finding voicesDinsdagavond 18 februari hebben wij Steve Brown te gast. Ja, je leest het goed, de luis in de pels van o.a. Peter R de Vries. Steve Brown is misschien wel de bekendste “crimineel “ van Nederland. Hij heeft openlijk toegegeven in de jaren zeventig, tachtig en begin jaren negentig in de hashhandel actief te zijn geweest, maar heeft de criminaliteit naar eigen zeggen in 1992 de rug toegekeerd.

Brown kwam als 2-jarig kind naar Nederland en woonde in de Amsterdamse buurt De Pijp. Op zijn 16e was hij daar schoorsteenveger. Brown volgde op het Amsterdamse Montessorilyceum twee jaar de HBS en haalde daarna het HBO diploma sociaal werk. In 1982 haalde hij het diploma van het Instituut Voortgezette Agogische Beroepsopleiding te Amsterdam. Hij behaalde in 2000 zijn propedeuse Nederlands Recht.

Brown was in 1979 op 25-jarige leeftijd de oprichter van de coffeeshopketen 'The Happy Family'.

Steve kwam later nog diverse keren in de media waarbij het optreden in een programma van Peter R de Vries in het oog sprong. Wat precies waar is van de verhalen rondom Steve Brown weet ik niet omdat de TV nu eenmaal de werkelijkheid niet weerspiegeld zoals de meesten van jullie wel weten. Mochten mensen dus bepaalde zaken willen weten van Steve dan is het mogelijk via de chat vragen te plaatsen die wij dan zullen stellen aan Steve.

Steve Brown heeft een eigen weblog alwaar hij de escapades van onze elitaire kringen en TV sterren bespreekt met een visie die misschien onwerkelijk lijkt, maar of die visie onwerkelijk IS zal blijken uit het interview.

Slagzin van Steve Brown;

I have seen another World. Sometimes I think it was just my Imagination.

interview Steve Brown:

 

 

Reacties   

# wendy 21-02-2014 14:16
@Willem ik vrees dat je gelijk hebt en dat er weinig zal veranderen. En de mensen die het interview nog gaan horen ( hi, :-) ooit) zijn waarschijnlijk de mensen die het allemaal ook al weten. Nou ja we wachten het maar af. Bedankt voor het antwoorden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 21-02-2014 12:33
Inderdaad Wendy, ik wacht er zelf ook op maar ik denk dat er hier en daar schoolvakanties zijn, carnaval misschien ook en natuurlijk die saaie achterhaalde geldverslindende olympische spelen waardoor velen aan de buis gekluisterd zitten. Het blijft mensenwerk en men laat zich op alle fronten nog steeds in de luren leggen door overheden zo je ziet. Het is overal een stuk stiller sinds die olympics begonnen, het is jammer maar er zal nooit iets veranderen hoe mooi het je ook allemaal wordt voorgespiegeld.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# wendy 21-02-2014 11:11
@Willem ik ben al vanaf woensdag steeds aan het kijken of ik het intervieuw kan vinden wat ook aangekondigd werd van tevoren, maar nee dus. En ik vind het zo jammer omdat Steve Brown de dingen toch altijd met de nodige humor kan brengen over de maatschappij. En ach ja humor heb je wel nodig in zo een corrupte en materialistische samenleving waar we in vertoeven.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 21-02-2014 10:27
Tja Wendy, dat komt waarschijnlijk door de truc van overheden waar iedereen in schijnt te trappen, de olympics. Geeft het volk brood en spelen, dan houden ze hun mond verder wel. Zo zie je maar hoe dun dat laagje daadkracht is nietwaar.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# wendy 21-02-2014 09:07
Ik kan het interview niet vinden? En ik vraag mij af wanneer het zal worden geplaatst?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# emile 19-02-2014 18:00
Ik kan de link naar het interview niet vinden, stata deze er al wel op?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 18-02-2014 13:56
Tja Petra, iets is pas "crimineel" wanneer iemand die "macht" is toebedeeld dat beslist nietwaar. Hennep is door de eeuwen heen een prima basis geweest om touw te vervaardigen. Hennep is niet strafbaar als bezit maar slechts de knoppen van de vrouwelijke plant zo je ongetwijfeld weet. Alles is anders, niets is wat het lijkt. De meeste maatregelen zijn er slechts om de massa te beteugelen nietwaar, dat is altijd al zo geweest. Het is nu ietwat doorgeslagen maar ook dat is al vaak gebeurt kijk bijvoorbeeld naar het Romeinse rijk als 1 voorbeeld. Rare jongens wij mensen want wij mensen zijn onze eigen vijand, gebaseerd op een enkel idee moorden we onszelf met het grootste gemak uit en maken we elkaars leven ondraaglijk. Dat gegeven wordt weer breed uitgemeten in de verschillende media-verspreiders en dan klopt het. Dit was al zo voordat er überhaupt sprake was van de boekdruk"kunst", toen ging het van mond tot mond en hadden de meeste mensen ook geen tijd om zich daar druk om te maken, er is echt niets veranderd.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-02-2014 11:37
een steve brown
handelde in planten
veroordeelt.

de regering handelde in cocaïne ( ducht cocainefactory amsterdam)
deze geschiedenis is verdwenen
de miljarden opbrengsten van deze handel gingen
rechtstreeks naar de Nederlandse bank enz
het rode kruis leverde het voor soldaten in de oorlogen

Nederland verbouwt nog en exporteert dit
grote medicijn fabrikanten als bayern enz hebben het nodig
door het alleenrecht en de winsten betaal jij veel voor deze medicijnen.

de winsten gaan naar de regering en medicijngiganten.
het is bewezen effectief door wetenschappelijke studies
tegen kanker leukemie en hiv is de nieuwste ontdekking en lyme ook.

een plant kost niets,maar door het alleenrecht en regels
wordt jouw ziektekostenverzekering onbetaalbaar..
wie is hier nu een crimineel?
steve brown? de regering? bayern big pharma enz? of jij?

en bekijk die link eens van groeten uit.
hoe gemeentes met je geld om gokken enz.

The Weed That Can Change The World
www.rense.com/general49/could.htm
hightimes.com/.../rick-simpsons-hemp-oil-medicine
hempbasics.com/shop/hemp-information
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 18-02-2014 10:26
dus grote bedrijven als ..
Phillip Morris, the world’s biggest cigarette producer, announced today that they will join the marijuana legalization bandwagon and start producing marijuana cigarettes. Marketed under the brand “Marlboro M”, the cigarettes will be made available for sale through marijuana-licensed outlets in the state of Colorado, and the state of Washington when it becomes commercially legal there later this year.
abriluno.com/.../

en
deze oude auto gezien... van 1941. gemaakt van ....
To think that even one of the founders of a major car manufacturer was trying to give the world a vehicle that was safe, strong and clean for the environment, ijve his invention was so suppressed that it is somewhat disheartening.

If only our governments would put their petty greedy egos aside and choose a healthier and more sustainable resource. We have all the technology we need to create a new world right now.
www.spiritscienceandmetaphysics.com/.../

de huizen
www.belowthelion.co.za/.../
www.bringingithomemovie.com/hemp-houses
nugmag.com/hemp-houses/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 17-02-2014 18:56
iedereen zou deze geplaatste link moeten lezen van volksnieuws uit. en stuur m door!!
dit is toch onvoorstelbaar!!
dit kan toch niet!!!!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 17-02-2014 00:12
goed bezig 8)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Volksnieuws uit Amst 16-02-2014 18:50
Elite-Gangsters Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Posted on December 1, 2012 by Steve Brown
Billboard Elite- Gangsters

Het houdt niet op! Wordt dagelijks aangevuld. (laatst d.d. 09 januari 2014)
Het enige “Vrije Volks-Billboard” dat de Elite-Gangsters en Bankiers-Gangsters en Bestuurs-Gangsters en ‘Media & Justitie-Gangsters’ een gezicht geeft ten over staan van het Volk dat zij dagelijks beroven. De Elite-Gangsters die nooit een dag in de gevangenis doorbrengen voor hun ‘Mega-misdaden’ tegen het Volk, zolang Nederland in de greep is van hun politieke lakeien en hun ’justitie & pulp-media’.

Hoofdoorzaak asociaal en crimineel gedrag van de hierna vermelde egoïsten- criminelen.
Anti Sociale Persoonlijkheid Stoornis (ASPD) is de hoofd- verklaring/ duiding van het afwijkend asociaal, crimineel gedrag ( stelen zonder directe noodzaak van zwakkere en weerloze zonder enig risico voor sancties) voor de personen op het Elite-Gangster Billboard

Noot:
Het topje van de ijsberg.
Noot 2:Boekhouder Fraude gemeente en provincie

Zie hierna de ‘Ratten in pakken’: Klik op een foto en lees de schokkende verhalen er rustig op na.

Carel van GelderJan Pieter LokkerRob Metz

zie: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

stevenbrownsblog.wordpress.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 16-02-2014 11:50
Tja Petra, maar we zijn op de een of andere manier altijd beperkt in onze mogelijkheden. Je weet zelf ook meer dan je vertellen kunt en dat geld voor meer mensen. Alles moet een mantel der verdraagzaamheid bedekt worden, met stroop is meer mogelijk dan met azijn zo je weet. Zoals ik al eens eerder schreef, wanneer je het achterste van je tong laat zien wordt je een illustratie ter algemeen vermaak en mis je het doel dat je nastreeft. Alles moet subtiel en nooit belerend overkomen, woorden zijn sterker dan men over het algemeen aanneemt. De taalverloedering dewelke algemeen geaccepteerd lijkt beinvloed ook het denken in datzelfde algemeen. Vandaar dat regeringen (de individuen) van alle tijden les krijgen en kregen in het onbegrijpelijke nog onduidelijker verwoorden teneinde het hooggeëerd publiek een worst voor te kunnen houden. De bedoeling van hetgeen men schrijft wijkt enorm af van datgeen men zegt en dat komt door het interpreteren middels de situatie of toestand waarin men op dat bepaalde moment verkeert.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 16-02-2014 07:43
willem, ik denk dat jij veel meer dingen kunt vertellen dan dat je nu laat blijken..
en wilt camoufleren wat je echt bezig houdt.


dank voor je eerdere eerlijke antwoord
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 16-02-2014 07:40
Ik las onlangs een stukje aangaande Bot's, die zijn zo goed tegenwoordig, ze gebruiken je eigen woorden en formulering en komen er nog mee weg ook. Daar zou wel eens een artikejtje aan gewijd kunnen worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 16-02-2014 03:01
no hard feelings
vladi is nog onervaren in zijn strijd voor gerechtigheid.
soms laat ik mijn subjectiviteit de overhand nemen.
dat resulteert dan in een blokje om lopen 8)

ik ben ook niet van steen zei de klaagmuur.
vladi deelt de wereld 1 ding mee,
ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld sinds ik wakker ben en besef dat vladi een illusie leeft.
de waarheid boven alles :lol:

and NOW it's time to

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-02-2014 21:14
ik denk dat het anders overkomt dan je het waarschijnlijk bedoelt
en als je daar rekening mee houdt
kan het voor jezelf ook veel opleveren
je zou veel meer antwoorden krijgen die je zoekt
ook van vladi die veel kennis heeft.
we zouden een positieve discussie kunnen
voeren in eerlijkheid met respect voor elkaars zienswijze.
ik hoop dat je het begrijpt
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 15-02-2014 20:48
Ben helemaal niet boos Petra, daar heb ik de energie niet eens meer voor en al helemaal geen reden. Het is ook niet zo dat ik wil reageren zoals het overkomt schijnbaar maar ik heb hier toch niet met de minst intelligente mensen te maken denk ik zo die wel iets kunnen hebben. Alles heeft een keerzijde en door die in een discussie te brengen hoop ik (ook voor mezelf) verder te komen. Zoals ik al eens eerder schreef, wanneer iedereen met elkaar meegaat en er wordt niet gelezen wat er bedoeld wordt (bedoel ik jou en Vladi of wie dan ook absoluut niet mee, ik bedoel in het algemeen) zakt alles als een kaartenhuis in elkaar. De boel wat scherp houden kan toch nooit kwaad? Ik schrijf toch niet echt onzin voor zover ik me bewust ben en dat geldt voor jullie ook. Dus zodoende.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 15-02-2014 20:34
willem we kunnen toch wel gewoon hier een mening geven?
met respect voor een ieder?
kijk eens naar wat je meedeelt
eerst moeten we niet klagen en tevreden zijn want dat ben jij ook.
en als we dan willen gaan ben je boos omdat we verzet hadden moeten plegen.
en als iemand verzet pleegt ben je boos omdat je het goed hebt
en geen verzet wil ! en vind je dat we niet moeten klagen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-02-2014 22:24
vlad gaat wijselijk een blokje om lopen,frisse neus halen,
voordat ik dingen pen die op deze spirituelle en vreedzame site niet wenselijk zijn.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-02-2014 22:15
vladi wil met strijders ten onder gaan,niet met verraders
buiten nederland kan ook voor nederland gestreden worden

u heeft vroeger overleefd velen niet,waren dat hollanders?
vergelijking aantallen........zullen we maar niet doen.

Willem ik hoop dat na deze,zullen we het maar oorlog noemen,
het volk niet weer klakkeloos alles van de regering voor lief neemt,maar in plaats daarvan ervoor zorgt dat zich niet steeds weer hetzelfde voordoet.
of gaan we weer zorgvuldig( pff jeui we hebben stemrecht) stemmen op uw meerdere/baas/GOD

de elder hebben de wijsheid toch in pacht.....toch?
ff analyseren .........ja het gaat perfect met de mens en dier enz.
bedankt voor uw wijsheid elder.
bedankt voor uw leiderschap.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 21:50
Vladi schreef,

"Petra misschien is het tijd voor ons noeste awakeners om het kankergezwel nederland te verlaten"

Dan doe je hetzelfde als die waar tegen je ageert Vladi, het koningshuis was ook pleiten toen het lastig werd in Holland tijdens 40/45.
Zoals een bepaald soort knaagdier ook placht te doen tijdens het zinken van een schip, verzetsmensen bleven en stierven voor de goede zaak, now i rest my case.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 21:47
@vladi ik heb net geboekt. enkele reis.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-02-2014 20:42
vladi hoopt op oekrainestijl
gewoon hun werplek bezetten/vernietigen.

maar nee
wij hollanders hebben geen cultuur.
we zijn wel goed in slavernij en leven als een apaat,
gestudeerd en wel
beetje gay
beetje nsb

Petra misschien is het tijd voor ons noeste awakeners om het kankergezwel nederland te verlaten

ratio strijdkracht in nazinederland zie gem. petitie
0.5% :cry:

sommige vinden het fijn als hun ras op uitsterven staat
of een kind weggerukt word uit een familie omdat pedo camiel en joris en friso hun behoeften vervuld moeten hebben.
het volk zegt nou en tis niet de mijne :-?

U hollander verdient een regering als deze.
u zult uit den drekbak vreten
en dank tonen als nederig onderdaan aan uwen koning
willempie de rechtmatige

en u schreeuwt uw longen uit uw lijf
BEDANKT WIMPIE BEDANKT!!!!
VOOR AL UW KRACHT EN WIJSHEID
en met een schorre keel zult U het afval van den
elite verorberen.

geschreven door U

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 19:59
Altijd goed om te zien dat mensen het eens zijn, de planeet Utopia komt vast nog wel eens langs om jullie op te pikken :D
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 19:54
@vladi helemaal mee eens!!! dit is zo gigantisch...!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 18:57
Er is juist geen guillotine voor iemand die zn nek uitsteekt Petra daarom kan iedereen zijn of haar gang gaan met allerlei "onthullingen" die al sinds mensenheugenis plaatsvinden. Je denkt toch niet dat er ook maar iets nieuws is onder de zon of wel
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 18:20
ja we weten dat de guillotine er is. plezierig weekend!
willem!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 18:17
Ik hou wel van wat sarcasme Vladi, de vergelijking gaat wel degelijk op want 150 jaar geleden waren er "slechts" 1 miljard mensen op aarde, begrijp je? En nu wij het allemaal zo slecht hebben volgens de internet theologen zijn we met meer dan 7 miljard mensen en hebben we i.p.v. een levensverwachting van 30 jaar een gemiddelde levensverwachting van 75 jaar en wonen we in huizen met verwarming, stromend water en wanneer je niet werkt kan je daar toch gebruik van maken want geld (ook al is het dan geen vetpot) krijg je. Wat een rot westerse wereld waarin wij leven nietwaar. Dat dit allemaal een prijs heeft is logisch, Bilderberg afspraken over wie wat doet houdt ons goede leven al jaren in stand, tegenwoordig is klagen en zeuren de standaard, accepteren is erg moeilijk schijnbaar. Overal zit een luchtje aan maar die snuiven wij maar al te graag op. Als dat geen sarcasme is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-02-2014 17:55
en de grootte van internet vergelijken met een sprekersplateautje in een park.

is een vergelijking van ...... .... ...... ... .......... .. .. ....
sorry voor vladi's sarcastische belediging.
(sarcasme...het meest onbegrepen taalgoed)

zo nu eerst een colaatje light.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 14-02-2014 17:46
@Petra,

mee eens.
er word continue gesproken over vroeger,
als vergelijkings materiaal.
waaaay out of line.

wat NU staat te gebeuren is WW1 en WW2 een kinderspiel,zoals de pruisen zo gladjes zeggen.

directed energy weapons ,darpa toys,geo-engineering,GENETIC-ENGINEERING,verschil in rijkdom/macht en nog een kilometer papier met onderdrukte kennis en technology.

we zijn al honderden is het niet duizenden jaren zo ziek als een ?hond? en staan onder TOTALE MINDCONTROL.

maaaaaaaar wat NU staat te gebeuren is eenmalig en blijft eenmalig 8)

1 van de honderdenden voorbeelden dat wij in een speciale tijd zijn beland in de tijdlijn van ons besef.

the four bloodmoons.

c u all on the otherside ;-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 16:48
Wanneer je op de hoogte bent van wat geschiedenis dan weet je dat op een kistje in een park staan het internet van vroeger was. In Engeland bestaat er nog steeds een speakerscorner. Niet alles is op de persoon gericht Petra, je nek uitsteken zonder dat er iemand met een guillotine achter je staat is makkelijk. Ik maakte een vergelijking that's all.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 16:42
History... The Origins of the U.S. Intelligence Community & Why It Spies on Americans

m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 16:39
Karen Hudes: Either We Take Back Our Gold, Our Legality, or We'll Have WWIII

m.youtube.com/.../

de belangrijkste vraag..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 16:32
als wij een mening horen van steve brown
gaan we ons misschien wel afvragen wie zijn de echte criminelen??
is de wereld zoals ie ons wordt voorgespiegeld of juist niet.

daar hoef ik niet voor in het park te gaan staan om dat te verkondigen
niemand hoeft meer beïnvloedt te worden, als we alle ! info hebben
is een ieder slim genoeg om zelf een mening te vormen.

maar het feit dat mensen hun nek uitsteken om de andere kant van de media
te laten zien, zodat we zelf die afweging kunnen maken verdient mijn respect.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 15:48
Nou in dat geval kunnen we de hele wereld wel bedanken omdat iedereen zijn/haar best doet om te overleven en wat gezelligheid te creëeren nietwaar. Jij neemt ook de moeite door het plaatsen van je reacties en daar wordt je ook niet voor bedankt. Het is een vreemde drive te doen wat we (in het algemeen) doen. Veel ontstaat uit onvrede inzake persoonlijke situaties nietwaar, zo oud als de mensheid.zo je ongetwijfeld weet. Dit ontaard wel eens in een ietwat vervormde kijk op zaken waar niemand invloed op kan uitoefenen, dus het internet is daarbij een goede uitlaatklep of ontsnappings-ventiel dat komt op hetzelfde neer. Je kan ook op een sinaasappelkistje gaan staan in een park en daar je ontevredenheid ten toon spreiden maar dat is met dit weer de laatste tijd ook weer zo wat.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 14-02-2014 15:20
ja is zo.laten we een ieder maar bedanken die zijn best doet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 14-02-2014 11:37
Tja Petra, maar veel websites kunnen alleen maar bestaan door donaties en dergelijke dus een goed radiostation vinden dat professioneel en stabiel werkt is niet zo eenvoudig. In het begin van het internet was het makkelijker dan nu. Dus alles bijelkaar valt het nog mee, het zou makkelijker kunnen maar dan moet je echt veel betalen helaas.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-02-2014 21:21
haha ja en het is 18 februari... toch ik kan die voices moeilijk vinden meestal..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 13-02-2014 20:48
#2 petra schrijft,
"ik vind finding voices radio niet gebruiksvriendelijk
onduidelijk en veel onvindbaar."

Daarom heet het ook "Finding Voices" Petra.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-02-2014 18:14
The extent of corruption in Europe is "breathtaking" and it costs the EU economy at least 120bn euros (£99bn) annually, the European Commission says.

Corruption across EU 'breathtaking' - EU Commission
www.bbc.co.uk/news/world-europe-26014387

--

EU 'spent £320 million on surveillance drone development'

MPs furious as report reveals "out of control" EU is developing surveillance drones without "any kind of democratic accountability"
telegraph.co.uk/.../...

---

EU set to grow more GM maize despite strong opposition
The EU is set to approve a new type of genetically modified maize for cultivation despite huge opposition.

Most EU governments objected to it in a vote, but the vote tally was still not enough to block it. Under EU rules, the Commission can now authorise it.
www.bbc.co.uk/news/world-europe-26133592
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-02-2014 18:06
The War on Mali. What you Should Know: An Eldorado of Uranium, Gold, Petroleum, Strategic Minerals …
www.globalresearch.ca/.../5319093

De vredesmacht van de Verenigde Naties in Mali, waar Nederland aan meedoet, is naar verwachting in juli op volle kracht.
nu.nl/.../...

GOUD EN HET GROTE MALI LEUGEN
Ondanks alle verhalen in de mainstream-media kan maar één conclusie worden getrokken waarom Frankrijk Mali binnentrok na vondst van Uranium, en vanwege Goud en potentie van diamantwinning… Ouderwets imperialisme

Men hoort het NOS-journaal en RTL-nieuws nooit zeggen: “Franse troepen hebben met steun van GB hun voormalige kolonie Mali ingenomen omdat zij met Nederland en Duitsland ernstig verlegen zitten om goud. Maar Mali heeft wat het zij hebben willen. Daarom gaat het ‘vrije Westen’ Mali bevrijden van haar goud, zoals het Libië heeft bevrijd van haar aardolie”.

Het bewijst wederom aan dat geld en kostbaarheden volgens het westerse kapitalistische socio-economisch model publieke welvaart vermindert waar het aan de macht is en zelfs vernietigt. Voor ons als burgers in Europa, en helemaal voor de allerarmste zoals in Afrika. Het vernietigt zelfs mensenlevens op grote schaal onder het mom van continu grote leugens en ernstige misleidingen.

En het toont aan waarom Mali voor Europa zo belangrijk is… Ouderwets imperialisme… en het westerse geldsysteem dat totaal ontspoorde door massale trans-Atlantische hebzucht en corruptie.

moneycrisis.wordpress.com/.../...

biljoenen zijn er te halen
Billions of dollars of capitalist investment is pouring into Africa in an unprecedented grab for resource wealth. Mining investments from Canada alone have risen from $6-billion in 2005 to $31.6-billion in 2011.

France’s Invasion of Mali: A Carefully Planned Military Intervention
www.globalresearch.ca/.../5325454

www.globalresearch.ca/.../5318820
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-02-2014 18:04
ik vind finding voices radio niet gebruiksvriendelijk
onduidelijk en veel onvindbaar.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 12-02-2014 12:35
Dat kan een goeie uitzending worden Nexus, als iemand (door persoonlijke zaken gedreven) misstanden aan de kaak stelt is hij het wel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen