GlobeFranse advocaten die weten wat er daadwerkelijk speelt achter de aanval op Libie klagen sarkozy aan wegens oorlogsmisdaden. Het is geen kwestie van burgers beschermen want dat doe je niet met 9000 luchtaanvallen de afgelopen maanden waarbij depleted uranium wordt ingezet. Ook de NATO en de VN kunnen wat betreft de aanklacht niet buiten schot blijven

Alle hulzen, granaten, kogels en ander oorlogstuig dat terecht komt in het milieu is zeer giftig en zorgt ervoor dat de bevolking generaties lang afwijkingen zal vertonen. Burgers beschermen, ja ja, belangen beschermen ten koste van burgers, dat is het en meer niet, het wordt tijd dat dit stopt! Elke Nederlandse burger wordt medeplichtig gemaakt aan deze misdaden, wij zijn de Duitsers van deze tijd maar wij weten wel wat er gebeurt, wij kunnen het lezen en zien maar sluiten onze ogen en draaien onze hoofden weg.

Op basis van welke rapporten is resolutie 1973 tot stand gekomen? Is er bewijsmateriaal overlegt over de vemeende aanvallen van Ghaddifi's troepen op de eigen burgerbevolking? Waar zijn de beelden? Waar is het bewijs?

Naast Libie is er alweer een andere oorlog in de maak, in Syrie. Lees de volgende stukken wanneer je twijfelt aan dit bericht.

De waarheid achter de leugens over Syrie.

Libië en de Financiële Elite. Update 3!

Next…. Libië….Next

Reacties   

# Guest 25-09-2011 19:14
De regering bij ons is een farce.
Hoe wil je dan iets veranderen laat staan in het buitenland. De media staat bol van de leugens. Alles word geregeld achter de schermen we mogen toch van niets weten en dom gehouden worden. Kijk het gevalletje i.d kaart volgens de Hoge Raad moet deze gratis verstrekt worden. Dan vervolgens is deze gratis af te halen bij de gemeente maar omdat het te duur word in de ogen van de regering word het weer afgeschaft. Is regeren niet voor uitzien in plaats van achteraf gepraat.
Kijk naar de afschaffing van wegenbelasting voor kleine auto's de een kan er wel van profiteren de ander niet. Dit de form van regeren hier. Eenmalig de tweeverdieners wet invoeren en hem vervolgens aanhouden want het levert veel op voor wie is deze regeling van toepassing jawel het gewone volk want die moeten wel met z'n tweeen blijven werken.
Kwartje van Kok zeg maar gerust het 25 euro centje van KOK. Wie was deze verrader van het volk ook alweer eerst voorzitter van het FNV.
De hoge heren profiteren van de oorlog in Libie
dus laten wij ons niet schuldig voelen want wij veranderen niets in deze zaak tenzij we met z'n alle in opstand komen tegen deze schijn democratie. Als men tegen mijn hoofd een waxine lichtje gooien gebeurd er niets.
Maarrr als de koets van de koningin wordt beschadigd dan zijn de druiven zuur geweldig zo'n namaak democratie. Wie draaien er noor de kosten op die worden gemaakt voor deze aanslag de gewone burger. De man in kwestie krijgt een jaar cel plus hoeveel jaar tbs wat kost dit eigenlijk. En dan maar zeggen die koningin kost niks walgelijk de boot even in onderhoud bij de marine niemand wat zeggen zakdoekje leggen. Wat moeten we met deze boodschap de helft of drie kwart begrijpt niks van wat er in de wereld gebeurd. Twee weken op water en brood staken en niet werken en je moet eens kijken wat er gaande is.
Misschien worden de hoge heren dan wakker en vallen hun oogkleppen van hun ogen rn zien ze de waarheid en die is keihard.
Negeren die hoge heren in plaats van eren.
Maar wat doe je als de rest nog slaapt, zelf ook maar gaan slapen anders erger je je maar dood aan al deze zaken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen