vermeende aanvallen bestudeerd en kon maar 1 conclusie trekken, het waren valse vlag aanslagen waar de Syrische overheid helemaal niets mee van doen had. Assad heeft dan ook tijdens mijn 2 gesprekken met hem erop aangedrongen dat er geen enkele reden kan zijn om chemische wapens in te zetten.

Sputnik

Je bent een vocale tegenstander van de VS politiek richting Syrië. Welk deel van die politiek stuit je het meest tegen de borst?

Black

Als je terug gaat naar de bezetting van Afghanistan door Rusland zie je dat wij daar terrorisme als wapen hebben ingezet. Dat is alsof je Pandora’s doos open zet. Als de doos eenmaal open staat dan heb je hem nog niet zo snel weer dicht. De VS en de UK hebben het terror wapen meerder keren ingezet om landen te dwingen een andere overheid te kiezen, eentje die op de hand is van de VS en de UK. Als wij, de VS, succes zouden hebben gehad in Syrië dan zou El Qaida nu heersen over Syrië. Ik kan mij niet voorstellen dat het Amerikaanse volk dat wilt.

Het allerergste van de Amerikaanse buitenland politiek is dat terror geaccepteerd is als wapen. Honderden zo niet duizenden vrouwen die verkracht worden, mensen wiens hoofd publiekelijk wordt afgehakt, verbranden van mensen, etc.etc. Zolang alles maar in het voordeel is van enkele machten in het Midden Oosten zoals Saoedi Arabië en Israël dan is alles geoorloofd. Feitelijk voeren wij geen War on Terror maar wij voeren een War of Terror, wij Westerse landen zijn het immers die de terroristen steunen, financieren, oplappen in kampen en weer voorzien van nieuwe wapens om meer terreur te plegen.

Sputnik

Senator Black, U vertelde dat U opeenvolgende administraties van de VS verantwoordelijk houdt voor de destructie van Libië, Afghanistan en Irak. Denkt U dat Trump het anders zal aanpakken?

Black

Dat heb ik wel gehoopt toen president Trump Michael Flyn als Nationale Veiligheid Adviseur benoemde. Ik ken Flyn en zijn raadgevers, ze zijn mensen die vrede belangrijk vinden en wilden ook de betrekkingen met Rusland verbeteren. De Deepstate heeft flyn op een zijspoor en een havik ervoor in de plaats gezet, John Bolton, een type Mc Cain. Een goed voorbeeld van een senator die voor de Deepstate werkte. Zo zijn er meerdere op verschillende niveaus binnen de Amerikaanse samenleving en politiek. Ook hebben wij nog de talloze denktanks die betaald worden door Saoedi Arabië en de VAE, etc. Zij schrijven stukken met als doel een puppetregering plaatsen daar waar de VS dat noodzakelijk achten.

Ik zou willen dat Trump de echte macht heeft om uit te voeren wat hij beloofde zoals, betere betrekkingen met Rusland, praten met Syrië, praten met Assad. Helaas is de Deepstate erg machtig, hebben ze oneindige financiële bronnen c.q. macht.

Sputnik

Hoe denkt U zou de kwestie Idlib aangepakt moeten worden zonder interventie van terroristen dus met zo min mogelijk burgerslachtoffers?

Black

Het is belangrijk dat de mensen wereldwijd begrijpen dat Idlib bevrijd moet worden van de terroristen, zelfs voor families van terroristen want veel vrouwen zijn feitelijk slaaf van de terroristen. Het is niet ongebruikelijk dat een vrouw van haar man te horen krijgt dat ze die avond met 10 terroristen naar bed moet omdat ze zo moedig zijn geweest.

Deze mensen moeten bevrijdt worden. Dit niet doen is compleet idioot, het is alsof ze aan het einde van WO2 zouden zeggen, laten wij Berlijn maar met rust, wij gaan niet achter Hitler aan want er zouden wel eens burgers slachtoffer kunnen worden.

[Abu Mohammad] Al-Julani heeft een beloning van 10 miljoen op zijn hoofd staan, de Adolf Hitler van het terrorisme. De gedachte deze man te laten gaan, een man die terroristen aanstuurt die het normaal vinden om vrouwen en kinderen te verkrachten, de kop af te hakken, in brand te steken etc. Compleet idioot!

Geen enkel land ter wereld zou een provincie over laten aan terroristen, het is van eminent belang dat de slag om Idlib gevoerd wordt. Wat als wij deze mensen laten? Dan is het hek van de dam.

Sputnik

Kunt U iets vertellen over andere ontmoetingen in Syrië, bijvoorbeeld met de plaatselijke bevolking?

Black

Ja, ik ben naar het front geweest in Aleppo. Daar heeft een helse strijd gewoed. De terroristen werden in een hoek gedreven maar verzetten zich fel. Dit heeft duizenden levens gekost aan beide kanten. Ik stond in een gebouw dat kon uitzien over het strijdtoneel, soldaten lagen met een zandzak in gaten in de grond, klaar om te vuren. Ik waarschuwde ze voor sluipschutters want ook ik ben meerdere malen beschoten door sluipschutters. Maar ik leef nog, nog wel, misschien lukt het de scherpschutters ooit maar dan weet ik in elk geval dat ik aan de juiste kant van de strijd gesneuveld ben.

Ook heb ik het Syrische Parlement bezocht en in tegenstelling tot wat westerse mediakanalen ons doen geloven hebben vrouwen hier een behoorlijke vinger in de pap. Wat betreft vrijheid van godsdienst en bijvoorbeeld vrouwenrechten loopt Syrië voorop op alle andere Arabische landen. Vrouwen worden niet als bezit gezien zoals bijvoorbeeld in Saoedi Arabië, neen, ze zijn volledig gelijkwaardig aan de mannen. In Aleppo en Homs bezocht ik de gouverneurs van die deelgebieden, ze namen mij mee op een tour om te laten zien hoe snel de bevolking de rommel van de oorlog opgeruimd hadden, winkels zijn weer open en niets geen prulwinkeltjes, gewoon zoals bij ons!

Op bezoek bij de kerk van Maria’s ( moeder van Jesus ) riem die 59 jaar na Christus gebouwd werd vertelden ze mij hoe de terroristen op zoek waren naar de riem van Maria. Ze sloegen alles aan diggelen maar konden de riem nergens vinden. Toen ze de pastoor vroegen waar de riem was vertelde hij hen helemaal niets. Dat was voor de terroristen aanleiding genoeg om zijn hoofd eraf te hakken. De stukjes van de riem werden veilig opgeborgen, ik heb ze zelfs in handen mogen hebben, wat voor mij een enorme eer was. Sommige heilige gebouwen zijn op vreselijke wijze onteert. Eén gebouw had een afbeelding van Jesus op het plafond, haast onbereikbaar en meer dan 2000 jaar oud. De terroristen wisten toch bij dit plafond te komen om de ogen van Jesus eruit te krabben.

Dat is waar wij mee te maken hebben. Deze niets ontziende terroristen worden betaald en getraind door ons, de VS en andere westerse landen om vervolgens de ogen van Jesus uit te krabben, tuig is het!

Ik ontmoette ook de president van Libanon en zijn hulp, zij zijn verontrust over de vluchtelingensituatie in hun land. Als mensen vluchten uit Syrië krijgen ze steun van de VN, nu ze terug willen naar bevrijde gebieden krijgen ze geen enkele steun, daar hebben de VS, Westerse landen en bijvoorbeeld Saoedi Arabië voor gezorgd door druk op die organen te zetten. Mensen willen dus graag terug maar worden op deze manier tegen gehouden. Ondanks deze vreemde hulpmaatregel van de VN keerden reeds 150 duizend mensen terug naar Aleppo en 350 duizend naar Homs. Voedsel en medicijnen van het internationaal hulporgaan blijven echter uit.

Een moeder sprak mij aan, zij heeft twee kinderen die een ziekte hebben die met Amerikaanse medicijnen genezen kunnen worden. De VS verstrekt deze medicijnen niet. Welk geloof kan dit goedpraten?

Overal waar wij komen om zogenaamde de vrijheid te brengen laten wij verwoesting, dood en verderf achter. Het wordt tijd dat wij Amerika weer op het rechte pad krijgen en laten zien dat wij een fatsoenlijk en eerlijk volk kunnen zijn.

Sputnik

Meneer Black, bedankt voor het antwoorden van onze vragen.

Black

Bedankt dat ik met jullie mocht praten, ik vond het fijn. Ik ben dankbaar voor Uw interesse in wereldvrede.

Interview Sputnik audio:

https://soundcloud.com/radiosputnik/assad-made-it-quite-clear-he-wants-all-of-the-syrians-to-return-to-syria-us-senator

 

Reacties   

# Treowd 25-09-2018 20:53
America Is Quietly Expanding Its War in Tunisia
www.globalresearch.ca/.../5655143
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 17:26
Saudi Regime Calls Premeditated Mass Murder in Yemen Mistakes www.thesleuthjournal.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 07-10-2018 08:32
'We will pay nothing for our security': Saudi Arabia disregards Trump's warnings www.youtube.com/watch?v=e9n2k_Y9JTE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 24-09-2018 10:25
Vreemd, geen enkele verwijzing meer naar de Fransen. Maakt ook niet uit. Misschien dat Putin dit aangrijpt om Israël eindelijk aan banden te leggen. Syrië krijgt binnen 14 dagen het S 300 systeem geleverd met getrainde mensen. Zo kunnen ze de toegang tot het Syrische luchtruim verbieden voor anderen. Tevens krijgen ze via dit systeem rechtstreekse informatie van de Russische radarkant. Rusland legt ook nog een elektronische deken over de kustlijn waardoor alle radar en andere apparatuur niet zal werken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 11:40
Russia Has Upped The Ante With Israel, New Weapons Flown In
www.youtube.com/watch?v=UuVIAZfzll8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 11:23
Ook de dagen worden zorgvuldig gekozen....
BREAKING Israeli News on Russia Iran Turkey Syria War CHAOS End Times News update September 22 2018
www.youtube.com/watch?v=gk6-TppwEXU
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treow 24-09-2018 11:01
Of... het loopt volgens plan en zijn er dan geen andere mogelijkheden meer dan excessief geweld te gebruiken en dan zal Damascus vallen....volgens script...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 11:14
Syrie is het obstakel maar tevens ook de mogelijkheid tot provocatie en het pad richting Iran....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 12:02
Gog and Magog..The Battlefield is Ready..Last Days Invasion of Israel (ben me bewust men roept het al jaren...)
www.youtube.com/watch?v=4_RWEDLefOI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 12:25
Neem in gedachten mee dat alles wat men doet het omgekeerde is van Gods plan, het zijn zij die de zaak aansturen welke zich boven dat verheven voelen en het script volgen zodat men dat belachelijk kan maken, en men maakt het al belachelijk doordat velen het valse woord volgen. Dus het is niet christ dat komende is maar de omgekeerde versie de anti-christ de anti menselijkheid....AI etc...het midden-oosten is just a means to an end...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 13:52
Prophecy & Judgement
www.youtube.com/watch?v=YN1YTnOFyQs
Peter Tosh & The Wailers - 400 Years
www.youtube.com/watch?v=ltDHEyVmcuE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 14:04
O ja, nog even dit ; Gooi de video niet op voorhand weg (luciferiaanse programmering via media ...) of wijs het af omdat het zo vol van het religieuze is, bekijk de inhoudelijke aanknopingspuntenen argumentatie en verder .. Vraag jezelf eens af ... of het zo zou moeten zijn ? Of is het handgeschreven boek het ware woord van YAH of is het mogelijk in alle waarschijnlijkheid gewoonweg gebruikt voor het verder volgen van een script?
Het komt allemaal behoorlijk overeen zoals beschreven....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 24-09-2018 16:29
Deze Had ik een hele tijd geleden al eens geplaatst.
Kijk maar of je er iets uit gebruiken kan.
Is een paar jaar oud, dus niks over smartcity,s


youtu.be/G8znAEJHkNs
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 18:00
Thanks Janmaat! Ga hem bekijken :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 25-09-2018 09:06
Beste als ik de aangedragen video's bekijk van Alledgedly Dave eerder aangedragen door mij en andere zaken bekijk, wijst het erop dat er zo'n 500 jaar geleden of langer precies dat omgekeerde heeft plaats gevonden men heeft de zwarte koninkrijken en beschavingen overgenomen en vernietigd. Men heeft het mogelijk zelfs de black plague genoemd....

En dus klopt dat gedeelte van zijn verhaal wel dat men alles omgekeerd moet bezien van satanisten, maar zijn zorgen over het verdwijnen van het blanke ras deel ik niet echt. Op die manier denken polariseerd alleen maar en daar ben ik niet voor, white supremacy denken is juist het gevolg van die eerdere bewegingen van de huidige kabal. Het komt uit hun stallen (instituten) Dat racistische gedachtegoed heeft men gebracht onder de noemer verlichting (what's in a word?) Deze aardvlakte is van ons allemaal en what if we veranderen in een rainbow generation (qwa ras en kleur) dat brengt in mijn ogen rijkdom met zich mee omdat dan de schatkisten van de culturen gefilterd overgedragen worden en het beste zal aan het floreren van de mensheid bijdragen.

Er zijn twee soorten mensen welke er uiteindelijk verantwoordelijk zijn dat zijn de opdrachtgevers en de ordervolgers die het mogelijk maken. Zie het werk van Mark Passio o.a. orderfollowers, die big club en uitvloeisels ervan die o.a. israel mogelijk hebben gemaakt delen duidelijk de lakens uit en de bewoners van die staat en hun trawanten in de media etc. all over the world maken het allemaal mede mogelijk.

Ik hoop dat ze tot inkeer komen en hun eigen schandelijkheden in hun geweten zullen meedragen en anders op andere wijze hun verdiende straf gaan krijgen . Maar ik kan nooit een ander verwijten waar ik mezelf aan schuldig zou maken.

Sooner or later jusitice will prevail....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 25-09-2018 19:08
Beste, ben t ook niet met alles eens.
Zodoende dat ik schreef kijk maar of je er iets uit gebruiken kan.
Er komen een aantal goede dingen in voor.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 26-09-2018 17:50
Ja klopt , er zit goede info in verwerkt veel van die info had ik al voorbij zien komen en zelf in onderzoek gehad. Maar kende de video zelf nog niet. :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 10:19
US using false accusations on trade to 'intimidate' countries – China rt.com/.../...
Of is het specifiek juist Trump die zich daarvan bedient?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 10:24
Of bediend men zich van zulke zaken in het algemeen ter agenda voering....en doet men dat een beetje in koor, occult via de masonic lodges kan men genoeg afspreken...(beetje speculatief maar kan daar wat in zitten? ) Russia to supply S-300 to Syria within 2 weeks after Il-20 downing during Israeli raid – MoD
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 10:26
De opbouw naar armageddon kan nog steeds een mogelijkheid zijn....script... Ook de spanningsvelden worden zo gecreeerd tussen b.v UK en USA en Frankrijk etc..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 23-09-2018 18:04
UK Begged Trump Not To Declassify Russia Docs; Cited "Grave Concerns" Over Steele Involvement
09/23/2018
zerohedge.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 09:33
@Petra. Mij lijken de comments van sandmann wel zeer interessant te zijn in deze...heb jij die gezien?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 09:39
It is unclear why the British government would express such deep concerns about Steele’s contacts with the FBI. For one, he has not worked for the British government since 2009. And his work on the Democrat-funded dossier has been public knowledge for 20 months, since BuzzFeed News published it on Jan. 10, 2017.

dailycaller.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 09:52
Oud nieuws recyclen en dan haken mensen er op in, en Trump kan dan weer bluffen of men spint het zo alsof hij dat doet op die wijze...voer voor desinformanten en desinformatie , past allemaal in het chaosplaatje.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-09-2018 10:16
Zal me niet verbazen als dit uit de koker van Q zal komen...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 23-09-2018 15:09
*Makers of ‘Clinton Cash’ Release New Film ‘Trump @War’ –
See It Free Through The Western Journal*

www.westernjournal.com/trumpatwar/

As I said, this offer is limited.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-09-2018 23:05
ik heb de film nu gezien:
geen aanrader
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 23-09-2018 14:29
Russian MoD Presents IL-20 Investigation Results - Israel "Crossed The Line Of Civilized Relations"
moonofalabama.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 20:49
In a stunning development late on Friday night, articles by major media outlets began appearing exposing comments by Rod Rosenstein in 2016 to secretly record conversations with Donald Trump in order to invoke the 25th Amendment, whereby Cabinet officials could remove hm from the Presidency.
The fallout from this negative media coverage will all but certainly lead to Rosenstein’s resignation, recusal and/or removal just as Q predicted. Q succinctly expresses what to expect in the days ahead regarding declassification (DECLAS) and redaction (REDACT) of the 2016 FISA Court Application:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 20:50
"As a Q post will shortly reveal, Britain, in particular, is very concerned that the unredacted 20 pages from the June 2016 FISA application will show that it, rather than Russia, actually colluded with a Presidential campaign to affect the outcome of the 2016 election. But rather than Russia colluding with the Trump campaign, the real collusion was between Britain and the Hillary Clinton’s Presidential campaign."
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 21:03
The concerns of Britain and Australia, in particular, is that the unredacted version will show how they and other key US allies were involved in the development and distribution of the unverified dossier through the Five Eyes agreement between the US, Britain, Canada, Australia and New Zealand.
Q has previously described how the Five Eyes agreement provided a mechanism for Deep State officials from the US, Britain, Australia and other Five Eyes nations to collude in fabricating the Steele dossier as an “insurance policy” in case Trump won the election.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 21:11
The ramifications of the above developments are especially pertinent to Q’s repeated posts referring to over 50,000 sealed Federal court cases , the vast majority of which involved sealed indictments against Deep State officials.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 21:12
The crimes committed by Deep State officials that is about to be exposed, and tried in civilian and military courts, according to Q’s information, is going to be breathtaking.
In addition to subversion of an incoming Presidential administration, Q has previously posted about systemic human rights abuses and corruption on a global level; pedophile rings involving senior politicians exploiting children; Satanic practices used to control powerful global elites and the Vatican ; and even a cover up of secret space programs and extraterrestrial life .
Trump’s two-part September 21 tweet appears to be part of a series of end game moves between the Trump Administration and the Deep State, which is getting major media attention as the battle over declassifying the FISA Court Application redactions comes to a climax.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 21:13
Trump Confirms Q Claims of UK & Deep State Panic over FISA Declassification
www.exopolitics.org/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 21:16
minuut 3
Trump goes one-on-one with Hannity at Las Vegas rally
m.youtube.com/watch?v=R4OjEksiJA4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 12:36
Rothschilds are firmly embedded in China
transmissionsmedia.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 12:45
China Drops the 25-year Anchor in Israeli Haifa Port
geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 12:40
Rothchild's Move To China Signals WW3 Winner!
prophecyinthemaking.blogspot.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-09-2018 14:43
Yep it,s a big club.
China russia Israël enz. All underground controller off rothchilds. (Banken, fed) en geen enkele regering die daar wat aan kan doen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-09-2018 23:08
-ground
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 16:00
De consumenten hebben de kracht om het te keren, door af te wijzen en hun zgn luxe en gemakssoftware te weigeren...Dat moet het nu nog slapende collectief duidelijk gemaakt worden....Als dat op tijd voldoende momentum genereerd dan valt het te keren. Weg met al die smart aparaten als je werkelijk smart bent........
Alles via je modemkabeltje in huis en een prepaid toestelletje of vast telefoon belt ook, hoezo moet je altijd bereikbaar zijn , een aantal jaren geleden leefden we toch ook gewoon... alles ging gewoon door...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 16:14
Hoezo pingemak? Zijn we te lui geworden om wat geld uit de zak of portomonee te pakken, maar je pinkaartje wel??
Wees toch eens wat smarter....kijk of denk eens vooruit naar mogelijke toekomstige gevolgen welke je zelf hiermee in de hand werkt...

Als alles digitaal is geworden, heeft men ook de mogelijkheid om via dodelijke psy-ops genocide te plegen en de schuld af te schuiven op zogeheten zelf bestuurde of aangestuurde onzichtbare vijanden. Te bezien als de huidige proxy terroristenlegertjes in het midden oosten…maar dan digitaal betaalde krachten… Vergeet niet dat we (de mensheid) volledig afhankelijk worden van hun grillen, en dat bekeken tegenover wat er vandaag de dag gebeurd dat beloofd niet veel goeds…

Alles is te koop voor ze en men geeft geen acht op veel of weinig collateral damage… Wat was het argument ook al weer tegen alles digitaal, ik heb niks te verbergen, nee klopt….je kunt ook niks verbergen ( digitaal) maar je hebt zeker wel heel wat te verliezen…..
En vergeet even de aanwezige angstpropaganda , maar zie hun mogelijkheden, denk je dat die drie sterren met de punt naar beneden per toeval in beeld komen, (op het punt 4:33) zo satanisch wreed zijn ze ,, ze waarschuwen van te voren wat ze plan kunnen zijn. Denk eens na wie heeft er belang bij om zulk soort terrorisme op de mensheid te plegen van wie is die handtekening?........
Anonymous: That’s It Lights Out 90% Gone”

youtu.be/lnUOZ7O67Po
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-09-2018 23:01
Snap helemaal wat je bedoelt
En gelijk heb je
Doe er zelf dus ook niet aan mee.
En van alle kanten proberen ze het Door de strot te duwen.
Gratis wordt al aangeboden.
En dat is weer de zwakte van de consument.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 21:49
Facebook Allies With U.S. Regime-Change Orgs For 'Fact Checking' In Foreign Countries
moonofalabama.org/.../...

Facebook Wants A Facial Recognition Smart Home Device For Its Users activistpost.com/.../...

First U.S. Airport “Biometric Terminal” Set For Rollout This Year activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 21:50
Apple Is Now Giving People “Trust Scores” Based on Their Calls and Emails activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-09-2018 00:53
Bad scores >>>>>>>smartcity goelags
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 11:15
The Privacyless, Freedomless Smart City of 2030 the Elite Are Engineering www.youtube.com/watch?v=GRybM76qx6I
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-09-2018 15:12
;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 18:36
Een goed verstaander .... kopt hem in....:-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 20:28
Huurders van sociale huurwoningen in Nederland draaien op voor het gat dat ontstaat met de afschaffing van de dividendbelasting, wat de aandeelhouders van multinationals in Nederland een belastingvoordeel oplevert van 1.4 miljard euro.
Dat blijkt uit uitgebreid onderzoek van het onderzoeksplatform
Het kabinet verhaalt een flink deel van het geld, dat als het ware cadeau wordt gedaan aan de aandeelhouders van grote multinationals zoals Unilever en Shell, via de Woningcorporaties op de huurders.

Het onderzoek van Follow The Money focust zich ook op de schaduwzijde van hoe de afschaffing van de dividendbelasting tot stand kwam.
Het onderzoek van de Erasmus Universiteit dat diende als fundament voor de afschaffing van de dividendbelasting, blijkt te zijn gefinancierd door Shell.

Ook de werkgeversorganisatie VNO-NCW, Unilever, AkzoNobel, DSM en Philips blijken directe opdrachtgevers te zijn geweest voor het onderzoek dat aan de basis stond van het cadeautje van het Kabinet Rutte-III aan de allerrijksten.
dutchturks.nl/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 20:23
Results That You NEVER Knew Occurred
americandigitalnews.com/.../...


Statement from the Press Secretary
September 17, 2018
whitehouse.gov/.../statement-press-secretary-34
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 19:29
Hillary Clinton and her cronies have access to all of the digital keys for all transactions on the planet.
In other words, unless you can build a new Internet, you – and say, your cryptocurrencies, for example – are accessible by them.

This is literally how they can (and do) “turn off your chip”
this means that we can show solid proof that the entire Internet has been compromised, in that Hillary Clinton and the Clintons have access to all the digital keys for all transactions on the planet.”

With these encryption keys, nothing in our digital lives is off limits to the Clinton’s and their conspirators

Many foreign powers have conspired with the SES and their Queen’s Privy Council overlords since before 1993
Click here to read a list of just some of the “ more than 2000 organizations in 60 different countries” for which Hillary has backdoor encrytion keys.

Your healthcare, education, police, employment and bank records..

I’m trying to keep this article short but will stay on this development.
You can hear many more mind-blowing details in this interview.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 19:34
WHAT IS AN ENCRYPTION KEY WHY IS THIS DISCOVERY SO DEVASTATING TO THE DEEP STATE SHADOW GOVERNMENT?

Imagine further that you are Hillary Clinton. You need for 55,000 Clinton Foundation emails on FBI director James Comey computer to disappear. Poof. They’re wiped without a trace.
Imagine still further that you are Lord Mark Malloch-Brown from the Queen’s Privy Council. You need to erase the U.S. Department of Treasury’s new evidence of foreign meddling embedded in your Smartmatic voting machines. Your bunk buddy George Soros makes a call to Hillary. Poof. This evidence is digitally wiped, without a trace.
This cannot happen you say? Think again.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 19:36
THEFT & WEAPONIZATION OF U.S. INVENTIONS

The no-notes meetings involve no-bid crony insiders from the military, intelligence, banking, technology, telecom, transportation, defense, venture capital, media an academia to discuss the weaponization of new inventions stolen by DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).


U.S. Patent No. 6,965,816, Fig. 1 . AFI. (Jan. 11, 2018) .
Meet The Person Who Can Remotely Crash Planes And Can Your Mind.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 20:10
On Oct. 14, 1998 SERCO SERVICES, Inc., was allowed to form with Lockheed Martin..
Lockheed Martin runs the Queen's "Golden Share" company British Nuclear Fuels Limited with SERCO .

Clinton had likely already had access to the FBI encryption keys by this time. Therefore, he had amassed plenty of blackmail and extortion information on every influential member of Congress.)
In 1993-1994 , more than 20 people close to or investigating Clinton corruption died under suspicious circumstances.

On Apr. 17, 1995 , Clinton signed Executive Order 12958 titled "Classified National Security."
This order consolidated control of classification procedures to just seven people
(:1) Secretary of State, (2) Secretary of Defense, (3) Attorney General, (4) C.I.A. Director, (5) U.S. Archivist, (6) National Security Director and (7) the President.)
In other words, if Obama wanted to release a classified document, all he had to do was call up Justin Trudeau in Canada and ask him to pass a law
That would nullify the U.S. classification and give Obama the excuse to release it. Clearly, it was a precursor to Obama’s foreign trade entanglements in the Trans-Pacific Partnership (TPP) that President Trump killed, thankfully.

On Apr. 19, 1995 , the Alfred P. Murrah Federal Building in downtown Oklahoma City, was bombed by Timothy McVeigh and Terry Nichols—
just two days after Bill Clinton formed a secret White House intelligence operation via Executive Order 12958 cited above.
This bombing created more excuses for mass surveillance against Americans.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 22-09-2018 07:07
On Aug. 06, 1998 , Robert S. Mueller, law firm
helped file "The Internet of Things"
patents for Hewlett-Packard
that described a global surveillance grid that even monitors and controls individual body functions

On Jul. 02, 1999 , Clinton appointed , Summers Treasury Secretary. Sandberg later started Gmail in Jan. 20, 2001 ,
and then became Facebook chief operating officer
where she oversaw the C.I.A.'s MKUltra establishment of the 19-year old Mark Zuckerberg as their Facebook cardboard cut out.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 20:18
On Jan. 18, 2001 , Clinton appointed James P. Chandler and Bill Gates

On Sep. 29, 1999 , Bill Clinton established In-Q-Tel Silicon Valley cardboard cutouts for the C.I.A. to be able to raise private venture capital funds to build its rogue operations.
(Clinton C.I.A. institutionalized crony capitalism and the digital take over of America by a Shadow Government,
by forming a "private" venture capital company named In-Q-Tel
to create a private funding and control vehicle for the rogue C.I.A.)

On Nov. 12, 1999 , Bill Clinton and Larry Summers abolished Glass-Steagall banking controls, enabling the banks to fund In-Q-Tel “private” companie

On Nov. 17, 1999building the digital infrastructure
for “The Internet of Things” global mass surveillance of everything using the Richard C. Walker HP/Agilent patents
for monitoring all human beings called “wet-ware” in the patents.

On Sep. 09, 2008 , the IBM Eclipse Foundation boasted 191 members [Silicon Valley allies of the fascist Senior Executive Service (SES)] , including Microsoft, AT&T, Verizon, Facebook, Google, YouTube, SAP, Cisco, Oracle, HP, Samsung, Motorola, Nokia, Sony, JPMorgan Chase, Goldman Sachs and Tsinghua University (Beijing, China). Most if not all of these companies are ENTRUST INC (or sublicenser) clients, and probably all of them embed the NSA Dual EC DRBG encryption backdoor key algorithm in their hardware, software and firmware.

Put simply, encryption keys are used on both the sender’s and receiver’s computers to send data. It takes two keys to make a connection to send or receive data.
The Clinton Administration created “trusted Certificate Authorities (CA)” to check with to make sure that the two keys are the real sender and receiver. If your keys are not approved by the CA, your connection will be blocked. In the hands of tyrannical globalists like Hillary Clinton, Barack Obama, George Soros, Eric Schmidt and Robert Mueller, this will be the new censorship on the Internet.
americans4innovation.blogspot.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-09-2018 20:22
THIS IS HOW THEY CAN ‘TURN OFF YOUR CHIP’
September 19, 2018
forbiddenknowledgetv.net/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 19:09
Turkish Strategy In Syria: Military Operations, Proxies And Idlib Issue

In order to understand Turkey’s approach toward the conflict in Syria, one first needs to explain the military situation there as of September 2018.etc.

veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 20-09-2018 18:50
Goede vondst Nexus, prima onderbouwde artikelen! :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 19:00
Exerpt:
There are still a lot of blank spots in the tragedy of 9/11, but by default, we all accept the official position of the American government. mmm ... :-?
Don’t Dig Another Pit
watchingamerica.com/.../dont-dig-another-pit
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 19:25
Censorship - The New Battleground Ft Kevin Barrett
www.youtube.com/watch?v=O5DLFJ_vCd4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-09-2018 19:37
Serial numbers of missile that downed MH17
show it was produced in 1986, owned by Ukraine

The serial numbers found on debris of the Buk missile which downed Malaysian Airlines Flight MH17 over eastern Ukraine show it was produced in 1986, the Russian military said.
The projectile was owned by Ukraine, they added.
theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-09-2018 08:10
O ja dus als men een officier iets naar voren schuift dan veranderd dat feitelijkheden? Probeert men een beroep te doen op de kracht van herhaling?? Als je een leugen maar lang genoeg herhaald wordt ie vanzelf waarheid? Heb het voorval gevolgd vanaf de eerste momenten en de wrakstukken gezien op foto's e.d. en de eerste berichtgeving gevolgd, er was totaal geen sprake van een buk-missle de cockpit was doorzeefd met kogelgaten en er is in de wijde omgeving geen enkele buk afgeschoten gezien. (luchtspoor raket) Er is zelfs een youtubevideo verwijderd van een gerenommeerd Brits nieuwskanaal van de eerste getuigen welke 2 gevechtsvliegtuigen hebben gezien in de buurt van het neergeschoten vliegtuig. En loopt men er gewoon aan voorbij dat men het toestel heeft laten uitwijken tot boven een oorlogzone dat terwijl deze op de normale route nooit in gevaar zou zijn geweest? Serienummers?? I call it bullshit !!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 19-09-2018 18:25
er wordt een argument van t nederlandse rapport
onderuitgehaald!
(inspelen op de leugens van het rapport, ontmaskeren)
The evidence disproves the accusations,
which claim that a missile fired by a launcher, secretly delivered from Russia, was responsible for the downing of MH17, the Ministry of Defense report said. All the materials have been sent to the Dutch investigators, the Russian military added.
rt.com/.../438596-mh17-downing-russian-briefing
zie uitleg nexus!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-09-2018 20:33
Had ik al beantwoord het was en is me duidelijk Petra, ben benieuwd of het wat gaat uithalen in het geheel... het verhaal duurt al behoorlijk lang, te lang dus, en ook zeer belangrijk voor de nabestaanden, duidelijkheid zou er moeten komen. Het verhaal vanuit de officieele mainstream kanalen deugt vanaf de start al niet, dit bevestigd die constatering weer wat meer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 19-09-2018 18:35
word eens kwaad
op de politici van nederland

white helmets naar hier halen
extremisten sponsoren
zorgen dat grote bedrijven geen belasting betalen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 19-09-2018 10:42
Treowd,

Natuurlijk is dat bukverhaal onzin. De Russen spelen alleen in op dat verhaal door te stellen dat als het een bukraket geweest is dan kan het alleen deze raket geweest zijn waarmee het hele MH17 verhaal van het westen in het water valt. Dat is gewoon slim spelen. Dus ja, complete onzin die raket maar het gaat de russen alleen erom om de leugens van het JIT zichtbaar te maken.

Zo is enkele dagen geleden een Russisch gevechtsvliegtuig uit de lucht gehaald. Volgens de media doordat Israëlische toestellen slim de luchtafweer gebruikten. Dat verhaal klopt ook niet en komt ook niet uit de mouw van Rusland maar van de VS coalitie of zoals ze ook genoemd worden de atlanticists ( Frankrijk, UK etc. ). Het vliegtuig werd neergehaald door de Franse marine. De bedoeling was dat Rusland de Fransen de schuld moesten toeschuiven ( wat ook zo is ). Had Rusland dit echter gedaan, dan hadden ze met al hun bewijsmateriaal dat voorhanden is, in een wellus nietus spel verzandt met als enige resultaat negatieve reacties en een geschonden relatie met de Fransen. Dat wil Putin niet dus gaat hij mee met de door het westen gefabriceerde leugen. Het westen is nu aan zet, ze hadden namelijk niet verwacht dat Putin met de leugen mee zou gaan.


Putin is een meester in schaken, dat blijkt wel. Hij gebruikt de leugens van het westen nu gewoon tegen het westen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 19-09-2018 12:00
Interessante analyse Nexus , ben benieuwd welke kant het uit zal gaan...helaas lopen er twee paradigma's langs elkaar heen, men heeft de zinnen gezet op het volgzame onachtzame gedeelte...intussen rolt de internet of things zich versneld (daar wijst het op ) verder uit....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 20-09-2018 14:16
Het is niet zo zeer een analyse maar een waarneming. Wat Rusland nu al jaren doet is de kat uit de boom kijken. Bedachtzaam wachten ze af tot de westerse machten fouten maken en straffen die af met niets anders dan hun eigen stellingen. Rusland beweert nergens dat de MH17 met een bukraket is neergehaald, neen, ze hebben van dag 1 aangetoond met satellietbeelden dat het een gevechtsvliegtuig was dat de MH17 neerhaalde.

Bellingcat beweert dat net die satellietbeelden fake zijn. Nu is het dus duidelijk dat de beelden die Bellincat publiceerde in elkaar geflanst zijn, waarop de lanceerinstallatie te zien is.


Het zal toch langzaam voor iedereen duidelijk zijn dat hier vuil spel gespeeld wordt en weer zijn het de westerse machten wiens leugens langzaam maar zeker boven komen.


Die volgzaamheid valt wel mee. Ik heb net het idee dat de volgzaamheid steeds kleiner wordt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 20-09-2018 18:38
Duidelijk dank voor die verdere toelichting, nogmaals ik hoop dat je gelijk krijgt, ik heb het idee dat Poetin bovengronds zijn rol speelt maar ook ondergronds en dus leidt dat niet echt tot een werkelijk oplossing slechts tot net wat meer polarisatie en frustraties... (maar dat is puur mijn gedachte hierover ik kan het ook mis hebben , dat houd ik open in alle oprechtheid van bedoelingen) Kwam vandaag bij de mainstreamversie uit aangaande Mh17 , het opvallende is dat de video op npo niet wil laden voor me, heb normaal geen problemen. Ook een andere reportage wil niet laden, opmerkelijk entertainment lukt gewoon wel...
Maar misschien voor andere geinteresseerde lezers een tip..volgens de mainstream is men druk in de weer met de jacht op de daders....https://www.npostart.nl/zembla/07-03-201 8/BV_101386412
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-09-2018 21:10
Zie de link boven.
En hoor t vuil spel van wat in Rusland heeft afgespeeld.

Speelt putin in op de leugens of speelt ie mee?
T maakt niet uit.

Precies treowd ondertussen gaat de agenda verder
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 10:58
Microsoft will invest $5 billion in IoT. Here’s why.
blogs.microsoft.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 11:18
iotconsultantnl.files.wordpress.com/.../...
Zoek ook even op LoRa Netwerk, en nu moet men alles gaan koppelen natuurlijk en dat zien we rondom ons heen gebeuren , smart-toestellen (vergeet niet dat je ook echt smart moet zijn om ze te willen aanschaffen - what's in a name...) en de nieuwe e-bikes , de mogelijkheid om met 1 swipe je boodschapjes te regelen , reizen met 1 swipje... wauw (sarc.) je huis alvast warm te stoken voor je naar huis gaat, alarmpjes dat het eten bijna op is ... allemaal luxe en gemak omdat men zo begaan is met ons mensen. Geen spoor te bekennen dat dat niet zo zou zijn toch? Gezonheidproblemen hebben ze helemaal onderzocht dat wij de mensen geen schade kunnen ondervinden. emwatch.com/ Dat is toch overal uit op te merken, men is eerlijk en oprecht ...all the way (sarc. ) ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 20-09-2018 21:20
Heb de link gedownload Janmaat, ga die file nog goed beluisteren, dank je . Goede bron...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-09-2018 23:32
Graag gedaan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 09:32
Heb de podcast geluisterd, als ik bepaalde zaken in verbinding met elkaar bezie dan kan die gehele periode rondom Rusland ook een pad zijn geweest ter verdere geschiedvervalsing 'sporenwissing' naast de zionistische overname ervan. Heb al eerder materiaal aangedragen over de mogelijkheid dat er Europese en Engelse zwarte koningen waren en Rusland was mogelijk te linken richting deze geschiedenis, Mogelijk zijn tijdens die overname ook allerlei kunstvoorwerpen welke die geschiedenis kunnen tonen vernietigd of "veilig" gesteld.

Het is mogelijk een gelijke werkwijze zoals in het midden-oosten nu laatst heeft plaats gevonden, en eerder in het oorspronkelijke ware Noord en Zuid Amerika etc. men heeft de gehele ware geschiedenis van de mensheid op die wijze gewist ter volledige onderwerping en controle. If you don know your past you won know your way in the future .....
www.youtube.com/watch?v=MU_eHkWMnsQ

Als er gesproken wordt over ware christenen in de podcast dan spreekt men ook niet over het valselijk roomse , men spreekt mogelijk over die verborgen oorspronkelijke stroming van het christelijke geloof...
tinyurl.com/yakvxp3z
Mogelijk heeft men bij de volgende link wat gegoochgeld met jaargetallen maar de aanwijzingen zijn er...
www.realhistoryww.com/.../Eastern_Christianity.htm

Wat mij verder opviel ..is dat er gesproken werd over het vervallen in anarchy...das ingeslopen indoctrinatie daar had hij een beter woord voor kunnen kiezen...
Verder prima info en er werden wat punten met elkaar verbonden een opmerkzaam onderzoeker had die kennis al paraat en kon deze linken, naast wat nieuwe info...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 10:50
Aangaande die wissing van sporen richting ware geschiedenis verwees ik naar de plunderingen en vernietigingen in Syrie welke daar plaatgevonden hebben en neem maar aan dat dat in Afghanistan en Irak e.d. ook plaatsgevonden heeft. De mainstream media rapporteerd het uitvoerig... Zo kan men ontrekken aan het oog wat men verborgen wil houden - ter geschiedvervalsing en tevens kan men hun eigen verzinsels toevoegen, benadrukkken en uitvergroten en zo in de mensengeest planten als voor waar aangenomen ware geschiedenis..propaganda mindfucks... Men gaat het niet eerst zelf via de door hun gecreerde ISIS plunderen om het daarna alsnog toch te tonen toch! Sluwheid, satanische listige sluwheid...
newrepublic.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 09:43
Afvraging...Zou de Romanov familie terug te linken zijn geweest richting die oorsprong (dna, bloed, heritage) en moesten ze daarom volledig verdwijnen???
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 21-09-2018 09:58
10 Members of European Royalty Who Would Be Considered Black by the ‘One Drop’ Rule
www.youtube.com/watch?v=H6YjmVxT4nA
atlantablackstar.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 22-09-2018 13:05
Black Athena The Real Originators of Greece
www.youtube.com/watch?v=FVQa2XXM6Zk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 18-09-2018 18:49
The Dirty Little Secret About Why the USA is in Syria
www.youtube.com/watch?v=605G8FMeO6Y
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 18-09-2018 18:33
Syrian War Report – September 18, 2018: Syrian Forces Accidentally Shot Down Russian IL-20
www.youtube.com/watch?v=m5FZNGOLLOc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 20:17
a psychological operation against the masses of earth's people who have not and do not benefit from the nasty policies and actions implemented to serve a very small and elite group of people.

consciousbeingalliance.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 20:10
WATCH: FOX News Actually Admits, US Planning to Bomb Syria to “Protect Al-Qaeda”
The deep state's support for Al-Qaeda has become so glaring that even FOX News is reporting on it, asking why would we be helping the terrorist group.

The “rebels” in the Idlib region are also accused of staging false flag attacks to justify these US stirkes. For over a month, the Russian government has been warning over the possibility of false flags in the region and now it is all coming o a head.

Now, the US is claiming they will strike before any attack, as a means of deterring Assad from launching more chemical weapons. The logic here is absolute insanity.

Why would Assad gas his own people knowing full well that the US would use this a pretext to invade his country and eventually kill him? The answer to that question, if we apply the law of Occam’s razor, is that he wouldn’t.

The more likely answer to the question of why the US is attacking Syria and protecting Al-Qaeda is that it furthers the neoconservative interests of the deep state.

To those paying attention over the years, the deep state’s desire to intervene in Iran and Syria, and subsequent support for this in the media should come as no surprise as it has been the plan since Bill Clinton was in office and was documented in the neoconservative PNAC report.
thefreethoughtproject.com/.../

This was even admitted by General Wesley Clark, former Supreme Allied Commander of NATO,
that the U.S. planned on going to war with Syria and other countries,
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 18:00
The mystery of Tony Blair's finances
Since Tony Blair stepped down, he has received millions of pounds from an unusual mixture of income streams.
BLAIR'S WEALTH
theguardian.com/.../mystery-tony-blair-finances

Tony Blair was 'paid millions' by a wealthy Arab state while working as Middle East peace envoy, emails reveal
dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 18:32 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 20:00
Tech int group, Tenaris, Ternium:

November, 2002
Techint violently repressed, through the use of nearly 30 members of the 44th "Comandancia de la Policía Nacional", a pacific protest held by workers in Kiteni, Alto Urubama, Peru, who demanded effective improvements in laboring conditions, adecuate work tools, and food provision.

July, 1998
Greenpeace Films Death of a Jungle in Argentina
BUENOS AIRES, Jul 31 (IPS) - Greenpeace activists began to film and take photos Friday of the destruction of the Yungas jungle - one of Argentina's biologically richest ecosystems - by bulldozers opening a path for the construction of a pipeline to transport gas to northern Chile.

August 24th, 2006:
PERU: Fresh Evidence of Construction Problems in Camisea Pipeline
Techint, the Argentine company that built the Camisea pipeline which carries natural gas from Peru's Amazon jungle region to a port on the country's Pacific coast, used unqualified welders, in a clear violation of international norms
The pipeline leaked five times in less than two years, from late 2004 to March 2006, prompting an outcry against TGP and forcing the government of former president Alejandro Toledo to order an audit to investigate the leaks.
For more information, and the article in its totality

July 31st, 2006
PERU: Bank Signals More Funds for Problematic Pipeline
Critics of a controversial pipeline in the Amazon rainforest that has ruptured five times since its inception in 2004 are dismayed that the main public funder of the project is on the verge of giving more money for its second phase despite earlier promises to await the results of audits probing the pipeline's persistent leaks.
Last week, the Washington-based Inter-American Development Bank (IDB) signed a "mandate letter" with companies of the Peru Liquefied Natural Gas (LNG) pipeline that transports gas from the highly controversial Camisea field.

October, 2008
SOUTH AMERICA: Debate on Infrastructure Mega-Projects Finally Begins
BUENOS AIRES, Oct 16 (IPS) - Rather late and somewhat quietly, civil society organisations have begun to discuss the impact of the Initiative for the Integration of Regional Infrastructure in South America (IIRSA), launched by the region's governments in 2000, which is planning 335 major projects.
Concerned about the lack of available information on the projects
www.sourcewatch.org/index.php/Techint_Group
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 22:27
19 juni 2018
Rutte gaat niet in op vragen over Shell-deal
Premier Mark Rutte wil niet ingaan op vragen over een vermeende belastingdeal waardoor Shell de afgelopen jaren miljarden euro's aan dividendbelasting zou hebben ontweken.
Dergelijke afspraken met bedrijven worden in vertrouwen gemaakt, benadrukt hij. "Het is uitgesloten dat ik daar in een openbaar debat op inga. Dat verhoudt zich niet met de wet."
accountant.nl/.../...


Rutte wist toch van deal Shell en Belastingdienst
Premier Mark Rutte (VVD) wist wel degelijk van deals die de Belastingdienst heeft gesloten met Shell over dividendbelasting. En dat terwijl Rutte vorige week dinsdag nog had beweerd dat hij daar niet van op de hoogte was. Oppositieleiders, die verontwaardigd reageerden op een afspraak tussen Shell

Trouw onthulde deal tussen Shell en Belastingdienst uit 2005
De Belastingdienst sloot in 2005 een deal met Shell, met de afspraak dat Britse aandeelhouders van het olie- en gasbedrijf geen dividendbelasting hoeven te betalen,

Volgens Trouw, die een reconstructie schetste van de totstandkoming van de overeenkomst tussen de fiscus en Shell, heeft het gas- en olieconcern ‘jarenlang waarschijnlijk ten onrechte geen dividendbelasting afgedragen over een groot deel van zijn aandelen’.
‘Britse aandeelhouders kregen dividend uitgekeerd via trust op Jersey’
Via een trust op het Britse Kanaaleiland Jersey, dat bekendstaat als een belastingparadijs, zou Shell een Britse dochtermaatschappij winst hebben laten uitkeren. Daardoor zou het bedrijf de dividendbelasting sinds 2005 hebben ontweken voor de aandeelhouders. Volgens berekeningen van Stichting onderzoek multinationale ondernemingen (Somo) zou het in totaal gaan om ruim 7 miljard euro aan
misgelopen belastinginkomsten.
elsevierweekblad.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 22:57
Syria:
Dutch Gov’t Prosecuted Levantine Front Member,
then Admitted they Supported It

juancole.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-09-2018 14:29
Wereldwijd proberen terroristen met aanslagen maatschappelijke angst te veroorzaken en samenlevingen te ontwrichten. Verscheidene aanslagen in Europa, zoals in Parijs, London, Manchester, Istanboel en Stockholm, illustreren dat de dreiging verre van abstract is. Naast aanslagen met wapens, worden voertuigen gebruikt om zoveel mogelijk slachtoffers te maken.

Om aanslagen zo mogelijk te voorkomen, blijven terrorisme en radicalisering belangrijke prioriteiten van het OM.

De Nederlandse aanpak is in eerste instantie gericht op het voorkomen van radicalisering en het tegenhouden van Nederlandse burgers die willen deelnemen aan de gewapende strijd in Irak en Syrië.

Wie deel heeft genomen aan de gewapende strijd of anderszins betrokken is geweest bij terrorisme,
zal zich moeten verantwoorden bij de strafrechter.
www.om.nl/onderwerpen/jihad-syriegangers/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 20:48
It revealed Amsterdam had spent €70 million on so-called “stabilization” projects to support the Syrian opposition militias. Amsterdam has offered €25 million to a “non-lethal” assistance fund, €12.5 million to the White Helmets and another €15 million to the Access to Justice and Community Security (AJACS) programme. The September 7 letter admitted that this commitment, however, failed, because Syrian pro-government forces are on the verge of victory.

The “humanitarian” pretensions of NATO’s bloody war for regime change in Syria have completely collapsed. While they branded ISIS as a dangerous militia and claimed that they were fighting it as part of a “war on terror,” the NATO powers actually used terrorist organisations as their foreign proxies to pursue their imperialist interests and fan the flames of war in the Middle East.

They relied on Islamist militias in the 2011 war in Libya and then in Syria, working with Persian Gulf oil sheikdoms like Saudi Arabia to funnel billions of dollars into Islamist terror networks. They recruited tens of thousands of fighters from Europe, the Middle East and Asia to carry out shooting or bombing raids in both countries. In 2012, the Pentagon designated one proxy militia, Al Nusra, as a terrorist group and Al Qaeda affiliate, though it has continued to receive NATO support.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 20:54
The revelation of official Dutch complicity in Islamist terrorism again confirms the correctness of the WSWS analysis. It noted that the terrorists involved in each attack were “drawn from a broad pool of active fighters in the wars in Iraq, Syria and other countries, and who have been financed with the support of NATO and intelligence agencies in both Europe and the United States.” Such attacks “are facilitated by sections of the state for whom terrorist acts in Western countries serve the purpose of shifting foreign and domestic policy—or some combination of the two.”

The scandal in the Netherlands underscores that these threats are part of a broad, criminal collaboration between the imperialist powers and the Islamist terror militias fighting for regime change in Syria.
www.wsws.org/en/articles/2018/09/14/dutc-s14.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 22:21
Despite some of the inconsistencies and issues with the official story of the most recent Paris attacks,
the thesis that suggests funding the destruction of nation states leads to the growth of instability and terrorism is absolutely valid.

Instead of standing behind French President Francois Hollande,
perhaps the French people should demand his immediate impeachment and arrest?

Anyone with the slightest modicum of common sense can clearly see
that Western support for these 'rebels' allowed for the growth of ISIS.
abeldanger.blogspot.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 22:24
(2012 France funding Syrian rebels in new push to oust Assad Money delivered by French government proxies across Turkish border has been used to buy weapons and ammunition

Some of the French cash has reached Islamist groups who were desperately short of ammunition and who had increasingly turned for help towards al-Qaida aligned jihadist groups in and around Aleppo.
theguardian.com/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 22:30
*Obama approves $800m funding for terrorist groups in Syria and Ukraine* 2015
hangthebankers.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 22:54
British aid scheme suspended amid allegations of payments to Syrian jihadis
Multimilion-pound Ajacs project to fund new police force put on hold after reports cash was handed straight to extremists
theguardian.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-09-2018 10:37
Treowd,

bedankt voor de video's. Je kunt echter ook gewoon op Bovendien de sectie Syrië lezen, daar staat alles in zoals het gegaan is en bevestigd wordt door de video's. Bijvoorbeeld hoe de oorlog begon. Ik herinner mij nog goed, en je kunt het ook lezen in de reacties, dat veel mensen de lezing van de liegende media weer wilden adopteren. Maar weer blijkt Bovendien.com het bij het rechte eind te hebben gehad. Zoveel is nu wel duidelijk.

bovendien.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-09-2018 13:57
Graag aangedragen!
Putin: Terrorists' activities in Idlib concerning
www.youtube.com/watch?v=e9ENywwZk-M
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-09-2018 14:00
RUSSIA IS READY! Putin Gives Inspiring Speech at Vostok-2018 Manuevers
www.youtube.com/watch?v=buqpGHEv7to
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-09-2018 10:00
Wat oudere youtubevideo maar zeker nog relevant... Berichtgeving over Syrië is de grootste leugen van onze tijd! | www.kla.tv/10103 www.youtube.com/watch?v=v3SoQ3hxnD4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-09-2018 10:08
De oorlog in Syrië. Maar dan het echte verhaal (NL ondertiteld) www.youtube.com/watch?v=HbQGdKFRjoA
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 15-09-2018 10:01
Geschiedenis toont aan: NATO provoceert oorlogen in plaats van ze te verhinderen ... | kla.tv/9459
www.youtube.com/watch?v=rIMQbA7J690
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 14-09-2018 15:02
Nederland is een gidsland voor de NWO. Hier worden allerlei zaken uitgeprobeerd. Zo lang de burgers mopperen maar niets ondernemen wint de NWO. De Nederlandse overheid collaboreerde al met de Duitsers, wisten precies wat er allemaal zou komen maar lieten het gebeuren. Nederlandse media verkochten ons de War On Terror en nu willen ze ons de oorlog tegen Syrië verkopen als rechtvaardig en goed. Maar steeds meer mensen zien door de leugens heen en zien wat er werkelijk speelt. Helaas te weinig, te laat. Ik begrijp sowieso niet waarom iemand nog onze nieuwskanalen gelooft.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 20:42
ze verkochten ons ‘de war on terror’,
de politiek die de terreur in het geheim sponsort
en de media is als propaganda tool gebruikt

zoveel doden..

met ons geld is de terreur daar gesponsord

het ‘terror product’ kwam terug:

angst voor aanslagen
kosten beveiliging, privacy inleveren
vluchtelingen, opvang en
internetcensuur.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 20:45
NATO reveals 70% of Syrians support Bashar al-Assad
The study shows that 70% of Syrians support President Bashar al-Assad,
20% adopt a neutral position and 10% support the "rebels."
www.voltairenet.org/article178779.html


Tegenstand was er destijds wel, maar in 2015 stond er een Kamermeerderheid achter de hulp aan Syrische rebellen.
En die heeft nu nauwelijks spijt.

Het einddoel was om Assad weg te krijgen.
trouw.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-09-2018 21:03
Al-Qaeda

The criterion that groups supported by the Netherlands would not cooperate with extremists was also violated. For example, in 2015 the Sultan Murad Brigade, backed by the Netherlands, signed a military alliance with Al-Qaeda. This alliance was publicly known before the Netherlands started supporting the Sultan Murad Brigade.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-09-2018 00:34
Syrische terroristen monteerden graag machinegeweren op pick up trucks. Nederland leverde de voertuigen. Bron: Halab.

*Maar liefst drie jaar lang heeft Nederland ten minste één Syrische terreurbeweging overladen met dure goederen zoals pick-uptrucks, laptops, telefoons en uniformen. De trucks zijn vermoedelijk gebruikt om aanvallen uit te voeren. De terreurbeweging was radicaal-islamitisch en had als doel om een door de sharia geleid kalifaat te vestigen.*

Van 2015 tot 2018 is Nederland “lekker” bezig geweest in Syrië, zo onthullen /Nieuwsuur/ en /Trouw/ vanavond. Onze regering heeft in de (kansloze) strijd tegen president Assad zeer bedenkelijke clubs gesteund, waaronder het door ons eigen Openbaar Ministerie als terroristische beweging aangeduide Jabhat al-Shamiya. Wij als belastingbetalers hebben deze salafisten maar liefst drie jaar lang voorzien van uniformen, pick up trucks, laptops, telefoons en camera’s.
Ja, daar hebben we dan mooi voor gespaard de afgelopen jaren. Om terroristen in Syrië van technologie en oorlogstuig te voorzien. Je weet niet wat je leest :

Op videobeelden die de door Nederland gesteunde rebellengroepen op hun YouTube-kanalen plaatsen, is te zien hoe zij het type pick-uptruck dat Nederland leverde gebruiken door hier machinegeweren op te bevestigen en vanuit de truck hun doelen te beschieten.”

Dus om het even helder te krijgen: zoals de meeste andere Westerse landen wilde ook Nederland dat ISIS en het Syrische regeringsleger zouden worden verslager.
Want Al-Baghdadi en Assad? Dat zijn gruwelijke monsters.

En om dat voor elkaar te krijgen hebben we dus de monsters van Jabhat al-Shamiya gesteund, die net als ISIS door ons eigen OM (!) worden omschreven als “criminele organisatie met terroristisch oogmerk”.
dagelijksestandaard.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 23:51
De ‘gematigde rebellen’ in Syrië, gesteund door Nederland in de oorlog, blijken toch niet zo gematigd maar jihadistisch. Volgens de journalisten hebben ze zich schuldig gemaakt aan ernstige mensenrechtenschendingen. Minister Blok heeft wéér wat uit te leggen

Mocht u binnenkort op Amsterdam Centraal of elders verrast worden door een mes in uw rug, weet dan dat het mes betaald is door de Nederlandse regering.

Interveniëren in een soevereine staat is een oorlogsmisdaad. Voer voor het Internationale Hof in Den Haag.

Dutch government acknowledges it was not supporting rebels but terrorists.

Dat is u jaren geleden al verteld.
Maar u koos er voor om het niet te geloven, en in plaats daarvan de boodschappers weg te zetten als "putinvriendjes", "assadlovers", "islamofoben" en "extreemrechts".

70.000.000 en de rest wat niet in de boeken staat. We financieren onze eigen ondergang al jaren.
Dit wist letterlijk iedereen al. De """"gematigde"""" rebellen die wij steunden zijn allemaal terroristen.

We zijn door de (internationale) politiek en de (internationale) media jarenlang voorgelogen over de oorlog in Syrië. En niet alleen over de zgn. ‘gematigde rebellen’.

De verantwoordelijken moeten hun functie neerleggen en vervolgd worden.

Kabinetten die hiervoor verantwoordelijk zijn, schenden dus hun belofte om Nederland en haar burgers te beschermen. Zie dit gewoon als hoogverraad die terroristen komen gewoon(met hulp?) naar hier. Dus als er burgers omkomen...

Door de steun van NL aan de jihadisten - met geld van de belastingbetalers (!)- werd de oorlog in Syrie verlengt en veel Syriers geslacht. NL is medeschuldig aan de oorlog!

Dat had natuurlijk NOOIT mogen gebeuren.
Dit is echt onverteerbaar en crimineel
Dit kabinet moet WEG

Iets om bij stil te staan als oma wegkwijnt in een verpleeghuis, als oom agent omkomt in de rompslomp en als de blauwe envelop om steeds meer geld schreeuwt: onze overheid geeft liever gratis geld weg aan een islamitische terreurbeweging...

In Nederland hebben ze eindelijk door wie er achter de terreur in Syrië zat.
www.trendsmap.com/.../1039170401866338304
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 23:48
Nederland steunde jarenlang de Syrische groepering Jabhat al-Shamiya

Volgende maand staat een Nederlandse Syriëganger voor de rechtbank voor deelname aan Jabhat al-Shamiya in 2015. In de aanklacht tegen de man staat dat de beweging onder andere /"salafistisch en jihadistisch"/ is en dat het OM het beschouwt als /"criminele organisatie met terroristisch oogmerk"/. Volgens experts kan dit problemen opleveren als blijkt dat de Nederlandse staat ondertussen steun leverde aan deze groepering.
funx.nl/.../...


OM ziet geen reden om af te zien van vervolging Syriëgangers
Dat Nederland twijfelachtige Syrische rebellengroepen tussen 2015 en 2018 materieel heeft ondersteund met pick-up trucks, computers en uniformen, heeft volgens het Openbaar Ministerie geen consequentie voor de strafvervolging van verdachte Syriëgangers.

Officier van justitie Bert Haneveld was onvermurwbaar. ‘Het valt zonder al te veel problemen op te maken dat Ahrar al-Sham een criminele organisatie is met een terroristisch oogmerk, want de groepering streeft het kalifaat na en hun handelingen zijn bedoeld om de bevolking angst aan te jagen.’
volkskrant.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 21:13
*Israël haalt honderden Syrische hulpverleners uit belegerd gebied*
*Geheime evacuatie*
nos.nl/.../...
Het ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten dat Nederland met andere landen in gesprek is over het opnemen van een beperkt aantal Witte Helmen.

Vorige week meldde CBS News dat Nederland en vier andere landen op de NAVO-top over de evacuatie van de belegerde hulpverleners hebben gesproken met de Amerikaanse president Trump.
De landen onderzochten tientallen routes om de Syrische vrijwilligers te evacueren.
Israël heeft zelf geen vluchtelingen uit Syrië opgenomen

'Nederland helpt bij plan om hulpverleners uit Syrië te halen' Evacuatie van bekritiseerde Witte Helmen lijkt 'blijk van waardering'
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 19:05
Tegenstand was er destijds wel, maar in 2015 stond er een Kamermeerderheid achter de hulp aan Syrische rebellen.

En die heeft nu nauwelijks spijt.

Het einddoel was om Assad weg te krijgen.
trouw.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 19:06
Saddam seen as no threat.


UK United Nations's
*Whistleblower

suppressed document lays bare lies

afbeeldingen zijn schokkend
thewe.cc/.../downing_street_memo-2.htm
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 19:08
Tony Blair was geen haar beter dan de Nederlandse politici. Alle aandacht in de Nederlandse media gaan nu uit naar deze Engelse acteur, maar de aanstelling van Jaap de Hoop Scheffer als secretaris generaal van de NAVO, hing ook samen met de Nederlandse steun aan de Irak oorlog. Kortom alle leden van kabinet Balkenende I moeten eigenlijk in Scheveningen opgesloten worden door een /Irak tribunaal/ waarin ze voor hun oorlogsmisdaden – waarbij honderdduizenden mensen de dood in gejaagd zijn – veroordeeld worden. Dat noem je officieel massamoord of genocide.
beyondthematrix.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 19:09
Premier Balkenende zou na het instellen van deze commissie alle vragen van de Eerste en Tweede Kamer over de Irakoorlog regelrecht doorzenden naar deze "commissie van wijzen". Dit was een staatsrechtelijk novum. De oppositie reageerde sceptisch: "de premier laat nu zichzelf onderzoeken". Tot aan de rapportering zouden daarmee de Eerste en Tweede Kamer feitelijk buitenspel staan.
nl.m.wikipedia.org/wiki/Commissie-Davids
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 18:05
Ondanks al deze rapporten over de Sultan Murad Brigade besluit Nederland steun te leveren aan deze strijdgroep. De hulp, van midden 2016 tot eind 2018, bestaat uit onder meer pick-uptrucks. De VN-Mensenrechtenraad rapporteert in 2017 nog eens dat de Sultan Murad Brigade een van de groepen is die inwoners van Aleppo ‘continu angst’ aanjagen.

Burgers vertellen dat groepen als Sultan Murad hen onderdrukken en zelfs inzetten als ‘menselijk schild’.

Maar de berichten over mensenschendingen door de Sultan Murad Brigade in Aleppo hebben in werkelijkheid geen invloed op de Nederlandse hulp.

Maar de Nederlandse regering was wel degelijk op de hoogte van de mensenrechtenschendingen
In dezelfde periode dat hij met de Nederlandse regering spreekt, verschijnen alarmerende berichten over deze brigade, die deel uitmaakt van het Vrije Syrische Leger.
Mensenrechtenorganisaties schrijven over wandaden die de groepering begaat in Syrië. De VN-Mensenrechtenraad, die ieder half jaar een lijvig rapport publiceert over Syrië, verklaart in augustus 2016 dat de Sultan Murad Brigade kindsoldaten ‘van nog geen 14 jaar’ inzet voor de strijd.
De brigade maakt vooral misbruik van kinderen uit de armste milieus.
De groepering voert bijvoorbeeld beschietingen uit op woonwijken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 18:12
Minstens drie van de groeperingen die steun hebben ontvangen van Nederland werkten echter wel degelijk direct samen met extremisten. En de steun aan die groeperingen is niet meteen gestopt. Sterker nog, soms ging steun naar groeperingen die al met extremisten hadden samengewerkt, of zelfs op dat moment met hen samenwerkten.

Zo maakt de bovengenoemde Sultan Murad Brigade deel uit van Ansar al-Sharia (‘De Helpers van de Sharia). Dat is een koepelorganisatie die in juli 2015 werd opgericht door Al-Qaida en elf andere organisaties, op twee uitzonderingen na allemaal jihadistisch. In de oprichtingsvideo vertelt een commandant wat het doel van de koepel is: ‘een bevrijd Aleppo onder het sharia-bestuur’.

Was het bestaan van Ansar al-Sharia, en daarmee de band tussen de Sultan Murad Brigade en Al-Qaida, dan niet ­bekend bij Buitenlandse Zaken?
Maar het bestaan van Ansar al-Sharia was wel bekend bij de rechterlijke macht en de landelijke recherche. Dat blijkt uit een zogeheten kennisdocument dat door een terrorisme-expert wordt opgesteld en wordt gebruikt in strafzaken tegen Syriëgangers. In het kennisdocument wordt Ansar al-Sharia uitvoerig beschreven, en veelvuldig verwezen naar artikelen over de koepelbeweging. Ook de oprichtingsvideo wordt vermeld. In het document staat zelfs wanneer die is geraadpleegd: op 20 juli 2015, een jaar voor de steun van de Nederlandse regering aan de Sultan Murad Brigade inging.
Daar blijft het niet bij....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 18:23
In 2015 ging de groepering een bondgenootschap aan met Al-Qaida in de koepelbeweging Ansar al-Sharia. De leider van de groep is Nederland dankbaar voor de hulp.
Het Vrije Idlib Leger bestaat uit in totaal drie groeperingen: Brigade 13 (geleid door Ahmed al-Saoud), Suqour al-Jabl (geleid door Hassan Haj-Ali) en de Noordelijke Divisie (geleid door Fares al-Bayyoush).
Nederland verleende de groepering steun in 2016 en 2017, en de hulpgoederen werden onderling verdeeld.
De groeperingen binnen het Vrije Idlib Leger streven niet naar een kalifaat, maar hebben in het verleden wel verschillende malen samengewerkt met extremistische groeperingen.

De groepering heeft ook banden met de Grijze Wolven, en prijst de Turks-nationalistische leider Devlet Bahçeli openlijk op Twitter. De groepering deed mee aan de inval in Afrin. De leider van de Suleyman Shah Brigade, Mohamed Jasm, vertelt dat hij pick-ups kreeg van Nederland.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 18:29
(de door Nederland gesteunde strijdgroepen waten inderdaad betrokken bij de bloedige strijd in Afrin

Dit is wat we doen met jullie alcohol, varkens!" Drankflessen worden door bebaarde strijders op de grond gesmeten. Het is begin februari en de rebellen van deze Turkmeens-Syrische groepering hebben vlak daarvoor Koerdische militanten verjaagd in de strijd om de regio Afrin, die ongeveer twee weken eerder begon. Ze plunderen huizen en winkels, maar vernielen ook slijterijen.
De strijders vallen onder het gezag van kolonel Ahmed Osman, de leider van de door Nederland gesteunde Sultan Murad Brigade.)

dossier
Nederlandse steun aan Syrische rebellen
www.trouw.nl/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 21:37
( Het Vrije Syrische Leger, een in 2011 opgerichte koepel­organisatie, is een verzameling van tientallen groeperingen en brigades, die los met elkaar zijn verbonden. 
De Nederlandse regering heeft een gewapende groepering in Syrië gesteund die door het Openbaar Ministerie als ‘terroristisch’ wordt beschouwd
trouw.nl/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 17:06
Nederland wist waar die goederen voor werden gebruikt'
Volledig op de hoogte'
Del Ponte bevestigt dat Nederlandse diplomaten zoals Van Oosterom,
en daarmee ook de Nederlandse regering, wisten van de schendingen.

Voormalig topaanklager van de VN Carla Del Ponte haalt uit naar Nederlandse regering. Ze wil een strafrechtelijk onderzoek naar de Nederlandse rol in Syrië.

Dus zij weten precies wat er in Syrië gebeurde. Zij weten meer dan de commissie. Desondanks besluiten ze de oppositie te helpen met deze goederen. Je ziet toch waar ze die pick-up trucks voor gebruiken? Ze publiceren het zelf toch? De commissie kreeg heel veel bewijzen (van misdaden, red.) direct via de strijders omdat ze heel trots waren op wat ze deden en het aan de hele wereld lieten zien."
'Volledig op de hoogte'
Del Ponte bevestigt dat Nederlandse diplomaten zoals Van Oosterom,
en daarmee ook de Nederlandse regering, wisten van de schendingen

"Ja, ik heb ze ontmoet. Nederland was vertegenwoordigd in de VN-mensenrechtenraad en we ontmoetten alle ambassadeurs geregeld. Dus de ambassadeur wist precies wat in onze rapporten stond, tot in de details. Dus Nederland weet precies wat de uitkomsten zijn van onze onderzoeken." Bovendien, stelt Del Ponte, "onze rapporten zijn openbaar, dus Nederland kan niet zeggen 'we wisten niet wat de strijdgroepen deden'".
trouw.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-09-2018 16:59
Carla Del Ponte:
Nederland is mogelijk medeplichtig aan oorlogsmisdaden
Nederland weet dat de oppositie oorlogsmisdaden pleegt.”

trouw.nl/.../...

Carla Del Ponte is ‘geschokt’ dat Nederland steun leverde aan strijdgroepen waarvan bekend was dat zij mensenrechten schonden. De Zwitserse is voormalig hoofdaanklager van het Joegoslavië-tribunaal en was tot vorig jaar lid van de VN-onderzoekscommissie voor Syrië. “Alle partijen in het conflict plegen misdaden.
Nederland weet dat de oppositie oorlogsmisdaden pleegt.”
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-09-2018 11:04
Ik hoop dat de Russen de aanval gewoon doorzetten. De rest bluft omdat ze feitelijk geen echte macht meer hebben. Wat mij het meeste stoort aan dit hele verhaal is dat onze door de overheid betaalde nieuwsdiensten erop los liegen alsof hun leven ervan afhangt. Hebben die mensen geen geweten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2018 18:37
en nu betalen we voor deze poging van criminelen
om een false flag te filmen

The White Helmets have shot at least nine videos intended to serve as proof in accusations that the Syrian government conducted a chemical weapon attack using chlorine against civilians in Idlib, the Russian military claims.

At the same time, since September 9, the White Helmets have been staging rehearsals of an alleged chemical attack in Khan Shaykhun, Russian officials say in the same statement, claiming that the rehearsals feature up to 30 civilians, including a dozen children aged 8-12.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2018 18:42
The militants have selected 22 children and their parents from several villages in the Aleppo governorate who will play parts in staging fake chemical weapon attacks.
Another group of children is comprised of orphans kidnapped from refugee camps, who are meant to be used for the footage of death scenes. It is currently kept in one of the buildings of the Ikab prison controlled by Jabhat al-Nusra terrorist group.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2018 18:43
Signs of activities to prepare staged chemical weapon attacks were reported in Kafir-Zait, the military claims, also naming two villages where toxic chemicals have been delivered to stage provocations.
rt.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2018 18:43
(Daarnaast werd geïnvesteerd in de politie van de Syrische rebellen en
ging er geld naar het zogenoemde White Helmets-programma; een civiele reddingswerkersdienst.
Aan het White Helmets-programma draagt Nederland nog tot december bij.
nos.nl/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 16:25
Pentagon Paid for Fake ‘Al Qaeda’ Videos
www.youtube.com/watch?v=JgI51H_-NiQ
The Pentagon gave a controversial U.K. PR firm over half a billion dollars to run a top secret propaganda program in Iraq, the Bureau of Investigative Journalism can reveal.
www.thedailybeast.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 16:31
The Assad Conspiracy How the US and Israel Destroyed a Nation www.youtube.com/watch?v=NR0eSuGpIFI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 16:33
The Rothschild Syria Connection - Major Revelations
www.youtube.com/watch?v=FhTMy9ma2mQ
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 16:59
How Jews Own Donald Trump
www.youtube.com/watch?v=GTVym7B8LnA
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 16:19
Syrian War Report – September 12, 2018: Militants Filming Staged Chemical Attack In Idlib www.youtube.com/watch?v=0bo2i5lzARs
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 17:10
Aggression by the West Could Lead to an Escalation in Idlib
www.youtube.com/watch?v=-51OsaLH_go
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 12-09-2018 16:23
Assad: White Helmets are Al-Qaeda and that’s proven – but they are treated as ‘humanitarian heroes’
www.youtube.com/watch?v=mBxgZot3U74
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 12-09-2018 08:54
Hallo Petra, bedankt voor je aanvullingen. Neen, ze wisten niet dat ze terroristen steunen....er bestaan geen gematigde terroristen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-09-2018 18:15
hoi, ja
die bestaan niet

wat vroeger daesh, isis en al quaida was
heet nu ‘rebellen’ in de media
en ‘gematigd’....
af en toe onthoofden, moorden en verkrachten?

al die nederlanse miljoenen naar criminelen daar
en hoe zit het met (internet) privacy hier?
plus controles, kosten en wachttijden ivm extra beveiliging op de luchthaven, bij evenementen enz

dat alles is ingesteld om de terroristen in syrie
geen kans te geven
aanslagen te plegen hier..
de terroristen die wij miljoenen geven,
auto s uniforms enz

(Al-Qaeda rebranded by US government & media
as besieged
“ rebels”
Seventeen years after the 9/11 terrorist attacks, the US government and media outlets have decided that Al-Qaeda is now a rebel group worthy of our sympathy. The cynical narrative change is par for the course, experts told RT.
www.rt.com/.../438209-us-911-idlib-al-qaeda-rebels )

(nl media NOS
de steun waar Nederland in totaal 70 miljoen euro voor vrijmaakte, heeft "niet het gewenste resultaat" opgeleverd.
Nederland ondersteunde in Syrië de gematigde gewapende oppositie met geld.
nos.nl/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Only you 12-09-2018 08:38
De meeste weten verdomd goed, dat alles gefaked wordt om assad van de troon te stoten, en Nederland laat zich met ongestoord in met deze misdadige methode, die duidelijk werd in de tijd van Clinton en bush?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 22:15
Filming of staged chemical attack in Syrian Idlib begins
Several Middle East TV channels and a US news channel have been sent to Jisr al-Shughur in Syria’s Idlib Governorate to produce the footage needed for the false flag.
www.rt.com/.../438158-staged-chemical-attack-idlib

Terrorists & White Helmets met in Idlib to prep for final stage false flag chem attack
rt.com/.../437953-idlib-syria-attack-terrorists
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:27
*Nederland steunde ‘terreurbeweging’ in Syrië*
Tweede Kamerleden vragen al jaren om toegang tot informatie over het NLA-programma, maar tot nu toe hield Nederland de namen van de gesteunde groepen geheim. Ook het specifieke type voertuigen dat Nederland naar Syrië stuurde werd tot staatsgeheim verklaard.
nos.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:33
*Dutch taxpayers’ money
to jihadists
killing Syrian Kurdish children*
The Dutch government-supported paramilitary groups in Syria have committed human rights violations. This is shown by research by Nieuwsuur TV show and .by Trouw daily
Moreover, the groups worked closely with . This means that important criteria used by the government have been violated. The government repeatedly promised Parliament that it would only support groups that would comply with the law of war and that did not cooperate with extremists/ extremist groups

In the context of the so-called NLA program (which stands for non-lethal assistance), the Netherlands sent logistics equipment to armed opposition groups in Syria until the beginning of this year. It was supposed to be ‘non-lethal goods’, intended exclusively for . …’moderate’ paramilitary groups

War crimes
Research by Nieuwsuur and Trouw/, which in recent months spoke with about 100 rebel leaders and those involved in the NLA program, shows that the promised criteria have been violated. For example, from 2016 to the beginning of 2018 the Netherlands supported the Sultan Murad Brigade with pick-up trucks and uniforms, while this brigade was guilty of war crimes in the same period, according to human rights organizations.
The brigade deployed in the battle and was actively involved in attacks on the Sheikh Maqsoud Kurdish district, killing 83 civilians, including 30 children. The Dutch Division of Defense Division 13 also participated in these child soldiers attacks on Kurdish civilians
dearkitty1.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:35
The Netherlands will contribute to the White Helmets program until December.
The Netherlands will stop supporting the Syrian opposition in the civil war against President Assad. That is what ministers Blok (Foreign Affairs) and Kaag (Development Aid) write in a letter to parliament./

The chance that the rebels will still turn the tide in the civil war has,
according to the ministers,
become “extraordinarily limited” and the support for which the Netherlands has paid a total of 70 million euros has “not produced the desired result”.
The Netherlands supported the moderate armed opposition
dearkitty1.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:36
(De kans dat de rebellen in de burgeroorlog nog het tij weten te keren is volgens de ministers "buitengewoon beperkt" geworden en de steun waar Nederland in totaal 70 miljoen euro voor vrijmaakte,
heeft "niet het gewenste resultaat" opgeleverd.
*Projecten*
Nederland ondersteunde in Syrië de gematigde gewapende oppositie met geld. Daarnaast werd geïnvesteerd in de politie van de Syrische rebellen en ging er geld naar het zogenoemde White Helmets-programma; een civiele reddingswerkersdienst.
Uit de eerste twee programma's is inmiddels de stekker getrokken.
Aan het White Helmets-programma draagt Nederland nog tot december bij.
Een militaire overwinning van Assad is inmiddels imminent.
Ministers Blok en Kaag
nos.nl/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:37
*Nederland steunde ‘terreurbeweging’ in Syrië*
Tweede Kamerleden vragen al jaren om toegang tot informatie over het NLA-programma, maar tot nu toe hield Nederland de namen van de gesteunde groepen geheim. Ook het specifieke type voertuigen dat Nederland naar Syrië stuurde werd tot staatsgeheim verklaard.
nos.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:41
*Nederland heeft 22 jihadistische groeperingen in Syrie gesteund*
Douma, Syrië in puin.
'Nederland gaf steun aan jihadisten in Syrië'
*Nederland heeft in Syrië een jihadistische beweging gesteund. Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur en Trouw. Het gaat om Jabhat al-Shamiya die door het Openbaar Ministerie (OM) wordt omschreven als een ‘criminele organisatie met terroristisch oogmerk’.*

De beide ministers zijn 'teleurgesteld' dat de hulp weinig heeft teweeggebracht. Ze kijken met lede ogen naar de nederlaag die zich voor de Syrische oppositie aftekent, omdat ze niet geloven dat die duurzame vrede inluidt.

De Tweede Kamer zette de afgelopen jaren meermaals vraagtekens bij de Nederlandse miljoenensteun. Vooral de CDA-fractie bleef het kabinet bestoken met vragen, maar kreeg nooit duidelijk antwoord waar het geld precies aan was besteed. Het kabinet stelde dat het om staatsgeheime informatie ging.

*Tweede Kamer geschrokken*
De Tweede Kamer is geschrokken van de onthulling. Regeringspartij CDA wil het kabinet erover aan de tand voelen.

CDA'er Martijn van Helvert verzucht ongeduldig dat hij het kabinet al zes keer officieel heeft gevraagd naar de hulp aan Syrische oppositiegroepen. Hij en zijn fractiegenoot Pieter Omtzigt klagen dat het kabinet alles geheim verklaart, terwijl de Kamer ,,wil kunnen controleren wat de regering gedaan heeft''.

Coalitiegenoot D66 vindt de onthulling van Nieuwsuur en Trouw ,,schrikbarend!'' ,,Hoe heeft dit kunnen gebeuren na alle waarschuwingen van de Kamer?'', vraagt parlementariër Sjoerd Sjoerdsma zich af.

PVV-leider Geert Wilders ziet in het nieuws reden het kabinet Rutte III om te dopen tot het kabinet ,,Terreur I''. ,,De Nederlandse regering steunt terroristen in het buitenland en laat ze vrij rondlopen in het binnenland.''
ad.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:57
Kabinet houdt kaken op elkaar over steun aan gematigde’ rebellen Afrin
Na eerdere berichten van het Vrije Syrische Leger (FSA) dat 25.000 van zijn strijders samen met het Turkse leger vechten in de Noord-Syrische regio Afrin, wil het kabinet niet prijsgeven in hoeverre er eenheden meevechten die Nederlandse steun hebben gekregen
elsevierweekblad.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 23:48
( The Netherlands supported the moderate armed opposition
Even according to British pro-war Blairites,
there are no ‘moderate’ rebels in Syria.
CIA-supported so-called ‘moderates’ beheaded a sick Palestinian little boy .

So-called ‘moderates’ sold journalist Steven Sotloff to ISIS for beheading.
A ‘moderate’ Free Syrian Army (FSA) commander practiced cannibalism .
The FSA now are puppets of Turkish dictator Erdogan . They helped Erdogan in invading the Kurdish Afrin region, killing many people.
dearkitty1.wordpress.com/.../... )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:58
Wapenleveranties van de VS en EU/NATO aan terroristen in Syrië – Nederlands parlements lid Pieter Omtzigt gaat vragen stellen aan het kabinet

Maar de waarheid zal overwinnen, de Nederlandse regering, samen met haar partners-in-crime, de EU/NATO en de VS hebben verloren in Syrië en Irak en daar worden nu talloze bewijzen gevonden, die de Nederlandse politiek en MSM graag verzwijgd en niet vermeld in haar nieuws.
freesuriyah.eu/?p=1351
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 21:59
The Netherlands, Britain, France, Canada and Germany have been trying to find a way to get an estimated 1,000 White Helmets volunteers and their family members out of Syria, the report added.
presstv.com/.../Syria-White-Helmets-Nusra-Front

NATO coordinates the evacuation of the White Helmets

The evacuation of the White Helmets which had been requested by the United Kingdom, was debated by the Summit of the Heads of State and the governing body of NATO on 11 June 2018
www.voltairenet.org/article202196.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 22:01
Blijvende Nederlandse steun voor Syrië
400 miljoen euro voor humanitaire hulp, opvang en stabiliteit
De minister kondigde daarom aan dat Nederland de Syrië-regio blijft steunen, zoals dat in de afgelopen jaren ook het geval was. Het kabinet trekt in lijn met het regeerakkoord de komende 4 jaar meer dan 400 miljoen euro uit voor humanitaire hulp en opvang van vluchtelingen in de regio. Ook levert Nederland een bijdrage aan onderwijs en werkgelegenheid, voor zowel vluchtelingen als in gastgemeenschappen. Dit bevordert de stabiliteit in de regio.
Een groot deel van het toegezegde bedrag gaat via VN- en andere internationale en niet-gouvernementele organisaties naar steun aan Libanon en Jordanië, 2 nieuwe focuslanden van het Nederlandse beleid. Daarnaast gaat het om een humanitaire bijdrage van ruim 20 miljoen euro dit jaar voor de Syrische bevolking.
Politieke oplossing
Deze steun is nodig om de acute noden te verlichten, maar minister Kaag benadrukte dat er uiteindelijk een politieke oplossing nodig is om het conflict in Syrië te beëindigen. Nederland steunt dit door de VN-geleide proces om tot een duurzame oplossing te komen...
rijksoverheid.nl/.../...

zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-27925-631.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-09-2018 22:12
WHITE HELMETS: The John McCain Connections
The McCain institute is funded by an impressive array of Saudi and Zionist benefactors and foundations,
many of whom also fund the Clinton Foundation.

21stcenturywire.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen