Verdraaid het Nos Journaal over OekraïneGisteren toch nog maar eens naar het NOS journaal gekeken. Niet om te luisteren wat ze te vertellen hadden maar om te zien hoe ze een draai geven aan de gebeurtenissen van de laatste dagen in Oekraïne.

Uitzending Journaal 2 februari 2015

De uitzending begon met, de rebellen roepen op tot mobilisatie, ze willen 100.000 man bij elkaar krijgen. Vervolgens krijgen wij de rebellenleider te zien die zelf al aan geeft dat deze mobilisatie een reactie is op een mobilisatie-oproep van Kiev. Rob Trip vervolgt met, ook het Oekraïense leger stuurt versterkingen, neen Rob, de mobilisatie van de verzetsstrijders is een reactie op de algehele mobilisatie vanuit Kiev, dat mensen onder dwang naar het front stuurt. Er wordt geen woord gesproken over de schendingen van het verdrag van Minsk van de zijde van Kiev. Er wordt een verslaggever bij gehaald die zich in Donetz bevindt, David Jan Godfroid.

David Jan rectificeert meteen even wat Trip verkeerd ( bewust ) suggereerde. Verder doet David Jan een bijzondere uitspraak. Hij zegt inderdaad dat de mobilisatie bij de rebellen een reactie is op de algehele mobilisatie van 250.000 man aan de kant van Kiev en meent dat het verzet een beetje bluft want stel dat ze 10.000 manschappen bij elkaar krijgen, is het onmogelijk deze mensen meteen van wapens te voorzien, opleiding, etc. De wapens zullen het probleem niet zo zijn want het verzet heeft net 8000 manschappen klem gezet in de Donbass die allemaal hun wapens moeten inleveren, willen ze een vrij geleide krijgen naar huis. Dit kan twee kanten op gaan. Ik vermoed dat als straks 10.000 extra manschappen bewapend en wel klaar staan aan de zijde van het verzet, het westen zal stellen dat Rusland de wapens moet hebben geleverd.

Dan komt een belangrijke spin van Rob Trip, er dient zich een ‘nieuwe’ partij aan, namelijk de VS. Hahahaha, wat een gigantische giller. Welke trip heb je genomen beste vriend? Obama overweegt om wapens te leveren aan Kiev. Overweegt….er zijn voldoende video’s die aantonen dat de VS al vanaf het begin actief betrokken is bij de strijd. Wapenleveranties via vliegtuigen waar tanks ingeladen worden en ander zwaar geschut. Wouter Zwart pikt de spin even op. Ja, de VS leverde wel al wat kleine spulletjes zoals nachtkijkers en kogelvrije vesten maar wapens nog niet. De wapens die nu geleverd zouden moeten gaan worden zijn anti raket wapens, pantserwagens, drones om te surveilleren. De eerder leveranties waren kleine leveranties omdat de Amerikanen absoluut niet bij deze oorlog betrokken wilden raken, meent Wouter Zwart nog eens te moeten stellen.

De heren praten nog even door. Als de VS wapens gaat leveren kan dit voor escalatie zorgen en wordt het een internationaal conflict, dat hebben de Amerikanen proberen te voorkomen. Tjonge, wat een ongelooflijke onzin. Het is een internationaal conflict want de EU en de VS en andere Westerse landen hebben sancties opgelegd waarmee dit een internationaal conflict werd. Dat hoeft het niet meer te worden dat was het al! Wouter Zwart gooit nog wat olie op het vuur en herhaalt nogmaals hoe de Amerikanen zich gedwongen voelen iets te ondernemen. Je had natuurlijk al de sancties maar die hebben dat Russische oorlogsapparaat totaal niet op de knieën gekregen, sterker nog vervolgt hij, die Russische hulp gaat maar door en de separatisten winnen op dit moment.

In plaats dat Rob Trip even vraagt waaruit die Russische hulp dan moet blijken neemt hij het woord weer over met, duidelijk Wouter, duidelijk? Zonder ook maar één kritische vraag te stellen en Rusland als de grote boze boeman te doen overkomen, samen met de rebellen. Dan gaan wij nog één keer terug naar David Jan, die wel eerlijk verslag probeert te doen maar zijn woorden telkens verdraaid ziet en na elke onderbreking even rectificeert wat er eerder gezegd is. Kijk, Moskou zegt dat ze geen bemoeienis hebben met deze oorlog, dat het Oekraïners zijn die tegen Oekraïners vechten. Hij zegt ook dat de Russen niet kunnen uitsluiten dat familieleden van Oekraïners meevechten maar dat Rusland niet actief aan de oorlog deelneemt. Als de VS daadwerkelijk wapens levert aan Kiev dan hebben de Russen alle reden om het verzet in het Oosten te bewapenen en dan kan het conflict inderdaad escaleren.

Ik pik bewust deze uitzending er tussen uit omdat hier overduidelijk wordt hoe de woorden van de neutrale journalist David Jan Godfroid bewust verdraaid worden waardoor Godfroid telkens genoodzaakt is de eerdere teksten te rectificeren. Rob Trip en Wouter Zwart proberen duidelijk de zwarte piet richting Rusland te schuiven maar leveren geen enkel bewijs voor hun stellingen. Sterker nog, het Oekraïense leger levert het bewijs dat er GEEN georganiseerde Russische militairen actief zijn.

Verder vergeet Rob Trip te melden dat Obama zelf toegegeven heeft dat ze wel degelijk een hele dikke vinger in die vreselijke pap hebben. Naar verluid een verspreking. Hoe komen wij dan aan deze beelden van tanks die door Oekraïense opgehaald worden in buurlanden, wie levert dan deze wapens?

natotanks voor de nazies

Oekraïne komt tanks ophalen in Tsjechië

Oeps, sorry mensen, dit heeft het journaal blijkbaar gemist!

De burger die de tweede video maakte werd aangesproken door een spoormedewerker, deze stelt vragen waarom deze trein gefotografeerd wordt en probeert de man te intimideren. Gelukkig bleef de burger koel en postte dit bewijsmateriaal van bewapening door het westen op youtube. Als deze video je nog te wazig is zou je de volgende video eens kunnen bekijken. Daar staan de rijen nieuwe tanks klaar voor de volgende aanval op burgers in oost Oekraïne die maar één ding willen, NIET onder nazievlag leven.

Ongelooflijk dat het westen dat ooit riep, dit nooit meer, en nu levende nazies wapens levert zoals ze ook doen met andere extremisten over de hele wereld, te denken valt dan aan El Qaida, IS, Boko Haaram, El Shabaab en vele andere door de CIA opgezette proxy legers die een Gladio achtig karakter hebben. Maak de bevolking bang!

In de tussentijd schrijven kranten bijna elke dag wel een keer dat Russische tanks over de grenzen rollen. Omdat ze deze beweringen niet waar kunnen maken en inmiddels weerlegt zijn door Oekraïense bevelhebbers worden wij voortdurend getrakteerd op woordspelletjes zoals, Russische vliegtuigen boven Engelse kanaal Russische bommenwerpers botsen bijna op verkeersvliegtuig. Bij navraag van deze incidenten blijkt dat de Russen zich netjes houden aan de gedragsregels zoals die al tientallen jaren gelden, ze schenden geen akkoorden en geen luchtzones maar door het woord Engels kanaal te gebruiken krijgen lezers de indruk dat de Russische vliegtuigen in Engels luchtruim vliegen, dat is dus ronduit niet waar!

Poroshenko roept dat ze het oosten gaan zuiveren, zuiveren van wat? Inwoners? De mensen in het oosten van de Oekraïne willen niet bij Rusland horen maar willen autonomiteit omdat ze het niet eens zijn met de nazie ideologieën van de huidige, door een coup aan de macht gekomen overheid in Kiev. Elke Europeaan zou zich in die situatie moeten kunnen inleven gezien WO2

Het is duidelijk. Niet alleen de NATO maar ook de media blijven liegen over de ware toedracht en oorsprong van de strijd in Oekraïne. De burgerslachtoffers lopen gestaag op. Momenteel liggen weer verschillende steden onder zwaar militair geschut zoals Grad installaties en fosfor en brand bommen. De beelden zijn afschuwelijk maar ik wil ze toch laten zien omdat onze journaals alleen Poroshenko en zijn zuiveringsriedel zendtijd geven.

fosforbommen

fosfor1

fosfor2

fosfor3

Bovenstaande foto's laten resultaten zien van het spervuur dat het Oekraiense leger op haar eigen bevolking af schiet!

Dit wordt dus nu losgelaten op een burgerbevolking in Oost Oekraïense steden die door een in verhouding kleine groep verzetsstrijders beschermt worden. Heeft de NATO dan niets geleerd van het verleden in Afghanistan en Vietnam? Je kunt niet winnen van een volk dat haar eigen bevolking en grond beschermt! Dat is waarom het verzet telkens wint en de betaalde militairen van de NATO steeds het onderspit delven. Schieten op de bevolking is dan het enige dat ze rest en dat doet de NATO samen met de Nazie regering van Kiev maar al te graag!

Omdat de rebellen hun beweegredenen niet mogen uitspreken op de westerse propagandakanelen zoals onze eigen NOS hier een video waarin uitgelegd wordt wat het verzet in het Oosten van Oekraine drijft, waar zij voor strijden. Geen wonder dat ze geen zendtijd krijgen, hier is precies hetzelfde aan de hand maar hier wordt de oorlog tegen de burgers vooralsnog enkel nog financieel gestreden, met sancties net als tegen Rusland in de vorm van belastingen, torenhoge energieprijzen, onderdrukking van het vrije woord, etc. Bovendien leeft met deze mensen mee en zal er alles aan blijven doen deze dappere burgers en soldaten te steunen.

Onderstaand filmpje laat een TV programma uit Oekraine zien waar normaal gesproken gasten aan het woord komen die Rusland van alles de schuld geven. Marc Franchetti, een overtuigd anti Putin journalist heeft echter de ballen om enkel de waarheid te spreken, zelfs als hij in het programma aangevallen wordt over zijn uitspraken.

Reacties   

# Joshua 24-02-2015 03:56
Het NOS journaal is een grote propaganda machine van de westerse staten. Je kan hier nooit normaal nieuws verwachten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rick 14-02-2015 17:38
In de video van de trein met 20 tanks kan ik nog geen bewijs vinden dat deze naar Oekraïne gaan. Rheindalen ligt vlak bij de Nederlandse grens dus nog heel erg ver van Oekraine.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 14-02-2015 16:37
Dorius, natuurlijk heb je gelijk, en dat weet Nexus ook, maar er zijn regels van respect, nu ja daar houden wij aans aan, in onze vriendschappelijk samen zijn op deze site, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dorius 13-02-2015 10:34
Nexus zei:
jenne zei:
In wezen is generaliseren niet een goede gewoonte, en heel afkeurings waardig, maar waarom g v d, hoor ik mijn Joodse vrienden en ook mijn Moslim familie dan is niet met luide stem protesteren, al dat timiede gemompel lijkt op een soort goed keuring, nou ja zo komt het op mij over soms, van daar Nexus,
ik denk dat je me wel begrijpt, groet Jenne


Jenne, ik begrijp je maar al te goed. Frustratie en boosheid zijn echter geen goede uitgangspunten om eerlijk en objectief te blijven.

Om de zuiverheid van onze site te garanderen kan ik niet anders dan telkens als deze verwarring zich voor doet te reageren. Ik hoop dat je dat begrijpt. Groet, Nexus


Frustratie en boosheid zijn echter geen goede uitgangspunten om eerlijk en objectief te blijven.

Het aloude mantra om de mens te ontkrachten.
Je mag NOOIT boos worden!
Boosheid is net zoals BLIJHEID een menselijke eigenschap/energie.
Door te beweren dat een mens geen boosheid mag beziten is te beweren dat een mens geen mens mag zijn !

Door mensen van hun gevoel weg tehouden (boosheid, blijheid) dwing je de mens in zijn/haar rationaliteit. In haar/zijn ego is in zijn/haar redenatie-vermogen in zijn/haar angst dus te stappen.

Boosheid is een SCHEPPENDE energie ! Boosheid is IN het zelf opstaan en op komen voor het ZELF !

Wat is er gebeurt met boosheid ? Het is verkwanselt tot DESTRUCTIE ! en dat is onzin.
Er is een destructieve energie:
1) het onderdrukken van de mens
Destructie is de kracht om de mens weg te houden van zijn groei-kracht !

Er is een scheppende energie: agressie. Het zaadje onder de grond gebruikt zijn/haar agressie om het zaad open te breken, door de aarde naar het licht te groeien dmv van agressie.

Agressie is de kracht die het universum gebruikt om te groeien !
Agressie is DOEN is om het zelf naar BUITEN te laten komen !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-02-2015 16:22
nexus :
ze/ cia editen ook wikipedia
The CIA edits wikipedia articles, and so the title of the wikipedia article on the coup is “2014 Ukrainian revolution,” not “2014 Ukrainian coup.” Also because of the CIA’s editing, the date of Yatsenyuk’s official appointment to head the Government is buried, instead of being featured in that article (as it should be).
washingtonsblog.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-02-2015 14:56
Ixie zei:
Ixie zei:
Jenne

een stukje van de Rebelse Stad

www.vpro.nl/speel.WO_VPRO_782725.html


boven is enkel een radioprogramma hier onder link naar 5 minuten trailer...in voorjaar is hij in verkorte versie op tv in 2 delen...kun je hem zien via uitzending gemist?

www.biosagenda.nl/film_rebelse-stad_29068.html


Ixie, spiegel U zacht, zo ludiek als wat men er van probeerd te maken was het niet, er zat een diepe onder toon van het republkijnse denken, met zijn wensen in, maar goed wij hebben het een duwtje gegeven, het is nu aan de jongere generaties.
Bedankt leuke verrassing, Jasper Grootveld was een grote, ben bij zijn begravenis vaart over de Amstel geweest.
Ja waar is dit Amsterdam gebleven, jammer fijne stad met fijne mensen, de politie die er zo op los sloegen kwamen uit de provincie, begrepen er echt niks van boerelullen, nou de groeten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 08-02-2015 14:14
Ixie zei:
Jenne

een stukje van de Rebelse Stad

www.vpro.nl/speel.WO_VPRO_782725.html


boven is enkel een radioprogramma hier onder link naar 5 minuten trailer...in voorjaar is hij in verkorte versie op tv in 2 delen...kun je hem zien via uitzending gemist?

www.biosagenda.nl/film_rebelse-stad_29068.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 08-02-2015 13:50
Jenne

een stukje van de Rebelse Stad

www.vpro.nl/speel.WO_VPRO_782725.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-02-2015 12:26
those calling for prosecution of the anti-Kiev rebels are applying a farcical double standard as they have utterly ignored the exponentially more egregious war crimes committed by the Ukrainian military and its neo-Nazi auxiliaries.

This complete whitewashing of countless war crimes committed by Kiev is not coincidental, nor is it a mystery. In fact, it is part of a coordinated campaign by the western media and western non-profit industrial complex to frame the narrative in such a way as to cast Kiev ‘s forces as righteous and just, while the anti-Kiev rebels are terrorist criminals. This complete inversion of reality is par for the course for the West, which, recognizing it cannot achieve its geopolitical ambitions in Ukraine by force, instead will seek to do it through propaganda.
First appeared: journal-neo.org/.../...journal-neo.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-02-2015 11:07
jenne zei:
Je bent een fantastische meid Spring buitenkijf, maar je dramd door en dat is jammer.
Van de politiek en zijn achterliggende basis begrijp je echt geen snars, er lopen zwarte draden door de menselijke geschiedenis die zijn veroorzaakt door religie, en macht verzamelen, en daar zijn het ware kunstenaars in.
En ben er van overtuigd dat jij met jouw redenatie nooit de echte liefde zal kennen, let wel met de nu door jouw geopperde argumenten dan.
Maar mijner zijds sans rancune, groet Jenne


Best jenne ga jij maar in jouw gelijk zonder dat je mij kent.
Ik kan er niets aan veranderen als jij dit nog niet ziet.
Ps ik ken al echte liefde.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 21:21
Spring zei:
@ Vladi

om een simpel voorbeeld te geven.

ik ben aan het vissen en vang vis. :-)
jij heb geen hengel en verrekt van de honger :sad:

nu kan ik 2 dingen doen :-?
het goede :lol:
of het slechte :oops:

ik geef jou vis...mits je iets voor me doet :eek: (het slechte)

of ik geef jou vis...en we maken samen een hengel en ik leer je vissen ;-) (het goede)

LIEFDE

fff

En jij begrijpt mij WEL!en in die Liefde ligt de kracht. Maar ook in mediteren die liefde die grootse Liefde met hoofdletter inzetten en er gebeuren WONDEREN. Liefde heeft magische krachten..


Nou duidelijker kan ik niet zijn.. pfff ;-)

Het grote geluk is met de domme, en als je niet weet hoe een vis er uit ziet, zal je ook de liefde niet herkennen, en verwarren met iets heel anders.
Alle slachtvelden liggen vol met mensen die nie hadden begrepen dat liefde iets heel kostbaars is en dat het zelden voor komt en heel vaak wordt misbruikt uit onwetendheid, jammer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 21:16
Je bent een fantastische meid Spring buitenkijf, maar je dramd door en dat is jammer.
Van de politiek en zijn achterliggende basis begrijp je echt geen snars, er lopen zwarte draden door de menselijke geschiedenis die zijn veroorzaakt door religie, en macht verzamelen, en daar zijn het ware kunstenaars in.
En ben er van overtuigd dat jij met jouw redenatie nooit de echte liefde zal kennen, let wel met de nu door jouw geopperde argumenten dan.
Maar mijner zijds sans rancune, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 21:02
vladi zei:
sorry,het varken (sorry varkens) waar ik het over heb heet hennis.
mijn advocate heet hensen :oops:

de (micro) expressieleer is volgens vladi van groot belang in het leven.
de meeste mensen horen allen wat er gezegd word,
maar zien niet wat er gezegd word.

er is zoveel meer te zien dan te horen.

loop maar eens de stad in,daar kun je niets horen,alleen maar zien.
loop eens het bos in,daar kun je allebei.

wat ik wil zeggen (ja lul er dan ook niet zo omheen) is dat de lichaamstaal vele malen groter is als de taal.

fff

Absoluut. Non verbale communicatie vertelt je wat woorden niet zeggen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 20:58
@ Vladi

om een simpel voorbeeld te geven.

ik ben aan het vissen en vang vis. :-)
jij heb geen hengel en verrekt van de honger :sad:

nu kan ik 2 dingen doen :-?
het goede :lol:
of het slechte :oops:

ik geef jou vis...mits je iets voor me doet :eek: (het slechte)

of ik geef jou vis...en we maken samen een hengel en ik leer je vissen ;-) (het goede)

LIEFDE

fff

En jij begrijpt mij WEL!en in die Liefde ligt de kracht. Maar ook in mediteren die liefde die grootse Liefde met hoofdletter inzetten en er gebeuren WONDEREN. Liefde heeft magische krachten..


Nou duidelijker kan ik niet zijn.. pfff ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 20:49
jenne zei:
Spring je blijft je maar verschansen achter liefde/l'amour, ik heb het niet over fysieke gebeurtenissen, sex tussen mensen, dit heeft volgens mij weinig uitstaande met liefde/l'amour.
Volgens mij maak je de vergissing die trouwens heel veel mensen maken, door genegenheid aan te zien voor liefde, je hebt verliedheid dat is een soort bezetenheid, dat wordt dan houden van, gaat over in genegeheid en respect, en een groot stuk aanhankelijkheid, met momenten van liefde, en tederheid.
Volgens mij gaat het om het respecteren van anderen, het delen van, en solidairiteit in de beleving.
En denk nu niet dat ik niet weet wat liefde betekend, maar ik weeg het op een gouden schaaltje want echte liefde is zeldzaam, ik weet en ken het, en ik weet ook hoe moeilijk het is om dat te laten duren, ben nu 62 jaar met mijn Carla samen, en we houden nog steeds van elkaar, hoop dat dit nog lang zal duren.
Wat ik nog ben vergeten is dat gewoon gezond verstand ook prachtige resultaten kan geven.
Ja ik spreek natuurlijk wel elke dag Frans, maar schrijven is iets anders, ik lees het ook gemakkelijk, maar toch meer Engels lezen en schrijven, en Nederlands natuurlijk, Duits kan ik me ook in redden met een dictionair er bij, verder beetje Fries, Cymro/Wales, Catalaans, Spaans, Italiaans van de laatsten niet de gramatica, heb ooit Grieks, Latijn,Sanskriet gedaan, maar gone with the wind, mooiste studie vind ik taal vergelijkend opnderzoek.
Groet Jenne geen Câlin deze keer !


ik bedoel zeker niet wat jij bedoelt en jij begrijpt mij niet OF wil mij niet begrijpen
daaaaaag jennert
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-02-2015 20:48
madelief zei:
jenne zei:
Ixie 102, een litlle eye opener, president Oekraine Portoshenko (Walzmann), oud president van Rusland Jeltsin (Jeltsman), John Kerry (Kohn) uit Hongarije, Albrigth ( uit Hongarije), en waarom dan wel, Stefan Frey (uit Wenen), waarom niet met open vizier, Churchill zijn moeder was een schatrijke dame uit New York, volbloed, in New York wonen er meer als in Israel, en geloof mij ze hebben het stevig in handen, net als Duitsland voor de WWII, niks mis mee zou je zeggen, maar ze gebruiken hun macht keer op keer verkeerd, Sjeilock de koopman uit Venetie maakte de fout, die nu nog steeds wordt begaan.
Kent Uw vriend en ook Uw vijand, groet Jenne

Jammer jenne... je hebt een obsessie.... als de lente komt zet dat hersenluik dan eens open en laat er eens een frisse wind doorwaaien... ragebol door de grijze brei en een oogbadje doen soms wonderen.
Het leed op deze wereld door al de eeuwen heen is absoluut niet aan EEN groep toe te schrijven!

De haviken in de USA komen lang niet allemaal uit die groep laat staan het grote opperhoofd van nu... toch richten ze wereldwijd schade aan.. ISIS ook niet uit die groep.... Boko Harem... ook niet enz enz.... dus nieuw lied ander geluid..
Nog een keer.. er zijn slechte mensen en goede mensen binnen alle rassen / nationaliteiten en het gaat altijd om machtswellust.


om een simpel voorbeeld te geven.

ik ben aan het vissen en vang vis. :-)
jij heb geen hengel en verrekt van de honger :sad:

nu kan ik 2 dingen doen :-?
het goede :lol:
of het slechte :oops:

ik geef jou vis...mits je iets voor me doet :eek: (het slechte)

of ik geef jou vis...en we maken samen een hengel en ik leer je vissen ;-) (het goede)

LIEFDE

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 07-02-2015 20:18
jenne zei:
Ixie 102, een litlle eye opener, president Oekraine Portoshenko (Walzmann), oud president van Rusland Jeltsin (Jeltsman), John Kerry (Kohn) uit Hongarije, Albrigth ( uit Hongarije), en waarom dan wel, Stefan Frey (uit Wenen), waarom niet met open vizier, Churchill zijn moeder was een schatrijke dame uit New York, volbloed, in New York wonen er meer als in Israel, en geloof mij ze hebben het stevig in handen, net als Duitsland voor de WWII, niks mis mee zou je zeggen, maar ze gebruiken hun macht keer op keer verkeerd, Sjeilock de koopman uit Venetie maakte de fout, die nu nog steeds wordt begaan.
Kent Uw vriend en ook Uw vijand, groet Jenne

Jammer jenne... je hebt een obsessie.... als de lente komt zet dat hersenluik dan eens open en laat er eens een frisse wind doorwaaien... ragebol door de grijze brei en een oogbadje doen soms wonderen.
Het leed op deze wereld door al de eeuwen heen is absoluut niet aan EEN groep toe te schrijven!

De haviken in de USA komen lang niet allemaal uit die groep laat staan het grote opperhoofd van nu... toch richten ze wereldwijd schade aan.. ISIS ook niet uit die groep.... Boko Harem... ook niet enz enz.... dus nieuw lied ander geluid..
Nog een keer.. er zijn slechte mensen en goede mensen binnen alle rassen / nationaliteiten en het gaat altijd om machtswellust.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-02-2015 20:13
jenne zei:
Spring je blijft je maar verschansen achter liefde/l'amour, ik heb het niet over fysieke gebeurtenissen, sex tussen mensen, dit heeft volgens mij weinig uitstaande met liefde/l'amour.
Volgens mij maak je de vergissing die trouwens heel veel mensen maken, door genegenheid aan te zien voor liefde, je hebt verliedheid dat is een soort bezetenheid, dat wordt dan houden van, gaat over in genegeheid en respect, en een groot stuk aanhankelijkheid, met momenten van liefde, en tederheid.
Volgens mij gaat het om het respecteren van anderen, het delen van, en solidairiteit in de beleving.
En denk nu niet dat ik niet weet wat liefde betekend, maar ik weeg het op een gouden schaaltje want echte liefde is zeldzaam, ik weet en ken het, en ik weet ook hoe moeilijk het is om dat te laten duren, ben nu 62 jaar met mijn Carla samen, en we houden nog steeds van elkaar, hoop dat dit nog lang zal duren.
Wat ik nog ben vergeten is dat gewoon gezond verstand ook prachtige resultaten kan geven.
Ja ik spreek natuurlijk wel elke dag Frans, maar schrijven is iets anders, ik lees het ook gemakkelijk, maar toch meer Engels lezen en schrijven, en Nederlands natuurlijk, Duits kan ik me ook in redden met een dictionair er bij, verder beetje Fries, Cymro/Wales, Catalaans, Spaans, Italiaans van de laatsten niet de gramatica, heb ooit Grieks, Latijn,Sanskriet gedaan, maar gone with the wind, mooiste studie vind ik taal vergelijkend opnderzoek.
Groet Jenne geen Câlin deze keer !


rustig rustig ouwe porno acteur,spreek voor jezelf :D
vladi is bij iedere stoot, 432 herz.

en verschuilen achter LIEFDE???
liefde is niet iets wat je kunt vastpakken Jennert.
LIEFDE ben je.

man man en dat op die leeftijd.
blij dat ik jou vrouw niet ben

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 20:10
vladi zei:
@Spring,

ik keek gisteren naar 'min.'' hensen.
wat is met die kop van haar aan de hand??
van die rare glimlachjes/grimassen,in een bloed serieus interview/gesprek.

iedere keer als een woord als: oorlog,mensenrechten,verantwoordelijkheid,nabestaanden,
duurzaamheid,zorg enz enz enz,zie je zo'n (gecontroleerde?) lachje/grimas.

anderen die hier ook in ernstige maten last van hebben is:
schippers,dijselbloem,rutte,samson en asscher.

ik beluister een gesprek maar veeeeeel belangrijker,ik BEKIJK een gesprek.

ik ben er nog niet helemaal uit of ze dit bewust doen of niet.
de expressies die ik aflees is vol van leugens met een lichte beschaamdheid die overschaduwd word door arrogantie vanwege 'hun' psychotische machtsposities.

of het is ze aangeleerd/gekopieerd,of ze hebben hun eigen expressies niet onder controle.

bij kinderen kun je het ook zo makkelijk zien.

ps.
het valt me op dat het alleen in nederlamd zo erg gesteld is met die betuttelende expressies.

fff


Absoluut waar Vladi, lichaams taal verlogend zich niet, de ergste zijn die je recht in je ogen kijken en dan de grootste leugens vertellen, 100% psychopaat, en die mensen moeten een land leiden, nou het resultaat is er dan ook.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-02-2015 20:06
sorry,het varken (sorry varkens) waar ik het over heb heet hennis.
mijn advocate heet hensen :oops:

de (micro) expressieleer is volgens vladi van groot belang in het leven.
de meeste mensen horen allen wat er gezegd word,
maar zien niet wat er gezegd word.

er is zoveel meer te zien dan te horen.

loop maar eens de stad in,daar kun je niets horen,alleen maar zien.
loop eens het bos in,daar kun je allebei.

wat ik wil zeggen (ja lul er dan ook niet zo omheen) is dat de lichaamstaal vele malen groter is als de taal.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 20:05
Spring je blijft je maar verschansen achter liefde/l'amour, ik heb het niet over fysieke gebeurtenissen, sex tussen mensen, dit heeft volgens mij weinig uitstaande met liefde/l'amour.
Volgens mij maak je de vergissing die trouwens heel veel mensen maken, door genegenheid aan te zien voor liefde, je hebt verliedheid dat is een soort bezetenheid, dat wordt dan houden van, gaat over in genegeheid en respect, en een groot stuk aanhankelijkheid, met momenten van liefde, en tederheid.
Volgens mij gaat het om het respecteren van anderen, het delen van, en solidairiteit in de beleving.
En denk nu niet dat ik niet weet wat liefde betekend, maar ik weeg het op een gouden schaaltje want echte liefde is zeldzaam, ik weet en ken het, en ik weet ook hoe moeilijk het is om dat te laten duren, ben nu 62 jaar met mijn Carla samen, en we houden nog steeds van elkaar, hoop dat dit nog lang zal duren.
Wat ik nog ben vergeten is dat gewoon gezond verstand ook prachtige resultaten kan geven.
Ja ik spreek natuurlijk wel elke dag Frans, maar schrijven is iets anders, ik lees het ook gemakkelijk, maar toch meer Engels lezen en schrijven, en Nederlands natuurlijk, Duits kan ik me ook in redden met een dictionair er bij, verder beetje Fries, Cymro/Wales, Catalaans, Spaans, Italiaans van de laatsten niet de gramatica, heb ooit Grieks, Latijn,Sanskriet gedaan, maar gone with the wind, mooiste studie vind ik taal vergelijkend opnderzoek.
Groet Jenne geen Câlin deze keer !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-02-2015 19:55
@Spring,

ik keek gisteren naar 'min.'' hensen.
wat is met die kop van haar aan de hand??
van die rare glimlachjes/grimassen,in een bloed serieus interview/gesprek.

iedere keer als een woord als: oorlog,mensenrechten,verantwoordelijkheid,nabestaanden,
duurzaamheid,zorg enz enz enz,zie je zo'n (gecontroleerde?) lachje/grimas.

anderen die hier ook in ernstige maten last van hebben is:
schippers,dijselbloem,rutte,samson en asscher.

ik beluister een gesprek maar veeeeeel belangrijker,ik BEKIJK een gesprek.

ik ben er nog niet helemaal uit of ze dit bewust doen of niet.
de expressies die ik aflees is vol van leugens met een lichte beschaamdheid die overschaduwd word door arrogantie vanwege 'hun' psychotische machtsposities.

of het is ze aangeleerd/gekopieerd,of ze hebben hun eigen expressies niet onder controle.

bij kinderen kun je het ook zo makkelijk zien.

ps.
het valt me op dat het alleen in nederlamd zo erg gesteld is met die betuttelende expressies.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 19:08
vladi zei:
MH17 ''de onderste steen boven''

op geenstijl staat een artikel(met filmpje)
waar te lezen/zien is hoe Louis Bontes (die wel de onderste steen boven wil hebben) de mond word gesnoerd door hare (hoe heurt het nu eigenlijk) voorzitter.
en geintimideerd word door (twee mietjes) de VVD en de PVDA.

vladi blijft erbij.....assasineren die handel.

fffgeenstijl.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 18:44
Spring zei:
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !

Peut-être transcender mes pensées sur l'amour vôtre. L'amour est la clé pour éliminer les problèmes du monde. Unis, nous nous trouvons, divisés, nous perdons.
Considérons donc ce que je veux dire tout d'abord et ensuite regarder si je ne comprends pas ou vous.
Vous pouvez également obtenir un câlin

8)


Non amie, cette du respect, et le pensé humain, l'amour est une chose entres humain, et un tres tres particularité des etre particulier, cette mieux de parles entre nous, de toi et pas vous, ca creé tros des distance entre nous, de toi et moi. mais attention une câlin est posible de donne le ideé de beaucoup amicalité et plus, cette une chose entres ami, mon cher Spring, amicalement Jenne


Kijk jij dicht Liefde alleen een waarde toe tussen mensen als in een fysieke relatie, maar ik spreek in de overtreffende trap. Een knuffel is een knuffel die krijgt de hele wereld van me.
clore cette discussion sans valeur, je vais vérifier uniquement si vous parlez vraiment Français. et vous parlez mal... :P

If I speak in the tongues of mortals and of angels, but do not have love, I am a noisy gong or a clanging cymbal. And if I have prophetic powers, and understand all mysteries and all knowledge, and if I have all faith, so as to remove mountains, but do not have love, I am nothing. If I give away all my possessions, and if I hand over my body so that I may boast, but do not have love, I gain nothing. (NRSV, 1 Corinthians 13:1-3)

Let no debt remain outstanding, except the continuing debt to love one another, for he who loves his fellowman has fulfilled the law. The commandments, "Do not commit adultery," "Do not murder," "Do not steal," "Do not covet," and whatever other commandment there may be, are summed up in this one rule: "Love your neighbor as yourself." Love does no harm to its neighbor. Therefore love is the fulfillment of the law. (NIV, Romans 13:8-10)Emotions affecting the DNA-molecule.mov
www.youtube.com/watch?v=2qayHlgNGrc

love is the key! JENNE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-02-2015 18:38
MH17 ''de onderste steen boven''

op geenstijl staat een artikel(met filmpje)
waar te lezen/zien is hoe Louis Bontes (die wel de onderste steen boven wil hebben) de mond word gesnoerd door hare (hoe heurt het nu eigenlijk) voorzitter.
en geintimideerd word door (twee mietjes) de VVD en de PVDA.

vladi blijft erbij.....assasineren die handel.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 18:33
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !

Peut-être transcender mes pensées sur l'amour vôtre. L'amour est la clé pour éliminer les problèmes du monde. Unis, nous nous trouvons, divisés, nous perdons.
Considérons donc ce que je veux dire tout d'abord et ensuite regarder si je ne comprends pas ou vous.
Vous pouvez également obtenir un câlin

8)


Non amie, cette du respect, et le pensé humain, l'amour est une chose entres humain, et un tres tres particularité des etre particulier, cette mieux de parles entre nous, de toi et pas vous, ca creé tros des distance entre nous, de toi et moi. mais attention une câlin est posible de donne le ideé de beaucoup amicalité et plus, cette une chose entres ami, mon cher Spring, amicalement Jenne


Kijk jij dicht Liefde alleen een waarde toe tussen mensen als in een fysieke relatie, maar ik spreek in de overtreffende trap. Een knuffel is een knuffel die krijgt de hele wereld van me.
clore cette discussion sans valeur, je vais vérifier uniquement si vous parlez vraiment Français. et vous parlez mal... :P

If I speak in the tongues of mortals and of angels, but do not have love, I am a noisy gong or a clanging cymbal. And if I have prophetic powers, and understand all mysteries and all knowledge, and if I have all faith, so as to remove mountains, but do not have love, I am nothing. If I give away all my possessions, and if I hand over my body so that I may boast, but do not have love, I gain nothing. (NRSV, 1 Corinthians 13:1-3)

Let no debt remain outstanding, except the continuing debt to love one another, for he who loves his fellowman has fulfilled the law. The commandments, "Do not commit adultery," "Do not murder," "Do not steal," "Do not covet," and whatever other commandment there may be, are summed up in this one rule: "Love your neighbor as yourself." Love does no harm to its neighbor. Therefore love is the fulfillment of the law. (NIV, Romans 13:8-10)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 18:22
wakingtimes.com/.../...

ational advocacy group calls on major children’s health organizations to promote safe technology in schools with the “Turn It Off 4 Kids” Initiative.The National Association for Children and Safe Technology (NACST) is taking action after two recently published studies indicate there is sufficient evidence demonstrating exposure to wireless radiation, also known as RF-EMF, causes cancer. Wireless routers and devices such as tablets, laptops, baby monitors and cell phones all emit this type of radiation.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 18:19
jenne zei:
Spring zei:
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !

Peut-être transcender mes pensées sur l'amour vôtre. L'amour est la clé pour éliminer les problèmes du monde. Unis, nous nous trouvons, divisés, nous perdons.
Considérons donc ce que je veux dire tout d'abord et ensuite regarder si je ne comprends pas ou vous.
Vous pouvez également obtenir un câlin

8)


Non amie, cette du respect, et le pensé humain, l'amour est une chose entres humain, et un tres tres particularité des etre particulier, cette mieux de parles entre nous, de toi et pas vous, ca creé tros des distance entre nous, de toi et moi. mais attention une câlin est posible de donne le ideé de beaucoup amicalité et plus, cette une chose entres ami, mon cher Spring, amicalement Jenne


Kijk jij dicht Liefde alleen een waarde toe tussen mensen als in een fysieke relatie, maar ik spreek in de overtreffende trap. Een knuffel is een knuffel die krijgt de hele wereld van me.
clore cette discussion sans valeur, je vais vérifier uniquement si vous parlez vraiment Français. et vous parlez mal... :P
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 17:58
Ixie 102, een litlle eye opener, president Oekraine Portoshenko (Walzmann), oud president van Rusland Jeltsin (Jeltsman), John Kerry (Kohn) uit Hongarije, Albrigth ( uit Hongarije), en waarom dan wel, Stefan Frey (uit Wenen), waarom niet met open vizier, Churchill zijn moeder was een schatrijke dame uit New York, volbloed, in New York wonen er meer als in Israel, en geloof mij ze hebben het stevig in handen, net als Duitsland voor de WWII, niks mis mee zou je zeggen, maar ze gebruiken hun macht keer op keer verkeerd, Sjeilock de koopman uit Venetie maakte de fout, die nu nog steeds wordt begaan.
Kent Uw vriend en ook Uw vijand, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 17:41
Spring zei:
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !

Peut-être transcender mes pensées sur l'amour vôtre. L'amour est la clé pour éliminer les problèmes du monde. Unis, nous nous trouvons, divisés, nous perdons.
Considérons donc ce que je veux dire tout d'abord et ensuite regarder si je ne comprends pas ou vous.
Vous pouvez également obtenir un câlin

8)


Non amie, cette du respect, et le pensé humain, l'amour est une chose entres humain, et un tres tres particularité des etre particulier, cette mieux de parles entre nous, de toi et pas vous, ca creé tros des distance entre nous, de toi et moi. mais attention une câlin est posible de donne le ideé de beaucoup amicalité et plus, cette une chose entres ami, mon cher Spring, amicalement Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 07-02-2015 17:41
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
Als w ehaar nu eens internationaal over een kunnen worden.. voortal binnen Europa
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 17:19
journal-neo.org/.../...

journal-neo.org/.../...
All investigations end because all real investigations stumble on the same players and come to the same conclusions; America is ruled by a multi-generational crime cartel that includes the biggest names in America politics. Yesterday, an American television show got it exactly right as “fiction” is the only outlet for truth in a world turned upside down. The show was Blacklist and we will be discussing how much they got right.
First appeared: journal-neo.org/.../...
--------
Washington needs a war in Ukraine to achieve its strategic objectives. This point cannot be overstated.
counterpunch.org/.../...


------
Globalized Healthcare is Coming - #NewWorldNextWeek
www.youtube.com/watch?v=bjjNUnQTXk8

theage.com.au/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 17:19
Ixie zei:
Reactie 101 ben ik onderstaande vergeten

nl.wikipedia.org/wiki/Archetype_%28model%29#mediaviewer/File:Mandala_gross.jpg

Filosofie

Citaat:
In de filosofie duikt het archetype na een lange tijd weer op bij Descartes, John Locke en Immanuel Kant. Het begin van Kants zogenaamde kritische periode wordt gedateerd op het moment dat hij zijn vriend Marcus Herz een brief stuurde (feb 1772) waarin het onderscheid tussen de zogenaamde intellectus ectypus en de intellectus archetypus gemaakt werd. Het zijn de twee soorten intellect zoals, volgens Kant, de mens zich het eigen verstand voor kan stellen. Het eerste beschouwt de dingen als waren het de kopieën of afdrukken van de werkelijkheid zelve terwijl de 'intellectus archetypus de dingen beschouwt als de Platoonse ideeën, de oerbeelden die het (rationele) verstand vullen. (de dingen van de intellectus ectypus vullen in deze voorstelling dan het empirische verstand). Waar het in de filosofie gaat om de vraag: "hoe kunnen we de dingen die we menen te kennen eigenlijk kennen?" is het dus van het grootste belang te weten in welk soort verstand men die dingen eigenlijk situeert, in het platonische (archetypische) of in het empirische (ectypische) verstand. Archetypen worden los van de menselijk wil geactiveerd, vaak als compensatie van een te eenzijdige psychische activiteit. Het is echter niet het beeld of de uitdrukking zelf die het archetype uitmaakt: het is een geheel van psychische energie, een soort knooppunt in de psyche, dat verbonden is met het collectief onbewuste, waardoor een concrete invulling vanuit het onbewuste überhaupt mogelijk wordt.


Voor de beelddenkers ;-)

www.google.nl/.../
www.google.nl/.../

Groet Ixie
In het kort wat Descartez zei, de werkelijkheid komt voort uit onze intuïtie.
Voor de rest mooie verhandeling over een toute petite stukje van de filosofische wereld.
En dan kom je bij de Metafora terecht, en even daarna de metafysica zelf, en dat is een heel stuk ingewikkelder.
Maar wie heeft er Platon gelezen laat staan bestudeerd, niet wij gij of ik, wij hebben dat contact met de ethere niet, pas assez des QI, helaas !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 15:29
Spring zei:
[eng subs] Uglegorsk residents evacuated by the militias from the town destroyed by UAF "Grads"

People are crying, asking the cameramen to film their messages to their relatives and let them know that they've survived

Several days ago town was seized by the NAF Upon their retreat, UAF forces called a "Grad" strike at the town destroying its center. People have been hiding in the basements for days being in the middle of forntline between the militias and counter-attacking UAF groups


www.youtube.com/watch?v=5MuPIBg7-d0

Watch out for a Possible False Flag Attack on Debaltsevo Civilian Evacuees

Ukraine forces have agreed to pull out civilians from Debaltsevo, though their presence there limits rebel artillery
Kiev has never before shown concern for civilian lives, but this would be perfect opportunity for a false flag attack

russia-insider.com/en/2015/02/06/3205
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 14:47
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !

Peut-être transcender mes pensées sur l'amour vôtre. L'amour est la clé pour éliminer les problèmes du monde. Unis, nous nous trouvons, divisés, nous perdons.
Considérons donc ce que je veux dire tout d'abord et ensuite regarder si je ne comprends pas ou vous.
Vous pouvez également obtenir un câlin

8)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 14:44
jenne zei:
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !

Peut-être transcender mes pensées sur l'amour vôtre. L'amour est la clé pour éliminer les problèmes du monde. Unis, nous nous trouvons, divisés, nous perdons.
Considérons donc ce que je veux dire tout d'abord et ensuite regarder si je ne comprends pas ou vous.
Vous pouvez également obtenir un câlin
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-02-2015 14:31
Spring zei:
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)


Ga nou eerst maar eens uitzoeken, wat dit veel te veel te pas en te onpas gebezigde woord LIEFDE, nu eigenlijk wel inhoud, ik maak niks belachelijk, maar je moet wel weten waar en wanneer je dit woord gebruikt, anders ontkracht je dit woord en begrip volkomen, merci et un Câlin voor you !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-02-2015 12:57
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.

maar wetten en regels worden gemaakt door zij die ons als artikelen zien. dus eromheen met burgerlijke ongehoorzaamheid of er omheen met saamhorigheid ergo liefde genoeg stimuleren voor elkaar om elkaar erdoorheen te trekken.
zoals de brandweermannen in Portugal die weigeren aan huisuitzettingen mee te doen. Die liefde jenne je kunt het belachelijk maken , maar dat betekent niet dat jij gelijk hebt. ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-02-2015 12:55
HET IS FEEST!!!!

het is nationale CHEMTRAIL dag.

iedereen gefeliciteerd!!!

ps.net weer met de politie gebeld....ze zei:we weten ervan maar ''wij'' kunnen ook niets doen voor het volk.

zo nu weer terug naar oekraine enz.

have a nice breathing.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 07-02-2015 06:11
Reactie 101 ben ik onderstaande vergeten

nl.wikipedia.org/wiki/Archetype_%28model%29#mediaviewer/File:Mandala_gross.jpg

Filosofie

Citaat:
In de filosofie duikt het archetype na een lange tijd weer op bij Descartes, John Locke en Immanuel Kant. Het begin van Kants zogenaamde kritische periode wordt gedateerd op het moment dat hij zijn vriend Marcus Herz een brief stuurde (feb 1772) waarin het onderscheid tussen de zogenaamde intellectus ectypus en de intellectus archetypus gemaakt werd. Het zijn de twee soorten intellect zoals, volgens Kant, de mens zich het eigen verstand voor kan stellen. Het eerste beschouwt de dingen als waren het de kopieën of afdrukken van de werkelijkheid zelve terwijl de 'intellectus archetypus de dingen beschouwt als de Platoonse ideeën, de oerbeelden die het (rationele) verstand vullen. (de dingen van de intellectus ectypus vullen in deze voorstelling dan het empirische verstand). Waar het in de filosofie gaat om de vraag: "hoe kunnen we de dingen die we menen te kennen eigenlijk kennen?" is het dus van het grootste belang te weten in welk soort verstand men die dingen eigenlijk situeert, in het platonische (archetypische) of in het empirische (ectypische) verstand. Archetypen worden los van de menselijk wil geactiveerd, vaak als compensatie van een te eenzijdige psychische activiteit. Het is echter niet het beeld of de uitdrukking zelf die het archetype uitmaakt: het is een geheel van psychische energie, een soort knooppunt in de psyche, dat verbonden is met het collectief onbewuste, waardoor een concrete invulling vanuit het onbewuste überhaupt mogelijk wordt.
Voor de beelddenkers ;-)

www.google.nl/.../
www.google.nl/.../

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 07-02-2015 05:56
Jenne

rtvnh.nl/.../...

Als ik hem ergens online tegenkom geef ik je een sein. Jullie streden voor iets...dat het niet zo uitpakte als jullie voor ogen hadden.....zo is dat...Zou een les kunnen zijn voor ons die nu strijden of voor die die weer strijden...Zo zal het zijn onze nazaten zullen hetzelfde over ons zeggen...over onze idealen nu...

Hier; respect en dankbaarheid voor wat jullie generatie en de generatie na jouw voor ons hebben geprobeerd. Sommige dingen zijn wel gelukt zoals studeren kunnen voor iedereen.

Even terugkomend op een van je eerdere reacties hier...slechte B film je vaderland....Een paar voorbeelden oftewel archetypes voor vrouwen...die ik de laatste jaren zag

De Maxima glimlach
De Paris Hilton lichaamstaal (is wel al een beetje over nu)

Als je dat soort zaken dagelijks moet zien...beelden dus..ben je in de avond doodmoe van al dat fake...Goddank Jenne heb ik een stadgenoot van jou aan mijn zijde..weliswaar een generatie of 1,5 generatie na jou geboren, maar net oud genoeg én volop in zijn kracht ten tijden van de Provo....Van hem leer ik heel veel...vooral over fake en over onderdrukken met allerlei middelen van waarachtige emoties... ik leer over vrijheid zelfs in tijden van oorlog. Ik leer moraal zoals bepaalde dingen die de overheid of bepaalde instanties aanbiedt en die op cadeautjes lijken juist niet aan te nemen én waarom dat beter is....Eenvoudige waardevolle levenslessen...Deze heb ik in mijn kinderjaren en jeugd grotendeels moeten missen.

Zo kunnen jouw kinderen en kleinkinderen van jou en je vrouw leren....want de mentaliteit van toen stroomt nu ook nog in jullie bloed.

Een ding wel nog; ik kan vanuit iets bepaalds niet delen in je mening over joden en zionisme....Dit staat of te ver van me af waardoor ik geen overzicht heb...daarnaast de beelden die ik als tiener zag over Auschwitz de bevrijding van, de massagraven...staan nu nog bijna 4 decennia later, veel te sterk op mijn netvlies...Om deze uit mijn systeem te krijgen..duurt misschien wel meerdere levens...

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 07-02-2015 05:33
Pepijn zei:
[quote name="jenne"]Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film.

Dat is het ook nu letterlijk, ouwe Amsterdammer, een film een hele foute Hollywood film , groene scherm technieken is het nieuws, de jongeren hebben simpelweg te veel archetypes in hun hoofd gecreerd gekregen door Hollywood dus daar is weinig van te verwachten, het is allemaal fake! Banken zijn fake, democratie is fake, de geschiedenis is fake en straks hebben we de fake mens in de vorm van een transhumanist, only for the elite natuurlijk (denk aan een onsterfelijke Henry kissinger of Brezinski), wel donker allemaal, he dat toekomstbeeld , wie weet veranderd er nog wat, een mirakel zou dat zijn ,gegroet.


de jongeren hebben simpelweg te veel archetypes in hun hoofd gecreerd gekregen door Hollywood

Beelden dus....en als dit zo sterk is dan kunnen wij ouderen de jongeren langzaam wakker schudden met beelden archetypes die hun het respect geven en dienen ter versterking van mens zijn met een waarachtig levenEr is werk aan de winkel Jenne....en ik meen te begrijpen wat je bedoeling is met PROVO-catieve uitspraken als liefde op ons graf schrijven liefde en respect....

Ik deel in je verdriet over jouw vaderland en alle vaderlanden van deze wereld......

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 07-02-2015 05:14
Kijk Ixie, Zelfs mensen met een goed hart maken onderscheid. Jij dus ook. Mensen die nu NOG NIET wakker zijn.... Mensen die al wakker zijn, zijn niet beter dan mensen die dat nog niet zijn. Zij hebben meer afleiding gehad of zijn niet verzeild geraakt in situaties waardoor het wakker worden sneller ging. Sommige mensen hebben inderdaad een heftiger beeld nodig om uit de slaap te geraken. Vraag mij trouwens af waar dit naartoe gaat. Elk artikel van mij fileren en beargumenteren op basis van plaatjes, teksten, etc. Wij zijn de goeden!

Wij zijn de goeden!
Zo is dat! De goeden

@ Nexus
Mensen die nu NOG NIET wakker zijn.... Mensen die al wakker zijn, zijn niet beter dan mensen die dat nog niet zijn.

Niet beter; het is niet mijn intentie mensen in goed, beter, best of slecht slechter het slechts in te delen.

Hetgeen ik bedoel is; mensen die zulke sterke prikkels nodig hebben omdat ze in diepe slaap zijn....hebben als ze nu wakker worden uit zo een diepe slaap eerst werk aan zichzelf.....Dit heeft niets met beter zijn te maken ook niet met slechter zijn.

Diepe slaap en wakker worden in een wereld die de persoon in kwestie vrij moet gaan maken van illusies is zwaar werk. Zwaar werk met alle gevoelens van dien tot zelfs agressie in de vorm van woede dat men is bekocht van waarachtig leven.

Woede dus.....machteloze woede en geen blinde woede...zie het verschil.

Citaat:
Vraag mij trouwens af waar dit naartoe gaat. Elk artikel van mij fileren en beargumenteren op basis van plaatjes
Wat mij betreft gaat het daar naar toe dat in de wereld van de goeden beelden weer net zo gaan meedoen als woorden. Oftewel intuïtie weer mee gaat doen vóór ratio.

De wereld van de goeden; mensen dus die bij zichzelf zijn begonnen of bezig zijn waardoor ze bij zichzelf blijven en niet gaan rommelen in andermans wateren.

Oftewel dat beelddenkers in de wereld van de goeden net zo een plaats krijgen en gerespecteerd worden als taaldenkers op laatste is de wereld immers ingericht.

Op teksten zit ik trouwens nooit, waarom zou ik ik ben niet zo goed in teksten....De eerdere feedback die ik gaf was niet over een tekst hoewel daar woorden stonden maar was vanuit mijn beleving Nexus een beeld (een beeld dat van de eerste seconde niet goed voelde)

Wat jij Nexus fileren noemt noem ik feedback wat jij beargumenteren noem ik een gevoel aandragen....Mijn gevoel aandragen. Ik durf zelfs positief voor feedback te zetten....staat lijnrecht tegenover fileren.

Ik durf ook hier te schrijven; zulke beelden dient propaganda van precies die mensen waar 'wij' hier met zij allen tegen zijn. Zulke heftige beelden dienen om af te stompen. Hoe vaker een mens er naar kijkt des te meer af gestompt raakt hij. Hij wordt niet wakker want anders was hij dit al lang.

Herinner jij je nog de voortreffelijke artikelen hier op deze site waarin de methodieken van de NWO getoond werden. De artikelen waarin de werking van bepaalde hersengebieden en hun werking of juist niet meer adequate werking getoond werden.

Herinner je dan ook nog hoe vaak ik me bedankte voor een artikel. Beste Nexus dit is vele malen vaker dan dat ik twijfels laat horen.

Ik ben bezig met genezen Nexus en versterken ik ben bezig met genezen van 50 jaar indoctrinatie en me als beelddenker verloren voelen in een wereld van taal die de laatste 2 tot 3 decennia ook nog eens als grote leugens gebracht worden. Taal die ooit diende ter ondersteuning van beelden.

En in dit genezingsproces durf ik weer van me te laten horen op mijn manier de manier die een beelddenker eigen is. Daar gaat het naar toe Nexus een mens die op weg naar genezing is en weer volledig in zijn kracht staat.

Durf ik een lans te breken voor beelddenkers juist op deze site

Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-02-2015 20:31
vladi zei:
jenne zei:
Nou wij gingen de straat op en knokten met de overheid, ik weet het de Provo's kregen al gouw een ludiet tintje, en later waren we vernielzuchtige weet ik veel, en het publiek liet ons vallen dat was ook de bedoeling van de politieke wereld, lekker doorleuteren, het zelfde met de Baader Meinhoof groep en anderen snel gecriminaliseerd en het publiek bewerkt en de metamorfose vind plaats, ik vind het hier ook vaak een beetje doorleuteren over liefde en nastenliefde, onderwijl worden de Oekrainers in stukken geschoten, maar dat drukt de pret niet, als je het woord Jood laat vallen ben je een anti semiet, waarom van wege de angst voor représaille, het mag toch gezegt worden dat er onder alle etnische groepen goede en kwade mensen voorkomen, het is inderddad allemaal fake, bijzondere bizarre fake, maar goed ben oud en bekijk het op afstand, maar hou mijn hart vast.


ja 'jullie' hebben dan ook een mooie toekomst gecreëerd voor 'jullie' nazaten.
met het 'de straat opgaan' hebben 'jullie' flink wat oorlogen voorkomen.

'jullie' zijn de helden van toen.

fff


Misschien mogen wij zeggen, een mooiere dan wat het misschien anders zou zijn geweest.
Ik heb mee gelopen in de anti Viet Nam mars, met Peete Segers, we will overcome.
Ik weet dat het niet echt heeft geholpen maar we deden het wel.
Er was ook geen internet, en de mannipultie was gering, maar we leefden wel, keihard slapen in hotel california.
Hey Hey Wy Wy rock and roll will never die !
Nu zo als Peppijn ook zegt alles is nu fake, hopeloos fake.
Maar ook mijn generatie heeft van onze planeet geen paradijs kunnen maken zo als ons dat in onze jonge jaren voor ogen stond, jammer !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 06-02-2015 19:38
jenne zei:
Nou wij gingen de straat op en knokten met de overheid, ik weet het de Provo's kregen al gouw een ludiet tintje, en later waren we vernielzuchtige weet ik veel, en het publiek liet ons vallen dat was ook de bedoeling van de politieke wereld, lekker doorleuteren, het zelfde met de Baader Meinhoof groep en anderen snel gecriminaliseerd en het publiek bewerkt en de metamorfose vind plaats, ik vind het hier ook vaak een beetje doorleuteren over liefde en nastenliefde, onderwijl worden de Oekrainers in stukken geschoten, maar dat drukt de pret niet, als je het woord Jood laat vallen ben je een anti semiet, waarom van wege de angst voor représaille, het mag toch gezegt worden dat er onder alle etnische groepen goede en kwade mensen voorkomen, het is inderddad allemaal fake, bijzondere bizarre fake, maar goed ben oud en bekijk het op afstand, maar hou mijn hart vast.


ja 'jullie' hebben dan ook een mooie toekomst gecreëerd voor 'jullie' nazaten.
met het 'de straat opgaan' hebben 'jullie' flink wat oorlogen voorkomen.

'jullie' zijn de helden van toen.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 06-02-2015 19:34
Antisoof zei:
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.


helemaal mee eens.
geld is slavernij (monetair schuldensysteem)
belast(ing) is roof
wetten is dwang onder vermomming.

HANG ALL BANKERS!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-02-2015 18:17
Nou wij gingen de straat op en knokten met de overheid, ik weet het de Provo's kregen al gouw een ludiet tintje, en later waren we vernielzuchtige weet ik veel, en het publiek liet ons vallen dat was ook de bedoeling van de politieke wereld, lekker doorleuteren, het zelfde met de Baader Meinhoof groep en anderen snel gecriminaliseerd en het publiek bewerkt en de metamorfose vind plaats, ik vind het hier ook vaak een beetje doorleuteren over liefde en nastenliefde, onderwijl worden de Oekrainers in stukken geschoten, maar dat drukt de pret niet, als je het woord Jood laat vallen ben je een anti semiet, waarom van wege de angst voor représaille, het mag toch gezegt worden dat er onder alle etnische groepen goede en kwade mensen voorkomen, het is inderddad allemaal fake, bijzondere bizarre fake, maar goed ben oud en bekijk het op afstand, maar hou mijn hart vast.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Antisoof 06-02-2015 17:43
jenne zei:
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !

Jenne, de straat opgaan helpt jammer genoeg niet, volgens mij. Het probleem zit hem namelijk in het geld en de regels ben ik bang.
Het geld-systeem maakt het mogelijk dat er mensen zijn die onnoemelijk rijk zijn en zo successievelijk de aarde kopen en wat daarop is, en de regels (wet en regels) maken het mogelijk dat bijna alles verkocht is of nog verkocht kan worden. Nederland is eigenlijk verzakelijkt en de mensen zijn als het ware artikelen geworden. En aangezien het allemaal legaal is helpt daar niets tegen, behalve het wijzigen van de regels en wetten. Dát is denk ik een kernpunt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pepijn 06-02-2015 17:30
[quote name="jenne"]Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film.

Dat is het ook nu letterlijk, ouwe Amsterdammer, een film een hele foute Hollywood film , groene scherm technieken is het nieuws, de jongeren hebben simpelweg te veel archetypes in hun hoofd gecreerd gekregen door Hollywood dus daar is weinig van te verwachten, het is allemaal fake! Banken zijn fake, democratie is fake, de geschiedenis is fake en straks hebben we de fake mens in de vorm van een transhumanist, only for the elite natuurlijk (denk aan een onsterfelijke Henry kissinger of Brezinski), wel donker allemaal, he dat toekomstbeeld , wie weet veranderd er nog wat, een mirakel zou dat zijn ,gegroet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 06-02-2015 17:00
jenne zei:
Spring en Madelief, jullie zijn ongelovelijk actief en ook net als de anderen aardige mensen.
Ik denk dat mijn weten, ervaring, en ondervinden in de practijk een heel stuk groter is als dat van de gemiddelde man.
Maar ik waardeer het wat jullie uitdragen enorm, alhoewel dat vaak niet rieel en ook vaak misplaatst is door jullie onwetendheid.
Niet boos worden ik zeg alleen de waarheid die mijn geweten mij aangeeft, en dan ook nog alleen tegen mensen die ik de moeite waard vind.
Met liefde en respect doe je niet veel tegen psychopaten.
Ik wens jullie welterusten, Jenne


Beste Jenne

ik was even te diep geraakt met hetverhaal van Vladi.. maar Ok nu JIJ..
Wat heerlijk dat jij het intellect van mensen en hun beweegredenen even zomaar neer zet zonder enige achtergrond.... wie ben ik en wie ben jij wie is Spring...
Juist het trieste verhaal van Vladi maakt het weer eens helemaal duidelijk... WAAR gaat het om in het leven.... JUIST ja liefde en mededogen.
leven is een kostbaar geschenk voor ieder van ons.. het is broos en breekbaar.
Als er continue geschermd wordt met zionisme en joden haat heb ik de neiging om dit soort sites te vermijden . overigens denk ik dat ik ook daar niet uniek in zal zijn De reguliere media laten het hopeloos afweten alles wat er nog gedaan kan worden zal van dit soort sites moeten komen... het is vangroot belang dat er wegen zijn waarin de ECHTE waarheid nog het daglicht kan zien.
DUS LIEVE JENNE stap van je stokpaardjes af.... er zijn lieve mensen en slechte mensen ras etc. heeft daar helemaal NIETS mee te maken. noem mij maar naïef prima... ter informatie de grijze brei in mijn hoofd werkt uitstekend en heeft prima educatieve achtergronden... en dat zonder arrogantie ... want we moeten mens zijn met demensen lief en leed met elkaar delen en voorelkaar verzachten.
:-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 06-02-2015 16:23
Spring zei:
Spring zei:
vladi,
neem er bytes bij.. blijf nog even.

ben hopelijk snel terug mijn adaptor is kapot

sterkte zal aan je denken en aan je vriend om jullie te steunen in meditatie!


mijn dank is groot

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 16:13
Spring zei:
vladi,
neem er bytes bij.. blijf nog even.

ben hopelijk snel terug mijn adaptor is kapot

sterkte zal aan je denken en aan je vriend om jullie te steunen in meditatie!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-02-2015 16:07
Steeds opnieuw valt het mij op mijn oude vaderlandje is verworden tot, het is allemaal zo onecht het lijkt op iets uit een derde rangs film, love en sexs, problemen bestaan niet, het is echt ziek, als je de super zieke leugenachtige politiek makers beziet, God allemachtig moeten jullie de straat niet eens op!
Of blijft het bij liefde en respect, zet het op je grafsteen !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-02-2015 15:52
Spring bedankt voor al de informatie, wordt er wel triest van is de tweede keer in mijn leven dat ik oorlog mee maak in Europa, ooit werd er gezegt dat dit nooit meer kon gebeuren, maar helaas Nazi's moet je uitroeien anders blijven ze terug komen, en dat geld ook voor de USA nazi's zo als Mac Cain !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 15:51
vladi,
neem er bytes bij.. blijf nog even.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 06-02-2015 15:43
vladi zei:
@Spring,

gisteren verteld een 22 jarige kamaraad me dat ze leukemie (bloedkanker) geconstateerd hebben :sad: :cry:

gvd gvd gvd nog aan toe!!!
uitgezaaid op zoek naar zijn hart.

het enige wat ik te melden (op mijn laatste bytes)
is:

"RUN FROM THE CURE - RICK SIMPSON"
(NLondertiteld)

fight for freedom

uit ervaring kan ik zeggen...
OK de dokter zegt je hebt kanker... mijn motto nou dat wist ik al maar de kanker heeft mij niet...
Zoek andere wegen, trouwens een mens is pas op als de deksel op de kist geschroefd wordt
mensen gaan dan vertellen dat je er voor moet vechten.... geloof me de beste weg is maak er wat van, doe je best met gezond eten, natuurlijke remedies steun dat arme lijf vechten nee dank je .. zoek de weg van wat vindt ik leuk ... waar geniet ik van. Heerlijk wandelen praten met lieve mensen die je steunen , toon je zwakte en verdriet niks groot houden en stoer doen... mens zijn met de mensen.. Hoe cynisch dat ook klinkt zoek naar humor lachen is een meester medicijn in moeilijk momenten.
er staan massa's goede tips op de website van kankeraktueel
kanker-actueel.nl/NL/index.html

.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 15:34
[eng subs] Uglegorsk residents evacuated by the militias from the town destroyed by UAF "Grads"

People are crying, asking the cameramen to film their messages to their relatives and let them know that they've survived

Several days ago town was seized by the NAF Upon their retreat, UAF forces called a "Grad" strike at the town destroying its center. People have been hiding in the basements for days being in the middle of forntline between the militias and counter-attacking UAF groups


www.youtube.com/watch?v=5MuPIBg7-d0
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 15:26
NEW WORLD ORDER FORCED VACCINATIONS WARNING 2015 (california)

www.youtube.com/watch?v=XfkShKsL_mc
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 06-02-2015 15:13
Ixie zei:
Antisoof zei:
Btw.
Ik vind de foto van open vlees gruwelijk. Ik wil dat niet zien. En dan kun je zeggen, dan kijk je toch niet? of je kan zeggen; o, je bent een wegkijker. Ja. Ik wil wegkijken. Als ik al het leed op aarde moet bekijken is het einde zoek. Dat mensen elkaar slachten hoeft niet te betekenen dat ik er ook naar moet kijken. Ik wordt gewoon onpasselijk van vreselijke beelden.
Als je wat aan de ellende wil doen dan moet je het in ieder geval geen aandacht geven. Je moet het positieve aandacht geven. De slechtheid heeft al genoeg aan zichzelf. Verder denk ik dat de media wíl dat we de krankzinnige slechtheid zien. Als 40 jaar zie ik die troep. De tv is hier al 10 jaar weg.
Ik vind dus dat men die nare beelden niet moet laten zien. Sterker nog, ik denk dat die beelden óók psychologische tactiek horen.


Ik deel dit met je ik hoef dit ook niet te zien niet om bewust te worden noch om geïnformeerd te zijn. Ik denk dit ook psychologische tactiek als onderdeel van propaganda. Ik word er in ieder geval niet meer wakker van sterker nog ik krijg dan grote twijfels....wie zulke sterke negatieve beelden nodig heeft om wakker te worden moet haast op z'n minst sub'-comateus als niet comateus zijn, die is in ieder geval de apathie voorbij en hoort bij de doden.

Een illusie om te denken dat juist mensen die zulke prikkels nodig hebben wakker worden en vervolgens stappen ondernemen waardoor er ingegrepen wordt.

Als zo iemand wakker wordt moet die eerst jaren bij komen van de diepe slaap waarin hij zich levend waande

Groet Ixie


Kijk Ixie,

Zelfs mensen met een goed hart maken onderscheid. Jij dus ook. Mensen die nu NOG NIET wakker zijn....
Mensen die al wakker zijn, zijn niet beter dan mensen die dat nog niet zijn. Zij hebben meer afleiding gehad of zijn niet verzeild geraakt in situaties waardoor het wakker worden sneller ging. Sommige mensen hebben inderdaad een heftiger beeld nodig om uit de slaap te geraken. Vraag mij trouwens af waar dit naartoe gaat. Elk artikel van mij fileren en beargumenteren op basis van plaatjes, teksten, etc.

Wij zijn de goeden!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 15:00
nwo begint in de uk

activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 14:52 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 06-02-2015 14:33
Antisoof zei:
Btw.
Ik vind de foto van open vlees gruwelijk. Ik wil dat niet zien. En dan kun je zeggen, dan kijk je toch niet? of je kan zeggen; o, je bent een wegkijker. Ja. Ik wil wegkijken. Als ik al het leed op aarde moet bekijken is het einde zoek. Dat mensen elkaar slachten hoeft niet te betekenen dat ik er ook naar moet kijken. Ik wordt gewoon onpasselijk van vreselijke beelden.
Als je wat aan de ellende wil doen dan moet je het in ieder geval geen aandacht geven. Je moet het positieve aandacht geven. De slechtheid heeft al genoeg aan zichzelf. Verder denk ik dat de media wíl dat we de krankzinnige slechtheid zien. Als 40 jaar zie ik die troep. De tv is hier al 10 jaar weg.
Ik vind dus dat men die nare beelden niet moet laten zien. Sterker nog, ik denk dat die beelden óók psychologische tactiek horen.


