Iran is NIET onze vijand, is het centrale thema van deze korte videopresentatie voor mensen die graag te weten willen komen wat ons allemaal wijs is gemaakt om oorlogen te kunnen voeren voor de elite die hier geld aan verdienen op meerdere manieren. Vrijwel alle aanleidingen voor de oorlogen van afgelopen honderd jaren blijken leugens, list en bedrog te zijn.

Je hoeft alleen maar te kijken hoe de oorlogen de laatste tientallen jaren gevochten worden, welke wapens men gebruikt en welke resultaten deze wapens direct hebben en indirect. Iedereen heeft kunnen zien hoe Israel fosforbommen inzette tegen de burgerbevolking van Gaza. De bombardementen die uitgvoerd werden in Irak, al tijdens de eerste golfoorlog, daarna Afghanistan, weer Irak en recentelijk Libie, werden allemaal gedaan met munitie die verarmd is ( klinkt vriendelijke he ) met uranium, een gruwelijk chemisch gevaarlijk afvalprodukt van de nucleaire industrie. Verarmd uranium klinkt onschuldig maar deze stof blijft miljarden jaren radio actief en supergiftig. In de landen waar met deze munitie gebombardeerd werd, zelfs op civiele doelen, komen steeds meer mismaakte kinderen ter wereld.

Bovendgenoemde landen liggen vol met deze troep en garanderen honderden generaties lang mismaakte nieuwgeborenen. Is dit wellicht de opzet? Twee vliegen in 1 klap? Wij zijn de radioactieve  niet te verwerken troep kwijt en tegelijkertijd helpt deze troep de door het Westen gestigmatiseerde Arabieren systematisch vanaf de wortel uit te roeien.

Mogen wij hier spreken van een doelmatige en systematisch opgestelde genocide tegen Arabische volkeren? In mijn ogen wel.

Wanneer je militairen vraagt naar verarmd uranium in munitie dan zullen deze waarschijnlijk de meest heldhaftige verhalen weten te vertellen over dit wonderwapen. Het uranium reageert met zuurstof en bij impact waarbij het zo warm wordt dat het gemakkelijk door het dikste pantser heen gaat en het sterkste beton. Zoals de meesten van jullie weten had zowel Afghanistan alsook Irak nauwelijks tanks en andere voertuigen waarvoor deze munitie gebruikt zou kunnen worden. Toch werd deze munitie vanaf de introductie in elke oorlog gebruikt door het Westen en dus niet met de reden waarvoor het bedacht zou zijn .

Zet de feiten uit de video eens op een rijtje, onderzoek de stellingen desnoods en tel daarbij op de informatie over verarmd uranium. Welke conclusie zou je dan kunnen trekken?

Onze ergste vijanden zijn niet Iran, niet China, niet Korea en ook niet Syrie, Venezuela, Afghanistan of welk land dan ook. Onze ergste vijanden zijn onze eigen leiders, onze multinationals en onze overheden en koningshuizen die dit allemaal toelaten en er zelf een dikke boterham aan verdienen!

Reacties   

# ancar 15-02-2012 07:20
:sad: Toch wel apart te zien, dat mensen die graag iets willen zien en anderen hier iets anders komen vertellen die er hebben gewoond en van dat land zijn en de ellende persoonlijke hebben ondergaan, dus het tegendeel beweren, dat men dan meteen boos en persoonlijk word en hen beschuldigd dat zij de opinie van het westen volgen?? Heel apart!

Iets wat mij al jaren ongelooflijk verbaasd, de arrogantie het beter te weten dan hen die het ondergaan hebben?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem 10-02-2012 11:42
Wat een stom filmpje, iedereen kan het maken. Filmmaker zegt alleen ze liegen over idereen, dat doet Iran ook. Heet propaganda, weet je wel?

Ik verwachte een beter filmpje, wat een rotzooi.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Aad 09-02-2012 15:50
nergens ter wereld zijn de gewone burgers slecht, hier en daar een kleine uitzondering, maar.....alle vormen van geloof, maar dan ook werkelijk alle vormen, zijn slecht. En niet alleen slecht, maar ook onderdrukkend en mensonwaardig. Het is een fabeltje dat er in Iran alleen maar goede mensen wonen, de elite daar is afschuwelijk gelovig en in staat om door hun idiote fanatische ideeen, de wereld in een atoomoorlog te storten. Echter, de baardapen in Jeruzalem hebben dezelfde fantasieen betreffende een ideale Zionistische wereld. Het verschil zit hem daarin, dat de Zionisten een handjevol zijn, die nog als achterlijk afgeschilderd worden, en de Fanatieke moslims een aantal van een paar HONDERD MILjOEN betreffen, die werkelijk uiterst serieus genomen worden. Ik hoop dat dit schrijven door jullie secsuur heen komt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter 08-02-2012 18:21
Met betrekking to Iran denk ik dat daar hetzelfdegebeurd als hier, alleen met een andere stroming. Beiden gefinancieerd vanuit dezelfde bron.
Ook daar zal, indien het scenario van de marionettenspelergevolgd wordt,maar een winnaar zijn.
Maar inderdaad, ook in Iran leven gewoon vaders en moeders met hun ouders en kinderen, die in een vooraf bepaald stramien opgevoed zijn maar het beste willen voor hun kinderen. Ook hun geest zal een keer vrijzijn van dogma's.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jakob 08-02-2012 14:53
Dat er in Iran doodnormale mensen wonen die een normaal en gelukkig leven willen lijkt mij wel duidelijk. De oorlogspropaganda die tot ons komt in de media is over het algemeen stuitend. Toch is Iran natuurlijk niet brandschoon. Het ayatollah-regime regeert hardvochtig over zijn onderdanen, krijst vernietiging van Israel en de joden, en zeker dissidenten zijn de klos. We kennen allemaal de beelden van executies in grote stadions. Wat een fijn leven onder de Sharia... Ook wil Ahmadinejad dolgraag de 12e Imam binnenhalen.

"The Coming is upon us".
www.youtube.com/watch?v=WwiadYT-N9k#!

Sta ik dus toch achter de oorlogshitserij uit het Westen? Nee. Want onschuldige mensen zullen zoals gewoonlijk geslachtofferd worden door de bloedlust van de Elite.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jeroen 08-02-2012 08:13
En u bent wel ter plekke geweest in Iran? Of komt u hier alleen maar het tegendeel beweren?

Het komt mij namelijk over dat u de propaganda van het Westen over Iran gelooft!

Een groots vooropgezet theaterstuk, die waarschijnlijk ofn het slechtste geval ook uw leven gaat kosten!
Terwijl Iran niemand tot last is!
Bent u wel goed op de hoogte van allerlei 'randzaken' die je niet terugvindt in de Main Stream Media?
Het is lastig zelfstandig nadenken en ik weet dat het papagaaien van hetgeen de msm presenteert makkelijker napraten is dan er zelf over na te denken. Of überhaupt er onderzoek naar te doen maar u lijkt helemaal zeker van uw zaak! Erg bijzonder.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Een Reiziger 08-02-2012 03:20
is toch jammer weer propaganda.
Commentaar van mensen die niet weten dat alles in Iran gecensureerd wordt. Er een religieuze politie bestaat. Mensen worden opgepakt omdat hun haar zichtbaar is.
en dit allemaal omdat er nog nooit zijn geweest.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 06-02-2012 14:34
Dat wachtkamergevoel heb ik ook. Tegelijkertijd weet ik dat ik niet moet zitten wachten op iets en gewoon de dingen moet doen die mijn waarheid vertegenwoordigen. Ik heb het dan over gezond eten, pos. denken, leuk werk doen, etc...
We zitten in de overgang en de waarheden zijn al langer naar buiten aan 't komen. Denk aan het kerkmisbruik en het mediaschandaal. De waarheid over 9/11 en een HOOP meer zal het daglicht gaan zien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Randy 06-02-2012 03:19
Het Westen heeft zoveel geld gepompt in de infrastructuur waarmee men de arme(re) landen bedreigt en omver werpt, dat het nu zelf bijna failliet is.

Wat vaak - te vaak - verzwegen wordt is dat men de aanvallen op de arme landen niet in de eerste plaats uitvoert voor olie, maar om de eigen vergrijzing - goedkoop - te financieren.

Maak de landen arm en biedt de jeugd daar een uitzichtloos leven. Vertel ze vervolgens dat ze in Europa/VS mogen komen werken en los op die manier de vergrijzing in het Westen op!

Bovendie, een braindrain van de arme en opkomende economien zorgt er wel voor dat die landen zich niet te snel ontwikkelen.

It's all economics!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 06-02-2012 00:17
Bedankt voor je reactie over de SP. Ik ga eens even dieper spitten dan ik tot nu toe deed.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 06-02-2012 00:15
Als we dan toch over Iran praten, laat ik je vertellen dat ik het aardig vaak eens ben met de Iraanse president, die vaker plannen van het westen heeft blootgelegd dan het westen lief is. En ja, dan ben je niet geliefd, dat klopt.

Amerikaanse diplomaten lopen weg als hij het heeft over 9/11.
Khadaffi had het over de "taliban" die zijn land binnen trok onder de rebellen.
Wat is waarheid? Infiltranten in de groepen van opstandelingen? Of is het de achterdocht die de VS parten speelt? Ik hoop oprecht gauw achter de waarheid te komen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# René........... 05-02-2012 21:12 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-02-2012 20:56
@Ra,

Vind jij dan, en blijkbaar heb jij alleenrecht op spreken over Iran en het lot van de 60 miljoen inwoners, omdat jij uit Iran bent, of jij het goed vindt dat het Westen weer een land plat gooit om vervolgens het kapotgeschoten land een nieuwe westerse bank te ,geven,, de opdrachten voor wederopbouw gaan natuurlijk naar westerse bouwbedrijven en het goud en andere kostbaarheden worden in beslag genomen. Is dat wat je wilt?

Als jij een echte Iranier bent gun je dat jouw landgenoten niet!

Het volk kan er niets aan doen, net zo min als wij.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 05-02-2012 15:53
@ra zou het dus in feite prachtig vinden om een atoombom op Iran te gooien is hij gelijk van het probleem af want dat is nou precies wat de illimunati van plan zijn.
Ik snap wel dat het erg ingewikkeld inelkaar steekt en dat zelfs jij op bepaalde gebieden gelijk hebt maar zou je het werkelijk op je geweten willen hebben om miljoenen mensen
daardoor te vernietigen die het zelf niet net het systeem eens zijn.
Het zelfde geldt ook voor Syrie en lybie want daaris het ook niet rustig geworden de mensen
doen iets fout ze maken elkaar af en zien niet in dat dit zinloos is.
Egypte idem dito kijk wat daar gebeurd.
De elite heeft het volgens jou goed gedaan in Irak en Afganistan geen dictator meer aanwezig
dus vrede toch of niet?
De elite is er niet bij gebaat dat het stabiel blijft hij creert chaos om de bodemschatten te bemachtigen en hoeveel doden daar bij vallen zal ze een worst wezen, dit is namelijk hun spel verdeel en heers.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# walther 05-02-2012 15:33
@ra: leg jij ons dan even uit waarom Iran wel
onze vijand is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# ivan 05-02-2012 15:22
Als ik op m'n gevoel afga komt mijn waarheid meer in de buurt van complottheroien.
We worden langzaam wakker uit een droom. We moeten niet vergeten te genieten van dit wakker worden ;-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# ra 05-02-2012 15:01
De iraanse leiders zijn ook echt geen lievertjes..! Geloof het maar en anders ga er wonen. Ik kom uit iran! Snap niet dat de meesten hier over iets praten waar ze totaal geen verstand van hebben en gewoon af gaan op een paar complot theorieen? ongelooflijk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# walther 05-02-2012 13:22
Vroeger stemde ik nog weleens op de SP maar nu al jaren niet meer.
Nadat ik gelezen had hoe Agnes Kant tegenover de alternatieve geneeskunde stond en Jan Marijnissen lid was van de ver. tegen kwakzalverij ben ik ook hiermee gestopt. En als je nu weer het standpunt van Harry van Bommel leest t.a.v. Libië, Syrië en Iran kun je ook met dat clubje niet meer meedoen.
De politiek heeft voor mij volledig afgedaan, hoort bij de oude wereld.

Ik denk dat we momenteel heel weinig kunnen doen, uitsluitend werken aan onszelf om een oprechter en liefdevoller mens te worden.
Om van ons hoofd naar ons hart te gaan.
Ik voel hetzelfde als wat Lilian zegt "alsof ik in de wachtkamer zit".
Proberen mensen te overtuigen van wat er zich werkelijk afspeelt lukt mij voor bijna geen enkele meter. Ik ervaar dan alleen maar agressie of een afsluiten terug. Met wat voor bewijs ik ook kom, het lukt niet.
De meeste mensen zijn zo gehypnotiseerd door de media dat ze vaak woedend reageren
op een afwijkende mening.

We snakken naar een oprechte wereld maar zullen nog even geduld moeten hebben,
waarschijnlijk door nog meer ellende heen moeten gaan alvorens het tij keert.
Het westen kan dit allemaal wel doen maar vergeten de universele wet van karma.
Dit keert terug. Ik ervaarde Libië vorig jaar als een soort test voor het Westen, Maar opnieuw faalde de westerse wereld, opnieuw werd de "Christus (waarheid)" gekruisigd.
Ik hoop toch dat het punt 21-12-12 een cruciaal keerpunt zal inhouden.
En de nieuwe mens zal beslist universeel kontakt hebben.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 05-02-2012 11:02
Kijk als iedereen nou aan de kant gaat zitten piepen Lilian komt er geen oplossing en zal die er ook nooit komen Nexus en dat zou jammer zijn toch.
De Galatische federatie zei ook dat we zelf ook ons licht moeten tonen en zolang we dat niet doen en geen eenheid creeren profiteerd de elite.
Die houdt namelijk van verdeel en heers dit gaat zo al eeuwen door.
Denk met je hart in plaats van je hersens je egootje dit moet opzij alvorens wij de grote stap naar voren kunnen maken.
Zolang Disclosure wordt tegen gehouden wat kan de Galatische Federatie dan doen.
Meer mensen zullen op de hoogte moeten worden gehouden van het geen dat speelt hier op Aarde.
Dan pas zullen mensen niet bang zijn voor nieuwe dingen zoals buitenaardsen.
Er zijn heel veel mensen namelijk die dit niet geloven snap je dat.
Zelf heb ik er wel eens een van dicht bij gezien en oranje en ook nog op de tweede kerstdag van 2010 toen ik mijn hond uitliet.
Ik heb er met verwondering naar gekeken het was jammer dat er niemand bij was behalve dan mijn hond dan kon ik dat delen met deze of gene.
Er zal een oplossing moeten komen om de elite te laten beseffen dat het tij is gekeerd tegen hen en dat het is afgelopen.
Zou je dan al slaapend het op je geweten willen hebben dat er vele miljoenen sterven In Iran omdat wij met zijn allen het maar aanvaarden dat de gevestigde orde verder kan met zijn plannen.
Dat zou ik persoonlijk jammer vinden en een gemiste kans Nexus.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# René 05-02-2012 00:47
Nee, de grootste vijand is de hersenloze massa die weigert om iedere vorm van verantwoording op zich te nemen...........niet de "leiders" noch de "touwtjestrekkers".........Jan Löl.........die is de schuldige!

Zonder Jan Löl zijn de touwtjestrekkers niet meer dan een zielig hoopje machtsverslaafden en zij zijn niet de OORZAAK.......maar het GEVOLG!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 05-02-2012 00:08
Nexus, bekijk deze link maar eens. Ik denk dat je dit óf al weet, óf mateloos gaat interesseren :-)

www.galactic-server.com/linkmap.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 05-02-2012 00:05
Iedereen hier weet dat ik geloof in buitenaards leven, feitelijk is dat bewezen door de talloze ex officials die zich aangesloten hebben en uitgesproken bij de Press club van Dr.Steven Greer, met de naam Disclosure Project ( Onthullingsproject ).

Dat er op enig nivau samengewerkt wordt lijkt mij ook plausibel maar of de Galactische Federatie daadwerkelijk bestaat zullen wij pas weten wanneer wij ze eens in levende lijve kunnen aanschouwen of spreken.

Ik houd dus wel rekening met het gegeven dat een GF kan bestaan maar ga er niet prat op.

Wat mij het meeste stoort in de berichtgeving van de meeste channelaars die beweren voor de GF te spreken is dat ze o.a. Obama steeds in bescherming nemen, oproepen vooral niets te doen en met name de zogenaamde hierarchie of verlichte meesters, die storen mij het meest.

Een ver(der) ontwikkelde beschaving zou volgens mij niet moeten spreken over meesters en hierarchien, dat suggereert rangen en standen.

@Anoniem,

Als je stemt maar je stem haalt niets uit, heeft het mijnsinziens ook geen zin om te stemmen.

In Nederland hebben steeds dezelfde partijen geregeerd, al dan niet samen, coalities dus.

De truuk zit hem in het coalitieverhaal.

Tijdens de coalitievorming leveren politieke partijen zogenaamd standpunten in waarmee ze de stemmen verworven hebben tijdens de campagne. Daar speelt het bedrog zich steeds af. Wanneer 1 partij alleen regeert, en dat komt zelden of nooit voor, wordt precies hetzelfde programma gevolgd als wanneer er een coalitie zou komen. Dat gaat al meer dan 30 jaar zo.

Dit resulteerde in een groei in koopkracht de laatste 30 jaren bij de elite van 60% tegenover 2% aan de onderkant van de samenleving. Cijfers zijn officieel terug te vinden op de website van de onrendabelen.

Dit kan alleen als er een systeem achter steekt. Bovendien zien wij dit ook in andere westerse landen.

Mijn mening is dus dat er middels politiek iets veranderd kan worden maar dan zal eerst het systeem van de politiek eerlijk moeten worden opdat verkiezingen ook echte verkiezingen zijn en elke partij een aandeel in de regering krijgt die gelijk is aan het aantal stemmers, dat is nu niet zo!

Bovendien zou een regering niet aan partijpolitiek moeten mogen doen, daar begint het namelijk al met belangen die de burgers niet dienen. Een regering moet een echte volksvertegenwoordiging zijn. Ze moeten dus de standpunten van het volk vertegenwoordigen en ook nastreven. Dat kan wanneer een regering net niet regeert maar enkel goed of afkeurt. De eerste en de tweede kamer mogen dan de wetten aandragen, de vertegenwoordiging beoordeelt deze.

Ook na het goedkeuren, kiezen, nieuwe wetten aannemen moet het volk altijd de gelegenheid hebben via referenda de nieuwe wetten alsnog af te keuren of zelfs een kabinet dat niet doet wat het moet doen, ontbinden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 04-02-2012 22:00
Ach, als het over politiek gaat, weten we eigenlijk nooit echt waar we voor of tegen stemmen. Niet alleen worden speerpunten ingewisseld, maar er zijn ook onderwerpen die helemaal niet besproken worden. Kijk naar Acta. Kijk naar onderwijs. Kijk naar de zorg. Hebben wij kunnen stemmen voor marktwerking in alle openbare voorzieningen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 04-02-2012 21:25
Wanneer je de berichten van de Galactische federatie een beetje volgt, kun je lezen dat er van buitenaf contact is met "bondgenoten" hier op aarde die er voor zorgen dat er geen rampen meer gebeuren, zoals atoomoorlogen. Hoewel ik het niet kan bevestigen of bewijzen, zegt mijn gevoel dat ik hier op mag vertrouwen. Dat helpt me ook in mijn gedachten een mooie nieuwe wereld neer te zetten. En zoals je weet, zijn gedachten krachten.

Ik voel me momenteel een beetje alsof ik in een wachtlokaal zit. Wachten op wat komen gaat; de grote disclosure. Wie gaat "de wereld" vertellen dat we wel mogen geloven dat er buitenaardsen onze planeet al eeuwenlang bezoeken. Sterker nog: dat we zelf hun afstammelingen zijn.

Wie gaat het roer omgooien en het economische systeem hervormen? Ik wacht op de eerste signalen. Als je nu dingen vertelt die "de massa" nog niet begrijpt, word je voor gek versleten. Jaja, de aarde is plat hoor....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 04-02-2012 21:17
Lilian zelf denk ik ook dat het zo gaat.
Kijk maar wat er anders gebeurt Kennedy
wilde niet luisteren.
Ook Obama wil niet luisteren en kreeg te horen van een rijke iluminaat dan hij hem niet meer zou financieren tijdens zijn volgende verkiezing als hij de oorlog met Iran niet aan zou gaan zo gaat dat.
Nexus Ik respecteer ieder zijn mening maar door er helemaal niets aan te doen zal er ook niks veranderen.
Dat is mijn persoonlijke mening.
Als het zo door zal gaan kunnen ze verder gaan
met hun ziekelijke plannen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 04-02-2012 21:13
Het masker van de democratie laat ons geloven dat we vrijheid van keuze hebben. Maar ook dat is in scene gezet. We weten enkel datgene wat "men" wil dat we weten. Kijk naar de enorme hoeveelheid onzin die dagelijks over ons uitgestort wordt, alsof er niks belangrijker is in de wereld dan te weten of Andre Kuipers kaas eet in het ISS. Ondertussen worden belangen zoals financiële markten achter gesloten deuren afgetikt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-02-2012 20:37
@Anoniem,

Dat is en mening maar niet mijn mening. Ons systeem voorziet niet in echte vrije verkiezingen. Ik heb met verschillende politieke partijen in opkomsts samengewerkt. Je wilt niet weten hoe dit door politiek en de rechsstaat wordt tegen gewerkt.

Wij leven niet in een democratie maar in een monarchistische dicatatuur met democratische trekjes.

@ Lilian,

On zowel de politiek als in het zakenleven weten enkele mensen wat er echt speelt, de rest hoeft dat niet te weten en handelen inderdaad ter goeder trouw. Meningen en opvattingen die tegen zouden kunnen werken worden al in een vroegtijdig stadium eruit gevist en zullen nooit in de politiek komen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Lilian 04-02-2012 20:22
Ik vraag me oprecht af, of iedere nieuw gekozen leider te horen krijgt welke belangen er werkelijk gediend moeten worden.

Hoe kun je willens en wetens meewerken aan dit massabedrog? Zou er niet een vorm van onwetendheid meespelen, zelfs bij de leiders? Of hebben ze een enorm acteertalent, want wie kan zich oprecht bezorgd tonen over slachtoffers, terwijl zij ze zelf de ellende in hebben gejaagd. Voorbeeld: George W. Bush kon heel slecht liegen. Je zag gewoon dat hij een spelletje meespeelde.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 04-02-2012 19:44
Nexus het kan waar zijn dat Lucy gelijk heeft maar als je je stem verloren laat gaan gebeurd er ook niets en gaan ze gewoon verder waarmee ze bezig zijn .
Als dat is wat je wilt zal er ook daadwerkelijk niks gebeuren en gaan ze met de zelfde voet verder.
Ik denk zelf dat dit niet getuigt van wakker worden in deze tijd maar het laten door sudderen van de dingen die nu gebeuren of niet soms?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-02-2012 17:32
Lucy heeft gelijk. Ik kreeg dat ook steeds te horen en heb het nagezocht. Wanneer je niet stemt, stem je gewoon niet en gaat de stem verloren. Ik stem de afgelopen 10 jaren niet meer omdat ik het systeem niet vertrouw.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# lucy 04-02-2012 16:21
Het is niet waar dat je stem wordt verdeeld wanneer je niet stemt. Kijk maar eens op kiesraad.nl
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 04-02-2012 15:58
Peter ik weet dat je gelijk hebt als je zegt dat het niet uitmaakt op wie je stemt.
Maar als je niet stemt komt die stem gewoon bij de grootste partij dus er is geen vrijheid meer wat dat betreft.
Als je werkelijk het verschil wilt maken dan zou dat alleen maar kunnen via een eigen partij die erop gericht is in het belang van het volk te staan in plaats van het pluche dat de meeste verkiezen na de verkiezing.
Als je daar zit moet je dus alleen doen wat het volk wil en niet luisteren naar wat de gevestigde orde wil .
Dat betekent dus alle partijen links laten laten liggen en met z'n allen het volk dus
ideeen ontwikkelen waardoor we onafhankelijker
worden van het gezag dat nu georganiseerd is door de elite dit moet dus helemaal worden doorbroken anders bereik je niets of komt er niets van te recht.
Je zult dus heel oprecht en eerlijk moeten zijn
en ik denk persoonlijk ook dat je heel wat over je heen krijgt.
Want van alle kanten zou je kunnen worden aangevallen zowel door de gevestigde orde als wel door de bevolking.
Dat komt omdat de bevolking al zo vele keer
in het ootje is genomen dat het geloof zoek is geraakt.
Dus het is te doen maar het vereist een hoop inspanning van de mensen die zich daarvoor willen openstellen.
Snap je wat ik bedoel?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Peter 04-02-2012 14:35
Onze ergste vijand zijn niet de wereldleiders, maar de leiders van de wereledleiders. De mannen met het echte geld. Niet de marionetten maar de marionettenspelers. Verwerpelijk is wel dat onze leiders willens enn wetens deze ellende veroorzaken, alleen maar voor hun eigen gewin en niet kijken naar ons of andere betrokkenen.
Inderdaad worden steeds meer mensen wakker, maar nog steeds teweinig. Ik voor mij ga niet wachten dat derden het werk doen wat de mens zelf moet verrichten. Deze verantwoording ligt bij ons.
Ik heb besloten niet meer te gaan kiezen. Ik wil niet steeds hetzelfde kadootje alleen met een andere kleur verpakking.
Ik hoop dat, indien genoeg mensen dit ook doen, dit een verschil kan maken.
Verder zullen anderen onder ons toch ook uitvoerbare ideeen hebben die makkelijk te realiseren zijn.
Als we samen veranderen wordt er in ieder geval een begin gemaakt en blijft het niet alleen bij praten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jeroen 04-02-2012 04:57
Het tekent zich heel duidelijk af.
Dezelfde leugens...
Gelukkig wordt de mensheid wakker, helaas niet snel genoeg, maar dat het e.e.a. aan het veranderen is begint zich behoorlijk goed af te tekenen.
Ten goede en ten slechte maar er zit bewging in!
Ene,... hoe meer mensen hun 'levens' kwijtraken en aan banden gelegd zien worden, des te meer opstand er zal ontstaan daartegen...

De staat van de collectieve geest is aan het veranderen...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen