NWO-yes-we-can-Nexus1Via de reguliere nieuwskanalen krijgen wij voornamelijk te horen hoe goed onze jongens het doen in Afghanistan en hoe coulant BP omgaat met de olieramp in de Golf van Mexico, maar liefst 20 miljard dollar heeft BP toegezegd om de vervuiling op te ruimen en laat daarmee zien welk een moreel bedrijf het is.

Aangezien onze onderzoeksjournalisten van de talloze kranten en zogenaamde nieuwskanalen in het land zelf geen onderzoek doen maar de boodschap van de fin.elite rechtstreeks doorsluizen aan de kijkers en lezers zonder deze boodschap op waarheid te controleren, is het niet meer dan wenselijk de andere kant van de medaille via deze weg te laten zien.

Na het zien van de video's kan ik mij heel goed voorstellen dat er redelijke twijfel ontstaat over onze mainstream- nieuwsbronnen en dat is precies waarom ik dit onbetaalde werk doe. Het nieuws dat via het internet de woonkamer bereikt, daar wordt voor gewaarschuwd de overheidsinstanties, dat kun je niet vertrouwen. OK, het nieuws via het internet is gigantisch divers en wordt gebracht vanuit verschillende ooghoeken, niet iedereen heeft dezelfde kijk op zaken en dat is net het mooie van het internet. Je kunt er zelf een keuze maken. Nieuws via mainstream, en toets het zelf maar, wordt gebracht via tal van kanalen maar is allemaal hetzelfde, een ander kleurtje hier en daar maar de kern is steeds gelijk, is dat niet vreemd? Je zou haast denken dat er afspraken over gemaakt worden nietwaar?

Congresslid Ron Paul over Afghanistan en alle andere landen waar de VS met haar leger vertegenwoordigd is.

 

Hoe gaat het met de oorlog in Afghanistan, waar vechten en sneuvelen onze jongens voor, waar sneuvelen duizenden burgers voor? Hoe zit het met het opleiden van het Afghaanse leger?

BP topmensen nog steeds op vrije voeten, vrouw die boos is op BP wegens vervuiling in gevangenis wegens uiten ongerief.

Waar is het 20 miljard schoonmaakfonds van BP?

Wil je weten waarom de reguliere kanalen de waarheid niet vertellen? Bekijk dan ook de volgende documentaire;

Het Grote Complot