Ik deel dit met je ik hoef dit ook niet te zien niet om bewust te worden noch om geïnformeerd te zijn. Ik denk dit ook psychologische tactiek als onderdeel van propaganda. Ik word er in ieder geval niet meer wakker van sterker nog ik krijg dan grote twijfels....wie zulke sterke negatieve beelden nodig heeft om wakker te worden moet haast op z'n minst sub'-comateus als niet comateus zijn, die is in ieder geval de apathie voorbij en hoort bij de doden.

Een illusie om te denken dat juist mensen die zulke prikkels nodig hebben wakker worden en vervolgens stappen ondernemen waardoor er ingegrepen wordt.

Als zo iemand wakker wordt moet die eerst jaren bij komen van de diepe slaap waarin hij zich levend waande

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 06-02-2015 14:16
Antisoof zei:
@Ixie,
Leuk dat je dat zo ziet. Ik zie dat ook een beetje zo. Autisten en mensen met down zijn nu eenmaal lastig te programmeren volgens het 'normale' systeem wegens hun geestelijk 'anders' zijn. Vandaar dat zulk soort mensen soms verrassend spontaan en eerlijk zijn. En inderdaad kunnen het fantastische schilders en zo zijn. Ze zijn minder gehinderd in hun visie en hun uiten. Op het internet zie ik ook autisten of zo. Ook die kunnen fijn schrijven vaak.


@ antisoof precies zoals je het boven omschrijft; lastig te programmeren zijn zulke mensen. Of als je ze programmeert dan geven ze meteen een een krachtige reacties. Vrij dus...van al die nonsens waar de niet autist en de niet down syndroom zich op zijn minst van moet vrij maken....

Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 13:26
Spring zei:
bietensap!


beliefscanheal.com/
misschien?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 06-02-2015 13:24
Antisoof zei:
Btw.
Ik vind de foto van open vlees gruwelijk. Ik wil dat niet zien. En dan kun je zeggen, dan kijk je toch niet? of je kan zeggen; o, je bent een wegkijker. Ja. Ik wil wegkijken. Als ik al het leed op aarde moet bekijken is het einde zoek. Dat mensen elkaar slachten hoeft niet te betekenen dat ik er ook naar moet kijken. Ik wordt gewoon onpasselijk van vreselijke beelden.
Als je wat aan de ellende wil doen dan moet je het in ieder geval geen aandacht geven. Je moet het positieve aandacht geven. De slechtheid heeft al genoeg aan zichzelf. Verder denk ik dat de media wíl dat we de krankzinnige slechtheid zien. Als 40 jaar zie ik die troep. De tv is hier al 10 jaar weg.
Ik vind dus dat men die nare beelden niet moet laten zien. Sterker nog, ik denk dat die beelden óók psychologische tactiek horen.


Willen mensen de bereidheid vinden in te grijpen zullen ze eerst moeten beseffen wat er daadwerkelijk speelt. NOS etc. laten helemaal niets zien van de ellende in Oost Oekraïne dus doen wij dat wel. Ik begrijp dat de beelden aanstootgevend zijn maar daarom plaats ik ze ook. Om mensen wakker te schudden.

Iedereen zijn eigen mening, daar is bovendien voorstander van. Wij hebben buiten dat wel een soort verantwoordelijkheid naar ons zelf m.b.t. zaken zoals generaliseren. Dan grijp ik even in om te laten zien dat de meningen in de reacties niet perse die van onze website hoeven zijn. Ik haal de reacties niet weg want het zijn vrije meningen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Antisoof 06-02-2015 12:57
Btw.
Ik vind de foto van open vlees gruwelijk. Ik wil dat niet zien. En dan kun je zeggen, dan kijk je toch niet? of je kan zeggen; o, je bent een wegkijker. Ja. Ik wil wegkijken. Als ik al het leed op aarde moet bekijken is het einde zoek. Dat mensen elkaar slachten hoeft niet te betekenen dat ik er ook naar moet kijken. Ik wordt gewoon onpasselijk van vreselijke beelden.
Als je wat aan de ellende wil doen dan moet je het in ieder geval geen aandacht geven. Je moet het positieve aandacht geven. De slechtheid heeft al genoeg aan zichzelf. Verder denk ik dat de media wíl dat we de krankzinnige slechtheid zien. Als 40 jaar zie ik die troep. De tv is hier al 10 jaar weg.
Ik vind dus dat men die nare beelden niet moet laten zien. Sterker nog, ik denk dat die beelden óók psychologische tactiek horen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Antisoof 06-02-2015 12:43
@Ixie,
Leuk dat je dat zo ziet. Ik zie dat ook een beetje zo. Autisten en mensen met down zijn nu eenmaal lastig te programmeren volgens het 'normale' systeem wegens hun geestelijk 'anders' zijn. Vandaar dat zulk soort mensen soms verrassend spontaan en eerlijk zijn. En inderdaad kunnen het fantastische schilders en zo zijn. Ze zijn minder gehinderd in hun visie en hun uiten. Op het internet zie ik ook autisten of zo. Ook die kunnen fijn schrijven vaak.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 06-02-2015 12:09
jenne zei:
vladi zei:
Antisoof zei:
Waar onze tegenstrevers gebruik van maken is het gegeven dat we niet weten wie of wat we zijn, denk ik.
Ik verdiepte me toevallig in mijn 'ego' en leerde inzien dat dat een idee is. Alle gedoe betreft vaak mensen in een egostaat. Een staat van hypnose.
Het heeft geen zin om over ego-mensen te oordelen. Ze leven immers in een droomwereld.
Belangrijker zijn zij die óók wakker zijn maar doen of ze ook slapen. Denk ik.


je bedoelt ''de apaat''?
uit onderzoeken is gebleken dat een (belangrijk) percentage mensen in bv. gevaargebieden (kust,vulkaan,breuklijn,orkaan enz.) na een slechte ervaring toch daar blijven waar ze de ervaringen beleefd hebben.

logisch?niet in mijn ogen.
hun recht?zeer zeker.

ik schat 40% van de mens is een apaat.
gecreëerd/niet beleert/mind controlled of zoals Jenne stelt;oh zo dom?.......

ik denk dat het belangrijker is te beseffen dat als het om een ''gemeenschap'' gaat,de 'stemmen' van ''deze'' mensen,gemakkelijk binnen te halen zijn.

voor zover DEMOCRATIE !!!

ik beweer dan ook dat de onderlaag van de 'ambtenarij'
van apatisch,autistisch tot down syndroom variëren.

onmenselijk maar sneeky(sociopatisch) gespeeld.

fff

vladi zei:
Antisoof zei:
Waar onze tegenstrevers gebruik van maken is het gegeven dat we niet weten wie of wat we zijn, denk ik.
Ik verdiepte me toevallig in mijn 'ego' en leerde inzien dat dat een idee is. Alle gedoe betreft vaak mensen in een egostaat. Een staat van hypnose.
Het heeft geen zin om over ego-mensen te oordelen. Ze leven immers in een droomwereld.
Belangrijker zijn zij die óók wakker zijn maar doen of ze ook slapen. Denk ik.


je bedoelt ''de apaat''?
uit onderzoeken is gebleken dat een (belangrijk) percentage mensen in bv. gevaargebieden (kust,vulkaan,breuklijn,orkaan enz.) na een slechte ervaring toch daar blijven waar ze de ervaringen beleefd hebben.

logisch?niet in mijn ogen.
hun recht?zeer zeker.

ik schat 40% van de mens is een apaat.
gecreëerd/niet beleert/mind controlled of zoals Jenne stelt;oh zo dom?.......

ik denk dat het belangrijker is te beseffen dat als het om een ''gemeenschap'' gaat,de 'stemmen' van ''deze'' mensen,gemakkelijk binnen te halen zijn.

voor zover DEMOCRATIE !!!

ik beweer dan ook dat de onderlaag van de 'ambtenarij'
van apatisch,autistisch tot down syndroom variëren.

onmenselijk maar sneeky(sociopatisch) gespeeld.

fff

Vladi, de Apaat op zijn geslagen, geloof mij loop al een tijdje mee, mensen zijn dom, zelfs de beter opgeleiden, zijn aangekomen naast hun studie in de réelle samenleving, dommer dan dom, ze maken schulden waar ze nooit meer van af komen, om dat de bank dat zegt, welkom in de slavernij, dag mens !!!


Ik beweer dat autisten maar vooral mensen met down syndroom.....qua mens zijn en vrijheid lijnrecht tegenover de ambtenarij staan laag of hoog.....

Ambtenaar; onvrij en slaaf
Down syndroom; vrij om mens te zijn

Autist; onvrij in contact met slaven maar vrij in zichzelf zover men hem/haar in zijn waarde laat....

Ik kan niet direct namen geven maar geef plaatjes van outsiders...zulke beelden heb ik ook van autisten gezien....en.wikipedia.org/wiki/Outsider_art#mediaviewer/File:WolfiBandHainLarge.jpg

www.selectism.com/.../outsider-art-fair-new-york

Denk dat een niet vrije ambtenaar niet zulke dingen kan maken daar voor zit zijn hoofd te zeer op slot

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 11:24
bietensap!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 11:17
Spring zei:
vladi zei:
@Spring,

gisteren verteld een 22 jarige kamaraad me dat ze leukemie (bloedkanker) geconstateerd hebben :sad: :cry:

gvd gvd gvd nog aan toe!!!
uitgezaaid op zoek naar zijn hart.

het enige wat ik te melden (op mijn laatste bytes)
is:

"RUN FROM THE CURE - RICK SIMPSON"
(NLondertiteld)

fight for freedom

engelse versie full
www.youtube.com/watch?v=vNCpTfALniQ

nederlands ondertiteld deel 1
www.youtube.com/watch?v=vEcAk50cvXU
deel 2
www.youtube.com/watch?v=5peUAe_CT7A
deel 3
www.youtube.com/watch?v=dsmimaQKCjU
deel 4
www.youtube.com/watch?v=McFN_u9yfOk
deel 5
www.youtube.com/watch?v=blq-wQZQocc

Vladi, ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen..
Ik voel je verdriet..

collective-evolution.com/.../...
cannabis olie vreugde, dat is wat mensen er doorheen kan trekken hoor ik vanuit mijn omgeving.
Willen leven, verbondenheid met de arde en liefde uit omgeving...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 10:56
jenne zei:
Spring en Madelief, jullie zijn ongelovelijk actief en ook net als de anderen aardige mensen.
Ik denk dat mijn weten, ervaring, en ondervinden in de practijk een heel stuk groter is als dat van de gemiddelde man.
Maar ik waardeer het wat jullie uitdragen enorm, alhoewel dat vaak niet rieel en ook vaak misplaatst is door jullie onwetendheid.
Niet boos worden ik zeg alleen de waarheid die mijn geweten mij aangeeft, en dan ook nog alleen tegen mensen die ik de moeite waard vind.
Met liefde en respect doe je niet veel tegen psychopaten.
Ik wens jullie welterusten, Jenne

goh jenne dankjewel voor de goedbedoelde beledigingen :o
Nee met lief zijn bereik je met de psychopaten niets, maar de energetsiche laag, jenne ,heeft die voeding nodig wil het zwart niet doorslaan.

Zo ook in
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-02-2015 10:37
vladi zei:
@Spring,

gisteren verteld een 22 jarige kamaraad me dat ze leukemie (bloedkanker) geconstateerd hebben :sad: :cry:

gvd gvd gvd nog aan toe!!!
uitgezaaid op zoek naar zijn hart.

het enige wat ik te melden (op mijn laatste bytes)
is:

"RUN FROM THE CURE - RICK SIMPSON"
(NLondertiteld)

fight for freedom

engelse versie full
www.youtube.com/watch?v=vNCpTfALniQ

nederlands ondertiteld deel 1
www.youtube.com/watch?v=vEcAk50cvXU
deel 2
www.youtube.com/watch?v=5peUAe_CT7A
deel 3
www.youtube.com/watch?v=dsmimaQKCjU
deel 4
www.youtube.com/watch?v=McFN_u9yfOk
deel 5
www.youtube.com/watch?v=blq-wQZQocc

Vladi, ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen..
Ik voel je verdriet..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Antisoof 06-02-2015 10:01
Vladi,
Nou ik bedoelde dat heel veel mensen vreselijk gehersenspoeld zijn. Dat hersenspoelen gebeurd thuis, op school, in de kerk, in de moskee, door de televisie enzovoorts. Deze staat van hypnose is bijna niet te herkennen omdat bijna alle mensen in (o.a.) Nederland zo geconditioneerd zijn. De mensen achter deze hersenspoel-programma's die wél wakker zijn spelen een spel met anderen. En dat spel is heel serieus. Mensen worden zelf tot oorlog opgehitst, of tot het idee dat het bijvoorbeeld slecht gaat met de economie, het weer. Zo wordt er ook met rassen en geloven gespeeld. Dit gebeurt op een geraffineerde manier en is bijna niet te herkennen. En de mensen zijn weerloos. Want ze kunnen niet meer zelfstandig denken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-02-2015 09:54
vladi zei:
Antisoof zei:
Waar onze tegenstrevers gebruik van maken is het gegeven dat we niet weten wie of wat we zijn, denk ik.
Ik verdiepte me toevallig in mijn 'ego' en leerde inzien dat dat een idee is. Alle gedoe betreft vaak mensen in een egostaat. Een staat van hypnose.
Het heeft geen zin om over ego-mensen te oordelen. Ze leven immers in een droomwereld.
Belangrijker zijn zij die óók wakker zijn maar doen of ze ook slapen. Denk ik.


je bedoelt ''de apaat''?
uit onderzoeken is gebleken dat een (belangrijk) percentage mensen in bv. gevaargebieden (kust,vulkaan,breuklijn,orkaan enz.) na een slechte ervaring toch daar blijven waar ze de ervaringen beleefd hebben.

logisch?niet in mijn ogen.
hun recht?zeer zeker.

ik schat 40% van de mens is een apaat.
gecreëerd/niet beleert/mind controlled of zoals Jenne stelt;oh zo dom?.......

ik denk dat het belangrijker is te beseffen dat als het om een ''gemeenschap'' gaat,de 'stemmen' van ''deze'' mensen,gemakkelijk binnen te halen zijn.

voor zover DEMOCRATIE !!!

ik beweer dan ook dat de onderlaag van de 'ambtenarij'
van apatisch,autistisch tot down syndroom variëren.

onmenselijk maar sneeky(sociopatisch) gespeeld.

fff

vladi zei:
Antisoof zei:
Waar onze tegenstrevers gebruik van maken is het gegeven dat we niet weten wie of wat we zijn, denk ik.
Ik verdiepte me toevallig in mijn 'ego' en leerde inzien dat dat een idee is. Alle gedoe betreft vaak mensen in een egostaat. Een staat van hypnose.
Het heeft geen zin om over ego-mensen te oordelen. Ze leven immers in een droomwereld.
Belangrijker zijn zij die óók wakker zijn maar doen of ze ook slapen. Denk ik.


je bedoelt ''de apaat''?
uit onderzoeken is gebleken dat een (belangrijk) percentage mensen in bv. gevaargebieden (kust,vulkaan,breuklijn,orkaan enz.) na een slechte ervaring toch daar blijven waar ze de ervaringen beleefd hebben.

logisch?niet in mijn ogen.
hun recht?zeer zeker.

ik schat 40% van de mens is een apaat.
gecreëerd/niet beleert/mind controlled of zoals Jenne stelt;oh zo dom?.......

ik denk dat het belangrijker is te beseffen dat als het om een ''gemeenschap'' gaat,de 'stemmen' van ''deze'' mensen,gemakkelijk binnen te halen zijn.

voor zover DEMOCRATIE !!!

ik beweer dan ook dat de onderlaag van de 'ambtenarij'
van apatisch,autistisch tot down syndroom variëren.

onmenselijk maar sneeky(sociopatisch) gespeeld.

fff

Vladi, de Apaat op zijn geslagen, geloof mij loop al een tijdje mee, mensen zijn dom, zelfs de beter opgeleiden, zijn aangekomen naast hun studie in de réelle samenleving, dommer dan dom, ze maken schulden waar ze nooit meer van af komen, om dat de bank dat zegt, welkom in de slavernij, dag mens !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 06-02-2015 01:30
Antisoof zei:
Waar onze tegenstrevers gebruik van maken is het gegeven dat we niet weten wie of wat we zijn, denk ik.
Ik verdiepte me toevallig in mijn 'ego' en leerde inzien dat dat een idee is. Alle gedoe betreft vaak mensen in een egostaat. Een staat van hypnose.
Het heeft geen zin om over ego-mensen te oordelen. Ze leven immers in een droomwereld.
Belangrijker zijn zij die óók wakker zijn maar doen of ze ook slapen. Denk ik.


je bedoelt ''de apaat''?
uit onderzoeken is gebleken dat een (belangrijk) percentage mensen in bv. gevaargebieden (kust,vulkaan,breuklijn,orkaan enz.) na een slechte ervaring toch daar blijven waar ze de ervaringen beleefd hebben.

logisch?niet in mijn ogen.
hun recht?zeer zeker.

ik schat 40% van de mens is een apaat.
gecreëerd/niet beleert/mind controlled of zoals Jenne stelt;oh zo dom?.......

ik denk dat het belangrijker is te beseffen dat als het om een ''gemeenschap'' gaat,de 'stemmen' van ''deze'' mensen,gemakkelijk binnen te halen zijn.

voor zover DEMOCRATIE !!!

ik beweer dan ook dat de onderlaag van de 'ambtenarij'
van apatisch,autistisch tot down syndroom variëren.

onmenselijk maar sneeky(sociopatisch) gespeeld.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Antisoof 06-02-2015 00:13
Waar onze tegenstrevers gebruik van maken is het gegeven dat we niet weten wie of wat we zijn, denk ik.
Ik verdiepte me toevallig in mijn 'ego' en leerde inzien dat dat een idee is. Alle gedoe betreft vaak mensen in een egostaat. Een staat van hypnose.
Het heeft geen zin om over ego-mensen te oordelen. Ze leven immers in een droomwereld.
Belangrijker zijn zij die óók wakker zijn maar doen of ze ook slapen. Denk ik.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 06-02-2015 00:07
@Spring,

gisteren verteld een 22 jarige kamaraad me dat ze leukemie (bloedkanker) geconstateerd hebben :sad: :cry:

gvd gvd gvd nog aan toe!!!
uitgezaaid op zoek naar zijn hart.

het enige wat ik te melden (op mijn laatste bytes)
is:

"RUN FROM THE CURE - RICK SIMPSON"
(NLondertiteld)

fight for freedom
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-02-2015 22:37
Spring en Madelief, jullie zijn ongelovelijk actief en ook net als de anderen aardige mensen.
Ik denk dat mijn weten, ervaring, en ondervinden in de practijk een heel stuk groter is als dat van de gemiddelde man.
Maar ik waardeer het wat jullie uitdragen enorm, alhoewel dat vaak niet rieel en ook vaak misplaatst is door jullie onwetendheid.
Niet boos worden ik zeg alleen de waarheid die mijn geweten mij aangeeft, en dan ook nog alleen tegen mensen die ik de moeite waard vind.
Met liefde en respect doe je niet veel tegen psychopaten.
Ik wens jullie welterusten, Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 21:57
Spring zei:
madelief @58
ja helemaal gelijk madelief, wat er allemaal aan de hand is tis te gek voor woorden. Maar door het naar buiten te brengen werken we aan bewustzijn, en jij helpt daar geweldig aan mee!
@ jenne
madelief begrijpt de situatie beter dan jij hoor, naar mijn bescheiden mening :-*

madelief, dankjewel voor je betrokkenheid
lief zal uiteindelijk overwinnen..
:-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 21:54
madelief @58
ja helemaal gelijk madelief, wat er allemaal aan de hand is tis te gek voor woorden. Maar door het naar buiten te brengen werken we aan bewustzijn, en jij helpt daar geweldig aan mee!
@ jenne
madelief begrijpt de situatie beter dan jij hoor, naar mijn bescheiden mening :-*
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 21:49
Nexus zei:
400 Amerikaanse huurlingen gesignaleerd in Oekraïene die het leger meehelpen angst en paniek te zaaien onder hen die niet willen vechten tegen de eigen bevolking en proberen te vluchten. Ze schieten op alles wat beweegt.
standartnews.com/.../...

even in de herhaling deze
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 21:46
Nexus zei:
jenne zei:
In wezen is generaliseren niet een goede gewoonte, en heel afkeurings waardig, maar waarom g v d, hoor ik mijn Joodse vrienden en ook mijn Moslim familie dan is niet met luide stem protesteren, al dat timiede gemompel lijkt op een soort goed keuring, nou ja zo komt het op mij over soms, van daar Nexus,
ik denk dat je me wel begrijpt, groet Jenne


Jenne, ik begrijp je maar al te goed. Frustratie en boosheid zijn echter geen goede uitgangspunten om eerlijk en objectief te blijven.


Om de zuiverheid van onze site te garanderen kan ik niet anders dan telkens als deze verwarring zich voor doet te reageren. Ik hoop dat je dat begrijpt. Groet, Nexus


En Spring is daar heeeeeeeel blij mee. Haat is er al teveel.
Joden haat laait helaas weer op..

Dus dankjewel Nexus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-02-2015 19:48
Madelief, ik begrijp je frustratie in deze, jammer dat je het zo opvat, ik wil net zo graag als jij een mooie harmonieuse wereld, maar het kwaad zit in ons allemaal, en ik wil niet jouw hart breken met mijn gebazel, excuses hier voor, jij wilt niet generaliseren, maar jij hebt het wel over nazi's en met Arians is niets mis, wel met een land als Istrael wat met alles weg komt, racistme etniic cleasing incluis, kom nou toch Madelief doe je huiswerk eens, er steekt zoveel meer achter de mensheid, en zij hebben hun eigen gladio systeem, the under dog, zielige misbruikte mensen,k hoe komt het dan dat in de 1% het 99% van dit soort lieden zijn die de macht en het geld hebben, het is vreselijk complex, deze wereld.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 05-02-2015 19:14
kunnen we even back on topic...

Dit gaat NIET om Joden niet om Putin maar om walgelijke propaganda machines.... In UKRAINE gaat het om NAZIES... MOORDLUSTIGE NAZIES!
De nieuwe p0st Ukraine manifesten gaan uit van het elimineren van Russen EN joden... ze noemen dat ETNISCHE zuivering ze hebben het over een Aries ras.. beiden soorten worden unermenschen genoemd.. UHHHH was dat niet het magische woord van ene meneer A.H. .??????

KUNNEN we a,u.b. voor een keer over alle kleinzieligheid en miezerigheid heenstappen en zien waar het hier omgaat.... dit is GEOPOLITIEK .. dit is WIE IS DE BAAS in de wereld en de US denkt dat zij dat zijn.
Zionisme is een mode woord waar heel veel verwarring over is... het zijn NIET DE JODEN... zionisme is een gekaapt woord wat misbruikt wordt door een stelletje misplaatse geldwolven met machtswellust.
Het bashen van Putin hoort bij de campagne... er is geen enkel tastbaar bewijs voor... en ja natuurlijk heeft ook deze heer zijn min punten.. WIE in de politiek staat met schone handen.. DroneBama????? de Eu met koekjes op het Maidan plein... lever je veiligheid in voor een koekje en we ruïneren je land??????

laten we a.u,b even niet vallen voor zo iets goedkoops als racisme er is veel meer waar we ons zorgen over moeten maken... dit gaat over respect voor mensen het recht om te leven

het breekt mijn hart om dit soort gebazel over joden etc te moeten lezen... mensen de leiders in dit drama danken jullie hartelijk om de bijdrage aan het verdeel en heers en de valse beschuldigen die hun het recht zouden geven om te moorden.
KAPPEN ..geen joden haat etc... dit is mensonwaardig onrecht wat NIEMAND zou moeten steunen...
Er is NOOIT maar dan ook NOOIT een legitieme reden om mensen uit te moorden en dat is waar we het hier over hebben.

Dat dit publiek gemaakt kan worden via sites als deze is een groot goed bezoedel dat niet met dit soort kortzichtig geleuter.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-02-2015 18:50
jenne zei:
In wezen is generaliseren niet een goede gewoonte, en heel afkeurings waardig, maar waarom g v d, hoor ik mijn Joodse vrienden en ook mijn Moslim familie dan is niet met luide stem protesteren, al dat timiede gemompel lijkt op een soort goed keuring, nou ja zo komt het op mij over soms, van daar Nexus,
ik denk dat je me wel begrijpt, groet Jenne


Jenne, ik begrijp je maar al te goed. Frustratie en boosheid zijn echter geen goede uitgangspunten om eerlijk en objectief te blijven.


Om de zuiverheid van onze site te garanderen kan ik niet anders dan telkens als deze verwarring zich voor doet te reageren. Ik hoop dat je dat begrijpt. Groet, Nexus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-02-2015 18:26
In wezen is generaliseren niet een goede gewoonte, en heel afkeurings waardig, maar waarom g v d, hoor ik mijn Joodse vrienden en ook mijn Moslim familie dan is niet met luide stem protesteren, al dat timiede gemompel lijkt op een soort goed keuring, nou ja zo komt het op mij over soms, van daar Nexus,
ik denk dat je me wel begrijpt, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-02-2015 15:47
Sracerr zei:
Nexus zei:
Mensen mensen. laat je aub toch niet vangen door die eeuwige verwensingen aan het adres van ALLE joden. Generaliseren noemen wij dat. Niet elke jood is een overtuigd zionist. Er zijn zat joodse mensen die precies zien wat er gebeurt en daar al jaren tegen vechten. Het probleem is dat je die mensen zelden of nooit ziet want dat wordt angstvallig uit de journaals gehouden. De zionisten zien maar al te graag dat mensen joden gelijk schakelen aan hen, dat is hun bewezen werkende strategie die ze al vele jaren toepassen. Zo kunnen blijven schermen met de anti semitische knuppel!

Bovendien heeft geen problemen met verschillende stromingen. Waar bovendien op let is hoe die bewegingen zich manifesteren in de samenleving als geheel. En op die manifestatie hebben wij wel wat aan te merken, en niet zo'n beetje. laat je niet voor hun karretje spannen en denk na.

@Sracerr,

Wat je van Putin vind moet je natuurlijk zelf weten. Maar blijf wel bij de feiten. Dat proberen wij ook. Uit de vele stukken die het internet rijk is kun je zelf ook makkelijk filteren wat waar is en wat niet waar is. De sancties en verwensingen aan het adres van Putin zijn gebaseerd op onderbuik gevoel, er wordt door niemand ook maar één splinter bewijs geleverd voor de vele stellingen dat Rusland actief betrokken is in de strijd. Als jij die bewijzen wel kunt leveren dan zien wij van bovendien als onafhankelijk nieuwskanaal die bewijzen heel erg graag. Je kunt daar ontzettend rijk mee worden als je bewijs bezit want allee westerse inlichtingendiensten jagen op dat soort informatie om hun loze woorden eindelijk kracht bij te kunnen zetten.

Dus wij nodigen je uit eerst bewijzen te leveren voor je stelling over Rusland en Putin.

wederom Russische propaganda! Anders had je het internet niet hoeven laten vertalen naar het Nederlands. Het is duidelijk dat je niet uit Nederland vandaan komt gezien je povere taalgebruik. Succes verder.


Sracerr,

Jij stelt, dan bewijs jij ook! Pover genoeg?
Ik kijk niet alleen de plaatjes beste vriend, ik lees ook de teksten. En niet iedereen spreekt alle talen vlekkeloos lijkt mij, behalve jij dan natuurlijk! Ik vraag mij dus af wat je met dat taalargument denkt te bereiken. Laat je onomstotelijk bewijs zien, ik plaats het als het toetsbaar is.

@ Jenne, ik ben niet voorzichtig, hey, kijk eens wat ik allemaal roep op deze website! Ik wil op geen enkele wijze generaliseren. Dat is fout in mijn ogen. Ras of geloof interesseert mij niet, het gaat erom wat mensen doen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-02-2015 15:23
Nexus, ik vind dat je angstvallig voorzichtig bent in je uitspraken,
mijn idee is iets millitanter, toch ben ik en ook in mijn gevoel geen anti Semiet, maar door hun natuurlijk gegeven vanuit een minderheid, het onderlinge bevoordelen, werd er kapitaal en bezit gekweekt, wat niet helemaal eerlijk was/is, Rotschilds etc.
En de keuze van de Leiders in de Oekraine laat ik aan jouw, hun anonieme naam veranderd er niets aan dat ze allemaal een stukje van hun piemel missen.
De Engelse Theater man Frey, ontdekte op een bezoek in Wenen op eens dat hij Jood was, nouw was hij al homofille,
is nu getrouwd met zijn schandknaap van 27 jaar jonger, en neemd nu de vrijheid de gelovige mensen aan te vallen, niet Jawé natuurlijk, dat is dus onze nieuwe samenleving.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 15:16
Nexus zei:
Mensen mensen. laat je aub toch niet vangen door die eeuwige verwensingen aan het adres van ALLE joden. Generaliseren noemen wij dat. Niet elke jood is een overtuigd zionist. Er zijn zat joodse mensen die precies zien wat er gebeurt en daar al jaren tegen vechten. Het probleem is dat je die mensen zelden of nooit ziet want dat wordt angstvallig uit de journaals gehouden. De zionisten zien maar al te graag dat mensen joden gelijk schakelen aan hen, dat is hun bewezen werkende strategie die ze al vele jaren toepassen. Zo kunnen blijven schermen met de anti semitische knuppel!

Bovendien heeft geen problemen met verschillende stromingen. Waar bovendien op let is hoe die bewegingen zich manifesteren in de samenleving als geheel. En op die manifestatie hebben wij wel wat aan te merken, en niet zo'n beetje. laat je niet voor hun karretje spannen en denk na.

@Sracerr,

Wat je van Putin vind moet je natuurlijk zelf weten. Maar blijf wel bij de feiten. Dat proberen wij ook. Uit de vele stukken die het internet rijk is kun je zelf ook makkelijk filteren wat waar is en wat niet waar is. De sancties en verwensingen aan het adres van Putin zijn gebaseerd op onderbuik gevoel, er wordt door niemand ook maar één splinter bewijs geleverd voor de vele stellingen dat Rusland actief betrokken is in de strijd. Als jij die bewijzen wel kunt leveren dan zien wij van bovendien als onafhankelijk nieuwskanaal die bewijzen heel erg graag. Je kunt daar ontzettend rijk mee worden als je bewijs bezit want allee westerse inlichtingendiensten jagen op dat soort informatie om hun loze woorden eindelijk kracht bij te kunnen zetten.

Dus wij nodigen je uit eerst bewijzen te leveren voor je stelling over Rusland en Putin.

wederom Russische propaganda! Anders had je het internet niet hoeven laten vertalen naar het Nederlands. Het is duidelijk dat je niet uit Nederland vandaan komt gezien je povere taalgebruik. Succes verder.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 15:14
Nexus zei:
Mensen mensen. laat je aub toch niet vangen door die eeuwige verwensingen aan het adres van ALLE joden. Generaliseren noemen wij dat. Niet elke jood is een overtuigd zionist. Er zijn zat joodse mensen die precies zien wat er gebeurt en daar al jaren tegen vechten. Het probleem is dat je die mensen zelden of nooit ziet want dat wordt angstvallig uit de journaals gehouden. De zionisten zien maar al te graag dat mensen joden gelijk schakelen aan hen, dat is hun bewezen werkende strategie die ze al vele jaren toepassen. Zo kunnen blijven schermen met de anti semitische knuppel!

Bovendien heeft geen problemen met verschillende stromingen. Waar bovendien op let is hoe die bewegingen zich manifesteren in de samenleving als geheel. En op die manifestatie hebben wij wel wat aan te merken, en niet zo'n beetje. laat je niet voor hun karretje spannen en denk na.

@Sracerr,

Wat je van Putin vind moet je natuurlijk zelf weten. Maar blijf wel bij de feiten. Dat proberen wij ook. Uit de vele stukken die het internet rijk is kun je zelf ook makkelijk filteren wat waar is en wat niet waar is. De sancties en verwensingen aan het adres van Putin zijn gebaseerd op onderbuik gevoel, er wordt door niemand ook maar één splinter bewijs geleverd voor de vele stellingen dat Rusland actief betrokken is in de strijd. Als jij die bewijzen wel kunt leveren dan zien wij van bovendien als onafhankelijk nieuwskanaal die bewijzen heel erg graag. Je kunt daar ontzettend rijk mee worden als je bewijs bezit want allee westerse inlichtingendiensten jagen op dat soort informatie om hun loze woorden eindelijk kracht bij te kunnen zetten.

Dus wij nodigen je uit eerst bewijzen te leveren voor je stelling over Rusland en Putin.

Welterusten waar je dan ook vandaan komt met Russiche propaganda.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-02-2015 15:09
400 Amerikaanse huurlingen gesignaleerd in Oekraïene die het leger meehelpen angst en paniek te zaaien onder hen die niet willen vechten tegen de eigen bevolking en proberen te vluchten. Ze schieten op alles wat beweegt.
standartnews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-02-2015 15:07
Sracerr, neem Uw tijd en lees de geschiedenis van het uitverkoren volk, van af dat ze uit Egypte werden verbannen tot nu.
En dan de geschiedenis van de Hunnen/Kazaren tot Jood geworden, met alle mensonwaardige handelingen.
Op de VT. com staat al het één en ander te lezen !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-02-2015 14:42
Mensen mensen. laat je aub toch niet vangen door die eeuwige verwensingen aan het adres van ALLE joden. Generaliseren noemen wij dat. Niet elke jood is een overtuigd zionist. Er zijn zat joodse mensen die precies zien wat er gebeurt en daar al jaren tegen vechten. Het probleem is dat je die mensen zelden of nooit ziet want dat wordt angstvallig uit de journaals gehouden. De zionisten zien maar al te graag dat mensen joden gelijk schakelen aan hen, dat is hun bewezen werkende strategie die ze al vele jaren toepassen. Zo kunnen blijven schermen met de anti semitische knuppel!

Bovendien heeft geen problemen met verschillende stromingen. Waar bovendien op let is hoe die bewegingen zich manifesteren in de samenleving als geheel. En op die manifestatie hebben wij wel wat aan te merken, en niet zo'n beetje. laat je niet voor hun karretje spannen en denk na.

@Sracerr,

Wat je van Putin vind moet je natuurlijk zelf weten. Maar blijf wel bij de feiten. Dat proberen wij ook. Uit de vele stukken die het internet rijk is kun je zelf ook makkelijk filteren wat waar is en wat niet waar is. De sancties en verwensingen aan het adres van Putin zijn gebaseerd op onderbuik gevoel, er wordt door niemand ook maar één splinter bewijs geleverd voor de vele stellingen dat Rusland actief betrokken is in de strijd. Als jij die bewijzen wel kunt leveren dan zien wij van bovendien als onafhankelijk nieuwskanaal die bewijzen heel erg graag. Je kunt daar ontzettend rijk mee worden als je bewijs bezit want allee westerse inlichtingendiensten jagen op dat soort informatie om hun loze woorden eindelijk kracht bij te kunnen zetten.

Dus wij nodigen je uit eerst bewijzen te leveren voor je stelling over Rusland en Putin.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 14:19
vladi zei:
Sracerr zei:
Sracerr zei:
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!

"het gaat niet om joden" als je goed had gelezen zonder oplopende emoties lees je dat het de Extremistische lui zijn en niet gewone mensen zoals ook Joden. Recente geschiedenis erbij halen zonder de gehele geschiedenis in acht te nemen maakt mensen zoals jij zo ontzettend kortzichtig. succes met je geschiedenis les.


De gehele geschiedenis?? :D
Vreemdelingen zoals jij hebben we zien komen en zien gaan,
Ja wie is die vladi nou eigenlijk?

fff

en weer hebben we geen onderbouwing gekregen van je..
Sracerr

je laat je kennen.. :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 05-02-2015 13:47
Sracerr zei:
Sracerr zei:
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!

"het gaat niet om joden" als je goed had gelezen zonder oplopende emoties lees je dat het de Extremistische lui zijn en niet gewone mensen zoals ook Joden. Recente geschiedenis erbij halen zonder de gehele geschiedenis in acht te nemen maakt mensen zoals jij zo ontzettend kortzichtig. succes met je geschiedenis les.


De gehele geschiedenis?? :D
Vreemdelingen zoals jij hebben we zien komen en zien gaan,
Ja wie is die vladi nou eigenlijk?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 12:31
Sracerr zei:
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!

"het gaat niet om joden" als je goed had gelezen zonder oplopende emoties lees je dat het de Extremistische lui zijn en niet gewone mensen zoals ook Joden. Recente geschiedenis erbij halen zonder de gehele geschiedenis in acht te nemen maakt mensen zoals jij zo ontzettend kortzichtig. succes met je geschiedenis les.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 12:26
Wieberen Tjeerdsma zei:
Stukje journalistiek vakwerk, uitstekend geschreven. Hoe bereikt zo,n stuk een groter publiek. Wat ik mezelf afvraag is wat is nu, en hoe werkt nu precies het mechanisme, wat deze suggestieve beeldvorming van b.v. Rob Trip, initieert. Krijgt hij opdracht om op deze manier het nieuws steeds op nieuw in het daglicht te zetten van menden die partij gekozen hebben. Welke mensen zijn er voor verantwoordelijk dat kritische en goed onderbouwde tegen geluiden uit de alternatieve (meer onafhankelijke) media niet doordringen op onze nieuwskanalen. Op een gegeven moment moeten mensen die dit stelselmatig tegenhouden toch aangewezen kunnen worden.

Dag Wieberen: ook al zouden deze mensen worden aangewezen maakt het denk ik geen verschil. De verantwoordelijkheid kun je alleen doorzien met een open mind en zonder angst en vooroordelen de wereld in kijken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 12:20
vladi zei:
Sracerr zei:
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!


zei de ruimdenkende.
maak je jezelf niet zo belachelijk vreemdeling,

bedankt nog voor de voorbeelden waar om gevraagd werd.
may the force be with you :lol:

fff

Vreemdeling? haha zegt iemand met de naam Vladi!.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 12:19
Spring zei:
Sracerr zei:
Spring zei:
als ze het een internationaal conflict noemen hebben denkthetwesten het "recht"om internationaal in te grijpen.

Het westen blijft om de heute brij heen draaien.
hier weer bewijs dat burgers ombrengen BEWUST

WEER OP HOMRADSKE TV VAN GESUBSIDIEERD DOOR ONZE CENTEN

www.globalresearch.ca/.../
sts-their-targeting-maps-prove-it/5429115

Spring: Door wie word jij betaald?. je bent alleen maar aan het vingerwijzen maar argumenten heb je zelf niet.


vingerwijzen zonder onderbouwing? ik doe niet anders dan onderbouwing geven waar is die van jou?
hier nog een onderbouwing

slavyangrad.org/.../...

nu de beurt om jouw beschuldigingen te onderbouwen.

Lekker makkelijk een link neerzetten. Heb je ZELF ook wel eens nagedacht?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 10:57
Wieberen Tjeerdsma zei:
Stukje journalistiek vakwerk, uitstekend geschreven. Hoe bereikt zo,n stuk een groter publiek. Wat ik mezelf afvraag is wat is nu, en hoe werkt nu precies het mechanisme, wat deze suggestieve beeldvorming van b.v. Rob Trip, initieert. Krijgt hij opdracht om op deze manier het nieuws steeds op nieuw in het daglicht te zetten van menden die partij gekozen hebben. Welke mensen zijn er voor verantwoordelijk dat kritische en goed onderbouwde tegen geluiden uit de alternatieve (meer onafhankelijke) media niet doordringen op onze nieuwskanalen. Op een gegeven moment moeten mensen die dit stelselmatig tegenhouden toch aangewezen kunnen worden.

Hoe het kan gebeuren is vrij simpel de kranten en media zijn van 3 grote corporaties er is vrijwel geen onafhankelijke media meer. Ruper Murdoch is een van de overkopers momenteel.. een die al berucht is.
hier een journalist die het niet meer kon aanzien dat hij leugens moest verkopen. Journalisten zijn GEKOCHT
Lees gekauffte Journalisten
Udo Ulfkotte
www.youtube.com/watch?v=lm4OUcfiM-8


Het groter publiek kunnen we bereiken door het gewoon te delen en er over te praten als er mensen de msm na -wauwelen begin ik er gewoon over "weet je al dat..." Het is niet makkelijk mensen worden eerst boos... maar goed ze raken even hun zekerheid kwijt deze zal plaat moeten maken voor een nieuwe zekerheid een dat we van pers en overheden niets te verwachten hebben ...
Ik plak overal linkjes op blogjes en deel het in mijn e-mail kring. Facebook haalt vaak dingen weg.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 10:45
Sracerr zei:
Spring zei:
als ze het een internationaal conflict noemen hebben denkthetwesten het "recht"om internationaal in te grijpen.

Het westen blijft om de heute brij heen draaien.
hier weer bewijs dat burgers ombrengen BEWUST

WEER OP HOMRADSKE TV VAN GESUBSIDIEERD DOOR ONZE CENTEN

www.globalresearch.ca/.../
sts-their-targeting-maps-prove-it/5429115

Spring: Door wie word jij betaald?. je bent alleen maar aan het vingerwijzen maar argumenten heb je zelf niet.


vingerwijzen zonder onderbouwing? ik doe niet anders dan onderbouwing geven waar is die van jou?
hier nog een onderbouwing

slavyangrad.org/.../...

nu de beurt om jouw beschuldigingen te onderbouwen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 05-02-2015 10:44
Sracerr zei:
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!


zei de ruimdenkende.
maak je jezelf niet zo belachelijk vreemdeling,

bedankt nog voor de voorbeelden waar om gevraagd werd.
may the force be with you :lol:

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 10:40
Spring zei:
als ze het een internationaal conflict noemen hebben denkthetwesten het "recht"om internationaal in te grijpen.

Het westen blijft om de heute brij heen draaien.
hier weer bewijs dat burgers ombrengen BEWUST

WEER OP HOMRADSKE TV VAN GESUBSIDIEERD DOOR ONZE CENTEN

www.globalresearch.ca/.../
sts-their-targeting-maps-prove-it/5429115

Spring: Door wie word jij betaald?. je bent alleen maar aan het vingerwijzen maar argumenten heb je zelf niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-02-2015 10:37
Sracerr zei:
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!


dat is geen antwoord. ;-)
Ik heb er wel een voor jou
even kijken of het plakt..
nato expansion :


hier een stukje recente geschiedenis voor jou.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 05-02-2015 09:44
Spring zei:
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?

Leer dan eerst maar eens de geschiedenis! en doe niet zo kortzichtig!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Wieberen Tjeerdsma 05-02-2015 07:26
Stukje journalistiek vakwerk, uitstekend geschreven. Hoe bereikt zo,n stuk een groter publiek. Wat ik mezelf afvraag is wat is nu, en hoe werkt nu precies het mechanisme, wat deze suggestieve beeldvorming van b.v. Rob Trip, initieert. Krijgt hij opdracht om op deze manier het nieuws steeds op nieuw in het daglicht te zetten van menden die partij gekozen hebben. Welke mensen zijn er voor verantwoordelijk dat kritische en goed onderbouwde tegen geluiden uit de alternatieve (meer onafhankelijke) media niet doordringen op onze nieuwskanalen. Op een gegeven moment moeten mensen die dit stelselmatig tegenhouden toch aangewezen kunnen worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 23:14
vladi zei:
jenne zei:
We belanden nu in een geheel nieuw tijdperk, de Oekraïne de Zionistische Fasisten vragen de andere landen om hulp, alsof zij worden aangevallen, de leugen is bijna te groot om niet te worden onderkend als leugen, maar helaas het spel wordt door de MEDIA mee gespeeld, we huppelen zo een grote oorlog in, wat een macht hebben deze lieden Zionisten pseudo Joden/Kazaren opgebouwd, hoop dat Putin een antwoord heeft, ze zijn zo sluw, en de massa is zo dom !!!


de massa is niet dom.
de massa is geconditioneerd.(boiling the frog,kicking the can down the street)

even the most elected (Jenne) will be decieved,
and those who don't will be ridiculed.

fearporn en afleiding vind ik het allemaal.

fff


Ik zou het helemaal niet erg vinden om dit ook zo te kunnen zien, twijfelen twijfelen, groet !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 04-02-2015 23:12
Het wordt nog gekker... Cameron en cyberwar mediamania

deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 04-02-2015 23:05
Als we het Ukraine verhaal nu eens even loskoppelen van joden etc.... dan blijven we dichter bij waar het omgaat.
Dit is geopolitiek.... dit gaat om stompzinnige macht aangemoedigd door het Empire van Chaos... er is al jaren naar toegewerkt om daar de nato door de keel te duwen. .niet omdat we zo graag de Ukraine steunen maar gewoon omdat we dan militair dichter op de lip van Rusland zitten .
Rusland heeft zich in de ogen van US te zelfstandig en te machtig ontwikkelt dit is een manier om de concurrentie uit te schakelen.... de super globalisatie waar alles US eigendom is .. wie zich niet onderwerpt kan op chaos rekenen... daarbij is Rusland natuurlijk ook een deur naar China want ja de US leeft in de waan dat het zich alles kan veroorloven.

Olly B heeft dat goed bekeken... wij zitten met de schade van de sancties en hun harken meer geld binnen.. US daagt een echte oorlog uit op Europees grondgebied terwijl Olly lekker met een wijntje op zijn monitor kijkt hoe Europa ten gronde gaat want ja een EU is natuurlijk ook een machtsblok wat makkelijk te sterk wordt... oorlogje hier oorlogje daar zo komt de US splintert wel door de economische winter.
En DAT Jenne heeft niets maar helemaal niets met joden te maken alleen met geestelijk gestoorde machtswellustelingen die we door de eeuwen heen hebben zien passeren .. onze geschiedenis boeken staan er bol van van Djengis Kahn tot Ceasar noem ze maar op, steeds opnieuw is er wel een grapjurk die de aarde wil veroveren en de voorgangers genoemd waren beslist geen joden of zionisten de laatste waren toen nog niet eens uitgevonden.
Macht , godsdienstwaanzin, hebzucht en grootheidswaan zijn altijd de drijfveren.. die zijn ras loos en zonder echte ideologie... het is altijd de waan van de volgende groep idioten die het paradijs weer verstoren.
Inderdaad er staat ons nog veel te wachten maar gelukkig dringt het steeds meer tot mensen door dat ze aan alle kanten bedrogen worden zelfs door hun eigen leiders.
Hopelijk worden genoeg mensen wakker on het tij te keren...
in Ukraine sturen vrouwen hun zonen en mannen naar Rusland om ze te beschermen tegen dit stelletje US pionnen. wordt moeilijk vechten als er geen soldaten zijn.
Er dreigt inmiddels een tweede Maidan... en die gaat tegen Poroshenko want meneer Jatz wil meer oorlog en meer macht.. een interne troonstrijd . er blijft straks geen land meer over dat niet in chaos is... leve US.... het schandalige is dat het altijd en eeuwig de gewone mensen zijn die slachtoffer worden...
waarom hebben we geen methode om de oorlogszuchtige haantjes in een boksring te zetten kunnen ze elkaar afslachten in plaats van de burgers.. wie dan overblijft gaat meteen voor opname naar een psychiatrische inrichting .
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 04-02-2015 22:32
jenne zei:
We belanden nu in een geheel nieuw tijdperk, de Oekraïne de Zionistische Fasisten vragen de andere landen om hulp, alsof zij worden aangevallen, de leugen is bijna te groot om niet te worden onderkend als leugen, maar helaas het spel wordt door de MEDIA mee gespeeld, we huppelen zo een grote oorlog in, wat een macht hebben deze lieden Zionisten pseudo Joden/Kazaren opgebouwd, hoop dat Putin een antwoord heeft, ze zijn zo sluw, en de massa is zo dom !!!


de massa is niet dom.
de massa is geconditioneerd.(boiling the frog,kicking the can down the street)

even the most elected (Jenne) will be decieved,
and those who don't will be ridiculed.

fearporn en afleiding vind ik het allemaal.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 22:19
We belanden nu in een geheel nieuw tijdperk, de Oekraïne de Zionistische Fasisten vragen de andere landen om hulp, alsof zij worden aangevallen, de leugen is bijna te groot om niet te worden onderkend als leugen, maar helaas het spel wordt door de MEDIA mee gespeeld, we huppelen zo een grote oorlog in, wat een macht hebben deze lieden Zionisten pseudo Joden/Kazaren opgebouwd, hoop dat Putin een antwoord heeft, ze zijn zo sluw, en de massa is zo dom !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 20:14
vladi zei:
jenne zei:
Nexus zei:
Olaf Koens stookt het vuur op in de Oekraine met de volgende kop. Precies wat ik al verwachtte, vandaar ook dit artikel.
volkskrant.nl/.../...

mail, twitter, Facebook deze vreselijke commerciële leugenaar en laat hem weten dat je het niet eens bent met zijn oorlogsretoriek. De man moet uit zijn functie gezet worden!Deze Journalist heeft zijn ziel aan de duivel verkocht, zal slecht aflopen met hem, bijvoorbeeld spontane zelfontbranding, je ziet het niet aan hem maar hij is volkome psychopaat, bezeten door de leugen !!!


wat je ziet het niet aan hem??
ik zie het wel.

fff

jup echt wel
Jenne: :lol:
spontane zelfontbranding
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 04-02-2015 19:42
jenne zei:
Nexus zei:
Olaf Koens stookt het vuur op in de Oekraine met de volgende kop. Precies wat ik al verwachtte, vandaar ook dit artikel.
volkskrant.nl/.../...

mail, twitter, Facebook deze vreselijke commerciële leugenaar en laat hem weten dat je het niet eens bent met zijn oorlogsretoriek. De man moet uit zijn functie gezet worden!Deze Journalist heeft zijn ziel aan de duivel verkocht, zal slecht aflopen met hem, bijvoorbeeld spontane zelfontbranding, je ziet het niet aan hem maar hij is volkome psychopaat, bezeten door de leugen !!!


wat je ziet het niet aan hem??
ik zie het wel.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 18:12
Nexus zei:
Olaf Koens stookt het vuur op in de Oekraine met de volgende kop. Precies wat ik al verwachtte, vandaar ook dit artikel.
volkskrant.nl/.../...

mail, twitter, Facebook deze vreselijke commerciële leugenaar en laat hem weten dat je het niet eens bent met zijn oorlogsretoriek. De man moet uit zijn functie gezet worden!


www.globalresearch.ca/.../5429304
Here openly I put it. It is fascism, ordinary fascism.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 18:08
Nexus zei:
Olaf Koens stookt het vuur op in de Oekraine met de volgende kop. Precies wat ik al verwachtte, vandaar ook dit artikel.
volkskrant.nl/.../...

mail, twitter, Facebook deze vreselijke commerciële leugenaar en laat hem weten dat je het niet eens bent met zijn oorlogsretoriek. De man moet uit zijn functie gezet worden!Deze Journalist heeft zijn ziel aan de duivel verkocht, zal slecht aflopen met hem, bijvoorbeeld spontane zelfontbranding, je ziet het niet aan hem maar hij is volkome psychopaat, bezeten door de leugen !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-02-2015 17:54
Olaf Koens stookt het vuur op in de Oekraine met de volgende kop. Precies wat ik al verwachtte, vandaar ook dit artikel.
volkskrant.nl/.../...

mail, twitter, Facebook deze vreselijke commerciële leugenaar en laat hem weten dat je het niet eens bent met zijn oorlogsretoriek. De man moet uit zijn functie gezet worden!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 17:04
Ixie zei:
jenne zei:
Het zijn zulke boeven, Obama al zielig kijkend, over de levend verbrande Jordaanse piloot, nou ze zijn niet te tellen het aantal mensen levend verbrand door de USA HERO'S en hun President, Begon in Viet Nam en eindigde in Iraque met hun Napalm bommen, meer als een millioen mensen.


Kijk deze mensen eens op de foto...vooral die op de voorste rij meer naar links....

www.google.nl/.../

Ixie hoe dit op te lossen, het zijn zieke masochisten, ze staan bij de erfenis gelaten door hun voorvaderen, schorum !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 04-02-2015 16:07
jenne zei:
Het zijn zulke boeven, Obama al zielig kijkend, over de levend verbrande Jordaanse piloot, nou ze zijn niet te tellen het aantal mensen levend verbrand door de USA HERO'S en hun President, Begon in Viet Nam en eindigde in Iraque met hun Napalm bommen, meer als een millioen mensen.


Kijk deze mensen eens op de foto...vooral die op de voorste rij meer naar links....

www.google.nl/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 04-02-2015 16:03
Spring zei:
Ixie zei:
BEELD 2 vorig artikel..... HOORT NIET THUIS BIJ HET ARTIKEL..op deze site......OF JUIST TOCH?

Ben benieuwd of ik nu na 3x vragen een antwoord krijg....Maar ergens ook goed niet meer afhankelijk zijn van antwoorden...en daardoor zelf op zoek moeten gaan of mijn intuïtie me een streek leverde.....laat me immers zien dat mijn intuïtie weer begint te werken zoals die moet horen te werken...Beeld vóór taal intuïtie vóór ratio...bewustzijn is geen informatie..... ..Wellicht al een stukje de indoctrinatie voorbij die we leven zijn gaan noemen

Waarom zetten jullie zo een pamplet bij een artikel met de titel Adieu Elite...om vervolgens met verdraaide Elite mantra's aan te komen.......parasieten daar bedoelt men het volk mee...en niet de elite....

hartelijk dank voor een antwoord...

groet Ixie

new speak!
goed punt hoor en goed speurwerk speurneus! :lol:

Nexus doe maar ander plaatje..?


Spring ....is intuïtie...en intuïtie is krachtig sneller dan ratio....Ratio is enkel een gereedschap/hulpmiddel om op te speuren of (mijn) intuïtie me geen streek leverde...Is mooi en zwaar tegelijk...die intuïtie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 15:26
Sracerr zei:
Nexus zei:
Spring zei:
MAAR

ondertussen is gebleken dat we een journalist in het zonnetje kunnen zetten VOORALSNOG

David Jan Godfroid deze is voor jou! Blijf ze rectificeren!


Dat heeft David Jan zeker verdiend.

We zien en horen hem te weinig. tot nu toe Top vent!

een die nog weet hoe het hoort het vastleggen van de daden van de mens Topper vande week is David Jan!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 15:24
Sracerr zei:
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..

wow zoveel onzin heb ik nog nooit bij elkaar gezien, best knap.
"Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden"

Wat vind je dan wel niet van Obama en zijn vrienden..
---
in oekraine horen wel degelijk russen thuis het is een allegaartje van vanalles daar altijd zo geweest.
--
het gaat niet om joden maar om maffia en foute politieke bewegingen.
---
Rusland en landjepik,
mag ik even voorbeelden?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 15:17
jenne zei:
Spring zei:
jenne zei:
Zijn deze artikelen nog wel zinvol.
In deze waanzinnige wereld, waar de mensen op veel plaatsen gewoon hun leven wordt afgenomen, waar ze om geen reden worden afgeslacht misbruikt.
We weten allemaal wie daar achter zit, de Zionisten met hun Joodse aanhang, de Kazaren zijn terug.
Ze hebben nu Israel, USA, en de Oekraïne en deels Georgia in handen, hoe hebben wij dit laten gebeuren.
Ze hebben ons allemaal een dikke pannekoek van anti semietisme voor de ogen geklapt.
Het is tijd dit te onder kennen, en de vijanden van ons de mensheid, overboord te gooien.
De Nederlandse regering incluis de Media zijn vijanden van het Nederlandse volk, dus opsodemieteren.
Laten we daar eens mee beginnen beste NEXUS !!!zionisme is een gekaapte politieke beweging , heeft niets met joden te maken. elke niet joodse opperschurk is er bij aangesloten en welkom. Joden hangen de torah aan en judaism .
jews against zionisme
www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

www.youtube.com/watch?v=wNLJY-x1ssc

Zij zijn zeker niet de vijand. En Jenne als jij dit nu beseft
zijn de wonderen de wereld niet uit! :lol:
Je hebt je geest geopend voor de waarheid.

"and you will know the truth, and the truth will set you free.”

Nou laat jij je maar lekker brain fu..en door ze.
Lees en denk het Zionisme komt voort uit het Jodendom !
Het is één pot nat, ze profiteren er allemaal van.
Een enkeling die zich verzet, maar het gros gaat gewoon mee.
Ik ben zeker geen anti-semiet, maar ze doen het nu echt helemaal verkeerd, ze willen door macht zich zeker stellen, maar ze zullen weer een hoge prijs gaan betalen.
En dat Zionisten geen Joden zouden zijn is pertinent fout!
De Moslims spelen het zelfde spel met ons, en we blijven maar opschikken, mijn grootmoeder zij altijd je kunt ze wel voor de kop kijken maar niet er in.
Wij blijven aardig en naïf, en dat wordt onze ondergang!!!

zionisten zijn geen joden, zionisme is een politieke beweging. Een waar elke schurk welkom is. Maaar kennelijk doorzie jij nog niet het spel van verdeel heers en psy ops. De moslims spelen geen spel.
De elite speelt een spel de bankiers spelen een spel, financieren alles wat slecht is en creëren foute takken van extremisme, gladio's etcetera.EN JIJ LAAT JE BESPELEN.

Mag ik zeggen sufferd?

Snap out of it
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 15:10
Ixie zei:
BEELD 2 vorig artikel..... HOORT NIET THUIS BIJ HET ARTIKEL..op deze site......OF JUIST TOCH?

Ben benieuwd of ik nu na 3x vragen een antwoord krijg....Maar ergens ook goed niet meer afhankelijk zijn van antwoorden...en daardoor zelf op zoek moeten gaan of mijn intuïtie me een streek leverde.....laat me immers zien dat mijn intuïtie weer begint te werken zoals die moet horen te werken...Beeld vóór taal intuïtie vóór ratio...bewustzijn is geen informatie..... ..Wellicht al een stukje de indoctrinatie voorbij die we leven zijn gaan noemen

Waarom zetten jullie zo een pamplet bij een artikel met de titel Adieu Elite...om vervolgens met verdraaide Elite mantra's aan te komen.......parasieten daar bedoelt men het volk mee...en niet de elite....

hartelijk dank voor een antwoord...

groet Ixie

new speak!
goed punt hoor en goed speurwerk speurneus! :lol:

Nexus doe maar ander plaatje..?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 04-02-2015 13:23
Beeld 2 vorig artikel is deze spreuk

no-society-ever-thrived-because-it-had-a-l arge-and-growing-class-of-parasites-living-off-tho se-who-produce-thomas-sowell

Van dit figuur Thomas Sowell

Citaat:
Hij verdedigt ook de internering van Japanse burgers tijdens de Tweede Wereldoorlog en de huidige profilering van terroristen en steunt het idee van een "rechtvaardige oorlog", zoals hij de oorlog in Irak noemt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 04-02-2015 13:19
BEELD 2 vorig artikel..... HOORT NIET THUIS BIJ HET ARTIKEL..op deze site......OF JUIST TOCH?

Ben benieuwd of ik nu na 3x vragen een antwoord krijg....Maar ergens ook goed niet meer afhankelijk zijn van antwoorden...en daardoor zelf op zoek moeten gaan of mijn intuïtie me een streek leverde.....laat me immers zien dat mijn intuïtie weer begint te werken zoals die moet horen te werken...Beeld vóór taal intuïtie vóór ratio...bewustzijn is geen informatie..... ..Wellicht al een stukje de indoctrinatie voorbij die we leven zijn gaan noemen

Waarom zetten jullie zo een pamplet bij een artikel met de titel Adieu Elite...om vervolgens met verdraaide Elite mantra's aan te komen.......parasieten daar bedoelt men het volk mee...en niet de elite....

hartelijk dank voor een antwoord...

groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 12:10
Het zijn zulke boeven, Obama al zielig kijkend, over de levend verbrande Jordaanse piloot, nou ze zijn niet te tellen het aantal mensen levend verbrand door de USA HERO'S en hun President, Begon in Viet Nam en eindigde in Iraque met hun Napalm bommen, meer als een millioen mensen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Hot Burmees 04-02-2015 11:59
Zo er wordt met Fosfor gewerkt, dat is verboden, what ever,
Zelden zulke duidelijke foto's gezien van fosfor gebruik.

Donetsk republic says Ukrainian army used phosphorus bombs in attack on Donetsk airport
itar-tass.com/en/world/771691
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 04-02-2015 11:51
Nexus zei:
Spring zei:
MAAR

ondertussen is gebleken dat we een journalist in het zonnetje kunnen zetten VOORALSNOG

David Jan Godfroid deze is voor jou! Blijf ze rectificeren!


Dat heeft David Jan zeker verdiend.

We zien en horen hem te weinig. tot nu toe Top vent!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sracerr 04-02-2015 11:46
Alsof Maffiosi en moordenaar Putin een lekkere vent is zeg!, met zijn criminele vrinden. Wanneer ziet iedereen nu eens in dat gewone burgers tussen het machtsspel in zitten. Religieuze knakkers maken altijd oorlog omdat hun religie vrede preekt in woorden en de tegenovergestelde daden doen. Het is triest voor de Russen in Oekraïne maar daar horen ze niet thuis, wel in Rusland, is trouwens een land wat groot genoeg is. Maar ja Rusland speelt al eeuwen met plezier oorlogje en landje pik, net zoals Europa en later de VS, onder leiding van de extremistische Orthodoxe Joden. (Joodse lobby) Mensen veel sterkte nog in de toekomst. Vrijheid bestaat niet alleen oorlog, intimidatie en achterbaksheid..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 10:31
Spring zei:
jenne zei:
Zijn deze artikelen nog wel zinvol.
In deze waanzinnige wereld, waar de mensen op veel plaatsen gewoon hun leven wordt afgenomen, waar ze om geen reden worden afgeslacht misbruikt.
We weten allemaal wie daar achter zit, de Zionisten met hun Joodse aanhang, de Kazaren zijn terug.
Ze hebben nu Israel, USA, en de Oekraïne en deels Georgia in handen, hoe hebben wij dit laten gebeuren.
Ze hebben ons allemaal een dikke pannekoek van anti semietisme voor de ogen geklapt.
Het is tijd dit te onder kennen, en de vijanden van ons de mensheid, overboord te gooien.
De Nederlandse regering incluis de Media zijn vijanden van het Nederlandse volk, dus opsodemieteren.
Laten we daar eens mee beginnen beste NEXUS !!!zionisme is een gekaapte politieke beweging , heeft niets met joden te maken. elke niet joodse opperschurk is er bij aangesloten en welkom. Joden hangen de torah aan en judaism .
jews against zionisme
www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

www.youtube.com/watch?v=wNLJY-x1ssc

Zij zijn zeker niet de vijand. En Jenne als jij dit nu beseft
zijn de wonderen de wereld niet uit! :lol:
Je hebt je geest geopend voor de waarheid.

"and you will know the truth, and the truth will set you free.”

Nou laat jij je maar lekker brain fu..en door ze.
Lees en denk het Zionisme komt voort uit het Jodendom !
Het is één pot nat, ze profiteren er allemaal van.
Een enkeling die zich verzet, maar het gros gaat gewoon mee.
Ik ben zeker geen anti-semiet, maar ze doen het nu echt helemaal verkeerd, ze willen door macht zich zeker stellen, maar ze zullen weer een hoge prijs gaan betalen.
En dat Zionisten geen Joden zouden zijn is pertinent fout!
De Moslims spelen het zelfde spel met ons, en we blijven maar opschikken, mijn grootmoeder zij altijd je kunt ze wel voor de kop kijken maar niet er in.
Wij blijven aardig en naïf, en dat wordt onze ondergang!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 04-02-2015 10:04
jenne zei:
Zijn deze artikelen nog wel zinvol.
In deze waanzinnige wereld, waar de mensen op veel plaatsen gewoon hun leven wordt afgenomen, waar ze om geen reden worden afgeslacht misbruikt.
We weten allemaal wie daar achter zit, de Zionisten met hun Joodse aanhang, de Kazaren zijn terug.
Ze hebben nu Israel, USA, en de Oekraïne en deels Georgia in handen, hoe hebben wij dit laten gebeuren.
Ze hebben ons allemaal een dikke pannekoek van anti semietisme voor de ogen geklapt.
Het is tijd dit te onder kennen, en de vijanden van ons de mensheid, overboord te gooien.
De Nederlandse regering incluis de Media zijn vijanden van het Nederlandse volk, dus opsodemieteren.
Laten we daar eens mee beginnen beste NEXUS !!!zionisme is een gekaapte politieke beweging , heeft niets met joden te maken. elke niet joodse opperschurk is er bij aangesloten en welkom. Joden hangen de torah aan en judaism .
jews against zionisme
www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

www.youtube.com/watch?v=wNLJY-x1ssc

Zij zijn zeker niet de vijand. En Jenne als jij dit nu beseft
zijn de wonderen de wereld niet uit! :lol:
Je hebt je geest geopend voor de waarheid.

"and you will know the truth, and the truth will set you free.”
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 09:21
maup zei:
wacht even!!!!!!

de beelden van die tanks zijn van vorig jaar oktober
moet je wel even vermelden vind ik


MAUP, ga even lekker het artikel over de nieuwe Kazaren lezen op de Veteran to Day . com
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 04-02-2015 09:18
Zijn deze artikelen nog wel zinvol.
In deze waanzinnige wereld, waar de mensen op veel plaatsen gewoon hun leven wordt afgenomen, waar ze om geen reden worden afgeslacht misbruikt.
We weten allemaal wie daar achter zit, de Zionisten met hun Joodse aanhang, de Kazaren zijn terug.
Ze hebben nu Israel, USA, en de Oekraïne en deels Georgia in handen, hoe hebben wij dit laten gebeuren.
Ze hebben ons allemaal een dikke pannekoek van anti semietisme voor de ogen geklapt.
Het is tijd dit te onder kennen, en de vijanden van ons de mensheid, overboord te gooien.
De Nederlandse regering incluis de Media zijn vijanden van het Nederlandse volk, dus opsodemieteren.
Laten we daar eens mee beginnen beste NEXUS !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 03-02-2015 22:14
maup zei:
wacht even!!!!!!

de beelden van die tanks zijn van vorig jaar oktober
moet je wel even vermelden vind ik

Kun je nagaan hoe lang de VS al wapens leveren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# maup 03-02-2015 21:20
wacht even!!!!!!

de beelden van die tanks zijn van vorig jaar oktober
moet je wel even vermelden vind ik
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Alfeus 03-02-2015 21:15
trein rijdt in westelijke richting (zon in de rug van de filmer)
klopt dus niet. Trein rijd niet naar oosten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 03-02-2015 19:12
Spring zei:
MAAR

ondertussen is gebleken dat we een journalist in het zonnetje kunnen zetten VOORALSNOG

David Jan Godfroid deze is voor jou! Blijf ze rectificeren!


Dat heeft David Jan zeker verdiend.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 03-02-2015 17:54
En voor het NOS hournaal

Helaas..


Ik verzoek ze toch aan de code van Bordeux te gaan voldoen,
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 03-02-2015 17:49
MAAR

ondertussen is gebleken dat we een journalist in het zonnetje kunnen zetten VOORALSNOG

David Jan Godfroid deze is voor jou! Blijf ze rectificeren!

Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 03-02-2015 17:32
als ze het een internationaal conflict noemen hebben denkthetwesten het "recht"om internationaal in te grijpen.

Het westen blijft om de heute brij heen draaien.
hier weer bewijs dat burgers ombrengen BEWUST

WEER OP HOMRADSKE TV VAN GESUBSIDIEERD DOOR ONZE CENTEN

www.globalresearch.ca/.../
sts-their-targeting-maps-prove-it/5429115
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen