alone in iranWat dacht ik toen ik dit besluit nam om alleen als vrouw, rennend Iran te doorkruisen. Hoeveel mensen mij niet aangesproken hebben of ik levensmoe was. Veel te gevaarlijk, onverantwoord, kortom een onbezonnen daad volgens de meeste mensen die mij spraken.

Aansluitend op een ander artikel, geschreven door Elias, dat verhaalt over Palestina en de onmetelijke gastvrijheid die de Palestijnen laten zien, een kort artikeltje met video van een vrouw die op een dag het besluit nam Iran al rennend te doorkruisen. Met een trillende stem en zichtbare angst en tranen in haar ogen, begint ze aan deze door iedereen als hachelijk avontuur beschreven tocht door Iran.

Zoals de bevindingen van Elias en zijn bezoeken aan Palestina een heel andere indruk geven van de Palestijnen, zo bemerkt ook deze Scandinavische dame dat de werkelijkheid van de media en de werkelijkheid van het echte leven, mijlenver uit elkaar liggen. Wat begon met tranen van angst eindigde met tranen van geluk!

Wij zijn allen één en onlosmakelijk verbonden met deze planeet. Een planeet vol leven, een levende planeet. De volgende animatie laat mooi zien dat onze geweldige Aarde, die momenteel verkracht wordt door multinationals en banken, een levend organisme is. Geniet van het leven en neem niets als vanzelfsprekend aan want niets is wat het lijkt!

Reacties   

# J. Hofmans 19-06-2016 14:35
Wow ik kreeg echt tranen in mijn ogen. Ik heb bijna hetzelfde ervaren (ook in Iran), maar dan met wielrennen. En nu ga ik (na 7 jaar) daarheen verhuizen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2016 09:35
Een tip van de Amerikaanse geheime dienst CIA zorgde ervoor dat Nelson Mandela in 1962 door het Zuid-Afrikaanse regime werd opgepakt en voor 27 jaar in de cel belandde. 

Dat heeft de voormalige consul van de VS in het Zuid-Afrikaanse Durban en CIA-medewerker Donald Rickard gezegd tegen regisseur John Irvin.
nu.nl/.../mandela-belandde-cia-in-gevangenis.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2016 09:37
CIA played key role in Nelson Mandela's 1962 arrest: Report
In a statement on Sunday, South Africa’s ruling ANC party called the revelation a serious indictment. “We always knew there was always collaboration between some Western countries and the apartheid regime.”
ANC spokesman Zizi Kodwa added that the CIA was still interfering in South African politics.
“We have recently observed that there are efforts to undermine the democratically elected ANC government,” he alleged. “They never stopped operating here.”
Kodwa told BBC Africa that report “confirms what we have always known, that they are working against [us], even today. It's not thumb sucked, it's not a conspiracy [theory]."

www.presstv.ir/.../CIA-Nelson-Mandela-1962-arrest
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-05-2016 09:47
Weaponizing the Term “Conspiracy Theory”: Disinformation Agents and the CIA

Definitions to Help Understand Disinformation Agendas

How Disinformation Agents Spread Their Webs of Deception

Conspiracy theory’ is a term that strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics
www.globalresearch.ca/.../5524552
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# DELO 11-05-2016 19:20
Van een ontroerende schoonheid, bedankt !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen