america lies syrieDe aankondigingen en ontkenningen van de regering-Trump over militaire ontwikkelingen in het noorden van Syrië onthullen een zwaar geheim. Paradoxaal genoeg is Turkije de Verenigde Staten te hulp gekomen om "de fout" van haar hogere officieren te corrigeren.

 

De ontkenning op 17 januari uitgesproken door minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson, over de verklaringen van de opperbevelhebber van CentCom, generaal Joseph Votel, van 23 december, en deze van de woordvoerder van de anti-Daesh Coalitie, kolonel Thomas Veale, op 13 Januari, zaait verwarring.

De ontkenning was helemaal niet naar de zin van Turkije, dat, na de Amerikaanse zaakgelastigde Philip Kosnett, op 10 januari te hebben gewaarschuwd, op 13 januari militaire operaties in Afrin en Manbij begon voor te bereiden, en deze ook effectief op 20 januari lanceerde.

In tegenstelling tot de verklaringen van de verschillende betrokkenen, heeft het Amerikaanse plan niet de bedoeling om een soevereine, onafhankelijke staat in het noorden van Syrië te creëren - dat is het Franse voornemen - maar een niet-erkende staat, zoals de staat Puntland van Somalië of het Iraakse Koerdistan. Deze laatstgenoemde structuur is absoluut onafhankelijk en reageert ondanks de Iraakse grondwet niet op orders van Irak, waarvan het toch deel uitmaakt. Ook heeft Iraaks Koerdistan zijn eigen ambassades in het buitenland.

De Syrische grensbewakingsmacht zou officieel 30.000 man sterk moeten zijn, waarvan de helft gerekruteerd wordt uit de rangen van het SDF, de Democratische Syrische strijdkrachten. Deze strijders zouden een drie wekenlange training krijgen in ondervragingstechnieken en biometrisch scannen. 230 cadetten van hen hebben deze opleiding ondertussen al gevolgd.

In de praktijk zou de andere helft moeten bestaan uit 15.000 ex-jihadisten uit Daesh, die op deze manier discreet gerecycled zouden worden.

In werkelijkheid is de speciale vertegenwoordiger van president Trump voor de coalitie, Brett McGurk, ook de advocaat die, samen met John Negroponte en kolonel James Steele, eerder in 2006 deelnam aan de oprichting van het Islamitische emiraat in Irak. Met kolonel James Coffman kreeg hij indertijd de taak om president George Bush verslag te doen van deze geheime operatie, die bedoeld was om het Iraakse verzet tegen de bezetting te bestrijden, door hun troepen te verdelen in Soennieten en Sjiieten, en zo kunstmatig een burgeroorlog te veroorzaken.

Na een passage op Harvard werd Brett McGurk, onder John Kerry opnieuw toegewezen aan het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar hielp hij met de transformatie van het Islamitische Emiraat in Irak naar Daesh en organiseerde op 27 mei 2014, de voorbereidende bijeenkomst voor de jihadistische invasie van Irak in Amman. Hij reorganiseerde Irak en trainde vervolgens de Internationale Coalitie die de taak had om … Daesh(!) te bestrijden.

Als een goede student, stemde McGurk ermee in president Trump te dienen om zich te ontdoen van de jihadistische organisatie die hij zelf had gecreëerd, waarvan hij nu probeert enkele leden te recycleren.

199427 2 8 bd4d0
Laatst nog op 18 augustus bood Brett McGurk een vriendelijk onthaal aan de leiders van Daesh,
hoewel de Verenigde Staten toen ’officieel’ voorbereidingen troffen om de jihadistische organisatie te verpletteren.

Het project van de ’Syrian Border Security Force’ zegt veel over de oprechtheid van de Koerdische YPG-militie, die de milde anarchie van Murray Boochkin belijdt, maar die zonder aarzeling klaar staat om een eenheid te vormen met de moordenaars van Daesh, in opdracht van de VS.

In tegenstelling tot het uiterlijk vertoon, werd de Turkse aanval op Afrin en waarschijnlijk binnenkort ook op Manbij, op 8 en 19 januari goedgekeurd door de Russische militaire staf, dewelke door het nummer 2 van het regime en hoofd van de geheime diensten, de directeur van de MIT (Milli İstihbarat Teşkilatı) Hakan Fidan, werd gewaarschuwd en om die reden ook speciaal naar Moskou reisde. De Turkse aanval werd vergemakkelijkt door de onmiddellijke terugtrekking van Russische troepen uit de gevechtszone ....

Op eenzelfde manier heeft Turkije Syrië via een schrijven, van de aanval op de hoogte gesteld, ook al beweert Damascus dat ze de brief nooit hebben ontvangen.

President el-Assad, die zijn land onmogelijk in een directe confrontatie met een wereldmacht als de Verenigde Staten kan plaatsen om de recyclage van de jihadisten van Daesch te stoppen, laat daarom Turkije toe om , als lid van de NAVO, hier mee om te gaan.

President Trump zelf werd niet op de hoogte gebracht van het plan van Votel-McGurk. De minister van Defensie, James Mattis, bevestigde aan zijn mensen de instructies van het Witte Huis met betrekking tot de jihadisten. Niettemin zijn zowel Votel als McGurk nog steeds in functie.

america lies syrie

Het syndroom van Oost-Aleppo

Terwijl Grote machten die de jihadisten van Oost-Aleppo encadreerden doen alsof ze zich iets van het lot van de bewoners van de stad aantrekken om hun soldaten te kunnen exfiltreren, schijnt niemand het drama dat de Syriërs hebben doorleefd te begrijpen. In tegenstelling tot de Westerse beweringen hebben ze niet geleden van de bombardementen, maar van de bezetting van de buitenlandse jihadisten en het bewind van hun « charia ». Bepaalde bewoners lijden aan een een ernstige psychotische verstoring, het syndroom van Oost-Aleppo.

Aan het eind van vier en een half jaar oorlog heeft de bevolking van Oost-Aleppo door het Syrisch-Arabische leger bevrijd kunnen worden met de hulp van de Hezbollah, Rusland en van Iran. Deze overwinning werd met vreugde verwelkomd door de meerderheid van de door de Staat geregistreerde 120.000 bevrijde inwoners. Maar door de meerderheid alleen.

Vreemd genoeg, ondanks dat Syrië hun voedsel aanbiedt, medische zorg en een precair onderdak hebben bepaalde inwoners van Oost-Aleppo verklaard dat « ze de Staat niet vertrouwen » Waar zijn ze bang van ? Ze werden niet gearresteerd en worden in tegendeel verwelkomd als kinderen van het vaderland na lange tijd gevangenen van de vijand te zijn geweest.

Alsof ze de vrijheid waarin ze leefden vòòr de « arabische lente » hadden vergeten, en alsof er niets gebeurd was in de laatste vier jaar, houden ze vast aan het discours van Al-Jazeera van 2001. Ze verzekeren dat de Republiek een dictatuur is, dat de kinderen foltert, dat de soennieten afslacht, enz.

Voor de eerste keer observeert men op het niveau van een stad een al wel bekend psychologisch fenomeen op individueel niveau. Zoals een kind dat geslagen wordt of een mishandelde echtgenote soms hun vader of hun wrede echtgenoot verdedigen en diens gedrag rechtvaardigen, houden bepaalde inwoners van Oost-Aleppo vandaag het discours van de jihadisten door wie ze juist onderdrukt werden.

In 1973 analyseerde een Zweedse psychiater Nils Bejerot, de schok die door bandieten gegijzelde cliënten van een bank hadden gekregen tijdens een gewapende overval. De affaire eindige in een nachtmerrie. Twee politieagenten werden gewond, waarvan één ernstig. Premier Olof Palme poogde vergeefs de misdadigers die de gegijzelden hun gevangenen dreigden neer te schieten, te raisonneren. De gegijzelden die onder een enorme druk kwamen te staan, besloten zich niet te verzetten, maar hun beulen mild te stemmen om aan een waarschijnlijke dood te ontsnappen. In het verdere verloop van de gebeurtenissen hielden ze tenslotte hetzelfde discours als hen. Ze poogden de politie te weerhouden tot de aanval over te gaan en één van de gegijzelden werd zelfs verliefd op één van de misdadigers. Dit is wat men het « syndroom » van Stockholm noemt, naar de naam van de Stad waar dit nieuwsfeit plaats had.

Tenslotte slaagde de politie er met gebruik van verdovende gassen in de bandieten te arresteren en de gijzelaars te redden. Hoewel hun gevangenschap maar zes dagen geduurd had, hebben de laatsten nog lange tijd geleden aan dit syndroom, zelfs zo, dat ze gedurende het proces dat volgde weigerden te getuigen, en dat de jonge vrouw haar relatie met de bandiet gedurende zijn gevangenschap voortzette.

Vorig jaar toonde de klinische psycholoog Saverio Tomasella aan dat het « syndroom van Stockholm » het merkteken is van een zeer ernstige inbreuk van het onbewuste van de mens dat direct en onmachtig « de rapt van zijn subjectieve identiteit » doorleefd heeft.

We moeten niet verwachten dat de enkele inwoners van Oost-Aleppo die aan dit syndroom lijden zich snel weer aan de werkelijke wereld zullen kunnen verbinden. We zullen ze in tegendeel een totale veiligheid moeten bieden, en nogmaals blijk geven van een een groot geduld. Zelfs indien we eerst aan onze soldaten en aan allen die zich verzet hebben hulp verschuldigd zijn, zijn deze civielen vòòr alles onze landgenoten.

Bron: http://www.voltairenet.org/nl

Reacties   

# Treowd 07-04-2018 08:50
Trekken ze nu Iran volgens de volgende analyse een bedreigende jas aan?
Based on the analysis of Dennis Nilsen, Independent Political Analyst and Adjunct Professor at George Washington University and Northern Virginia Community College, Washington, DC
www.youtube.com/watch?v=9qe9ufE6pro
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-04-2018 21:13
UNABLE to identify Russia as “source” of Novichok poison

In what can only be described as a complete and massive embarrassment to the ‘Theresa May – Boris Johnson’ hoax poisoning narrative
that has been pushed by western mainstream media over the last two weeks, scientists from Porton Down:
_have not been able to establish where the Novichok nerve agent used to poison Sergei and Yulia Skripal was made_.
Lees meer via theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 03-04-2018 21:34
London will have to apologize yet’ – Putin spokesman on UK lab's revelation in Skripal case
London will eventually have to apologize for its baseless accusations against Moscow in the Skripal poisoning case, Kremlin spokesman Dmitry Peskov said, after a UK military lab admitted it could not link the attack to Moscow.
rt.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-04-2018 21:39
Facebook users began downloading their archive of personal data the social media giant had stored and discovered that McKay’s experience was hardly anomalous.
Others took to Twitter to relay what they found after diving into their data:
theantimedia.com/truth-about-facebook/

Want To Freak Yourself Out?" Here Is All The Personal Data That Facebook/Google Collect
The Cambridge Analytica scandal
zerohedge.com/.../...

The Personal Data Google Has on You Is Shocking & Dwarfs that of Facebook, Here’s How to Stop It
thefreethoughtproject.com/.../

YouTube, Twitter, and Facebook have all been participating in a full-on purge of not just conservative voices, but the voices of anyone who is loudly anti-establishment. Any Internet personality who is pro-gun or anti-socialism can fully expect to be censored. If you go against the agenda, you /will/ be silenced.
Let me preface this: It isn’t about being a fan of websites like /Infowars/ or /Natural News/. It’s about being a fan of /free speech/.
It’s about getting the truth instead of a carefully scripted narrative.
activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 21:08
camera off camera on
*Application for ‘March For Our Lives’ permit was made months before Parkland school shooting*
fellowshipoftheminds.com/.../...

picture
mobile.twitter.com/.../1

*Operation Hogg Wash Blown Wide Open*
First we find out that David Hogg and Emma Gonzalez Are Cousins
stateofthenation2012.com/?p=96393
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:04
The US President joined David Cameron, the Prime Minister, and Nicolas Sarkozy, the French President, in a joint article stressing their unified commitment to military action. 2011
It said: "It is unthinkable that someone who has tried to massacre his own people can play a part in their future government.

Mr Obama, Mr Cameron and Mr Sarkozy promised that the international coalition against Col Gaddafi would continue its military operations in Libya, saying: "So long as Gaddafi is in power, Nato and its coalition partners must maintain their operations so that civilians remain protected and the pressure on the regime builds.

"Britain, France and the United States will not rest until the United Nations Security Council resolutions have been implemented and the Libyan people can choose their own future."
telegraph.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:05
Now it IS regime change: Cameron, Obama and Sarkozy promise to keep bombing Libya until Gaddafi is gone
dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:07
Nicolas Sarkozy DID take $50 million of Muammar Gaddafi's cash, French judge is told 2013
Documentary proof exists that France’s former President Nicolas Sarkozy took more than €50m from the late Libyan dictator, Muammar Gaddafi, a French judge has been told.
independent.co.uk/.../...

Nicolas Sarkozy received £42 million from Muammar Gaddafi in funding for his 2007 presidential election campaign, it was claimed on Monday.
telegraph.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:10
Sarkozy received suitcases full of cash from Libya’s Gaddafi, businessman says
france24.com/.../...


Indeed, as President, he famously ordered himself a £300million Airbus A330, with a specially raised chair so he could look down on his officials.
The aircraft — which cost £50 million, but was fitted with £250 million worth of special designer features — had an en-suite double bedroom, sealed with £1 million soundproofed doors and electric shutters for the windows.

While preaching austerity over the eurozone crisis, Sarkozy used taxpayers’ cash to treat himself and Carla — a supermodel turned pop star — to a life of unparalleled privilege.
dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:13
The following October, the claim of Libyan funding of Sarkozy's 2007 election campaign was repeated by former Libyan prime minister Baghdadi Mahmudi .[10] Investigative website [Mediapart] subsequently published several documents appearing to prove a payment of €50 million, and also published a claim by Ziad Takieddine that he had personally handed three briefcases stuffed with cash to Sarkozy.[10][13] French magistrates later acquired diaries of former Libyan oil minister Shukri Ghanem in which payments to Sarkozy were mentioned.[14] Shortly thereafter, however, Ghanem was found dead, floating in the Danube in Austria and thereby preventing
en.m.wikipedia.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:15
French secret service killed Gaddafi on Sarkozy’s orders: reports
middleeasteye.net/.../...


Gaddafi was killed by French secret serviceman on orders of Nicolas Sarkozy, sources claim
sept 2012

The motive, according to well-placed sources in the North African country, was to stop Gaddafi being interrogated about his highly suspicious links with Sarkozy, who was President of France at the time.

Other former western leaders, including ex British Prime Minister Tony Blair, were also extremely close to Gaddafi, visiting him regularly and helping to facilitate multi-million pounds business deals.
Sarkozy, who once welcomed Gaddafi as a 'brother leader' during a state visit to Paris, was said to have received millions from the Libyan despot to fund his election campaign in 2007.
dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:18
*French police hold ex-president Sarkozy over 'Gaddafi funding'*
www.bbc.com/news/world-europe-43469316


Former French President Nicolas Sarkozy is under investigation for allegedly receiving millions of euros in illegal election campaign funding from Libya's Muammar Gaddafi.
This must be placed in the broader context of war crimes by Western heads of state.
sott.net/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:20
Gaddafi assets, worth 20 million pounds, frozen in UK
ndtv.com/.../...

(LONDON:  Britain has frozen assets, worth about 20 billion pounds, that Libyan leader Muammar Gaddafi and his family held in the country. "I have taken action today to freeze the assets of Gaddafi and his family so that they cannot be used against the interests of the Libyan people," Britain's Chancellor of Exchequer George Osborne said.

"This follows the UN Security Council Resolution tabled by the UK and France," Osborne said in a statement. "I decided to implement this UN resolution in the UK as quickly as possible, before the financial markets reopened. )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 20:31
The Dreadful Chronology of Gaddafi’s Murder
censoo.com/.../dreadful-chronology-gaddafis-murder
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 09:05
Assange
Silenced For Exposing UK False Flag
m.youtube.com/.../
(eerste gedeelte)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 01-04-2018 20:58
Of is dat juist afleiding van een groter iets?
Julian Assange Drop Massive Bombshell on Queen Elizabeth, She Didn't See This Coming
www.youtube.com/watch?v=E93gaxZ3pIc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 22:23
zeer goede info!

plus een combinatie van factoren

dit
Skripal
Steele

Ex-British Spy Knew Who Funded Dossier; FBI Told Secret Court Something Different*
saraacarter.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 01-04-2018 21:28
Is er daarom ook zoveel oproer over die moord weleke zgn door Rusland gepleegd is geworden? Engeland is maar druk bezig op allerlei manieren om de aandacht af te leiden.......opdracht van hogerhand??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 23:24
aandacht afleiden?

ik denk eerder
dat dit ten koste van alles
de doelen nastreven is

deep state

en het niet los te zien is van andere gebeurtenissen

(Hillary Clinton DEFENDS paying for the Steele dossier into Trump and says it's not the same as working with Russians to influence the election
dailymail.co.uk/.../... )

Liam O Hare on the deep connections between Cambridge Analytica’s parent company Strategic Communication Laboratories (SCL Group)  and the Conservative Party and military establishment, ‘Board members include an array of Lords, Tory donors, ex-British army officers and defense contractors. This is scandal that cuts to the heart of the British establishment.’
The scandal around mass data harvesting by Cambridge Analytica took a new twist on Monday.
bellacaledonia.org.uk/.../scl-a-very-british-coup

Cambridge Analytica: How the Royal family became embroiled in a data harvesting scandal
rt.com/.../422174-cambridge-analytica-royal-queen
en vandaar de oorlog tegen fakenieuws en referendums
en is het nieuws zo:
m.youtube.com/watch?v=hWLjYJ4BzvI
dus ja silencing assange
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 09:06
We Can Actively Assume That Skripal Was Poisoned by The British Government
So the only thing we can presume to be 100% certain of in the poisoning of Skripal and his daughter is that the nerve agent used was in stock at Porton Down, 8 miles from the site of the poisoning.
sott.net/.../...

Skripal case: How UK ‘explains’ why Russia is to blame in 1-minute VIDEO
Watch the video to get the nothingburger Skripal case logic:
www.rt.com/news/422729-skripal-case-logic-video/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 09:07
( Corbyn Smeared
as 'Russian Stooge' for Requesting Evidence on Poisoned Spy )
therealnews.com/.../... )

(The UK governments presentation on the Salisbury incident, which was repeatedly cited in recent days as an ultimate proof of Russias involvement into Skripals assassination attempt, was made public earlier today.
*This 6-paged PDF is a powerful evidence of another intellectual low of the British propaganda machine. Open it and you can tell that substantially it makes only two assertions on the Skripal case, and both are false:*
dissidentvoice.org/.../...
Do you wish to know our refutations of any other substantial “hard evidence” against Russia in the UK paper? Sorry, but that is all.
What follows is even more depressing. *Slide 3* is dedicated to some sort of anatomy lesson:
*Slide 4* seemingly represents a real “honey trap”. Just look at it:)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 19:50
For weeks, the world’s media has cited uncritically government claims that double agent Sergei Skripal and his daughter, Yulia, were poisoned March 4 with a “weapons grade” nerve agent, known as a Novichok.

The agent was described as so deadly that the comatose Skripals were unlikely to ever recover, and that if they did they would be brain damaged and physically compromised. On Wednesday there were even media headlines that their life support might have to be turned off.

Yet Thursday saw reports from Salisbury NHS foundation trust that 33-year-old Yulia is no longer in a critical condition and was “conscious and talking.”
Yulia’s apparent recovery blows a hole in an official narrative that, by rights, should sink it forever. Instead, as has happened on repeated occasions, the story will no doubt be modified as required.
www.wsws.org/en/articles/2018/03/31/yuli-m31.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2018 22:44
must see
Q AN0N: Latest New Posts - "/GA/ is terminated."
m.youtube.com/watch?v=BjZ3EmeaX5k
(obama NXIVM salzman
facebook twitter fakenews q enz )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2018 22:26
Hillary Clinton And Dem Tied To Sex-Trafficking Cult Which Enslaved And Tortured Women

Shocking news surrounding Nancy Salzman - Q member of the Clinton Global Initiative - Bill Clinton's charity - whose home has now been raided by the Federal Bureau of Investigation in relation to Keith Raniere - a sex trafficking suspect and cult leader who is now in federal custody.

The followers of the cult known as NXIVM would know 57-year-old Keith Raniere, as "The Vanguard,” a name he goes by in the underground scene.

For those unaware, Nancy Salzman is a sitting member of the Clinton Global Initiative, which connects the Clinton family directly to a woman who's house is being raided by the Federal Bureau of Investigation, a huge story, and the mainstream media hasn't processed this yet.
thegoldwater.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2018 22:27
FBI RAIDS HOME
OF CLINTON GLOBAL INITIATIVE MEMBER
IN SEX TRAFFICKING SEARCH
halturnerradioshow.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2018 22:33
NXIVM: The Sex Slave Cult Linked to the Clintons
This was discovered following the arrest of Norman Hsu, a wealthy businessman who was able to raise $1.5 million in campaign contributions to Clinton and other Democrats. Hsu was charged with operating a $60 million Ponzi scheme and imprisoned. Many states also alleged Keith Raniere was running a Ponzi scheme called Consumer Buyline Inc. However, he was able to get away with only a few fines.

DOS: The Secret Society
According to the FBI criminal complaint, Raniere (also known as “The Vanguard”) founded an umbrella company called Executive Success Programs, INC (ESP). Under this umbrella company, he set up NXIVM headquarters in Albany, New York. Today, the company operates all over the Americas including the United States, Central America, Mexico and Canada. 

In 2015, a secret society was formed within NXIVM called the DOS.
DOS is an organized criminal organization operating in the district of New York, other parts of the US, Canada, and Mexico.
According to the document, DOS engages in “interstate and foreign commerce.”
DOS works in pyramid formation
fulcrumnews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2018 22:41
( The FBI raided the home of Nancy Salzman, the co-founder of NXIVM. It's all part of an ongoing federal investigation into the organization and its secret society.
globalnews.ca/.../fbi-raid-nancy-salzman-nxivm

Co-founder of 'self-help' group arrested and charged with sex trafficking
Authorities allege co-founder of ‘self-help’ group Nxivm branded female followers, coerced them into having sex and restricted their diet
theguardian.com/.../...

nytimes.com/.../...

NXIVM
NXIVM is a company whose mission is to raise human awareness, foster an ethical humanitarian civilization, and celebrate what it means to be human. )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2018 22:43
EXCLUSIVE: Dalai Lama was paid $1 MILLION to endorse women-branding 'sex cult' after secret deal between Buddhist's celibate U.S. emissary and his Seagram billionaire 'lover'
The Dalai Lama was paid $1 million to travel to America to endorse a controversial 'sex cult' that brainwashes and brands women, DailyMail can reveal.
dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-04-2018 08:59
NXIVM
More on Sara Bronfman’s husband and a Libyan’s view of NXIVM
He has acquired the services of the law firm of Barack Obama’s notorious foreign policy sidekick and former US Senator Joe Lieberman.
Lieberman is an agent of ‘israel’ and works for the Muslim Brotherhood.

One of Igtet’s top backers though is John McCain – a man who has been photographed shaking hands with almost every extremist in Libya

Tellingly, Igtet is also an oilman – he founded an oil and gas exploration entity called Athal Energy in 2011. No coincidence that 2011 was also the year of Nato’s war on Libya

 What we do know is that Clare and Sara have been heavily involved in this very secretive and dangerous NXIVM organisation – a group the sisters’ own father had referred to as “a cult”…
  Court papers have revealed that the sisters had siphoned off colossal amounts of money from their own family trust funds – to finance NXIVM and its nefarious activities.
  Around $150 million had been taken out of the trusts and bank accounts.
Disturbingly, NXIVM’s techniques include hypnosis, paramilitary exercises and controversial behavioural-modification regimes…
Edgar Bronfman Sr was also for almost three decades the President of the World Jewish Congress. He was forced to retire from this position in 2007 – after evidence came to light that his trusted deputy had embezzled over $1 million.
The Bronfmans are one of New York’s most prominent and social dynasties. meaning mainstream media rarely dare to criticise them
frankreport.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 29-03-2018 21:16
Syrian War Report – March 29, 2018: Syria Vows To Regain All 'Occupied Territories' www.youtube.com/watch?v=_bYXTQ3ZLSM
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-03-2018 18:34
Leugens rondom Syrie in de Amerkaanse regering?
Trump: US Troops Leaving Syria ‘Very Soon’
State Dept denies any plans for troop withdrawal
news.antiwar.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-03-2018 19:01
Endgame in Syria: Trump Signals Withdrawal of US Troops
(of beweegt men juist richting die - een endgame - armageddon ? ) blacklistednews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-03-2018 18:40
In het verlengde van alle bewegingen in het midden oosten - de weg naar great israel ?
The Middle East Is Heating Up - Again: An Interview With Richard Falk truth-out.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-03-2018 18:52
Israeli Troops Kill Seven Palestinians, Wound 500 Amid Massive Border Protests
blacklistednews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 30-03-2018 18:57
Note: Lees de comments onder het artikel (prima punten anderszijds let op : enigzins polariserend, religieus van aard....)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# formidabele 27-03-2018 09:23
Berichten bereikten mij, dat Alles te doen is om oorlog in Syrië te voeren enkel en alleen te doen is om een door Assad geweigerde gasleiding?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen