nieuws censuurDe westerse media zwijgen in alle toonaarden over de veelvuldige overtredingen van het Oekraïense leger onder leiding van Poroshenko. De afgelopen 24 uur heeft het leger van Oekraïne gebieden van de zelfstandige republiek Donetz gebombardeerd en gaat daarin zo ver dat ze zelfs ziekenhuizen en kleuterscholen bestoken. De OVSE doet wederom alsof hun neus bloedt en positioneert zich daarmee als de zoveelste organisatie die liever liegen en rijk worden dan de waarheid vertellen.

Dat zionistische invloeden ook hier hun werk doen is overduidelijk. Bekijk de tactiek van het Oekraïense leger, gelijk aan de tactiek die Hitler toepaste toen hij Polen binnen viel. Stuur een kleine eenheid op weg, laat die eenheid je eigen troepen bestoken en roep dan dat je aangevallen wordt waarmee de bombardementen op de separatisten gerechtvaardigd is. Dezelfde tactiek werd door de haviken in de VS toegepast om de War on Terror te beginnen toen zij de twin towers van het WTC neerhaalden. De truc werd ook gebruikt om de Vietnam oorlog te beginnen.

Westerse leiders weten precies wat er aan de hand is en weten ook dat Poroshenko al vanaf het begin van het Minsk akkoord zich nergens aan houdt en regelmatig beschietingen laat uitvoeren.

Op 21 april zond Canal plus een programma uit, een week met de president op stap. Tijdens de opnames komt Hollande een meeting binnen en het gesprek begint over Oekraïne. Een raadsman van Hollande vertelt Hollande dat in tegenstelling wat de mainstream media op journaals en in kranten laat weten, het niet de separatisten zijn die het Minsk akkoord steeds schenden maar Oekraïne. Daar zijn zelfs beelden van.

Als Hollande dit weet, als onderhandelaar van het Minsk akkoord, dan weten Merkel en alle andere westerse leiders dit ook. Waarom wordt dit dan niet medegedeeld via de media? Waar is de NOS? Waar is het RTL4 journaal? Waar is Nieuwsuur en alle andere programma’s die via mainstream hun leugens mogen verkondigen?

Hoeveel bewijs moeten jullie krijgen om overtuigd te raken van het feit dat alles wat er verteld wordt rond Oekraïne en de afvallige gebieden die simpelweg niet onder nazi vlag willen leven, keiharde leugens zijn? Wordt het niet eens tijd onze media aan de tand te voelen?

In de verstreken tijd vanaf het begin van dit conflict wordt door westerse media keer op keer verslag gedaan van Russische troepen die actief zijn in de opstandige gebieden. Ze zouden zware wapens leveren en trainers. Hoe is het mogelijk dat alle westerse inlichtingendiensten met al hun satellieten, AWACS, drones en ander spionagetuig geen één stukje bewijs kunnen leveren van wat ze al maandenlang stellen?

Ongetwijfeld zullen nu een paar mensen roepen, maar daar is toch al lang bewijs voor geleverd. Correctie beste vrienden, men heeft geprobeerd oude beelden in deze tijd te plaatsen om de aanwezigheid van Russische troepen te bewijzen. Helaas was het knip en plakwerk zo slecht dat zelfs de meest ongetrainde lezer snel kon zien dat het hier ging om doelmatige vervalsingen. Alles wat tot nu toe werd aangeleverd als bewijs is door westerse inlichtingendiensten afgewezen. Het was zo slecht gedaan dat ze door de mand zouden vallen als ze het vermeende bewijs officieel zouden verklaren.

Thierry Mariani, de voormalige minister van transport in Frankrijk en nog steeds actief in de politiek, bracht dit nieuws  naar buiten. Hij keek het programma met de president maar schonk dit niet veel aandacht omdat hij weet dat dit soort programma’s geregisseerd worden en de werkelijkheid meestal voorbij schieten. Af en toe gebeurt het dan dat een microfoon niet op tijd uit wordt gezet en dat is precies wat er hier gebeurde.

"I was watching this broadcast out of the corner of my eye, because more often than not these are just staged shoots, but as often happens during such filming, the director simply forgot to turn off the sound. That's why, when President Hollande is explaining that there are problems in Ukraine, it is plainly visible on the video," said Mariani.  

"And then Jacques Audibert says to him that nevertheless, there is confirmation that Ukrainians are breaking the ceasefire, and then you see the irritation on Hollande's face, before the camera cuts away."     

Op de vraag waarom de Franse media een ander verhaal blijft verkondigen antwoordt Mariani het volgende;

"Everybody knows that for the majority of the media in France there is good and bad, and of course, the Ukrainians are systematically portrayed as victims who never violate the ceasefire."

Vlak na dit incident werd die bewuste opname gestopt want de raadsman sprak de waarheid en dat kan natuurlijk niet. Dat past niet binnen het beleid van westerse overheden en hun militaire en financiële doctrine.

Ik verwacht dan ook geen oplossing van dit conflict. Sterker nog, de toenemende militarisering van Oekraïne onder aanvoering van de NATO, wat openlijk gebeurt en blijkbaar wel mag en kan binnen internationale wet – en regelgeving, doet mij vermoeden dat er een grootscheepse militaire actie op til staat. Is het westen nu werkelijk zo dom om te denken dat de mensen die eigen huis en haard verdedigen, net als in Vietnam, in Afghanistan, Irak, Jemen, etc. zich laten afschrikken door een legertje onwilligen, die onder dwang gerekruteerd zijn en bovendien niet willen schieten op eigen burgers?

Deze hele operatie, opgezet door westerse inlichtingendiensten in samenwerking met NATO en verschillende overheden dreigt voor het westen uit te lopen op een fiasco. Dat hebben wij eerder gezien in andere conflictsituaties die waren opgezet door het westen. Meestal verzanden ze dan in oude trucjes zoals valse vlag aanslagen die in de schoenen van de vijand worden geschoven om zodoende legitimiteit te krijgen voor acties die normaal door de bevolking zou worden verworpen. Gelukkig is één van de doelwitten van het westen Rusland en heeft Rusland één van de beste inlichtingendiensten ter wereld. Hierdoor worden dit soort valse vlag aanslagen haast onmogelijk om uit te voeren. Zie het MH-17 drama waar het westen zich met alle macht uit probeert te draaien met aantoonbare leugens, halve waarheden en doelmatige desinformatie. Zoals altijd heb je eerst de grote groep die alle gelooft wat de westerse media vertelt maar al snel volgt de informatie van het internet dat NIET gecensureerd wordt, althans, niet alle kanalen zoals Bovendien en andere alternatieve nieuwskanalen. Zodra die informatie het net bereikt zie je de steun voor de mainstream versie snel slinken. Mainstream kan haar nieuws niet onderbouwen, de alternatieve kanalen wel, zoals nu ook weer blijkt uit dit stuk.

Ik schrijf het wel vaker maar meen dit ook. De doctrines die tientallen jaren gewerkt hebben werken niet meer. Mensen worden slimmer en informeren zich beter. De Nieuwe Wereld Orde die de elite voor ogen hebben is tanende. Het is een kaartenhuis waarvan het fundament weg is. De vraag is niet of dat kaartenhuis gaat vallen maar wanneer!

Bronnen; Sputniknews, Canal plus.

Reacties   

# Ton Nuiten 16-10-2015 16:22
Alle propaganda zoals de verhalen dat Vladimir Putin indirect verantwoordelijk zou zijn voor de tragedie met de MH17, de vermeende inzet van Russische troepen in Oekraïne, is er slechts bijgesleept om enkele belangrijke feiten te verhullen: in 2006 loste Putin de laatste schulden die Rusland bij het IMF had, af waarna hij die het land uitkegelde. Tevens heeft hij de Joodse olichargen die het land tot dan toe vérder uitgeplunderd hadden, in de cel gezet dan wel het land uitgedreven. de russische Federatie is nu volkomen onafhankelijk van instellingen als het genoemde IMF. Om Putin weer onder de duim te krijgen, is men aan een leugencampagne begonnen waarbij de meest hilarische theorieën te berde zijn gebracht: Putin heeft een gesprek met een hoge Russische ambtenaar. Commentaar van de Westers-mediale jokers: "Putin speelt toneel"! Journalist heeft krantenfoto van Putin in zijn hand, kijkt naar Putin's ogen: "Putin is een kwaadwillige en onbetrouwbare man"! En minister van Defensie Hennis "schopt stennis" Plasschaert weet te vermelden dat de Russen in Syrië goed in de gaten moeten worden gehouden. Overig commentaar, "Putin en Rusland voeren propagandacampagne" en dat is a-l-l-e-s wat de Westerse media te melden hebben! Het is maar goed dat de hersencellen van de meeste van deze mediabedriegers elke dag vérder afsterven met de sneltreinvaart van een hogesnelheidslijn zodat zij er nog drie (of mogelijk vier) van over hebben; anders zouden we hen nog van boze opzet moeten beschuldigen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-09-2015 13:09
Een stukje tekst van wat er echt gebeurde.
Overestimating their strength, underestimating German strength, and knowing that France and the UK would now be forced to back them, Polish-Jewish terrorists cross the border and attack a German radio station in Silesia, Germany. It is actually the latest in a string of deliberate border instigations against Germany.

The "Poles" then broadcast a message (in Polish) urging others to take up arms and start attacking Germans. German police quickly arrive and retake the station, killing one of the Red terrorists. Jewish Red terrorists, their Polish government protectors, and their Globalist-Zionist masters have picked a fight with Germany!

Modern historians claim that the Gleiwitz incident was staged by Germans dressed as Polish terrorists. But as is the case with the Reichstag Fire conspiracy theory, they offer no evidence, (beyond a forced “confession” obtained after the war) to support this theory – a theory that ignores the outrageous and repeated pattern of provocations directed at Hitler's Germany ever since 1933, the numerous border incidents, and also Hitler’s sincere attempts to negotiate a fair resolution to the Corridor and Danzig controversies.

Voor mensen die meer willen weten over de echte geschiedenis van WO2 kunnen zich hier alvast een stukje inlezen.
www.tomatobubble.com/worldwarii.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-09-2015 12:24
Johan SC zei:
"Dat zionistische invloeden ook hier hun werk doen is overduidelijk. Bekijk de tactiek van het Oekraïense leger, gelijk aan de tactiek die Hitler toepaste toen hij Polen binnen viel."

Blijkbaar dit niet gezien:

The True reason why Hitler attacked Zionist Poland
www.youtube.com/watch?v=q3V3D1aio_U
Na de intro begint het omstreeks op 1:50

@ Johan,

Ik gebruik de officiële lezing. Ik weet dat veel niet klopt van de geschiedenis. Ik kom nog terug op deze gebeurtenissen. Ik krijg de mails van Tomatoe Bubble die er wek van maken de geschiedenis in correcte vorm weer te geven. Revisionisten dus.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Johan SC 31-08-2015 17:31
"Dat zionistische invloeden ook hier hun werk doen is overduidelijk. Bekijk de tactiek van het Oekraïense leger, gelijk aan de tactiek die Hitler toepaste toen hij Polen binnen viel."

Blijkbaar dit niet gezien:

The True reason why Hitler attacked Zionist Poland
www.youtube.com/watch?v=q3V3D1aio_U
Na de intro begint het omstreeks op 1:50
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# leon 31-08-2015 10:12
Even wat anders, weet niet waar het te plaatsen.
Heb gisteravond een film gezien, V for Vendetta, jullie misschien bekend?
Vond het wel passen voor deze site om bij de films te plaatsen misschien.

www.moviemeter.nl/film/29364
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 30-08-2015 18:08
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TSCKW2rS8_ I[/youtube]
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 29-08-2015 18:51
english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940607000669

Om maar weer eens aan te geven welke landen de echte terroristen leveren!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# bartje 29-08-2015 07:27
Voor zover mij kennis gaat probeert de VS zonder gezichtsverlies de Oekraïne te verlaten.
VS en GB leiden wel het leger op maar daarna vluchten zij incl. materiaal naar Wit Rusland od Dombass.
Voor ons in de EU word het mogelijk de winter van de waarheid.
Alle ondergrondse gasvoorraden zijn leeg, gaat het mogelijk streng vriezen dan zitten niet alleen de oekrainers in de kou maar ook de inwoners van de EU
De poppenkast met die paar soldaten NATO binnen grenzen EU stelt natuurlijk niets voor.
Simpel om Rusland aan te vallen heeft de NATO geen materiaal of denkt een ieder dat jets met een max vliegbereik 2500 km en ook nog een combat actie wat feitelijk inhoud dat deze jets 650 km bereik hebben.
Daar heb je weinig aan in Rusland door zijn grote.
De sancties zo blijkt schiet de VS/EU zich zelf op overtuigende wijze in haar eigen voet en benen.
Rusland dreigt niet met sancties maar voert een beleid van stilte en langzaam aan essentiële grondstoffen voor ons industrie niet meer te leveren.
Waardoor wij over enige tijd grote problemen gaan krijgen en niet Rusland.
De dure dollar en de sancties is een zege voor de Russische industrie die zich in ras tempo ontwikkeld en over 5 jaar juist een geduchte concurrent word in het westen.
Simpel zij hoeven niets te kopen want zij zijn de bezitters.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 28-08-2015 18:10
@ Change,

In de VS is net een wet goedgekeurd waarbij drones gebruikt mogen worden om mensen te bespieden en tevens uitgerust zijn met pepperspray en teaser en geluidswapens ( micro-straal-wapens ).
Ik heb in een grijs verleden ooit eens een verfilming gezien van een science fiction verhaal van Rohald Dahl. Nu dus werkelijkheid. Orwell is achterhaald.

Overheden die dit soort praktijken beoefenen zijn bang voor de burgers. Overheden die bang zijn voor de burgers zijn overheden die verdomde goed weten dat ze verkeerd zitten.

Hoe harder ze aan het elastiekje trekken, hoe harder ze het in hun eigen gezicht terug krijgen.

Elk nadeel heb zijn voordeel!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# change 28-08-2015 17:51
22/08/2015
Midden in de zomervakantie heeft minister Plasterk van Binnenlandse Zaken een concept-wetsvoorstel 'ter consultatie' voorgelegd waarmee de grondrechten van elke Nederlander met voeten worden getreden: de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (WIV). Als deze wet er komt, krijgen de inlichtingen- en veiligheidsdiensten AIVD en MIVD ongekende bevoegdheden om inbreuk te mogen maken op onze privacy.

Met toestemming van de minister mogen de diensten voortaan al onze communicatie bespieden en analyseren: telefoonverkeer, e-mail, websites die we bezoeken, enzovoort. Dit alles, zonder dat we ook maar ergens van worden verdacht. De gegevens worden tot wel drie jaar bewaard en kunnen worden uitgewisseld met buitenlandse geheime diensten.

De wetgever vermijdt het woord angstvallig, maar het gaat hier klip en klaar om 'massa surveillance' van het type zoals Edward Snowden dat onthulde. In plaats van ons hiertegen te beschermen, wil de Nederlandse overheid er nu zelf gebruik van kunnen maken.

Het ongericht aftappen van de communicatie van onschuldige en onverdachte burgers is echter in strijd met de Grondwet, het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten en jurisprudentie van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Ook staat het haaks op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de VN.

Alsof dit niet schokkend genoeg is, geeft Plasterk de diensten verregaande hackersbevoegdheden. Ze mogen bijvoorbeeld zonder dat jij daar weet van hebt via jouw computer een verdachte bespioneren. Wanneer jijzelf doelwit bent, kunnen de diensten op afstand camera's en microfoons in je apparatuur activeren. Dergelijke hackersactiviteiten maken systemen onveiliger, en dus een gemakkelijker doelwit voor criminelen. Maar de nieuwe wet voorziet er niet in de schade te herstellen of zelfs maar kenbaar te maken.

De Nederlandse inlichtingendiensten zijn al meermaals berispt door Nederlandse en Europese rechtscolleges wegens ongeoorloofde acties richting journalisten. Er is weinig reden aan te nemen dat ze zich met de omvangrijke nieuwe mogelijkheden opeens beter zullen gedragen. Ook al omdat het toezicht op hun activiteiten minimaal is en in handen ligt van politici, die niet boven de partijen staan en niet altijd deskundig zijn.

We roepen daarom de politieke partijen op - zeker ook zij die de woorden vrijheid en democratie in hun partijnaam hebben staan - deze wet naar de minister retour te sturen. Burgers kunnen hun mening over de wet nog tot 1 september geven op www.internetconsultatie.nl/wiv.

volkskrant.nl/.../...
freepressunlimited.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 28-08-2015 15:04
de media is in handen van de elite,die elite die empatisch onderontwikkeld is,oftewel het zaad van het kwaad.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen