oorlog ruslandHet is weer feest in de mainstream media blaadjes die nauwelijks nog aftrek vinden bij het publiek. Vliegtuigen van Poetin provoceren keer op keer die goedzakken van het westen de internationale grenzen in de lucht te respecteren.

Maar het feit alleen al dat ze te zien zijn, net zoals de westerse vliegtuigen boven de Zwarte Zee te zien zijn en langs de grenzen van Rusland, is reden voor westerse kranten en andere mediakanalen om de Russen ervan te betichten dat ze provoceren. In werkelijkheid hebben de Russen geen enkele regel geschonden en vliegen ze zelfs niet vaker langs westerse locaties dan normaal. Door keer op keer elk Russisch vliegtuig dat gespot wordt uit te vergroten lijkt het echter dat de Russen dit opzettelijk doen. Absolute onzin.

Terwijl Poetin zowat elke dag een negatief bericht over Rusland of zichzelf moet lezen in westerse kranten, ook al zijn die allemaal verzonnen, pesten de westerse vloten de Russen op de Zwarte Zee. Ze spelen daar een spelletje. Westerse vaartuigen mogen zich voor bepaalde tijd op bepaalde locaties begeven maar als die tijd verstreken is worden ze op hun rechten gewezen. De westerse verenigde machten wisselen elkaar nu af als landen om voortdurend op die bewuste locaties te blijven. Maar daar lees je helaas niets over.

De Russen kunnen er wel mee lachen want de meest geavanceerde oorlogsboten van de VS en het VK leggen het op alle gebieden af tegen de Russische technologie. Zo werd één van Amerika’s meest geavanceerde oorlogsboten compleet lamgelegd door een Russisch nieuwe vinding. De met technologie volgepakte oorlogsboten met het zogenaamde Aegis systeem, het allernieuwste snufje op Amerikaans technisch gebied, werd zwaar te kakke gezet op de Zwarte Zee. Precies één onbewapende straaljager hadden ze ervoor nodig om het hele systeem lam te leggen waarmee de USS Donald Cook als een “Lame Duck “slechts nog kon dobberen op de golven. Het AEGIS systeem zou vijandige raketten uit de lucht moeten halen maar nu blijkt kan niet alleen het AEGIS systeem maar een volledige oorlogsboot met behulp van de nieuwste stoortechnieken plat gelegd worden.

Het incident lijkt sterk op een incident enkele jaren terug toen Iran een Amerikaanse drone uit de lucht haalde door de besturing eerst te storen en daarna over te nemen. Op Veterans Today, een Amerikaanse veteranenwebsite, vraagt men zich dan ook af of dit iets te maken heeft met het Magrav systeem dat Mehran Keshe leverde aan Iran.

Het is duidelijk dat de Russen beschikken over technologie waar de rest van de wereld nog niets van weet. Wellicht dat de Russen ook beschikken over technieken om invasiemachten onzichtbaar te maken daar de ontelbare beschuldigingen van NATO generaals over vermeende invasiemachten in Oekraïne nog steeds niet gespot zijn door de talloze waarnemers van de OVSE. Bijna iedereen heeft vandaag de dag een telefoon met camera, ook de Kiev vazallen en de OVSE waarnemers maar geen een beeldje is er tot nu toe vrij gegeven waar Russische militairen of machines op te zien zijn. Ook de vermeende bewijzen van deelname aan de MH17 catastrofe blijven uit van westerse kant. De Russische bewijzen worden eenvoudig weggewuifd als onzin terwijl niemand de onechtheid van de geleverde beelden kan aantonen.

Vandaag schrijft men dat Poetin Westerse leiders vergeleek met Hitler in een toespraak die hij hield. Even doorzoeken levert het volgende resultaat op. Poetin noemde inderdaad de naam van Adolf Hitler maar de toespraak had betrekking op de kracht van Rusland toen en nu. Poetin vertelde dat Rusland in het verleden voor zware vuren gestaan heeft en dat zelfs een machtig leger als dat van Hitler Duitsland destijds niet in staat bleek de Russische beer te verslaan.

In de alternatieve media wordt terecht zwaar gespeculeerd over de oprechtheid van Poetin. Speelt hij samen met zijn tegenhanger Obama van de VS Good Cop - Bad Cop? De stelling die gedeponeerd wordt is dat de BRICS door de jezuïeten van het Vaticaan gefinancierd zouden zijn. Vooralsnog is dat een onbevestigd bericht. Het bericht werd de wereld in geholpen door Kevin Annet. Hoe hij aan deze wijsheid komt laat de man niet weten. Mocht dit daad werkelijk zo zijn dan zou dat kunnen betekenen dat Poetin de weg vrij aan het maken is voor de laatste horde die de NWO nog moet nemen. Een Aziatische unie. Samen met de Afrikaanse, Europese en Amerikaanse Unie zou dit de NWO vervolmaken door er heel simpel één orgaan boven te zetten dat deze 4 grote unies zou verbinden, hence de NWO. Een logische redenering, vind ik ook maar….

Zijn dan alle aantijgingen richting Rusland spel? Dit rijmt toch in de verste verte niet met het MH17 schandaal, want dat is het zo langzamerhand wel geworden, een schandaal. Vooral voor Rutte die de onderste steen maar niet kan vinden maar wel de weg naar sancties kent.

Bovendien wil daarom nog geen definitieve stelling innemen over Rusland.

Bovendien heeft wel een uitgesproken mening over het gedrag van et westen. Poetin zou gelijk gehad hebben als hij het westen had vergeleken met Hitler want het zijn de westerse landen die nazie groeperingen in Oekraïne steunen en het waren westerse politici die olie op het vuur gooiden op de Maidan. Het zijn tevens de westerse landen die misdaden tegen onschuldige mensen verbloemen en wegwuiven maar ook daar zal spoedig een einde aan komen want Amnesty International heeft een rapport uitgebracht dat de lezing van de zogenaamde pro Russen onderstreept waarmee Kiev en alle westerse handlangers, waar onder Rutte, zich strafbaar maken.

Rapport Amnesty International

Terwijl Obama en het westen Poetin beschuldigen van onbewezen inmenging in Oekraine gooien ze zelf al weken bommen op landen waarvan ze geen toestemming hebben om dit te doen. Daarbij voornamelijk burgers doden en zelden de zelf mede gefinancierde ISIS troepen raken. Momenteel heeft Obama zelfs gevraagd voor troepen op de grond om de wettige regering van Syrie omver te werpen. Qatar, SA, Israel, Turkije en nog een paar andere echte schurkenstaten die mensenrechten met voeten treden helpen bij de uitvoering van die plannen. Hypocrisie ten top!

De lezing van het westen kennen wij allemaal. Rusland stak erachter, bewijs of geen bewijs, het was Rusland. De lezing van de Russen is te zien in de volgende video die voorzien is van Nederlandse ondertiteling.

Reacties   

# Spring 28-12-2014 12:08
hose who genuinely believe that the US and the West have unleashed a full scale economic war against Russia because of its position on Ukraine have no idea how much mistaken they are. In fact, it was planned much earlier, precisely a year ago, when a closed meeting between senior authorities of the US and Saudi Arabia was held. This meeting was so secret that even Prince Bandar, the Saudi intelligence services chief and the head National Security Council at the time wasn’t allowed in.

This can partially explain why the key Western political leaders, including German’s Federal Chancellor Angela Merkel and French President Francois Hollande, were not present at the opening ceremony of the Winter Sochi Olympics. Apparently, those people still have some conscience, since they knew what conspiracy was going to be launched against Moscow by the West.
journal-neo.org/.../...

Maidan ellende in rusland verwacht

The coordinated manipulation of global energy prices, a NATO build-up in Eastern Europe, and the rekindling of terrorism in Russia’s southern Caucasus region all appear to be ever-increasing crescendos toward a much larger event – a “Russian Maidan.”

The necessary components of a successful Western bid to overthrow the Russian political order include a political front protesting in Russia’s major cities, as well as a full-spectrum economic war to put pressure on Russia’s population, increasing dissent as well as swelling the ranks of staged protests Wall Street and Washington put in Russian streets. Another necessary component includes armed components to act under cover of “peaceful protesters” to escalate street demonstrations, prevent security forces from restoring order, and to carry out the actual physical overthrow of these security forces.
First appeared: journal-neo.org/.../the-impending-russian-maidan
journal-neo.org/.../the-impending-russian-maidan

US Media Propagandizes Against Vladimir Putin, for “Regime Change” in Russia
www.globalresearch.ca/.../5421681

en rusland blijft geven waar het westen wapens levert aan ukraine geeft putin toch kool en stroom...
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 21-12-2014 16:08
I know this is difficult for some news and governmental organizations to understand but it just happens to be a fact on our planet that ice grows faster in the cold and melts with warmer temperatures. Yet the United States government, the United Nations and many media organizations are still trying to convince the public that we live in a warming world. Most hard data and the experience of people from around the world tell us something different.

Today we read that an area twice the size of Alaska was open water two years ago and is now covered in ice after the arctic ice cap has expanded for the second year in a row. For Obama and most democrats that means it is getting warmer. The Arctic ice extent is now at its highest for this date in 10 years according to the Danish Meteorological Institute. Stunning satellite images show summer ice cap is thicker and covers 1.7million square kilometers MORE than 2 years ago. Far from vanishing, the Arctic ice cap has expanded for the second year in succession – with a surge, depending on how you measure it, of between 43 and 63% since 2012.

In the alternative press we sometimes see a false report spread like wildfire because people do not check out what is true or not. We would not expect that from major news organizations so it is disappointing to see the same sloppiness coming from the mainstream press

lees verder

drsircus.com/.../ice-melts-warmer-freezes-colder
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 18-12-2014 22:20
Ja het gaat keihard richting oorlog, hoe maakt niet uit, alles staat op instorten, dus dan maar oorlog, vreselijk die gekken die het voor het zeggen hebben, en de onnozelle media doen weer heerlijk mee, ja het is al weer 74 jaar geleden dus, we zijn aan een nieuwe oorlog toe, ik hoop dat Putin zijn woord gestand doet en dat de USA ook zijn portie krijgt!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 18-12-2014 16:28
www.gewoon-nieuws.nl/.../#.VJL45FCALA

Volgens informatie waarover wij beschikken bereidt het Westen ergens in Oekraïne een grote “false flag” actie voor. Alle tekenen wijzen op storm. Er staat iets groots te gebeuren. Door gebrek aan tijd krijgt u dit in korte vorm en gelieve het te verspreiden.

Het is goed gepland dat Poroshenko in de komende 10 dagen de staat van beleg afkondigt voor de regio’s Donetsk en Luhansk Waarschijnlijk dringt de rechtse sector hier op aan.

In Kramatorsk werden reguliere Oekraïense tanks en gepantserde voertuigen gesignaleerd die waren beschilderd met Russische emblemen. Die voertuigen bewegen zich richting Slavyjansk. Een false flag actie is kennelijk de bedoeling. Men wil zeer waarschijnlijk de wereld doen geloven dat Rusland een invasie uitvoert. Voor het Westen is het duidelijk en zit er maar één ding op en dat is “terugslaan”. Het lijkt erop dat het Westen een voorwendsel wilt creëren om een ‘tegenaanval’ in te kunnen zetten!


lees verder in de bovenstaande link en verspreidt aub
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-12-2014 16:59
telegraaf.nl/.../...

Arrestaties voor dodelijke meningitisuitbraak
BOSTON -

Veertien mensen zijn woensdag opgepakt in de Amerikaanse staat Massachusetts, omdat zij in 2012 betrokken zouden zijn geweest bij de verspreiding van ziekmakende injecties. Mensen die de steroïde-injecties gebruikten, liepen kans om hersenvliesontsteking (meningitis) te krijgen.

Foto: Ton Borsboom

De injecties waren toegediend tegen pijn in gewrichten. In totaal werden 751 mensen ziek in twintig Amerikaanse staten. Uiteindelijk overleden 64 mensen, berichtte woensdag CNN.

Onder de arrestanten zijn eigenaars van het bedrijf New England Compounding Center. De uitbraak van de ziekte werd in 2012 al herleid naar het farmaceutische bedrijf.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 17-12-2014 14:58
Gewoon door gaan met mooie illusies scheppen, uit eindelijk is het geheel bestaand uit illusies en halve waarheden waar je de rest bij moet fantaseren om toch maar een stukje geluk voor je zelf te creéeren, daarom ga ik nooit naar een film kijken die gebaseerd is op een boek wat ik gelezen heb en van ben gaan houden, en een stukje van mij zelf is geworden, je moet al constant je hele leven bepaalde gevormde waarden uitvlakken en op nieuw invullen, was altijd een fan van de US uit mijn jeugd dat land of the free, en nog de mensen, maar voor de rest wat een zooitje arme Amerikanen, om hier mee te moeten leven, als onder een bezetting van vreemde moordenaars.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-12-2014 14:22
Spring zei:
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
vladi zei:
@Spring,

heb je de docu: ''mermaids the body found gezien''?
ik vond hem keigoed,echt of niet echt?

toen vond ik deze: ''discovery channel 2/2 mermaids The New Evidence''

wat vind jij ervan? :sad:

fff

ik zet ze er even bij
je eerste,
www.youtube.com/watch?v=40G5ZNG0pfI
en de tweede
discovery channel 2/2 mermaids the new evidence

www.youtube.com/watch?v=xw3RR6daB18

ik ga ze kijken, en laat het je weten.
Alvast dit, een sage eeuwen oud moet ergens op gebaseerd zijn.
Zijn ze er nog, of worden ze weer gemaakt want ze zijn met van alles aan het klonen en experimenteren ook met draken en half mens en dier ( gajes) Wel een erg leuk onderwerp om te gaan onderzoeken! dankjewel ik laat je mijn mening weten.

Ik heb ze ooit gezien op een van onze zeiltochten langs en om de griekse eilanden, vol history, als je ze ziet uit de verte moet je niet dichter bij komen en oordopjes in doen om niet de verlokkende zang te horen, natuurlijk zijn ze er nog net als de Musen op de Olympus, als je dit allemaal uit je leven gaat bannen, blijft er een lege dop over, soms aan het strand zittend komt er op eens een prachtige vrouw uit de golven, net als bij de oude Helenen,toch, ja er is niets veranderd je moet het willen zien, vriendelijke groet aan jullie, Jenne

is ook zo. wie heeft er bewijs nodig voor zoiets prachtigs geef het maar lekker door aan de kids, zeemeerminnen bestaan PUNT :-) ( in je fantasie is ook bestaan )

Vladi heb de eerste een klein stukje al bekeken en die mensen kwamen mij bekend voor.. dus toen ben ik even gaan zoeken en ze bleken inderdaad acteurs te zijn!
De dr robert blijkt Andre Weideman te zijn. kijk in deze link,
www.kent.k12.wa.us/Page/4763
Haar moet ik nog even zoeken maar ook haar heb ik in films gezien :-) ( met blond haar ) ik weet denk ik wie het is maar kan haar niet vinden :Z

Dit wil nog niet zeggen dat de zeemeerminnen niet bestaan!
8)

Wat een belangrijke boodschap is is dat ze met sonar testen het leven in de oceaan vermoorden!! En NOAA ontkent dit , daaar zit het verhaal!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-12-2014 14:01
Spring zei:
jenne zei:
Spring zei:
vladi zei:
@Spring,

heb je de docu: ''mermaids the body found gezien''?
ik vond hem keigoed,echt of niet echt?

toen vond ik deze: ''discovery channel 2/2 mermaids The New Evidence''

wat vind jij ervan? :sad:

fff

ik zet ze er even bij
je eerste,
www.youtube.com/watch?v=40G5ZNG0pfI
en de tweede
discovery channel 2/2 mermaids the new evidence

www.youtube.com/watch?v=xw3RR6daB18

ik ga ze kijken, en laat het je weten.
Alvast dit, een sage eeuwen oud moet ergens op gebaseerd zijn.
Zijn ze er nog, of worden ze weer gemaakt want ze zijn met van alles aan het klonen en experimenteren ook met draken en half mens en dier ( gajes) Wel een erg leuk onderwerp om te gaan onderzoeken! dankjewel ik laat je mijn mening weten.

Ik heb ze ooit gezien op een van onze zeiltochten langs en om de griekse eilanden, vol history, als je ze ziet uit de verte moet je niet dichter bij komen en oordopjes in doen om niet de verlokkende zang te horen, natuurlijk zijn ze er nog net als de Musen op de Olympus, als je dit allemaal uit je leven gaat bannen, blijft er een lege dop over, soms aan het strand zittend komt er op eens een prachtige vrouw uit de golven, net als bij de oude Helenen,toch, ja er is niets veranderd je moet het willen zien, vriendelijke groet aan jullie, Jenne

is ook zo. wie heeft er bewijs nodig voor zoiets prachtigs geef het maar lekker door aan de kids, zeemeerminnen bestaan PUNT :-) ( in je fantasie is ook bestaan )

Vladi heb de eerste een klein stukje al bekeken en die mensen kwamen mij bekend voor.. dus toen ben ik even gaan zoeken en ze bleken inderdaad acteurs te zijn!
De dr robert blijkt Andre Weideman te zijn. kijk in deze link,
www.kent.k12.wa.us/Page/4763
Haar moet ik nog even zoeken maar ook haar heb ik in films gezien :-) ( met blond haar ) ik weet denk ik wie het is maar kan haar niet vinden :Z

Dit wil nog niet zeggen dat de zeemeerminnen niet bestaan!
8)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-12-2014 10:25
jenne zei:
Spring zei:
vladi zei:
@Spring,

heb je de docu: ''mermaids the body found gezien''?
ik vond hem keigoed,echt of niet echt?

toen vond ik deze: ''discovery channel 2/2 mermaids The New Evidence''

wat vind jij ervan? :sad:

fff

ik zet ze er even bij
je eerste,
www.youtube.com/watch?v=40G5ZNG0pfI
en de tweede
discovery channel 2/2 mermaids the new evidence

www.youtube.com/watch?v=xw3RR6daB18

ik ga ze kijken, en laat het je weten.
Alvast dit, een sage eeuwen oud moet ergens op gebaseerd zijn.
Zijn ze er nog, of worden ze weer gemaakt want ze zijn met van alles aan het klonen en experimenteren ook met draken en half mens en dier ( gajes) Wel een erg leuk onderwerp om te gaan onderzoeken! dankjewel ik laat je mijn mening weten.

Ik heb ze ooit gezien op een van onze zeiltochten langs en om de griekse eilanden, vol history, als je ze ziet uit de verte moet je niet dichter bij komen en oordopjes in doen om niet de verlokkende zang te horen, natuurlijk zijn ze er nog net als de Musen op de Olympus, als je dit allemaal uit je leven gaat bannen, blijft er een lege dop over, soms aan het strand zittend komt er op eens een prachtige vrouw uit de golven, net als bij de oude Helenen,toch, ja er is niets veranderd je moet het willen zien, vriendelijke groet aan jullie, Jenne

is ook zo. wie heeft er bewijs nodig voor zoiets prachtigs geef het maar lekker door aan de kids, zeemeerminnen bestaan PUNT :-) ( in je fantasie is ook bestaan )
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 17-12-2014 10:20
Spring zei:
vladi zei:
@Spring,

heb je de docu: ''mermaids the body found gezien''?
ik vond hem keigoed,echt of niet echt?

toen vond ik deze: ''discovery channel 2/2 mermaids The New Evidence''

wat vind jij ervan? :sad:

fff

ik zet ze er even bij
je eerste,
www.youtube.com/watch?v=40G5ZNG0pfI
en de tweede
discovery channel 2/2 mermaids the new evidence

www.youtube.com/watch?v=xw3RR6daB18

ik ga ze kijken, en laat het je weten.
Alvast dit, een sage eeuwen oud moet ergens op gebaseerd zijn.
Zijn ze er nog, of worden ze weer gemaakt want ze zijn met van alles aan het klonen en experimenteren ook met draken en half mens en dier ( gajes) Wel een erg leuk onderwerp om te gaan onderzoeken! dankjewel ik laat je mijn mening weten.

Ik heb ze ooit gezien op een van onze zeiltochten langs en om de griekse eilanden, vol history, als je ze ziet uit de verte moet je niet dichter bij komen en oordopjes in doen om niet de verlokkende zang te horen, natuurlijk zijn ze er nog net als de Musen op de Olympus, als je dit allemaal uit je leven gaat bannen, blijft er een lege dop over, soms aan het strand zittend komt er op eens een prachtige vrouw uit de golven, net als bij de oude Helenen,toch, ja er is niets veranderd je moet het willen zien, vriendelijke groet aan jullie, Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 17-12-2014 09:56
vladi zei:
@Spring,

heb je de docu: ''mermaids the body found gezien''?
ik vond hem keigoed,echt of niet echt?

toen vond ik deze: ''discovery channel 2/2 mermaids The New Evidence''

wat vind jij ervan? :sad:

fff

ik zet ze er even bij
je eerste,
www.youtube.com/watch?v=40G5ZNG0pfI
en de tweede
discovery channel 2/2 mermaids the new evidence

www.youtube.com/watch?v=xw3RR6daB18

ik ga ze kijken, en laat het je weten.
Alvast dit, een sage eeuwen oud moet ergens op gebaseerd zijn.
Zijn ze er nog, of worden ze weer gemaakt want ze zijn met van alles aan het klonen en experimenteren ook met draken en half mens en dier ( gajes) Wel een erg leuk onderwerp om te gaan onderzoeken! dankjewel ik laat je mijn mening weten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 17-12-2014 00:13
Spring zei:
deel deze hij is geweldig :lol:

i love all of you!!!!!!www.youtube.com/.../


expressie én waarheid in zijn meest vrije vorm :-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 17-12-2014 00:05
@Spring,

heb je de docu: ''mermaids the body found gezien''?
ik vond hem keigoed,echt of niet echt?

toen vond ik deze: ''discovery channel 2/2 mermaids The New Evidence''

wat vind jij ervan? :sad:

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2014 17:41
deel deze hij is geweldig :lol:

i love all of you!!!!!!www.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-12-2014 16:32
goede info spring

@jenne
putin speaks
m.youtube.com/watch?v=BdlXqyZHB9k


What Can We Do About Chemtrails?
By Freeman
freemantv.com/michael-murphy-chemtrails/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 16-12-2014 15:43
Wat er nu plaats vindt met Rusland, is ongeveer in de zelfde grote van Duitsland net voor de WWII, hoop dat Pütin cool blijft, het is maar geld natuurlijk,
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2014 15:14
breaking indigo skyfold chemtrail code naam

yournewsline.wordpress.com/tag/indigo-skyfold/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-12-2014 14:39
haha

communiceer jij ook?
gek groepje worden we hier op bovendien! haha

nee er vind instant communicatie plaats
dus dat betekent als de ufo er is
het gesprek doorgaat
op een voor ons zeer snelle manier
gedachtes vliegen als zinnen over en weer
met bewegingen betreffende ufo.


volgende keer eens anders naar een chemtrail kijken
misschien is er 1 in de buurt..

haha

mooi dat je me liked!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2014 14:23
petra zei:
mijn ervaring

bij een ufo verschijning
is er eerst telepathisch contact
met plaatsbepaling
waarna de ufo
zich manifesteert
de communicatie gaat razendsnel.
bijna voordat een gedachte plaatsvind.


dit herken ik wel.

volgende keer een vraag stellen aan ze? kijken of er iets van antwoord komt? leuke test? i like!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-12-2014 13:46
mijn ervaring

bij een ufo verschijning
is er eerst telepathisch contact
met plaatsbepaling
waarna de ufo
zich manifesteert
de communicatie gaat razendsnel.
bijna voordat een gedachte plaatsvind.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-12-2014 13:06
we zijn het eens!!

haha
bij reactie 163..
(t duurde even)

"Ps ik hoop dat de goede vriendjes er zijn en ons komen helpen. Maar toch, grotendeels is het door de mens op te lossen door er niet in mee te gaan, denk ik. Maar alle hulp is meegenomen en welkom."

ja staat er los van
het is vooral aan ons
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2014 10:38
Petra

"ik heb deze vriendjes wel enkele malen gezien
zodat ik nu overtuigd ben, door de wijze waarop,
en weet dat het geen fake dingen van de regering waren,
anders had ik het ook moeilijk of bijna niet kunnen geloven. "

Ik hoor graag over deze ervaringen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2014 10:35
petra zei:
....
weer te snel gereageerd..
ik moet minder gaan reageren..
er staat een verkeerde tussen
cfc gov us. doc weermanipulatie planning
nu ja past er wel bij misschien
maar was zeker niet de bedoeling


Nee goede link, ;-) ik ga het lezen.

Alle "weer "linkjes zijn bij mij zeer welkom.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 16-12-2014 10:31
@petra
"en ook dat mogen/mochten we niet luidop zeggen
te gek eigenlijk.he?!

maar in alles,
ieder zijn eigen mening!
ik respecteer de jouwe ook volledig!


Ik die van jou ook.
Ik zeg alles, laat me door niemand de mond snoeren, en respecteer iedereen die een mening heeft. Je hoeft dit van mij echt niet te melden hoor. Dan wordt het op eieren lopen ..
Zeg wat je denkt ten alle tijden , doe ik ook. Wat we ermee doen is voor ieder een vrijwillig proces.
Alleen bij trollen ben ik meedogenloos.. :lol: Maar goed dat is hun beroepsrisico. :o

Groet.
Ps ik hoop dat de goede vriendjes er zijn en ons komen helpen. Maar toch, grotendeels is het door de mens op te lossen door er niet in mee te gaan, denk ik. Maar alle hulp is meegenomen en welkom.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-12-2014 07:39
....
weer te snel gereageerd..
ik moet minder gaan reageren..
er staat een verkeerde tussen
cfc gov us. doc weermanipulatie planning
nu ja past er wel bij misschien
maar was zeker niet de bedoeling
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-12-2014 06:56
die orbs/ drones horen bij het chemtrail team.
spring

over de orbs, dat zou kunnen en ik geloof best dat er buitenaardse intelligentie is hoor, maar in dit geval ben ik een beetje somber en denk ik dat ze aards zijn... wellicht voor de elite om te weten hoe ze ze ook weer kunnen "opruimen"? dat schieten erop lijkt eerder een experiment, ik bedoel als aliens die ons willen helpen op chemtrails gaan schieten, weinig zinvolle actie, hoe lief bedoeld ook...
spring

----
reactie

@ spring
ieder zijn eigen mening !
ik respecteer de jouwe
en

denk daar anders over
een paar vb van die ook zo denken

ufo vuurt op chemtrails. niburu.co
niburu.co/.../

ufo onderzoekt chemtrails. niburu.co
niburu.co/.../
www.cftc.gov/.../08-004c002.pdf

There may be military drones associated with chemtrails but these UFO’s don’t fall into that class. I believe the UFO depicted in this article and others I have filmed are Fallen Angel craft. Yes, they have advanced technology and operate solid disk craft. Why they have a interest in chemtrails is only speculation and the answer is unknown. Chemtrails are real and so are the UFO’s that have a strange interest in chemtrails. There is simply too much worldwide video evidence to debunk these events.
www.thetruthdenied.com/.../comment-page-1

misschien zijn de minder leuke vriendjes
al een tijdje hier
en komen de leuke vriendjes nu.

en spring er zullen soms ook drones in de omgeving zijn
of crafs government.

mijn persoonlijke mening is dat
we hulp krijgen en dat het weer op niet alleen beïnvloed word
door chemtrails en haarp
maar ook op andere wijzen, die een totaal andere agenda
hebben
welke agenda. geen idee.

ik heb deze vriendjes wel enkele malen gezien
zodat ik nu overtuigd ben, door de wijze waarop,
en weet dat het geen fake dingen van de regering waren,
anders had ik het ook moeilijk of bijna niet kunnen geloven.

en ook dat mogen/mochten we niet luidop zeggen
te gek eigenlijk.he?!

maar in alles,
ieder zijn eigen mening!
ik respecteer de jouwe ook volledig!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 18:22
petra quote
"zelfde info spring in je link als in de mijne
ja ik weet wat je bedoelt
er zijn echter ook die opruimen
orbs en ufo s "

Haha

sorry petra, ik lees ze soms later pas. ;-)
over de orbs, dat zou kunnen en ik geloof best dat er buitenaardse intelligentie is hoor, maar in dit geval ben ik een beetje somber en denk ik dat ze aards zijn... wellicht voor de elite om te weten hoe ze ze ook weer kunnen "opruimen"? dat schieten erop lijkt eerder een experiment, ik bedoel als aliens die ons willen helpen op chemtrails gaan schieten, :-? weinig zinvolle actie, hoe lief bedoeld ook...
--------
petra zei:
en ja over" seen is"
heb je gelijk
"facebook is over"!

en je hebt goede info! spring!

ik ben begonnen gisteren onder de naam
change op seen is

samenwerken?

-------
Ik ga es kijken en de voorwaarden lezen. :-)
ik laat je weten zodra ik erop zit.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-12-2014 17:54
meer


Ben Fulford says Torture report paves way for arrest of top Nazionists.

blogdogcicle.blogspot.ch/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-12-2014 17:48
benjaminfulford.net/
December 15, 2014
Posted by benjamin
The 500 page report of Bush era torture issued by the US Senate marks a major turning point in US power. While much of what is in the report is old news to most aware humans, the fact that it was issued by the US Senate Intelligence Committee and the fact that it was widely reported on in the corporate propaganda media is very important. For one thing it shows that Nazi faction of the cabal no longer controls the corporate media. It confirms information given to me earlier that the Cohen faction of the cabal had broken ranks with the Bush faction.
Even more important is that, according to establishment rules, once an incident is “in the news” then action must be taken. Since the United States is a signatory to the Geneva Conventions, it means their government is bound by law to prosecute war criminals. This means, just as we predicted last week, that George Bush Jr. and the entire Nazi (Neo-con) faction of the cabal, are headed for jail and possibly even the death penalty.
The release of this report comes as the British Crown Prince William was in Washington to “attend a World Bank conference.” Japanese government sources say that while in Washington, William signed treaties
that confirmed a change of ownership of the corporate government of the United States. However, MI5 sources could only confirm that William did sign some documents. The timing of the release of the torture report may have been linked to that.
Also, remember how Bush Jr. and Tony Blair each went for private audiences with pope malevolent (Benedict XVI) after they left office? They were showing the world they had a powerful protector and were beyond prosecution. Well, the new Pope Francis and the P2 have taken away their immunity and that is why war crimes trials are now possible.
The UN, UK government officials, the Chinese and many others are clamoring for this right now.
dailymail.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-12-2014 16:16
en ja over" seen is"
heb je gelijk
"facebook is over"!

en je hebt goede info! spring!

ik ben begonnen gisteren onder de naam
change op seen is

samenwerken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-12-2014 16:10
zelfde info spring in je link als in de mijne
ja ik weet wat je bedoelt
er zijn echter ook die opruimen
orbs en ufo s

----
www.globalresearch.ca/.../5418879

#149 Spring
petra,

die orbs/ drones horen bij het chemtrail team.
spring

------

#97 petra 10-12-2014 12:42

Elite Think Tank Admits to Ongoing Climate Engineering Experiments

activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 14:46
NIEUWWWW

seen.is/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 13:45
27 januari Binnenhof Den Haag
www.youtube.com/watch?v=nkgaG8khfmM
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 13:32
Spring zei:
Spring zei:
Er is zeker verandering gaande, de mensen accepteren het wereldwijd niet meer. In buitenlandse kranten lees ik dat er wereldwijd massa demonstraties zijn. Maar we zijn er nog niet nu komt de tijd dat ze ons met man en macht trachten neer te sabelen...
Mijn hoop en wens is dat ook de militairen zich daartegen verzetten in breaking the chain of obedience.
Dat is mijn gedachte vanaf nu. Ook zij doen niet meer mee aan geweld en onderdrukking van de mensheid, LIEFDE zal overwinnen.

Wonderen zijn mogelijk we kunnen dit omdraaien met de geest, dus kom op! doen! :-)hier:
italie
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
s-generalstreik-legt-italien-lahm/

Duitsland
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

Amerika
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

Spanje deed het al en de overheid neemt openlijk de dictatuur vorm aan
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

ierland om het privatiseren van het water
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

The shit is about to hit the FAN

griekenland ectereraaaaaa
nu nederland nog even, er is genoeg om boos over te zijn geen zorg meer geen recht op voedsel geen recht op huisvesting werken met een ziek lijf voor een uitkering, crowdfunding zal je redden volgens rutte,echter niemand heeft nog geld om te funden..
delangemars.nl/?p=4482

kom op nederland!

oh wacht wij hebben deze

www.facebook.com/breakthesystem
hoop alleen dat het echt van het volk is..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 13:26
Spring zei:
Er is zeker verandering gaande, de mensen accepteren het wereldwijd niet meer. In buitenlandse kranten lees ik dat er wereldwijd massa demonstraties zijn. Maar we zijn er nog niet nu komt de tijd dat ze ons met man en macht trachten neer te sabelen...
Mijn hoop en wens is dat ook de militairen zich daartegen verzetten in breaking the chain of obedience.
Dat is mijn gedachte vanaf nu. Ook zij doen niet meer mee aan geweld en onderdrukking van de mensheid, LIEFDE zal overwinnen.

Wonderen zijn mogelijk we kunnen dit omdraaien met de geest, dus kom op! doen! :-)hier:
italie
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
s-generalstreik-legt-italien-lahm/

Duitsland
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

Amerika
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

Spanje deed het al en de overheid neemt openlijk de dictatuur vorm aan
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

ierland om het privatiseren van het water
deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...

The shit is about to hit the FAN

griekenland ectereraaaaaa
nu nederland nog even, er is genoeg om boos over te zijn geen zorg meer geen recht op voedsel geen recht op huisvesting werken met een ziek lijf voor een uitkering, crowdfunding zal je redden volgens rutte,echter niemand heeft nog geld om te funden..
delangemars.nl/?p=4482

kom op nederland!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 13:04
Er is zeker verandering gaande, de mensen accepteren het wereldwijd niet meer. In buitenlandse kranten lees ik dat er wereldwijd massa demonstraties zijn. Maar we zijn er nog niet nu komt de tijd dat ze ons met man en macht trachten neer te sabelen...
Mijn hoop en wens is dat ook de militairen zich daartegen verzetten in breaking the chain of obedience.
Dat is mijn gedachte vanaf nu. Ook zij doen niet meer mee aan geweld en onderdrukking van de mensheid, LIEFDE zal overwinnen.

Wonderen zijn mogelijk we kunnen dit omdraaien met de geest, dus kom op! doen! :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 15-12-2014 12:02
vladi zei:
petra zei:
grappig dat we dingen verschillend interpreteren jenne

ik vind dit positief
zeer positief!

het oude systeem crasht langzaam
op naar het nieuwe

bepaalde krachten
hebben invloed

oorlogen worden voorkomen


WW3 = BIO-WARFARE

de rest is afleiding.
false flags = afleiding.

alles is in het nieuws.
behalve geo-engineering.

men zou denken dat het nu toch niet veel erger meer kan worden,dat er een collapse gaat plaatsvinden.

ik hoop het....maar na mijn research kom ik toch tot de conclusie dat dit het topje van de ijsberg is.

fasten your seatbelts and

fff


www.globalresearch.ca/.../5418879

petra,

die orbs/ drones horen bij het chemtrail team.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 17:52
ja. topje van de ijsberg
mee eens

en ik denk dat de verandering al bezig is
en zie het positief

Operation: High Noon - The Crash is Looming
m.youtube.com/watch?v=m1Xs4t1b7z8

Why Is The US Treasury Quietly Ordering "Surival Kits" For US Bankers?
zerohedge.com/.../...


en hoeveel van dit soort video s zijn er wel niet..

UFO (ORB) Fires Its Gun into Chemtrail!! Twice!!
1
m.youtube.com/watch?v=4byMQIk_iGQORBS KILLING CHEMTRAILS !!!
meerdere
m.youtube.com/watch?v=wxL_B7zDm_Y
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 14-12-2014 16:15
Ja Petra jij zit dit als een soort herfst, winter, en daarna een nieuw voorjaar, zou kunnen en hoop dat ook persoonlijk, maar het zou ook een silent spring kunnen zijn, you never know with humanity, maar met negatief denken komen we ook niet verder, ik hoop dat Putin zich niet laat provoceren !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-12-2014 15:52
petra zei:
grappig dat we dingen verschillend interpreteren jenne

ik vind dit positief
zeer positief!

het oude systeem crasht langzaam
op naar het nieuwe

bepaalde krachten
hebben invloed

oorlogen worden voorkomen


WW3 = BIO-WARFARE

de rest is afleiding.
false flags = afleiding.

alles is in het nieuws.
behalve geo-engineering.

men zou denken dat het nu toch niet veel erger meer kan worden,dat er een collapse gaat plaatsvinden.

ik hoop het....maar na mijn research kom ik toch tot de conclusie dat dit het topje van de ijsberg is.

fasten your seatbelts and

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 14:51
grappig dat we dingen verschillend interpreteren jenne

ik vind dit positief
zeer positief!

het oude systeem crasht langzaam
op naar het nieuwe

bepaalde krachten
hebben invloed

oorlogen worden voorkomen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 14-12-2014 10:59
Hard gewerkt Petra, bedankt voor al deze informatie, de soep wordt nooit zo heet gegeten als dat hij wordt opgediend, hoop ik dan maar, er heerst niet een echte voldane warm menselijke Dickens atmosfeer, jammer kan zo'n mooie maand zijn, met zijn lange avonden om de knapperende openhaard heen, met een glas bisschopswijn, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 10:16
hier tekst
The global currency reset is now 100% confirmed, activated and performing
nesaranews.blogspot.in

Crude Carnage Contagion: Biggest Stock Bloodbath In 3 Years, Credit Crashes
zerohedge.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 09:45
!!!!!!

CONGRATULATIONS U.S.A. GLOBAL CURRENCY RESET 100% CONFIRMED ON 12/12/2014
m.youtube.com/watch?v=JIkd62nsMJY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 09:16
maar nu...
wowwww. nieuwe geruchten....!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 09:13
geruchten over coup obama kerst
vb
As the three videos below clearly point out, the removal of Barack Obama from office in a staged-coup may already be in play.
(heb de 3 videos nog niet gezien )
beforeitsnews.com/.../...

THEY WANT US DEAD
worldtruth.tv/they-want-us-dead-eugenics-outlined/

This is What Happens When a “UFO” is Tracked on Military Radar
collective-evolution.com/.../...

FULL ARTICLE Benjamin Fulford 12-2-14… “Over 20 national governments to be overthrown as cabal take-down begins, CIA sources say”
kauilapele.wordpress.com/.../...

At the center of this dispute between Russia and the US, this MNRE report says, neonicotinoids, are destroying our planets bee population, and which if left unchecked could destroy our world’s ability to grow enough food to feed its population.
worldtruth.tv/.../.

Move your arsenal! US tanks, APCs, Humvees roll through Latvia (VIDEO, PHOTOS)
rt.com/news/213747-latvia-us-armored-vehicles/.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-12-2014 09:11
????
Now France Wants Its Gold Back As Well
sproutmoney.com/.../9630

The dark is now busily orchestrating various sequences of events which can lead to another global war. Our space family is canceling this process.
www.paoweb.com/sn120914.htm

Crimes Without Punishment
This week the Senate Select Committee on Intelligence report was released, describing the use of torture by the CIA. Still, the Obama administration is willing to expose the lawlessness but unable to do anything to punish it.
nationofchange.org/.../crimes-without-punishment

URGENT: The United Nations Calls for the ARREST of Several Republican Leaders Under Bush
conservativetribune.com/.../

Rafapal: BRICS gold is the Dragon family/Yamashita gold. USA and the American people will only receive BRICS gold when the original USA constitution is restored ( video nog niet gezien)
newsinsideout.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-12-2014 07:38
voor wat er gebeurt in de oekraine zijn geen woorden..

en blackwater ..

maar
ik heb ook
het idee dat er iets niet klopt...

Globalist Harmony: East-West "Conflict" is a Charade
henrymakow.com/2014/11/Globalist-Harmony.html

PUTIN just brought the ROTHSCHILD WORLD SYSTEM to their knees
m.youtube.com/watch?v=O8iEqQQKpNE

en info in eerder geplaatste link
At some point one has to look beneath the everyday propaganda from political talking heads and controlled media outlets to look at the hard data.
newworldorderg20.wordpress.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 12-12-2014 20:26
Petra-Ixie en anderen, lees deze twee inzichten in de Veteran to Day.com : Blackwater the worlds most powerful mercenay army ( huurmoordenaars)
Tweede China and the Jews, met heel veel inside information!
werkelijk a must see and reed !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 11-12-2014 14:48
Spring zei:
Ixie zei:
jenne zei:
petra zei:
@ robert
ik ben benieuwd naar je verhaal.


Wil je nieuws Petra, "" blik op NOSjournaal.nl""


Robert ik ben ook benieuwd naar je verhaal

groet Ixie

Ixie en petra

ik vertrouw hem geen seconde, al mijn nekharen staan overeind.
Daar ga ik me geen moment voor verontschuldigen.
Jenne inderdaad er staat genoeg op blik op nos.
Zijn er aan de kant van Rusland wandaden natuurlijk. Zijn er trollen die dit aanstippen zeker! Zo is er nu ook in Rusland gladio gedonder en zullen ze proberen Putin zijn regering om te gooien.


Spring zei:
jenne zei:
Waar de USA-CIA etc, nu weer mee weg komt, hun gestapo SS gedrag met het folteren als door de inquisitie van vermeende terroristen, waar we eigenlijk allemaal al van op de hoogte waren, hier aan denkende voel en weet je hoe verfijnd ze te werk gaan, met het laten doosrchemeren van druppels gewijs beetje bij beetje een woordje hier en daar, en dan de grote niet meer zo grote verrasing van hun criminele misdragingen, dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden, deze lieden hebben geen enkel recht om te leven, wat voor taal ze spreken wie hun moeder was doet er niet toe, ze verdienen de hoogste straf.

Helemaal met je eens, kijk deze moord en kom er mee weg politie cursus in amerika heb vooral plezier in de cursus staat op het pamflet new speak zoals "grazende jouranalisten" etceterawww.globalresearch.ca/.../
media-after-they-kill/5418708

Er is een ziek psychopaten spel gaande!


Heel moeilijk om naar te kijken, want herinnert me aan eerdere beelden van US militairen man en vrouw die zeker 10 jaar als niet ouder zijn, volgens mij in Irak.

Kijken naar die beelden en dat zonder consequenties, de enige is actie maakt dat een mens zich ziek gaat voelen ziek wordt......alle anderen die er naar kijken en weinig emotie voelen raken door deze beelden/informatie nog verder afgestompt. Dit afstompen van is wellicht de bedoeling????

Wij leven in een psychopathische samenleving waarin dagelijks psychopathisch misbruik van ons als mens gemaakt wordt. Dit geeft onherroepelijk trauma niet alleen voor de daadwerkelijke slachtoffers.....maar ook voor ons
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 14:23 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 14:09
www.globalresearch.ca/.../5307198

" The Atlantic Alliance’s ultimate aim is to fix and fasten the American Empire. NATO has clearly played an important role in complementing the US strategy for dominating Eurasia. This includes the encirclement of Russia, China, Iran, and their allies with a military ring subservient to Washington. The global missile shield project, the militarization of Japan, the insurgencies in Libya and Syria, the threats against Iran, and the formation of a NATO-like military alliance in the Asia-Pacific region are components of this colossal geopolitical project. NATO’s globalization, however, is bringing together a new series of Eurasian counter-alliances with global linkages that stretch as far as Latin America. The Collective Security Treaty Organization (CSTO) and the Shanghai Cooperation Organization (SCO) have been formed by Russia, China, and their allies as shields against the US and NATO and as a means to challenge them. As the globalization of NATO unfolds the risks of nuclear war become more and more serious with the Atlantic Alliance headed towards a collision course with Russia, China, and Iran that could ignite World War III."
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 14:04
Brief van prominenten

More than 60 personalities from the realms of politics, economics, culture and the media warn against a war with Russia in a strong appeal and are demanding a new policy of détente in Europe. They are calling on the federal government, members of parliament and the media.

Here are short excerpts from the letter and the names of the signatories:

No one wants war. But North America, the European Union and Russia will inevitably drive us to war if they don’t put an end to this dangerous spiral of threats and counter-threats. All Europeans, including Russia, have a common responsibility towards peace and security…

We, the signatories, call on the federal government to take its responsibility towards peace in Europe. We need a new policy of détente in Europe. This is only possible on the basis of equal security for all and equal and mutual respect for partners…

We must not push Russia out of Europe. That would be unhistorical, unreasonable and dangerous for peace. Since the Congress of Vienna in 1814 Russia belongs to the recognized global players in Europe. All who have tried to change that violently have been bloodily defeated…

We appeal to the media, to perform their duty to report without prejudices and be more convincing than ever before. Editorialists and commentators demonize whole nations without giving their story enough value…


www.globalresearch.ca/.../5418795
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 13:40
Spring zei:
tijd voor een uppertje, en hoe mensen zijn in eerste impuls.

www.youtube.com/watch?v=yIZ8k_CpUJY

nog een
www.youtube.com/watch?v=x0mfJ4pQGcw

:cry: hihihi
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 13:25
vladi zei:
dank je voor de link Spring.
dat is pas voeding voor de geest ;-)

fff

Jij bedankt.. voor het terugbrengen van mij met jouw "link"
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 13:23
tijd voor een uppertje, en hoe mensen zijn in eerste impuls.

www.youtube.com/watch?v=yIZ8k_CpUJY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 11-12-2014 13:18
dank je voor de link Spring.
dat is pas voeding voor de geest ;-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 12:59
vladi zei:
Spring zei:
jenne zei:
Waar de USA-CIA etc, nu weer mee weg komt, hun gestapo SS gedrag met het folteren als door de inquisitie van vermeende terroristen, waar we eigenlijk allemaal al van op de hoogte waren, hier aan denkende voel en weet je hoe verfijnd ze te werk gaan, met het laten doosrchemeren van druppels gewijs beetje bij beetje een woordje hier en daar, en dan de grote niet meer zo grote verrasing van hun criminele misdragingen, dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden, deze lieden hebben geen enkel recht om te leven, wat voor taal ze spreken wie hun moeder was doet er niet toe, ze verdienen de hoogste straf.

Helemaal met je eens, kijk deze moord en kom er mee weg politie cursus in amerika heb vooral plezier in de cursus staat op het pamflet new speak zoals "grazende jouranalisten" etceterawww.globalresearch.ca/.../
media-after-they-kill/5418708

Er is een ziek psychopaten spel gaande!


maar er is ook nog n hoop moois waar we aandacht aan kunnen besteden.

youtube: ASKING FOR FOOD SOCIAL EXPERIMENT.

zakdoek klaar liggen?

this is the change you wanna see?

fight for freedom


deze?
www.youtube.com/watch?v=ocgG-

jup thats the change i wanna see!
kijk deez dan ook maar..

united-lightworkers.be/.../132-good-people.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 11-12-2014 12:37
jenne zei:
Ja juist Ixie, dat is de euvel daad die internet heet, schrijven schrijven om ons gelijk te bewijzen, deze creatie is zo fantastisch voor het kwaad deze elastieke wachtkamer wordt steeds voller, ze lezen mee en sturen bij, echte klappen uitdelen is er niet bij, als wind vanen de richting aan geven, en daar blijft het bij er is geen vervolg op, dus zinloos, groet jenne


hier deel ik uw mening compleet.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 11-12-2014 12:35
Spring zei:
jenne zei:
Waar de USA-CIA etc, nu weer mee weg komt, hun gestapo SS gedrag met het folteren als door de inquisitie van vermeende terroristen, waar we eigenlijk allemaal al van op de hoogte waren, hier aan denkende voel en weet je hoe verfijnd ze te werk gaan, met het laten doosrchemeren van druppels gewijs beetje bij beetje een woordje hier en daar, en dan de grote niet meer zo grote verrasing van hun criminele misdragingen, dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden, deze lieden hebben geen enkel recht om te leven, wat voor taal ze spreken wie hun moeder was doet er niet toe, ze verdienen de hoogste straf.

Helemaal met je eens, kijk deze moord en kom er mee weg politie cursus in amerika heb vooral plezier in de cursus staat op het pamflet new speak zoals "grazende jouranalisten" etceterawww.globalresearch.ca/.../
media-after-they-kill/5418708

Er is een ziek psychopaten spel gaande!


maar er is ook nog n hoop moois waar we aandacht aan kunnen besteden.

youtube: ASKING FOR FOOD SOCIAL EXPERIMENT.

zakdoek klaar liggen?

this is the change you wanna see?

fight for freedom
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 11:09
jenne zei:
En over die handlangers van het kwaad het kapitaal de sluwe criminele elite, je komt ze je hele leven tegen deze pesterige douane en politie mensen, het zijn allemaal uitgezochte mensen, die een psychopatische ballotage moeten door staan, en te goed betaald worden voor hun kapasiteiten,
Je vind ze binnen allerlei rangen en standen, dat is wat onze samenleving zo ziek maakt, het zich lenen voor euvet daden tegen over hun medemensen, en dat is de meest criminele daad die je kunt begaan als mens, van inplaats ze te helpen, ze af te branden, they go to hell thats for sure !Ze creëren de hel in ieder geval wel en ook zij gaan leven in die hel, al denken ze dat ze ervan gevrijwaard blijven. Een valse veronderstelling.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 11:04
Ixie zei:
Jenne in reactie 114

Citaat:
dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden


Dat doen we hier waarschijnlijk allemaal waarschuwen vanuit een eigen visie en vanuit eigen ervaring. Althans zo is dat bij mij ik kan alleen aangeven, noem het waarschuwen wat ik eerder zelf beleefd heb. Nu ben ik niet gemarteld als terrorist en ik leef ook nog, maar ik heb een bepaalde ingrijpende ervaring beleefd waardoor ik me verdiept heb verdiepen moest in psychopaten.

Vandaar dat ik steeds naar Jan Storms verwijs die een uitstekend boek schreef over psychopathie. Ik geef nog eens de link van het boek en daar is ook een inkijk exemplaar te vinden, 11 pagina's

www.bol.com/.../1001004006858969

Dit boek is goed omdat je de structuur herkent van een psychopaat en het legt uit dat psychopathie geen stoornis is van de geest maar van de ziel.

In een eerder artikel werd er gezegd dat er op het eind van de week de best mogelijke manier zou aangegeven worden over hoe uit de laten we het de Matrix noemen te komen.

Voor mij blijft dit dus ook dit boek van Jan Storms, hierdoor herken je de patronen in het klein (huis tuin en keuken psychopaat) en wat er maatschappelijk aan de hand is. De impact echter van zowel de huis tuin en keuken psychopaat en de psychopaat die meer invloed heeft denk aan politici is voor de slachtoffers echter altijd gelijk; destructie vaak totale destructie.

De stoornis van de ziel wil inhoudelijk zeggen dat er geen bewustzijn is Aldus Jan Storms. We leven in een samenleving die doordrenkt is van psychopathische uitingen en ja een psychopaat kent handlangers.

Iedereen die wegkijkt en zich hier niet in verdiept is medeschuldig volgens mij. De mens als individu en de maatschappij in zijn geheel dienen zich dringend in dit thema te verdiepen.
Dank voor de boekentip.
dit onderwerp is een lastige , voorheen waren het chemische stofjes en traumatische ervaringen, nu ik meer weet van de matrix en de elitaire streken zie ik dat ze gemaakt en gekweekt worden om de plannen te dienen.
brainwaschen met sublimaties bijvoorbeeld met de meest zieke omdraaingen zoals love = hate
Blurring lines..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 10:56
Ixie zei:
jenne zei:
petra zei:
@ robert
ik ben benieuwd naar je verhaal.


Wil je nieuws Petra, "" blik op NOSjournaal.nl""


Robert ik ben ook benieuwd naar je verhaal

groet Ixie

Ixie en petra

ik vertrouw hem geen seconde, al mijn nekharen staan overeind.
Daar ga ik me geen moment voor verontschuldigen.
Jenne inderdaad er staat genoeg op blik op nos.
Zijn er aan de kant van Rusland wandaden natuurlijk. Zijn er trollen die dit aanstippen zeker! Zo is er nu ook in Rusland gladio gedonder en zullen ze proberen Putin zijn regering om te gooien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 11-12-2014 10:54
En over die handlangers van het kwaad het kapitaal de sluwe criminele elite, je komt ze je hele leven tegen deze pesterige douane en politie mensen, het zijn allemaal uitgezochte mensen, die een psychopatische ballotage moeten door staan, en te goed betaald worden voor hun kapasiteiten,
Je vind ze binnen allerlei rangen en standen, dat is wat onze samenleving zo ziek maakt, het zich lenen voor euvet daden tegen over hun medemensen, en dat is de meest criminele daad die je kunt begaan als mens, van inplaats ze te helpen, ze af te branden, they go to hell thats for sure !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 11-12-2014 10:48
jenne zei:
Waar de USA-CIA etc, nu weer mee weg komt, hun gestapo SS gedrag met het folteren als door de inquisitie van vermeende terroristen, waar we eigenlijk allemaal al van op de hoogte waren, hier aan denkende voel en weet je hoe verfijnd ze te werk gaan, met het laten doosrchemeren van druppels gewijs beetje bij beetje een woordje hier en daar, en dan de grote niet meer zo grote verrasing van hun criminele misdragingen, dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden, deze lieden hebben geen enkel recht om te leven, wat voor taal ze spreken wie hun moeder was doet er niet toe, ze verdienen de hoogste straf.

Helemaal met je eens, kijk deze moord en kom er mee weg politie cursus in amerika heb vooral plezier in de cursus staat op het pamflet new speak zoals "grazende jouranalisten" etceterawww.globalresearch.ca/.../
media-after-they-kill/5418708

Er is een ziek psychopaten spel gaande!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 11-12-2014 08:59
Ja juist Ixie, dat is de euvel daad die internet heet, schrijven schrijven om ons gelijk te bewijzen, deze creatie is zo fantastisch voor het kwaad deze elastieke wachtkamer wordt steeds voller, ze lezen mee en sturen bij, echte klappen uitdelen is er niet bij, als wind vanen de richting aan geven, en daar blijft het bij er is geen vervolg op, dus zinloos, groet jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 11-12-2014 08:59
Ja juist Ixie, dat is de euvel daad die internet heet, schrijven schrijven om ons gelijk te bewijzen, deze creatie is zo fantastisch voor het kwaad deze elastieke wachtkamer wordt steeds voller, ze lezen mee en sturen bij, echte klappen uitdelen is er niet bij, als wind vanen de richting aan geven, en daar blijft het bij er is geen vervolg op, dus zinloos, groet jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 11-12-2014 05:53
Ixie zei:
Een fantastische speech van Sarah Wagenknecht, zo is dat; klap uitdelen naar midden links SPD (pvda), Merkel en haar christen democratische unie een spiegel voorhouden (CDA), niets christelijks aan, uitkleden sociale staat. De zichzelf opgedoekte FDP (VVD) via een compliment precies op de plek zette waar ze horen.

Reactie ter verdediging vanuit de SPD uiterst mager en dus absoluut niets zeggend Antwoord dat waarheid is van Wagenknecht met zijn allen weghonend want gemaakt lachen

Vraag me af waar de Nederlandse Sarah Wagenknecht is?

Vraag me ook af waarom Duitsland het enige land is dat burgers niet totaal uitlevert aan google streetview of aan FB een instelling die de privacy van burgers wereldwijd met voeten trapt.

Waar was onze regering, waar is onze regering in deze kwesties?

Sarah Wagenknecht die in het speech rechtuit verteld dat er nazi's in de Oekraïne aan de macht zijn. Dat de president openlijk zegt dat mensen die opstaan; ausgelöscht werden....nazi's zei Sarah Wagenknecht wortwörtlich die in de Oekraïne aan de macht zijn.

Dat Merkel met haar sancties tegen Rusland een nieuwe koude oorlog heeft ingevoerd tussen Europa en Rusland en dat de VS als lachende derde gewoon lekker blijft verkopen en kopen naar en van Rusland.

Een fantastische rede vol met waarheden over van alles en nog wat wat hier ter lande en overal ook aan de gang is; totale uitverkoop van de samenleving, afbraak van het sociale ten gunste van multinationals en banken.

Wij hier kunnen lang en breed schrijven en elkaar van alles verwijten voor van alles uitmaken en bedreigende anekdotes die daarnaast nog zeer beledigend zijn rondstrooien. Het zal ons niet helpen, onze kinderen niet en ook de kinderen die nu op dit moment van dorst en honger sterven.

Het zal ons niet helpen als samenleving en het zal ieder van ons niet helpen

groet Ixie


nog maar een keer en dit in combinatie met mijn reactie van net op Jenne; waar is onze regering vul ik nu aan met wat is onze regering?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 11-12-2014 05:50
jenne zei:
petra zei:
@ robert
ik ben benieuwd naar je verhaal.


Wil je nieuws Petra, "" blik op NOSjournaal.nl""


Robert ik ben ook benieuwd naar je verhaal

groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 11-12-2014 05:49
Jenne in reactie 114

Citaat:
dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden
Dat doen we hier waarschijnlijk allemaal waarschuwen vanuit een eigen visie en vanuit eigen ervaring. Althans zo is dat bij mij ik kan alleen aangeven, noem het waarschuwen wat ik eerder zelf beleefd heb. Nu ben ik niet gemarteld als terrorist en ik leef ook nog, maar ik heb een bepaalde ingrijpende ervaring beleefd waardoor ik me verdiept heb verdiepen moest in psychopaten.

Vandaar dat ik steeds naar Jan Storms verwijs die een uitstekend boek schreef over psychopathie. Ik geef nog eens de link van het boek en daar is ook een inkijk exemplaar te vinden, 11 pagina's

www.bol.com/.../1001004006858969

Dit boek is goed omdat je de structuur herkent van een psychopaat en het legt uit dat psychopathie geen stoornis is van de geest maar van de ziel.

In een eerder artikel werd er gezegd dat er op het eind van de week de best mogelijke manier zou aangegeven worden over hoe uit de laten we het de Matrix noemen te komen.

Voor mij blijft dit dus ook dit boek van Jan Storms, hierdoor herken je de patronen in het klein (huis tuin en keuken psychopaat) en wat er maatschappelijk aan de hand is. De impact echter van zowel de huis tuin en keuken psychopaat en de psychopaat die meer invloed heeft denk aan politici is voor de slachtoffers echter altijd gelijk; destructie vaak totale destructie.

De stoornis van de ziel wil inhoudelijk zeggen dat er geen bewustzijn is Aldus Jan Storms. We leven in een samenleving die doordrenkt is van psychopathische uitingen en ja een psychopaat kent handlangers.

Iedereen die wegkijkt en zich hier niet in verdiept is medeschuldig volgens mij. De mens als individu en de maatschappij in zijn geheel dienen zich dringend in dit thema te verdiepen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 10-12-2014 23:41
petra zei:
@ robert
ik ben benieuwd naar je verhaal.


Wil je nieuws Petra, "" blik op NOSjournaal.nl""
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 10-12-2014 23:38
Waar de USA-CIA etc, nu weer mee weg komt, hun gestapo SS gedrag met het folteren als door de inquisitie van vermeende terroristen, waar we eigenlijk allemaal al van op de hoogte waren, hier aan denkende voel en weet je hoe verfijnd ze te werk gaan, met het laten doosrchemeren van druppels gewijs beetje bij beetje een woordje hier en daar, en dan de grote niet meer zo grote verrasing van hun criminele misdragingen, dit Nazi geweld wat ook in Oost Oekraine is toegepast op die arme donders niet wetende wat voor kwade donkere geesten er tegen over ze stonden, dat is ook waar ik altijd voor waarschuw, het systeem het kwaad vind altijd handlangers, zieke psychopaten, die moorden om het plezier van het moorden, deze lieden hebben geen enkel recht om te leven, wat voor taal ze spreken wie hun moeder was doet er niet toe, ze verdienen de hoogste straf.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-12-2014 20:23
Netherlands rejects MH17 relatives' request for UN investigation
rt.com/news/212895-mh17-dutch-reject-un/

gaat niet om UN
maar wel om de nabestaanden
en het geloof in het nl onderzoek...

The Netherlands has rejected a demand to allow the UN to replace Dutch experts at the helm of the Malaysia Airlines flight MH17 investigation. The proposal was made by relatives of the plane's passengers.

The law firm that represents 20 relatives from Belgium, Germany, the Netherlands, and the US filed a letter request for “the UN to appoint a special envoy to take over” the inquiries on Friday, Reuters reported.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-12-2014 20:18
@ robert
ik ben benieuwd naar je verhaal.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 19:55
petra zei:
@ robert
ik had graag jouw persoonlijke mening
gehoord over het totaal
niet om bewijzen en documenten,
aanval of verdediging,
maar om je zienswijze

je bent een insider,
hebt putin en anti putin vrienden..
alleen ik denk dat dat moeilijk wordt..
alles wat je nu zou vertellen
zou kritiek krijgen..

rusland en putin is nieuws in europa
dus voor ons was het een kans geweest
om nu misschien andere info te krijgen,
dan van mainstream of alternatieve media,
ongeacht of we het nu wel of niet
met je info eens zijn.


Beste Petra,
ik begrijp je vraag en ik zal mijn visie op het geheel de komende dagen eens op papier zetten. Die visie is gebaseerd op alle informatie die ik heb, dus MSM en niet-MSM, dus ook kennissen en vrienden die ik heb in zowel Rusland als Oekraïne. Het zal ook ervaringen bevatten die ik zelf heb opgedaan tijdens mijn bezoeken aan zowel Rusland als Oekraïne. Het zal niet harde bewijzen bevatten, direct of indirect, omdat een visie een gedachte ontwikkeling is, die vele bronnen kent.

Of ik het geheel hier zal plaatsen of in een eigen blog, weet ik nog niet, maar in het geval van een eigen blog, dan zal ik in ieder geval hier de link delen.

Ik zal mijn best doen, dit zo snel mogelijk aan "papier" toe te vertrouwen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-12-2014 18:42
@ robert
ik had graag jouw persoonlijke mening
gehoord over het totaal
niet om bewijzen en documenten,
aanval of verdediging,
maar om je zienswijze

je bent een insider,
hebt putin en anti putin vrienden..
alleen ik denk dat dat moeilijk wordt..
alles wat je nu zou vertellen
zou kritiek krijgen..

rusland en putin is nieuws in europa
dus voor ons was het een kans geweest
om nu misschien andere info te krijgen,
dan van mainstream of alternatieve media,
ongeacht of we het nu wel of niet
met je info eens zijn.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-12-2014 16:03
Robert zei:
vladi zei:

regels? documenten?


Beste Vladi,
De auteur schrijft letterlijk in alinea 4: "....worden ze op hun rechten gewezen" en daarmee wordt inderdaad door de auteur zelf de deur geopend naar "regeltjes en documenten". Neem mij niet kwalijk dat ik dan de handschoen oppak omdat ik heel goed op de hoogte ben van die regeltjes/documenten die van toepassing zijn op dat bewuste incident.


het zal zo zijn,ik spreek je niet tegen.
mijn vertrouwen in de mens is zo goed als verdwenen.
zie mij maar als een primaat.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 15:09
vladi zei:

regels? documenten?


Beste Vladi,
De auteur schrijft letterlijk in alinea 4: "....worden ze op hun rechten gewezen" en daarmee wordt inderdaad door de auteur zelf de deur geopend naar "regeltjes en documenten". Neem mij niet kwalijk dat ik dan de handschoen oppak omdat ik heel goed op de hoogte ben van die regeltjes/documenten die van toepassing zijn op dat bewuste incident.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 15:02
Nexus zei:
Je kunt anti Rusland zijn om welke reden dan ook


Ik ben niet anti-Rusland, ik ben anti-Kremlin net zo goed als ik anti-Witte Huis ben en zeer kritisch ben tov het Binnenhof, maar ik ben ook realist en ik ben ook van mening dat de waarheid gezegd moet worden, maar die waarheid wel onderbouwen met bewijzen en omdat sommige zaken niet waterdicht te bewijzen zijn, dan op zijn minst duidelijk en helder toelichten waarom het voor jou de waarheid is.

Net als vele van jullie ben ik "een rebel", voordat ik ergens tegenaan schop, probeer ik eerst zoveel bewijzen/argument te verzamelen (door te lezen en na te denken), want ergens tegenaan schoppen om alleen maar te schoppen vind ik erg gemakkelijk en simpel.

Op de andere zaken in je bericht #83 in deze draad, ga ik niet in omdat daar de discussie niet over gaat. Een discussie voeren via berichten (zoals hier gebeurd) is een zeer lastig gebeuren en vraagt een zekere discipline, één belangrijk punt daarin is om het overzichtelijk te houden en niet de discussie naar een steeds hoger abstractieniveau te laten groeien. De wereld is complex genoeg, dus laten we een inhoudelijke discussie niet ontsporen naar dat complexe niveau zo lang we geen consensus hebben over de meer eenvoudige zaken die eenvoudiger te bewijzen of te beargumenteren zijn.

Met mijn bericht, #13 van deze draad, heb ik geprobeerd om op een gestructureerde manier een begin te maken met een inhoudelijke discussie.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-12-2014 15:00
Robert zei:
Spring zei:
Het artikel stelt dat de anti propaganda belachelijke vormen aanneemt en dat lijkt me duidelijk daar hoef e de MSM krant maar voor open te slaan.


De titel van het artikel is mij ook bekend en duidelijk, maar als vervolgens in het artikel allerlei stellingen worden ingenomen zonder enige vorm van bewijs en die ook FEITELIJK niet kloppen, dan heeft het artikel ook het kenmerk van propaganda.

Ik wil best een INHOUDELIJKE discussie aangaan, en al het voorgaande achter mij laten, maar dan verwacht ook van jou/jullie dat we het over inhoud hebben en niet allerlei persoonlijke aanvallen en verwensingen gaan uitspreken.

Dat brengt mij weer terug bij mijn bericht, #13 in deze draad, waarin ik duidelijk aangeef welke regels gelden voor "de Zwarte Zee" en in welk document die zijn geregeld. Een ieder die mij niet wil/kan geloven, heeft dan de mogelijkheid om mijn kant van het verhaal zelf te controleren.


wat is bewijs?een geschreven/beweerd iets?
vladi beredeneerd alles vanuit zijn hart/ziel en rationeel denken.

ik heb van niemand ''bewijs'' nodig om mijn leven door te komen.

regels? documenten?
geschiedenisboeken?
mensenrechten!!?

allen zijn met voeten getreden.
je dringt een discussie op,weinig interesse word getoond,dat betekend dat je WINT/gelijk hebt.

we are not human beings with a spiritual experience.

we are spiritual beings with a human experience.

free your mind.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 14:32
Spring zei:
Het artikel stelt dat de anti propaganda belachelijke vormen aanneemt en dat lijkt me duidelijk daar hoef e de MSM krant maar voor open te slaan.


De titel van het artikel is mij ook bekend en duidelijk, maar als vervolgens in het artikel allerlei stellingen worden ingenomen zonder enige vorm van bewijs en die ook FEITELIJK niet kloppen, dan heeft het artikel ook het kenmerk van propaganda.

Ik wil best een INHOUDELIJKE discussie aangaan, en al het voorgaande achter mij laten, maar dan verwacht ook van jou/jullie dat we het over inhoud hebben en niet allerlei persoonlijke aanvallen en verwensingen gaan uitspreken.

Dat brengt mij weer terug bij mijn bericht, #13 in deze draad, waarin ik duidelijk aangeef welke regels gelden voor "de Zwarte Zee" en in welk document die zijn geregeld. Een ieder die mij niet wil/kan geloven, heeft dan de mogelijkheid om mijn kant van het verhaal zelf te controleren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-12-2014 14:23
wat gebeurt er soms veel
in korte tijd..
lees ik dit goed..
vladi spring en robert in de zandbak?..
met zijn allen??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 10-12-2014 14:21
vladi zei:
Spring zei:
vladi zei:
Robert zei:
@Petra
@Maccie
Dank voor jullie steun.

Ze zien het niet dat ze precies hetzelfde zijn als de gasten in het Kremlin: als je niet hun mening volgt, ben je automatisch tegen hun, een troll, een mallot, een untermensch

Het nijgt naar een vorm van censuur, niet inhoudelijk reageren, op de man/vrouw spelen, bespotten etc

Geen enkele vorm van respect en een mentaliteit van het is MIJN zandbak, dus ik bepaal.......... net een stel kleine kinderen


waarom ben je er dan nog,als je met kinderen te doen hebt ,wat denk je hier dan te kunnen bereiken als je al vanaf reactie 1 word uitgekotst?

hou de eer aan jezelf en ga naar nujij.nl,daar is jouw zandbak.

fff

Robert
weet je wat ik zie? dat jij de reageerders probeert tegen elkaar op te zetten. Jij bent geen discussie aangegaan, jij bent hier om andere redenen.

Groetjes aan ivo nogmaals.
Vladi laat hem maar. Kom maar met mij in de zandbak! :P


iedereen is welkom in de zandbak,maar niet zand in mijn mond stoppen.
genoeg plaats om zand(lucht)kastelen te bouwen.

fff

psies, aan de zandbakregels houden!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-12-2014 13:35
Spring zei:
vladi zei:
Robert zei:
@Petra
@Maccie
Dank voor jullie steun.

Ze zien het niet dat ze precies hetzelfde zijn als de gasten in het Kremlin: als je niet hun mening volgt, ben je automatisch tegen hun, een troll, een mallot, een untermensch

Het nijgt naar een vorm van censuur, niet inhoudelijk reageren, op de man/vrouw spelen, bespotten etc

Geen enkele vorm van respect en een mentaliteit van het is MIJN zandbak, dus ik bepaal.......... net een stel kleine kinderen


waarom ben je er dan nog,als je met kinderen te doen hebt ,wat denk je hier dan te kunnen bereiken als je al vanaf reactie 1 word uitgekotst?

hou de eer aan jezelf en ga naar nujij.nl,daar is jouw zandbak.

fff

Robert
weet je wat ik zie? dat jij de reageerders probeert tegen elkaar op te zetten. Jij bent geen discussie aangegaan, jij bent hier om andere redenen.

Groetjes aan ivo nogmaals.
Vladi laat hem maar. Kom maar met mij in de zandbak! :P


iedereen is welkom in de zandbak,maar niet zand in mijn mond stoppen.
genoeg plaats om zand(lucht)kastelen te bouwen.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 10-12-2014 13:16
Robert zei:
Nexus zei:
@ Robert,
Ik voel mij gezien alle artikelen die ik reeds schreef over Oekraïne, nog voor andere sites dit hadden opgepikt, niet verplicht elke link van jouw kant te debunken. Mijn artikelen over deze kwestie laten genoeg waarheid zien.


Jouw waarheid, zonder bewijzen!!

Je voelt je groot, maar in wezen ben je echt klein.
Mijn bericht 1: bevatten alleen maar feiten.
UNCLOS: of vertrouw je die organisatie niet meer?
Montreux: is zeker ook westers propaganda geworden?
Data: alle websites zoals pro als anti hebben allemaal daarover gelogen?

Je stelt in je bericht dat RF het recht had om " maar als die tijd verstreken is worden ze op hun rechten gewezen" die tijd is dus na 21 dagen en niet na 3 dagen zoals is gebeurd.

Het ontbreekt je gewoon aan feitenkennis, maar je hebt het zo hoog in je bol zitten, dat je dat nooit zal toegeven dat je ongelijk hebt omdat je imago naar de knoppen zal zijn.

Ik vraag je niet al mijn links te ontkrachten, reageer eerst maar eens op Montreux 21 dagen en actie na 3 dagen en op welke manier jou stelling dat het mag als de tijd verstrekken is, met elkaar verhouden.

Het artikel stelt dat de anti propaganda belachelijke vormen aanneemt en dat lijkt me duidelijk daar hoef e de MSM krant maar voor open te slaan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 10-12-2014 13:08
vladi zei:
Robert zei:
@Petra
@Maccie
Dank voor jullie steun.

Ze zien het niet dat ze precies hetzelfde zijn als de gasten in het Kremlin: als je niet hun mening volgt, ben je automatisch tegen hun, een troll, een mallot, een untermensch

Het nijgt naar een vorm van censuur, niet inhoudelijk reageren, op de man/vrouw spelen, bespotten etc

Geen enkele vorm van respect en een mentaliteit van het is MIJN zandbak, dus ik bepaal.......... net een stel kleine kinderen


waarom ben je er dan nog,als je met kinderen te doen hebt ,wat denk je hier dan te kunnen bereiken als je al vanaf reactie 1 word uitgekotst?

hou de eer aan jezelf en ga naar nujij.nl,daar is jouw zandbak.

fff

Robert
weet je wat ik zie? dat jij de reageerders probeert tegen elkaar op te zetten. Jij bent geen discussie aangegaan, jij bent hier om andere redenen.

Groetjes aan ivo nogmaals.
Vladi laat hem maar. Kom maar met mij in de zandbak! :P
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-12-2014 12:16
Robert zei:
@Petra
@Maccie
Dank voor jullie steun.

Ze zien het niet dat ze precies hetzelfde zijn als de gasten in het Kremlin: als je niet hun mening volgt, ben je automatisch tegen hun, een troll, een mallot, een untermensch

Het nijgt naar een vorm van censuur, niet inhoudelijk reageren, op de man/vrouw spelen, bespotten etc

Geen enkele vorm van respect en een mentaliteit van het is MIJN zandbak, dus ik bepaal.......... net een stel kleine kinderen


waarom ben je er dan nog,als je met kinderen te doen hebt ,wat denk je hier dan te kunnen bereiken als je al vanaf reactie 1 word uitgekotst?

hou de eer aan jezelf en ga naar nujij.nl,daar is jouw zandbak.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-12-2014 12:04
Robert zei:
vladi zei:

ik zei alleen dat ik robert niet geloof,

Je hoeft mij niet te geloven, maar zelfs als ik de bewijzen op je schoot neer leg ter onderbouwing van mijn stelling, dan gooi je die bewijzen gewoon in de prullenbak en ga je verder met waarmee je bezig was.

Je staat niet open voor de feiten omdat die niet passen in jouw denkwereld, je niet wil dat je droom van alwetende wordt verstoord.


je hebt geen bewijzen.
imo breng je counterintel.

man van de feiten die er alles aan is gelegen om de alwetende dromer te educateren.

en Nexus klein noemen getuigt van karakter en (mensen)kennis.

ga toch heen man met je,ik mag niet mee doen,want jullie zijn dom en ik is slim.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-12-2014 11:42
At some point one has to look beneath the everyday propaganda from political talking heads and controlled media outlets to look at the hard data.


newworldorderg20.wordpress.com/.../


Elite Think Tank Admits to Ongoing Climate Engineering Experiments

activistpost.com/.../...


New G20 Rules: Cyprus-style Bail-ins to Hit Depositors AND Pensioners

ellenbrown.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 10-12-2014 08:37
Een fantastische speech van Sarah Wagenknecht, zo is dat; klap uitdelen naar midden links SPD (pvda), Merkel en haar christen democratische unie een spiegel voorhouden (CDA), niets christelijks aan, uitkleden sociale staat. De zichzelf opgedoekte FDP (VVD) via een compliment precies op de plek zette waar ze horen.

Reactie ter verdediging vanuit de SPD uiterst mager en dus absoluut niets zeggend Antwoord dat waarheid is van Wagenknecht met zijn allen weghonend want gemaakt lachen

Vraag me af waar de Nederlandse Sarah Wagenknecht is?

Vraag me ook af waarom Duitsland het enige land is dat burgers niet totaal uitlevert aan google streetview of aan FB een instelling die de privacy van burgers wereldwijd met voeten trapt.

Waar was onze regering, waar is onze regering in deze kwesties?

Sarah Wagenknecht die in het speech rechtuit verteld dat er nazi's in de Oekraïne aan de macht zijn. Dat de president openlijk zegt dat mensen die opstaan; ausgelöscht werden....nazi's zei Sarah Wagenknecht wortwörtlich die in de Oekraïne aan de macht zijn.

Dat Merkel met haar sancties tegen Rusland een nieuwe koude oorlog heeft ingevoerd tussen Europa en Rusland en dat de VS als lachende derde gewoon lekker blijft verkopen en kopen naar en van Rusland.

Een fantastische rede vol met waarheden over van alles en nog wat wat hier ter lande en overal ook aan de gang is; totale uitverkoop van de samenleving, afbraak van het sociale ten gunste van multinationals en banken.

Wij hier kunnen lang en breed schrijven en elkaar van alles verwijten voor van alles uitmaken en bedreigende anekdotes die daarnaast nog zeer beledigend zijn rondstrooien. Het zal ons niet helpen, onze kinderen niet en ook de kinderen die nu op dit moment van dorst en honger sterven.

Het zal ons niet helpen als samenleving en het zal ieder van ons niet helpen

groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-12-2014 07:10
@robert

nu iedereen hier zich sportief toont...
ga je op die wijze door...
die je veroordeelt... bij anderen...

persoonlijke kritiek uiten
en antwoorden eisen...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 03:23
vladi zei:

ik zei alleen dat ik robert niet geloof,

Je hoeft mij niet te geloven, maar zelfs als ik de bewijzen op je schoot neer leg ter onderbouwing van mijn stelling, dan gooi je die bewijzen gewoon in de prullenbak en ga je verder met waarmee je bezig was.

Je staat niet open voor de feiten omdat die niet passen in jouw denkwereld, je niet wil dat je droom van alwetende wordt verstoord.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 03:16
@Petra
@Maccie
Dank voor jullie steun.

Ze zien het niet dat ze precies hetzelfde zijn als de gasten in het Kremlin: als je niet hun mening volgt, ben je automatisch tegen hun, een troll, een mallot, een untermensch

Het nijgt naar een vorm van censuur, niet inhoudelijk reageren, op de man/vrouw spelen, bespotten etc

Geen enkele vorm van respect en een mentaliteit van het is MIJN zandbak, dus ik bepaal.......... net een stel kleine kinderen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 10-12-2014 03:08
Nexus zei:
@ Robert,
Ik voel mij gezien alle artikelen die ik reeds schreef over Oekraïne, nog voor andere sites dit hadden opgepikt, niet verplicht elke link van jouw kant te debunken. Mijn artikelen over deze kwestie laten genoeg waarheid zien.


Jouw waarheid, zonder bewijzen!!

Je voelt je groot, maar in wezen ben je echt klein.
Mijn bericht 1: bevatten alleen maar feiten.
UNCLOS: of vertrouw je die organisatie niet meer?
Montreux: is zeker ook westers propaganda geworden?
Data: alle websites zoals pro als anti hebben allemaal daarover gelogen?

Je stelt in je bericht dat RF het recht had om " maar als die tijd verstreken is worden ze op hun rechten gewezen" die tijd is dus na 21 dagen en niet na 3 dagen zoals is gebeurd.

Het ontbreekt je gewoon aan feitenkennis, maar je hebt het zo hoog in je bol zitten, dat je dat nooit zal toegeven dat je ongelijk hebt omdat je imago naar de knoppen zal zijn.

Ik vraag je niet al mijn links te ontkrachten, reageer eerst maar eens op Montreux 21 dagen en actie na 3 dagen en op welke manier jou stelling dat het mag als de tijd verstrekken is, met elkaar verhouden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 09-12-2014 23:47
Ja bedankt NEXUS, goede vrouw met kracht, mijn moeder was voor de WWII veel in Duitsland en heeft me daar veel over verteld de revolutionaire atmosphere die daar heerste Berlin was het liddelpunt van het revolutionaire intellect, helaas het is er niet van mogen komen the new dawn, het is door het USA en Great Britain Nazisme volkomen vernietigd daar heeft de zetbaas Hitler wel voor gezorgd, en dit speeld nu weer in de Oekraine, en in wezen ook in het Africaanse continent, de revolutie gaat in het rood gekleed, boek van Ilja ....... vergeten kan het opzoeken als je het wilt weten, heb al de revolutionaire boeken van mijn moeder nog steeds, die generatie vocht er voor, Groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-12-2014 20:44
Nexus zei:


een vrouw naar mijn hart :-)

ik hoop dat de ''lady in red''
nog lang leeft.

zag je die kop van ss merkel? :D
heerlijk,hier kan ik nu van genieten.
het psychopatische droop van haar droopy gezicht af.(sorry voor de belediging droopy)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-12-2014 19:45
@ Jenne,

Hier bijven jij!!!!! Grapje.....

Ik had deze rede enkele weken geleden al gezien. Is inderdaad een eyecatcher. Nu kun je hem ook hier bekijken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-12-2014 19:44
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wCA2EHrXsA A[/youtube]
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 09-12-2014 19:29
SNEL KIJKEN OP NUJIJ Sarah Wagenknecht van de Linke Partij, verteld Merkel wie ze nu eigenlijk wel is, en wat ze aan het doen is !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-12-2014 18:58
petra zei:
waarom mag een andere mening, dan de doorsnee,
hier niet worden vermeld..
en wordt er op deze wijze gereageerd of genegeerd..

en iedere bezoeker hier
is wel bekend met werkwijzen van internettrollen
neem ik aan..

maar om het dan maar als een excuus te gebruiken..
tegen over een ieder die een andere visie heeft..
om zo maar geen discussie te hoeven voeren...
en geen andere mening te horen...

dan zijn we dus net zo als de reguliere media...

maccie zei:
Het is ontzettend jammer dat ook op alternatieve sites, zoals deze, elke 'andersdenkende' gelijk de grond in wordt gestampt. Wat dat betreft is de houding van de alternatieve journalisten en hun aanhang exact hetzelfde als die van de mainstream media en hun volgers, namelijk: wij alleen verkondigen de waarheid en iedereen die daar niet achter staat is een trol. De waarheid is echter dat zowel de msm als de alternatieve journalistiek in werkelijkheid niets anders doet dan, achter hun pc, hun opgedane tweedehands kennis verkondigen en die vervolgens als de enige echte realiteit de ether ingooien. Elke discussie tussen de diverse visies is dan al bij voorbaat gedoemd te mislukken. Dat is jammer en heeft voor mij als gevolg dat ik nu ook de alternatieve media begin te mijden omdat ook hier het 'wij weten het beter' begint te prevaleren .


leugens leugens en nog een horsecrap.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-12-2014 18:56
maccie zei:
Jenne, dat bedoel ik dus en daar word ik zo moe van. Ik schrijf één kort berichtje en je oordeel staat al klaar. Je weet niets van me en waar ik wel en niet achter sta. Ik val gelijk onder de categorie 'wegkijkers', terwijl je niet eens weet wat mijn visie is. Ook niet wat ik al allemaal gedaan heb om de wereldwijde crisis en de leugens die ons verteld worden onder de aandacht te brengen van mijn omgeving. Ik ben de de discussie nooit uit de weg gegaan.. Maar ik word heel moe van reacties als: 'mijn opa heeft eens een hond gekocht, die heette Robert. Na een half jaar schoot ie 'm kapot' (Vladi) of de tegenpartij .'zwaar zieke geest, zelfoverschatting etc.' (Robert).' Of niet welgevallige visies af te doen met: 'die lees ik niet'. Terwijl het m.i. juist cruciaal is om alle visies op een bepaald onderwerp te kennen. Het kwaad zit overigens niet alleen in hen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben, maar ook in onszelf. Maar het is natuurlijk veel aanlokkelijker om alleen het kwaad buiten jezelf te benoemen.
@Spring, en omdat iemands visie jou niet bevalt is het gelijk een Trol?


maccie/robert,

ik zei alleen dat ik robert niet geloof,prompt lopen hier zwaar overschatte zielepieten hier rond.

dan is met mij geen land meer te bezeilen.
zoals jenne stelt,robert opstelten komt hier zijn mening niet uiten maar op asociale wijze disinfo door de strot duwen.

beetje respect graag dan krijg dat ook terug.
we praten hier al jaren en hebben harde discusssies gevoerd en elkaar voor rotte vis uitgemaakt...we zijn er nog steeds.

over die hond,dat is een mop,ik had ook maccie of vladi kunnen schrijven.
net zoals piemel in de kont,het rijmt niet maar het dicht wel :lol:

wat mij betreft lopen jullie gewoon door naar een anti-rusland site.

mij snoer je de mond iig niet.
oh ja en robbert denk je dat ik voor je buig omdat je bekende of fam.leden verloren hebt.
ga toch heen man,er sterft om de 3 sec. een kind van de dorst.

fight for freedom
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# leon 09-12-2014 18:22
Wijze woorden Petra. :-)
Op de manier waarop het meestal gaat krijg je weer het verdeel en heers principe zodat alle koppen andere kanten op gaan kijken en dat is precies wat ze willen, zie dat slappe zwarte pieten gedoe.

Wat je zegt we doen het ons zelf aan.
Als de meeste mensen over andere meningen heen kunnen stappen en samen gaan werken dan pas kan er iets veranderen.
Wij met zijn allen zijn sterker dan dat kleine clubje inbrekers.

Groet Leon.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-12-2014 14:10
@ Robert,

Ik voel mij gezien alle artikelen die ik reeds schreef over Oekraïne, nog voor andere sites dit hadden opgepikt, niet verplicht elke link van jouw kant te debunken. Mijn artikelen over deze kwestie laten genoeg waarheid zien.

Sancties die op Rusland zijn losgelaten zijn nergens op gebaseerd. Ik heb net antwoord gekregen van de SP over o.a. deze kwestie. Ook zei trekken de officiële lezing over Oekraïne in twijfel. Niet dat het wat uitmaakt mbt mijn eigen visie.

Ik zie Afghanistan, Irak, Libië als voorbeelden waar naar toe dit zou kunnen leiden. Alle genoemde landen zijn financieel en maatschappelijk onherstelbaar beschadigd door de warmongers van het westen. Irak omdat Sadam de olie in Euro's ging verhandelen, Afghanistan om 911 terwijl het 19 Saoedische kapers zouden zijn geweest en Libië omdat Ghadaffi de olie in gouden dinaren wilde gaan verkopen. Dat zijn geen complotten, heeft niets met terrorisme te maken maar is wel wat deze wereld de afgelopen 10 tallen jaren in de greep heeft gehouden.

Je kunt anti Rusland zijn om welke reden dan ook maar bovenstaande kun je simpelweg niet ontkennen! Dat zijn gewoon feiten!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-12-2014 13:41
waarom mag een andere mening, dan de doorsnee,
hier niet worden vermeld..
en wordt er op deze wijze gereageerd of genegeerd..

en iedere bezoeker hier
is wel bekend met werkwijzen van internettrollen
neem ik aan..

maar om het dan maar als een excuus te gebruiken..
tegen over een ieder die een andere visie heeft..
om zo maar geen discussie te hoeven voeren...
en geen andere mening te horen...

dan zijn we dus net zo als de reguliere media...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-12-2014 12:59
maccie zei:
Jenne, dat bedoel ik dus en daar word ik zo moe van. Ik schrijf één kort berichtje en je oordeel staat al klaar. Je weet niets van me en waar ik wel en niet achter sta. Ik val gelijk onder de categorie 'wegkijkers', terwijl je niet eens weet wat mijn visie is. Ook niet wat ik al allemaal gedaan heb om de wereldwijde crisis en de leugens die ons verteld worden onder de aandacht te brengen van mijn omgeving. Ik ben de de discussie nooit uit de weg gegaan.. Maar ik word heel moe van reacties als: 'mijn opa heeft eens een hond gekocht, die heette Robert. Na een half jaar schoot ie 'm kapot' (Vladi) of de tegenpartij .'zwaar zieke geest, zelfoverschatting etc.' (Robert).' Of niet welgevallige visies af te doen met: 'die lees ik niet'. Terwijl het m.i. juist cruciaal is om alle visies op een bepaald onderwerp te kennen. Het kwaad zit overigens niet alleen in hen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben, maar ook in onszelf. Maar het is natuurlijk veel aanlokkelijker om alleen het kwaad buiten jezelf te benoemen.
@Spring, en omdat iemands visie jou niet bevalt is het gelijk een Trol?


Absoluut niet, lees het nogmaals.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# maccie 09-12-2014 12:51
Jenne, dat bedoel ik dus en daar word ik zo moe van. Ik schrijf één kort berichtje en je oordeel staat al klaar. Je weet niets van me en waar ik wel en niet achter sta. Ik val gelijk onder de categorie 'wegkijkers', terwijl je niet eens weet wat mijn visie is. Ook niet wat ik al allemaal gedaan heb om de wereldwijde crisis en de leugens die ons verteld worden onder de aandacht te brengen van mijn omgeving. Ik ben de de discussie nooit uit de weg gegaan.. Maar ik word heel moe van reacties als: 'mijn opa heeft eens een hond gekocht, die heette Robert. Na een half jaar schoot ie 'm kapot' (Vladi) of de tegenpartij .'zwaar zieke geest, zelfoverschatting etc.' (Robert).' Of niet welgevallige visies af te doen met: 'die lees ik niet'. Terwijl het m.i. juist cruciaal is om alle visies op een bepaald onderwerp te kennen. Het kwaad zit overigens niet alleen in hen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben, maar ook in onszelf. Maar het is natuurlijk veel aanlokkelijker om alleen het kwaad buiten jezelf te benoemen.
@Spring, en omdat iemands visie jou niet bevalt is het gelijk een Trol?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-12-2014 12:25
maccie zei:
Het is ontzettend jammer dat ook op alternatieve sites, zoals deze, elke 'andersdenkende' gelijk de grond in wordt gestampt. Wat dat betreft is de houding van de alternatieve journalisten en hun aanhang exact hetzelfde als die van de mainstream media en hun volgers, namelijk: wij alleen verkondigen de waarheid en iedereen die daar niet achter staat is een trol. De waarheid is echter dat zowel de msm als de alternatieve journalistiek in werkelijkheid niets anders doet dan, achter hun pc, hun opgedane tweedehands kennis verkondigen en die vervolgens als de enige echte realiteit de ether ingooien. Elke discussie tussen de diverse visies is dan al bij voorbaat gedoemd te mislukken. Dat is jammer en heeft voor mij als gevolg dat ik nu ook de alternatieve media begin te mijden omdat ook hier het 'wij weten het beter' begint te prevaleren .

Beste Maccie

Wij zijn hier allemaal andersdenkenden.
Het wordt pas een issue als iemand erop staat je niet te begrijpen en onderuit halen welk bewijs men dan ook geeft, een sport is. Als zo iemand dan ook nog bepaald wat ik bijvoorbeeld wel of niet in "mag" brengen in de discussie is dat geen normale reageerder meer, daar is een naam voor en dat heet en is een trol. Vreemd dat u dat nog niet weet als u zo vaak op alternatieve media leest. U had het ook kunnen lezen in de ivo link die ik vanmorgen geplaatst had.

Tja.. ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 09-12-2014 10:55
maccie zei:
Het is ontzettend jammer dat ook op alternatieve sites, zoals deze, elke 'andersdenkende' gelijk de grond in wordt gestampt. Wat dat betreft is de houding van de alternatieve journalisten en hun aanhang exact hetzelfde als die van de mainstream media en hun volgers, namelijk: wij alleen verkondigen de waarheid en iedereen die daar niet achter staat is een trol. De waarheid is echter dat zowel de msm als de alternatieve journalistiek in werkelijkheid niets anders doet dan, achter hun pc, hun opgedane tweedehands kennis verkondigen en die vervolgens als de enige echte realiteit de ether ingooien. Elke discussie tussen de diverse visies is dan al bij voorbaat gedoemd te mislukken. Dat is jammer en heeft voor mij als gevolg dat ik nu ook de alternatieve media begin te mijden omdat ook hier het 'wij weten het beter' begint te prevaleren .

Er lopen mensen rond op het internet, die betaald worden voor het debunken, van nette bericht geving, eerlijke journalistiek, wist U misschien niet, dit is de manier van manipulatie van het kwaad wat ons omgeeft, die paar procent die wij uitmaken is een gevaar voor hun, om dat wij bewust nadenken, dat zind ze niet, ze hebben makkelijke prooien nodig de weg kijkers, zo als U, die alle discussie uit de weg gaan, en als schapen naar de slachtbank, denkbeeldig natuurlijk gaan!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# maccie 09-12-2014 10:49
Het is ontzettend jammer dat ook op alternatieve sites, zoals deze, elke 'andersdenkende' gelijk de grond in wordt gestampt. Wat dat betreft is de houding van de alternatieve journalisten en hun aanhang exact hetzelfde als die van de mainstream media en hun volgers, namelijk: wij alleen verkondigen de waarheid en iedereen die daar niet achter staat is een trol. De waarheid is echter dat zowel de msm als de alternatieve journalistiek in werkelijkheid niets anders doet dan, achter hun pc, hun opgedane tweedehands kennis verkondigen en die vervolgens als de enige echte realiteit de ether ingooien. Elke discussie tussen de diverse visies is dan al bij voorbaat gedoemd te mislukken. Dat is jammer en heeft voor mij als gevolg dat ik nu ook de alternatieve media begin te mijden omdat ook hier het 'wij weten het beter' begint te prevaleren .
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-12-2014 09:09
Zo het feest is nog even doorgegaan zie ik :D

don't feed em after twelve.... :lol: :lol: :lol:

He Robert groetjes aan IVO

wanttoknow.nl/.../...
Ik denk dat ik een klacht in ga dienen bij ivo over Robert want hij mag best wat harder tiepen voor dat salaris.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-12-2014 07:48
Robert zei:
jenne zei:
Nou ik denk dat U wel de laatste bent om ons te wegen en van zelfoverschatting te betichten, god man ben mijn hele leven van die figuren zo als jij tegen gekomen, vreselijk vermoeiend en het brengt mij geen sikke pitje verder dus sloes punt uit !


Ik dacht U niet meer zou reageren op mijn berichten en nu doet U het toch.

Een aantal van jullie hebben mij vanaf bericht 1 al over mij geoordeeld, dus intussen hebben ik na enige tientallen inhoudsloze berichten van jullie wel het recht verdient om dit andersom ook een keer te doen. Maar bij jullie werk het net als in Rusland zelf: zelf permitteer je alle vrijheden, maar zodra een "opponent" dat doet, is de wereld te klein.


mijn opa heeft vroeger eens een hond gekocht,die heette ook robert.
na een half jaar schoot ie hem kapot :-?

robert liep achterstevoren,kwispelde met de kop en blafte met de kont.

''de omgedraaide wereld''

bijt je vast robert.
laat je niet weer afschieten :-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 23:39
jenne zei:
Nou ik denk dat U wel de laatste bent om ons te wegen en van zelfoverschatting te betichten, god man ben mijn hele leven van die figuren zo als jij tegen gekomen, vreselijk vermoeiend en het brengt mij geen sikke pitje verder dus sloes punt uit !


Ik dacht U niet meer zou reageren op mijn berichten en nu doet U het toch.

Een aantal van jullie hebben mij vanaf bericht 1 al over mij geoordeeld, dus intussen hebben ik na enige tientallen inhoudsloze berichten van jullie wel het recht verdient om dit andersom ook een keer te doen. Maar bij jullie werk het net als in Rusland zelf: zelf permitteer je alle vrijheden, maar zodra een "opponent" dat doet, is de wereld te klein.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 23:32
Robert zei:
Een aantal van jullie hebben een zwaar zieke geest en leiden aan een ongelooflijke zelfoverschatting, een hoop geblaat maar geen inhoud.

Een aantal zijn een klassiek geval van:
It is easier to fool people than to convince them that have been fooled.

Nou ik denk dat U wel de laatste bent om ons te wegen en van zelfoverschatting te betichten, god man ben mijn hele leven van die figuren zo als jij tegen gekomen, vreselijk vermoeiend en het brengt mij geen sikke pitje verder dus sloes punt uit !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 23:21
Robert zei:
Nexus zei:


Het eerste slachtoffer van een oorlog is de waarheid, en dat geld voor beide zijden van het front.Specifiek over de link:
elk mens die wordt gedood, ongeacht of dit een burger of soldaat is, ongeacht of die aan de ene of de andere kant woont/vecht, is een dode te veel.

Ik heb het artikel gelezen en zal meer onderzoek moeten verrichten om goed gefundeerd mijn visie daarop te geven.

we kunnen niet wachten.

fff
Burger slachtoffers vallen aan beide zijden van het front, en geen van de partijen mag zijn straf ontlopen als die schuldig is aan een misdrijf, of dat lokaal gebeurd of via het Strafhof zal me worst zijn, als ze maar gestraft worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 23:16
Robert zei:
Een aantal van jullie hebben een zwaar zieke geest en leiden aan een ongelooflijke zelfoverschatting, een hoop geblaat maar geen inhoud.

Een aantal zijn een klassiek geval van:
It is easier to fool people than to convince them that have been fooled.


kiek m goan !!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 21:48
Nexus zei:


Het eerste slachtoffer van een oorlog is de waarheid, en dat geld voor beide zijden van het front.

Specifiek over de link:
elk mens die wordt gedood, ongeacht of dit een burger of soldaat is, ongeacht of die aan de ene of de andere kant woont/vecht, is een dode te veel.

Ik heb het artikel gelezen en zal meer onderzoek moeten verrichten om goed gefundeerd mijn visie daarop te geven.

Burger slachtoffers vallen aan beide zijden van het front, en geen van de partijen mag zijn straf ontlopen als die schuldig is aan een misdrijf, of dat lokaal gebeurd of via het Strafhof zal me worst zijn, als ze maar gestraft worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 21:26
Een aantal van jullie hebben een zwaar zieke geest en leiden aan een ongelooflijke zelfoverschatting, een hoop geblaat maar geen inhoud.

Een aantal zijn een klassiek geval van:
It is easier to fool people than to convince them that have been fooled.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 20:35
grappig mannetje die Robbert.
kijk hem eens typen/werken voor zijn geld.

toch wel een eer voor deze site,dat we af en toe bezocht worden door ?mensen? die het erg belangrijk vinden om hun meester's opdrach te gaan uitvoeren op een kleine spirituele site.

of we slaan de plank volledig mis (robert) of we denken zeer juist.

halfvol halfleeg.

ben jij trouwens de nieuwe vormgever van deze site?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 20:33
Zeg beste Robert er is met U geen goed garen te spinnen, U voert geen discussie maar propt Uw mening door een ieder zijn strot, dus conclusie ik laat U garen in U w eigen leugenachtige opgeblazen sopje.
Einde aandacht van mij !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 20:26
Robert zei:
vladi zei:
@Robert,
ik geloof geen woord van wat jij meegemaakt zou hebben.
deponeer hier eerst eens wat bewijs van wat je hebt meegemaakt


Ik ga hier geen bewijs leveren die ertoe zou leiden dat mijn privacy ongeveer tot 0 gereduceerd zal zijn en daarmee de veiligheid van mijn gezin ook in gevaar zal brengen. Door specifiek te hameren op het deel die betrekking heeft op mijn privé ervaringen, juist een deel waarvoor het aanleveren van bewijzen schadelijk/gevaarlijk is en volstrekt niet in gaat op alle andere zaken die ik hier heb geschreven geeft aan dat U geen discussie op inhoud wilt/kunt aangaan. Een typerende manier van reageren door mensen die inhoudelijk te kort schieten.

Of U mij wel of niet wilt geloven over wat mijn gezin is overkomen, is uw zaak. Het enige dat voor mij telt: wij zijn er goed vanaf gekomen en ik spreek de waarheid.

Ondanks mijn verzoeken om het inhoudelijk te houden en niet op de man te spelen, heeft dat verzoek bij jou geen gehoor gekregen.


inhoudelijk tekort schiet :D
je bent de moeite niet waard.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 20:23
Robert zei:
vladi zei:
@Robert,
ik geloof geen woord van wat jij meegemaakt zou hebben.
deponeer hier eerst eens wat bewijs van wat je hebt meegemaakt


Ik ga hier geen bewijs leveren die ertoe zou leiden dat mijn privacy ongeveer tot 0 gereduceerd zal zijn en daarmee de veiligheid van mijn gezin ook in gevaar zal brengen. Door specifiek te hameren op het deel die betrekking heeft op mijn privé ervaringen, juist een deel waarvoor het aanleveren van bewijzen schadelijk/gevaarlijk is en volstrekt niet in gaat op alle andere zaken die ik hier heb geschreven geeft aan dat U geen discussie op inhoud wilt/kunt aangaan. Een typerende manier van reageren door mensen die inhoudelijk te kort schieten.

Of U mij wel of niet wilt geloven over wat mijn gezin is overkomen, is uw zaak. Het enige dat voor mij telt: wij zijn er goed vanaf gekomen en ik spreek de waarheid.

Ondanks mijn verzoeken om het inhoudelijk te houden en niet op de man te spelen, heeft dat verzoek bij jou geen gehoor gekregen.


je hebt je verhaal toch al verteld op waarschijnlijk meerdere sites als deze,dus je familie al in gevaar gebracht.
zwets en bazel,das mijn mening.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 19:59
Spring zei:
@ Robert
jouw feiten staven niets dan een beetje historie

Je heb met die woorden jezelf volledig belachelijk gemaakt.
Ik heb steeds gesproken over "Stellingen" bij de historische opsomming. U kent dus het verschil niet tussen "feiten" en "stellingen" en daardoor ons het logisch om zo'n verknipt wereldbeeld te hebben zoals U dat heeft.

Het zelfonderzoek waar U over geschreven heeft, vertoond duidelijke gaten, ik adviseer U om in het kader van zelfonderzoek allereerst het woordenboek eens aan een grondig onderzoek te onderwerpen zodat U zaken in een juist perspectief kunt plaatsen.

Spring zei:
Verder ga ik geen trollen discussie aan, zoals je weet. Die zijn namelijk eindeloos onzinnig.
en toch weer op de man spelen, je bent erg zielig.

Nexus zei:
@ Robert, je hebt je geloofwaardighe id in reactie 1 te grabbel gegooid.
Geen verbazingwekkende reactie. Graag daag ik U uit om gaten te schieten in mijn reactie waarnaar U verwijst, maar dan wel graag even met bewijzen onderbouwen. Ik verwacht niet dat U dit zal doen en U gewoon niet zal reageren of met een smoesje er niet op ingaan omdat zoals ik al eerder aan heb gegeven, U daarmee uzelf te kak zult zetten omdat ik in reactie 1 alleen maar ben uitgegaan van FEITEN .
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 19:18
@ Robert

jouw feiten staven niets dan een beetje historie, verder bepaal ik graag zelf wat ik in de discussie relevant vind.
Ik kan je linkjes geven om mijn verhaal te onderbouwen. Die zie ik van jou ook graag.
:o

Verder ga ik geen trollen discussie aan, zoals je weet.
Die zijn namelijk eindeloos onzinnig.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 08-12-2014 19:14
@ Robert, je hebt je geloofwaardigheid in reactie 1 te grabbel gegooid. Misschien moet je deze blog eens even gaan lezen.

veragraziadei.com/2014/06/18/ukrainian-genocide-and-its-cheerleaders/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 19:07
Spring zei:
@ Robert
Met een stortvloed aan historische feiten die gewoon op te zoeken zijn voor ons allen denkt u ons de mond te snoeren. Iets wezenlijks stelt u niet.

De opsomming van historische feiten was ter onderbouwing van mijn daarvoor beschreven stelling. Indien U alleen de argumenten leest, maar de stelling niet snapt of niet herkent als stelling is dat erg spijtig voor U.

Spring zei:
...u heeft het over een annexatie dat is een suggetieve term bedacht door het westen zo genoemd werd om rusland van expantie-drang te beschuldigen

Hoe wilt U het dan noemen: hereniging?
De Krim was (en is) onderdeel van Oekraïne en is bezet door Rusland en vervolgens via een wet tot Russisch grondgebied verklaart, dit is volgens de algemeen aanvaarde definitie annexatie. Maar ik hoor graag van U, hoe u de overgang van de Krim definieert en waarom.

Spring zei:
kijk eens naar de landen die het westen stilletjes erbij heeft getrokken? En was het niet van rompuy d ie de gehele balkan erbij wil of wij het er nu mee eens zijn of niet?
Het wijzen met vingertjes, is geen argument in een discussie.
Verdachte voor de rechter als antwoord op de vraag van de rechter "waarom heeft u gestolen?": omdat de buurman het ook doet.

Spring zei:
Waar u het niet over heeft zijn de massagraven aan de kant van het oosten vol met vermoorde russen, een leger wat overloopt richting Rusland en het de bevolking uit westen wat vlucht richting RUSLAND.
Klopt dat ik daar niet over geschreven heb, eerst maar even de andere discussiepunten helder krijgen. Het besmeuren van een discussie door steeds maar nieuwe stellingen te deponeren (en ook nog zonder enige argument/bewijs) is een bekende tactiek die gebruikt wordt door mensen die inhoudelijk te kort schieten in de discussie. Als U een nieuwe discussie wilt voeren over bijvoorbeeld de massagraven, dan zie ik graag uw stelling met een feitelijke onderbouwing verschijnen. Ik zal de door U aangeleverde feiten bestuderen/onderzoeken en daarna reageren. Maar maak wel duidelijk een scheiding tussen feiten (bewijsbaar) en meningen (beargumenteerbaar) en ga die twee niet vermengen.

Spring zei:
Waar u het niet over heeft is de catastrofe die Kiev aanricht op hun eigen bevolking, oproep tot genocides doen en het aan da hand van massagraven te zien ook uitvoeren. Beelden zijn beschikbaar! Generaals die er trots op zijn dat ze de steden en bevolking bombarderen. Beelden zijn beschikbaar!
Kiev doet ontelbaar valse beschuldigingen dat rusland de oekraine invalt :waarvan uiteraard geen bewijs te vinden: en nog istie niet bij het centrum vAN KIEV??? over En rusland die de vluchtelingen toelaat en hulpkonvooi na hulpkonvooi stuurt.
De doema ondertussen had Putin in eerste instantie mandaat gegeven om het leger in te zetten echter putin heeft het laten intrekken omdat hij met normale oplossingen wil komen , keer op keer heeft hij het westen laten weten geen orrlog te willen. Hij heeft afspraken gemaakt met poroschenko alleen kwam poroschenko ze niet na. Voorheen heeft putin keer op keer kortingen gegeven aan oekraine voor het gas gebruik.
Het is een vrij duidelijk verhaal wat je niet terug vind in de msm, rara hoe kan dit?
Dit gooi ik even op 1 hoop, dit zijn allemaal stellingen zonder enige argumentatie of bewijs (een paar van de stellingen onderschrijf ik wel, maar dat is ter zijde)

Spring zei:
Om over de beschuldiging van de mh17 maar te zwijgen!
Nog steeds wacht ik op bewijs.
Ik wacht ook nog op het keiharde bewijs, van beide kanten, want wat de Russen tot op heden gepresenteerd hebben als bewijs is volledig lekgeschoten.
Wat betreft MH17, ben ik voorzichtiger in mijn stellingname, voor mij zijn er op dit moment alleen nog maar aanwijzingen. Wel durf ik met zekerheid te stellen dat de SU25 om diverse redenen echt een onzin verhaal is. Voor mij staat ook om diverse redenen vast het is neergehaald door een raket van BUK systeem, wiens BUK het is geweest en wie op de knop heeft gedrukt heb ik wel een idee van (en met goede redenen), weet ik dat niet met 100% zekerheid.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 18:23
petra zei:

hij houdt waarschijnlijk ook zijn eigen mediaoorlog
net als het westen.

dus ja zoals spring vermeldde ga zelf onderzoek doen.


Daarin kan ik mij volledig vinden.

Algemeen (Petra: dus niet als reactie op jouw bericht):
als zelfonderzoek zo gepromoot wordt door mensen op deze site, waarom lees ik dan hier vooral die standaard samenzweringstheorieën waarmee ik vrijwel dagelijks wordt bedolven door Kremlin trollen. Een discussie moet wel een discussie blijven, waarin je argumenten, bewijzen e.d. met elkaar deelt die relevant zijn. Een discussie is geen stortvloed van stellingen, zonder die te onderbouwen of te onderbouwen met niet relevante argumenten of van een verkeerd abstractie niveau of door te wijzen naar de 'tegenpartij". Deponeer feiten als feiten en bewijs die zoveel mogelijk zodat ook anderen de kans krijgen om daar kennis van te nemen, deponeer meningen als meningen en geef daarbij aan hoe je tot die mening bent gekomen. Vermeng geen feiten met meningen of presenteer een mening niet als een feit.

De wereld is niet zwart/wit zoals vele van jullie hier doen voorkomen, er zijn veel meer tinten grijs (dit zal flauwe grapjes over de grijs-trilogie ontlokken). Het Westen is niet per definitie fout en het Oosten niet per definitie goed of andersom.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 18:08
jenne zei:

Kiev was en is het middelpunt van de Oost Europese Orthodoxe Kerk, het is het ooudste Christelijke geloof ouder als het door de Romeinen gestichte Pauselijke Rome.
Men gaat er van uit dat de Kopten nog iets eerder het Chriselijke geloof hebben aan genomen, het oude Byzantium was de grote drijf veer achter het Chriselijke geloof, dit als wapen tegen het onverstand uit het oosten!
De Revolutie in Polen met Walesa, is betaald door de Bank van het Vatikan, 600 000 $, als je wat wilt zeggen, moet je je eerst informeren.
Groet JenneBeste Jenne, de opsomming van enkele geschiedkundige elementen waren uitsluitend bedoeld ter onderbouwing van mijn stelling "Historie is geen argument voor het in ere herstellen van grenzen die ooit eens zijn geweest. Er is namelijk altijd wel een volk dat oudere rechten heeft." U heeft zelf de discussie daarover geopend door te stellen dat Rusland helemaal gelijk heeft wat betreft de annexatie van de Krim met als onderbouwing hun historische rechten.
Dat mijn opsomming van rechthebbende volken niet 100% volledig is, is volstrekt niet relevant.

Ik vraag U de discussie inhoudelijk te blijven voeren en in het geval van de Krim, wat voor U belangrijke argumenten zijn waarom Rusland rechthebbende is op basis van historie, maar andere volken/landen, die ook een geschiedenis hebben met de Krim, juist geen rechthebbende zijn.

J.w. Bezemer: Geschiedenis van Rusland: van Rurik tot Brezjnev (in latere drukken zijn de recentste ontwikkelingen toegevoegd)
Marc Jansen: Grensland. Een geschiedenis van Oekraïne
Zijn toch echt twee standaard werken die je gelezen moet hebben om een goede kennis te hebben van de geschiedenis van die twee landen.
Ze zijn ongetwijfeld in de bibliotheek te leen, maar omdat beide werken bij mij in de boekenkast staan, weet ik dat niet zeker.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 17:57
@ vladi

humor! en leuk verhaal!
pijn gaat wel weg. haha

love and fight for freedom

en verlies je vertrouwen in de medemens niet!


@nexus gefeliciteerd!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 17:45
vladi zei:
@Robert,
ik geloof geen woord van wat jij meegemaakt zou hebben.
deponeer hier eerst eens wat bewijs van wat je hebt meegemaakt


Ik ga hier geen bewijs leveren die ertoe zou leiden dat mijn privacy ongeveer tot 0 gereduceerd zal zijn en daarmee de veiligheid van mijn gezin ook in gevaar zal brengen. Door specifiek te hameren op het deel die betrekking heeft op mijn privé ervaringen, juist een deel waarvoor het aanleveren van bewijzen schadelijk/gevaarlijk is en volstrekt niet in gaat op alle andere zaken die ik hier heb geschreven geeft aan dat U geen discussie op inhoud wilt/kunt aangaan. Een typerende manier van reageren door mensen die inhoudelijk te kort schieten.

Of U mij wel of niet wilt geloven over wat mijn gezin is overkomen, is uw zaak. Het enige dat voor mij telt: wij zijn er goed vanaf gekomen en ik spreek de waarheid.

Ondanks mijn verzoeken om het inhoudelijk te houden en niet op de man te spelen, heeft dat verzoek bij jou geen gehoor gekregen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 08-12-2014 17:42
Bedankt voor de felicitaties!

Nexus
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 16:03
petra zei:
nee ik bedank voor een leider
ik volg niemand
en
waarom hebben we in vredesnaam leiders nodig..
zodat we belasting moeten betalen en zij oorlog kunnen voeren
en andere vreselijke dingen...

Pedophilia and Satanism – The Bill Clinton Video You Won’t Believe!

- See more at: yournewswire.com/.../#sthash.953Ch08t.dpuf

:cry:

yup :sad:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 15:56
en deze even

langleveeuropa.nl/2014/12/massamoord-odessa-in-oekraine-moet-onderzocht-worden/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 15:55
Jongens even belangrijke info om te delen:

Stop TTIP nu. Vecht voor je rechten. Het is tijd om ons te mobiliseren, op 19 december 2014 is er een grote actie dag tegen TTIP en de bezuinigingen! Meer informatie Alliantie D19-20
www.youtube.com/watch?v=rbbe6gWjTWY#t=139
van
langleveeuropa.nl/.../#more-22619

Teken
stop-ttip.org/onderteken/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 15:12
@Nexus,

of we zo blij moeten zijn dat we geboren worden,
of dat een jaar ook echt een jaar is,

gefeliteerd kerel.
ik ben blij dat je er bent, wat je doet en gedaan hebt.

moge je er voorlopig nog zijn.
ura ura ura.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 15:05
petra zei:
@ vladi

helemaal gelijk in
ieder land speelt zijn eigen spel ten koste van alles..

ja bewustzijn van dier en plant
is onvoorwaardelijk..

en het gaat wel heel langzaam de revolutie
en het wakker worden...
maar toch gebeurt het...

hoe gaat het met je zelfvoorzienend bouwen?


goed en druk.

ik speen op dit moment een grote variatie aan biologische zaden.

weinig zon (een hele boze emoticon)
dus met kweeklampen.

doelstelling uiteindelijk:solarteelt 7watt.

met name de kruiden zijn een gevoelige teelt(zeker NU binnen 8) )

wat betreft training voor kilometers maken,ben ik een machine geworden.
kontpijn nog steeds actief :sad: ( ooit zal het weggaan,pain is weakness that's leaving the body :-? )

goeie plaatsen zijn gecoordineerd om in de lente aan shelter/thrive bouw te beginnen :-)

het brood bakken heb ik inmiddels gemeesterd,na meer dan 100 broden vernaggelt te hebben :o zo keek ik dan en dan ging ff :cry: en dan weer aan hem 8) (dutch oven style) met de complimenten van Koos van Eindhoven.

but the most important thing we must all do is love and

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 14:37
nee ik bedank voor een leider
ik volg niemand
en
waarom hebben we in vredesnaam leiders nodig..
zodat we belasting moeten betalen en zij oorlog kunnen voeren
en andere vreselijke dingen...

Pedophilia and Satanism – The Bill Clinton Video You Won’t Believe!

- See more at: yournewswire.com/.../#sthash.953Ch08t.dpuf
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 14:25
Ixie zei:
Nexus van harte gefeliciteerd maar er een mooie dag van... :-)

groet Ixie

OH heeej wachteseven? Istie jarig?
In dat geval ook namens mij!
Cheers!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 08-12-2014 14:18
Nexus van harte gefeliciteerd maar er een mooie dag van... :-)

groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 14:10
Tja wat is putin zijn rol, laten we eerst eens kijken wat die van ons is.
Mensen blijven nog veel te stil over alle oorlogen en schendingen.
Vrede op aarde begint bij ons. Al doen ze ons geloven dat het niet zo is.

Een Leider kan stellen dat hij een goede leider zal zijn;
Wat de leider zeker wil zijn boven alles is Leider. Dat zegt op zich al genoeg.

Inderdaad huisje boompje balletje beestje knuffels en wijntje tijd.
:-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 14:03
@ vladi

helemaal gelijk in
ieder land speelt zijn eigen spel ten koste van alles..

ja bewustzijn van dier en plant
is onvoorwaardelijk..

en het gaat wel heel langzaam de revolutie
en het wakker worden...
maar toch gebeurt het...

hoe gaat het met je zelfvoorzienend bouwen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 13:56
@ Robert

Met een stortvloed aan historische feiten die gewoon op te zoeken zijn voor ons allen denkt u ons de mond te snoeren. Iets wezenlijks stelt u niet.
Draait de zaken om wat betreft fascisme en separisten, u heeft het over een annexatie dat is een suggetieve term bedacht door het westen zo genoemd werd om rusland van expantie-drang te beschuldigen kijk eens naar de landen die het westen stilletjes erbij heeft getrokken? En was het niet van rompuy d ie de gehele balkan erbij wil of wij het er nu mee eens zijn of niet?
Waar u het niet over heeft zijn de massagraven aan de kant van het oosten vol met vermoorde russen, een leger wat overloopt richting Rusland en het de bevolking uit westen wat vlucht richting RUSLAND.

Waar u het niet over heeft is de catastrofe die Kiev aanricht op hun eigen bevolking, oproep tot genocides doen en het aan da hand van massagraven te zien ook uitvoeren. Beelden zijn beschikbaar! Generaals die er trots op zijn dat ze de steden en bevolking bombarderen. Beelden zijn beschikbaar!
Kiev doet ontelbaar valse beschuldigingen dat rusland de oekraine invalt :waarvan uiteraard geen bewijs te vinden: en nog istie niet bij het centrum vAN KIEV??? over En rusland die de vluchtelingen toelaat en hulpkonvooi na hulpkonvooi stuurt.
De doema ondertussen had Putin in eerste instantie mandaat gegeven om het leger in te zetten echter putin heeft het laten intrekken omdat hij met normale oplossingen wil komen , keer op keer heeft hij het westen laten weten geen orrlog te willen. Hij heeft afspraken gemaakt met poroschenko alleen kwam poroschenko ze niet na. Voorheen heeft putin keer op keer kortingen gegeven aan oekraine voor het gas gebruik.
Het is een vrij duidelijk verhaal wat je niet terug vind in de msm, rara hoe kan dit?

Om over de beschuldiging van de mh17 maar te zwijgen!
Nog steeds wacht ik op bewijs.
Of putin een fijne vent is durf ik niet te stellen maar verdorie hij steekt behoorlijk GOED af bij de zogenaamde westerse democratieën die duidelijk op oorlogspad zijn en dus bereidt zijn hun eigen burgers ervoor op te offeren.
En als ik nu een lijst moet maken met de wandaden van europa en usa lijkt hij helemaal een held.

Dus mijn punter is anti rusland propaganda gaande omwille van het beginnen van WW3, immers er zijn veel anderen landen die mensenrechten schenden en Rusland wordt dagelijks onder de loep gelegd met verzonnen daden.
Niemand heeft het nog over de martelkampen van amerika en drones slachtoffers, hoe eerlijk van het westen om dit te verzwijgen.
Bah bah bah.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 13:21
petra zei:
ik wil openminded blijven

en
ik geloof ook niet
dat putin heilig is

putin is dmv false flags aan de macht gekomen..
journalisten en tegenstanders zijn opgepakt, opgesloten,
vermoord en vergiftigd.

en
hij houdt waarschijnlijk ook zijn eigen mediaoorlog
net als het westen.

dus ja zoals spring vermeldde ga zelf onderzoek doen.

ik ga de kerstboom versieren

vrede op aarde...


zoals ik al schreef,ieder land speelt het spel zolang ieder land geo-engineering toelaat of mee doet.

biowarfare=WW3.

werd er maar zoveel gepraat en geschreven over biowarfare als over zwarte piet enz.

ik heb geen respect meer voor de mens.
het bewustzijn van dier en plant voert bij mij het vaandel.

mij duurt het allemaal te lang ''DE REVOLUTIE''

so we can

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 12:44
jenne
ik ben het met je eens!
totaal!
maar ik vind putin niet heilig!
die heeft ook zijn foute dingen gedaan.
dat neemt niet weg dat ik achter je mening sta.
ik ga eerst maar aan de wijn ..
voordat ik met de kerstboom begin...

We Are From the Future — Next Stage is the Revolution of Love
m.youtube.com/watch?v=XaykbM3WFVI
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 12:29
Petra, ja heel goed om alle mogelijkheden open te houden, vooral wat Putin betreft, deze manvecht met de wapens die hij heeft voor zijn land en volk, lees zijn gehoden rede's maar, ze hebben Rusland in korte tijd leeg gestolen onder Jaltsin ( Jeltsman ) nu zijn nhet op eens zionisten, nee hoor het waren gewoon de Joden met de hulp van o.a. Soros die het Russische volk heeft beroofd, en hij Putin heeft dit gedeeltelijk terug gedraaid, en is daar nog steeds mee bezig, en zodiende heeft hij de hel over zich zelf uit geroepen, bekijk de kliek in de Oekraine, allemaal Zionisten ( Joden ) die de macht in handen hebben , en die er niet voor schuwen om met Nazi psychopaten samen te werken om hun doel te bereiken, schalie gas winnen in oost Oekraine, met de familie Bidden vice President van de USA, nou hou alle mogelijkheden maar lekker open, dat doen ook 99% van de andere Nederlanders, hun ogen sluiten voor het vergulde kwaad, maar ga maar lekker je kersboom versieren, ik ga takken versieren boven de voordeur !!! leuk met een glas Bischops wijn achter af !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 12:10
ik wil openminded blijven

en
ik geloof ook niet
dat putin heilig is

putin is dmv false flags aan de macht gekomen..
journalisten en tegenstanders zijn opgepakt, opgesloten,
vermoord en vergiftigd.

en
hij houdt waarschijnlijk ook zijn eigen mediaoorlog
net als het westen.

dus ja zoals spring vermeldde ga zelf onderzoek doen.

ik ga de kerstboom versieren

vrede op aarde...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-12-2014 11:59
vladi zei:
@Robert,

ik geloof geen woord van wat jij meegemaakt zou hebben.

mijn broer en vader hebben ze opgehangen en mijn kat verkracht.
zo....en alles wat ik nu vertel is de waarheid.

intel/counter-intel

deponeer hier eerst eens wat bewijs van wat je hebt meegemaakt voordat je komt leuren als een profeet.

wij zijn hier al jaren op bezoek.
met name ik,heb een groot leerproces (positief) mogen meemaken door deze site.

er word veel beweerd door veel mensen.

we all

fffPsies, dat heb ik nou ook, en ik hou best van een pittige discussie maar t ligt er hier DIK bovenop. En ik heb even geen zin om me te laten vermoeien door ...

Dit is zo nujij..

Mensen ga zelf onderzoek doen en kijk wie er gelijk heeft.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 11:26
petra zei:
Lees op VT to day laatste artikel over de misschien te voorkomen atoom oorlog!

@ jenne
wat is de titel van het artikel wat je bedoelt?
of een link?

alvast dank

VT to day, ze hebben hun home page veranderd, maar het is WW3 face off?
bij Preston James Ph. D.
Trouwens één van de beste sites ! graag gedaan!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 11:19
Beste Robert U zoekt les petite union, zeggen wij in Frankrijk,
in de menselijke geschiedenis is het beter je niet te verliezen in details, maar de grote lijnen te volgen, de geschiedenis wordt in elk land anders beschreven, na gelang ?, de interessen die hier mee gediend worden, mijn kinderen hebben de Engelse school gevolgt na de Nederlandse, en later hun scholing af gemaakt in Frankrijk, vaak hun geschiedenis boekjes in gekeken, nou ze staan vol leugens,
Je hoeft maar te kijken in de musea van de westerse mogenheden, om de bewijzen van hun rooftochten te zien, duidelijk ook in Italië, en vooral Venetië,
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 11:06
De Krim was het woongebied van de Oost Goten, die helaas zijn verdwenen, met behulp van de Tartaren, het laatste spreken werd gehoord in Odessa, maar veel mensen uit Odessa zijn geemigreerd naar Venetië, Joden en waarschijnlijk de laatse Goten, een handje vol van eens een groot volk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 11:02
In Azië wonen nog veel residuen van het eens oppermachtige volk, de Aryans, dit indo Europese volk vind je nu nog in grote delen van, Iran, Pakistan, Afganistan, India, Tuirkije, Caucasus, dit is terug te vinden in de verwante taal onderzoekingen van de laatste jaren, maar dat is een gegeven, bewijst natuurlijk niets,
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 10:57
Robert zei:
Beste Jenne,

Je gebruikt een argument tegen mij die net zo hard geld tegen U.
jenne zei:
J U noemd dit het juiste perspectief, het is niet het juiste maar het door U gewenste perspectief!
U beschouwt uw perspectief als het juiste en ik beschouw mijn perspectief als het juiste. Jammer dat U niet verder ingaat op mijn toch uitgebreide antwoord/reactie op diverse beschuldigen die U aan mij heeft geuit, zonder dat daar enige grond voor is of dat U enige kennis beschik over mijn als persoon en mijn persoonlijke situatie.

jenne zei:
...., het begin van dit alles ligt ver terug in de historie, toen door toe doen van het Katholijke Rome, de Venetianen pseudo Kruisvaarder Constantinopel plunderden en het oudste oost Orthodoxe Christelijke geloof dachten af te maken, dat was de opzet van Rome, werd Kiev tot hoofstad van het Orthodoxr Christelijke geloof,

Uw kennis over het Oosters Orthodox geloof schiet duidelijk te kort. zo heeft Kiev NOOIT als zetel gebied voor het Oosters Orthodox geloof, ook het gebruik van de term "oudste" is incorrect, omdat dit impliceert dat er meerdere Oosters Orthodox geloven zouden zijn. Er is er toch echt maar een.

jenne zei:
.... de Oekraïne is een onverbrekelijk stuk histories gezien van Rusland, kijk naar de grote lijnen, en natuurlijk zal Rusland niet alleen de Oost Oekraïne verdedigen, maar het totale oude Rusland, gezien uit het historische perspectief, ....


Historie is geen argument voor het in ere herstellen van grenzen die ooit eens zijn geweest. Er is namelijk altijd wel een volk dat oudere rechten heeft. Rusland gebruikt dat argument wel, maar alleen als het in hun voordeel werkt. Twee voorbeeldjes:
de Krim, Rusland claimt dat het altijd Russisch is geweest en daarom mochten zij het annexeren. De Krim is pas Russisch geworden na de verovering door Katharina in eind 18e eeuw, daarvoor was het kort een zelfstandig Kanaat (een jaar of 10) en daarvoor vele eeuwen Ottomaans (zeg maar Turks) Gaan we terug naar ongeveer het jaar 1000, dan verschijnt Prins Vladimir ten tonele, die de Krim cadeau krijgt van het Byzantijnse rijk als huwelijkscadeau doordat hij trouwt met de Byzantijnse prinses Anna (waarvoor hij zich moest bekeren tot de Orthodoxe kerk, en zo is het Orthodoxe geloof in Oekraïne en Rusland terecht gekomen). Rond het begin van onze jaartelling was de Krim Grieks en ver voor de jaartelling Scythen en Tauri, zowel Scythen als Tauri worden beschouwd als een Iraans volk. Dus als historie een argument is voor grenzen, dan is de Krim dus Iraans. Grenzen ontstaan altijd door toeval en Rusland heeft in 1991 bij de ontbinding van de Sovjet Unie zich vastgelegd de grenzen van Oekraïne te respecteren, ook in het Boedapest Memorandum staat dit vermeld en ook daar staat de handtekening onder van Rusland, daarnaast zijn er nog een aantal bilaterale overeenkomsten tussen Oekraïne en Rusland waar de soevereiniteit van beide landen in is vastgelegd.
Kaliningrad, wat doet Rusland daar?? Historisch gezien is dat Pruisisch (=Duits), dus volgens jou logica, mag Duitsland de Kaliningrad regio binnenvallen en annexeren, omdat het historisch gezien bij Duitsland hoort.

Oja, dan is er ook nog een aanzienlijk deel van Rusland zelf dat toebehoorde aan Oekraine, maar door de Opperste Sovjet in de jaren 1919-1924 bij de Ruslandse Republiek is gevoegd, kunnen die gebieden dan terug naar Oekraïne?

Als geschiedenis een argument is voor het verleggen van grenzen, prima maar dan wel twee kanten op: zowel in het voordeel als in het nadeel, eerlijk is eerlijk


U leest de History niet beste Robert, de Teutoonse ridder orde heeft honderde jaren huis gehouden in de oost zee landen, slaven handelaren, dat is wat Kalingrad betreft.
Kiev was en is het middelpunt van de Oost Europese Orthodoxe Kerk, het is het ooudste Christelijke geloof ouder als het door de Romeinen gestichte Pauselijke Rome.
Men gaat er van uit dat de Kopten nog iets eerder het Chriselijke geloof hebben aan genomen, het oude Byzantium was de grote drijf veer achter het Chriselijke geloof, dit als wapen tegen het onverstand uit het oosten!
De Revolutie in Polen met Walesa, is betaald door de Bank van het Vatikan, 600 000 $, als je wat wilt zeggen, moet je je eerst informeren.
Groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 10:47
Robert zei:
[quote name="petra"]nee ik speel niks op de man/quote]
die opmerking was niet voor jou bedoeld, maar voor het algemeen, omdat hier vaak op die manier gereageerd wordt.

Zet bij het lijst ook gerust maar Rosneft, die afgelopen zomer na 8 mislukte pogingen om geld te lenen op de internationale geldmarkt een bedrag van 31 miljard USD of Euro (doe dit uit mijn hoofd, weet even niet meer USD of Euro) heeft ontvangen uit het Staatspensioen reserve.

BRICS-bank:
laat ze lekker dromen, die BRICS-bank zal in omvang nooit groot genoeg worden om de USD daadwerkelijk te laten exploderen. De handel tussen de 5 BRICS landen onderling is relatief gering op de wereldschaal.
Daarnaast is de BRICS-bank eigenlijk niet echt een bank, het heeft veel meer de eigenschap van een "clearinghouse" (zoals Equens, voorheen Interpay). Met USD 50 miljard zal de BRICS-bank een relatief bescheiden omvang hebben, ABN-Amro is ongeveer 11 keer groter en die is wereldwijd nr 53 qua grootte.

Websites als:
www.veteranstoday.com/
www.zerohedge.com/
staan bij mij op de zwarte lijst, omdat die veel meer politiek bedrijven dan journalistiek.

Turkije:
De rol van Turkije op het politiek toneel vind ik uiterst dubieus, niet vanwege hun positie tov Rusland door het niet invoeren van de sancties, maar veel meer om de interne politiek. Erdogan begint steeds meer als dictator te regeren. Ook zijn houding tov de Koerden vind ik onacceptabel

VN onderzoek MH17:
dat is wel het domste en stomste dat ik gelezen heb de laatste week over MH17. Als je daadwerkelijk een waardeloos rapport wilt,, dan moet je de VN vragen om dat te doen. De VN is niet gehouden aan de ICAO regels en kan een onderzoek doen volgens hun eigen standaarden, die er niet zijn. Daarnaast heeft de VN niet de expertise in huis om zo'n onderzoek te doen en zal dus experts moeten inhuren. Als consultant ken ik maar al te goed het principe "wie betaald die bepaald", ik heb mij altijd heftig verzet (en zal dat altijd blijven doen) tegen dat principe.


je geeft het al aan....wat Jij leest.....is de waarheid?
omdat jij dat vind en wat je hebt meegemaakt :zzz

ik lees ook veel,het enige wat ik met zekerheid kan stellen is,dat het glas halfvol of halfleeg zou moeten zijn.

kijk eens om hoeveel glazen het gaat!!

belangrijker nog....kijk eens hoeveel ruimte er is om de glazen heen.

ik zeg pure mind-control.

plant eens een zaadje en mediteer eens uurtje.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-12-2014 10:36
@Robert,

ik geloof geen woord van wat jij meegemaakt zou hebben.

mijn broer en vader hebben ze opgehangen en mijn kat verkracht.
zo....en alles wat ik nu vertel is de waarheid.

intel/counter-intel

deponeer hier eerst eens wat bewijs van wat je hebt meegemaakt voordat je komt leuren als een profeet.

wij zijn hier al jaren op bezoek.
met name ik,heb een groot leerproces (positief) mogen meemaken door deze site.

er word veel beweerd door veel mensen.

we all

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 10:22
ik wilde er iets anders mee aantonen
de vermeldde links
tonen de wanhoop...

het gaat niet om de rol van turkije
maar
om de vraag van nato...

en .. het weten dat er vanuit nl geen waarheid komt..
Angry families of MH17 crash victims seek U.N. investigation
en om je tot de vn te wenden...
weer de wanhoop

of het de brics wel lukt of niet...
misschien met financiën van het vaticaan.
(meer en meer zoeken toenadering)
het is een duidelijk signaal richting de vs..

en de reactie van vs..
Reckless Congress Just 'Declared War' On Russia

ps
Poetin liet al weten dat het Zuid-project vervangen wordt door een nieuwe pijpleiding richting Turkije.
beurs.com/.../58044
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 09:35
[quote name="petra"]nee ik speel niks op de man/quote]
die opmerking was niet voor jou bedoeld, maar voor het algemeen, omdat hier vaak op die manier gereageerd wordt.

Zet bij het lijst ook gerust maar Rosneft, die afgelopen zomer na 8 mislukte pogingen om geld te lenen op de internationale geldmarkt een bedrag van 31 miljard USD of Euro (doe dit uit mijn hoofd, weet even niet meer USD of Euro) heeft ontvangen uit het Staatspensioen reserve.

BRICS-bank:
laat ze lekker dromen, die BRICS-bank zal in omvang nooit groot genoeg worden om de USD daadwerkelijk te laten exploderen. De handel tussen de 5 BRICS landen onderling is relatief gering op de wereldschaal.
Daarnaast is de BRICS-bank eigenlijk niet echt een bank, het heeft veel meer de eigenschap van een "clearinghouse" (zoals Equens, voorheen Interpay). Met USD 50 miljard zal de BRICS-bank een relatief bescheiden omvang hebben, ABN-Amro is ongeveer 11 keer groter en die is wereldwijd nr 53 qua grootte.

Websites als:
www.veteranstoday.com/
www.zerohedge.com/
staan bij mij op de zwarte lijst, omdat die veel meer politiek bedrijven dan journalistiek.

Turkije:
De rol van Turkije op het politiek toneel vind ik uiterst dubieus, niet vanwege hun positie tov Rusland door het niet invoeren van de sancties, maar veel meer om de interne politiek. Erdogan begint steeds meer als dictator te regeren. Ook zijn houding tov de Koerden vind ik onacceptabel

VN onderzoek MH17:
dat is wel het domste en stomste dat ik gelezen heb de laatste week over MH17. Als je daadwerkelijk een waardeloos rapport wilt,, dan moet je de VN vragen om dat te doen. De VN is niet gehouden aan de ICAO regels en kan een onderzoek doen volgens hun eigen standaarden, die er niet zijn. Daarnaast heeft de VN niet de expertise in huis om zo'n onderzoek te doen en zal dus experts moeten inhuren. Als consultant ken ik maar al te goed het principe "wie betaald die bepaald", ik heb mij altijd heftig verzet (en zal dat altijd blijven doen) tegen dat principe.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 08-12-2014 08:22
Zoals ik al eerder heb aangegeven, ook dit bericht is een mix tussen feiten en interpretaties, dus voor discussie vatbaar. Ben je het niet eens met mijn analyse, prima, maar kom dan met een eigen analyse en speel het niet op de man.

Zo zie ik het ook, in ieder geval van mij hartelijk bedankt voor de moeite. Ik lees wel altijd alles maar reageer niet altijd, nu dus wel

groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 08:10
Lees op VT to day laatste artikel over de misschien te voorkomen atoom oorlog!

@ jenne
wat is de titel van het artikel wat je bedoelt?
of een link?

alvast dank
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 08:04
staat er buiten
vaticaan zal waarschijnlijk puur voor valuta gebruikt worden

Exclusive: Prosecutor freezes accounts of ex-Vatican bank heads

In recent years, it has changed management and closed hundreds of accounts in order to comply with international anti-money-laundering and anti-financial crimes laws.
reuters.com/.../...

haha.
Vatican reformers have discovered hundreds of millions of euros that did not appear on the Holy See’s balance sheet, the cardinal charged with sorting out the Curia’s financial affairs has said.
catholicherald.co.uk/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-12-2014 07:59
@ robert
dank voor je reactie
ja wat je uitlegt
dat was mijn vraag en
ben het ermee eens.
nee ik speel niks op de man
ik wil gewoon graag meer info
van wat er daadwerkelijk speelt.


Putin Just Announced A Massive Foreign Currency Bailout For Russia's Collapsing Banks

Read more: www.businessinsider.com/.../

Reuters reports that VTB and Gazprombank have already applied for 250 billion roubles ($4.7 billion) and up to 100 billion roubles in additional support. This would put a further dent in Russia's reserves after the country saw total international reserves drop some $90 billion so far in 2014, mostly in failed attempts to buoy the rouble.

Read more: www.businessinsider.com/.../

brics ( juli 2014)
As Putin explains, this is part of "a system of measures that would help prevent the harassment of countries that do not agree with some foreign policy decisions made by the United States and their allies." Initial capital for the BRICS Bank will be $50 Billion - paid in equal share among the 5 members (with a contingent reserve up to $100 Billion) and will see India as the first President. The BRICS Bank will be based in Shanghai and chaired by Russia. Simply put, as Sovereign Man's Simon Black warns, "when you see this happen, you’ll know it’s game over for the dollar.... I give it 2-3 years."
zerohedge.com/.../...

the mad race to the end..
www.veteranstoday.com/.../the-mad-race-to-the-end

vs paniek
Ron Paul Warns, Reckless Congress Just 'Declared War' On Russia
zerohedge.com/.../...

eu reactie
NATO calls on Turkey to join EU sanctions against Russia as Putin visits Ankara
www.hurriyetdailynews.com/.../

nl
Angry families of MH17 crash victims seek U.N. investigation
reuters.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 07:34
petra zei:
wat is je mening over het totaal..
en
putin brics en..vaticaan ??


Putin:
briljant strateeg maar in mijn optiek overschat

Putin wordt in eigen land vooral op handen gedragen omdat Russen behoefte hebben aan een sterke leider, althans dat denken ze, en omdat hij economische voorspoed heeft gebracht.

Sinds 1999 hebben inderdaad heel veel Russen het veel beter gekregen, maar hebben daar wel allerlei burgerlijke vrijheden voor in moeten leveren. Maar is dat nu echt de verdienste van Putin? Nee.
Hij is gek zullen jullie denken.
Putin heeft gewoon geluk gehad. Hij is aangetreden als President in 1999 kort na de crisis van 1998, dus veel slechter kon het in Rusland niet gaan. Ik zal jullie niks nieuws vertellen dat de Rusland voor de inkomsten heel erg afhankelijk is van de export van olie en gas. In 2012 was 63% van de export olie, gas en geraffineerde olie producten en voor 2013 is dat gestegen naar 68%.
De olie en gas export is tussen 2000 en 2012 gestegen in volume met respectievelijk ongeveer 40% en 10%, dit zou je op het conto van Putin mogen schrijven, maar die toename is niet het geheim achter de toegenomen welvaart voor een gemiddelde Rus. Het geheim zit hem in de prijs van olie: in 2000 deed een vat olie (159 liters) ongeveer USD 30 en sindsdien is die prijs bijna continue gaan stijgen naar USD 140 per vat begin 2008, een stijging van grofweg 450%. Begin 2009 was de prijs gezakt naar ongeveer USD 50 per vat om daarna vervolgens in 2 jaar weer snel te klimmen naar een prijs van USD 120 begin 2011. Sinds dat moment tot de zomer van 2014 schommelde de prijs een beetje tussen de USD 100 en USD 120 .
Leggen we deze gegevens naast Putin eigen tijdlijn:
31-12-1999 aangetreden als President
07-05-2008 afgetreden als President
07-05-2012 aangetreden als President
Op het moment dat de wereldwijde crisis zich ontvouwde was Medvedev President van Rusland.

Op de prijsontwikkeling van olie heeft Putin geen enkele invloed. Als je de geschiedenis van de olieprijs naast de productiecijfers legt, dan blijkt dat productiebeperking of stijgingen heel weinig invloed heeft op de prijs. De prijs wordt vooral gedreven door de wereldwijde economische ontwikkelingen en eventuele incidenten die een continue aanvoer van olie bedreigen.

Op basis hiervan stel ik dus dat Putin vooral geluk heeft gehad met de ontwikkeling van de olieprijs en dat hij daarmee de welvaart van de gemiddelde Rus heeft kunnen financieren.
Iets dat nu als een boemerang naar hem aan het terugkeren is.
Het staatsbegroting van Rusland voor 2014 en 2015 is gebaseerd op een gemiddelde prijs van USD 105 en dat gemiddelde zal voor beide jaren niet gehaald worden dus ontstaan problemen met de begroting. De devaluatie van de Roebel zorgt voor extra pijn. Die pijn heeft Rusland proberen te verzachten door veel geld te stoppen in steunaankopen van de Roebel, maar daardoor is de reserve in vreemde valuta flink gedaald in 2014 van ongeveer USD 540 miljard naar USD 420 miljard, dat lijkt nog een hoop, maar die reserves mogen niet dalen onder de USD 260 miljard omdat er dan te weinig reserves in vreemde valuta zijn om import te dekken (dat zijn ingewikkelde financieel economische principes die te ingewikkeld zijn om in een paar zinnen uit te leggen). Economen schatten dat elke USD onder de prijs van USD 105 het de Russische Staat ongeveer USD 1 miljard zal gaan kosten.

Het gaat moeilijker in Rusland dan wordt toegegeven. Recentelijk heeft Rusland een deal gesloten met China en dan doel ik niet op het 2e grote leveringscontract voor gas, maar voor de financiering van de pijpleidingen voor het 1e grote contract. Het was de bedoeling dat Gazprom dat zou gaan betalen, maar door de dalende olieprijs en de sancties, kan Gazprom dat niet meer financieren. Nu gaat het Chinese staatsbedrijf dat betalen en wordt ook eigenaar van de pijpleiding. Dit is helemaal tegen de strategie in van Gazprom/Rusland omdat die in vrijwel alle pijpleidingen ook in het buitenland een meerderheidsbelang hebben. De annulering van South Stream heeft daar ook alles mee te maken en niet zoals Putin beweerd met de strenge regeltjes van de EU. Met de annulering van South Stream wordt ongeveer USD 40 miljard bespaart.
Kijk vooral even op www.south-stream-offshore.com/
het project ligt eigenlijk al stil sinds de zomer van 2014.

Zoals ik al eerder heb aangegeven, ook dit bericht is een mix tussen feiten en interpretaties, dus voor discussie vatbaar. Ben je het niet eens met mijn analyse, prima, maar kom dan met een eigen analyse en speel het niet op de man.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 06:13
petra zei:
wat is je mening over het totaal..
en
putin brics en..vaticaan ??

Dat zijn 3 vragen die moeilijker te beantwoorden zijn, omdat die slechts ten delen gestaafd kunnen worden door feiten en vooral uit interpretatie van informatie zal bestaan.

Of BRICS een speeltje/opzetje is van het Vaticaan, weet ik niet. Ik zie daarvoor geen echte argumenten die enigszins houtsnijden. Het is voor mij onlogisch omdat het Vaticaan wel dan over veel geld beschikt, maar niet over echte instrumenten beschikt om dat geld te gebruiken om macht te verkrijgen/vergroten. Want van welke kant je het ook bekijkt, Oost, West, Noord of Zuid, het gaat uiteindelijk om macht, dominantie.
Maar omdat het Vaticaan geen instrument heeft om hun rijkdom te gebruiken om macht te verkrijgen/vergroten zou juist BRICS een instrument zijn van het Vaticaan hoor ik enkele van jullie denken. Ach ja, je kunt altijd wel een verband leggen tussen zaken ook al is die er niet. BRICS is ten doden opgeschreven net als de Eur-Aziatisch Unie die Moskou graag wilt (de EU in de huidige vorm ook, maar dat is een ander onderwerp).
BRICS is ten doden opgeschreven omdat het nooit een eenheid zal gaan vormen. BRICS is min of meer gevormd door de grootste economieën in verschillende werelddelen samen te voegen die nog niet in een of andere club zitten. Brazilië in Zuid-Amerika, Zuid-Afrika in Afrika, China en India in Azië en Rusland in Europa, maar dat is dan ook gelijk het enige dat die landen met elkaar verbind. De diversiteit in cultuur, economieën, politiek, religie, etc zijn te groot om daadwerkelijk een eenheid te gaan vormen. Daarnaast zal je in elke samenwerkingsclub altijd een leider nodig hebben (bijvoorbeeld VS in NAVO, Duitsland in EU), maar zeer China zal nooit macht overdragen aan een de BRICS unie als zij daarin niet de leider kunnen/zullen zijn. Datzelfde geldt ook absoluut zeker voor Rusland. India, Zuid-Afrika en Brazilie zijn volgers, die doen vooral mee omdat het hun status geeft. Voor alle BRICS landen geldt het zelfde BNP per capita (hoofd v/d bevolking) zijn allemaal relatief laag. Dat betekent feitelijk dat per capita weinig wordt verdient en dat daarom relatief weinig geld beschikbaar is om dingen te kunnen kopen. Uiteindelijk zijn in iedere economie maar twee partijen die relevant zijn: consumenten en de overheid. Alle andere partijen in een economie zijn namelijk altijd "vraag" gestuurd en consumenten en de overheid bepalen de "vraag". De rangorde van de BRICS landen volgens IMF gebaseerd op BNP per capita:
Brazilie: 60
Rusland: 51
India: 142
China: 82
Zuid Afrika 84
(De rangorde volgens de Wereldbank is doorgaans lager dan het IMF omdat niet ieder land is opgenomen in de ranglijst van het IMF, bijvoorbeeld Monaco. De ranglijst van de VN kan positief of negatief 1 of 2 plaatsen afwijken omdat de ranglijst van de VN gebaseerd is op cijfers van 2012 en de ranglijst van het IMF op 2013). Door de omvang van de bevolking geven de totaal cijfers (BNP) natuurlijk een andere ranglijst (India staat dan ineens nr 10). Het is niet relevant hoe groot de totale omvang van het BNP is omdat dat niets verteld over de aankoopkracht van een land. Aankoopkracht is eigenlijk: wat kan een inwoner van een land zich permitteren aan te schaffen. Wat consumenten aanschaffen kan worden opgedeeld in groepen, om het eenvoudig te houden zal ik mij beperken tot 3 groepen:
Primaire goederen zijn zeg maar je dagelijkse boodschappen, eten, drinken, kleding, huisvesting e.d., de primaire basisbehoeften
Tertiaire goederen zijn luxe goederen zoals een auto, de dure dingen.
Secundaire goederen zitten er tussenin, die schaf je niet wekelijks aan, soms zelfs niet jaarlijks en vaak kijk je eerst goed rond voordat je die aanschaft: TV, wasmachine e.d.

Het eerste waaraan mensen geld uitgeven zijn de primaire goederen, hebben ze geld over dan schaffen ze secundaire goederen aan en daarna pas de tertiaire goederen, en als dan nog geld overblijft dan ....... Het geld dat overblijft na aanschaf van tertiaire goederen is het geld waarmee de uiteindelijke macht uitgeoefend kan worden. Terug naar de ranglijst: dus hoe lager een land op de ranglijst staat des te minder heeft een hoofd v/d bevolking te besteden en zal een groter deel van het inkomen opgaan aan primaire goederen., in het geval van India vaak zelfs geen geld overblijven voor de secundaire goederen.
Het geld dat overblijft na aanschaf van tertiaire goederen kan dus gebruikt worden om te investeren in bedrijven (liever aandelen dan obligaties of leningen), daarmee koop je invloed, macht en zeggenschap. Vanuit dat perspectief is China eigenlijk het enige land van BRICS dat iets betekend, niet omdat de bevolking zoveel te besteden heeft, maar omdat de overheid enorme reserves heeft en die ook inzet door te beleggen in buitenlandse bedrijven = invloed, macht en zeggenschap.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 04:39
Beste Jenne,

Je gebruikt een argument tegen mij die net zo hard geld tegen U.
jenne zei:
J U noemd dit het juiste perspectief, het is niet het juiste maar het door U gewenste perspectief!
U beschouwt uw perspectief als het juiste en ik beschouw mijn perspectief als het juiste. Jammer dat U niet verder ingaat op mijn toch uitgebreide antwoord/reactie op diverse beschuldigen die U aan mij heeft geuit, zonder dat daar enige grond voor is of dat U enige kennis beschik over mijn als persoon en mijn persoonlijke situatie.

jenne zei:
...., het begin van dit alles ligt ver terug in de historie, toen door toe doen van het Katholijke Rome, de Venetianen pseudo Kruisvaarder Constantinopel plunderden en het oudste oost Orthodoxe Christelijke geloof dachten af te maken, dat was de opzet van Rome, werd Kiev tot hoofstad van het Orthodoxr Christelijke geloof,

Uw kennis over het Oosters Orthodox geloof schiet duidelijk te kort. zo heeft Kiev NOOIT als zetel gebied voor het Oosters Orthodox geloof, ook het gebruik van de term "oudste" is incorrect, omdat dit impliceert dat er meerdere Oosters Orthodox geloven zouden zijn. Er is er toch echt maar een.

jenne zei:
.... de Oekraïne is een onverbrekelijk stuk histories gezien van Rusland, kijk naar de grote lijnen, en natuurlijk zal Rusland niet alleen de Oost Oekraïne verdedigen, maar het totale oude Rusland, gezien uit het historische perspectief, ....


Historie is geen argument voor het in ere herstellen van grenzen die ooit eens zijn geweest. Er is namelijk altijd wel een volk dat oudere rechten heeft. Rusland gebruikt dat argument wel, maar alleen als het in hun voordeel werkt. Twee voorbeeldjes:
de Krim, Rusland claimt dat het altijd Russisch is geweest en daarom mochten zij het annexeren. De Krim is pas Russisch geworden na de verovering door Katharina in eind 18e eeuw, daarvoor was het kort een zelfstandig Kanaat (een jaar of 10) en daarvoor vele eeuwen Ottomaans (zeg maar Turks) Gaan we terug naar ongeveer het jaar 1000, dan verschijnt Prins Vladimir ten tonele, die de Krim cadeau krijgt van het Byzantijnse rijk als huwelijkscadeau doordat hij trouwt met de Byzantijnse prinses Anna (waarvoor hij zich moest bekeren tot de Orthodoxe kerk, en zo is het Orthodoxe geloof in Oekraïne en Rusland terecht gekomen). Rond het begin van onze jaartelling was de Krim Grieks en ver voor de jaartelling Scythen en Tauri, zowel Scythen als Tauri worden beschouwd als een Iraans volk. Dus als historie een argument is voor grenzen, dan is de Krim dus Iraans. Grenzen ontstaan altijd door toeval en Rusland heeft in 1991 bij de ontbinding van de Sovjet Unie zich vastgelegd de grenzen van Oekraïne te respecteren, ook in het Boedapest Memorandum staat dit vermeld en ook daar staat de handtekening onder van Rusland, daarnaast zijn er nog een aantal bilaterale overeenkomsten tussen Oekraïne en Rusland waar de soevereiniteit van beide landen in is vastgelegd.
Kaliningrad, wat doet Rusland daar?? Historisch gezien is dat Pruisisch (=Duits), dus volgens jou logica, mag Duitsland de Kaliningrad regio binnenvallen en annexeren, omdat het historisch gezien bij Duitsland hoort.

Oja, dan is er ook nog een aanzienlijk deel van Rusland zelf dat toebehoorde aan Oekraine, maar door de Opperste Sovjet in de jaren 1919-1924 bij de Ruslandse Republiek is gevoegd, kunnen die gebieden dan terug naar Oekraïne?

Als geschiedenis een argument is voor het verleggen van grenzen, prima maar dan wel twee kanten op: zowel in het voordeel als in het nadeel, eerlijk is eerlijk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 03:33
Mb zei:
Het trollenvirus is binnen....

Dat heb ik dan hier opgelopen door mensen als U.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 03:29
petra zei:
@ robert
dank voor je informatie
je hebt een punt..
meerdere...


Dank je wel!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 08-12-2014 03:28
Spring zei:

Wat een arrogante houding ten opzichte van de eigenaar van deze site zeg, je bent hier wel op visite hoor.


Dus omdat ik op visite ben moet alles maar slikken als zoete koek? Dat excuus zal ik misschien ook maar gebruiken als mensen als U reageren op artikelen die een ander beeld geven dan U wenst,

Uw opmerking heeft veel weg van de manier van stilzwijgen die het Kremlin probeert op te leggen aan mondige burgers die durven hun mond open te doen.

Spring zei:

Waar baseert u op dat het complete onzin is? Wat is uw referentiekader?


Feiten! Onbetwistbare feiten. Mijn reactie over de Zwarte Zee en de USS Donald Cook, bevat alleen maar argumenten die verifieerbaar zijn voor iedereen. Ik heb zelfs de verschillende conventies bij name genoemd zodat iedereen dat zelf kan controleren als men niet te lui is. De datums van de doorvaart en het incident met de SU25s, zijn eenvoudig te controleren omdat aan beide kanten van dit spectrum tientallen nieuwsberichten zijn te vinden daar over. De berichten van beide zijden zullen inhoudelijk niet altijd hetzelfde verhaal vertellen, maar de datums zijn toch echt hetzelfde en dat is in mijn argumentatie het enige element dat belangrijk is. De auteur heeft zijn bronnen niet bekend gemaakt en daarom is het voor 99% van de lezers onmogelijk om stellingen te controleren. Toevallig ben ik iemand die UNCLOS kent (daarin heb ik mij verdiept ten tijden van het Greenpeace incident in het najaar 2013) en ook de Montreux Conventie (heb ik mij in verdiept toen de USS Donald Cook de Zwarte Zee binnenvaarde) , dus kan ik heel gemakkelijke door zijn verhaal prikken.

Spring zei:

U bent duidelijk anti Putin en mag ik stellen pro US?

Wat is dat voor rare ongelijkwaardige vergelijking??
Tegen een persoon en voor een land, dat zijn twee elementen die van ongelijkwaardig niveau zijn. Daarnaast een typische vergelijking die door vrijwel alle Putinisten wordt gemaakt. Maar ik zal uw vraag beantwoorden zoals U die eigenlijk had moeten stellen:
Anti-Putin en Pro-Obama: nee, ik ben anti-Putin en anti-Obama
Of ik pro of anti ben tov van Rusland of VS, kan ik geen antwoord geven omdat ik daarmee een waarde oordeel uitspreek over de totale cultuur, totale geschiedenis, totale traditie en alle inwoners van die landen, maar laat ik er dit nog over zeggen: rotte appels komen in elk land van de wereld voor.

Spring zei:
... separatisten ( wat het niet zijn en nooit waren, ...........

Hoe moet ik de groepering dan noemen die zich onafhankelijk heeft verklaard van Oekraïne? mijn definitie van separatisme: streven naar afscheiding/onafhankelijkheid.

Aan uw reactie maak ik op dat U vooral lekker makkelijk wilt geloven en volgen, niet kritisch bent tov informatie ongeacht uit welke hoek die komt. Natuurlijk lees ik ook het nieuws op websites maar wel van beide kanten en beschouw ik alle artikelen als opinie en niet als waarheid, tot het moment dat ik zelf heb kunnen vaststellen of het waar is. De manier waarop ik dat doe, is gezien de inhoudelijke kwaliteit van mijn berichten U wel duidelijk, maar voor alle duidelijkheid: zelfonderzoek, controle op bronnen, vergelijken van berichtgeving over een gelijke incident door de twee kanten (overeenkomsten zijn dan waar) etc. Ik steek veel tijd in het zoeken naar de waarheid en U gezien uw reactie, absoluut niet doet.

Oja, een inhoudelijke reactie met onderbouwing van bronnen zou erg op prijs gesteld worden, een inhoudsloos afkraak bericht hoeft U niet te schrijven, besteed die tijd maar aan het verdiepen in de materie.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 08-12-2014 00:47
petra zei:
wat is je mening over het totaal..
en
putin brics en..vaticaan ??


Lees op VT to day laatste artikel over de misschien te voorkomen atoom oorlog!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-12-2014 23:26
wat is je mening over het totaal..
en
putin brics en..vaticaan ??
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-12-2014 23:12
@ robert
dank voor je informatie
je hebt een punt..
meerdere...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-12-2014 12:39
Robert zei:
Nexus zei:
@ Robert,

Ik wilde ingaan op je reactie maar heb de rest gewoon niet gelezen. Hey, ik kan het dus ook! De kop in het zand steken!


Een inhoudelijk beginnetje:
In alinea 3 stelt u dat er specifieke regels zouden zijn voor de Zwarte Zee, dat is pure onzin. De Zwarte Zee valt gewoon onder de wereldwijd omvattende regels van UNCLOS, en voor de locaties waar schepen (ongeacht hun herkomst) wel of niet mogen varen/liggen, en hoe lang ze daar mogen varen/liggen zijn geen andere restricties dan gelden voor bijvoorbeeld de Noordzee of de Stille Oceaan. Een andere conventie, namelijk die van Montreux, regelt de doorvaart van schepen door de Bosporus. De conventie van Montreux bepaalt niet waar de schepen mogen varen, maar bevat een aantal bepalingen waaraan voldaan moet worden om doorgang te hebben door de Bosporus. Een regel waar u waarschijnlijk op doelt, is dat marineschepen van landen die niet aan de Zwarte Zee liggen, binnen maximaal 21 dagen weer terug door de Bosporus moeten varen (er zijn uitzonderingen mogelijk, maar die zijn niet relevant in deze situatie).

Het incident met USS Donald Cook (alinea 4) waarvan u melding maakt en waarvan u in ieder geval de indruk wilt wekken (zie alinea 3) dat dit gebeurde omdat dit schip zich niet aan de regeltjes zou hebben gehouden is, is dus pure onzin. Op het moment van het incident bevond het schip zich in internationale wateren (dus geen UNCLOS regels overschreden) en bevond het pas 3 dagen in de Zwarte Zee, dus heeft het ook niet de Conventie van Montreux geschonden. De USS Donald Cook is op donderdag 10 april de Bosporus gevaren en het incident vond plaats op zaterdag 12 april 2014.

Waarom de actie van Russische SU24s heeft plaatsgevonden, is allemaal speculatie, maar een actie om de VS te wijzen dat zij de regels schonden, was het zeker NIET.

Bent u als auteur een andere mening toegedaan, dan verneem ik graag op basis waarvan u uw mening baseert en niet zoals u in uw artikel heeft gedaan, wat plak en knip werk om dingen aan elkaar te knopen, die niet aan elkaar geknoopt kunnen worden of complete onzin zijn.Wat een arrogante houding ten opzichte van de eigenaar van deze site zeg, je bent hier wel op visite hoor.

Waar baseert u op dat het complete onzin is? Wat is uw referentiekader?
U bent duidelijk anti Putin en mag ik stellen pro US?
U laat na in uw reactie richting Jenne waarin u probeert van de separisten ( wat het niet zijn en nooit waren, echter ze zijn tegen fascisten. En gelijk hebben ze) fascisten te maken echter dat stel ik als grove trollen leugen. En een staaltje verkrachting van de waarheid waar je U tegen zegt. Dat de vechters aan de kant van oost ukraine net zo goed in staat zijn op keihard op te treden geloof ik graag, daar zij het tegen moordende beesten op moeten nemen. Dan kom je er niet"laten we het uitpraten"
Massa graven zijn er gevonden veroorzaakt door de Fascisten uit Kiev! BAH BAH BAH!!!

@

MB je hebt gelijk, tis weer zo laat
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-12-2014 10:55
Robert en anderen die dit willen lezen, het begin van dit alles ligt ver terug in de historie, toen door toe doen van het Katholijke Rome, de Venetianen pseudo Kruisvaarder Constantinopel plunderden en het oudste oost Orthodoxe Christelijke geloof dachten af te maken, dat was de opzet van Rome, werd Kiev tot hoofstad van het Orthodoxr Christelijke geloof, en trok dit geloof terug, nu er een nieuwe bloei periode is aangebroken, zet Rome en consorten, Zionistische Joodse olioarchen in met behulp van Joseph Biden, de Jëzuït, vice president van de USA, lees de eed van de Jézuïten wordt U veel duidelijk, de Oekraïne is een onverbrekelijk stuk histories gezien van Rusland, kijk naar de grote lijnen, en natuurlijk zal Rusland niet alleen de Oost Oekraïne verdedigen, maar het totale oude Rusland, gezien uit het historische perspectief,
In wezen is Rome het kwaad wat het hele Oost Europese gedeelte van Europa aan de Moslims/Turken hebben verkocht, 350 jaar onderdrukking lees dat maar eens, die paar mensen die nu vallen, is een druppel op een gloeiende plaat in vergelijk wat er is afgemaakt onderdrukt en verdwenen, Armeniers, Grieken aan de kusten van de middelandse zee, hun laatste euvel daad Cypres, het is maar wat je wilt zien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 07-12-2014 09:32
Robert zei:
jenne zei:
Hoe pervers kun je gaan in je denken, er vechten fazistische en Moslim psychopaten aan de kant van de Zionistische Junta
Die vechten dus ook aan de andere kant. Vooral extreem rechts is in zeer grote getale aanwezig aan de kant van de separatisten.

quote name="jenne"] ik wens U persoonlijk eens zo'n ervaring toe met Uw familie,
Dank je wel, je wens is al uitgekomen!! De Titushki (knokploegen) van de voormalige President zijn tot 2 keer toe de school van mijn toen 11-jarige stiefdochter binnengevallen op zoek naar Euromaidan aanhangers. Als je dat doet ben je echt goed goed bij je hoofd, kinderen van maximaal 12 jaar oud!! Ook mijn vrouw is diverse keren "ondervraagt" door die Titushki, maar zij heeft het zonder kleerscheuren overleefd, maar zij heeft zelf gezien dat er 2 mensen uit de bus zijn gehaald door die Titushki. Wat met die mensen is gebeurd, weten wij niet, maar de Titushki hebben in de maanden december 2013 en januari 2014 enige tientallen mensen ontvoerd, mishandelt en ook een onbekend aantal vermoord.
Een 19 jarige schoolvriend van mijn stiefzoon is door de separatisten vlakbij Donetsk op brute wijze vermoord in maart 2014. Wij hebben ook ons portie gehad!! En jij wenst ons die ellende toe, geen woorden ervoor om te beschrijven hoe diep ik jou vervloek. Jij loopt zulke mensen ook nog te verdedigen, daar moet jij je heel diep voor schamen.

Naast familie, heb ik heb veel kennissen/vrienden in zowel Oekraïne als Rusland (zowel pro- als anti-Puttin) veel van mijn info komt dus uit zeer betrouwbare bron.

Een paar dagen geleden kreeg ik nog een e-mail van een kennis uit Vladivostok, die een dasja heeft in Ussuriysk. Hij heeft met zijn eigen ogen gezien dat er 17 zinken lijkkisten als "Cargo 200" (de code voor transport van dode soldaten) in de stad (Ussuriysk) waren gearriveerd en dat die 17 deel uitmaakte van de 14de GRU Spetzsatz brigade van de Russische Federatie. En nog steeds zijn er geen Russische soldaten actief in Donetsk of Lugangsk regio volgens het Kremlin. (Voor diegene die niet weten waar Vladivostok of Ussuriysk ligt: ongeveer 9500 km naar het oosten vanaf Donetsk). Dat soort berichten zie je niet in de Westerse media en in de Russische media al helemaal niet.

jenne zei:
het is toch heel duidelijk behalve voor de compleet gebrain washed en gefu..kte lieden wat hier aan de hand is,
Hoe durf je te oordelen over mijn gezin en mij, terwijl wij de ellende van dichtbij hebben meegemaakt en heel goed in staat zijn om de dingen in het juiste perspectief te plaatsen.
J U noemd dit het juiste perspectief, het is niet het juiste maar het door U gewenste perspectief!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mb 07-12-2014 07:35
Het trollenvirus is binnen....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 07-12-2014 03:30
Nexus zei:
@ Robert,

Ik wilde ingaan op je reactie maar heb de rest gewoon niet gelezen. Hey, ik kan het dus ook! De kop in het zand steken!


Een inhoudelijk beginnetje:
In alinea 3 stelt u dat er specifieke regels zouden zijn voor de Zwarte Zee, dat is pure onzin. De Zwarte Zee valt gewoon onder de wereldwijd omvattende regels van UNCLOS, en voor de locaties waar schepen (ongeacht hun herkomst) wel of niet mogen varen/liggen, en hoe lang ze daar mogen varen/liggen zijn geen andere restricties dan gelden voor bijvoorbeeld de Noordzee of de Stille Oceaan. Een andere conventie, namelijk die van Montreux, regelt de doorvaart van schepen door de Bosporus. De conventie van Montreux bepaalt niet waar de schepen mogen varen, maar bevat een aantal bepalingen waaraan voldaan moet worden om doorgang te hebben door de Bosporus. Een regel waar u waarschijnlijk op doelt, is dat marineschepen van landen die niet aan de Zwarte Zee liggen, binnen maximaal 21 dagen weer terug door de Bosporus moeten varen (er zijn uitzonderingen mogelijk, maar die zijn niet relevant in deze situatie).

Het incident met USS Donald Cook (alinea 4) waarvan u melding maakt en waarvan u in ieder geval de indruk wilt wekken (zie alinea 3) dat dit gebeurde omdat dit schip zich niet aan de regeltjes zou hebben gehouden is, is dus pure onzin. Op het moment van het incident bevond het schip zich in internationale wateren (dus geen UNCLOS regels overschreden) en bevond het pas 3 dagen in de Zwarte Zee, dus heeft het ook niet de Conventie van Montreux geschonden. De USS Donald Cook is op donderdag 10 april de Bosporus gevaren en het incident vond plaats op zaterdag 12 april 2014.

Waarom de actie van Russische SU24s heeft plaatsgevonden, is allemaal speculatie, maar een actie om de VS te wijzen dat zij de regels schonden, was het zeker NIET.

Bent u als auteur een andere mening toegedaan, dan verneem ik graag op basis waarvan u uw mening baseert en niet zoals u in uw artikel heeft gedaan, wat plak en knip werk om dingen aan elkaar te knopen, die niet aan elkaar geknoopt kunnen worden of complete onzin zijn.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 07-12-2014 03:00
Nexus zei:
@ Robert,

Ik wilde ingaan op je reactie maar heb de rest gewoon niet gelezen. Hey, ik kan het dus ook! De kop in het zand steken!


Zo'n reactie had ik ook wel verwacht van u als auteur, immers iedere inhoudelijke reactie, zou kunnen leiden tot een inhoudelijke discussie en daarmee de kans vergroten dat ik uw artikel steeds meer zal afschieten en naar sprookjesland stuur.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 07-12-2014 02:48
jenne zei:
Hoe pervers kun je gaan in je denken, er vechten fazistische en Moslim psychopaten aan de kant van de Zionistische Junta
Die vechten dus ook aan de andere kant. Vooral extreem rechts is in zeer grote getale aanwezig aan de kant van de separatisten.

quote name="jenne"] ik wens U persoonlijk eens zo'n ervaring toe met Uw familie, Dank je wel, je wens is al uitgekomen!! De Titushki (knokploegen) van de voormalige President zijn tot 2 keer toe de school van mijn toen 11-jarige stiefdochter binnengevallen op zoek naar Euromaidan aanhangers. Als je dat doet ben je echt goed goed bij je hoofd, kinderen van maximaal 12 jaar oud!! Ook mijn vrouw is diverse keren "ondervraagt" door die Titushki, maar zij heeft het zonder kleerscheuren overleefd, maar zij heeft zelf gezien dat er 2 mensen uit de bus zijn gehaald door die Titushki. Wat met die mensen is gebeurd, weten wij niet, maar de Titushki hebben in de maanden december 2013 en januari 2014 enige tientallen mensen ontvoerd, mishandelt en ook een onbekend aantal vermoord.
Een 19 jarige schoolvriend van mijn stiefzoon is door de separatisten vlakbij Donetsk op brute wijze vermoord in maart 2014. Wij hebben ook ons portie gehad!! En jij wenst ons die ellende toe, geen woorden ervoor om te beschrijven hoe diep ik jou vervloek. Jij loopt zulke mensen ook nog te verdedigen, daar moet jij je heel diep voor schamen.

Naast familie, heb ik heb veel kennissen/vrienden in zowel Oekraïne als Rusland (zowel pro- als anti-Puttin) veel van mijn info komt dus uit zeer betrouwbare bron.

Een paar dagen geleden kreeg ik nog een e-mail van een kennis uit Vladivostok, die een dasja heeft in Ussuriysk. Hij heeft met zijn eigen ogen gezien dat er 17 zinken lijkkisten als "Cargo 200" (de code voor transport van dode soldaten) in de stad (Ussuriysk) waren gearriveerd en dat die 17 deel uitmaakte van de 14de GRU Spetzsatz brigade van de Russische Federatie. En nog steeds zijn er geen Russische soldaten actief in Donetsk of Lugangsk regio volgens het Kremlin. (Voor diegene die niet weten waar Vladivostok of Ussuriysk ligt: ongeveer 9500 km naar het oosten vanaf Donetsk). Dat soort berichten zie je niet in de Westerse media en in de Russische media al helemaal niet.

jenne zei:
het is toch heel duidelijk behalve voor de compleet gebrain washed en gefu..kte lieden wat hier aan de hand is,
Hoe durf je te oordelen over mijn gezin en mij, terwijl wij de ellende van dichtbij hebben meegemaakt en heel goed in staat zijn om de dingen in het juiste perspectief te plaatsen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 06-12-2014 13:01
Robert zei:
Wat een onzin artikel, een voorbeeld van Rusland propaganda waar het Kremlin trots op zou zijn.
Ik ga niet eens de moeite nemen om allemaal op te noemen wat feitelijk onjuist is aan dit artikel, want is eenvoudig weg te veel, 2 wil ik er noemen:
1) aanwezigheid Russische troepen: hoeveel foto en filmpjes wil je hebben, ik kan je er zonder probleem honderd geven.
2) het filmpje, clusterbommen: hoe erg ze ook zijn, en er is ook een internationale conventie die het verbied, maar op basis van vrijwilligheid. Rusland, VS en ook Oekraine hebben die niet getekend. Overigens is er geen enkel bewijs dat Oekraine ook clusterbommen/raketten gebruikt. Er is ooit 1 foto gepubliceerd door de Russische media, maar die was al een paar jaar oud en helemaal niets te maken met Oekraine.

Hoe pervers kun je gaan in je denken, er vechten fazistische en Moslim psychopaten aan de kant van de Zionistische Junta, ik wens U persoonlijk eens zo'n ervaring toe met Uw familie, het is toch heel duidelijk behalve voor de compleet gebrain washed en gefu..kte lieden wat hier aan de hand is, U heeft toch voorbeelden genoeg van de lente brengende USA-CIA-Mosdaq en EU consorten, shame on you !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 06-12-2014 12:21
@ Robert,

Ik wilde ingaan op je reactie maar heb de rest gewoon niet gelezen. Hey, ik kan het dus ook! De kop in het zand steken!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 06-12-2014 09:46
Robert zei:
Wat een onzin artikel, een voorbeeld van Rusland propaganda waar het Kremlin trots op zou zijn.
Ik ga niet eens de moeite nemen om allemaal op te noemen wat feitelijk onjuist is aan dit artikel, want is eenvoudig weg te veel, 2 wil ik er noemen:
1) aanwezigheid Russische troepen: hoeveel foto en filmpjes wil je hebben, ik kan je er zonder probleem honderd geven.
2) het filmpje, clusterbommen: hoe erg ze ook zijn, en er is ook een internationale conventie die het verbied, maar op basis van vrijwilligheid. Rusland, VS en ook Oekraine hebben die niet getekend. Overigens is er geen enkel bewijs dat Oekraine ook clusterbommen/raketten gebruikt. Er is ooit 1 foto gepubliceerd door de Russische media, maar die was al een paar jaar oud en helemaal niets te maken met Oekraine.


LOL

Ik heb een goed plan laten we een lijstje maken wat we kunnen vinken een met leugens van de mainstream media, Udo Ufkotte even aan het woord

www.youtube.com/watch?v=57hN5DX3DxM
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Robert 06-12-2014 09:34
Wat een onzin artikel, een voorbeeld van Rusland propaganda waar het Kremlin trots op zou zijn.
Ik ga niet eens de moeite nemen om allemaal op te noemen wat feitelijk onjuist is aan dit artikel, want is eenvoudig weg te veel, 2 wil ik er noemen:
1) aanwezigheid Russische troepen: hoeveel foto en filmpjes wil je hebben, ik kan je er zonder probleem honderd geven.
2) het filmpje, clusterbommen: hoe erg ze ook zijn, en er is ook een internationale conventie die het verbied, maar op basis van vrijwilligheid. Rusland, VS en ook Oekraine hebben die niet getekend. Overigens is er geen enkel bewijs dat Oekraine ook clusterbommen/raketten gebruikt. Er is ooit 1 foto gepubliceerd door de Russische media, maar die was al een paar jaar oud en helemaal niets te maken met Oekraine.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-12-2014 23:55
Ik maak me grote zorgen over de Moslim 5e collone in Europa die onze thuislanden sterk infecteerd met een ons niet passend denken, en manier van leven, de grote stoker Erdogan, weet precies wat hij doet meer als 3 kinderen geen belasting, hij gaat van een seculiere samenleving naar een orthodoxse Islam staat,
kijk wat er in scandinavie gebeurd speciaal in Zweden ze moeten rechter dan rechts gaan staan en worden tot racisten, willen ze niet tot een Moslim land worden, ja er komt een tijd dat jemoet kiezen en soms tegen beter weten in !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 05-12-2014 23:26
"the game must be played.."

"het is voorzien in the stars.."


Time Travel And Political Control Of The Human Population
www.in5d.com/time-travel-political-control.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-12-2014 21:51
Lees maar in de VT to day, Islamist dogs of war, die in de Oekraïne moorden en afslachten, ze komen overal van daan deze psychopaten, worden door het kwaad betaald en gebruikt en dat doen ze met plezier, en Europa is één van de slachtvelden van hun in de niet te verre toekomst, niet bang of angstig worden, maar wel blijven denken en dit kwaad geen kans geven, leeg gelul natuurlijk want het zit al overal !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-12-2014 11:27
Het komt zo als het voor zien is in the stars, ze zijn uiterst voorzichtige de kwade ouwe mannetjes met te veel geld en haat tegen het leven.
Ze zijn uiterst voorzichtig, Rusland is een atoom macht, en heeft duidelijk gemaakt dat bij ?, de USA zijn portie Atoom raketten krijgt, en dat doet nadenken.
Het kwaad zeteld in de USA, het gaat over de hoofden van de gewone men in the treet heen, net als bij ons !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 05-12-2014 08:15
vladi zei:
zolang geo-engineering over de hele (dus ook in rusland)
wereld plaatsvind,speelt poetin 'the good cop'

ACAB.

het spel is te oud.
the game must be played.

in mijn ogen is een interventie van ? de enige aardklootse redding.

fff


Interventie zou leuk zijn, de vraag is wat doen we in de tussentijd.
#politiekaanschrijven, actievoeren, vragenstellen, vragenstellen vragenstellen en vragenstellen oh daar hebben ze zo'n hekel aan :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 05-12-2014 00:11
zolang geo-engineering over de hele (dus ook in rusland)
wereld plaatsvind,speelt poetin 'the good cop'

ACAB.

het spel is te oud.
the game must be played.

in mijn ogen is een interventie van ? de enige aardklootse redding.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen