Jemen headerElke dag horen wij berichten over oorlogen in Syrië, Irak, Afghanistan en Oekraïne maar je hoort zelden iets over Jemen, behalve dan dat er weer eens een bombardement is geweest door Saoedi Arabië in samenwerking met de VS en de UK. Weinig mensen weten wat daar aan de hand is. De hoogste tijd dat ook die oorlog tegen de mensheid belicht wordt.

30 maart a.s. wordt Jemen precies twee jaar lang door Saoedi Arabië, de VS en de UK aangevallen. De redenatie achter de aanvallen van SA ( Saoedi Arabië ) en moordende partners is dat de gevluchte en ongewilde president van Jemen geholpen moet worden terug in het zadel te komen omdat deze de Saoedisch goed gezind was en zich hield aan lugubere afspraken die hij gemaakt heeft met de Saoedisch over de enorme olie en gasreserves die Jemen rijk is.

Jemen

Rijkdommen onder de grond in Jemen

Jemen bevat in tegenstelling tot wat veel mensen denken enorme reserves olie en gas. Daarnaast is het land rijk aan zoetwater en heeft het een geopolitieke gunstige ligging als de tweede doorvoerplek van olie naar het Westen mocht de straat van Hormuz ooit gesloten worden. Plaatsnamen om te onthouden in deze zijn, Bab-El-Mandeb, Hadramawt. Prognoses m.b.t. olie en gas voorraden beweren dat Jemen meer olie bevat dan alle omliggende landen samen. Dat maakt Jemen interessant voor o.a. SA, omdat deze hun olievoorraden zienderogen zien slinken en straks geen olie meer hebben en natuurlijk de geijkte aasgieren zoals de VS en de UK die overal ter wereld waar olievoorraden zijn met hun legers deelnemen aan gefingeerde volksopstanden en massaslachtingen. Een eventueel aan te leggen oliepijpleiding zou de gangbare omweg van olie omzeilen, SA wil deze pijpleiding aanleggen in Jemen en het transport en de macht in eigen hand houden. De Jemenieten willen de olie voor zichzelf en voor hun land exploiteren, om van Jemen een welvarend land te maken maar de VS, de UK, lees de elite heeft andere plannen.

Saleh en Hadi

Volgens de wikipedia is Jemen verwikkeld in een burgeroorlog, goh, hoe bekend klinkt ons dit in de oren. Deze keer krijgt het volk geen steun van de VS en trawanten want de Houthi’s, de partij die zich niet wil onderwerpen aan het salafisme ( wahabisme ) de Saoedische extreme Islam leer, gooien roet in het eten van de aasgieren die uit zijn op de rijkdommen van Jemen. Net als andere Arabische landen werd Jemen door een zogenaamde Arabische lente gevoerd door westerse machtsgroepen. Dit werd en wordt door de collaborerende media nog steeds als burgeroorlog aangeduid. Saleh, de meervoudig gekozen president van Jemen werd vervangen door een westers gelieerde stroman met de naam Hadi. Hadi als stroman kreeg alle steun van SA en handlangers om de bevolking die tegen hem was te onderdrukken. Dit kwam echt goed op gang in 2015 toen SA in samenwerking met de VS en de UK systematisch burgerdoelen begonnen te bestoken om het verzet te breken. Nu zijn wij twee jaar en tienduizenden slachtoffers verder en nog steeds blijven de bombardementen doorgaan terwijl de hele wereld toe kijkt. Scholen, openbare gebouwen, water en stroomvoorzieningen, noem het maar op, alles wat de burgers nodig hebben wordt kapot gegooid en menig Jemeniet wordt meegesleept in dit ongebreidelde geweld. De wereld ziet het maar doet niets!

Mooi Jemen voor de interventie-oorlog

mooi Jemen

Mooi Yemen 1

Mooi Yemen 2

Mooi Yemen 3

Mooi Jemen na het bezoek van de elite!

Mooi Jemen destructie

Mooi Jemen destructie 1

Mooi Jemen destructie 2

Verzoek aan Rusland

Op zich is het al erg zat dat massamoorden gepleegd worden over olie en/of gasvelden maar dat de media duidelijk met twee maten meten wordt uit dit verhaal overduidelijk. Daar waar de westerse wereld in bijvoorbeeld Oekraïne zogenaamd de kant van de burgers koos, kiest het westen in Jemen niet voor de wil van de burgers maar voor het grote geld. Als ze Jemen op de knietjes krijgen, een vazal op de troon kunnen zetten, is de olievoorraad van Jemen verzekerd voor westerse corporaties, lees de elite. Na twee jaar vechten tegen een ogenschijnlijk veel sterkere tegenstander zijn de Jemenieten het zat. Als verzetsstrijders zullen zij de strijd nooit opgeven, net zo min dat onze verzetsstrijders dit deden in WO2. Toch hebben de Houthi’s nog een troef achter de hand. Recentelijk hebben ze zich gewend tot president Putin van Rusland. Ze zien wat Rusland voor Syrië betekent en weten dat de Russen ook rust in hun land kunnen brengen. Dit heeft de afgelopen weken geresulteerd in een verzoek van de Houthi’s aan Putin om ze te komen helpen de orde te herstellen en hun vijanden af te schermen. Of Putin gehoor geeft aan deze oproep is nog maar zeer de vraag. Syrië is nog niet helemaal bevrijd van de terroristen die door het westen betaald en gesteund worden en ook andere partners van Rusland zoals Iran en Hezbollah willen graag een toontje meeblazen. Een verdere verwikkeling van Rusland in het Midden Oosten is momenteel in mijn ogen onverstandig. Maar Putin zou Putin niet zijn als hij later dit jaar weer eens een geweldige zet doet waarvan strategen wereldwijd watertanden. Als er een weg is om de Houthi’s te helpen dan zal Putin deze vinden. Naast weer een toekomstig sterke partner erbij te krijgen is het ook niet onhandig om een toekomstig grote olieproducent als vriend te hebben.

Diefstal door Saoedi Arabië van olie Jemen

Grove schattingen berekenen dat SA nu al zo’n 63% van de olie uit Jemen steelt en verhandelt. In samenwerking met het Franse Total wordt olie uit de aanliggende provincies gestolen en verkocht over de hele wereld. Met het geld wat SA hiermee verdient kunnen zij o.a. steeds weer nieuwe en betere wapens kopen van Engeland en de VS. Hadi heeft een afspraak ondertekend waarin hij bevestigt dat Jemen zelf niet aan de olie zal komen. Als Jemen zelf de olie zou oppompen en verkopen kunnen zij binnen enkele jaren het rijkste land ter wereld worden.

Ook in deze oorlog zijn het weer de belangen van de elite en hun corporaties die laten zien dat ze schijt hebben aan 10, 100, 1000, zelfs 100.000 burgerslachtoffers, zolang zij maar hun zin krijgen en de grondstoffen krijgen die ze willen.

De wereld staat in brand maar niet omdat mensen elkaar naar het leven staan. De wereld staat in brand omdat de elite en hun corporaties datgene wat zij willen hebben, gaan halen, waar dan ook ter wereld. En als de elite haar troepen inzet, dan weet je dat burgers niet meer tellen. Blijkbaar vinden westerse mensen dit de normaalste zaak van de wereld. Het zijn ten slotte maar wat idiote Arabieren aldaar nietwaar? Wat interesseert ons dat nu dat die mensen afgeslacht worden. Als wij straks maar op vakantie kunnen en onze heilige koe zo goedkoop mogelijk kunnen aftanken!

Je zou haast denken dat die lui in Jemen geen mensen zijn.

Zie ook: https://sputniknews.com/politics/201604061037584835-saudi-arabia-yemen-gas-oil/

            http://yournewswire.com/genocide-yemen-oil/

Reacties   

# petra 11-03-2017 08:50
Brakes Program Has Been Assassinating Drivers for a Long Time
thecommonsenseshow.com/.../...
killed by a mini-missile strike that came from a drone.

Assassination by car accidents
list whale.to/b/assassination_car.html

EU 'spent £320 million on surveillance drone development'
MPs furious as report reveals "out of control" EU is developing surveillance drones without "any kind of democratic accountability"
telegraph.co.uk/.../...

"What more proof do people need that the EU is now beyond any kind of democratic accountability? This is a bureaucracy that is out of control, and spending taxpayers' money on the industries under whose influence they operate, with no democratic oversight," he said.

(US government reportedly ordering drone strikes based on cell phone location
foxnews.com/.../...)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-03-2017 08:53
The Netherlands already has smaller drones and the defence ministry said in 2011 it planned to buy larger ones. In the Netherlands itself they have been used for some time to spot marijuana plantations.
The drones can also carry weapons but the Netherlands does not need that capacity at present, a ministry spokesman told Nos television later. ‘That is not the intention but it can change in the future,’ the broadcaster quoted the spokesman as saying.
defense-update.com/20150208_dutch_reapers.html

Dutch to Buy Four Reaper UAVs for €250M
The Netherlands already has access to smaller unmanned systems, such as the Raven and Scan Eagle. In 2011 Defense announced that it also wanted to buy a Medium Altitude Long Endurance (MALE) Unmanned Aerial Vehicle (UAV).
defense-unmanned.com/.../...

On the military side, the Ministry of Defense is scheduled to purchase drones and equipment valued at $30 million in 2016.
www.export.gov/.../


De dag van, … GGZ zelfmoorden, pensioen diefstal, censuur, verwarde mensen, ondervoeding, ziektekosten en …
www.gedachtenvoer.nl/page/de-dag-van-0103.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-03-2017 09:45
OK, maar dan gaat er in ieder geval geen extra geld naar Oekraïne, toch? “Oekraïne ontvangt de komende weken een nieuwe Europese lening van 600 miljoen euro.” En: “EU trekt extra geld uit voor humanitaire hulp aan Oekraïne.” In ieder geval is het inlegvel wel rechtsgeldig, dan, toch? “Raad van State zet vraagtekens bij inlegvel Oekraïne-referendum.”
langleveeuropa.nl/.../...

De leugens zijn zo transparant
U ziet, er wordt keihard tegen u gelogen. NOS houdt vol ‘Na Aanpassing’, terwijl er feitelijk niets is veranderd aldus de schrijver van het inlegvel, Mark Rutte, zelf. NOS beschrijft het zo: ‘de omstreden oplossing die het kabinet bedacht om de nee-stem serieus te nemen.’ Ja echt: de oplossing om de nee-stem serieus te nemen… Voelt u zich serieus genomen door de acties van Rutte? Natuurlijk niet. De uitslag van het referendum was toch volstrekt duidelijk? Nee is nee.

(Het NL partijkartel geeft hierbij uiteraard wel wat stemadvies. Welke personen en partijen stemde voor dit volksverraad? VVD, D66, PvdA en GroenLinks. Hoewel CDA absoluut vóór het Oekraine-verdrag is (wat de EU zegt, dat moet))
langleveeuropa.nl/.../...

VIDEO: “NOS Journaal is spreekbuis voor gevestigde belangen en elite”
worldunity.me/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-03-2017 09:55
Insider Confirms CIA Controls CNN
Our CNN insider had been out of touch with us for several days.  We were starting to wonder what was going on, but in our latest communication, our CNN insider did confirm our biggest fears. The CIA is indeed attempting, with all their might, to control the message to the masses!
They are embedded with all of the mainstream media – CNN, NBC, Huffington Post, New York Times, Washington Post, probably Fox, as well.
These are the exact words of our source, “It’s been really bad. We have CIA folks here all the time now.”
victuruslibertas.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 11-03-2017 10:24
'Whistle for it!' Nigel Farage fumes over £60bn bill UK is expected to pay to leave EU
express.co.uk/.../...

EU’s Juncker loses his mind in parliament
Jean-Claude Juncker snapped at EU MEPs whining about his landmark consultation on the future of the EU, barking out… “Sh*t, what do you want me to do?”
theduran.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-03-2017 20:38
WATER POWERED CAR – IT DOESN’T MATTER IF IT’S FROM YOUR TAP, BOTTLED OR LAKE
ARJUN WALIAJULY 28, 2013
collective-evolution.com/.../...
A Japanese company called Genepax unveiled their water powered car in 2008 in Osaka, Japan(1). It doesn’t matter if it’s tap, bottled, or lake water, any type of water can make this car run.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-03-2017 20:37
Deze overzichten geven een beeld van de financiën van de politieke partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.
De overzichten beslaan de periode 1 januari 2015 tot en met 22 februari 2017.
rijksoverheid.nl/.../...
rijksoverheid.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-03-2017 20:30
FREE Episode: New Season of Buzzsaw - Forbidden Knowledge for a New Age with Billy Carson
m.youtube.com/watch?v=fVa8ccQHWK0
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 08-03-2017 19:35
www.globalresearch.ca/.../5578469

Ongelooflijk! Goed dat twee Zweedse artsen dit bedrog blootstellen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-03-2017 21:54
Slim om te gaan vertalen.
Inleveren die oscar! Oppakken die handel. En, delen die link!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-03-2017 18:43
Here’s how the White Helmets got their Oscars…
geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-03-2017 19:02
Actually, and this is the real punchline, there is an entire Wikipedia page dedicated to US involvement in overthrowing foreign regimes. Here are just the examples since World War II 

List of foreign governments overthrown by the CIA is massive

United States involvement in regime change;
en.m.wikipedia.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-03-2017 19:04
List of foreign governments overthrown by the CIA is massive
Here are just the examples since World War II 
Overthrowing other people’s governments:
The Master List
williamblum.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-03-2017 19:08
en alle landen die eraan meedoen theresa may UK heeft onlangs toegegeven dat ze het doen en dat ze het eigenlijk niet meer willen (yeah right)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-03-2017 07:38
US Client States Steal 60 Percent of Yemen’s Oil While Seven Million Yemenis Starve to Death
The Saudis and French are illegally siphoning 63% of Yemen's oil as millions of Yemenis suffer from food shortages.
Yes, another U.S.-backed war for democracy and western values.

"Saudi Arabia has signed a secret agreement with the US to prevent Yemen from utilizing its oil reserves over the past 30 years," Hassan Ali al-Sanaeri told FNA.
en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13951203001190

It's an open secret that the U.S.-backed war against the people of Yemen is yet another resource war:
And as U.S. client states rob the country blind, seven million people continue to starve across Yemen, including more than 2 million children:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 22:26
The American consulate in Frankfurt functions as a covert base for CIA hacking operations across Europe, the Middle East and Africa, the whistleblowing site WikiLeaks said, revealing the latest batch of their documents.

According to the leaked documents, the US consulate, located on Giessener Strasse opposite the Frankfurt cemetery, is the home of the Center for Cyber Intelligence Europe, or CCIE, which carries out hacking operations across the continent as well as the Middle East and Africa.
rt.com/.../379771-wikileaks-frankfurt-hacking-cia
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-03-2017 21:01
Germany’s prosecutor is to thoroughly examine the Wikileaks documents alleging that the CIA used the US consulate in Frankfurt as a covert hacking base.
Germany's chief federal prosecutor has announced examination of U.S. hacking activities at the Frankfurt 'Consulate' and may prosecute.
rt.com/.../379897-germany-wikileaks-frankfurt-cia
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-03-2017 07:59
FANTASTIC SUMMARY
Reddit...
reddit.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 21:59
Do Not Use Google’s Messaging App Under Any Circumstances
humansarefree.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 20:13
CIA “SIGNATURE SCHOOL” IS CREATING TOTAL SURVEILLANCE SMART CITIES
activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-03-2017 19:36
dit verhaal gaat nog verder , hier kan men mooi zien hoe de elite over lijken gaat, de plannen voor cities of light in die regio lagen al heel lang klaar , ook Djibouty mag straks plaats maken dus ik verwacht ook daar "ruimingen"?

spiegel.de/.../...
thepanelonline.com/.../...
basementgeographer.com/.../
web.archive.org/.../...

www.youtube.com/watch?v=zqXUpCnJ47M
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 08-03-2017 21:59
Yemen and The Militarization of Strategic Waterways

nwoobserver.wordpress.com/.../...
Yemen as Laboratory: Why is the West So Silent About This Savage War?
www.globalresearch.ca/.../5478014
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 07-03-2017 19:38
@ nexus
dank dat de genocide in jemen eindelijk de aandacht krijgt
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 17:55
Vault 7: CIA Hacking Tools Revealed
wikileaks.org/ciav7p1/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 20:08
These techniques permit the CIA to bypass the encryption of WhatsApp, Signal, Telegram, Wiebo, Confide and Cloackman by hacking the “smart” phones that they run on and collecting audio and message traffic before encryption is applied.
CIA malware targets Windows, OSx, Linux, routers

The CIA also runs a very substantial effort to infect and control Microsoft Windows users with its malware. This includes multiple local and remote weaponized “zero days”, air gap jumping viruses such as “Hammer Drill” which infects software distributed on CD/DVDs, infectors for removable media such as USBs, systems to hide data in images or in covert disk areas ( “Brutal Kangaroo”) and to keep its malware infestations going.

Many of these infection efforts are pulled together by the CIA’s Automated Implant Branch (AIB), which has developed several attack systems for automated infestation and control of CIA malware, such as “Assassin” and “Medusa”.
zerohedge.com/.../...

Obama accused Russia of cyberattacks while his CIA turned all internet enabled consumer electronics in Russia into listening devices. Wow!

As of October 2014 the CIA was also looking at infecting the vehicle control systems used by modern cars and trucks. The purpose of such control is not specified, but it would permit the CIA to engage in nearly undetectable assassinations.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 20:09
Also cars, suggesting that the CIA may have a role in the death of Michael Hastings:

zerohedge.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 15:51
Smart Meters Can Overbill By Up To 582 Percent Higher Than Actual Consumption, Study Reveals
March 3, 2017, Science Daily reported about overcharges new electronic ‘energy meters’—aka “smart meters”—are capable of pulling off due to false readings, as per a report of what’s been happening in Dutch households in The Netherlands.
What are consumers to do if they suspect their AMI Smart Meters are overbilling?
The above advice apparently applies to Dutch consumers in The Netherlands.
activistpost.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 20:11
Smart Meters causing tidal wave of mysterious illnesses that strike people in their own homes www.naturalnews.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 14:53
2016
The use of Remotely Piloted Aircraft (RPAs), also known as Unmanned Aerial Vehicles (UAV) or drones, is also increasing in the Netherlands. On the civil side, innovative technology that offers protection against unmanned, mobile systems has good potential in the Netherlands.
On the military side, the Ministry of Defense is scheduled to purchase drones and equipment valued at $30 million in 2016.
www.export.gov/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 14:51
2014
Dutch Drones Now Authorized To Spy On Civilians
topsecretwriters.com/.../...


The Dutch parliament recently voted in favor of legislation that will allow drone surveillance on the public. Almost all political parties in the Netherlands voted in favour of deploying camera surveillance. The newly passed law was an amendment of the Municipal Act. According to the House of Representatives on the Dutch parliament website, the recent amendments to the Municipal Act were related to the “extension of mayor to the deployment of camera”.
(tweedekamer.nl/.../...)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 14:52
Justifiably predictable, the announcement that Dutch authorities have voted in favor of using drones to monitor citizens immediately sparked privacy concerns.

In 2013, the Netherlands’ Ministry of Defence bought the Scan Eagle. The Scan Eagle was built by Insitu, a subsidiary of Boeing. It is a small, long-endurance and low cost unmanned aerial vehicle (UAV).
The Scan Eagle is constantly being upgraded and improved and could easily be advanced with facial recognition technology.
topsecretwriters.com/.../...


The recent amendment essentially means that municipalities in the Netherlands will be able to use cameras, including drones, to watch residents. When the changes to the legislation come into force in the near future, the decision of what form of camera surveillance is used is up to the mayor of each city. These cameras could be fixed, vehicle-mounted or airborne.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 14:41
WikiLeaks publishes 'entire hacking capacity of the CIA
rt.com/.../379724-wikileaks-assange-cia-hacking

WikiLeaks has published what it claims is the largest ever batch of confidential documents on the CIA. More than 8,000 documents were released on Tuesday as part of ‘Vault 7’, a series of leaks on the agency.

In a statement WikiLeaks said ‘Year Zero’ revealed details of the CIA’s “global covert hacking program,” including “weaponized exploits” used against company products including “Apple's iPhone, Google's Android and Microsoft's Windows and even Samsung TVs, which are turned into covert microphones.”
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 14:36
The fact that the CIA has a center dedicated to “foreign subversion and instability” – as well as the CIA’s documented penchant for regime change –
( prospect.org/article/regime-change-legacy )
confirms that the decades-long effort to destabilize Syria parallels the agency’s efforts to destabilize other regimes throughout the world in order to replace them with governments they believe to be more sympathetic to U.S. interests. . . .
These destabilization efforts are often carried out with little, if any, regard to their impact on civilians who are often caught in the crossfire. As the 1986 report and the 2006 cable both note, the Assads brought periods of “unprecedented stability” to Syria.
The CIA and U.S. government have nevertheless chosen to pursue an agenda of destabilization. Nearly seven years later, the death toll in the West’s efforts to oust Assad is set to top half a million and has helped to create the largest refugee crisis since World War II.
Read the full declassified CIA report Syria: scenarios of dramatic political change. 
mintpressnews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# de sloper 07-03-2017 14:00
De Bildeberg-groep Sloper,
De Sloper,
Hier in Nederland.....giro 555...voorrrrr....Jemen..dus U mag geld overmaken naar wie daar in Jemen????
Bizar voor woorden...wat ..hier zijn gewoon geen woorden meer voor.
Mij is altijd verteld dat Hitler een schoft was...maar hoe moet ik mij nu uit drukken over de huidige mensje die dit allemaal veroorzaken?
Ergens ga ik verlangen naar een dikke vette wo3...sorry dat ik het moet zeggen...maar anders houdt dit wat de afgelopen 16 jaren en misschien nog langer..niet op!
Het volk ..en het maakt niet uit waar en in welk land..het gewone volk is de sjaak en ten dode opgeschreven.
Het is triest maar helaas waar..en WAAROM...WAAROM...WAAROM!!!!!
Ik dank U!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-03-2017 22:59
US Navy SEALS in Yemen shot everything that moved, including women & children’
rt.com/.../379503-saudi-airstrikes-yemen-us-seals

The Yemeni people are saying: 'Where are the other powers in the Security Council?

US to deploy more Delta Force & SEALs for Middle East covert ops – report
rt.com/.../379440-us-commandos-deployments-mideast
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-03-2017 14:59
America's For-Profit Secret Army
2002
nytimes.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen