yemen najranDe bestuurders van de provincie Najran in Saoedi Arabië hebben aangekondigd zich af te scheiden van het land omdat ze het niet eens zijn met de oorlog tegen hun buren in Jemen. De houthi’s, die nu al maanden onder vuur liggen va het Saoedische leger omdat de Houthi’s een effectieve strijd leveren tegen o.a. SA gefinancierde Islamitische Staat en andere terroristische organisaties die het Midden Oosten in een voortdurende staat van oorlog dienen te houden ten behoeve van de elite en hun oorlogsindustrie, blijken met aftandse wapens betere krijgers te zijn dan de soldaten van SA die voorzien zijn van de meest geavanceerde wapens en apparatuur. De Houthi’s hebben geen vliegtuigen maar brengen het gevecht, zoals eerder gemeld door Bovendien, naar Saoedi Arabië zelf. In veel grensgebieden betekent dit dat voedselvoorraden niet meer aankomen bij de burgers die het geweld ontvlucht zijn.

De politieke bestuurders van de provincie Najran kregen vorige week nog een flinke bonus aangeboden door de Saoedische familie van maar liefst 250 duizend euro per bestuurder. Zij weigerden dit bloedgeld en hebben nu aangekondigd NIET voor de familie Saoed te zullen vechten, sterker nog, ze hebben aangegeven de Houthi’s actief te zullen gaan helpen omdat ze het niet eens zijn met de dictaten van uit Riyahd ( Hoofdstad van SA ).

Als dit overslaat naar andere provincies van Saoedi Arabië zal de Saoed familie er een groot probleem bij krijgen en zal het onderhouden van de door deze bloeddorstige familie gesteunde Islamitische Staat en andere terroristische organisaties in dienst van het grote geld en de elite wereldwijd, steeds moeilijker worden. Als dit daadwerkelijk het resultaat is dan weten wij allemaal hoe dat werkt. Terroristen doden omdat ze er voor betaald krijgen, zodra de betalingen stagneren, valt de enige bindende factor weg, waarmee ook de organisatie weg zal vallen en kunnen wij het hoofdstuk Islamitische Staat wellicht spoedig sluiten.

Veel mensen roepen dat er echt iets gaande is op deze planeet, iets wat een permanente verandering van bestuur en het leven op zich zal veroorzaken. Ik meen deze veranderingen te constateren in o.a. dit verzet van binnenuit in SA maar ook in Oekraïne waar miljoenen mannen gevlucht zijn naar omringende landen om militaire dienstplicht er daarmee vechten tegen eigen burgers te voorkomen. Het lijkt er steeds meer op dat de structuren die er waren niet meer op peil gehouden kunnen worden door onverwachte wendingen door gewone mensen zoals de bestuurders en bewoners van de provincie Najran en zoals gemeld ook in Oekraïne.

Natuurlijk meldt ons nieuws dit soort zaken niet want hoe leg je aan burgers uit, die al maanden te horen krijgen dat de Houthi's terroristen zijn, dat inwoners van Saoedi Arabie de Houthi's gaan helpen? Dat is niet uit te leggen behalve als je de informatie kent die door onze nieuwskanalen niet voor niets achterwege gehouden worden.

Toetsbron: Farsnews

Reacties   

# Caesar Lion Cachet 21-06-2015 07:24
LS...
Niemand wil vreemde insluipers in zijn achtertuin. Geen Amerikanen, geen Russen en geen bootvluchtelingen. De mensen willen ook geen derde wereldoorlog maar als de monsters van Amerika er een begint, zijn we allemaal de l#l.
Het ziet er alleen naar uit dat de Amerikanen dubbel de l#l zullen zijn, zelfs zonder het gebruik van atoombommen. De Russen schijnen of blijken te beschikken over een elektro-puls wapen dat alles maar dan ook alles plat legt dat met elektronica te maken heeft. Zie je het voor je: Obongo Bama maar drukken op die rode knop en er gebeurt niets, nada, noppes . Ondertussen komt de rest van de wereld het land bezetten met getrokken zwaard pijl en boog en hakbijlen.. Voorwaar, geen prettig beeld, maar toch !.

PS.
Gedurende de Krim crisis moest de lam gelegde Amerikaanse vloot ook met de staart tussen de benen afnokken omdat plotseling niets meer werkte. Voorproefje ???
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Caesar Lion Cachet 19-06-2015 06:19
LS...
Zoals ik immer graag betoog: De mensen zullen winnen van de monsters.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# bartje 16-06-2015 10:37
Ik zie dit soort opstanden op dit moment over de hele wereld ontstaan.
Dat is het gevolg van de VS die langzaam aan een aangeschoten stuk wild is.
De VS is zijn macht over de wereld aan het verliezen met als gevolg dat al zijn gedwongen bondgenoten hun kans schoon zien om er vanaf te komen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 15-06-2015 19:21
Heel mooi en heel begrijpelijk, het gaat nog steeds op, een goede buur is beter als een hele goede vriernd, trouwens die semie semietische omhoog gevallen geiten hoeders, blijven niet zo lang meer bestaan, alles wat zich uitgeeft als crypto Jood, is gedoomd !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen