putingaverussiabacktothepeopleAls je vandaag de krant open slaat, eender welke krant, zolang deze maar gelieerd is aan Reuters en andere wereldwijde persdiensten, lees je dat Vladimir Putin een gevaarlijke man is, iemand die de wereld op zijn kop heeft gezet. Klopt die stelling?

Om die vraag te beantwoorden zou eenieder zich eerst eens moeten verdiepen in de persoon Vladimir Putin.

Een jonge dame die ook op zoek was naar antwoorden heeft een eigen onderzoekje gedaan naar Vladimir Putin en dit in een ondertitelde video geplaatst. Mensen die liever geen video kijken kunnen ook de onderstaande tekst lezen. Die is vrijwel gelijk aan de ondertiteling maar heeft wat aanvullingen van onze hand. Wil je een mening hebben over deze man is het wel zo netjes eerst eens te kijken wie hij is, waar hij vandaan komt, wat zijn doelen zijn en wat hij tot nu toe betekent heeft voor het Russische volk en de rest van de wereld.

Vladimir Putin is opgegroeid in Sint Petersburg, hij had twee broers die hij nooit gezien heeft, zij waren voor zijn geboorte gestorven. Putin’s vader werd in de oorlog ( tegen Duitsland ) zwaar gewond en de dood van de twee zonen drukte een zware stempel op het sociale leven van het gezin. Ze waren niet rijk, leefden net als andere arbeiders in een klein flatje en wisten ondanks het oorlogstrauma de tering naar de nering te zetten. Dankzij zijn sport wist Putin zich staande te houden in een maatschappij die hard was voor elk mens. Het communisme bleek ook niet het beste systeem te zijn, dat heeft hij als geen ander ervaren.

In die tijd kon je spreken van een goede baan als je voor de overheid werkte. Putin had de ambitie om in het buitenland te werken en het liefst als geheim agent. Om dat te bereiken ging Putin rechten studeren. De geheime dienst trok hem zo omdat geheim agenten er alles voor over hadden hun doel te bereiken, precies wat Putin met zijn sport Judo bereikt had. Een ijzeren wil.

Putin komt uiteindelijk bij de geheime dienst en wordt in Dresden te werk gesteld. In de tussentijd begint het politieke landschap in Rusland sterk te veranderen. Perestrojka verzwakt het communistische land en mensen hebben honger. Overheidsbedrijven functioneren niet meer. Als Putin terug keert uit Dresden ziet ook hij dat het systeem gefaald heeft en zijn baan geen toekomst meer biedt. Hij gaat op zoek naar een andere baan. Niet alleen zijn eigen toekomst staat op het spel maar ook die van zijn twee kinderen. Zijn rechtenstudie kwam goed van pas want hiermee kon hij les gaan geven aan de universiteit. Een collega van Putin aan de universiteit, Anatoliy Sobschak, doet hem een aanbod voor de presidentiële administratie te werken. Niet snel daarna wordt Putin de grote baas van de FSB, de Russische geheime dienst. Wij bevinden ons dan in de laatste jaren van het Jeltsin tijdperk.

Jeltsin

Jeltsin, waarvan men zegt dat hij voortdurend dronken was, zo komt het ook over in de vele video’s die er destijds van hem gemaakt zijn, regeert als een echte dictator. Of het daadwerkelijk een drankprobleem was of dat hij gedrogeerd werd, wat ook regelmatig gesteld wordt, is in deze niet zo zeer van belang. Jeltsin was als was in de handen van de Westerse elite. Van alle kanten werd er ingewerkt en ingesproken op Jeltsin. Je land gaat kapot, je moet beginnen met privatiseren, zo komt er weer een geldstroom vrij in je land. Jeltsin geloofde het allemaal en begon in sneltreintempo met privatiseren van overheidsbedrijven. Terwijl Jeltsin de clown uit hing begonnen rijke westerse ondernemers en rijke Russische ondernemers met het ontmantelen van de rijkdommen van het enorme Rusland. Bedrijven die met noeste arbeid door burgers tot stand gekomen waren werden voor belachelijke bedragen van de hand gedaan. Het kapitaal van alle Russen kwam in duizeling wekkende vaart in handen van een klein groepje rijken die wij kennen als de oligarchen. In een paar jaar tijd hadden ze ongeveer 70% van alle overheidsbedrijven die er echt toe doen in hun macht. Te denken valt dan aan olie en gas bedrijven, wapenfabrieken etc. Het Westen juichte dit natuurlijk toe want met dit Rusland, dat gebroken en financieel incapabel was door de roof van de oligarchen, was geen partij meer voor de super natie Amerika. Grote oliebedrijven kregen zeggenschap in de olie en gasproductie en namen zoals Shell en Exon verschenen op de eens trotse raffinaderijen van de Sovjetunie. In 1993 bereikte de Sovjetunie haar dieptepunt. De Doema had Jeltsin te kennen gegeven dat zijn zogenaamde hervormingen ( privatiseringen ) slecht uitpakten voor het volk. Alleen de superrijken profiteerden daarvan. Jeltsin, toen al niet meer sterk genoeg om zich tijdens officiële verplichtingen zelf staande te houden liet tanks aanrukken om ze vervolgens op het parlementsgebouw te laten schieten.

Ondanks dit bruute geweld en de slachtoffers die bij de beschietingenvielen, reageerde het Westen NIET met sancties en werd Jeltsin niet als een gevaar gezien. Ze lieten het voor wat het was en gingen op dezelfde voet door, ze hadden er immers genoeg winst uit weten te slepen en Rusland is groot, heel groot en heeft nog veel meer dan alleen olie en gas. Daarnaast wilde het westen niet dat Rusland terug zou vallen in het communisme. Dat het westen en met name Duitsland in de vorm van Angela Merkel momenteel uiterst hypocriet reageren op Putin en zijn Rusland blijkt uit het feit dat Jeltsin naar Duitsland gehaald werd en de belangrijkste mediaprijs kreeg aangeboden wegens bijzondere verdiensten. Dank je de koekoek, het westen kon Rusland ongehinderd plunderen, als dat geen bijzondere diensten zijn? Probeer dat eens te zien in het licht van de huidige crisis in Oekraïne.

De oligarchen plunderden zo lang door totdat de overheid vrijwel failliet was. Vervolgens stelden zij voor leningen te verschaffen aan de overheid ( leningen met eerder gestolen kapitaal van de bevolking ) maar dan moest Jeltsin deze oligarchen politieke macht geven. Zo gebeurde het dat mensen die werkelijk niets voor de burgers in Rusland gedaan hadden belangrijke politieke functies kregen binnen de overheid van Jeltsin. Via de politiek zou de ontmanteling van de voormalige Sovjetunie en het leegzuigen van alle reserves een makkie worden.

Het was één van die oligarchen, Boris Beresowski, die de benoeming van Vladimir Putin ondersteunde. Een jonge man zonder enige ervaring die wellicht nog makkelijker te bewerken is dan Jeltsin die voortdurend in een roes verkeerde. Putin accepteerde de functie en liet de oligarchen, net als Jeltsin naar het Kremlin komen. De verwachtingen waren hoog gespannen. Maar Putin deed iets wat de oligarchen niet voor mogelijk gehouden hadden. Voor het oog van de lopende camera’s zei Putin dat vanaf nu er een andere wind zou waaien in het Kremlin en in Rusland.

Putin tijdens zijn redevoering;

‘ Het is in dit land vandaag de dag moeilijk te herkennen waar de bedrijven eindigen en de staat begint.’

Dit was een waarschuwing aan het adres van de oligarchen die Rusland al voor 75% in hun bezit hadden terwijl de burgerbevolking honger leed, de winkels leeg bleven en armoede voor elke normale burger een gegeven was. Dat hadden de oligarchen natuurlijk niet verwacht en begonnen hem via TV zenders die inmiddels ook in handen van de oligarchen waren, zwart te maken. Ze vonden dat ze iets van Putin te goed hadden, zij hadden hem immers aan de macht geholpen.

Putin beantwoordde de oligarchen met;

‘Beste mensen, wat jullie nu hebben mogen jullie houden. Het is fijn dat jullie mij gesteund hebben maar vanaf nu gaan jullie allemaal belastingen betalen over jullie vergaarde vermogen en ga niet proberen mij voor jullie karretje te spannen, dan laat ik jullie met rust. Ook jullie mediakanalen mogen jullie niet gebruiken om machtsspelletjes te spelen.’

Sommigen zullen nu zeggen, kijk, dat is censuur. En net hoe je dat bekijkt klopt dat. Putin wist dat de heren oligarchen mensen uit de weg lieten ruimen die het leegroven bemoeilijkten maar Putin was ook hoofd geweest van de geheime dienst FSB en had alle middelen om zichzelf te beschermen tegen de onwaarschijnlijke macht van het grote geld.

Ondanks dit gegeven begonnen de oligarchen via hun mediakanalen een anti Putin campagne. Ook westerse kranten deden gretig mee zoals de Bild en der Spiegel, etc. Ze schreven krantenkoppen met teksten zoals; Putin slaapt alleen in Paleizen met gouden bedden, Putin heeft grootheidswaanzin, etc. maar ook zaken zoals de oorlog in Tsjetsjenië, die gruwelijk geweest moet zijn werden hem voor de voeten gegooid om de bevolking tegen hem te doen keren. Putin wist echter via zijn geheime diensten wie de dikste vinger in de pap had in die oorlog, dat waren net de oligarchen die er een bloeiende wapenhandel hadden lopen. Een generaal die verhaal kwam halen verongelukte enkele dagen met zijn helikopter. Beresowski was woedend en zei tegen de legerleiding, wat hebben jullie gedaan, dit was een bloeiende handel. Natuurlijk wordt er geschoten maar hey, zaken zijn zaken nietwaar! Putin greep meteen in. Iemand die mij in de weg loopt die vliegt eruit. Beresowski werd opgedragen zijn aandelen van alle voormalige staatsbedrijven in te leveren en te vertrekken.

Ondanks alle kennis die zowel de Russen als ook het Westen van Beresowski hadden, dat hij een rücksichtslose crimineel is die enkel op winstbejag uit is ten koste van vele mensenlevens, kreeg Beresowski in Westerse kranten en nieuwskanalen ruime aandacht en mocht hij het verhaal verdraaien om zo het westerse publiek een spin te verkopen. Putin, die het kapitaal weer dienstbaar aan de opbouw van Rusland wilde stellen werd neer gezet als kwade megalomane gek en Beresowski als de aangeslagen onschuldige zakenman die door de mangel gehaald werd door Putin en van zijn “eerlijk” vergaarde kapitaal beroofd.

Het Westen en de Rusische maffia

Dat het westen dubbel spel speelde werd duidelijk toen een andere oligarch het aan de stok kreeg met Putin, zijn naam Chodorkowski, de rijkste man van Rusland. Hij maakte ook deel uit van de oligarchen waarmee Putin een afspraak gemaakt had. Chodorkowski, met al zijn geld viel Putin in de Doema aan en beschuldigde hem van corruptie. Putin vroeg hem verbaast hoe hij, als bewezen corrupte zakenman, deze beschuldiging durfde te uiten. Door mensen zoals u is onze bevolking aan de bedelstaf geraakt en u wilt het met mij hebben over corruptie? Verder had de oligarch zijn belastingen niet volledig betaald, zoals afgesproken en had oppositiepartijen van geld voorzien om Putin uit het ambt te kunnen zetten via lastercampagnes. Chordorkowski werd verzocht het land te verlaten maar deed dit niet, nog altijd leunende op zijn macht. Putin liet hem daarom berechten en oppakken. Chordorkowski had namelijk ook de ijdele moed gehad aandelen van Ruslands grootste oliebedrijven aan te bieden aan Westerse kopers. Daarnaast liet hij zich vlak voor zijn arrestatie regelmatig ontvallen dat hij zo rijk was dat hij de hele Doema kon omkopen inclusief alle stemmers van Rusland. Had hij zich gewoon aan zijn afspraak gehouden met Putin dan had hij nu, net als sommige andere oligarchen, nog steeds in het parlement gezeten. Er zijn nog steeds mensen die menen dat deze man onterecht in de gevangenis zit maar hoe terecht is het dan? Voorbeeld; Oli Heunis zit wegens belastingfraude van 28 miljoen in en westerse gevangenis terwijl Chodorkowski voor maar liefst 1 miljard belastingen ontdoken heeft. Ook het Europese gerechtshof was het eens met de veroordeling van Chordorkowski voor een staf van 10 jaar. In de Westerse media werd dit weer breed opgepakt en men beschuldigde Putin van machtsmisbruik terwijl aan de andere kant van de oceaan een andere topcrimineel uit hetzelfde circuit maar liefst 150 jaar gevangenisstraf kreeg. Dat was dan ook het antwoord van Putin op de berichten in westerse kranten en journaals.

De banden van Westerse overheden met de Russische maffia waar Chordorkowski deel van uitmaakte werden ineens heel erg duidelijk toen enkele Duitse prominenten waaronder niemand minder dan Angela Merkel en Hans Dietrich Genscher zich gingen bemoeien met Chordorkowski. Ze vlogen verschillende keren naar Moskou om in het geheim besprekingen te voeren over de vrijlating van de oligarch. De Westerse media deed haar best de feiten te verhullen en liet de man overkomen als slachtoffer van Putin, geen woord reppende over de criminele praktijken van deze man en welk effect dit had op de bevolking van Rusland. Putin stemde uiteindelijk toe met de vrijlating van Chordorkowski en Hans Dietrich Genscher liet de oligarch met een privé vliegtuig naar Duitsland brengen en wachtte hem persoonlijk op de luchthaven op. Waarom is hier de grote vraag, werd deze man als een koning naar Duitsland gehaald terwijl de man niet alleen door het Russische gerechtshof maar ook door het Europese veroordeeld was voor tal van zaken?

Putin en zijn harde hand

Vanaf 2004 regeerde Putin met harde hand, alles, maar dan ook alles ging via hem. In het westen werd dit gezien als dictatoriaal maar dan vraag ik jullie, hoe moet je anders een land dat vergeven is van corruptie, het grootste ter wereld is in oppervlakte, in het gareel krijgen? Om corruptie te bestrijden heb je een harde hand nodig. Is het niet een westers spreekwoord, zachte heelmeesters maken stinkende wonden?

De vraag blijft waarom het Westen zo anti Putin is? Maakt het westen zich misschien zorgen over politieke gevangenen? Dat lijkt mij sterk want als wij kijken naar de manier waarop ze in de VS met gevangenen omgaan, er zelfs duizenden hebben die niet eens een advocaat mogen spreken en zich op geen enkele andere wijze mogen verdedigen, mensen weg stoppen in de meest gruwelijke gevangenissen ter wereld zoals Abu Graib en daar nooit meer levend vandaan komen, dan kun je gerust zeggen dat het niet om de politieke gevangenen kan gaan in Rusland. Wat is dan de echte reden van de anti Putin waanzin? Sachalin 2 is het antwoord.

Toen Jeltsin nog aan de macht was en het land leeggezogen werd door de oligarchen en hun maffia heeft Jeltsin een deal gemakt met Westerse bedrijven om te financieren in olie en gas. De afspraak luidde, dat de investeringen in een aantal jaren terug verdiend worden en vanaf dat moment Rusland weer over haar eigen olie en gas kan beschikken. De deal stamde uit 1994. In 2005 deed Putin een oproep aan deze bedrijven met de vraag of ze hun investeringen al terug verdiend hadden. De westerse bedrijven speelden de bal terug en stelden dat de investering door tegenvallers, dubbele kosten etc. nog lang niet terug verdiend waren en Rusland maar elders moest kijken voor olie en gas. Dat pikte Putin niet en stopte de samenwerking en de bedrijven kwamen weer terug daar waar ze hoorden, bij het volk. Nu kon Rusland en haar bevolking profiteren van hun eigen olie en gas en dat is het grote probleem van het Westen met deze man.

Vanaf dat moment wordt door de Westerse machten en de media die hun broodheren dienen te pas en te onpas negatief geschreven over Putin.

Pussy Riot

Zelfs porno-rock bandjes die opgepakt worden omdat ze in een Russisch heiligdom en openbare plaatsen porno uitvoeren en dit kunst noemen ( zie de beelden ) worden door de Westerse media beschermd. Alsof deze dames ooit nog vrij zouden komen als ze een dergelijke vulgaire act bijvoorbeeld in de Sint Pieters Basiliek opgevoerd hadden in Rome.

Ook het megabedrijf en één van de machtigste spelers op de wereldmarkt Monsanto krijgt geen voet aan de bodem van het nieuwe Russische rijk en dat vinden de Amerikanen niet leuk. Reden te meer om nog meer olie op het vuur te gooien en de media te blijven voeden met halfslachtige verhalen zoals het gebeuren rond Pussy Riot.

Putin homohater

Natuurlijk zal de goed geconditioneerde burger meteen verder graven in de medialeugens die eerder over Putin verteld werden en het voorbeeld van de homowetgeving aanhalen. Putin is een homohater en homo’s hebben geen leven in Rusland! Was het niet Obama die dit keer op keer aanhaalde om Putin als homohater neer te zetten? Is dat diezelfde Obama die onlangs nog naar Saoedi Arabië afreisde om de net overleden koning Abdullah zijn laatste eer te bewijzen? Saoedi Arabië waar homo’s openlijk opgehangen worden enkel omdat ze homo zijn. Heeft Obama daar dan geen problemen mee? In Rusland is homofilie gewoon toegestaan. Wat niet is toegestaan is openlijke parades van halfnaakte mannen en vrouwen die willen laten zien welke geaardheid ze hebben, media die halfnaakte mensen op prime time laten zien als kinderen nog zouden kunnen kijken. Kortom, de homowetgeving van Putin is er om kinderen te beschermen tegen vuilspuiterij zoals wij dat inmiddels al gewoon zijn op nationale televisie wanneer Paul de Leeuw of iemand anders weer eens roept hoe lekker dat kontje toch is van die jonge knul, dat ze van dat sterretje wel even een rondje willen maken. Ja, daar walg ik ook van, je kunt de TV niet aanzetten of er zit wel iemand dit soort zaken te verkondigen. Zelfs in veelbekeken dansprogramma’s staan de presentatrices te geilen op de jonge knaap in strakke broek en gaat het commentaar veelal over het lichaam van deze of gene in plaats van zijn of haar prestaties. Dit in de wetenschap dat vooral kleine meisjes en jongens naar dit soort programma’s kijken. Los daarvan gebeuren in Rusland nauwelijks incidenten met homo’s en is er geen homohaat zoals in Westerse landen waar die haat dan ook nog eens openlijk getoond mag worden. In Parijs ontstonden enorme rellen toen de wetgeving voor het homohuwelijk een feit werd. Hoe kan het westen verwijten maken naar Rusland terwijl dit soort zaken daar niet voorkomen. Putin stelt heel eenvoudig dat het huwelijk en de daarbij behorende seks een privé aangelegenheid is en op geen enkele wijze gepropagandeerd dient te worden. Rusland laat geen homohuwelijk toe en dat grijpt het Westen aan om Putin als homohater neer te zetten. In totaal is het homohuwelijk in maar 14 landen ter wereld geoorloofd. Hiermee wordt duidelijk dat de homohaat van Putin niets anders is dan een middel om hem proberen zwart te maken. Hypocrisie speelt ook hier bij het Westen weer een belangrijke rol!

Wat heeft Putin bereikt voor Rusland?

Toen Putin aan de macht kam was het land één grote puinhoop, overgeleverd aan zware criminelen en oligarchen die alles te gelde wilden maken wat Rusland aan bodemschatten had. De meeste fabrieken waren gesloten omdat deze fabrieken een te laag winstpercentage opleverden voor de oligarchen. De arbeiders kwamen op straat te staan en mensen konden zich niet meer zelf voorzien van voedsel en andere elementaire levensbehoeftes. Als er niets ondernomen was zou Rusland vandaag op de lijst staan van derde wereld landen.

Putin pakte het probleem van de fabrieken één voor één aan. Letterlijk trok Putin van fabriek tot fabriek en probeerde te achterhalen waar de problemen zich voordeden om ze vervolgens op te lossen. Het meest voorkomende probleem was het sluiten om te weinig of geen winst. De oligarchen hadden immers andere belangen dan het volk eten en werk te geven. Putin ging met de bezem door de organisaties en zat vergaderingen bij van de bedrijfsverenigingen. Een uitsnede van een toespraak van Putin, gericht aan de organisatie van het bedrijf.

‘ Toen ik zei dat ik zou komen zijn jullie hier rond gesprongen als een stel kakkerlakken. Jullie egards, jullie incompetentie en jullie dwaalgeest hebben deze mensen als gijzelaars gemaakt. Het gaat om duizenden levens. Dit is absoluut niet acceptabel. Ook al wordt deze fabriek nooit jullie eigendom, ze wordt weer geopend. Hoe dan ook, we kunnen het zonder jullie doen. Hebben jullie allemaal de overeenkomst ondertekend?’

Ja, ik ben het eens met jullie dat dit behoorlijk autoritair is maar zouden jullie niet hetzelfde doen? Is de manier waarop Putin dit aanpakt niet een manier die wij allemaal zouden willen zien van onze leiders? Het geld weghalen bij de rijken en terug brengen naar de armen, de arbeiders. Is dit niet waar momenteel Syriza en Podemos over gaat?

Dat de acties m.b.t. de fabrieken geen propaganda was voor de camera’s blijkt uit de financiële cijfers van Rusland na het aantreden van Putin. Natuurlijk is er nog veel meer werk aan de winkel in Rusland en er is momenteel maar één man die dat werk bewezen aan kan, dat is Vladimir Putin. Hij heft Rusland weer op de kaart gezet en laat daarmee de VS achter zich op vrijwel alle gebieden. De hegemonie van het Westen, met name vanuit de VS is voorbij en dat zien de VS niet graag en ook de Europese landen die alles privatiseren en overdragen aan de kleine elite niet. In slechts 14 jaar tijd een land met zo’n omvang terug brengen aan de wereldtop is een bijzonder resultaat. Het lijkt sterk op wat kolonel Ghadaffi deed met Libië, ook tot grote ergernis van de VS en andere Westerse landen. Van armste land in Afrika tot rijkste land van Afrika in record tempo en hoe? Door eerlijker te zijn naar de burgers en een betere verdeling van de welvaart te promoten en uit te voeren. Ghadaffi werd dit niet in dank afgenomen en enkele jaren geleden werd op basis van een leugen Ghadaffi vermoord en het land Libië plat gegooid met Westerse bommen.

Uit alles wordt duidelijk dat het Westen niets tastbaars heeft tegen Putin, hadden ze dat wel, dan hadden de kranten bol gestaan met deze informatie. Poroshenko die momenteel de rol van president van Oekraïne mag spelen van de elite is een oligarch, het doel van het Westen is de industriële gebieden in Oekraïne in handen krijgen via Poroshenko die de rol van Jeltsin vervult in het geo -politieke spel met de naam Oekraïne. De industrie in het Oosten van Oekraïne is vele honderden miljarden waard en bovendien ligt dit gebied in de achtertuin van Putin’s Rusland. De Westerse media blijven doen waar ze goed in zijn, het dienen van hun broodheren met de dikste bankrekeningen. Elke vorm van journalistieke betrokkenheid ontbreekt, getuige de oorlog tegen Irak en Libië waar ze met het grootste gemak heel Europa en de bevolking van de VS oorlogen in gelogen hebben. Niet om humane reden zoals ze zelf altijd stellen maar om financiële redenen. En waar financieel gewin op het spel staat worden mensenlevens niet meer gewaardeerd. Dat beste mensen is het verschil tussen onze leiders en die ene koppige leider van Rusland. Eerst de bevolking, dat heeft Putin bewezen, dan de rest. Dat bewijst hij ook met de vele hulptransporten die je bijvoorbeeld uit Westerse landen zou verwachten naar de getroffen burgers van Oekraïne. Maar je hebt het zelf al meerder keren gehoord. De VS en Europa leveren wapens en ander oorlogstuig, zogenaamd alles niet dodelijk. Inmiddels hebben die niet dodelijke wapens 50.000 slachtoffers geëist in Oekraïne.

Weet u nog? De massavernietigingswapens van Irak?

Resultaat, tussen de 112.000 en 120.000 burgerslachtoffers. Alleen maar omdat de VS zich financieel bedreigd voelde omdat Sadam Hoessein zijn olie in goud wilde verhandelen i.p.v. de petrodollar. Dat was namelijk de enige echte reden voor de oorlog maar dat kon de elite niet verkopen aan het grote publiek. Dus werd een mediacampagne gestart waar bijna alle Westerse media aan mee deden die grove leugens verkochten als waarheid om de agenda van de elite glad te strijken en zo de oorlog tegen Irak te kunnen beginnen.

Net als bij het aantreden van Putin wordt hij nu ook weer voortdurend zwart gemaakt omdat hij tegen de wil in gaat van een kleine elite die absolute wereldheerschappij nastreven en Putin daar een stokje voor steekt. Luister maar eens goed wat Obama en zijn ministers over ons vertellen, ons Europeanen. Wij hebben Amerika nodig en wij moeten uitvoeren wat Amerika ons opdraagt. Momenteel voeren Merkel, die al een bedenkelijk positie bekleedt als wij de geschiedenis rondom de oligarchen erbij halen, en andere Westerse leiders, een anti campagne tegen Putin met als enige argument de Krim en de manier waarop dit stukje land definitief onder Russische invloed is gekomen. Het Westen noemt het een annexatie. Om dat te beoordelen halen wij eerst eens de definitie van een annexatie erbij.

Annexatie = Het inlijven van vreemde gebieden in de eigen staat. Al dan niet met geweld.

Allereerst was en is de Krim geen vreemd gebied voor Rusland.

Op de tweede plaats is de Krim niet met geweld binnen gehaald.

Op de derde plaats heeft de bevolking van de Krim zelf mogen stemmen over aansluiting bij Rusland en stemden met overgrote meerderheid voor aansluiting. Een recente navraag in het gebied laat zien dat nog steeds dezelfde aantallen het eens zijn met de hereniging van de Krim met Rusland.

Het gaat hier niet om een annexatie maar om een toetreding. De bevolking van de Krim heeft net als elk volk het recht op het houden van referenda. Volgens Westerse politici heeft de bevolking van de Krim dat recht niet. Waarom is volstrekt onduidelijk.

Voor de mensen die nog steeds denken dat Putin de duivel is en Obama de reddende engel en bijvoorbeeld stellen dat Rusland militairen en wapens levert aan de milities in Oost Oekraïne zeg ik. Als je dat kunt bewijzen moet je snel bellen met de VS want ze zullen je onsterfelijk rijk maken voor je informatie! Met andere woorden. Als ze bewijs hadden, dan hadden ze dat al lang geleden getoond. Ze tonen niets, dus hebben ze niets! Zo simpel is dat. Waarmee alle sancties die opgelegd zijn door de Westerse elite, niet door ONS, niets anders zijn dan een pressiemiddel om Putin in het gareel te laten lopen van deze elite en dat is nu net iets dat Putin van zijn levensdagen nooit zal doen.

Feitelijk is dit een strijd van de elite tegen de burgers. De burgers in Rusland weten dit, de burgers in Oekraïne beginnen het te begrijpen en verzetten zich dagelijks meer tegen de oorlogsretoriek van oligarch Poroshenko. Ze weigeren nog langer kinderen te leveren aan het leger en vluchten massaal de grenzen over met de buurlanden. De burgers in het Oosten maken dagelijks mee hoe raketten die door het regeringsleger afgeschoten worden op de bevolking door Poroshenko gebruikt worden als bewijs dat de Russen wapens leveren en dat de milities op burgers schieten. Het zijn echter de milities die de burgers veilig onderbrengen buiten de steden en terwijl deze evacuaties plaatsvinden schiet Poroshenko met alle denkbare middelen. De Westerse kranten doen precies dat wat ze al tientallen jaren doen, ze schrijven dat wat de elite hen opdraagt, al is het van voren tot achteren gelogen, daar malen ze blijkbaar niet om.

Het doen overkomen dat Putin ook maar iets kan veranderen aan de situatie in Oekraïne is volstrekt belachelijk. Oekraïne is een zelfstandig land. Putin heeft daar geen zeggenschap. Als het gaat over politieke invloed in Oekraïne dan zouden mensen toch nu inmiddels kunnen weten dat de VS en de rest van het Westen de coup gepland en uitgevoerd hebben, samen met het laagste tuig dat Europa en Oekraïne rijk is, nazies.

De strijd van de elite tegen de burgers woedt niet alleen in Oekraïne. Griekenland heeft net een nieuwe premier die ook van de troijka af wilt, diezelfde troijka die ook de dikste vinger in de pap heeft in Oekraïne. Ook in Spanje rept de burger zich en maakt Podemos, een soortgelijke beweging als Syriza in Griekenland, een enorme groei door en zal waarschijnlijk de grootste partij van het land worden. In andere Europese landen klinken dezelfde geluiden. In Nederland is de geldcreatie op de agenda gezet, waarmee de macht van de elite gebroken kan worden. In India heeft ook een volksbeweging die tegen corruptie en bezuinigingen is behoorlijk grond gewonnen en vertegenwoordigen nu de grootste partij in Delhi. De komende verkiezingen in India zullen bijna zeker door deze partij gewonnen worden. De Aam Aadmi partij of Gewone Man partij, lijkt eenzelfde inslag te hebben als eerder genoemde bewegingen in andere landen.

De elite heeft een gigantisch probleem en dat probleem zijn wij, nieuwsgierige mensen die hun werk beter uitvoeren dan de meeste mainstream journalisten. Wij hebben geen belangen in bedrijven, hoeven niet te schrijven wat deze of gene vindt. Wij schrijven wat wij waarnemen, checken en nog eens dubbelchecken. Daarnaast zijn wij in tegenstelling tot veel burgers wel op de hoogte van de recente geschiedenis. Weten wij welke rol bepaalde landen en elitaire groepen gespeeld hebben in de ellende van deze wereld de afgelopen honderden jaren. En hebben wij onze geschiedenis niet herschreven naar hun maatstaven. Het einde van deze illustere club superrijken die door niets en niemand gestopt konden worden blijken wel te stoppen. Het moet alleen even doorsijpelen bij de burgers over de hele wereld hoe machtig ze werkelijk zijn. Wij zijn met miljarden, zij zijn met slechts enkele duizenden.

Is Putin een gevaarlijke man? Voor de burgers van de wereld niet maar voor de elite is het de gevaarlijkste man op de planeet!

Geen annexatie maar volkerenrecht toegepast bij hereniging de Krim.

Wil je nog meer weten en uit andere bronnen horen wat wij ook al vertelden dan zijn de volgende twee video's een echte aanrader. Hier wordt in gegaan op de werkelijke reden van de bemoeienissen door de VS en andere Westerse landen.

 

De Putin interviews

Het oorspronkelijke artikel schreven wij op 11 februari 2015, vandaag 19 juni 2017 plaatsen wij als toevoeging en toetsing van ons artikel de Putin interviews hierbij. Uit de interviews kun je opmaken dat hetgeen wij schreven in 2015 klopt. De Russen willen graag samen werken met iedereen maar de westerse elite probeert uit alle macht Rusland te breken. Waarom? Omdat Rusland zich niet wil conformeren aan een idee van de westerse elite, hun Nieuwe Wereld Orde. Dat is een doorn in het oog van de elite. De massamedia wordt dagelijks ingezet om Rusland en Putin te demoniseren, waar Rusland goede daden verricht probeert de westerse elite daar een stokje voor te steken.

 

Reacties   

# Sietsero Spakman 12-01-2019 22:03
Ik heb oneindig veel meer vertrouwen in Vladimir Poetin, dan in al het Amerikaanse oorlogs gebral!! De Amerikanen zijn nog altijd de eersten,.....en gelukkig de enigen die kernwapens hebben misbruikt, dit en alle walgelijke misdaden met Napalm en Agent Orange in Vietnam, maken voor mij de Amerikanen de grootste oorlogsmisdadigers op aarde!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 20:15
Alex Jones Has a Perfectly Normal Chat About All the Slave Children Who Are Sent to Mars
m.youtube.com/watch?v=1BQ26jzAvy8
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 19:17
6 2017
'Unprecedented' Amount of Child Porn Discovered in the Vatican

The Vatican has been accused of harboring child porn.

reports of Wesolowski's possession of more than 100,000 pictures and videos of children performing sexual acts Internal policies in the Vatican was what kept Wesolowski from going to prison for “his own perfection.”

More than 160 videos involving teen boys being forced to masturbate on camera and perform sexual acts on each other. The boys were raped and even pushed into having sex with adults.
Wesolowski was very monotonous and protective of his child porn, storing away over 86,000 pictures in locked and labeled folders. 45,000 other pictures were removed along with he other videos and pictures found. The Archbishop took his porn with him while traveling on trips containing a lot more videos and images.
organicandhealthy.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 19:21
Australia july 2017
Third Highest Ranking Vatican Official, Chief Adviser to Pope, Charged with Child Molestation

Philip Nagle, a former student who is now in his 50s, told the Royal Commission into Institutional Responses to Child Abuse in 2015 that 12 of his 33 classmates had “committed suicide because of the sexual and physical abuse that took place at the school.”

In spite of decades of allegations from the myriad of victims, Pell continued to move up through the ranks of the Catholic church.

Cardinal Pell’s history of sexual assault accusations, coupled with the fact that Pope Francis appointed him to serve as the most senior Catholic in Australia, raise new questions about the pope’s “zero tolerance” policy. If Pell is found guilty, he would become the highest-ranking Vatican official to be convicted of sexual assault.
telegraph.co.uk/.../...
www.thescoopradioshow.com/.../
france24.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 19:43
Catholic Church:
Raping Children is Religious Freedom for Pedophile Priests

organicandhealthy.org/.../...
The Catholic Archdiocese of Milwaukee kept $55 million dollars in church funds from lawsuits started by victims of priestly sexual abuse, and transferred the money to a separate trust to take care of the archdiocese's cemeteries and mausoleums, stated a letter by Timothy Dolan, the then-Archbishop of Milwaukee.

When victims came forward to seek compensation in a bankruptcy proceeding, the archdiocese made claims that their ability to sexually molest children is a right of religious liberty and that no money should be compensated to victims of clergy child sex abuse. 

Church and State finds the allegations against the Archdiocese in Milwaukee to be shocking and it involved 45 priests that had been accused of molesting around 200 deaf boys.

Think Progress reports that the $55 million from the bankruptcy proceedings went into a trust for mausoleums and cemeteries. They then used their religious freedom as a defense against victims.
It worked when a court ruled that religious freedom ensured their right to not compensate the victims in 2013.


In a depraved and disturbing statement by the Archdiocese of Milwaukee, a high-ranking cleric from the Catholic Church,
he claimed that pedophilia is granted by God for priests.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# AntiSoof 03-07-2017 00:34
Ik vind het goed om stellingen te controleren en zoek daarom de bron van een stelling.
Dat linkje volgend kwam ik uit bij: neonnettle.com/.../...

Dat is de bron. Maar wat is nou hun bron?
Grote stellingen, grote bewijzen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-07-2017 14:22
ook in je eigen genoemde
staan genoeg aanklikbare links
voor meer info
(en googel zelf!)

1 vb, dit is slechts vs;
Catholic sex abuse cases in the United States
en.m.wikipedia.org/.../...

(Vatican says sorry for pedophilia, but continues to protect its own
United Nations report calls on Holy See to hand over priests accused of sexual abuse
elpais.com/.../1393411850_390167.html)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-07-2017 18:07
ik maak me kwaad over deze zaken
daarom plaatste ik,
zodat meer dit weten
en zelf kunnen bepalen wat waarheid is
door zelf naar info te zoeken
dus gebruik googel of ixquick
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-07-2017 22:50
(Federal Judge: Catholic Church Has A Constitutional Right Not To Compensate Victims Of Sex Abuse
thinkprogress.org/.../
In the meantime, however, Randa effectively places the church above the law — and leaves what could be hundreds of sexual abuse victims in the cold.)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 03-07-2017 15:51
wat is dan de echte bron,de bron van waarheid?
weike bron isdan betrouwbaar?

de enige bron die ik ken is het bron water,en dat is betrouwbaar,voedzaam en leker dorstlessend.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# AntiSoof 03-07-2017 19:46
Wat ik bedoel is het volgende:
Als er een Artikel op een website staat, zoals op de site neonnette, en er wordt geen bron van de bewering vermeld, dan is de bron (waar het verhaal vandaan komt, de herkomst) misschien die site zelf.
Snap je?
Ik ging het bericht na en kwam tot deze conclusie.
Wat klopt er volgens jou niet?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 04-07-2017 14:21
excuseer mijn schrijffouten.

wat er niet klopt aan een zgn. bron is dat het perse waarheid is of perse niet.
daar ben ik het niet mee eens.

ik neem alle info tot me,leugen of waarheid dat bepaal ik zelf wel.

ik begrijp de twijfel,maar ik stel dat wat we tot nu toe denken te weten,het topje van de misselijkmakende ijsberg is.

fasten your seatbelts,want het gaat nu snel,de verandering.
down the rabbithole we go!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 01-07-2017 20:00
is het vreemd als ik stel dat de jacht op die idioten moet beginnen.
ik zeg gewoon kapot schieten als een vos met rabies die je kippen kapot bijt.

dat gelul over,het is niet goed om vuur met vuur te bestrijden........puur geprogrammeerd gelul.

een bos wat in brand staat kan met vuur bestreden worden.

vinden de mens het na vijf jaar ´les´ te hebben gehad,dat pedofilie goed is want bla bla bla en transgender is goed voor kinderen vanaf 3 jaar oud,bla bla bla??

apatisch kutvolk!

ze krijgen nog met vladi te maken dat beloof ik de kinderen!

oog om oog tand om tand!

voordat de heer mij komt halen begraaf ik er minstens eentje!

het is tijd om de wapens op te pakken en terug te slaan!

hoeveel en wat moeten we nog lezen??
ik heb al alles gelezen wat er te lezen valt.
wat ik geleerd heb is dat ik dat ik mijn leer in de praktijk moet gaan toepassen,anders ben ik geen haar beter!

c u on the other side....................

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 02-07-2017 00:31
Je weet ik doe met je mee!
Ik zeg, eerst organiseren, dan opruimen die handel.
Zodra ik weer vervoer heb, wil ik proberen om met henk kuipers eens af te spreken. Worden ook gigantisch tegen gewerkt. Hij kent en In zijn club zitten ook veel veteranen.

Steve Brown en No Surrender Henk Kuipers: Wie zij…: youtu.be/uQcZy-bW0d4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 02-07-2017 13:28
inderdaad,hoe durft die zorreguita hoer zich mijn koningin te noemen?
ten eerste als ze al iets is,dan is ze prinses.
en ten tweede ik heb maar 1 koningin,en dat is/was mijn mijn moeder.

voor de rest ben ik koning van mezelf.

assassineren die inteelt rotzooi.
uitroeien met wortel en tak.

miljarden mensen zijn over de duizenden jaren gedood en meer door dit uitschot van de mensheid.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 02-07-2017 01:18
Vanaf minuut 20.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 20:13
ik ben het met je eens!!

er is zoveel over 1000 den links
honderdduizenden slachtoffers
rechtszaken, bewijzen, officiele onderzoeken,
de miljarden vergoedingen
het is allemaal concreet
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 01-07-2017 20:05
als die ratten in pakken niet de politie en het leger achter zich hadden staan dan waren ze allang weg geweest.

ik stel dan ook dat met name de ordervolgers het grootste gevaar voor de mensheid zijn.

als er een woede emoticon zou zijn dan plaatste ik er een miljoen!!!

vies laks organisme wat we zijn.
zoveel mensen weten het ook allemaal maar draaien hun hoofd weg!
ik zeg medeplichtig!!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 01-07-2017 20:08
@ Nexus,

HET IS TIJD OM TE (VER)OORDELEN!!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 21:48
The Royal Commission held a public hearing in Sydney from Monday 6 to Friday 24 February 2017.
The public hearing inquired into the current policies and procedures of Catholic Church authorities in Australia in relation to child protection and child-safe standards, including responding to allegations of child sexual abuse.
childabuseroyalcommission.gov.au/.../...


Pope Francis Absolves 2,000 Pedophile Priests – “No Arrests Necessary”
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 21:50
1. The United Church provided aboriginal children from its schools for drug-testing, radiation experiments and CIA mind control programs.
2. The United Church may have knowledge of a pedophile ring, associated with The Vancouver Club, which involves United Church clergy, lawyers and judges.
Thousands of girls and boys were raped and tortured, and many were murdered, in Canada’s aboriginal boarding schools. (CANADA )In Canada, up until 1985, Christian churches ran around 100 boarding schools for aboriginal children.
Between 100,000 and 200,000 children were forced to attend these boarding schools. (Canada probes TB ‘genocide’ in church-run schools – health – 05 …)
Reportedly, around 50,000 aboriginal children died in these schools.
Documents show a death rate of 50%. ( Protesters demand PM, churches reveal fates of residential school … )
“A 2001 report by the Truth Commission into Genocide in Canada documents the responsibility of the Roman Catholic Church, the United Church of Canada, the Anglican Church of Canada, and the federal government in the deaths of more than 50,000 Native children in the Canadian residential school system.
“The report says church officials killed children by beating, poisoning, electric shock, starvation, prolonged exposure to sub-zero cold while naked, and medical experimentation, including the removal of organs and radiation exposure.”

queen and missing kids
inpursuitofhappiness.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 22:11
We may have wondered just why so many priests have been able to get away with so many crimes including child rape and molestation without any punishment or response by law enforcement. This is because these acts are only considered sinful for those who are outside of the elitists order. Just as in modern times, pedophilia has been an historical constant within numerous elitist circles.

As we have seen throughout history and in present day America, pedophilia is only considered a crime if the perpetrator is poor.  If you are a teacher or a celebrity who is not a Cabal puppet, pedophilia is a serious offense. However, if a person on the elitist in-crowd ever commits this crime, they get a free pass on as much child rape as they want. This is the sick reality that has been plaguing elitist-run societies for ages, and it shows the true nature of organizations such as government and the Catholic Church.
discerningthemystery2000plus.blogspot.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 02-07-2017 06:44
Pope Francis’ Dark Past As Agent of U.S.-Backed Argentine Military Junta

At the time, Pope Francis, then known by his birth name Jorge Mario Bergoglio, was Provincial of the Argentine Jesuits.


Bergoglio actually aided the Videla regime in its murder of dissidents.


In the years since, Bergoglio has invoked his right under Argentinian law to avoid appearing in open court, testifying only once in 2010 regarding the crimes that he had been accused of.

However, Bergoglio’s own statements proved that church officials knew from early on that the junta was torturing and killing its citizens. “The dictatorship could not have operated this way without this key support,”

In addition, Bergoglio has claimed that he was unaware of the dictatorship’s practice of stealing the babies of disappeared mothers, who were abducted, kept alive until giving birth and then executed, with their children then given to military families.

However, the testimonies of those who had reached out to him at the time for help in finding their missing relatives have proven this claim inaccurate.

Despite his past crimes, the Pope’s continued chorus of support from Western media shows that, with enough positive media coverage, even the most sinister crimes can be buried and hidden from view.
www.mintpressnews.com/.../229324
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 19:08
Nasa is forced to deny outrageous conspiracy theory that it is running a child slave colony on Mars after wild claims are made by ex-CIA officer
Nasa is forced to deny outrageous conspiracy theory that it is running a child slave colony on Mars
newsjs.com/.../...

www.rt.com/.../394856-nasa-mars-slave-conspiracy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 13:25
volgende belangrijke opvolgende link
connect de dots met de vorige docu en deel bescherm uw kinderen en kleinnkinderen deze "lessen "moeten gestopt
hier de link er wordt gesteld dat ze iets onder de pet houden, dat gene is waarschijnlijk de op pedo gebaseerde sekslessen besproken in de bovenstaande documentaire, het gaat in onderstaande link om veilige scholen, in de documentaire gaat het om de zogeheten safe schools( veilige scholen ) die de lessen geven:

gewoon-nieuws.nl/.../...
deel dit breed svp bescherm uw kinderen en kleinkinderen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 13:24
nogmaals zonder verduidelijkend verhaal even eerst de linken
waarvan ik smeek dat me het kijkt en deelt
www.youtube.com/watch?v=hIv-KOQ5F4A
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 02-07-2017 16:47
geen toeval meer toch? google
WND
New alert over X-rated materials … in school!
krijg de link er niet op
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 13:16
even copy paste in delen want plaatse lukt kennelijk niet

Ik wil niet alleen een link plaatsen maar een link leggen.

Een vreselijk belangrijke ik hoop dat men deze documentaire heeft bekeken en gedeeld waarin de sekslessen die op school gegeven worden vanuit onder andere het agenda 21 UN programma wat blijkt gebaseerd te zijn op pedofielen die onderzoek deden naar orgasmes bij kinderen van nul tot vier jaar ten tot dertien jaar !

Het schreeuwen, huilen, vechtend afweren, flauwvallen overgeven, noemde kinsey een orgasme !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 13:29
Spring 01-07-2017 13:16
krijg het verhaal er tekstueel niet op
les van un agenda 21
wie weigert /land/ krijgt geen geld meer
lessen gebaseerd op pe do mis bruik : kinsey
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 14:26
meer over kinsey institute
www.youtube.com/watch?v=V5VP9meaKTk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 16:35
Dr. Judith Reisman "Exposing The Kinsey Sex Cult"

www.youtube.com/watch?v=VeLw_AFAoIo
Secret History: Kinsey's Paedophiles (HD)
www.youtube.com/watch?v=vjyl1wDjCu4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 01-07-2017 13:23
verdorie! plaatsen lukt niet
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 09:56
Ukraine conducted special operation
to destroy Flight MH17 of Malaysia Airlines
29.06.2017

"These documents show that there were orders given to use combat aircraft. Conversations with servicemen of the Chuguev Airborne Division testified that there were sorties made. We try to be objective in this, but we know that the version promoted by the international commission in the Netherlands prevails.

"Strictly speaking, when we received audio recordings of conversations with servicemen of the Chuguevsky airborne unit, it became clear that an unknown person talked to them and made those recordings. In general, it goes about a special operation to document facts of the crimes committed by the Armed Forces of Ukraine."

"Do you think that the destruction of the Boeing of Malaysia Airlines was a well-planned operation?"


"If it goes about a state-run special operation, it is clear that this was the Ukrainian administration. In our article, we pointed out a strange coincidence. On the eve of the tragedy, two top officials of the Ukrainian administration visited the air force unit in Chuguev: Yatsenyuk, who then served as  the Prime Minister of Ukraine, and Parubiy. They also visited the tactical aviation brigade in Nikolayev. Strictly speaking, this is a coincidence, but we have published a photo, on which Yatsenyuk walks near SU-25 flight 08. It is the fighter jet, which Captain Voloshin could pilot, according to the flight map."
pravdareport.com/.../138059-boeing_crash_ukraine-0
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 01-07-2017 09:54
New secret documents hold Ukraine responsible for MH17 plane crash
A Russian newspaper obtained copies of secret documents of the Security Bureau of Ukraine (SBU) about special operations to destroy evidence of mass murder in the sky over the Donbass on July 17, 2014. The Sovershenno Secretno newspaper (translates as "Top Secret") conducts an investigation into the downing of the Malaysian passenger Boeing over Ukraine.
The newspaper published copies of four criminal orders of the Security Bureau of Ukraine. The information that the documents contain suggests the following:
- the new Kiev authorities  - President Poroshenko and his generals - are entirely responsible for the shoot-down of the Malaysian aircraft;
- Ukraine's military aviation was involved in the plane crash;
- to cover the traces of the monstrous crime, the SBU had been conducting special operations since the end of July 2014 to destroy the facts of the special operation that pointed to the presence of combat aircraft on combat missions on July 17, 2014.
www.pravdareport.com/.../137799-mh17_plane_crash-0
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-06-2017 21:43
Hof buigt zich over vervolging Joris Demmink
ad.nl/.../...

Geschorst OM-lid is plaatsvervangend hoofdofficier bij functioneel parket
De plaatsvervangend hoofdofficier van het functioneel parket Vincent L. is met ingang van woensdag geschorst omdat hij verdacht wordt van het plegen van ontucht tegen betaling met een minderjarige.
De verdenking tegen de hooggeplaatste magistraat komt op een ongelukkig moment voor het OM. In 2014 gaf het gerechtshof in Arnhem het OM het bevel „met voortvarendheid” een onderzoek te beginnen naar verdenkingen dat de jarenlang hoogste ambtenaar van het ministerie van justitie, Joris Demmink, zich zou hebben schuldig gemaakt aan het verkrachten van twee minderjarige jongens in Turkije. Het OM weigerde zo’n onderzoek omdat ze geen begin van bewijs zagen. Inmiddels is het onderzoek naar Demmink afgerond en buigt het Gerechtshof zich op 30 juni over een verzoek van het OM de strafzaak tegen Demmink te seponeren. Er zou geen enkel belastend materiaal zijn gevonden. De zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.
nrc.nl/.../...

OM vraagt bewilliging van verzoek af te zien van vervolging Demmink
www.om.nl/.../vraagt-bewilliging
minuut 12
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-06-2017 08:34
Belgian Ardennes
NATO Auditor Who Discovered US Funds ISIS Found Murdered
yournewswire.com/nato-auditor-murdered/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 27-06-2017 12:49
! BUSTED: CNN producer admits Russiagate is FAKE NEWS
He said that it was purely a manipulative stunt for higher ratings.
russiafeed.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 27-06-2017 13:47
! Trump‘s Red Line
www.welt.de/.../Trump-s-Red-Line.html
President Donald Trump ignored important intelligence reports when he decided to attack Syria after he saw pictures of dying children. Seymour M. Hersh investigated the case of the alleged Sarin gas attack.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 26-06-2017 16:31
As congressional grandstanders make self-serving speeches repeating the “Russian threat” lie and push for greater sanctions and actions against the world’s only other superpower, veteran journalist Seymour Hersh has once again released a bombshell article blowing the official story of the chemical weapons attack at Khan Sheikhoun out of the water. The article is a “chat protocol” between an American military soldier and an American Security analyst. The soldier is on active duty at a key airbase in the region although the location of his deployment is being kept secret for obvious reasons.

The chat reveals that not only did the Syrian government not launch a chemical attack at Khan Sheikhoun but that the United States knew there was no chemical attack. In addition, the chat shows that not all key personnel are on board with the decision to launch Tomahawk missiles at al-Sha’aryat or even of the whole Syria/Iraq mission. The chat reveals real concerns amongst knowledgeable personnel that the Russians will not continue to act as the cooler heads and that Russia has long wanted peace in the region. Most notably, it reveals the fact that there is a “secret agenda” moving forward in regards to Syria, Iraq, and Russia

activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 25-06-2017 19:17
"The Protocols of Zion - A Documentar…: youtu.be/oENNXfenNH0
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 25-06-2017 18:28
OT
social justice gender equality-idiocracy
the soul of agenda 21: heropvoedingskampen als je niet meegaat in de gekte

sott.net/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-06-2017 19:35
AIVD:
Grootschalig afluisteren, onbeperkt hacken
en een geheime DNA databank
privacybarometer.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem Sodenkamp 25-06-2017 08:05
Gelukkig doen die klote Yankees niets, ik laat me niet gek maken door de MSM.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 23-06-2017 21:57
White Helmets in Daraa –
Severed Heads and Dismemberment of SAA Bodies

More shockingly, last night, a video was released that showed a member of the White Helmet, Daraa “team” climbing over the slaughtered and dismembered bodies of Syrian Arab Army soldiers, piled into the back of a pick-up truck. As the White Helmet operative stands on the mutilated bodies, extremist fighters surrounding the truck, parade a severed head as a war trophy. There is no shock or dismay from the “heroic” White Helmet. On the contrary, he is then seen extracting the Syrian flag from among the SAA bodies, before throwing it to the ground.

Once again, please be warned, this video is extremely distressing to watch:

The White Helmets Execution Criminal Record
The White Helmets have a record of participation-in, facilitation-of and mopping-up-after the various NATO and Gulf state-armed, terrorist group executions.

www.globalresearch.ca/.../5595637
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 23-06-2017 21:59
Extra Nederlandse steun voor Syrische hulpverleners
Nieuwsbericht | 21-11-2016
Het gaat om een project van de Syrische organisatie White Helmets, die reddingswerk doet na bombardementen en ook zorgt voor voorlichting aan inwoners. Minister Koenders van Buitenlandse Zaken kondigde de bijdrage maandagavond in Den Haag aan tijdens een Syrië-avond waar een Netflix-documentaire over de White Helmets werd vertoond.
Hij maakte ook bekend dat Nederland daarnaast 3 miljoen euro extra uittrekt voor het dagelijkse werk van de White Helmets. Het bedrag komt bovenop de 4,5 miljoen euro die Nederland in de afgelopen jaren al heeft bijgedragen aan de organisatie.
rijksoverheid.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-06-2017 20:05
Vreemd genoeg is deze stemming niet in de media terecht gekomen. Geen politici die hierover janken op Twitter. Geen NOS of Telegraaf die een paar pixels over heeft voor berichtgeving over deze belangrijke motie. Heel raar, want uit deze stemming komt de ware aard van onze politici naar boven;

Stemming motie Begroting Buitenlandse Zaken
Aan de orde is de stemming over een aangehouden motie, ingediend bij de behandeling van het wetsvoorstel Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (V) voor het jaar 2016, 
te weten: 
de motie-Kuzu over geen inkoop van grondstoffen uit gebieden die onder controle staan van Daesh (34300-V, nr. 37). 

In stemming komt de motie-Kuzu (34300-V, nr. 37). 
De voorzitter:
Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, de PvdD, de PvdA, GroenLinks, D66, 50PLUS, Houwers, de Groep Kuzu/Öztürk en Klein voor deze motie hebben gestemd
en de aanwezige leden van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen. 
zoek.officielebekendmakingen.nl/.../

joop.vara.nl/opinies/politiek-nl-iets-is-doet

dutchturks.nl/.../

www.parlementairemonitor.nl/.../vjz6c6tpx2zx

nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 23-06-2017 21:34
T schijnt blijkbaar gevoelig te liggen, de putin interviews.
Dat ze elke keer verwijdert worden.

Oliver Stone Responds to Critics of Putin Series: youtu.be/mnEodsFmhkM
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter 22-06-2017 08:36
Lang leve Poetin....

80% wat hier staat is pro propaganda voor poetin.
Voor het gemak maar vergeten wat hij werkelijk gedaan heeft.
Of is deze site gehackt en asngepast...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 22-06-2017 11:10
Peter,

Vertel! Waarop baseer je dat bovenstaande propaganda is en wat heeft Putin "werkelijk" gedaan?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Kevin z 02-07-2017 07:16
verdedig niet jezelf en zo ook niet een ander want zonder aanval is er geen verdediging nodig op de 1ste plaats. In ieder geval kent niemand van ons werkelijk Putin en wat hij goed doet en verkeerd of is hij een engel hier? Hij zal ook nog wel het één en ander op zen dak hebben en verdedig dat dak, dan ben je niet zo vele anders. Het beste is gewoon uit de politiek te blijven want we denken(willen) wel weten hoe het werkelijk allemaal gaat achter de schermen en denken dan ook die mensen te kennen maar hoe kunnen wij dit vanuit onze luie stoel zonder er echt een stapje ingezet te hebben? Ken uZelve en laat anderen met rust want die zitten ook op hun eigen pad en niemand kan dat eigen pad kennen als de persoon zelf.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-06-2017 08:24
Deel 1 kon ik niet vinden

…: youtu.be/H5x-IAbqqe8

…: youtu.be/Qu8aG8dZ6Vs

…: youtu.be/8vP2tcCP1G4
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 22-06-2017 08:26
Zijn de putin interviews.
Kon ik boven niet plaatsen............komt de link niet Door.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 21-06-2017 14:36
Geen tegenspraak, gewoon een ander geluid.

Russia Taking Over Middle East - Protecting Israel: youtu.be/TDNQDcDs25g


WHO IS PUTIN? WHO IS NETANYAHU? Whats The End Gam…: youtu.be/tJ3soXJFPys
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 20-06-2017 18:25
Hebben jullie dan niets opgestoken van de interviews?
Daar legt hij uit hoe het Amerikaanse systeem werkt, telkens een ander mannetje maar de politiek die ze bedrijven blijft gelijk. Wat heeft Putin of wie dan oom eraan om Bush publiekelijk af te zeiken.

Ik heb het al zo vaak geschreven. Keep your friends close but keep your enemies closer!

Zo blijft er altijd ruimte voor discussie en overleg. Dat is de manier van Putin. Er is maar één partij die een verandering teweeg kan brengen en Putin weet dat als geen ander, dat zijn de Amerikaanse mensen. Amerikanen hebben nu al zo iets dat ze zich schamen voor hun eigen leiders en opkijken naar Putin als wereldleider. Dat bereik je niet door de kont tegen de krib te gooien en op een soortelijke wijze als de Amerikanen door de porseleinkast te denderen.

Ik zou het geweldig vinden als Putin een één op één conversatie met één van de Amerikaanse presidenten zou hebben en ze de oren wassen maar wat denk je dat daar uit komt? Iets goeds? Ik betwijfel dat ten zeerste!

Het enige dat Putin de komende weken zou kunnen doen is het Amerikaanse legerdeel dat nu in Syrie ISIS aan het helpen is consequent uit de lucht halen zodra ze zich boven de verboden zones bevinden. Laat ze maar schrikken! Eens kijken wat het Amerikaanse volk er van vindt want die zijn de elite ook meer dan zat. China, India, Wit Rusland, Iran en Irak en zelfs Yemen zijn de Amerikaanse inmenging ook zat. Een oorlog gaat de VS zwaar verliezen en Europa.....die lopen achter de winnaar aan met Rutte voorop, wij hebben Rusland altijd een warm hart toegedragen......

Ik hoop dat het niet zo ver komt maar vrees dat als de VS zich zo blijven misdragen er uiteindelijk een oorlog tussen 2 partijen zal gaan plaatsvinden. De chinezen zijn zoals gezegd op de hand van Rusland, alleen de helft van het Chinese leger bedraagt 1 miljoen manschappen, India heeft ook een enorm groot leger, Rusland en Iran hebben de expertise en de elektronische middelen om de VS en vriendjes van repliek te dienen.

Maar eerst en vooral zal rede de manier zijn om problemen op te lossen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-06-2017 13:27
Russia is warning the US forces on the ground of Syria that it will intercept any aircraft interrupting Syrian Army operations against Daesh, using S-400 missiles. The downed Syrian aircraft was conducting airstrikes against Daesh positions south of Tabqa, Raqqa province.
“The destruction of the Syrian Air Force aircraft by US aviation in Syrian airspace is a cynical violation of the sovereignty of the Syrian Arab Republic,” the Russian ministry said.
geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 21-06-2017 13:20
Yesterday, Russia issued a stern warning that it will target any uninvited military overflight in Syrian airspace after the ISIS Air Force shot down one Syrian fighter jet that was conducting legitimate operations in Raqqa

In response, Australia is suspending its participation in the US-led invasion of Syria.
geopolitics.co/.../...
Australia has suspended its cooperation with a United States-led coalition in Syria out of apparent concern that the US’s recent downing of a Syrian fighter jet may escalate the situation in the Arab country to its disadvantage.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 20-06-2017 15:55
SPECIAL REPORT: UNEARTHING NAZCA
1.392 weergaven
m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=xZPDhPeQnRY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 20-06-2017 19:27
Vet, ga ik in de gaten houden! 8)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-06-2017 15:44
.
All politicians are in danger - because of NWO - …: youtu.be/HenmOUYyJ1A
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-06-2017 15:45
illuminati Zionist Jews plans - end Internet - US…: youtu.be/Ht1r5GXHPyQ
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 20-06-2017 11:08
Na lezen van dit stuk zou je veronderstellen dat met Putin een nieuwe wind in het politieke landschap waait, 1 die strijd tegen de globalisatie en corrupte financiele wereld.

Wat zegt Putin over Bush junior, het staatshoofd ten tijde van de uitvoering van het neoconservatieve Project for a New American Century, het begin van de leugenachtige War on Terror door middel van de verzonnen aanslagen door Bin Laden en co. op de VS?

In dit interview met Larry King in 2010 zegt Putin het volgende: 'De relatie met Bush jr, was goed, warm, een vriendelijke menselijke relatie. Hij bezocht mij thuis en ik hem in zijn huis, ook op zijn ranch. We hebben verschillende ideeen over vele onderwerpen logischerwijs, maar 1 ding is zeker: hij is een fatsoenlijke kerel en hij is een goede partner. Hij heeft ook een goede familie; ik was zeer verheugd toen ik het huis van zijn vader bezocht, in menselijk opzicht. We hebben nog wel verschillende invalshoeken wat betreft de huidige kwesties.'

Vanaf 39:36 min.
www.youtube.com/watch?v=YNSoOM4Nq6g

Dit staat in schril contast met Hillary Clinton, die tijdens een studenten bijeenkomt over Putin het volgende zei nadat Bush jr. meldde dat hij de ziel in de ogen van Putin zag: 'Bush laat zich leiden door persoonlijke relaties met andere leiders, dat is niet hoe het moet. Ik had Bush kunnen zeggen dat hij een KGB agent is, in de regel hebben zij geen ziel, dus wat is het nut?'
www.youtube.com/watch?v=QRuPzsJO3TI

Welk spel wordt hier gespeeld?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-06-2017 16:44
Zie m,n link boven, plaatste m verkeerd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 20-06-2017 20:11
Interessante links, janmaat. Eerlijk gezegd weet ik weinig over Hasidische joden, tijd om te gaan lezen. Ik vroeg me altijd al af waarom onze grote leiders, inclusief Putin, een keppeltje op doen als ze in Israel zijn. Zou Netanyahu ook een kruis om zijn nek doen als ie in de VS is?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 20-06-2017 20:37
ISRAEL WANTS TO DESTROY US but why?: youtu.be/LftGZX3ve2g


Btw.......ik zeg niet dat t daadwerkelijk zo is, t is een andere kant van t verhaal.
Ik hou alle opties open!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jhon 26-06-2017 10:42
janmaat zei:
ISRAEL WANTS TO DESTROY US but why?: youtu.be/LftGZX3ve2g


Btw.......ik zeg niet dat t daadwerkelijk zo is, t is een andere kant van t verhaal.
Ik hou alle opties open!

demorgen.be/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 20-06-2017 12:48
Ivan,

Wat heeft Putin er aan om mensen af te branden, deed hij ook niet met de gek Mccain, die prees hij voor zijn patriotisme. Zo doe je dat als echte leider. Beoordelen maar niet veroordelen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nannie 24-06-2017 07:57
Beste Nexus, Putin weet als geen ander hoe je op een hoger niveau moet denken. Niet veroordelen. Slechts je eigen kracht gebruiken om te denken. Hij is een voorbeeld voor ons allemaal. Laten wij allemaal maar eens in onze eigen kracht gaan staan en tegen de wind in gaan lopen. De 99% tegen de 1%. Ons mensen is verteld dat we niets en niemand zijn. Je ziet dat in alle dingen van onze samenleving terug. Daarom hebben ze ook het stemmen op politici uitgevonden om ons het gevoel te geven dat we nog een stem hebben. Die stem werkt alleen maar averechts en daardoor geef je toestemming aan het verrotte systeem waar wij als mensheid in gedreven zijn. Er is een weg om er uit te komen. Gedachten zijn krachten ...

Trouwens, de Putin interviews zijn van YouTube verdwenen maar op Vimeo staan ze nog en nog veel meer. Zie ondestaande links:

The Putin Interviews—By Oliver Stone Part 1
vimeo.com/221593290

The Putin Interviews—by Oliver Stone Part 2
vimeo.com/222521548

The Putin Interviews—by Oliver Stone Part 3
vimeo.com/222016191

The Putin Interviews—by Oliver Stone Part 4
vimeo.com/221866758
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 20-06-2017 13:24
Ben je nu serieus, Nexus? Bush die eigen burgers opoffert voor persoonlijk gewin, maar je moet hem niet veroordelen, want dat staat een leider niet? Sterker nog, het staat een leider wel om de moordenaar te complimenteren en niet te praten over de moord. Verbazingwekkende logica.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 20-06-2017 16:30
inderdaad,je haalt me de woorden uit de mond.
zolang er niet veroordeeld word .hebt je niets aan beoordelen.

ik schreef het al in een vorig artikel.
ze sturen in oorlogen miljoenen mensen de dood in,en dan zie je op tv dat ze elkaar de hand schudden,lachen naar elkaar,bij elkaar op bezoek gaan,lekker samen lunchen en praten over.......??

ik zeg,als de camera er niet bij is drinken ze babybloed en eten ze poep.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ivan 20-06-2017 20:13
Alle diplomatie uit de kast trekkend...ik kan me gewoon niet voorstellen dat je bij die Bushes vrijwillig op bezoek gaat. Misschien om de boel in de hens te zetten :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 20-06-2017 14:32
Wie zegt dat Putin niet met Bush en al die anderen die hij onder vier ogen spreekt over hun oorlogspolitiek heeft gesproken? Dat bedenk jij gewoon.
Heb je nou echt niks beters? Je eerste 'bijdrage' was nog een halve A4 vol met beschuldigingen. En nu alleen maar dit??? Pfff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 20-06-2017 11:35
'''De relatie met Bush jr, was goed, warm, een vriendelijke menselijke relatie. Hij bezocht mij thuis en ik hem in zijn huis, ook op zijn ranch''
Wat wil hij hier nou mee zeggen? dat je iemand niet aardig mag vinden of zelfs mee bevriend mag zijn als je zijn standpunten niet deelt?
''We hebben nog wel verschillende invalshoeken wat betreft de huidige kwesties.''
Hij geeft zelf het antwoord al. Welk spelletje speelt hij eigenlijk? O ja, ik weet het wel en het wordt steeds duidelijker.
Dit antwoord is niet aan Troll gericht maar aan de lezers van dit blog.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 20-06-2017 06:49
Ik begrijp dat hier een jonge dame wat onderzoekjes op internet heft gedaan en daar haar eigen bevooroordeelde mening aan heeft geplakt. Ok dan, maar ik laat het hierbij. Ik heb weinig zin om hierover een discussie aan te gaan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 20-06-2017 07:46
Ok, nu het 2e deel bekeken, het deel van Nexus zelf (hele zit alles bij elkaar hoor)
Ale waardering voor Nexus dat hij alles op een rijtje heeft gezet. ook met de zijstappen naar andere landen en bewegingen.
Opnieuw van mijn kant geen discussie, om de doodeenvoudige reden dat ik zijn verhaal (grotendeels) gewoon onderschrijf.
Mogelijk een kleine opmerking. Het is natuurlijk niet Putin alleen die het voor het zeggen heeft. Hij heeft een grote groep goede mensen om zich heen, Dat zagen we al toen Medvedev president was, en hij luisert en werkt heel nauw samen met de Doema. Putin is de vlag op het schip.
Badankt voor het artikel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Hermannus 21-02-2017 23:58
Over de annexatie van Krim. De VN heeft regels opgesteld om "overgang van gebieden" te regelen. Alle regels zijn gevolgd. Dat kun je niet zeggen van Falkland eilanden, Kosovo, Golan.

Ik kom met enige regelmaat in Krim. Wat opvalt is dat er eindelijk weer eens wat gebeurt in Krim. Investeringen infrastructuur en nutsbedrijven is erg fors. Jarenlang Oekraine had deze oblast (provincie) gebracht naar het niveau van een 3e wereld land. Door deze investeringen hebben de meeste mensen weer een baan en een beter leven. Ik heb alleen maar mensen gesproken die erg positief zijn over de overgang en over de persoon Poetin.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Dennis 22-07-2016 19:02
Mooi artikel, voelt vertrouwelijk aan.
Alleen jammer voor het misgebruik van het wordt nazi. Dit wordt betekent nationaal socialist en staat voor het volk. Hier wordt juist de elite die niet om het volk geeft benoemd als nazi, dit is fout.
Verder een goed artikel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 19-08-2016 18:29
@Dennis,

Sterker nog. Het woord nazi is pas ontstaan tijdens de Neurenberg- processen. Het staat voor nstionasl zionisme.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Cosmopolitka 04-05-2016 08:08
Ho, de eerste keer dat ik na het lezen van Nederlandse publicatie over Rusland en Putin zeg: DIE SNAPT HET! :-)

Bedankt, Nexus! Ik hoop zulke artikelen ooit te zien in de regulaire media in Nederland ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-05-2016 12:42
Dank je!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 03-05-2016 14:16
Over de zogenaamde Russische provocaties. Hier een Ruslandkenner aan het woord die aan de Russische grens woont. Niet Rusland provoceert maar de NATO!
www.radio1.nl/.../14:00
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Max 27-02-2016 12:39
Als je niet al te diep in politiek geïnteresseerd bent, is het de meeste Nederlanders wel duidelijk. Rusland is een gevaar dat geregeerd wordt door een dictator. Hij valt andere landen binnen en is dus uit op oorlog.Er gaat geen dag voorbij of er staan berichten in de krant over hem en zijn land. Voor sommigen is hij de nieuwe Hitler, voor anderen een held.Onze politici en de media liegen ongeloofelijk als het gaat om de Oekraïne. De opstand door de neo-nazi fascisten en het afzetten van de regering is geheel door de VS en de EU georganiseerd.Hoewel de westerse pers schreeuwde dat Poetin de Krim heeft geannexeerd, blijkt de waarheid simpel: De bevolking van de Krim wilde graag weer behoren tot Rusland en Rusland heeft dit verzoek ingewilligd.Een meerderheid van de inwoners van de Krim is etnisch Russisch.Alleen de Tataarse minderheid op de Krim, ongeveer twaalf procent van de totale bevolking van twee miljoen inwoners, verzet zich tegen de verkiezingen en boycotte in maart het referendum waarin het schiereiland besloot zich aan te sluiten bij Rusland.De situatie in de Krim is procesmatig identiek als destijds in Kosovo (eenzijdige onafhankelijkheid verklaring en referendum, gesteund door de grote groep -85%- Albanese inwoners-en door de Internationaal Gerechtshof goedgekeurd).De Krim hoorde bij de Sovjetrepubliek Rusland. De tsaren hadden er een eeuw lang met Turkije om gevochten.Om zich te beschermen tegen de Ottomanen, wilde de Krim bij Rusland horen. Het was Chroesjtsjov, Stalins opvolger, die Krim in 1954 als teken van vriendschap aan het Oekraïense volk had overgedragen.Groot Brittannië kan de Falkland Eilanden annexeren en daar kraait geen haan naar, terwijl ze daar niets te zoeken hebben, terwijl Oost-Oekraïne van oorsprong Russisch grondgebied is.De Krim is heilige grond, zoals de Tempelberg voor Joden in Jeruzalem. Op de Krim zou prins Vladimir in 988 gedoopt zijn – daar begon het christendom voor Rusland. Erdogan zoekt al sinds het begin van de burgeroorlog in Oekraïne toenadering tot Kiev, omdat er op de Krim, dat zich na een referendum bij Rusland aansloot, een grote groep etnische Turken, de zogenaamde ‘Krim-Tartaren’, woont.Nu gaat hij militair samenwerken met het illegale anti-Russische regime van Oekraïne, uit alle macht probeert te Turks-Ottomaanse Rijk herstellen,gesteund door Obama.Rusland wordt als de grootste component van de nu uitgestorven communistische natie door de meeste Amerikanen nog steeds gezien als een geduchte concurrent van de Verenigde Staten. En die perceptie is alleen maar toegenomen sinds de Obama-regering zich heeft teruggetrokken uit zijn rol als de onbetwiste leider van de vrije wereld.Rusland eist voor zichzelf geen speciale exclusieve plaats in de wereld op. Zij respecteren de belangen van anderen en willen dat ook hun belangen gerespecteerd worden.Georgië was een kwestie van het beschermen van Osseten, dat zijn Russische burgers moet u weten: u zou het zelfde doen – of wilt u gaan zeggen dat u uw eigen burgers niet zou beschermen? Zo niet, bent u geen knip voor de neus waard.En nee, niet zeuren over Tsjetsjenië dat is onderdeel van Russische Federatie: we bepalen zelf wel hoe we ons bootje besturen.Vergeet niet dat Poetin van een onthoofde staat weer een gerespecteerde natie maakte en onder Boris Jeltsin aan flarden gescheurde economie weer een toekomst lijkt te hebben.Poetin streeft niet naar een terugkeer van de centraal geleide dictatuur van het Sovjet tijdperk, maar naar een wereld die in vrede samenleeft, op een eerlijke manier handel drijft en op een sociale manier zorgt voor alle mensen. Op dit moment staat deze wereld nog heel ver van ons af, maar Poetin lijkt aan de winnende hand.Rusland is een wereld in zichzelf – niet Westers en niet Aziatisch.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# sietsero spakman 06-05-2016 18:09
Wat ik al lang vermoedde en ook wist, doordat ik mijn ogen en hersens weet te gebruiken, is ook nu weer bevestigd!! Vladimir Poetin geeft de wereld weer een toekomst, als we hem vertrouwen, en de door hem geboden kans met beide handen aanpakken, hebben wij en onze kinderen ook weer een toekomst!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# dendieje 04-06-2015 06:54
Dit is herblogd op--> nl4nl.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 20-02-2015 08:06 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 18-02-2015 20:55
Laten ons elkaar steunen in dit bewustzijnsproces, niet afbranden, dat gebeurd al genoeg.
After all, he's just in...

Stay Human, always,

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 18-02-2015 19:21
Justin zei:
:-x Stom langdradig overbodig stuk geschiedenis over die lieve Vlad en waarom hij de problem child is die hij is. Ik kijk liever naar wat er nu gaande is. En hij is de spil in deze oorlog hij heeft de sleutel voor de oplossing. Maar daar geeft hij geen krim(p) en hij heeft gigantische expantie drift deze calimero. Rusland is een geindoctrineerd land zonder pers vrijheid. De tsaar van Rusland moet inbinden en de russische pitbulls uit de Oekraine terug trekken. Maar deze man is zeer beperkt en stug. jajaja en vroeger toen de schepen van hout waren en de mannen van staal was hij een lief kind bla bla.
En kom niet met onzin als, de Amerikanen deden dit en EU deed dat. Dat wat zij hebben gedaan is publiekelijke afgekeurd(Saddam en de Nuc's) daar horen we van te leren.


Justin,

Slaap lekker.

Als je de oorlogen en de wandaden van de VS en trawanten niet eens erkent, dat niet wilt zien als wandaden, dan ben je ziende blind en horende doof.

Kom eens met wat argumenten die hout snijden. Opmerkingen en reacties zoals die van jou heb ik zolders van vol liggen. Nietszeggend en steunend voor een volgende oorlog. Hoe blind kun je zijn?

lees de reactie eens van Jenne. 20 miljoen Russen opgeofferd om de Duitsers te stoppen en wie gaat er met de veren pronken, zoals ook laatst nog met het akkoord dat Putin sloot met Assad? Obama, de president van de vrede die elke week honderden onschuldige mensen met drones laat afknallen.

Je bent klaarblijkelijk het resultaat van een goed georganiseerde conditionering. Ik kan het je geen eens kwalijk nemen. Zo zijn wij allemaal begonnen, met boosheid en onbegrip en nablaten van mediapropaganda. Ik wens je veel wijsheid in je leven.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Justin 18-02-2015 12:54
:-x Stom langdradig overbodig stuk geschiedenis over die lieve Vlad en waarom hij de problem child is die hij is. Ik kijk liever naar wat er nu gaande is. En hij is de spil in deze oorlog hij heeft de sleutel voor de oplossing. Maar daar geeft hij geen krim(p) en hij heeft gigantische expantie drift deze calimero. Rusland is een geindoctrineerd land zonder pers vrijheid. De tsaar van Rusland moet inbinden en de russische pitbulls uit de Oekraine terug trekken. Maar deze man is zeer beperkt en stug. jajaja en vroeger toen de schepen van hout waren en de mannen van staal was hij een lief kind bla bla.
En kom niet met onzin als, de Amerikanen deden dit en EU deed dat. Dat wat zij hebben gedaan is publiekelijke afgekeurd(Saddam en de Nuc's) daar horen we van te leren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 18-02-2015 10:19
Ik blijf het roepen. Ondanks de saboteurs die het ontmoedigen.
nog even een aanvulling het gedrag van mensen wordt niet alleen beïnvloed door ivo opstelten zijn trollen en media leugens, echter ook door dit:

According to the document you're about to see, for the last eight years, government scientists have actively engineered viral vaccines designed to alter thoughts and beliefs by infecting the brain and suppressing genetic expression of neurological cells. Dispersal of these vaccines has been tested via high-altitude aerosolized sprays, highway vehicles, the water supply and even the food system.

www.earth-matters.nl/.../six-hundred-strains-of


detoxen dus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 18-02-2015 09:03
Dag Spring/Lente,

Je hebt helemaal gelijk met jouw laatste reactie, ik zou zelf echter nog verder willen gaan en dat is het praktiseren ervan in elke gedachte, in elke daad.
Want het is natuurlijk prachig om dit vanuit ons bewuste zijn neer te schrijven, maar volgens mijn ervaring werkt het pas echt als wij onze 'stinkende' best doen het dagelijks ten uitvoer te brengen.

Fijne dag dus...

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 18-02-2015 08:54
Nexus zei:
vladi zei:
Jos zei:
Ik open mijn mailbox, en zie meer dan 20 reacties sinds de laatste keer.
En vraag me iets af.
Namelijk, wat voegt het toe?
Verandert er iets door aan de geschetste situatie?
Ik 'vrees' van niet.
Veranderd er iets door wat ik nu schrijf?
Of zou het kunnen zijn dat wij zelf de situatie kunnen veranderen door er niet door te schrijven , maar hetgeen Nexus beschrijft te spiegelen naar onze eigen levens en daar de verandering in plaats te laten vinden?
M..a.w., waar zit de Putin in ons zelf?
Waar zit de Rutte, waar zit de Obama, in onszelf verborgen.
Waarom is het belangrijker dit buiten ons zelf te leggen i.p.v. in onszelf?
Want naar mijn ervaring zit juist daar de kracht.
Be your self.

Vreemd idee?
Wel, brand los zou ik zeggen.

Open.

Jos.


ik geloof in het ''100 aap'' verhaal.

er word vanuit gegaan dat wij ontvangers zijn (perceptiewezens van onze 5 zintuigen)

vladi beweert dat de mens kan zenden,net als de aap.
en dat de verandering daardoor plaats zal vinden.

niet door de info oorlog te volgen want dat IS 'the game'.

''the law of attraction''
je creëert wat je denkt.

fff


@ Vladi,

Je kunt de info oorlog ook gebruiken om een positieve noot te laten klinken. The Law of attraction, inderdaad, Zoveel mogelijk negativiteit de wereldd in brengen. Het liefst over mensen die het goed voor hebben met anderen. Precies daar heb ik een pest hekel aan en daarom probeer ik te laten zien dat die gepromote negativiteit niet klopt. Dat er ook nog wereld leiders zijn die wel hart voor hun bevolking hebben. Ghadaffi, wat ben ik niet verguisd omdat ik vertelde dat de man helemaal niet zo slecht was als de media hem neergezet hebben. Ik werd net niet aangevallen. Door dit te laten zien hoop ik dat mensen gaan in zien dat je zelfs met een systeem dat ook ik niet helemaal aanhang, een samenleving kunt creëren waar mensen tevreden en met een gerust hart kunnen leven. Dat zien wij ook in toenemende mate in andere landen waar Westerse media negatief over schrijven. Mijn idee is dat wanneer de Westerse media ergens negatief over schrijven dit een insteek heeft, een bedoeling. Op basis van de stukken die wij met zijn allen uitvoerig besproken hebben. Uit de disclosure serie. De satanistische machten proberen via media en meditatie een beeld te scheppen van deze wereld, een beeld dat hun einddoel sneller in zicht doet komen. Ik voel het als mijn taak dat einddoel volledig te laten ontsporen en een compleet ander beeld van deze wereld neer te zetten.

De elite laat ons geloven dat wij leven in een wereld waar iedereen elkaar naar het leven staat. Waar energie uitputbaar is en streng bewaakt en bestuurd dient te worden. Waar politieke leiders aan de touwtjes moeten trekken omdat burgers dit niet zouden kunnen, waar schaarste basis is en overvloed alleen voor de enkeling bereikbaar is. Nu, ik weet zeker dat de door hen geschetste wereld alleen zo geschetst wordt omdat dit in hun belang is. Er is geen schaarste, die wordt kunstmatig gecreëerd. Er zijn vrije energiebronnen waardoor iedereen warmte, etc. kan verkrijgen voor vrijwel niets. Er is in alles overvloed en neen, mensen staan elkaar niet vanzelfsprekend naar het leven, mensen hebben liever vriendschappen en willen graag delen. dat natuurlijke gedrag, delen, vriendschappen, liefde, saamhorigheid., empathie, dat probeert men bij ons vandaan te halen. Zoals ik al schrijf in een andere reactie. haat en nijd gaat er in als zoete koek. Hoef ik nooit te beargumenteren. Praat ik echter over mededogen, liefde, saamhorigheid en at soort zaken, moet ik mij keer op keer verantwoorden.

Dus als je nog een stelt dat ik vooral over oorlog schrijf, denk dan eens wat dieper na. Ik schrijf niet over oorlog, ik schrijf om van die oorlogen af te komen en the Law of Attraction daarbij een handje te helpen.


Liefde is de sleutel. En mensen zijn mooi. De rest, het beeld wat de matrix schetst, is sabotage van het werkelijke menselijke beeld. We zijn prachtige wezens, maar moeten wel wakker worden en het weer gaan erkennen. Break the chain of obedience. En dat begint bij het zoeken en delen van de waarheid, elkaar weer gaan gunnen en voor elkaar opkomen. Liefde en compassie is niet suf , maar het allerhoogste spirituele bewustzijn wat er is. En in deze tijd daarvoor opkomen is eerder een heldendaad.Ik blijf het roepen. Ondanks de saboteurs die het ontmoedigen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 18-02-2015 05:35
Jos zei:
"Dat geeft meteen aan hoe zij zich van informatie voorzien. Negatieve info wordt gevreten, positieve info wordt lafjes overheen gelezen."

Tsjee, da's nou ook wat, ik ervaar namelijk hetzelfde.
Dus de strekking van jouw verhaal wordt kennelijk niet begrepen.
Ik tracht er mijn reacties ook een andere draai aan te geven, maar zie weinig respons, alleen van Vladi, maar wij begrijpen elkander al een poosje.
Verders wel een overvloed aan linkjes.
Eerlijk gezegd, ik wil daar geen tijd aan besteden, want ik ervaar dat ook als een af-leiding.
Het kleurt namelijk mijn eigen waar-neming net iets teveel.
Vandaar dat ik al meer dan 20 jaar geen tele-visie meer in mijn woning heb, en geen radio, en geen krant.
Het zal allemaal wel, wat ze vertellen, follow the money, toch?

Stay Human,
Jos.


Dat trachtte ik ook die andere draai....lukte me niet...Jou dus blijkbaar ook niet zo schrijf je... geen reactie (van mij) is in deze gelijk instemming Daarnaast reageert Vladi inderdaad zodanig dat ik lekker lui achter over leunen kan om tegelijkertijd :-) keihard aan eigen dingen te werken.

Hier in ieder geval positieve gevoelens voor je kundige reacties Jos

Linkjes klik ik ook niet aan....ze stelen mijn tijd.. Daarnaast op bepaalde reacties hier reageer ik niet (verbind ik me niet aan) want hetzelfde effect; gestolen levenstijd

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 17-02-2015 23:01
vladi zei:
Jos zei:
Ik open mijn mailbox, en zie meer dan 20 reacties sinds de laatste keer.
En vraag me iets af.
Namelijk, wat voegt het toe?
Verandert er iets door aan de geschetste situatie?
Ik 'vrees' van niet.
Veranderd er iets door wat ik nu schrijf?
Of zou het kunnen zijn dat wij zelf de situatie kunnen veranderen door er niet door te schrijven , maar hetgeen Nexus beschrijft te spiegelen naar onze eigen levens en daar de verandering in plaats te laten vinden?
M..a.w., waar zit de Putin in ons zelf?
Waar zit de Rutte, waar zit de Obama, in onszelf verborgen.
Waarom is het belangrijker dit buiten ons zelf te leggen i.p.v. in onszelf?
Want naar mijn ervaring zit juist daar de kracht.
Be your self.

Vreemd idee?
Wel, brand los zou ik zeggen.

Open.

Jos.


ik geloof in het ''100 aap'' verhaal.

er word vanuit gegaan dat wij ontvangers zijn (perceptiewezens van onze 5 zintuigen)

vladi beweert dat de mens kan zenden,net als de aap.
en dat de verandering daardoor plaats zal vinden.

niet door de info oorlog te volgen want dat IS 'the game'.

''the law of attraction''
je creëert wat je denkt.

fff


@ Vladi,

Je kunt de info oorlog ook gebruiken om een positieve noot te laten klinken. The Law of attraction, inderdaad, Zoveel mogelijk negativiteit de wereldd in brengen. Het liefst over mensen die het goed voor hebben met anderen. Precies daar heb ik een pest hekel aan en daarom probeer ik te laten zien dat die gepromote negativiteit niet klopt. Dat er ook nog wereld leiders zijn die wel hart voor hun bevolking hebben. Ghadaffi, wat ben ik niet verguisd omdat ik vertelde dat de man helemaal niet zo slecht was als de media hem neergezet hebben. Ik werd net niet aangevallen. Door dit te laten zien hoop ik dat mensen gaan in zien dat je zelfs met een systeem dat ook ik niet helemaal aanhang, een samenleving kunt creëren waar mensen tevreden en met een gerust hart kunnen leven. Dat zien wij ook in toenemende mate in andere landen waar Westerse media negatief over schrijven. Mijn idee is dat wanneer de Westerse media ergens negatief over schrijven dit een insteek heeft, een bedoeling. Op basis van de stukken die wij met zijn allen uitvoerig besproken hebben. Uit de disclosure serie. De satanistische machten proberen via media en meditatie een beeld te scheppen van deze wereld, een beeld dat hun einddoel sneller in zicht doet komen. Ik voel het als mijn taak dat einddoel volledig te laten ontsporen en een compleet ander beeld van deze wereld neer te zetten.

De elite laat ons geloven dat wij leven in een wereld waar iedereen elkaar naar het leven staat. Waar energie uitputbaar is en streng bewaakt en bestuurd dient te worden. Waar politieke leiders aan de touwtjes moeten trekken omdat burgers dit niet zouden kunnen, waar schaarste basis is en overvloed alleen voor de enkeling bereikbaar is. Nu, ik weet zeker dat de door hen geschetste wereld alleen zo geschetst wordt omdat dit in hun belang is. Er is geen schaarste, die wordt kunstmatig gecreëerd. Er zijn vrije energiebronnen waardoor iedereen warmte, etc. kan verkrijgen voor vrijwel niets. Er is in alles overvloed en neen, mensen staan elkaar niet vanzelfsprekend naar het leven, mensen hebben liever vriendschappen en willen graag delen. dat natuurlijke gedrag, delen, vriendschappen, liefde, saamhorigheid., empathie, dat probeert men bij ons vandaan te halen. Zoals ik al schrijf in een andere reactie. haat en nijd gaat er in als zoete koek. Hoef ik nooit te beargumenteren. Praat ik echter over mededogen, liefde, saamhorigheid en at soort zaken, moet ik mij keer op keer verantwoorden.

Dus als je nog een stelt dat ik vooral over oorlog schrijf, denk dan eens wat dieper na. Ik schrijf niet over oorlog, ik schrijf om van die oorlogen af te komen en the Law of Attraction daarbij een handje te helpen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 17-02-2015 22:42
jenne zei:
Jos zei:
"Dat geeft meteen aan hoe zij zich van informatie voorzien. Negatieve info wordt gevreten, positieve info wordt lafjes overheen gelezen."

Tsjee, da's nou ook wat, ik ervaar namelijk hetzelfde.
Dus de strekking van jouw verhaal wordt kennelijk niet begrepen.
Ik tracht er mijn reacties ook een andere draai aan te geven, maar zie weinig respons, alleen van Vladi, maar wij begrijpen elkander al een poosje.
Verders wel een overvloed aan linkjes.
Eerlijk gezegd, ik wil daar geen tijd aan besteden, want ik ervaar dat ook als een af-leiding.
Het kleurt namelijk mijn eigen waar-neming net iets teveel.
Vandaar dat ik al meer dan 20 jaar geen tele-visie meer in mijn woning heb, en geen radio, en geen krant.
Het zal allemaal wel, wat ze vertellen, follow the money, toch?

Stay Human,
Jos.


Jos, ben je ergens bang voor, of heb je niet leren rélativeren!
Je kunt heel goed zonder TV, Radio of kranten leven, maar zonder literatuur niet


Bon soir Jenne, wat brengt het om bang te zijn? Of spijt te hebben?
Niets toch, dus nee, ik ben nergens meer bang voor,
het boeit me namelijk niet meer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 17-02-2015 22:38
Jos zei:
"Dat geeft meteen aan hoe zij zich van informatie voorzien. Negatieve info wordt gevreten, positieve info wordt lafjes overheen gelezen."

Tsjee, da's nou ook wat, ik ervaar namelijk hetzelfde.
Dus de strekking van jouw verhaal wordt kennelijk niet begrepen.
Ik tracht er mijn reacties ook een andere draai aan te geven, maar zie weinig respons, alleen van Vladi, maar wij begrijpen elkander al een poosje.
Verders wel een overvloed aan linkjes.
Eerlijk gezegd, ik wil daar geen tijd aan besteden, want ik ervaar dat ook als een af-leiding.
Het kleurt namelijk mijn eigen waar-neming net iets teveel.
Vandaar dat ik al meer dan 20 jaar geen tele-visie meer in mijn woning heb, en geen radio, en geen krant.
Het zal allemaal wel, wat ze vertellen, follow the money, toch?

Stay Human,
Jos.


Jos, ben je ergens bang voor, of heb je niet leren rélativeren!
Je kunt heel goed zonder TV, Radio of kranten leven, maar zonder literatuur niet
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 17-02-2015 21:40
"Dat geeft meteen aan hoe zij zich van informatie voorzien. Negatieve info wordt gevreten, positieve info wordt lafjes overheen gelezen."

Tsjee, da's nou ook wat, ik ervaar namelijk hetzelfde.
Dus de strekking van jouw verhaal wordt kennelijk niet begrepen.
Ik tracht er mijn reacties ook een andere draai aan te geven, maar zie weinig respons, alleen van Vladi, maar wij begrijpen elkander al een poosje.
Verders wel een overvloed aan linkjes.
Eerlijk gezegd, ik wil daar geen tijd aan besteden, want ik ervaar dat ook als een af-leiding.
Het kleurt namelijk mijn eigen waar-neming net iets teveel.
Vandaar dat ik al meer dan 20 jaar geen tele-visie meer in mijn woning heb, en geen radio, en geen krant.
Het zal allemaal wel, wat ze vertellen, follow the money, toch?

Stay Human,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 17-02-2015 21:22
jenne zei:
freedom zei:
Nexus, is het niet zo dat dit conflict zich afspeelt tussen religieuze( ideologieën van buitenaardse rassen ) instellingen. VS vertegenwoordigen de Joodse ideologie en Rusland de christelijke/zionistische ideologie. Dus wat maakt de een beter dan de ander?


Lees de religeuse geschiedenis van Europa, Rome is en was de vijand van Constantinopel dat van de Byzantynse Christenen, door toe doen van Rome via Venetië werd Byzantium verkracht en een makkelijke buit voor de Turken/Islam, de Oost Orthodoxe religie maakten hun nieuwe
centrale geloofs stad, in Kiëv, en Moscou, nu is Kiev in handen van de fasisten en Zionisten, maar dat gaat niet zo blijven, maar de strijd Rome met Rusland blijft bestaan, vice USA vise President Bidden is een Jezuït in een pak gestoken, nu dit is een kllein stukje van de sluier op getild !Als Putin ergens een hekel aan heft zijn het de zionisten. Die heeft hij in de hoedanigheid van oligarchen als eerste van repliek gediend en hun macht, gebaseerd op geld en corruptie, meteen ontnomen. Het waren vervolgens Westerse leiders die deze oligarchen meenden te moeten ontzetten. Zit allemaal in dit stuk. Ik ben verbaast hoe slecht het gelezen wordt door sommigen, vooral door anti Putin mensen. Dat geeft meteen aan hoe zij zich van informatie voorzien. Negatieve info wordt gevreten, positieve info wordt lafjes overheen gelezen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 17-02-2015 20:49
alfred zei:
Met stijgende verbazing dit walgelijke stuk gelezen over Putin.
Vergeten wordt dat hij is opgegroeid in het communistische Rusland waar het militaire patriotisme de boventoon voerde.
Hij was een chetnik een ex KGB er die over het algemeen werd veracht door het Russische volk. Denk maar aan de Goelag archip0el.
Als chef van de FSB heeft hij veel bloed aan zijn handen.. Als de vos zijn passie preekt pas op voor je kippen.
De zgn. separisten worde3n ondersteund door 600 man geregelde Russiche troepen. Is dat het voorland van Europa.


Dus conclusie, alle mensen die in een dictatoriaal regime zijn opgegroeid zijn slecht? De stelling van de ondersteuning door Rusland is door niemand bewezen en mensen die dit roepen schijnen zich niets aan te trekken van de wandaden die wij als westerlingen in Irak, Afghanistan, Vietnam, Libie, etc. hebben laten gebeuren.

Dan komt niemand met een steekhoudend argument waarom Putin zo slecht zou zijn. Het is allemaal napraten van wat ze elders gehoord hebben.

Dus plaats ik nu nog een stuk over Putin vanuit het oogpunt van de Russen die zo'n erbamelijk leven zouden hebben als ik de anti Putin mensen hier zo lees. Mensen die wwel kritiek leveren op Putin maar geen kritiek hebben op de VS, Israël en de rest van het zionistische westen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 20-06-2017 10:56
Was de Sovjet Unie een ''dictatoriaal regime'' Nexus? Of .lees ik het weer verkeerd?
In het eerste geval zou je je toch echt wat meer moeten gaan verdiepen in hoe de SU. werkelijk in elkaar zat.
Een leestip voor iedereen trouwens: Een andere kijk op Stalin van Ludo martens. Daarna spreken we elkaar wel weer. Voor die tijd geen onzin meer uit de westerse pers aub
Wie het veleden niet kent zal het heden nooit begrijpen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 17-02-2015 19:58
alfred zei:
Met stijgende verbazing dit walgelijke stuk gelezen over Putin.
Vergeten wordt dat hij is opgegroeid in het communistische Rusland waar het militaire patriotisme de boventoon voerde.
Hij was een chetnik een ex KGB er die over het algemeen werd veracht door het Russische volk. Denk maar aan de Goelag archip0el.
Als chef van de FSB heeft hij veel bloed aan zijn handen.. Als de vos zijn passie preekt pas op voor je kippen.
De zgn. separisten worde3n ondersteund door 600 man geregelde Russiche troepen. Is dat het voorland van Europa.


Hoi Alfred, ja ik heb er ook behoorlijk wat gemengde gevoelens over.
Want wat ik al 54 jaar om mij heen zie is dat altijd the good guys afgeknalt worden, gezelfmoord of iets dergelijks.
En dat the bad guys overal mee wegkomen, zelfs met massamoorden in diverse landen van onze Moeder Aarde.
Is het dan voor de hand liggend dat wij hier met een good guy te doen hebben?
Keizer van het grootste land ter wereld, baas van Gazprom?

In Nederland is er éen die denkt de baas van de Shell te zijn.
Met de rest van zijn familie.
Getrouwd met een wijf die van een zeer bedenkelijke familie afkomstig is in Zuid Amerika.
Waar zijn opa al wapens aan leverde begin jaren '60
Waar de nazitop in 45 naar verdween inclu d'n Dolf en zijn maatje Mengele met hulp van onze 'bevrijders', de geaillieerden...
Ze komen er altijd mee weg.

Ook Putin, hij is een zeer gewiekst iemand, die denk ik velen weet hoe het juiste zand in de ogen te gooien.
Door het nieuws op zijn manier te manipuleren.
Hij weet hoe de hazen dansen.
5e dan judo, krijg je echt niet zomaar.
Dat vraagt iets van je, een bepaalde mate van bewustzijn, strijdvaardigheid, doorzettingsvermogen etc.
Het zou wellicht zo kunnen zijn dat dit veel mensen onbewust aanspreekt en vertrouwen teweeg brengt.
Hij ziet namelijk, denk ik, ook wel dat de oude manier niet meer werkt.

Mensen, het gaat om macht en geld.
Zolang dat in het geding is, mag je het vergeten.

Fijne avond,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# alfred 17-02-2015 19:39
Met stijgende verbazing dit walgelijke stuk gelezen over Putin.
Vergeten wordt dat hij is opgegroeid in het communistische Rusland waar het militaire patriotisme de boventoon voerde.
Hij was een chetnik een ex KGB er die over het algemeen werd veracht door het Russische volk. Denk maar aan de Goelag archip0el.
Als chef van de FSB heeft hij veel bloed aan zijn handen.. Als de vos zijn passie preekt pas op voor je kippen.
De zgn. separisten worde3n ondersteund door 600 man geregelde Russiche troepen. Is dat het voorland van Europa.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 17-02-2015 15:50
jenne zei:
madelief zei:
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
ZOOOO Merkel toont ware gezicht.... vrede.... niet als het aan haar ligt


Hier gaan de Duitse burgers niet aan mee doen, no way, dat de elite nooit leerd van het verleden weten we, maar de mensen wel, ze staan nog even stil bij Dresden, meer slachtoffers als Hirochima !


de breakdown van de elite is een logisch/karma gevolg.
met macht komt psycho/sociopatie=selfdestruction.

alleen triest dat zóóóóóóvéééééééél onschuldige 'slacht' 'offer' zijn.

mocht het zo zijn dat we voedsel/experiment zijn van onbekende wezens.

vladi is tot zijn tanden bewapend.
zoals ''the founders of the constitution'' bedoelde 8)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 17-02-2015 14:44
freedom zei:
Nexus, is het niet zo dat dit conflict zich afspeelt tussen religieuze( ideologieën van buitenaardse rassen ) instellingen. VS vertegenwoordigen de Joodse ideologie en Rusland de christelijke/zionistische ideologie. Dus wat maakt de een beter dan de ander?


Lees de religeuse geschiedenis van Europa, Rome is en was de vijand van Constantinopel dat van de Byzantynse Christenen, door toe doen van Rome via Venetië werd Byzantium verkracht en een makkelijke buit voor de Turken/Islam, de Oost Orthodoxe religie maakten hun nieuwe
centrale geloofs stad, in Kiëv, en Moscou, nu is Kiev in handen van de fasisten en Zionisten, maar dat gaat niet zo blijven, maar de strijd Rome met Rusland blijft bestaan, vice USA vise President Bidden is een Jezuït in een pak gestoken, nu dit is een kllein stukje van de sluier op getild !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 17-02-2015 14:34
madelief zei:
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
ZOOOO Merkel toont ware gezicht.... vrede.... niet als het aan haar ligt


Hier gaan de Duitse burgers niet aan mee doen, no way, dat de elite nooit leerd van het verleden weten we, maar de mensen wel, ze staan nog even stil bij Dresden, meer slachtoffers als Hirochima !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 17-02-2015 13:46
Nexus...m.a.w. vertegenwoordigen zij niet een en hetzelfde?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 17-02-2015 13:44
En is dit niet een en hetzelfde, alleen in een ander jasje gestoken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 17-02-2015 13:39
Nexus, is het niet zo dat dit conflict zich afspeelt tussen religieuze( ideologieën van buitenaardse rassen ) instellingen. VS vertegenwoordigen de Joodse ideologie en Rusland de christelijke/zionistische ideologie. Dus wat maakt de een beter dan de ander?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 17-02-2015 12:56
vladi zei:
Jos zei:
Ik open mijn mailbox, en zie meer dan 20 reacties sinds de laatste keer.
En vraag me iets af.
Namelijk, wat voegt het toe?
Verandert er iets door aan de geschetste situatie?
Ik 'vrees' van niet.
Veranderd er iets door wat ik nu schrijf?
Of zou het kunnen zijn dat wij zelf de situatie kunnen veranderen door er niet door te schrijven , maar hetgeen Nexus beschrijft te spiegelen naar onze eigen levens en daar de verandering in plaats te laten vinden?
M..a.w., waar zit de Putin in ons zelf?
Waar zit de Rutte, waar zit de Obama, in onszelf verborgen.
Waarom is het belangrijker dit buiten ons zelf te leggen i.p.v. in onszelf?
Want naar mijn ervaring zit juist daar de kracht.
Be your self.

Vreemd idee?
Wel, brand los zou ik zeggen.

Open.

Jos.


ik geloof in het ''100 aap'' verhaal.

er word vanuit gegaan dat wij ontvangers zijn (perceptiewezens van onze 5 zintuigen)

vladi beweert dat de mens kan zenden,net als de aap.
en dat de verandering daardoor plaats zal vinden.

niet door de info oorlog te volgen want dat IS 'the game'.

''the law of attraction''
je creëert wat je denkt.

fff

Vladi de mens moet nog ontdekken hoe groot de kracht van onze zender is.. we KUNNEN vrede maken met elkaar want inderdaad we zijn wat we denken dan wel geloven te zijn energie en die kan gemoduleerd worden.

DUS een mediatie voor vrede is belangrijk maar we moeten wel in de voltooide vorm denke bv. er is nu vrede op de aarde... woorden als geen en niet werken verkeert.. met een super grote wereldbevolking die hetzelfde wil moet het lukken om de waanzin te keren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 17-02-2015 12:52
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
ZOOOO Merkel toont ware gezicht.... vrede.... niet als het aan haar ligt
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 17-02-2015 11:47
freedom zei:


@ Freedom,

Dank je. Ik ken die toespraak. Fijn dat je hem nog eens laat langskomen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 17-02-2015 09:08
vladi zei:
Jos zei:
Ik open mijn mailbox, en zie meer dan 20 reacties sinds de laatste keer.
En vraag me iets af.
Namelijk, wat voegt het toe?
Verandert er iets door aan de geschetste situatie?
Ik 'vrees' van niet.
Veranderd er iets door wat ik nu schrijf?
Of zou het kunnen zijn dat wij zelf de situatie kunnen veranderen door er niet door te schrijven , maar hetgeen Nexus beschrijft te spiegelen naar onze eigen levens en daar de verandering in plaats te laten vinden?
M..a.w., waar zit de Putin in ons zelf?
Waar zit de Rutte, waar zit de Obama, in onszelf verborgen.
Waarom is het belangrijker dit buiten ons zelf te leggen i.p.v. in onszelf?
Want naar mijn ervaring zit juist daar de kracht.
Be your self.

Vreemd idee?
Wel, brand los zou ik zeggen.

Open.

Jos.


ik geloof in het ''100 aap'' verhaal.

er word vanuit gegaan dat wij ontvangers zijn (perceptiewezens van onze 5 zintuigen)

vladi beweert dat de mens kan zenden,net als de aap.
en dat de verandering daardoor plaats zal vinden.

niet door de info oorlog te volgen want dat IS 'the game'.

''the law of attraction''
je creëert wat je denkt.

fff


100% mee eens Vladi. Dit is de zinnigste reactie!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-02-2015 08:59
Spring zei:
sputniknews.com/europe/20150216/1018338165.html
ha weather warfare chemtrails wordt zachtjes aan onder de aandacht gebracht...
If one country wants to control the climate in one way, and another doesn’t want it or if they try to shoot down the planes…if there’s no agreement, it could result in terrible consequences”.

Read more: sputniknews.com/.../1018338165.html#ixzz3Rvq7z8vD
voor wie nog van niets weet
chemtrails the secret war
www.youtube.com/watch?v=U-5VnMIiKPY

nog een


www.earth-matters.nl/.../six-hundred-strains-of
-an-aerosolized-thought-control-vaccine-already-tested-on-humans-deployed-vi
a-air-food-and-water

informatie delen helpt wel degelijk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 17-02-2015 01:38
Jos zei:
Ik open mijn mailbox, en zie meer dan 20 reacties sinds de laatste keer.
En vraag me iets af.
Namelijk, wat voegt het toe?
Verandert er iets door aan de geschetste situatie?
Ik 'vrees' van niet.
Veranderd er iets door wat ik nu schrijf?
Of zou het kunnen zijn dat wij zelf de situatie kunnen veranderen door er niet door te schrijven , maar hetgeen Nexus beschrijft te spiegelen naar onze eigen levens en daar de verandering in plaats te laten vinden?
M..a.w., waar zit de Putin in ons zelf?
Waar zit de Rutte, waar zit de Obama, in onszelf verborgen.
Waarom is het belangrijker dit buiten ons zelf te leggen i.p.v. in onszelf?
Want naar mijn ervaring zit juist daar de kracht.
Be your self.

Vreemd idee?
Wel, brand los zou ik zeggen.

Open.

Jos.


ik geloof in het ''100 aap'' verhaal.

er word vanuit gegaan dat wij ontvangers zijn (perceptiewezens van onze 5 zintuigen)

vladi beweert dat de mens kan zenden,net als de aap.
en dat de verandering daardoor plaats zal vinden.

niet door de info oorlog te volgen want dat IS 'the game'.

''the law of attraction''
je creëert wat je denkt.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 16-02-2015 22:03
Ik open mijn mailbox, en zie meer dan 20 reacties sinds de laatste keer.
En vraag me iets af.
Namelijk, wat voegt het toe?
Verandert er iets door aan de geschetste situatie?
Ik 'vrees' van niet.
Veranderd er iets door wat ik nu schrijf?
Of zou het kunnen zijn dat wij zelf de situatie kunnen veranderen door er niet door te schrijven , maar hetgeen Nexus beschrijft te spiegelen naar onze eigen levens en daar de verandering in plaats te laten vinden?
M..a.w., waar zit de Putin in ons zelf?
Waar zit de Rutte, waar zit de Obama, in onszelf verborgen.
Waarom is het belangrijker dit buiten ons zelf te leggen i.p.v. in onszelf?
Want naar mijn ervaring zit juist daar de kracht.
Be your self.

Vreemd idee?
Wel, brand los zou ik zeggen.

Open.

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-02-2015 17:59
sputniknews.com/europe/20150216/1018338165.html
ha weather warfare chemtrails wordt zachtjes aan onder de aandacht gebracht...
If one country wants to control the climate in one way, and another doesn’t want it or if they try to shoot down the planes…if there’s no agreement, it could result in terrible consequences”.

Read more: sputniknews.com/.../1018338165.html#ixzz3Rvq7z8vD
voor wie nog van niets weet
chemtrails the secret war
www.youtube.com/watch?v=U-5VnMIiKPY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-02-2015 15:21
steun voor de grieken van geleerden
Scholars’ Appeal for Greece.

We the undersigned call on the governments of Europe, the European
Commission, the European Central Bank and the IMF to respect the decision
of the Greek people to choose a new course and to engage the new
government of Greece in good faith negotiations to resolve the Greek debt.

The government of Greece is correct to insist on new policies because the
previous policies have failed. They have not brought economic recovery.
They have not brought financial stability. They have not brought jobs or
foreign investments. They have stressed and damaged Greek society and
weakened Greek institutions. There is therefore no value in that approach
and no progress to preserve. We urge Greece’s European partners to accept
this reality, without which the new government would never have been
elected. Greece needs immediate humanitarian measures, a higher minimum wage, new
jobs, new investments, and steps to restore and improve basic services such
as education and health care. It needs a stronger and more progressive tax
system, less dependent on VAT and better able to tax incomes and wealth. It
needs to fight, punish and root out corruption. The new government needs
fiscal space to implement these measures and to demonstrate their worth,
and it needs continuing financial support from the European Central Bank to
stabilize the financial sector meanwhile. We urge Greece’s European
partners and institutions to provide that fiscal space and that support.

The government of Greece is correct to ask for a write-off of debts owed to
European partners. These debts are unsustainable and so will not be paid
in any event. There is therefore no economic loss involved, for any other
nation or its taxpayers, in writing them off. On the contrary, a fresh
start for Greece will help bring new activity, income, jobs and profit to
her partners. We urge Greece’s creditors to seize this chance, and to
explain these facts clearly and candidly to their own peoples.

These issues also engage the future of Europe as a whole. A policy of
menace, threats, deadlines, obstinacy and blackmail will demonstrate to all
Europeans that the European project will have failed. It will have failed
morally, politically, and as a matter of economics. We urge Europe’s
leaders to reject and condemn all efforts to coerce the government and
people of Greece.

Conversely, success for Greece can show the path toward renewed prosperity
and stability for Europe, with a new role for democracy and a new openness
to elections that bring constructive change. We stand with Greece and with
Europe, with democracy and with change. We urge Europe’s leaders to
recognize the special basis of Greek decision-making in hard-fought and
decisive democratic choice, and to choose the path of realistic assessment
and reasonable negotiation.

Signed.

rwer.wordpress.com/.../#more-17700

en niet geleerden
delangemars.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 16-02-2015 14:39
freedom zei:


ééne oor in andere oor uit !
Zij weten het net zo goed als hij, maar zijn zitten gevangen in hun handlangers rol,
Mooie rede, 100% to the point, van uit zijn geweten !
dat is voor mij duidelijk !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 16-02-2015 14:11
Douwe Meijer zei:
Mijn hemel, wat een propaganda voor deze oorlogsmisdadiger. Ik wil best erkennen dat na Jeltsin Rusland een autoritaire periode nodig had, maar de dictatuur is volledig doorgeslagen en ontspoord. Alsof deze held de corruptie aangepakt heeft en er zelf geen deel van is. Ik heb me rot geërgerd aan het filmpje. Binnenlands repressie. provincies met veel geweld en doden bezet houden in twee buurlanden plus Moldavië, annexatie van de Krim (o ja, dat was dus echt wel een militaire coup he!), het wordt hier allemaal vergoelijkt. Walgelijk.


Eens behoorden al die landen tot het grote Slavische moederland, als Uw buurman uw achterkamer in bezit neemd, ja wat dan.
Ik denk niet dat wij indoctrineerd zijn maar U !
Oud Minister en persoonlijke vriend van de socialist Miterand, heeft publiekelijk uitgesproken wat vele denken en uiteindelijk ook weten dat Minister van binnenlandse zaken, Vallls onder invloed van de Franse Zionistische of niet, Joden staat, eindelijk dan is iemand die het in de openheid brengt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 16-02-2015 14:05
jenne zei:
freedom zei:
jenne zei:
freedom zei:
informatief artikel met grote vraagtekens. Ik voorspel eerder grote armoede in Rusland. De Russen zijn zo geconditioneerd door het communisme dat nog tientallen decennia zal doorgaan. Putin zal op een corruptie manier aan de macht moeten blijven wil hij zijn ideeën, wat die ook mogen zijn door willen voeren.
Ik ben 2X in Rusland geweest, ver voor de aftakeling, één reis met de trein naar Wladiwostok, in navolging van Jan Cremer, en één naar de Hermitage in saint Petersburg, nu fantastische mensen ''MENSEN,, ach mensen willen overal het zelfde op deze wereld in vrede en een beetje voorspoed met hun geliefden en familie leven, het was opvallend dat de Russen meer met muziek en literatuur bezig waren als in het westen, waar grote auto's het status symbool waren, later gevongt door eigenhuis "" eigen tophypotheek"", het leven is echter, komt misschien door het klimaat en de lange winters, de Boreanen klaagden daar al over.
Ik persoonlijk hoop dat Putin, Rusland weet te behouden voor de Russen, en niet zo als wij een sataliet van de USA-CIA laat worden, en al hun waarden zo als wij gaan verliezen.
Kijk wat de NATO is een fasistisch aanvals wapen voor deze vulgaire zionisten, de Fransen hebben spijt als haar op hun hoofd om hun eigen ik te hebben weg gegeven aan de USA-CIA, we mogen van geluk spreken als we niet in een atoom oorlog terecht komen.


Dat zou verschrikkelijk zijn Jenne. Zou Putin zo onverstandig zijn om atoom te gooien of terug te gooien?


Hij heeft Obama nog niet zo lang geleden onder bedekte termen meegedeeld dat Rusland, niet Iraq is of Lybië, dat bij een eventuele aanval, de USA-CIA zijn deel van die oorlog niet zal ontlopen, altijd maar weer alles in de puin gooien met de slogan van Peace and Freedom, zal in dit geval niet op gaan.
Dit heeft de USA-CIA wel aan het denken gezet, de 2200 raketten geladen met 6 atoom koppen, bewaard ons misschien voor oorlog, maar het is uitstel, eens moet het er toch van komen!


Denk je niet dat er vanuit buitenaardse intelligentie ingegrepen als het zover is www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepowordt

Weet niet of deze vertaling klopt..ik spreek geen Russisch.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 16-02-2015 13:34
Douwe Meijer zei:
Mijn hemel, wat een propaganda voor deze oorlogsmisdadiger. Ik wil best erkennen dat na Jeltsin Rusland een autoritaire periode nodig had, maar de dictatuur is volledig doorgeslagen en ontspoord. Alsof deze held de corruptie aangepakt heeft en er zelf geen deel van is. Ik heb me rot geërgerd aan het filmpje. Binnenlands repressie. provincies met veel geweld en doden bezet houden in twee buurlanden plus Moldavië, annexatie van de Krim (o ja, dat was dus echt wel een militaire coup he!), het wordt hier allemaal vergoelijkt. Walgelijk.

Tijd dat je de voorgeprogrammeerde bril vol indoctrinatie eens even afzet... oogbadje en een frisse kijk...

er bestaan geen smetteloze regeerders maar vergeleken bij BO zit er minder bloed aan deze handen en ik hoor je niet over de haviken uit het westen
Krim heeft gestemd onder toezicht van EU waarnemers...maar ja als de uitkomst niet past in het westerse denken wordt het moeilijk dan gaan we wat leugens niet uit de weg.
Dankzij de haviken staat de halve wereld al in brand en diezelfden hopen flink wat wapentuig te slijten in een land waar een burgeroorlog woedt...het geweten en het gezonde verstand is zoek en helaas zie je dat hier ook in sommige commentaren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Douwe Meijer 16-02-2015 12:56
Mijn hemel, wat een propaganda voor deze oorlogsmisdadiger. Ik wil best erkennen dat na Jeltsin Rusland een autoritaire periode nodig had, maar de dictatuur is volledig doorgeslagen en ontspoord. Alsof deze held de corruptie aangepakt heeft en er zelf geen deel van is. Ik heb me rot geërgerd aan het filmpje. Binnenlands repressie. provincies met veel geweld en doden bezet houden in twee buurlanden plus Moldavië, annexatie van de Krim (o ja, dat was dus echt wel een militaire coup he!), het wordt hier allemaal vergoelijkt. Walgelijk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 16-02-2015 12:36
freedom zei:
jenne zei:
freedom zei:
informatief artikel met grote vraagtekens. Ik voorspel eerder grote armoede in Rusland. De Russen zijn zo geconditioneerd door het communisme dat nog tientallen decennia zal doorgaan. Putin zal op een corruptie manier aan de macht moeten blijven wil hij zijn ideeën, wat die ook mogen zijn door willen voeren.


Ik ben 2X in Rusland geweest, ver voor de aftakeling, één reis met de trein naar Wladiwostok, in navolging van Jan Cremer, en één naar de Hermitage in saint Petersburg, nu fantastische mensen ''MENSEN,, ach mensen willen overal het zelfde op deze wereld in vrede en een beetje voorspoed met hun geliefden en familie leven, het was opvallend dat de Russen meer met muziek en literatuur bezig waren als in het westen, waar grote auto's het status symbool waren, later gevongt door eigenhuis "" eigen tophypotheek"", het leven is echter, komt misschien door het klimaat en de lange winters, de Boreanen klaagden daar al over.
Ik persoonlijk hoop dat Putin, Rusland weet te behouden voor de Russen, en niet zo als wij een sataliet van de USA-CIA laat worden, en al hun waarden zo als wij gaan verliezen.
Kijk wat de NATO is een fasistisch aanvals wapen voor deze vulgaire zionisten, de Fransen hebben spijt als haar op hun hoofd om hun eigen ik te hebben weg gegeven aan de USA-CIA, we mogen van geluk spreken als we niet in een atoom oorlog terecht komen.


Dat zou verschrikkelijk zijn Jenne. Zou Putin zo onverstandig zijn om atoom te gooien of terug te gooien?


Hij heeft Obama nog niet zo lang geleden onder bedekte termen meegedeeld dat Rusland, niet Iraq is of Lybië, dat bij een eventuele aanval, de USA-CIA zijn deel van die oorlog niet zal ontlopen, altijd maar weer alles in de puin gooien met de slogan van Peace and Freedom, zal in dit geval niet op gaan.
Dit heeft de USA-CIA wel aan het denken gezet, de 2200 raketten geladen met 6 atoom koppen, bewaard ons misschien voor oorlog, maar het is uitstel, eens moet het er toch van komen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 16-02-2015 12:31
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

de vraag is niet hoe gevaarlijk is Putin.... hoe idioot is Europa en hoe gevaarlijk is het duo Kiev/ washington
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vendetta 16-02-2015 12:06
Nexus zei:
Vendetta zei:
N zei:
Vendetta zei:
Ik denk zelf dat Rusland al lang deel is van de nwo achter de schermen. Rusland was nooit geweest wat het nu is zonder geld van t westen in vroegere tijden. Pure afleiding allemaal. Ze dienen allemaal dezelfde meester. We moeten bang zijn voor de beer totdat we niet meer nodig zijn en naar de slachtbank worden geleid om een gewens wereldbevolkings aantal te realiseren.


Dan heb je de video niet gezien.

111Syts64 zei:
welk geld heeft Rusland in het verleden van het Westen ontvangen? ben benieuwd.


Rotschilds geld zit overal, dus ook in Rusland, westers geld dus. Al 200 jaar wordt ELKE oorlog van 2 kanten gefinanierd, vanaf onze grote vriend Napoleon. WW1 was weer hetzelfde verhaal, Ome Adolf had nooit een uber leger kunnen bouwen zonder geld van de elitaire mensen. De hele wereld kon het zien en het werd gewoon toegelaten. Duidelijk dat er grotere doelen zijn die vervuld moeten worden. Rotschild, zionstisten, crypto joden of hoe men ze ook wil noemen, de elitaire top in ieder geval, sturen hun geld waar hun denken dat het nodig is voor hun plannetje. Zou wel erg gek zijn om te denken dat Rusland gewoon Rusland is en Putin gewoon Putin toch? Het is de hele NWO tegen Putin?? Obama is een puppet en Putin niet? geloof ik helemaal niks van. Het westen is verrot en Rusland ook. Het 'volk' heeft gewoon angst nodig om gecontroleerd te worden. De wereld is al zover gevorderd dat alles al bepaald is. De enigste die er verandering in kunnen brengen zijn de gewone mensen. Helaas is hun mindcontroll zo sterk dat de meeste het niet boeit of niet kunnen zien, e zitten gevangen in een neppe om ons heen gecreëerde werkelijkheid, die alleen nog verder van de realiteit af zal komen te liggen.
Ik heb veel respect voor alle mensen die opzoek zijn naar de dingen die ons niet verteld worden en ik hoop dat het er spoedig veel meer zullen worden. Ik heb ook veel respect voor de vele verschillende meningen die er zijn. Dat zal altijd blijven, de wereld is een grote mindfuck met vele verschillende gedachtenwegen, gecreëerd om verdeeldheid te veroorzaken. Er is maar een ding wat er toe doet... en dat is dat we we het met zn allen samen moeten doen, alleen zijn we niks, samen zijn we sterk. Vroeg of laat zal de tijd van verandering komen. Hopen dat we dan sterk zijn, met vele.


@ Vendetta,

Met dit stuk bewijs ik net dat Putin niet bij die club hoort. Hij is wars van zionisme en ja, tot Jeltsin hadden de zionisten een tak in Rusland met macht, die tak is gebroken door Putin en dat is waarom hij wereldwijd weg gezet wordt als boeman.

Tijdens de revolutie in Rusland kaapte de zionisten al de stem van het volk onder aanvoering van Trotski. Dat is nooit meer goed gekomen totdat Putin onbedoeld de macht kreeg.


ome Adolf was ook 'wars' van het zionisme (mein kampf), achteraf gezien de grootste mindfuck ooit in de geschiedenis van de mensheid, aangezien dat ze een flinke vinger in de pap hebben en bakken met geld verdiend hebben aan de oorlog. Big business. Ik blijf sceptisch.
Wat ik ook opvallend vind is dat hij nog leeft, mocht hij daadwerkelijk de NWO de kont toegekeerd hebben, dan zou er alles aan gedaan worden om deze man op te ruimen. Zal niet de eerste keer zijn toch?
Dat er binnen de NWO strijd is lijkt me geen twijfel over mogelijk. Allemaal mensen met een gigantisch 'ego' , alleen maar oog voor hun eigen voordeel en een gigantische macht geilheid. Vanuit dat oogpunt zou het best mogelijk zijn dat Putin de NWO dwars zit. Maar mijn gevoel zegt het gewoon een uitgerold script is, recht voor onze neus.

Je hebt wel een hit kanon geschreven Nexus, respect! Het is alleen maar goed dat er goed over deze vragen nagedacht wordt. Misschien wel een van de belangrijkste vragen wat er op dit moment gesteld kunnen worden. Grs
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 16-02-2015 11:48
jenne zei:
freedom zei:
informatief artikel met grote vraagtekens. Ik voorspel eerder grote armoede in Rusland. De Russen zijn zo geconditioneerd door het communisme dat nog tientallen decennia zal doorgaan. Putin zal op een corruptie manier aan de macht moeten blijven wil hij zijn ideeën, wat die ook mogen zijn door willen voeren.


Ik ben 2X in Rusland geweest, ver voor de aftakeling, één reis met de trein naar Wladiwostok, in navolging van Jan Cremer, en één naar de Hermitage in saint Petersburg, nu fantastische mensen ''MENSEN,, ach mensen willen overal het zelfde op deze wereld in vrede en een beetje voorspoed met hun geliefden en familie leven, het was opvallend dat de Russen meer met muziek en literatuur bezig waren als in het westen, waar grote auto's het status symbool waren, later gevongt door eigenhuis "" eigen tophypotheek"", het leven is echter, komt misschien door het klimaat en de lange winters, de Boreanen klaagden daar al over.
Ik persoonlijk hoop dat Putin, Rusland weet te behouden voor de Russen, en niet zo als wij een sataliet van de USA-CIA laat worden, en al hun waarden zo als wij gaan verliezen.
Kijk wat de NATO is een fasistisch aanvals wapen voor deze vulgaire zionisten, de Fransen hebben spijt als haar op hun hoofd om hun eigen ik te hebben weg gegeven aan de USA-CIA, we mogen van geluk spreken als we niet in een atoom oorlog terecht komen.


Dat zou verschrikkelijk zijn Jenne. Zou Putin zo onverstandig zijn om atoom te gooien of terug te gooien?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 16-02-2015 11:26
freedom zei:
informatief artikel met grote vraagtekens. Ik voorspel eerder grote armoede in Rusland. De Russen zijn zo geconditioneerd door het communisme dat nog tientallen decennia zal doorgaan. Putin zal op een corruptie manier aan de macht moeten blijven wil hij zijn ideeën, wat die ook mogen zijn door willen voeren.


Ik ben 2X in Rusland geweest, ver voor de aftakeling, één reis met de trein naar Wladiwostok, in navolging van Jan Cremer, en één naar de Hermitage in saint Petersburg, nu fantastische mensen ''MENSEN,, ach mensen willen overal het zelfde op deze wereld in vrede en een beetje voorspoed met hun geliefden en familie leven, het was opvallend dat de Russen meer met muziek en literatuur bezig waren als in het westen, waar grote auto's het status symbool waren, later gevongt door eigenhuis "" eigen tophypotheek"", het leven is echter, komt misschien door het klimaat en de lange winters, de Boreanen klaagden daar al over.
Ik persoonlijk hoop dat Putin, Rusland weet te behouden voor de Russen, en niet zo als wij een sataliet van de USA-CIA laat worden, en al hun waarden zo als wij gaan verliezen.
Kijk wat de NATO is een fasistisch aanvals wapen voor deze vulgaire zionisten, de Fransen hebben spijt als haar op hun hoofd om hun eigen ik te hebben weg gegeven aan de USA-CIA, we mogen van geluk spreken als we niet in een atoom oorlog terecht komen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-02-2015 10:29
Spring zei:
A must see video of Ukrainians refusing to serve in the army of the Kiev junta and fight the Russians in the Crimea, which, as they point out, is Russian land.


birdflu666.wordpress.com/.../...

power to the people :lol:

btw
syriza gaat de haven toch verkopen.. weer een belofte door het putje. ziet er niet goed uit..

Uaf troepen ( de fascistische Oekrainers)
vernietigen een dorp en roepen" lucifer is protecting us.."
:-x
www.youtube.com/watch?v=1GWxJsKm3uM
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# freedom 16-02-2015 10:07
informatief artikel met grote vraagtekens. Ik voorspel eerder grote armoede in Rusland. De Russen zijn zo geconditioneerd door het communisme dat nog tientallen decennia zal doorgaan. Putin zal op een corruptie manier aan de macht moeten blijven wil hij zijn ideeën, wat die ook mogen zijn door willen voeren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-02-2015 09:58
A must see video of Ukrainians refusing to serve in the army of the Kiev junta and fight the Russians in the Crimea, which, as they point out, is Russian land.


birdflu666.wordpress.com/.../...

power to the people :lol:

btw
syriza gaat de haven toch verkopen.. weer een belofte door het putje. ziet er niet goed uit..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 22:40
Kun je mij iets leren bedoelde ik..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 22:39
Bedankt Nexus; ik kijk er naar uit. Misschien kun jij iets leren vanuit een andere hoek bekeken. Ik wil kritisch blijven omdat ik nog veel tegenstrijdigheden zie. Wil misschien nog verder gaan dan dit artikel. Dieper, verder afdalen tot de kern. :roll:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 22:38
Nexus zei:
martijn zei:
Ben zo benieuwd naar de ontwikkelingen op deze problematiek. Ik hoop dat Putin de verlichte Messias Rusland bevrijd van de dictatuur. Of die vrijheid er onder Putin's wet er feitelijk is valt sterk te betwijfelen. Maar goed; er zijn mensen die gaan voor Putin door het vuur, je zou er bijna een Rus van worden. Of zijn we toch gewoon maar wereldburgers.


Putin is zeker geen verlichte leider, wel een goede leider. Volgens mij kan je namelijk geen leider zijn als je echt verlicht bent. Er zitten ook economische cijfers in dit stuk waaruit duidelijk blijkt dat Rusland aan de beterende hand is en het nog nooit zo goed was als nu. Ik zal deze week nog een stuk plaatsen weer uit een andere hoek. Er moet nog een hoop gebeuren maar de man geeft dan ook pas 14 jaar leiding. Had en heeft een hoop rotzooi van het communisme op te ruimen waar hij ook geen voorstander van was.


Hij begrijpt heel goed dat een zo mooi systeem als het communisme in de praktijk met mensen zo als wij die nu kennen onuitvoerbaar is..
Helaas tot die slotsom kwamen de oude Grieken ook al, het beste is een pseudo democratisch systeem, waar de mensen niet echt bewust in hoeven mee te denken.
De mensen krijgen wat ze verdienen, met veel krakeel op naar het einde, het is een vulgaire bende helaas.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-02-2015 22:15
martijn zei:
Ben zo benieuwd naar de ontwikkelingen op deze problematiek. Ik hoop dat Putin de verlichte Messias Rusland bevrijd van de dictatuur. Of die vrijheid er onder Putin's wet er feitelijk is valt sterk te betwijfelen. Maar goed; er zijn mensen die gaan voor Putin door het vuur, je zou er bijna een Rus van worden. Of zijn we toch gewoon maar wereldburgers.


Putin is zeker geen verlichte leider, wel een goede leider. Volgens mij kan je namelijk geen leider zijn als je echt verlicht bent. Er zitten ook economische cijfers in dit stuk waaruit duidelijk blijkt dat Rusland aan de beterende hand is en het nog nooit zo goed was als nu. Ik zal deze week nog een stuk plaatsen weer uit een andere hoek. Er moet nog een hoop gebeuren maar de man geeft dan ook pas 14 jaar leiding. Had en heeft een hoop rotzooi van het communisme op te ruimen waar hij ook geen voorstander van was.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 22:15
Nee ik moet zeggen, de angst op de gezichten van de man die nog moest tekenen. Ik ken het verhaal en heb het filmpje goed gezien. Maar ik heb er mijn bedenkingen bij. Als dat tenminste mag. Heb toch een fijner gevoel bij de dalai lama. Ben blij dat hij niet de baas van de wereld is. Dan toch maar liever de dalai lama.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 22:03
Ben zo benieuwd naar de ontwikkelingen op deze problematiek. Ik hoop dat Putin de verlichte Messias Rusland bevrijd van de dictatuur. Of die vrijheid er onder Putin's wet er feitelijk is valt sterk te betwijfelen. Maar goed; er zijn mensen die gaan voor Putin door het vuur, je zou er bijna een Rus van worden. Of zijn we toch gewoon maar wereldburgers.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 15-02-2015 19:56
vladi zei:
Jos zei:
Ach voor Putin maakt het niets uit wat men hier schrijft Romarin....

Jos.


zou putin zich afvragen of jij en ik gevaarlijk zijn?

fff


Maakt me niet uit Vladi, wat een ander van me denkt, ik heb belangrijkere dingen te doen.

Groet,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-02-2015 19:21
Romarin zei:
Mooi artikel Nexus, bedankt hiervoor. Het bevat veel nieuwe feiten voor mij.
Op dit moment lijkt het bemoedigend wat Putin doet maar het zou kunnen dat ook Putin onderdeel is van het NWO spel. Er bestaan wel heel veel foto’s van hem met chassidische joden. (www.google.nl/.../)
Wat niet belicht wordt in het artikel en ik weet niet of jij open staat voor deze realiteit, is de rol van de interdimensionale wezens (Archons, Annunaki of hoe ze ook genoemd worden) die achter de schermen de wereldleidende marionetten weer bespelen. Zij lijken ALLE sleutelposities te controleren. In dit licht bezien is het onwaarschijnlijk dat Putin vrijspel heeft…


@ Romarin,

Wij houden dit nauwkeurig in de gaten en ik heb nog niets kunnen vinden dat wijst in die richting. Zoals ik al in een eerder reactie schreef heeft Putin nog banden met mensen die bij de wereld elite horen maar daarvan zeg ik vooealsnog dat Putin niet achterlijk is en beter sommige van deze mensen te vriend kan houden. Gebaseerd op het spreekwoord, keep your friends close and your enemies closer.
Mensen vergeten wel eens dat Putin 5 jaar hoofd is geweest van de FSB, Russische geheime dienst.

Het zit in onze aard om te twijfelen maar ergens moet je die twijfel ook over boord durven gooien. In dit geval gooi ik dat kleine beetje twijfel over boord. het gat er mij om in deze situatie voor zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken wie nu de echte agressor is. daarmee hoop ik dat steeds minder mensen dienst willen doen in Westerse legers, of überhaupt willen dienen.
Ons uiteindelijke doel is een wereld waarin burgers overal op kleine schaal zelfbeschikkingsrecht hebben en leiders, of goed of slecht, geen enkele rol van betekenis meer spelen. Die wereld is er nog niet dus moeten wij het nu doen met de minst kwade oplossingen en daartoe reken ik Putin. gebaseerd op onderzoek van mijzelf en van anderen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-02-2015 18:52
Henry zei:
Ik heb liever Puin iemand die de taal en het denken in daden weet om te zetten, daar heb ik respect voor. Ik ben natuurlijk voor puin, en ik hoop op een wereldoorlog, alle moslims en nikkers opgeruimd worden die de westelijke wereld liever dood zien als levend.
Ik zal meedoen. Ik ben mijn wapens aan het uitbreiden.

Sieg Sieg ............

@ Henry,

van dit soort uitspraken zijn wij niet gediend, vanaf nu kun jij niet meer reageren. De reacties waarop wij deze actie toepassen laten wij staan zodat iedereen kan zien waarom wij dit gedaan hebben.

Groet,

Nexus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 15-02-2015 18:43
Henry zei:
Ik heb liever Puin iemand die de taal en het denken in daden weet om te zetten, daar heb ik respect voor. Ik ben natuurlijk voor puin, en ik hoop op een wereldoorlog, alle moslims en nikkers opgeruimd worden die de westelijke wereld liever dood zien als levend.
Ik zal meedoen. Ik ben mijn wapens aan het uitbreiden.

Sieg Sieg ............


nah also also also :zzz

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 15-02-2015 18:41
Jos zei:
Ach voor Putin maakt het niets uit wat men hier schrijft Romarin....

Jos.


zou putin zich afvragen of jij en ik gevaarlijk zijn?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Henry 15-02-2015 17:29
Ik heb liever Putin iemand die de taal en het denken in daden weet om te zetten, daar heb ik respect voor. Ik ben natuurlijk voor putin, en ik hoop op een wereldoorlog, alle moslims en nikkers opgeruimd worden die de westelijke wereld liever dood zien als levend.
Ik zal meedoen. Ik ben mijn wapens aan het uitbreiden.
Ein Reich ein Heimat ein Führer
Sieg Sieg ...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Henry 15-02-2015 17:21
Ik heb liever Puin iemand die de taal en het denken in daden weet om te zetten, daar heb ik respect voor. Ik ben natuurlijk voor puin, en ik hoop op een wereldoorlog, alle moslims en nikkers opgeruimd worden die de westelijke wereld liever dood zien als levend.
Ik zal meedoen. Ik ben mijn wapens aan het uitbreiden.

Sieg Sieg ............
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 16:17
Romarin zei:
martijn zei:
martijn zei:
Nexus: Putin en zijn harde hand

Vanaf 2004 regeerde Putin met harde hand, alles, maar dan ook alles ging via hem. In het westen werd dit gezien als dictatoriaal maar dan vraag ik jullie, hoe moet je anders een land dat vergeven is van corruptie, het grootste ter wereld is in oppervlakte, in het gareel krijgen? Om corruptie te bestrijden heb je een harde hand nodig. Is het niet een westers spreekwoord, zachte heelmeesters maken stinkende wonden?

Gareel krijgen? Ik vindt dit lastig te begrijpen vanuit vrijheid perspectief


nog maar eens proberen dan??????????

Doel van dit artikel is lijkt mij om eens een ruimere blik op Putin te werpen ipv hem alleen maar te demoniseren zoals de MSM doen. Jij negeert argumenten van Nexus, haalt dingen uit de context en BLIJFT ALLEEN MAAR DOORGAAN MET DEMONISEREN VAN PUTIN.
Dan lijkt het er toch verdacht veel op dat je een TROL bent


Ga jij mensen op bovendien spreekverbod opleggen en uitschelden of wat
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Romarin 15-02-2015 16:02
martijn zei:
martijn zei:
Nexus: Putin en zijn harde hand

Vanaf 2004 regeerde Putin met harde hand, alles, maar dan ook alles ging via hem. In het westen werd dit gezien als dictatoriaal maar dan vraag ik jullie, hoe moet je anders een land dat vergeven is van corruptie, het grootste ter wereld is in oppervlakte, in het gareel krijgen? Om corruptie te bestrijden heb je een harde hand nodig. Is het niet een westers spreekwoord, zachte heelmeesters maken stinkende wonden?

Gareel krijgen? Ik vindt dit lastig te begrijpen vanuit vrijheid perspectief


nog maar eens proberen dan??????????

Doel van dit artikel is lijkt mij om eens een ruimere blik op Putin te werpen ipv hem alleen maar te demoniseren zoals de MSM doen. Jij negeert argumenten van Nexus, haalt dingen uit de context en BLIJFT ALLEEN MAAR DOORGAAN MET DEMONISEREN VAN PUTIN.
Dan lijkt het er toch verdacht veel op dat je een TROL bent
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:54
De tijd zal het leren en de antwoorden misschien hebben. Dat Putin een vrijheidsstrijder is en een verlicht persoon dat vindt ik best een heftige ideologie en shockerend
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:44
martijn zei:
Nexus: Putin en zijn harde hand

Vanaf 2004 regeerde Putin met harde hand, alles, maar dan ook alles ging via hem. In het westen werd dit gezien als dictatoriaal maar dan vraag ik jullie, hoe moet je anders een land dat vergeven is van corruptie, het grootste ter wereld is in oppervlakte, in het gareel krijgen? Om corruptie te bestrijden heb je een harde hand nodig. Is het niet een westers spreekwoord, zachte heelmeesters maken stinkende wonden?

Gareel krijgen? Ik vindt dit lastig te begrijpen vanuit vrijheid perspectief


nog maar eens proberen dan??????????
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:41
Heil Putin zullen we dan maar zeggen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:40
Niet iedereen is meteen met deze ideologische wijsheid geboren. Er bestaan mensen die verder durven te denken en nog vragen hebben. Nou...dan wordt je bij deze elite club meteen aangevallen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:35
Romarin zei:
martijn zei:
Sorry; maar het gewoon dictatoriaal. Hoe kan daar sympathie voor zijn.

Begrijp me niet verkeerd Nexus. Ik waardeer jouw artikel! ;-)

Oh,oh,oh, wat waardeer jij dit artikel, de commentaren staan vol met je lovende woorden. Helemaal niets negatiefs.
Wat is jouw bedoeling, dat iedereen stopt met het lezen van de commentaren?
In de ogen van Jenne ben je een trol... Misschien denken meer mensen er zo over


Dat zou kunnen :-x
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 15-02-2015 15:16
Ach voor Putin maakt het niets uit wat men hier schrijft Romarin....

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Romarin 15-02-2015 15:13
martijn zei:
Sorry; maar het gewoon dictatoriaal. Hoe kan daar sympathie voor zijn.

Begrijp me niet verkeerd Nexus. Ik waardeer jouw artikel! ;-)

Oh,oh,oh, wat waardeer jij dit artikel, de commentaren staan vol met je lovende woorden. Helemaal niets negatiefs.
Wat is jouw bedoeling, dat iedereen stopt met het lezen van de commentaren?
In de ogen van Jenne ben je een trol... Misschien denken meer mensen er zo over
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:06
 Sympathy for the Devil. Lol.grapje hè :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 15:02
Sorry; maar het gewoon dictatoriaal. Hoe kan daar sympathie voor zijn.

Begrijp me niet verkeerd Nexus. Ik waardeer jouw artikel! ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:59
Nexus: Putin en zijn harde hand

Vanaf 2004 regeerde Putin met harde hand, alles, maar dan ook alles ging via hem. In het westen werd dit gezien als dictatoriaal maar dan vraag ik jullie, hoe moet je anders een land dat vergeven is van corruptie, het grootste ter wereld is in oppervlakte, in het gareel krijgen? Om corruptie te bestrijden heb je een harde hand nodig. Is het niet een westers spreekwoord, zachte heelmeesters maken stinkende wonden?

Gareel krijgen? Ik vindt dit lastig te begrijpen vanuit vrijheid perspectief
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:53
Ben niet anti Putin voor alle duidelijkheid.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:49
Hoe kan iemand zoals Putin zolang aan de macht blijven? Dit is een serieuze vraag.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:38
We zouden overkomen als narcisten als we dat wel zouden willen beweren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:36
Wij zijn geen haar beter :-*
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:34
Jos zei:
En wederom is het gelukt, zich mee laten slepen door emoties, waardoor het zelfstandig denken wordt uitgeschakeld en men overgaat tot het beschimpen en beledigen van elkaar.
Precies zoals men dat van het volk verlangd, i.p.v. te onderzoeken wat Nexus tracht aan te reiken met dit artikel.
Zo komen er zeker wel, (niet dus).
Verdeel en heers blijft het na 2000 jaar nog steeds goed doen.
Zelfs enige 'verlichte' geesten trappen er in.....

Stay Human, amogos, it's all you have.

Mooie dag trouwens vandaag....

Jos.:lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 15-02-2015 14:29
En wederom is het gelukt, zich mee laten slepen door emoties, waardoor het zelfstandig denken wordt uitgeschakeld en men overgaat tot het beschimpen en beledigen van elkaar.
Precies zoals men dat van het volk verlangd, i.p.v. te onderzoeken wat Nexus tracht aan te reiken met dit artikel.
Zo komen er zeker wel, (niet dus).
Verdeel en heers blijft het na 2000 jaar nog steeds goed doen.
Zelfs enige 'verlichte' geesten trappen er in.....

Stay Human, amogos, it's all you have.

Mooie dag trouwens vandaag....

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:25
De term verdraaien is hier niet vreemd
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:23
jenne zei:
martijn zei:
jenne zei:
Martijn jij bent een dogmatische Trol, anti Rusland, anti Putin, en ik denk zo maar pro Israel !


Nou ja zeg, is dit het niveau!


Dat maak jij er van, met je door gedram, jij hebt alle inside information, als je het als een mogelijke hypothese zou brengen, O.K., maar nee volgens jouw zijn het voldongen feiten, je lijkt het NOS journaal wel !


Je legt mij de woorden in de mond Jenne. Niet boos worden hè!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 14:15
martijn zei:
jenne zei:
Martijn jij bent een dogmatische Trol, anti Rusland, anti Putin, en ik denk zo maar pro Israel !


Nou ja zeg, is dit het niveau!


Dat maak jij er van, met je door gedram, jij hebt alle inside information, als je het als een mogelijke hypothese zou brengen, O.K., maar nee volgens jouw zijn het voldongen feiten, je lijkt het NOS journaal wel !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:15
Het lijkt wel een religie :o
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:12
Jenne bevestigd hetzelfde niveau als de grote elite. :-x
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 14:11
Romarin zei:
Mooi artikel Nexus, bedankt hiervoor. Het bevat veel nieuwe feiten voor mij.
Op dit moment lijkt het bemoedigend wat Putin doet maar het zou kunnen dat ook Putin onderdeel is van het NWO spel. Er bestaan wel heel veel foto’s van hem met chassidische joden. (www.google.nl/.../)
Wat niet belicht wordt in het artikel en ik weet niet of jij open staat voor deze realiteit, is de rol van de interdimensionale wezens (Archons, Annunaki of hoe ze ook genoemd worden) die achter de schermen de wereldleidende marionetten weer bespelen. Zij lijken ALLE sleutelposities te controleren. In dit licht bezien is het onwaarschijnlijk dat Putin vrijspel heeft…


Romarin, de Russische revolutie is in handen geraakt van de Joden, en niet het goede soort, de Tsaar en zijn familie vermoord, en millioenen Russen omgebracht.
Maar anderzijds maakten de Joden een belangrijk stuk van de Russische samenleving uit, door de Fasisten uitgeroeid, de zelfde die nu weer in de Oekraine zijn op gestaan, Putin speeld van aap wat heb je mooie jongen, maar anderzijds het zijn wel mensen om rekening mee te houden, en volkomen geintegreerd in de Russiche samenleving.
Het is heel gecompliseerd en ik vind dat hij het goed doet,
ja en die status, het is het grootste land qua oppervlakte met waarschijnlijk de meeste boden schatten,
Hun millitaire wetenschappen zijn heel ver ontwikkeld, ze hoeven ook niet bang te zijn, en kunnen in een hand omdraai de hele NATO tot toekijkers maken, Merkel weet dit, zij spreekt Russies, en Putin zal haar wel op de hoogte hebben gebracht wat ons te wachten staat, bij een oorlog, van daar haar enorme inspanningen, wij wachten af !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 14:06
jenne zei:
Martijn jij bent een dogmatische Trol, anti Rusland, anti Putin, en ik denk zo maar pro Israel !


Nou ja zeg, is dit het niveau!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 13:55
Martijn jij bent een dogmatische Trol, anti Rusland, anti Putin, en ik denk zo maar pro Israel !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Romarin 15-02-2015 13:54
Mooi artikel Nexus, bedankt hiervoor. Het bevat veel nieuwe feiten voor mij.
Op dit moment lijkt het bemoedigend wat Putin doet maar het zou kunnen dat ook Putin onderdeel is van het NWO spel. Er bestaan wel heel veel foto’s van hem met chassidische joden. (www.google.nl/.../)
Wat niet belicht wordt in het artikel en ik weet niet of jij open staat voor deze realiteit, is de rol van de interdimensionale wezens (Archons, Annunaki of hoe ze ook genoemd worden) die achter de schermen de wereldleidende marionetten weer bespelen. Zij lijken ALLE sleutelposities te controleren. In dit licht bezien is het onwaarschijnlijk dat Putin vrijspel heeft…
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 13:54
Jeltsin, heet Jeltzmann, via Soros en andere figuren van het beloofde volk, hebben ze kans gezien alle rijkdom van Rusland in handen te krijgen, er zijn 1000 den milliarden weg gesluist, en jawel de Orthodoxe Rus Wladimir Putin, heeft hier een stokje voor gestoken, wat ik prima vind.
Verder hangt voor een overlevings volk als de Russen het geluk niet van bezit af.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 13:18
Beter gezegd: de wereld van list en bedrog wilt deelnemers hebben die er betrokken bij zijn. Positief of negatief..het maakt voor de illusionist niet uit.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 13:14
We moeten oppassen dat we niet dezelfde ideologie van onze eigen denken ( collectief ) gaan aanhangen. Het verblind ons. Dan zijn we pas aan het onderzoeken. We zijn nu aan het onderzoeken terwijl we bespeelt worden door de grote illusie. De kat de zijn eigen staart zoekt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 13:07
Nexus; jij zegt jouw paleis van goud. Suggereer jij hiermee dat je het kapitalisme steunt?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 13:01
Hoe we het ook willen noemen. Geef er maar een woord aan. Putin is een kapitalist net als de rest met menselijke trekjes.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 12:58
Jammer dat je je persoonlijk aangevallen voelt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 12:56
Nexus zei:
[quote name="martijn"]Maar de vraag was; is Putin gevaarlijk. Putin is een gevaarlijke man net zoals alle andere machthebbers. De vlag moet verdedigt worden. De macht moet verdedigd worden. Wat een held die Putin. Hij loopt in een paleis van goud terwijl de mensen creperen. Er is zoveel geld onder de machthebbers verdeeld. Ze zouden met hun bedachte geld de wereld kunnen omtoveren tot een paradijs. Putin is even ziek als de rest. Iemand die anders beweert is ook ziek. Maar ja, de wereld is ziek, wij mensen zijn ziek. De ontkenners zijn ongeneeslijk ziek.[/quote

@ Martijn,

Ongeneeslijk ziek, toe maar!

Jouw paleis van goud staat ook in het stuk. had je het stuk überhaupt even gelezen dan had je dat niet hoeven herhalen. Je hebt dus gewoon niets gelezen en dreunt op wat je elders gehoord hebt. Geen eigen onderzoek, geen feiten, wie is er ziek?


Oowh zeker heb ik jou stuk gelezen Nexus. Bang voor kritiek. Ik bekritiseer alleen de tegenstrijdigheden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-02-2015 12:46
Vendetta zei:
N zei:
Vendetta zei:
Ik denk zelf dat Rusland al lang deel is van de nwo achter de schermen. Rusland was nooit geweest wat het nu is zonder geld van t westen in vroegere tijden. Pure afleiding allemaal. Ze dienen allemaal dezelfde meester. We moeten bang zijn voor de beer totdat we niet meer nodig zijn en naar de slachtbank worden geleid om een gewens wereldbevolkings aantal te realiseren.


Dan heb je de video niet gezien.

111Syts64 zei:
welk geld heeft Rusland in het verleden van het Westen ontvangen? ben benieuwd.


Rotschilds geld zit overal, dus ook in Rusland, westers geld dus. Al 200 jaar wordt ELKE oorlog van 2 kanten gefinanierd, vanaf onze grote vriend Napoleon. WW1 was weer hetzelfde verhaal, Ome Adolf had nooit een uber leger kunnen bouwen zonder geld van de elitaire mensen. De hele wereld kon het zien en het werd gewoon toegelaten. Duidelijk dat er grotere doelen zijn die vervuld moeten worden. Rotschild, zionstisten, crypto joden of hoe men ze ook wil noemen, de elitaire top in ieder geval, sturen hun geld waar hun denken dat het nodig is voor hun plannetje. Zou wel erg gek zijn om te denken dat Rusland gewoon Rusland is en Putin gewoon Putin toch? Het is de hele NWO tegen Putin?? Obama is een puppet en Putin niet? geloof ik helemaal niks van. Het westen is verrot en Rusland ook. Het 'volk' heeft gewoon angst nodig om gecontroleerd te worden. De wereld is al zover gevorderd dat alles al bepaald is. De enigste die er verandering in kunnen brengen zijn de gewone mensen. Helaas is hun mindcontroll zo sterk dat de meeste het niet boeit of niet kunnen zien, e zitten gevangen in een neppe om ons heen gecreëerde werkelijkheid, die alleen nog verder van de realiteit af zal komen te liggen.
Ik heb veel respect voor alle mensen die opzoek zijn naar de dingen die ons niet verteld worden en ik hoop dat het er spoedig veel meer zullen worden. Ik heb ook veel respect voor de vele verschillende meningen die er zijn. Dat zal altijd blijven, de wereld is een grote mindfuck met vele verschillende gedachtenwegen, gecreëerd om verdeeldheid te veroorzaken. Er is maar een ding wat er toe doet... en dat is dat we we het met zn allen samen moeten doen, alleen zijn we niks, samen zijn we sterk. Vroeg of laat zal de tijd van verandering komen. Hopen dat we dan sterk zijn, met vele.


@ Vendetta,

Met dit stuk bewijs ik net dat Putin niet bij die club hoort. Hij is wars van zionisme en ja, tot Jeltsin hadden de zionisten een tak in Rusland met macht, die tak is gebroken door Putin en dat is waarom hij wereldwijd weg gezet wordt als boeman.

Tijdens de revolutie in Rusland kaapte de zionisten al de stem van het volk onder aanvoering van Trotski. Dat is nooit meer goed gekomen totdat Putin onbedoeld de macht kreeg.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-02-2015 12:35
Nexus zei:
Om de discussie niet volledig te verdraaien, dat wordt momenteel geprobeerd.
Het gaat niet om kiezen tussen Rusland en de VS en het Westen, het gaat ons om het zo spoedig mogelijk stoppen van deze en andere oorlogen. daartoe zal eerst de waarheid boven water moeten komen. Om de waarheid boven te laten komen zal je dan de leugens moeten benoemen en aantonen. Nu, dat is wat dit stuk doet.

Ik hoop dat dit stuk er mede toe bijdraagt dat geen enkele jongeman of jonge vrouw nog wil vechten voor de oorlogen van de elite.
Daarom verdiepen wij ons momenteel zo in deze materie.

fijn dat je het ziet. Laat je niet gek maken, dat is hun doel.
Sarren en verdraaien ach ja ..
maar we gaan hiervoor, don't give up.

www.youtube.com/watch?v=EGLSk3AVcUU
succes nexus. De waarheid zal overwinnen net als Liefde.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-02-2015 12:30
Om de discussie niet volledig te verdraaien, dat wordt momenteel geprobeerd.
Het gaat niet om kiezen tussen Rusland en de VS en het Westen, het gaat ons om het zo spoedig mogelijk stoppen van deze en andere oorlogen. daartoe zal eerst de waarheid boven water moeten komen. Om de waarheid boven te laten komen zal je dan de leugens moeten benoemen en aantonen. Nu, dat is wat dit stuk doet.

Ik hoop dat dit stuk er mede toe bijdraagt dat geen enkele jongeman of jonge vrouw nog wil vechten voor de oorlogen van de elite.
Daarom verdiepen wij ons momenteel zo in deze materie.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-02-2015 12:29
Nexus

deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
Die BBC hat in einer Reportage dokumentiert, dass das Massaker am Maidan nicht wie in der offiziellen Lesart behauptet von der Janukowitsch-Polizei allein ausgelöst worden ist. Mindestens ein Schütze stammte von der Opposition. Die Hintermänner sind unbekannt. Der Bericht nährt den Verdacht, dass einer der engsten Vertrauten des heutigen Premiers Arseni „Jaz“ Jazenjuk eine äußerst dubiose Rolle gespielt haben könnte. Jazenjuk war von den Amerikanern als Führungsfigur aufgebaut worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 15-02-2015 12:26
[quote name="martijn"]Maar de vraag was; is Putin gevaarlijk. Putin is een gevaarlijke man net zoals alle andere machthebbers. De vlag moet verdedigt worden. De macht moet verdedigd worden. Wat een held die Putin. Hij loopt in een paleis van goud terwijl de mensen creperen. Er is zoveel geld onder de machthebbers verdeeld. Ze zouden met hun bedachte geld de wereld kunnen omtoveren tot een paradijs. Putin is even ziek als de rest. Iemand die anders beweert is ook ziek. Maar ja, de wereld is ziek, wij mensen zijn ziek. De ontkenners zijn ongeneeslijk ziek.[/quote

@ Martijn,

Ongeneeslijk ziek, toe maar!

Jouw paleis van goud staat ook in het stuk. had je het stuk überhaupt even gelezen dan had je dat niet hoeven herhalen. Je hebt dus gewoon niets gelezen en dreunt op wat je elders gehoord hebt. Geen eigen onderzoek, geen feiten, wie is er ziek?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 12:07
Maar de vraag was; is Putin gevaarlijk. Putin is een gevaarlijke man net zoals alle andere machthebbers. De vlag moet verdedigt worden. De macht moet verdedigd worden. Wat een held die Putin. Hij loopt in een paleis van goud terwijl de mensen creperen. Er is zoveel geld onder de machthebbers verdeeld. Ze zouden met hun bedachte geld de wereld kunnen omtoveren tot een paradijs. Putin is even ziek als de rest. Iemand die anders beweert is ook ziek. Maar ja, de wereld is ziek, wij mensen zijn ziek. De ontkenners zijn ongeneeslijk ziek.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-02-2015 12:06
vladi zei:
waarom spreekt putin niet eens een keer over geo-engineering??

niet belangrijk genoeg?

@Spring,

vliegen ze alleen nog maar als het bewolkt is?
het weer is de laatste dagen van bijn onbekende schoonheid.
ik zie nauwelijks nog vliegtuigen vliegen.

voorheen 100den,nu een stuk of 20 op een BLAUWE dag.

sorry Nexus voor off-topic en onbelangrijke info.

fff

ze doen het vroeg rond 5 uur
en ja ik blijf mediteren zij het een uur eerder. Nexus heeft wel een punt er moet aan twee kanten gewerkt worden om de vrede en rede terug te doen keren, met de geest en met actie.
Ik dacht eerder dat we hier allemaal voor vrede en liefde stonden, niets blijkt minder waar te zijn. Maar dat is hier. zie elders dat liefde wel gewaardeerd wordt en ik ga me daar op focussen. Ik ga ervoor. Niemand verdient ellende. Punt.
Wie dat ons wijs wil maken is niet goed snik en dient een foute agenda. Zo ook wie joden wil zien als de schuldige.

Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 12:00
martijn zei:
Het is een kat en muis spel. Ze willen dat je een kant van de medaille kiest. Dat je het opneemt voor een of andere ideologie. Dat je met het hypocriete vingertje gaat wijzen. Mensen horen zichzelf graag denken en praten. Ook Putin hoort zichzelf graag praten. Het zou mij niet verwonderen dat het een grote theater voorstelling is waar de hoofdrolspelers na de voorstelling een borrel met z'n allen gaan drinken. Zo...hebben we de schaapjes weer een dualiteit voorgeschoteld. Het is al duizenden jaren hetzelfde liedje.


Soms niet altijd Martin, er zijn altijd uitzonderingen op de regel !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vendetta 15-02-2015 11:57
N zei:
Vendetta zei:
Ik denk zelf dat Rusland al lang deel is van de nwo achter de schermen. Rusland was nooit geweest wat het nu is zonder geld van t westen in vroegere tijden. Pure afleiding allemaal. Ze dienen allemaal dezelfde meester. We moeten bang zijn voor de beer totdat we niet meer nodig zijn en naar de slachtbank worden geleid om een gewens wereldbevolkings aantal te realiseren.


Dan heb je de video niet gezien.

111Syts64 zei:
welk geld heeft Rusland in het verleden van het Westen ontvangen? ben benieuwd.


Rotschilds geld zit overal, dus ook in Rusland, westers geld dus. Al 200 jaar wordt ELKE oorlog van 2 kanten gefinanierd, vanaf onze grote vriend Napoleon. WW1 was weer hetzelfde verhaal, Ome Adolf had nooit een uber leger kunnen bouwen zonder geld van de elitaire mensen. De hele wereld kon het zien en het werd gewoon toegelaten. Duidelijk dat er grotere doelen zijn die vervuld moeten worden. Rotschild, zionstisten, crypto joden of hoe men ze ook wil noemen, de elitaire top in ieder geval, sturen hun geld waar hun denken dat het nodig is voor hun plannetje. Zou wel erg gek zijn om te denken dat Rusland gewoon Rusland is en Putin gewoon Putin toch? Het is de hele NWO tegen Putin?? Obama is een puppet en Putin niet? geloof ik helemaal niks van. Het westen is verrot en Rusland ook. Het 'volk' heeft gewoon angst nodig om gecontroleerd te worden. De wereld is al zover gevorderd dat alles al bepaald is. De enigste die er verandering in kunnen brengen zijn de gewone mensen. Helaas is hun mindcontroll zo sterk dat de meeste het niet boeit of niet kunnen zien, e zitten gevangen in een neppe om ons heen gecreëerde werkelijkheid, die alleen nog verder van de realiteit af zal komen te liggen.
Ik heb veel respect voor alle mensen die opzoek zijn naar de dingen die ons niet verteld worden en ik hoop dat het er spoedig veel meer zullen worden. Ik heb ook veel respect voor de vele verschillende meningen die er zijn. Dat zal altijd blijven, de wereld is een grote mindfuck met vele verschillende gedachtenwegen, gecreëerd om verdeeldheid te veroorzaken. Er is maar een ding wat er toe doet... en dat is dat we we het met zn allen samen moeten doen, alleen zijn we niks, samen zijn we sterk. Vroeg of laat zal de tijd van verandering komen. Hopen dat we dan sterk zijn, met vele.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 11:55
Het is een kat en muis spel. Ze willen dat je een kant van de medaille kiest. Dat je het opneemt voor een of andere ideologie. Dat je met het hypocriete vingertje gaat wijzen. Mensen horen zichzelf graag denken en praten. Ook Putin hoort zichzelf graag praten. Het zou mij niet verwonderen dat het een grote theater voorstelling is waar de hoofdrolspelers na de voorstelling een borrel met z'n allen gaan drinken. Zo...hebben we de schaapjes weer een dualiteit voorgeschoteld. Het is al duizenden jaren hetzelfde liedje.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 15-02-2015 11:14
waarom spreekt putin niet eens een keer over geo-engineering??

niet belangrijk genoeg?

@Spring,

vliegen ze alleen nog maar als het bewolkt is?
het weer is de laatste dagen van bijn onbekende schoonheid.
ik zie nauwelijks nog vliegtuigen vliegen.

voorheen 100den,nu een stuk of 20 op een BLAUWE dag.

sorry Nexus voor off-topic en onbelangrijke info.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 15-02-2015 11:05
Spring zei:
jenne zei:
martijn zei:
Wij mensen creëren altijd twee kampen, goed en kwaad. Maar wie weet nu eigenlijk wat er zich achter de schermen afspeelt. Iemand er ooit bij nagedacht dat het een spelletje is van de elite. Er wordt misschien bewust een dualiteit gecreëerd. Ze willen juist dat wij verdeeld blijven in twee kampen. Putin is echt geen held of een vrijheidsstrijder. Deze mensen leven voor de macht in wat voor vorm dan ook.


Het is een gegeven, Ying Yang, licht en donker goed en kwaad, dood en leven, voor Rusland en zijn bevolking is Putin van wezenlijk belang, zo ook voor het ouidste Christelijke geloof, of het een held is weet ik niet, maar hij beschikt over veel geond verstand, een van de weinige wereld leiders die in staat is om een straaljager te vliegen,
ja ik denk dat hij één van ons is, een verlicht mens !Jenne een verlicht mens .. :-x als jij jezelf zo ziet..omg


vanavond weer mediteren Spring?
ook al lijkt het Nexus niet mogelijk?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 15-02-2015 11:02
Nexus zei:
Jobeo zei:
Bewijs dat Russische tanks gesignaleerd zijn in Oekraïne is bewezen vals. Drie foto's die door o.a. 3 mensen van het illegale Oekraïnse parlement zijn hier mede verantwoordelijk voor. De foto's blijken afkomstig van een Frans persbureau en dateren uit 2008. vineyardsaker.blogspot.nl/.../...

De comments op deze site onder de artikelen zijn ook de moeite waard om jezelf te informeren.

Dank Jobeo voor de aanvulling. Ik had dit al op onze facebook pagina geplaatst. Inmiddels heeft Porosjenko de verbannen oud premier van Georgië, die destijds een oorlog startte tegen Zuid Ossetië, als adviseur ingeschakeld waarmee de banden van de elite wel heel erg duidelijk worden.
rt.com/news/232275-poroshenko-saakashvili-advisor-appointment/

@ Leo,
Precies wat ik bedoel.
@ Vladi,

Je weet net zo goed als ik dat ik niet de persoon ben die jij beschrijft. Maar bedankt voor de sneer.

Zolang als dit soort toestanden plaatsvinden zal er niets veranderen en zullen de mensen geen tijd hebben om te mediteren om veranderingen teweeg te brengen. Daarom duik ik zo diep in dit soort zaken. daarnaast trek ik mij het leed van onschuldige slachtoffers enorm aan. Ja, dat is natuurlijk dom van dat kleine mannetje.

Jij snapt het, je kan de last van de wereld niet dragen..... neen, laten wij met zijn allen de ogen sluiten en laten de mensen in Oost Oekraïne creperen zonder ook maar iets geprobeerd te hebben. Dat is pas makkelijk.

Maar, dat is een keuze, jouw keuze. Die is niet de mijne. Ik wil graag dat mensen zien wat er werkelijk gebeurt waarmee ik hoop dat dankzij die informatie het gebeuren sneller tot een einde komt.

Daarom run ik o.a. deze website met Martien.

En als iemand mij persoonlijk aanvalt op informatie waar wij ons best voor hebben gedaan deze zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, de persoon vervolgens niet bereid is om argumenten die ik aandraag op basis van zijn vraagstellingen. Ja, dan ben ik klaar met zo'n persoon. Dat heeft niets met arrogantie te maken of dat ik mij meer voel dan een ander. dat blijkt uit helemaal niets en is wat mij betreft een belachelijke stelling.

Jij zou toch beter moeten weten dat ik zo niet in elkaar steek.


och er word er gerageerd :eek:
''de ogen sluiten'' :zzz

ik maak in de praktijk tig keer meer paraat dan met linken en ervaringen plaatsen waar nauwelijks of geen reactie op komt.

dat ik niet zo krachtig ben zoals jij dat ik meer dan 3 jaar kan researchen en vrije tijd inleveren om de wereld te awakenen,heeft te maken met een gezonde keuze.

imo schrijf je met name de laatste jaar alleen maar over ellende (NOS maar dan met counterintel.

en jengelen over een sneer of gefileerde artikelen....pfff.

op de beste docu's krijgt men nul reacties.
maar als iemand wat blèrt dan begint Nexus te reageren.
en kotspraat als ogen sluiten is van de zeer domme.
volgens mij denk je dat er geen belangrijkere wegen zijn dan de jouwe :D
vladi vind het niet alleen bot maar vooral disrespecterend,
maar hey,het is dan ook maar mijn mening.

toch wens ik deze site veel gezondheid en wijsheid toe.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-02-2015 10:59
Martijn
Spring

Kijk bij alles wat je zegt of schrijft als ""MENS"" zit daar altijd een groot stuk onuigesproken twijfel bij in !
Niemand weet iets zeker, ook niet als je je via je geweten uitspreekt !
Het uit zijn verband trekken, of persoonlijke critiek annoniem uitgevoerd is volkomen zinloos.
Dat er Joden zijn terug gekeerd naar hun geboorte land Rusland, is een vast staand feit, men spreekt over 50 000, wat misschien nog opvallender en een beetje onlogies is het grote aantal Joden wat zich weer in Duitsland heeft gevestigd, ondanks de Haulocaust ???, maar geld stikt niet voor sommigen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-02-2015 10:21
jenne zei:
martijn zei:
Wij mensen creëren altijd twee kampen, goed en kwaad. Maar wie weet nu eigenlijk wat er zich achter de schermen afspeelt. Iemand er ooit bij nagedacht dat het een spelletje is van de elite. Er wordt misschien bewust een dualiteit gecreëerd. Ze willen juist dat wij verdeeld blijven in twee kampen. Putin is echt geen held of een vrijheidsstrijder. Deze mensen leven voor de macht in wat voor vorm dan ook.


Het is een gegeven, Ying Yang, licht en donker goed en kwaad, dood en leven, voor Rusland en zijn bevolking is Putin van wezenlijk belang, zo ook voor het ouidste Christelijke geloof, of het een held is weet ik niet, maar hij beschikt over veel geond verstand, een van de weinige wereld leiders die in staat is om een straaljager te vliegen,
ja ik denk dat hij één van ons is, een verlicht mens !Jenne een verlicht mens .. :-x als jij jezelf zo ziet..omg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 09:16
martijn zei:
Wel een beetje dubieus hoe Putin aan de macht blijft. Niemand kan mij wijsmaken dat hij democraties gekozen is door het volk. Wat volgens mij nergens in de wereld gebeurt. Ik denk dat niemand naar Rusland durft te immigreren. Dat zou pas een standpunt zijn :lol:


Immigreren is creperen :-x
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 15-02-2015 09:12
Wel een beetje dubieus hoe Putin aan de macht blijft. Niemand kan mij wijsmaken dat hij democraties gekozen is door het volk. Wat volgens mij nergens in de wereld gebeurt. Ik denk dat niemand naar Rusland durft te immigreren. Dat zou pas een standpunt zijn :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 14-02-2015 23:15
jenne zei:
martijn zei:
Wij mensen creëren altijd twee kampen, goed en kwaad. Maar wie weet nu eigenlijk wat er zich achter de schermen afspeelt. Iemand er ooit bij nagedacht dat het een spelletje is van de elite. Er wordt misschien bewust een dualiteit gecreëerd. Ze willen juist dat wij verdeeld blijven in twee kampen. Putin is echt geen held of een vrijheidsstrijder. Deze mensen leven voor de macht in wat voor vorm dan ook.


Het is een gegeven, Ying Yang, licht en donker goed en kwaad, dood en leven, voor Rusland en zijn bevolking is Putin van wezenlijk belang, zo ook voor het ouidste Christelijke geloof, of het een held is weet ik niet, maar hij beschikt over veel geond verstand, een van de weinige wereld leiders die in staat is om een straaljager te vliegen,
ja ik denk dat hij één van ons is, een verlicht mens !Als putin een verlicht mens is dan heeft het woord verlichting zijn betekenis verloren. Niemand weet wat er zich achter de schermen afspeelt. Zij zijn de de media.. Als je het denkt te weten komt de volgende trukendoos. Putin is een marionetten pop die de trukendoos krijgt ingefluisterd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 14-02-2015 18:37
martijn zei:
Wij mensen creëren altijd twee kampen, goed en kwaad. Maar wie weet nu eigenlijk wat er zich achter de schermen afspeelt. Iemand er ooit bij nagedacht dat het een spelletje is van de elite. Er wordt misschien bewust een dualiteit gecreëerd. Ze willen juist dat wij verdeeld blijven in twee kampen. Putin is echt geen held of een vrijheidsstrijder. Deze mensen leven voor de macht in wat voor vorm dan ook.


Het is een gegeven, Ying Yang, licht en donker goed en kwaad, dood en leven, voor Rusland en zijn bevolking is Putin van wezenlijk belang, zo ook voor het ouidste Christelijke geloof, of het een held is weet ik niet, maar hij beschikt over veel geond verstand, een van de weinige wereld leiders die in staat is om een straaljager te vliegen,
ja ik denk dat hij één van ons is, een verlicht mens !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 14-02-2015 18:03
The Economist probeert ook een duit in het zakje van de VS en de NATO te doen door met een rapport te komen over de situatie in Oekraïne. Hoeveel waarde je aan dat rapport kan hechten blijkt uit de begeleidende cartoon waar ze Lukashenko afbeelden als Poroshenko.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# martijn 14-02-2015 17:39
Wij mensen creëren altijd twee kampen, goed en kwaad. Maar wie weet nu eigenlijk wat er zich achter de schermen afspeelt. Iemand er ooit bij nagedacht dat het een spelletje is van de elite. Er wordt misschien bewust een dualiteit gecreëerd. Ze willen juist dat wij verdeeld blijven in twee kampen. Putin is echt geen held of een vrijheidsstrijder. Deze mensen leven voor de macht in wat voor vorm dan ook.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 14-02-2015 14:09
Leon zei:
Hallo,

Ik ben Leon en ik doe niet mee aan deze discussie ;-)

Groet Leon.


:lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leon 14-02-2015 13:23
Hallo,

Ik ben Leon en ik doe niet mee aan deze discussie ;-)

Groet Leon.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 14-02-2015 11:20
Jobeo zei:
Bewijs dat Russische tanks gesignaleerd zijn in Oekraïne is bewezen vals. Drie foto's die door o.a. 3 mensen van het illegale Oekraïnse parlement zijn hier mede verantwoordelijk voor. De foto's blijken afkomstig van een Frans persbureau en dateren uit 2008. vineyardsaker.blogspot.nl/.../...

De comments op deze site onder de artikelen zijn ook de moeite waard om jezelf te informeren.

Dank Jobeo voor de aanvulling. Ik had dit al op onze facebook pagina geplaatst. Inmiddels heeft Porosjenko de verbannen oud premier van Georgië, die destijds een oorlog startte tegen Zuid Ossetië, als adviseur ingeschakeld waarmee de banden van de elite wel heel erg duidelijk worden.
rt.com/news/232275-poroshenko-saakashvili-advisor-appointment/

@ Leo,
Precies wat ik bedoel.
@ Vladi,

Je weet net zo goed als ik dat ik niet de persoon ben die jij beschrijft. Maar bedankt voor de sneer.

Zolang als dit soort toestanden plaatsvinden zal er niets veranderen en zullen de mensen geen tijd hebben om te mediteren om veranderingen teweeg te brengen. Daarom duik ik zo diep in dit soort zaken. daarnaast trek ik mij het leed van onschuldige slachtoffers enorm aan. Ja, dat is natuurlijk dom van dat kleine mannetje.

Jij snapt het, je kan de last van de wereld niet dragen..... neen, laten wij met zijn allen de ogen sluiten en laten de mensen in Oost Oekraïne creperen zonder ook maar iets geprobeerd te hebben. Dat is pas makkelijk.

Maar, dat is een keuze, jouw keuze. Die is niet de mijne. Ik wil graag dat mensen zien wat er werkelijk gebeurt waarmee ik hoop dat dankzij die informatie het gebeuren sneller tot een einde komt.

Daarom run ik o.a. deze website met Martien.

En als iemand mij persoonlijk aanvalt op informatie waar wij ons best voor hebben gedaan deze zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, de persoon vervolgens niet bereid is om argumenten die ik aandraag op basis van zijn vraagstellingen. Ja, dan ben ik klaar met zo'n persoon. Dat heeft niets met arrogantie te maken of dat ik mij meer voel dan een ander. dat blijkt uit helemaal niets en is wat mij betreft een belachelijke stelling.

Jij zou toch beter moeten weten dat ik zo niet in elkaar steek.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jobeo 14-02-2015 08:48
Bewijs dat Russische tanks gesignaleerd zijn in Oekraïne is bewezen vals. Drie foto's die door o.a. 3 mensen van het illegale Oekraïnse parlement zijn hier mede verantwoordelijk voor. De foto's blijken afkomstig van een Frans persbureau en dateren uit 2008. vineyardsaker.blogspot.nl/.../...

De comments op deze site onder de artikelen zijn ook de moeite waard om jezelf te informeren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 14-02-2015 00:10
Als gebruikelijk trekken ze de dekens naar zich toe, de homo's zoeken de discussie niet om te overtuigen, maar om hun dogmatische praatjes uit te galmen, ze zijn zielig, vinden zij.
Ik zal ze geen kwaad doen maar zoek ook niet die confrontatie die tot niets leidt !
En of topic is ! we hebben het over Putin, wat voor mij er één van ons is !, hoop dat hij de grote oorlog kan voorkomen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 13-02-2015 23:58
Leo zei:
jenne zei:
Leo zei:
het heeft wel iets logisch om dingen te relativeren. Maar als je als schrijver de aardige opmerking, over de kont van een leuke jongeman, van een tv presentator walgelijk vindt en daarmee de antihomowet van Putin bagatelliseert moet ik dat erg met je oneens zijn. En dan zeg je ook nog dat de geweldsincidenten tegen homo's wel meevallen!! Het valt helemaal niet mee!
En als je het vergelijkt met andere plaatsen op de wereld maakt wat er in Rusland gebeurt niet minder erg!


Ik heb deze Homo lawine zien ontstaan in mijn Amsterdamse tijd inplaats van een grote ingetogenheid, is het homo gedoe in handen van ordinaire figuren geraakt, en is zo doende aan de verliezende hand, jammer door een te grote brutaliteit verspeel je je goodwill, gillende geile nichten is zo denigrerend om te zien, en met hun onderlinge spel denken ze er te komen, nu dat gaat tegen vallen.
Wat Putin doet die wijze man, beschermd hen tegen zich zelf,
hij damd ze in, en laat ze integreren, en niet tot viese piesbak figuren verworden, heel juist gezien.

O mijn god! Lees wat je schrijft! Wie ben jij om te bepalen wat de norm is? Of Poetin? Of de paus? Enz.
Feitelijk schrijf je dat het goed is mensen hun vrijheden te
ontnemen of hun wil te breken omdat ze dan niet kunnen worden (vieze piesbak?) waar jij het niet mee eens bent! Hoe zou je dat zelf vinden? Zonder te oordelen over anderen?


Ik bepaal wat mijn norm is, en daar passen geen duidelijke zieke mensen in , de goede niet te na gesproken, gelukkig zijn er daar heel veel van, maar in onze losgeslagen, met opzet door onze leiders bewerkstelligt vertroebelde samenleving, wordt door de minderheden de boventoon gevoerd, en daar ben ik tegen en zal daar ook alles aan doen om dat te veranderen,
En ik mag net zo goed als jij mijn mening hebben, dank U!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 13-02-2015 22:23
Jos zei:
jan zei:
HAHAHA
Maar eigenlijk is dit om te huilen...
Dit hele "opstel" laat precies zien wat indoctrinatie en censuur met mensen doet en waar het echte probleem ligt en waarom Poetin zo gevaarlijk is.

Zeer triest.


Daarom Jan, kan men het beste op zoek gaan naar zijn/haar eigen waarheid.
Want wij weten helemaal niet hoe het werkelijk zit, en vaak, ondertussen weten we ook niet meer hoe het met ons Zelf zit.

We leven nu in de tijdsgeest van Aquarius.
Vandaar.

Jos.


jij snapt het.
men kan de last van de wereld niet dragen.

ik ben nu drie jaar intensief aan het researchen en mijn conclusie is dat we ons niet meer zelfstandig van de primaire levensbehoefte kunnen (willen?) voorzien.
en dat is beschamend.

het leven gaat over het leven,overleven....jezelf voorzien van primaire (over)levensbehoefte(noodzaak)

de juiste normen en waarden,eer en respect zal dan van nature gevormd worden.

ik heb een trekje van marcel messing overgenomen.
het ontleden van woorden zoals 'slacht' 'offer'.

deze was voor mij de rede om afscheid te nemen van de info oorlog.

'tele' 'visie' 'programma'
je word via je ogen met een visioen/visie geprogrammeerd.

en Nexus,

wat heb jij grote tenen voor zo'n klein mannetje.
zelden dat je mijn kritische vragen beantwoord.
in jouw straat lopen lijkt een must.

of anders ik ben klaar met jouw? :P
je bent net zoals de rest een simpele zandkorrel in de woestijn,die denkt dat hij een grote steen is.

ik ben hier ook klaar.
toch veel gezondheid en wijsheid aan deze site.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leo 13-02-2015 21:58
Nexus zei:
Leo zei:
Ik hoef die wet niet te lezen en ik hoef ook niet met steekhoudende argumenten te komen! Ik hoef alleen maar het menselijk spoor te volgen om te weten waar dit soort truttig denken in het kwadraat toe leidt! Ook dat veroordelende stukje over pussy riot is beschamend. Niemand heeft het recht om mensen om zoiets futiels dat aan te doen wat hun is aangedaan!
En wie bepaalt dat sex privé is? Dat is het nooit geweest! Sexualiteit is overal en in iedere menselijke handeling terug te vinden. Lees Nietsche. En misschien vind je het prettig om preuts victoriaanse tijden te laten herleven in een nieuwe setting van geweld maar daar pas ik voor! vreemd trouwens dat je het eens bent met een wet slechts mede omdat je hem hebt gelezen. Hoe meer ik lees in dt stuk hoe ongelukkiger ik ervan wordt! En ja ik ken zeer veel verhalen van homo's die gemolesteerd werden en worden vanwege hun geaardheid. En inderdaad gebeurd dat ook in het westen en al die verhalen zijn vreselijk!! Hoe zou jij het vinden als je werd mishandeld of erger alleen om wie je bent of uiting geeft aan wie je bent.


Dat is een zwaktebod. Jij roept iets, dat moet jij ook bewijzen. Jij stelt dat het niet klopt wat ik schrijf en als ik je confronteer met de feiten dan kom je met dit zwaktebod. Ik dacht dat je redelijk was Leon. Het is duidelijk dat je haat ongegrond is en dat je daar zelf een probleem mee hebt om te erkennen. Kom je ineens met weer andere argumenten. Je zit fout. Zo simpel is dat maar dat wil Leon niet weten.

Als je niet bereid bent iets te lezen of te leren dan ben ik klaar met je.
Dag Leon.

Ik heet geen Leon; over lezen gesproken. lees maar wat Jan hierboven schrijft; over leren gesproken!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 21:51
jan zei:
HAHAHA
Maar eigenlijk is dit om te huilen...
Dit hele "opstel" laat precies zien wat indoctrinatie en censuur met mensen doet en waar het echte probleem ligt en waarom Poetin zo gevaarlijk is.

Zeer triest.


Daarom Jan, kan men het beste op zoek gaan naar zijn/haar eigen waarheid.
Want wij weten helemaal niet hoe het werkelijk zit, en vaak, ondertussen weten we ook niet meer hoe het met ons Zelf zit.

We leven nu in de tijdsgeest van Aquarius.
Vandaar.

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jan 13-02-2015 21:41
HAHAHA
Maar eigenlijk is dit om te huilen...
Dit hele "opstel" laat precies zien wat indoctrinatie en censuur met mensen doet en waar het echte probleem ligt en waarom Poetin zo gevaarlijk is.

Zeer triest.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-02-2015 21:36
Leo zei:
Ik hoef die wet niet te lezen en ik hoef ook niet met steekhoudende argumenten te komen! Ik hoef alleen maar het menselijk spoor te volgen om te weten waar dit soort truttig denken in het kwadraat toe leidt! Ook dat veroordelende stukje over pussy riot is beschamend. Niemand heeft het recht om mensen om zoiets futiels dat aan te doen wat hun is aangedaan!
En wie bepaalt dat sex privé is? Dat is het nooit geweest! Sexualiteit is overal en in iedere menselijke handeling terug te vinden. Lees Nietsche. En misschien vind je het prettig om preuts victoriaanse tijden te laten herleven in een nieuwe setting van geweld maar daar pas ik voor! vreemd trouwens dat je het eens bent met een wet slechts mede omdat je hem hebt gelezen. Hoe meer ik lees in dt stuk hoe ongelukkiger ik ervan wordt! En ja ik ken zeer veel verhalen van homo's die gemolesteerd werden en worden vanwege hun geaardheid. En inderdaad gebeurd dat ook in het westen en al die verhalen zijn vreselijk!! Hoe zou jij het vinden als je werd mishandeld of erger alleen om wie je bent of uiting geeft aan wie je bent.


Dat is een zwaktebod. Jij roept iets, dat moet jij ook bewijzen. Jij stelt dat het niet klopt wat ik schrijf en als ik je confronteer met de feiten dan kom je met dit zwaktebod. Ik dacht dat je redelijk was Leon. Het is duidelijk dat je haat ongegrond is en dat je daar zelf een probleem mee hebt om te erkennen. Kom je ineens met weer andere argumenten. Je zit fout. Zo simpel is dat maar dat wil Leon niet weten.

Als je niet bereid bent iets te lezen of te leren dan ben ik klaar met je.
Dag Leon.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leo 13-02-2015 21:29
jenne zei:
Leo zei:
het heeft wel iets logisch om dingen te relativeren. Maar als je als schrijver de aardige opmerking, over de kont van een leuke jongeman, van een tv presentator walgelijk vindt en daarmee de antihomowet van Putin bagatelliseert moet ik dat erg met je oneens zijn. En dan zeg je ook nog dat de geweldsincidenten tegen homo's wel meevallen!! Het valt helemaal niet mee!
En als je het vergelijkt met andere plaatsen op de wereld maakt wat er in Rusland gebeurt niet minder erg!


Ik heb deze Homo lawine zien ontstaan in mijn Amsterdamse tijd inplaats van een grote ingetogenheid, is het homo gedoe in handen van ordinaire figuren geraakt, en is zo doende aan de verliezende hand, jammer door een te grote brutaliteit verspeel je je goodwill, gillende geile nichten is zo denigrerend om te zien, en met hun onderlinge spel denken ze er te komen, nu dat gaat tegen vallen.
Wat Putin doet die wijze man, beschermd hen tegen zich zelf,
hij damd ze in, en laat ze integreren, en niet tot viese piesbak figuren verworden, heel juist gezien.

O mijn god! Lees wat je schrijft! Wie ben jij om te bepalen wat de norm is? Of Poetin? Of de paus? Enz.
Feitelijk schrijf je dat het goed is mensen hun vrijheden te
ontnemen of hun wil te breken omdat ze dan niet kunnen worden (vieze piesbak?) waar jij het niet mee eens bent! Hoe zou je dat zelf vinden? Zonder te oordelen over anderen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 21:23
Jos.
Play your OWN game? Maar dan ingedamt door Poetin! Om je tegen jezelf te beschermen? Welja latenZ we ons allemaal door Poetin laten "beschermen"!!

Daar heb ik het niet over.
Je dient jouw Zelf te beschermen, je eigen verantwoordelijkheid te nemen, en dat niet in de handen van enig ander leggen.
Of het nou je lief is , of ene Putin, die je naar alle waarschijnlijkheid nog nooit ontmoet hebt, of wie dan ook.
Dit hele systeem is er op gebaseerd om jou daar van weg te houden.
Verbinding.
Om de verbinding met ons zelf,

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leo 13-02-2015 21:18
Jos zei:
Leo zei:
Ik hoef die wet niet te lezen en ik hoef ook niet met steekhoudende argumenten te komen! Ik hoef alleen maar het menselijk spoor te volgen om te weten waar dit soort truttig denken in het kwadraat toe leidt! Ook dat veroordelende stukje over pussy riot is beschamend. Niemand heeft het recht om mensen om zoiets futiels dat aan te doen wat hun is aangedaan!
En wie bepaalt dat sex privé is? Dat is het nooit geweest! Sexualiteit is overal en in iedere menselijke handeling terug te vinden. Lees Nietsche. En misschien vind je het prettig om preuts victoriaanse tijden te laten herleven in een nieuwe setting van geweld maar daar pas ik voor! vreemd trouwens dat je het eens bent met een wet slechts mede omdat je hem hebt gelezen. Hoe meer ik lees in dt stuk hoe ongelukkiger ik ervan wordt! En ja ik ken zeer veel verhalen van homo's die gemolesteerd werden en worden vanwege hun geaardheid. En inderdaad gebeurd dat ook in het westen en al die verhalen zijn vreselijk!! Hoe zou jij het vinden als je werd mishandeld of erger alleen om wie je bent of uiting geeft aan wie je bent.


Je hoeft helemaal geen homo meer te zijn om gemolesteerd te worden.
Je wordt tegenwoordig al gemold als je gewoon jezelf probeert te zijn, daar waar jouw werkelijke macht ligt.
Daarom wordt er van alles aan gedaan om jou daar van weg te houden.
Van je eigen waarheid.
Iemand die de macht heeft over zich zelf is vrij.

Dus maakt het geen ene moer uit 'who the good guy is or the bad guy.'
Het is het spel dat men met ons speelt.
Be yourself, the good one ànd the bad one.
Play your own game.

Jos.

Play your OWN game? Maar dan ingedamt door Poetin! Om je tegen jezelf te beschermen? Welja latenZ we ons allemaal door Poetin laten "beschermen"!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 20:52
Leo zei:
Ik hoef die wet niet te lezen en ik hoef ook niet met steekhoudende argumenten te komen! Ik hoef alleen maar het menselijk spoor te volgen om te weten waar dit soort truttig denken in het kwadraat toe leidt! Ook dat veroordelende stukje over pussy riot is beschamend. Niemand heeft het recht om mensen om zoiets futiels dat aan te doen wat hun is aangedaan!
En wie bepaalt dat sex privé is? Dat is het nooit geweest! Sexualiteit is overal en in iedere menselijke handeling terug te vinden. Lees Nietsche. En misschien vind je het prettig om preuts victoriaanse tijden te laten herleven in een nieuwe setting van geweld maar daar pas ik voor! vreemd trouwens dat je het eens bent met een wet slechts mede omdat je hem hebt gelezen. Hoe meer ik lees in dt stuk hoe ongelukkiger ik ervan wordt! En ja ik ken zeer veel verhalen van homo's die gemolesteerd werden en worden vanwege hun geaardheid. En inderdaad gebeurd dat ook in het westen en al die verhalen zijn vreselijk!! Hoe zou jij het vinden als je werd mishandeld of erger alleen om wie je bent of uiting geeft aan wie je bent.


Je hoeft helemaal geen homo meer te zijn om gemolesteerd te worden.
Je wordt tegenwoordig al gemold als je gewoon jezelf probeert te zijn, daar waar jouw werkelijke macht ligt.
Daarom wordt er van alles aan gedaan om jou daar van weg te houden.
Van je eigen waarheid.
Iemand die de macht heeft over zich zelf is vrij.

Dus maakt het geen ene moer uit 'who the good guy is or the bad guy.'
Het is het spel dat men met ons speelt.
Be yourself, the good one ànd the bad one.
Play your own game.

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 20:40
Ik heb deze Homo lawine zien ontstaan in mijn Amsterdamse tijd inplaats van een grote ingetogenheid, is het homo gedoe in handen van ordinaire figuren geraakt, en is zo doende aan de verliezende hand, jammer door een te grote brutaliteit verspeel je je goodwill, gillende geile nichten is zo denigrerend om te zien, en met hun onderlinge spel denken ze er te komen, nu dat gaat tegen vallen.
Wat Putin doet die wijze man, beschermd hen tegen zich zelf,
hij damd ze in, en laat ze integreren, en niet tot viese piesbak figuren verworden, heel juist gezien.

Weet je, ik heb geen liegbak of radio enzo.
Ik pik via internet wat op, links en rechts.
Het beeld wat ik bij die Putin heb is dat hij streeft naar het herstel van de authentieke waardes des levens.
Zo kan ik ook begrijpen dat dat erg vreemd over kan komen in een failliete sprookjeswereld.
Ik zie geen leugenaar als ik naar die man kijk.
Zoals ik al eerder zei, a Straight man.
Leg dat idee eens op zowat alle regeringen.
Zijn die mensen straight?
Is een Rutteke straight?
Ik weet al heel lang, dat je in het leven straight dient te zijn.
Rechtdoor,
zonder een ander te schaden.
Een gezonde egoïst zijn.

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leo 13-02-2015 20:36
Ik hoef die wet niet te lezen en ik hoef ook niet met steekhoudende argumenten te komen! Ik hoef alleen maar het menselijk spoor te volgen om te weten waar dit soort truttig denken in het kwadraat toe leidt! Ook dat veroordelende stukje over pussy riot is beschamend. Niemand heeft het recht om mensen om zoiets futiels dat aan te doen wat hun is aangedaan!
En wie bepaalt dat sex privé is? Dat is het nooit geweest! Sexualiteit is overal en in iedere menselijke handeling terug te vinden. Lees Nietsche. En misschien vind je het prettig om preuts victoriaanse tijden te laten herleven in een nieuwe setting van geweld maar daar pas ik voor! vreemd trouwens dat je het eens bent met een wet slechts mede omdat je hem hebt gelezen. Hoe meer ik lees in dt stuk hoe ongelukkiger ik ervan wordt! En ja ik ken zeer veel verhalen van homo's die gemolesteerd werden en worden vanwege hun geaardheid. En inderdaad gebeurd dat ook in het westen en al die verhalen zijn vreselijk!! Hoe zou jij het vinden als je werd mishandeld of erger alleen om wie je bent of uiting geeft aan wie je bent.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 20:23
weet je, leuke discussie, maar hoe zijn wij zelf in het dagelijkse leven tegen elkaar?
Doen wij het beter?
Kunnen wij aard-ig zijn tegen een ieder die wij ontmoeten?
Ik spreek net zo goed tot mezelf.
Laten we daar eens mee beginnen, en te ontdekken wat dat al teweeg kan brengen in onze levens.
Want wij worden allemaal meegesleurd in heel dat gedoe als we niet beter op ons Zelf passen.
Linksom of rechtsom.
Punt is, wij kunnen er vanaf hier niets aan veranderen, of je dient daar naar toe tegaan en andermans oorlog uit te vechten.
De contradictie is dat wij er juist wel iets aan kunenn doen, en dat is door het geen aandacht meer te geven.
Want dan sterft het af.
Dat is een natuurwet.
Door anders in het leven te gaan staan, en dat is eigenlijk heel eenvoudig, dien je alleen maar aard-ig te zijn, ge-aard.
Met alles om je heen.
En als dat in het collectieve bewustzijn komt, heeft het leven gewonnen.....

Liefs,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 13-02-2015 20:22
Leo zei:
het heeft wel iets logisch om dingen te relativeren. Maar als je als schrijver de aardige opmerking, over de kont van een leuke jongeman, van een tv presentator walgelijk vindt en daarmee de antihomowet van Putin bagatelliseert moet ik dat erg met je oneens zijn. En dan zeg je ook nog dat de geweldsincidenten tegen homo's wel meevallen!! Het valt helemaal niet mee!
En als je het vergelijkt met andere plaatsen op de wereld maakt wat er in Rusland gebeurt niet minder erg!


Ik heb deze Homo lawine zien ontstaan in mijn Amsterdamse tijd inplaats van een grote ingetogenheid, is het homo gedoe in handen van ordinaire figuren geraakt, en is zo doende aan de verliezende hand, jammer door een te grote brutaliteit verspeel je je goodwill, gillende geile nichten is zo denigrerend om te zien, en met hun onderlinge spel denken ze er te komen, nu dat gaat tegen vallen.
Wat Putin doet die wijze man, beschermd hen tegen zich zelf,
hij damd ze in, en laat ze integreren, en niet tot viese piesbak figuren verworden, heel juist gezien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 13-02-2015 20:15
Hans Coudyser zei:
over Putin en Rusland valt veel te zeggen. Het is een ander volk met ten dele andere gewoontes en beschouwingen die ik als minder agressief en dominant ervaar dan het onze. Wat in dit goed gefundeerd artikel niet aan bod komt is de invloed van de Joodse Zionisten. De relatie tussen de Vs en rusland is min of meer gekeerd toen Putin iedere inmenging en betrokkenheid van deze mensen er heeft uitgegooid. Zoals iedere kenner weet kan geen enkele Amerikaanse president regeren (of gekozen worden) zonder de zegen van diezelfde vermelde groep. Xx

Er wonen heel wat Joden in Rusland naar hun volle tevredenheid, er zijn er heel veel terug gekomen, trouwens in de boeken van Saul Bellow kun je lezen over hun nostalgie voor hun oude vaderland,
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 20:04
vladi zei:
Jos zei:
vladi zei:
als er op deze spirituele en onthullende site toch alleen nog maar over oorlog,propaganda,false flags en doden word gesproken.........waarom word er dan niet eens een keer (of twee)
aandacht besteed aan the NATIVES??

de ''echte mens''

fff


Wat let je Vladi?

Jos.


ik besteed er nu toch aandacht aan.
wat jij bedoelt is,plaats linken en/of schrijf een artikel?

daar heb ik helaas geen tijd meer voor,het 'praktijk' werk heeft prioriteit.
maar voor de redacteur(en) en lezers leek het mij verstandig om ''the natives'' eens aan te halen.

niet alleen (volgens mij) het hoogst aantal doden,maar vooral hun levenskennis/wijze is misschien (zeker weten) wel belangrijk voor de mens en haar nageslacht.

fff


Ik weet wat je bedoeld, Vladi, ben er al 30 jaar door geboeid, eigenlijk altijd al gehad.

Ja, ik doelde op, schrijf een artikel, maar je bent in de praktijk bezig, ik ook.

Er is al zat over te vinden, indien men geïnteresseerd is, komt het vanzelf op het pad, toch?

Nog wat over o.a. Putin;
herstelderepubliek.wordpress.com/.../...

Groet,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 13-02-2015 19:55
Jos zei:
vladi zei:
als er op deze spirituele en onthullende site toch alleen nog maar over oorlog,propaganda,false flags en doden word gesproken.........waarom word er dan niet eens een keer (of twee)
aandacht besteed aan the NATIVES??

de ''echte mens''

fff


Wat let je Vladi?

Jos.


ik besteed er nu toch aandacht aan.
wat jij bedoelt is,plaats linken en/of schrijf een artikel?

daar heb ik helaas geen tijd meer voor,het 'praktijk' werk heeft prioriteit.
maar voor de redacteur(en) en lezers leek het mij verstandig om ''the natives'' eens aan te halen.

niet alleen (volgens mij) het hoogst aantal doden,maar vooral hun levenskennis/wijze is misschien (zeker weten) wel belangrijk voor de mens en haar nageslacht.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 19:17
vladi zei:
als er op deze spirituele en onthullende site toch alleen nog maar over oorlog,propaganda,false flags en doden word gesproken.........waarom word er dan niet eens een keer (of twee)
aandacht besteed aan the NATIVES??

de ''echte mens''

fff


Wat let je Vladi?

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sophia 13-02-2015 19:03
Bedankt Nexus, voor dit keigoeie artikel. Ik begreep niet veel meer van de oorlog in Oekraïne en ben daar afgehaakt. Wist wel dat Poetin een goeie was en dat we HEEL blij met hem mogen zijn, maar de rest werd me eventjes te wazig. :oops:

Toch is ook Obama de slechtste niet. Die wordt echter erg tegengewerkt door vooral zijn vrouw, vergeet dat niet. Die heeft banden met Monsanto brrr en wie weet met wie nog meer. Hij heeft nu ook de Senaat tegen zich en hij heeft de kracht niet om tegen alles en iedereen in te gaan met dat mens naast zich.

De Zionisten zijn een stel gevaarlijke engerds, maar de EU is machtiger! De echte macht ligt in Brussel en in Den Haag, niet in Duitsland en ook niet in de VS. Dat internationale tribunaal is belangrijk hoor, voor dat elitezootje ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 13-02-2015 19:00
als er op deze spirituele en onthullende site toch alleen nog maar over oorlog,propaganda,false flags en doden word gesproken.........waarom word er dan niet eens een keer (of twee)
aandacht besteed aan the NATIVES??

de ''echte mens''

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-02-2015 18:54
@ Leo,

Ter aanvulling.
Adam Curry, bekend van de No Agenda Show, deed er een aantal maanden geleden al onderzoek naar. Gedreven door het feit dat hij de berichtgeving van de mainstream media niet vertrouwde. Hij zocht de Russische wet op, vertaalde het zo goed mogelijk, maar was aangewezen op functies als Google translate. Hij kwam er achter dat er helemaal geen Russische anti-homo wetgeving is. Dat de wet voornamelijk bedoeld leek te zijn om geld te verdienen aan Amerikaanse Hollywoodfilms. Want wat er in de wet stond was dat er geen alternatieve levensstijlen mochten worden overgebracht aan kinderen onder de 13. Aangezien bijna elke Amerikaanse film en/-of tekenfilm overloopt van de alternatieve levensstijlen (en dat kan van alles zijn), klonk het als een financieel bonanza. Curry kon nergens in de wetten iets vinden wat anti-homo was, en vertelde dit aan de luisteraars van No Agenda.

Dat viel bij meerdere luisteraars verkeerd. Een luisteraar wilde Curry's ongelijk aantonen. Deze homofiele luisteraar, die ook nog eens Russisch kon, en jurist is, besloot zijn expertise in te zetten om het ongelijk van Curry aan te tonen.

De luisteraar kwam snel terug op zijn mening dat Curry ongelijk had. Hij spitte de wet uitgebreid door. En moest bekennen dat er inderdaad nergens anti-homo wetgeving vermeld stond in de Russische wet. Sterker nog, hij kwam erachter dat eigenlijk niets van wat de mainstream beweerd in de Russische wet vermeld stond. Hij besloot zijn expertise verder in te zetten, en diep onderzoek te doen naar alles. Zijn bevindingen zijn opmerkelijk, schokkend voor velen. Hij schreef een technisch document (white paper), waarin hij alles boven water haalt en geen steen omgekeerd laat.

Dit document is een paar dagen geleden vrijgegeven. En nu is het zaak (voor diegenen die net als mij het spuugzat zijn om constant die westerse propaganda te moeten horen) om dit document zoveel mogelijk te verspreiden.

Download het document hier. Het is een PDF bestand.
www.indigorevolution.nl/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 13-02-2015 18:50
de één zit met de kop in de kont van obama en de ander zit met de kop in de kont van putin (betekend hoer op zijn frans :lol: )

ieder 'wereld' 'leider' die meent te moeten leiden ipv te mogen en te KUNNEN leiden is tuig van de laagste richel,
en staat wat vladi betreft gelijk aan een wilde hond met rabiës.(meteen kapotschieten)

de mens is de enige zoogdier op deze planeet die NIET in balans leeft met zijn omgeving....er is nog één iets wat hetzelfde doet,en dat heet een VIRUS.

the native ''black elk'' had gelijk.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-02-2015 18:48
Leo zei:
het heeft wel iets logisch om dingen te relativeren. Maar als je als schrijver de aardige opmerking, over de kont van een leuke jongeman, van een tv presentator walgelijk vindt en daarmee de antihomowet van Putin bagatelliseert moet ik dat erg met je oneens zijn. En dan zeg je ook nog dat de geweldsincidenten tegen homo's wel meevallen!! Het valt helemaal niet mee!
En als je het vergelijkt met andere plaatsen op de wereld maakt wat er in Rusland gebeurt niet minder erg!


@ Leo,

Vertel onze lezers dan maar eens wat er mis is met de wet van Putin over homo's en waarom jij meent dat het helemaal niet meevalt in Rusland. Kritiek leveren is ok, maar kom dan wel met steekhoudende argumenten. Nu is het alleen wat jij zegt. Heb je de wet gelezen? Heb je geverifieerd of er incidenten zijn in Rusland en hoe deze uit zien? Heb je berichten uit Rusland waar homo's in elkaar geschopt worden zoals dat al jaren in onze grote steden gebeurt?

Ik persoonlijk heb niets tegen homo's maar walg ervan als de heren op TV hun geiligheid niet kunnen bedwingen en menen dit met iedereen, inclusief onze kinderen, te moeten delen. Die lijn trek ik in mijn stuk ook door m.b.t. de dames die hun geiligheid op TV uiten.

Sex is privé, geen zaak om naar buiten uit te dragen. dat is de basis van de wet die Rusland gebruikt en is ook de basis van mijn visie op sex.

Ik bagatelliseer dus helemaal niets, ik ben het gewoon met die wet eens! Mede omdat ik de wet heb gelezen.Ik kan het mij nog goed herinneren. Obama, Rutte, Cameron, allemaal zaten ze in de hoogste boom over deze wetgeving. Twee jaar later staan deze mensen die zo walgen van de wet, terwijl deze kinderen beschermt, wat je in Nederland niet kunt zeggen. Voor aan bij de begrafenis van 's werelds grootste homohel SA want daar worden ze gewoon opgehangen en wel met de bosjes tegelijkertijd.
Desalniettemin, als dit je enige kritiek is die je kunt leveren op dit stuk ben ik blij. Deze kritiek snijdt geen hout en geeft maar weer eens aan hoe makkelijk mensen te manipuleren zijn. Daar gaat het hele stuk over!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leo 13-02-2015 18:26
het heeft wel iets logisch om dingen te relativeren. Maar als je als schrijver de aardige opmerking, over de kont van een leuke jongeman, van een tv presentator walgelijk vindt en daarmee de antihomowet van Putin bagatelliseert moet ik dat erg met je oneens zijn. En dan zeg je ook nog dat de geweldsincidenten tegen homo's wel meevallen!! Het valt helemaal niet mee!
En als je het vergelijkt met andere plaatsen op de wereld maakt wat er in Rusland gebeurt niet minder erg!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 13-02-2015 17:00
Hans Coudyser zei:
over Putin en Rusland valt veel te zeggen. Het is een ander volk met ten dele andere gewoontes en beschouwingen die ik als minder agressief en dominant ervaar dan het onze. Wat in dit goed gefundeerd artikel niet aan bod komt is de invloed van de Joodse Zionisten. De relatie tussen de Vs en rusland is min of meer gekeerd toen Putin iedere inmenging en betrokkenheid van deze mensen er heeft uitgegooid. Zoals iedere kenner weet kan geen enkele Amerikaanse president regeren (of gekozen worden) zonder de zegen van diezelfde vermelde groep. Xx


Beste Hans,

Je hebt helemaal gelijk. Het zit er trouwens wel in alleen benoem ik de oligarchen niet als zodanig. Want de oligarchen zijn stuk voor stuk zionisten. Putin verafschuwd deze mensen en met een wel heel belangrijke reden. Zij waren het namelijk die dankzij Trotski en andere de Russische revolutie kaapten en er een communistische dictatuur van maakten.

Dank voor deze aanvulling.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrit Herders 20-06-2017 08:13
''Zij waren het namelijk die dankzij Trotski en andere de Russische revolutie kaapten en er een communistische dictatuur van maakten;; Huh????????
Is dat jouw opvatting van de Russische revolutie Nexus????
Weet je er eigenlijk wel ook maar iets van af????
Wat een ongelofelijke onzin. Zoiets zou ik verwachten van trol Ivan de verschrikkelijke.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Hans Coudyser 13-02-2015 16:20
over Putin en Rusland valt veel te zeggen. Het is een ander volk met ten dele andere gewoontes en beschouwingen die ik als minder agressief en dominant ervaar dan het onze. Wat in dit goed gefundeerd artikel niet aan bod komt is de invloed van de Joodse Zionisten. De relatie tussen de Vs en rusland is min of meer gekeerd toen Putin iedere inmenging en betrokkenheid van deze mensen er heeft uitgegooid. Zoals iedere kenner weet kan geen enkele Amerikaanse president regeren (of gekozen worden) zonder de zegen van diezelfde vermelde groep. Xx
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# N 13-02-2015 13:45
Vendetta zei:
Ik denk zelf dat Rusland al lang deel is van de nwo achter de schermen. Rusland was nooit geweest wat het nu is zonder geld van t westen in vroegere tijden. Pure afleiding allemaal. Ze dienen allemaal dezelfde meester. We moeten bang zijn voor de beer totdat we niet meer nodig zijn en naar de slachtbank worden geleid om een gewens wereldbevolkings aantal te realiseren.


Dan heb je de video niet gezien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Syts64 13-02-2015 13:21
welk geld heeft Rusland in het verleden van het Westen ontvangen? ben benieuwd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Vendetta 13-02-2015 13:02
Ik denk zelf dat Rusland al lang deel is van de nwo achter de schermen. Rusland was nooit geweest wat het nu is zonder geld van t westen in vroegere tijden. Pure afleiding allemaal. Ze dienen allemaal dezelfde meester. We moeten bang zijn voor de beer totdat we niet meer nodig zijn en naar de slachtbank worden geleid om een gewens wereldbevolkings aantal te realiseren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 13-02-2015 09:46
"Als je vandaag de krant open slaat, eender welke krant, zolang deze maar gelieerd is aan Reuters en andere wereldwijde persdiensten, lees je dat Vladimir Putin een gevaarlijke man is, iemand die de wereld op zijn kop heeft gezet. Klopt die stelling?"

Die stelling klopt zeker indien de schrijver ervan de hand in eigen boezem steekt......
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 13-02-2015 08:32
Jos zei:
From the other hand, lieve broeders en zusters,

focus op de gebeurtenissen in je eigen leven, want dat is het enige wat in je eigen macht ligt om te veranderen.
Laat je niet meeslepen door al die berichtgevingen, want de waarheid ligt tenslotte in de be-leving van het Zelf.

Stay Human.
Liefs,
Jos.


Dank je Jos, en doede gedachten mee eens, fijne dag Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Beau Fester 13-02-2015 02:53
Syts64 zei:
DE CENSUUR IN HET WESTEN MOET WORDEN DOORBROKEN, zolang de eenzijdige berichtgeving blijft bestaan en de misdaden van israel en de VS nergens worden benoemd zullen de ogen in het westen altijd door oogkleppen worden afgeschermd

Ben het volledig met je eens. Israel en de VS zijn twee satanische handen op één buik!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Beau Fester 13-02-2015 02:50
Wat mij betreft mogen de Russen doorstoten richting Brussel. Om ons te verlossen van de EU/Navo (lees: Amerikanen).

Liever een Rus aan mijn keukentafel ipv een Amerikaan met een gespleten tong, sss...langen zijn het!
Ooit was ik anti-Russisch en gelukkig ben ik 180 graden bijgedraaid - want juist het Westen met de VS voorop, heeft dood en verderf gezaaid.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 12-02-2015 20:48
From the other hand, lieve broeders en zusters,

focus op de gebeurtenissen in je eigen leven, want dat is het enige wat in je eigen macht ligt om te veranderen.
Laat je niet meeslepen door al die berichtgevingen, want de waarheid ligt tenslotte in de be-leving van het Zelf.

Stay Human.
Liefs,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 12-02-2015 20:38
Mark zei:
Esther zei:
ik hou van Putin, hij is recht door zee en loopt niet als een hondje achter Amerika aan.. Goed zo Putin!

Helemaal mee eens! Klasse man.

Het verschil tussen Merkel en Putin, spreekt boekdelen!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uOLnKTVIGoM[/youtube]
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mark 12-02-2015 19:40
Esther zei:
ik hou van Putin, hij is recht door zee en loopt niet als een hondje achter Amerika aan.. Goed zo Putin!

Helemaal mee eens! Klasse man.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 12-02-2015 17:37
Beste lezer,

U heeft gereageerd op een artikel op telegraaf.nl. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en afgekeurd voor publicatie.

Klik hier om naar het artikel te gaan waarop u heeft gereageerd:

telegraaf.nl/.../__Poetin__We_zijn_eruit__.html

Indien het u niet duidelijk is waarom uw reactie is afgewezen kunt u hier de huisregels nalezen: www.telegraaf.nl/reacties/huisregels . Mocht u het niet met de afkeuring van uw reactie eens zijn kunt u deze mail beantwoorden en daarbij het volgende id gebruiken: 4466169

Met vriendelijke groeten,

Het moderatingteam van De Telegraaf.

PS. Dit is een automatisch gegenereerd bericht.

Het is mij heel duidelijk waarom mijn reactie is afgekeurd. Te veel waarheidsgehalte.

Jullie hebben ons de oorlog met Irak ingelogen en doen nu hetzelfde met Oekraïne. Eenzijdige verslaggeving, geen hoor en wederhoor en alles afschermen van anders denkenden. Maar, dat is jullie karma.

Groet en succes met de verdere leugens.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 12-02-2015 16:39 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 12-02-2015 16:33
fortruss.blogspot.nl/.../...
Hmm en wie krijgt straks de schuld?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 12-02-2015 12:07
Nexus zei:
Inmiddels werd door een toespraak van Putin duidelijk dat er maar liefst 68.000 manschappen van Oekraïne ingesloten zitten in de regio Donbas. Putin heeft zwaar moeten onderhandelen met de milities om aan deze wapenstilstand mee te werken. Persoonlijk verwacht ik dat de dreigementen van de VS en Europa er op toegespitst zijn om deze militairen terug te krijgen. Zora dit een feit is zal er weer iets gebeuren en zal de VS en de EU deze mensen bewapenen en weer op pad sturen om de eigen bevolking af te slachten, zoals ze al maanden doen.

Voor mij is dat de grens die Putin zal trekken. Zodra dit gaat gebeuren zet Putin alles op alles.


Beetje de zelfde intuïtie gevoelens als jij Nexus, zo snel geven ze het niet op die schurken, hun doel is hier mede nog niet voldoende ingevuld.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 12-02-2015 11:55
Inmiddels werd door een toespraak van Putin duidelijk dat er maar liefst 68.000 manschappen van Oekraïne ingesloten zitten in de regio Donbas. Putin heeft zwaar moeten onderhandelen met de milities om aan deze wapenstilstand mee te werken. Persoonlijk verwacht ik dat de dreigementen van de VS en Europa er op toegespitst zijn om deze militairen terug te krijgen. Zora dit een feit is zal er weer iets gebeuren en zal de VS en de EU deze mensen bewapenen en weer op pad sturen om de eigen bevolking af te slachten, zoals ze al maanden doen.

Voor mij is dat de grens die Putin zal trekken. Zodra dit gaat gebeuren zet Putin alles op alles.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Syts64 12-02-2015 11:34
DE CENSUUR IN HET WESTEN MOET WORDEN DOORBROKEN, zolang de eenzijdige berichtgeving blijft bestaan en de misdaden van israel en de VS nergens worden benoemd zullen de ogen in het westen altijd door oogkleppen worden afgeschermd
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 12-02-2015 11:29
Matt zei:
Beste Nexus,
ik heb de link van jouw artikel ook op blikopnosjournaal geplaatst, hopelijk met jouw goedkeuring.
Hoe meer mensen dit lezen hoe meer ogen er open gaan.

Natuurlijk is dat goed. Ons gaat het om het breed verspreiden van deze informatie.
Ik heb op de facebookpagina van Blikopjournaal een link gegeven naar onze Syrie stukken zodat Blik zich kan inlezen. maar ik krijg geen antwoord van de man die dat blog runt. Hij kan mij mailen op nexus @ bovendien.com
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Matt 12-02-2015 10:29
Beste Nexus,
ik heb de link van jouw artikel ook op blikopnosjournaal geplaatst, hopelijk met jouw goedkeuring.
Hoe meer mensen dit lezen hoe meer ogen er open gaan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Esther 12-02-2015 10:23
ik hou van Putin, hij is recht door zee en loopt niet als een hondje achter Amerika aan.. Goed zo Putin!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 12-02-2015 05:16
Nexus zei:
Jos, ja, dat denk ik ook. Zeker weten doe je het natuurlijk nooit maar als je zijn geschiedenis en zijn acties op een rijtje zet zoals in de video en tekst van dit stuk, is het haast onmogelijk vol te houden dat hij het spelletje mee speelt van de NWO. Ik geloof dat niet. Om dat hard te maken moeten er wel heel degelijke bewijzen komen en die heb ik tot op de dag van vandaag nog niet gezien.

Ja, er is nog altijd verwevenheid met bepaalde instituten die je niet bij Putin zou verwachten maar de man is de baas geweest van de Geheime dienst, die moet dat soort contacten onderhouden om te weten wat er speelt in de wereld lijkt mij.

Ik raad iedereen aan deze documentaire eens goed in zich op te nemen, het liefst te kijken met fervente tegenstanders van Putin.


Hartelijk dank voor dit bericht....voelt als waarachtigheid én dat doet goed!

Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 11-02-2015 23:27
Ik zag het net ook bij het nieuws over de zogenaamde vredestop in Minsk door Merkel en Hollande. Welke rol Merkel al decennia speelt is duidelijk geworden in de video waar dit stuk over gaat maar kijk naar Poroshenko als hij Putin de hand moet schudden. Dat spreekt boekdelen. Je ziet dat Poroshenko weet dat hij over alles gelogen heeft en dat Putin dat ook weet. Zonder woorden zie ik daar de volgende conversatie. Poroshenko, Ohh shit, moet ik hem de hand schudden en ik ben al maanden over hem aan het liegen....Putin...daar heb je die vuile rat, zijn land te grabbel gooien aan wat ellendige elitaire families die de wereld van hun wanen,.....Poroshenko...shit....nu kijkt ie mij aan, shiiiiiiittttttt......torenhoog boven ze allemaal uitstekend terwijl je de kleinste van het gezelschap bent. Wat een held!

nos.nl/uitzending/3025-nos-achtuurjournaal.html

Eindelijk een goede vraag door een journalist. Is dan ook een Russische journalist. Hey Poroshenko, waarom gooi je bommen op onschuldige burgers? Kijk zelf maar.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 11-02-2015 21:57
Beste Nexus, dank voor jouw reactie, kijk de man in zijn ogen, neem zijn lichaamstaal waar, en vergelijk dat met die van de marionetten van de poppenspelers zoals een Rutte, Samson, Obama etc.

Clear?

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 11-02-2015 21:53
Jos, ja, dat denk ik ook. Zeker weten doe je het natuurlijk nooit maar als je zijn geschiedenis en zijn acties op een rijtje zet zoals in de video en tekst van dit stuk, is het haast onmogelijk vol te houden dat hij het spelletje mee speelt van de NWO. Ik geloof dat niet. Om dat hard te maken moeten er wel heel degelijke bewijzen komen en die heb ik tot op de dag van vandaag nog niet gezien.

Ja, er is nog altijd verwevenheid met bepaalde instituten die je niet bij Putin zou verwachten maar de man is de baas geweest van de Geheime dienst, die moet dat soort contacten onderhouden om te weten wat er speelt in de wereld lijkt mij.

Ik raad iedereen aan deze documentaire eens goed in zich op te nemen, het liefst te kijken met fervente tegenstanders van Putin.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 11-02-2015 21:23
A straight man, zouden velen een voorbeeld aan mogen nemen.

Stay Human?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen