unipolair vs multipolairHet schaakspel dat Nieuwe Wereld Orde heet is schaakmat gezet Rusland.Sinds 2011 hebben verschillende huurlingen gevochten in Syrië om de het westen zo gewilde wisseling van de macht te bewerkstelligen. Aanvankelijk een gewiekst plan van de elite om het te doen voorkomen alsof burgers uit eigen land tegen de staat vechten, dat schept al snel een band,

isis who is

Maar de Nieuwe Wereld Orde loopt behoorlijk achter op schema dus proberen de dames en heren van de NWO regelmatig de boel te forceren door berichtgevingen waarmee de aangevallen partij dermate in diskrediet gesteld zou moeten worden dat groter ingrijpen mogelijk gemaakt kan worden. Het bekendste voorbeeld m.b.t. Syrië zijn de berichten in onze mainstream media dat president Assad zijn eigen bevolking bestookt met chemische wapens. Een rechtszaak rond een stel journalisten die daar verslag van deden werd snel geseponeerd omdat getuigen de waarheid vertelden. Die waarheid was dat Turkije verantwoordelijk was voor die gifgasaanval.

Anno 2015 zijn er nog maar weinig mensen die de berichtgeving in onze kranten geloven. Het wordt gelezen en sommigen nemen dit zonder meer voor waar aan maar de groep ongelovigen groeit elke dag. Zij lezen die berichten ook maar maken tevens gebruik van het internet om de berichten te controleren op waarheid. Een mooie ontwikkeling en een pluim voor iedereen die via het internet, vaak zonder er ook maar iets aan te verdienen, hun vrije tijd opofferen om de wereld de andere kant van het verhaal te laten zien. Top!

Al vanaf het begin van het Syrië-conflict kloppen zaken niet die gesteld worden in onze media. Bovendien heeft dit vanaf dag één gevolgd en verslag van gedaan.

In de tussentijd had Rusland de handen vol aan andere zaken die vanuit diezelfde kliek financiële elite de wereld in geslingerd werden. Eerst viel er een vliegtuig van Malaysia Airways uit de lucht, dat gebeurde op een locatie waar niemand beschuldigd kon worden. Vervolgens wordt er wederom een vliegtuig van Malaysia Airways uit de lucht gehaald, nu boven Oekraïne. Dat kwam goed uit want daar konden de Russen de schuld van krijgen. Dat gebeurde vervolgens ook. De wereld was te klein. Er was geen enkele krant te vinden die niet op de voorkant een afbeelding van Putin had staan die dit natuurlijk gedaan moest hebben want hij had een conflict met Europa en de elite over Oekraïne. Vreemd genoeg horen wij daar vandaag helemaal niets meer over. De Amerikanen schreeuwden moord en brand en zouden met satellietbeelden aantonen dat het wel degelijk Rusland was dat het vliegtuig uit de lucht geschoten had, een plausibele redenatie ontbrak echter. Nu zijn wij meer dan een jaar verder maar nog steeds hebben wij geen beelden gezien van die zogenaamde bewijzen. Het is oorverdovend stil aan die kant. De beelden die Rusland daags na het incident vrij gaf werden door de media geridiculiseerd en bij de bevolking vandaan gehouden.

Eerder schreef ik al eens dat ik het vermoeden heb dat Putin en de zijnen het verhaal van a tot z kloppend hebben en dit zullen presenteren zodra het internationale onderzoek gepresenteerd wordt. Dat zou deze maand gaan gebeuren. Ik denk dit nog steeds en kan niet wachten op die kranten en nieuwszenders die straks allemaal met de billen bloot gaan waarmee voor eens en altijd duidelijk zal worden dat onze media niet onze media is maar een verlengstuk van de elite die deze wereld een andere draai willen geven, natuurlijk met winst en macht als enige uitgangspunten.

De handen enigszins vrij hebbende doordat Oekraïne met Poroshenko aan het roer en wat onbeholpen nazi’s zichzelf steeds dieper in de ellende aan het werken zijn, heeft Rusland besloten eens op zoek te gaan naar die vermaledijde Islamitische Staat strijders die bevriende natie Syrië nu wel heel erg het mes op de keel zetten. Netjes, zoals het hoort, werd eerst toestemming gevraagd van de Veiligheidsraad van de VN en natuurlijk werd er ook netjes gewacht op een vriendelijk verzoek van Syrië zelf om in te grijpen tegen de IS. Dit in tegenstelling tot de westerse landen die ook hier weer laten zien dat ze lak hebben aan de regelgeving van welk orgaan dan ook zodra die organen niet doen wat de westerse landen graag willen. De zogenaamde westerse coalitie, die dus ZONDER VN mandaat bombardementen uitvoeren in meerdere landen en tegen de wil van de leiding van die landen zijn bovendien de grondleggers van die VN.

Reden voor Putin om tijdens zijn toespraak bij de VN ( 70 jaar ) eens een ballonnetje op te laten m.b.t. de VN. De VN was bedoeld om de vrede te handhaven met destijds als voornaamste vijand, het uitdijende communisme. Die dreiging is niet meer stelt Putin dus moet de grondslag van de VN opnieuw geformuleerd worden. Putin gaf enkele voorzetjes zoals, in plaats van telkens militairen in te zetten bij conflicten zou de VN beter humanitaire hulp kunnen bieden aan landen waar het eventjes niet zo gaat zoals het zou moeten. Ook over de VN als bewaker van ons milieu wist Putin een steentje bij te dragen. Rusland loopt als één van de weinige landen voor met de reductie van uitstoot van gassen en andere troepzooi uit de zware industrie. Stop met het gebruiken van fossiele brandstoffen, er zijn genoeg alternatieven beschikbaar. Sommigen worden al gebruikt maar andere energiebronnen worden geweerd omdat dat de winsten van de elite een zware slag zou toebrengen.

Putin refereert in mijn ogen naar energiebronnen die momenteel nog niet gebruikt worden maar wel al decennia bekend zijn. Deze schone of schonere energiebronnen worden door dezelfde mensen als die achter al die oorlogen steken bewust uit het publieke domein gehouden. Alles draait enkel nog om macht en winst, dat is wat Putin duidelijk maakte tijdens zijn geweldige toespraak. Verder viel mij op dat de toespraak van Putin, ondanks enkele kleine verwijzingen naar corrupte en bedrog door deze en genen, eentje was van verbroedering en samenwerking. Met enige tegenzin heb ik ook de toespraak van Obama gevolgd en nog eens terug gekeken. Wat een schril contrast. Daar waar Putin het heeft over verbroedering en samenwerking, heeft Obama het alleen maar over oorlog en macht. Zijn toespraak stond bol van de verwensingen aan het adres van Rusland en Putin en feitelijk was die hele toespraak niet eens de moeite waard om te beluisteren. Dezelfde bullshit als altijd van onze teleprompter president die ondanks zijn status als drone-moordenaar nota bene de Nobelprijs voor de vrede heeft gehad. Eén van de juryleden die de prijs destijds mede toekende heeft zijn ontslag ingediend omdat hij dit de meest grove fout van dit instituut ooit vindt.

Maar het schaakspel om de Aarde is nog niet voorbij. Zoals gezegd heeft Rusland haar diensten aangeboden aan Syrië en heeft Syrië die uitnodiging met beide handen aangenomen. Op 30 september begon Rusland met acties vanuit de lucht, gericht op alle rebellengroepen die in Syrië actief zijn. Binnen enkele dagen sloegen duizenden huurlingen op de vlucht want de aanvallen van de Russische luchtmacht waren in tegenstelling tot die van de niet legitieme westerse coalitie, onder aanvoering van VS wel effectief. Er worden geen burgerdoelen gebombardeerd maar echte doelen waar de huurlingen zich verschuilen, waar ze hun wapens opslaan, waar ze hun financiën regelen. Het ene na het andere doel wordt getroffen en binnen één week na aanvang van de Russische inmenging is het al duidelijk dat de Islamitische Staat, lees huurlingenleger van het westen, zodanig geraakt dat ze als bange ratten de grenzen met buurlanden van Syrië over vluchten. Dit is natuurlijk een doorn in het oog van de elite die de ene na de andere tegenslag te verwerken krijgen. Via de media proberen ze nog wat te doen maar zodra er een bericht verschijnt dat de acties van Rusland in een kwaad licht moet stellen, zijn de internethobbyisten er als de kippen bij om het bericht te toetsen op waarheid. Het was dan ook te verwachten dat er berichten zouden verschijnen dat de Russische aanvallen burgerdoden veroorzaakt hebben.

syrian girl wounded

Maar ook hier blijkt dat de elite bijna geen macht meer hebben en behoorlijke fouten maken. Het bericht over de burgerdoden werd al geplaatst voordat de Russen ook maar één vliegtuig in de lucht hadden. De bijgeleverde foto van een Syrisch meisje werd al snel geïdentificeerd door het internet. Het bleek inderdaad een Syrisch meisje te zijn dat gewond was geraakt bij luchtaanvallen op 25 september, 5 dagen voor de aanvang van de Russische acties. Zo werkt onze media lieve mensen! Het is de firma list en bedrog in optima forma!

Het westen met haar elite staat op de achterste poten en weet van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen. De acties van Rusland verergeren de situatie in Syrië wordt er geroepen. Natuurlijk! Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat Rusland, Syrië, Iran en China weten wat wij ook weten, dat ze niet vechten tegen een echt leger van mensen die een ander leven nastreven maar dat ze vechten tegen een kleine groep mensen die eeuwenlang de macht gehad hebben, deze zwaar misbruikt hebben in alle facetten mogelijk en deze momenteel zienderogen aan het verliezen zijn. Dat is waarop Putin doelde toen hij zijn toespraak hield over de unipolaire wereldorde tegen de multipolaire wereldorde. Dat kwam ook in zijn VN toespraak duidelijk naar voren.

werknemers gezocht

The President of the German Industrial Federation, Ulrich Grillo, hopes for 800,000 extra foreign workers in Germany. Since European agreements forbid this, and since public opinion is hostile to the idea, he is playing his part in the staged « refugee crisis » in order to force the evolution of the law.

26 belangrijke punten over de Islamtische Staat!26 belangrijke punten over de Islamtische Staat!

Vandaag liet Turkije weer eens van zich horen. Erdogan, loopjongetje van de elite, moet de publieke opinie een beetje bespelen en veroordeelt de acties van de Russen. Het escaleert de situatie alleen maar roept hij via onze media. En gelijk dat ie heeft! Natuurlijk escaleert de situatie maar niet voor Syrië, de situatie escaleert voor de belangen van de elite! Zodra de rust is terug gekeerd in Syrië zullen vele vluchtelingen terug keren naar hun vaderland. En dat is nu precies wat de elite niet wilt. Het waren de elite die Turkije verzocht hebben vluchtelingen op te vangen uit verschillende landen om die vervolgens, als de elite het teken daartoe geven, deze vluchtelingen los te laten op Europa. Duitsland loopt voorop met het opvangen van vluchtelingen want Duitsland had goedkope arbeiders nodig, maar liefst 800 duizend als het even kon. Ze waren nog niet binnen of er gingen al geluiden dat al deze vluchtelingen zo snel mogelijk een baan zouden moeten kunnen krijgen. Welke banen vraag ik mij dan af? Er zijn geen of weinig banen. Je begrijpt het natuurlijk al. Vluchtelingen zijn veel goedkoper dan Europese werknemers en hebben minder wensen. Voor wie zou dat nu voordelig kunnen zijn? Precies, voor die grote bedrijven die allemaal van dat zelfde kleine zieke clubje zijn.

Terug naar Syrië. Omdat westerse landen niets kunnen ondernemen tegen het ingrijpen van Rusland staan ze aan de zijlijn en roepen allerlei zaken die ons moeten beïnvloeden. De nieuwste mantra is die van, Putin bombardeert ook stellingen van gematigde rebellen. Omdat dit nu al enkele jaren geroepen wordt door met name de VS heeft Putin een verzoek tot identificatie van die zogenaamde gematigde rebellen gedaan aan het Pentagon. Waar bevinden die gematigde rebellen zich, waar krijgen ze hun funding van en hoe komen wij in contact met deze groep om ze te betrekken bij de geplande transitieperiode als de oorlog in Syrië voorbij is. Dit verzoek is al enige tijd geleden gedaan door Rusland aan het adres van de Amerikanen. Vooralsnog heeft Amerika er geen antwoord op gegeven. Dat kunnen ze ook niet want er bestaan geen gematigde rebellen. Alle mensen die vechten in Syrië tegen de overheid komen uit het buitenland, hooguit hier en daar een verdwaalde Syriër die mee doet. Dat weet Putin en daarom deed hij ook dit verzoek. Vandaag laat Sputnik weten dat ze zelfs nog veel meer weten van de elite. Lees dat artikel, er staat belangrijke informatie in met onthullingen vanuit wikileaks.

Inmiddels heeft ook Irak gevraagd of Rusland wil komen helpen ( nog niet officieel ) om ook daar het betaalde tuig terug te schieten naar waar ze vandaan komen. Waarschijnlijk gaat dit ook gebeuren. De westerse elite kan alleen lijdzaam toezien hoe het beoogde Derde Rijk door toedoen van Rusland in samenwerking met Iran en China, langzaam maar zeker aan gort geschoten wordt. Er is eens een keer gesteld dat de verlossing van de NWO uit een ongebruikelijke hoek zal komen. Wie had ooit verwacht dat China, Rusland en Iran deze hoek zouden vertegenwoordigen? Ook dat liet Putin in zijn toespraak aan de VN doorschemeren. De Sovjetunie is mislukt maar wij hebben geleerd van onze fouten. Nu is het afwachten of de toenadering van Duitsland en sommige andere landen echt is en niet weer een goedkope truc is van de westerse elite waar Frau Merkel een voorloper van is. Wij zullen het spoedig weten.

Bovendien schrijft al vanaf 2010 stukken over geo politieke zaken en heeft keer op keer aangegeven dat de wereld in rasse schreden aan het veranderen is. Het heeft lang geduurd voordat de veranderingen zichtbaar begonnen te worden maar vandaag zijn deze veranderingen een feit. Rusland is niet onze vijand, Rusland is onze bevrijding! De macht van de elite is definitief gebroken en daar zullen wij met zijn allen profijt van hebben. Mediteer daarop!

quote john lennon

Volgens de doemdenkers zijn de aanvallen van Rusland op IS enkele bedoeld om de vluchtelingenstroom op gang te houden en te versterken. Ik vraag mij dan af, hoe dan? De Russen bombarderen geen steden en dorpen, ze bombarderen uitsluitend posities van de huurlingen die zich dan ook met de duizenden tegelijkertijd overgeven om amnesty te krijgen. Anderen kiezen het hazenpad en vluchten de grenzen over met Jordanië etc. Dit zijn toetsbare feiten. Doordat steeds minder huurlingen actief zullen zijn zal de rust langzaam maar zeker terug keren en zullen eerst de vluchtelingen in eigen land naar hun oorspronkelijke woonplaats gaan. Daarna kunnen de naar het buitenland gevluchte Syriërs terug. Hoe dan ook, de stelling dat de vluchtelingenstroom zal verergeren is compleet uit de duim gezogen en snijdt geen hout.

 Enkele links met interessante informatie over IS.

ISIS Leader Admits: We Are Being Funded By The Obama Administration

Het Syrisch Observatorium voor mensenrechten ( SOHR ) blijkt één persoon te zijn die vanuit Engeland verslag doet. De westerse media nemen klakkeloos over wat deze meneer schrijft.

Voorbeeldje van hoe dit neporgaan gebruikt wordt door één van onze grootste leugenkanalen, de Volkskrant.

Putin wil de Russische nationale bank onder Rothschildcontrole CBR, nationaliseren. Daarmee kan hij de laatste stap zetten naar absolute onafhankelijkheid van het criminele westerse banksysteem.

Wederom moeten externe nieuwskanalen met deze informatie komen. Waarom leveren onze nieuwskanalen deze info niet?

Vandaag is bekend geworden vanuit de Russische geheime dienst dat Islamitische Staat, lees proxyleger van de elite ( VS, Israel, Saoedi Arabië, Qatar en Turkije en EU ) hun best aan het doen zijn om in Afghanistan zieltjes te winnen. Volgens de bronnen zouden inmiddels al 3.500 nieuwe terroristen opgeleid zijn om via het noorden van Afghanistan o.a. Rusland onveilig te maken en de andere kant op, de Russische partner China. De terroristen blijken opgeleid te worden door meerdere verschillende nationalitieten waaronder Pakistaanse, Amerikaanse en Engelse instructuurs. Dit kan betekenen dat wegens de Russische aanvallen op IS in Syrië er rechtstreeks terroristen gestuurd worden naar Rusland en China om deze landen ook van binnenuit te destabiliseren. Putin zal ongetwijfeld vragen gaan stellen aan zijn Amerikaanse en Engelse ambtsgenoten over deze ontwikkelingen. Door deze nieuwe ontwikkelingen zou het zomaar kunnen zijn dat China straks hetzelfde werk gaat doen in Afghanistan want de gewone Afghaan wil geen taliban en ook geen IS in hun land zien. Dit maakt wederom duidelijk dat de elite IS willen gebruiken om een full scale oorlog te beginnen. Het wrange is dat ook Russen getraind worden en dat is iets waar Putin heel fel op is. Verder stelt het artikel dat de taliban onder druk staan van IS en als ze niet meewerken, locaties van hen bestookt worden door de Amerikaanse luchtmacht. Dat zou ook wel eens gebeurd kunnen zijn met het ziekenhuis.

https://www.rt.com/news/317989-afghanistan-isis-train-russians/

Reacties   

# petra 13-10-2015 11:11
THE KHAZARIAN MOB IS ON THE RUN AS US MILITARY TAKES OVER FEDERAL RESERVE BOARD

geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-10-2015 10:44
Poor Erdogan. He rolled the dice and came up snake-eyes. He figured he could expand his would-be Ottoman Empire into Northern Syria, and now his dream is in a shambles. Should he deploy his warplanes to N Syria and openly challenge the Russian airforce?  No, he’s not that foolish. He’s going to stay on his side of the border, stomp his feet, and lash out at “evil Putin”
www.counterpunch.org/.../putins-endgame-in-syria

the CIA Admits Covering Up JFK Assassination
Read More: trueactivist.com/.../...

sites.google.com/.../criminal-declarations

Top US scientist Hal Lewis resigned from his post at the University of California after admitting that global warming was a big scam, in a shocking resignation letter.
yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-10-2015 08:26
en geruchten, vraagtekens
vb
if government fails
americannationalmilitia.com/.../

??????
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 13-10-2015 08:21
leugens
Leaked Benghazi Docs Directly Implicate Barack H. Obama
The documents, released by a Freedom of Information Act Request, show that top Obama officials were directly involved in determining how to mislead the American people
conservativetribune.com/.../...

“These documents show the Obama White House was behind the big lie, first promoted by Hillary Clinton, that an Internet video caused the Benghazi terrorist attack,” said Judicial Watch President Tom Fitton, “Top White House aide Ben Rhodes, Hillary Clinton, and many key Obama officials pushed others to tie the Internet video to the attacks.
judicialwatch.org/.../...

The court documents suggest that Clinton actively supported the indirect weapon exchange to Libyan rebels who were responsible for the Benghazi attack a little more than a year later. Based on this information, Clinton should be behind bars for treason.
conservativetribune.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 12-10-2015 19:03
go.thetruthaboutcancer.com
Niet on topic maar wie kent NIET iemand met deze ziekte
prima voor alle alternatieve info en hoe we vaak voor het grote geld misbruikt worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-10-2015 18:37
Hundreds of Thousands March in Berlin Against TTIP Trade Deal
Many trains and more than 600 buses had been chartered to bring protesters to Berlin, who marched carrying signs that read "Stop TTIP" and "TTIP signals climactic shipwreck".
"Yes, we can – Stop TTIP."
"Never before have we seen so many people take to the streets for this issue," the German trade union confederation DGB, which helped organize the protest, said on Saturday.
commondreams.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-10-2015 18:16
oude reactie

Saudi Prince to Form a Coup: We Are Calling for All of the Sons of Ibn Saud to Change the Disastrous Regime
Plea by grandson of state’s founder comes as falling oil prices, war in Yemen and loss of faith in authority buffet leadership of King Salman

awdnews.com/.../...

nieuw:
The Mystery of Fleeing Saudi Princes and Their Immense Oil Wealth Smuggled into Europe

Affluent Saudis, including Royal family members, are in a rush to flee the country in the wake of nation-wide unrest
According to local sources, the dispute between disgruntled royal family members and the totalitarian monarch has reached its climax and as the seething volcano of social discontent is about to explode in any minute, the fearful princes have begun to flee to western countries--namely France and United Kingdom—
In the meantime, faced with hundreds of runaway princes withdrawing large sums of cash from the kingdom's central bank, the Saudi officials seek to impede the massive capital outflow by imposing certain restrictive monetary measures. The new restrictions strongly prohibit money transfer to abroad if it exceeds $ 500.000 per month and only possible when the person buys a property overseas and after presenting the pertinent official documents ,the applicant shall be able to send that precise amount of foreign currency. There are plenty of cases showing desperate Saudi princes fabricating real estate documents to transfer their assets.
awdnews.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-10-2015 17:10
LONDON ENDS STAKEOUT VS. ASSANGE AT ECUADORIAN EMBASSY

London Removes Policemen From Outside Ecuadorian Embassy

geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 12-10-2015 07:50
Between 2012 and 2014, dozens of industrial facilities including automobile assembly plants from Aleppo and Idleb province were systematically dismantled and transported into Turkey including all machinery, parts inventories, even the light fixtures.
This wasn’t destruction, these factories were moved into Turkey, piece by piece, transported by heavy trucks where over an estimated $3 billion of Syria’s industrial base was given out, according to sources, to Turkish President Erdogan’s political supporters, members of the Turkish military and US backed “moderate rebels” whose leadership is believed to be fully complicit in what can only be termed “piracy” on an unprecedented scale.
veteranstoday.com/.../...

Two US led Coalition F16 Aircrafts Violate Syrian Airspace, Target Electric Power Plants in Aleppo

Two F16 aircrafts belonging to the so-called US-led coalition violated the Syrian airspace on Saturday, targeting the infrastructure and destroying two power plants in al-Rudwaniya area to the east of Aleppo city, a military source said.

According to the source, the two aircrafts violated the Syrian airspace at 10:00 AM Saturday morning.
www.globalresearch.ca/region/middle-east
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 11-10-2015 00:15
earth-matters.nl/.../...
Hm de macht gebroken.....nou misschien is dit dan nog een laatste stuiptrekking
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-10-2015 22:13
The Syrian Minister of Justice, Najm al Ahmad, has begun an unprecedented process. He is using legal authority and international courts to address what has been the invisible dark side of Turkish intervention in Syria, the systematic looting of Syria’s industrial base.

Between 2012 and 2014, dozens of industrial facilities including automobile assembly plants from Syriawere systematically dismantled and transported into Turkey including all machinery, parts inventories, even the light fixtures.

Sources inside Turkey claim that President Erdogan was personally involved and received regular updates and a full accounting of goods stolen and how they were distribute

Massive Industrial Theft from Syria

Erdogan Complicit in Massive Industrial Theft from Syria

veteranstoday.com/.../...

Blast Shakes Ankara Just in Time to Justify NATO Incursion into Syria
landdestroyer.blogspot.ca/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 10-10-2015 19:24
vladi zei:
petra zei:
IT’S OFFICIAL, OBAMA IS QUITTING SYRIA!
geopolitics.co/.../...


oke,maar ik heb zo het bruin vermoeden dat er opnieuw tegen het blikje word getrapt en dat we het daarover gaan hebben.

en er zijn heel wat blikjes die getrapt worden.

kicking the can=boilling the frog.

ik kan mijn gevoel niet ontkennen,wat mij verteld dat een burgeroorlog op komst is.
zoniet,prima.
zowel.....bent u voorbereid?1939.

fff

heb ik ook vlad.. :sad:

journal-neo.org/.../...
:-?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-10-2015 17:59
petra zei:
IT’S OFFICIAL, OBAMA IS QUITTING SYRIA!
geopolitics.co/.../...


oke,maar ik heb zo het bruin vermoeden dat er opnieuw tegen het blikje word getrapt en dat we het daarover gaan hebben.

en er zijn heel wat blikjes die getrapt worden.

kicking the can=boilling the frog.

ik kan mijn gevoel niet ontkennen,wat mij verteld dat een burgeroorlog op komst is.
zoniet,prima.
zowel.....bent u voorbereid?1939.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 10-10-2015 17:33
IT’S OFFICIAL, OBAMA IS QUITTING SYRIA!
geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 10-10-2015 16:30
de macht van de elite zorgt nog even voor vluchtelingen- belasting om de kosten te dekken


deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 10-10-2015 13:06
madelief zei:
OK... even een kans om inderdaad wat macht te breken....
Initiatief tegen de TTIP

ttip-referendum.nl/


tekenen mensen en hier de liveblog aangaande de ttip demonstratie van vandaag in amsterdam
storify.com/.../liveblog-ttip-alarm-in-amsterdam
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 10-10-2015 01:17
@Nexus,

alleen al het feit dat het zo gesteld word...youtube:

'Jade helm:the hardcore truth finally explained'

google directeur stelde al dat we als robots gelukkiger zullen zijn.

vladi zegt dat er maar 1 oplossing is......uitroeien met tak en wortel.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-10-2015 20:40
youtube:

Conspiracy documentary 2015 geo-engineering (This A Must Watch)

vladi noemt dit terecht? WW3.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-10-2015 20:14
youtube:

Skyscratch-the geo-engineering/chemtrail cover up (docu)

fearporn?? kijkt u zelf even en kijk naar de lucht boven uw huis.

delen en niet wegkijken ;-)

fff stay human
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-10-2015 18:51
Spring zei:
goh weer een enorm stuk comment weg. apart
bye bye vladman zie je weer als er ongezouten cooments nodig zijn of enge agenda 21/ 2030 linkjes om te delen.
Overigens smart meters liegen in de hens mensen! google it!
smartmeter fires


deel je linken maar,want ik lees alles :-)

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-10-2015 18:11
ik ken je info en desbetreffende agenda s
maar
het is juist met dat weten
en dan zien
wat er nu gebeurt..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-10-2015 17:47
goh weer een enorm stuk comment weg. apart
bye bye vladman zie je weer als er ongezouten cooments nodig zijn of enge agenda 21/ 2030 linkjes om te delen.
Overigens smart meters liegen in de hens mensen! google it!
smartmeter fires
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-10-2015 17:44
vladi zei:
Spring zei:
petra zei:
de straat oversteken is ook een reeel gevaar

sorry spring
ik vind het fear porn
en waarom constant het negatieve zoeken
en bang zijn
voor alles?
ipv het positieve?
maar als dat jouw visie op realiteit is
prima
de mijne is totaal anders

het was geen antwoord op jou petra maar goed ik zoek het negatieve niet, omdat het er al is. Lithium niobate heet het. Mooi en bedwelmend canvas in the sky. Wat echter NIET verstandig is lijkt me is ervan wegkijken en dan bemerken dat het inderdaad groter groeit om dat we het laten begaan.
Realisme. Welke realiteit zit er in ik heb er expres geen aandacht aan gegeven? In :"Ik heb het laten begaan? Ik keek even meditatief de anderen kant op terwijl ik iets had kunnen doen om agenda 21 te stoppen"
Waarom dan nog überhaupt een link plaatsen petra? of een artikel schrijven over syrie? Je kunt stellen mijn en jouw realiteit maar die is een en dezelfde. Ongeacht visie stoppen we die niet met bekvechten hier. Noch met meditatie alleen.
Er moet over gesproken en geschreven en gedeeld worden.
Zonder dat men ons die dat doen als angstige poppetjes of vervelende spelbrekers neerzet. Degene die niet bang is is juist diegene die de confrontatie aan durft te gaan. De waarheid moet naar buiten.
Nou jij weer.


zo zie ik het ook Spring,en bang worden van zaken die de gem. Jan,de pet te boven gaan....fear no evil.

vladi wil evil wel door en door kennen en exposen.
ik lees alles en trek Mijn coclusie,verder gedij ik prima :lol:

de tijd zal het leren en uuuh plant een zaadje :D

fff

psies vladman evil gaat zover als wij het toestaan, maar dan moet men wel van het evil op de hoogte zijn om het te doen stoppen.
Fear is a state of mind heb ik geleerd. Ik gedij ook prima. Juist door alle kennis.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 09-10-2015 17:26
Spring zei:
petra zei:
de straat oversteken is ook een reeel gevaar

sorry spring
ik vind het fear porn
en waarom constant het negatieve zoeken
en bang zijn
voor alles?
ipv het positieve?
maar als dat jouw visie op realiteit is
prima
de mijne is totaal anders

het was geen antwoord op jou petra maar goed ik zoek het negatieve niet, omdat het er al is. Lithium niobate heet het. Mooi en bedwelmend canvas in the sky. Wat echter NIET verstandig is lijkt me is ervan wegkijken en dan bemerken dat het inderdaad groter groeit om dat we het laten begaan.
Realisme. Welke realiteit zit er in ik heb er expres geen aandacht aan gegeven? In :"Ik heb het laten begaan? Ik keek even meditatief de anderen kant op terwijl ik iets had kunnen doen om agenda 21 te stoppen"
Waarom dan nog überhaupt een link plaatsen petra? of een artikel schrijven over syrie? Je kunt stellen mijn en jouw realiteit maar die is een en dezelfde. Ongeacht visie stoppen we die niet met bekvechten hier. Noch met meditatie alleen.
Er moet over gesproken en geschreven en gedeeld worden.
Zonder dat men ons die dat doen als angstige poppetjes of vervelende spelbrekers neerzet. Degene die niet bang is is juist diegene die de confrontatie aan durft te gaan. De waarheid moet naar buiten.
Nou jij weer.


zo zie ik het ook Spring,en bang worden van zaken die de gem. Jan,de pet te boven gaan....fear no evil.

vladi wil evil wel door en door kennen en exposen.
ik lees alles en trek Mijn coclusie,verder gedij ik prima :lol:

de tijd zal het leren en uuuh plant een zaadje :D

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-10-2015 17:17
Nexus zei:
madelief zei:
OK... even een kans om inderdaad wat macht te breken....
Initiatief tegen de TTIP

ttip-referendum.nl/


Getekend!

Wil iedereen hier aub het formulier tekenen, het kost je slechts enkele minuten en je doet iets zinnigs voor je dierbaren en de nakomende generaties!

Thanks Madelief. :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-10-2015 16:58
petra zei:
de straat oversteken is ook een reeel gevaar

sorry spring
ik vind het fear porn
en waarom constant het negatieve zoeken
en bang zijn
voor alles?
ipv het positieve?
maar als dat jouw visie op realiteit is
prima
de mijne is totaal anders

het was geen antwoord op jou petra maar goed ik zoek het negatieve niet, omdat het er al is. Lithium niobate heet het. Mooi en bedwelmend canvas in the sky. Wat echter NIET verstandig is lijkt me is ervan wegkijken en dan bemerken dat het inderdaad groter groeit om dat we het laten begaan.
Realisme. Welke realiteit zit er in ik heb er expres geen aandacht aan gegeven? In :"Ik heb het laten begaan? Ik keek even meditatief de anderen kant op terwijl ik iets had kunnen doen om agenda 21 te stoppen"
Waarom dan nog überhaupt een link plaatsen petra? of een artikel schrijven over syrie? Je kunt stellen mijn en jouw realiteit maar die is een en dezelfde. Ongeacht visie stoppen we die niet met bekvechten hier. Noch met meditatie alleen.
Er moet over gesproken en geschreven en gedeeld worden.
Zonder dat men ons die dat doen als angstige poppetjes of vervelende spelbrekers neerzet. Degene die niet bang is is juist diegene die de confrontatie aan durft te gaan. De waarheid moet naar buiten.
Nou jij weer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-10-2015 15:46
de straat oversteken is ook een reeel gevaar

sorry spring
ik vind het fear porn
en waarom constant het negatieve zoeken
en bang zijn
voor alles?
ipv het positieve?
maar als dat jouw visie op realiteit is
prima
de mijne is totaal anders
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 09-10-2015 14:42
vladi zei:
petra zei:
ja ken ik
tuurlijk!
maar ga ook eens verder zoeken..
wie plaatst wat....en waarom....en met welke agenda...
werkt verhelderend!

misschien is dat exact wat ze willen
je in de angst houden..en daarmee volg je onbedoeld hun agenda..

wij zijn die angst voorbij en de doemscenarios die ze al jaren
proberen te voorspellen
en ik denk juist doordat we geen angstige slaven meer zijn,
we de veranderingen kunnen zien die momenteel plaatsvinden.
maar dat is je eigen keuze..natuurlijk.

ten eerste is angst en niet gerust zijn een heel groot verschil,vladi fears no evil.
ten tweede maakt het me geen kont uit uit wie wat plaatst,tekst en video is ook een heel groot verschil.
de video is duidelijke taal en wat betreft een fake alien invasion kan fearporn zijn,maar het kan net zo goed wel degelijk een psychopatenplan zijn.

we zullen zien want het gaat hard.

en wat is dan een betrouwbare bron Petra?
alles en bijna iedereen is te koop.

ik bekijk alles met eagle eyes en meen te zien dat we honderden jaren achterlopen.

het volk reageerd nog altijd op kicking the can down the street.

mijn leer is dat waar iedereen het over heeft,een gecreëerd iets is,en daar waar niemand het over heeft het belangrijkere materiaal is.

fff

blue beam is een reëel gevaar zo ook agenda 21.
onderdeel van blue beam haarp electromagnetische pulsen
www.paradigmshiftnow.net/dantech/airuniversity.htm

"Potential Military Applications of EMR"
De macht van de elite is nog niet gebroken wel worden er steeds meer wakker in wat er aan de hand is, ik blijf stellen: nog veel werk te doen. Of we krijgen dit als topje vd ijsberg wel minus 90 % van de huidige bevolking uiteraard:
www.youtube.com/watch?t=140&v=nGQu1y4BZSs
REality not fearporn
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 09-10-2015 13:46
deze kan ook nog steeds getekend worden
de europese
stop-ttip.org/nl/?noredirect=nl_NL
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-10-2015 12:32
vladi zei:
vladi is nog lang niet gerust gesteld.

youtube:holy crap,this new hololens demo is freaking crazy.

ik mag aannemen dat de gem. wakkere inziet dat er technologie is die honderden,misschien wel duizenden jaren verder is dan wij weten en/of kennen.

dit is het topje van de ijsberg.

iemand ooit gehoord van 'project blue beam'
en de 'fake alien invasion'?

het word nog sci-fi geloof me,ze gaan niet ten onder zonder slag of stoot,dat snappen jullie toch wel he,trouwe slaafjes.

fff

Blue beam, natuurlijk kennen wij dat. Holoprojectie op grote en kleine schaal, al over geschreven ten tijde van de spiraal in Noorwegen/Zweden. Op zo'n moment van het aanzien van zo'n projectie kun je alleen maar naar je intuïtie luisteren om er achter te komen of het echt of een projectie is.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-10-2015 11:41
madelief zei:
OK... even een kans om inderdaad wat macht te breken....
Initiatief tegen de TTIP

ttip-referendum.nl/


Getekend!

Wil iedereen hier aub het formulier tekenen, het kost je slechts enkele minuten en je doet iets zinnigs voor je dierbaren en de nakomende generaties!

Thanks Madelief. :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 09-10-2015 11:18
Ik zei:
Kom op nexus, je snapt toch zelf ook wel dat rusland het spel meespeelt. Anders hadden ze hem toch al lang omgelegd, bij zijn buitenlandse bezoekjes. Lees je stukken al jaren met plezier maar mis in dit stuk toch wel the big picture.


Misschien dat je dit eens kunt lezen.
The Arc Of Chaos is Being Killed in Its Cradle
sputniknews.com/columnists/20151008/1028219740/russia-anti-terrorist-campaign-syria-us.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# madelief 09-10-2015 07:21
OK... even een kans om inderdaad wat macht te breken....
Initiatief tegen de TTIP

ttip-referendum.nl/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-10-2015 21:07
petra zei:
@ vladi

maak zelf uit wat je wil manifesteren
ipv te creeeren wat zij wensen


precies.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-10-2015 20:47
@ vladi

maak zelf uit wat je wil manifesteren
ipv te creeeren wat zij wensen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ik 08-10-2015 19:01
Kom op nexus, je snapt toch zelf ook wel dat rusland het spel meespeelt. Anders hadden ze hem toch al lang omgelegd, bij zijn buitenlandse bezoekjes. Lees je stukken al jaren met plezier maar mis in dit stuk toch wel the big picture.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-10-2015 18:26
petra zei:
ja ken ik
tuurlijk!
maar ga ook eens verder zoeken..
wie plaatst wat....en waarom....en met welke agenda...
werkt verhelderend!

misschien is dat exact wat ze willen
je in de angst houden..en daarmee volg je onbedoeld hun agenda..

wij zijn die angst voorbij en de doemscenarios die ze al jaren
proberen te voorspellen

en ik denk juist doordat we geen angstige slaven meer zijn,
we de veranderingen kunnen zien die momenteel plaatsvinden.

maar dat is je eigen keuze..natuurlijk.


ten eerste is angst en niet gerust zijn een heel groot verschil,vladi fears no evil.

ten tweede maakt het me geen kont uit uit wie wat plaatst,tekst en video is ook een heel groot verschil.

de video is duidelijke taal en wat betreft een fake alien invasion kan fearporn zijn,maar het kan net zo goed wel degelijk een psychopatenplan zijn.

we zullen zien want het gaat hard.

en wat is dan een betrouwbare bron Petra?
alles en bijna iedereen is te koop.

ik bekijk alles met eagle eyes en meen te zien dat we honderden jaren achterlopen.

het volk reageerd nog altijd op kicking the can down the street.

mijn leer is dat waar iedereen het over heeft,een gecreëerd iets is,en daar waar niemand het over heeft het belangrijkere materiaal is.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 08-10-2015 18:08
ja ken ik
tuurlijk!
maar ga ook eens verder zoeken..
wie plaatst wat....en waarom....en met welke agenda...
werkt verhelderend!

misschien is dat exact wat ze willen
je in de angst houden..en daarmee volg je onbedoeld hun agenda..

wij zijn die angst voorbij en de doemscenarios die ze al jaren
proberen te voorspellen

en ik denk juist doordat we geen angstige slaven meer zijn,
we de veranderingen kunnen zien die momenteel plaatsvinden.

maar dat is je eigen keuze..natuurlijk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 08-10-2015 17:22
vladi is nog lang niet gerust gesteld.

youtube:holy crap,this new hololens demo is freaking crazy.

ik mag aannemen dat de gem. wakkere inziet dat er technologie is die honderden,misschien wel duizenden jaren verder is dan wij weten en/of kennen.

dit is het topje van de ijsberg.

iemand ooit gehoord van 'project blue beam'
en de 'fake alien invasion'?

het word nog sci-fi geloof me,ze gaan niet ten onder zonder slag of stoot,dat snappen jullie toch wel he,trouwe slaafjes.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 08-10-2015 13:33
Omdat ik het niet kan laten heb ik maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar de redactie van de Volkskrant i.v.m. het gebruiken van de SOHR als bron voor artikelen over Syrië, in de wetenschap dat dit instituut geen instituut is maar een één persoons- organisatie die opereert vanuit Engeland, zoals in ons artikel te lezen valt.

Beste redactie,

Het valt mij op dat veel stukken die jullie plaatsen over de kwestie Syrië als bron het SOHR hebben.

Mijn vraag;

Zijn jullie ervan bewust dat dit orgaan allerminst een legitiem orgaan is dat opereert vanuit Engeland. Het wordt gerund door slechts één man die voor de pers weg loopt als er vragen over dit instituut gesteld worden?

Jullie collegae van RT hebben geprobeerd contact te krijgen met de man met dit als resultaat.
Bent u ervan bewust dat uw artikel over de 33 burgerdoden uit die bron komt en dezelfde dag nog weerlegd werd? Zo ja, waarom staat uw artikel er nog steeds?Graag u reactie hierop.

Vriendelijke groet,

In de mail heb ik ook de afbeelding van het Syrische meisje gebruikt zoals in ons artikel. Ik laat jullie weten of ik antwoord ontvang en wat dat antwoord behelst.

Hebben jullie ook twijfels over onze mediakanalen? Laat dat dan merken en stuur mails als jullie iets opvalt dat niet klopt! Wij maken z het leven zodanig zuur dat ze nog eens extra gaan nadenken voordat ze weer eens van die flagrante leugens als waarheid afdrukken!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-10-2015 20:15
@ nexus
klopt het lijkt me duidelijk
de verandering is er en
de bewijzen hiervoor liggen overal voor het oprapen..

On Friday, a drone-like device dropped fliers over a key NSA intelligence facility that advised employees to quit their jobs on ethical grounds. The effort is the most recent attempt by privacy advocates to chip away at the power of the surveillance state using direct action campaigns.

Peng!, a tactical media and activist group, used a remote-controlled plane to drop fliers over a U.S. military base in Germany that serves as the NSA’s European hub of signals intelligence known as the Dagger Complex.
activistpost.com/.../...

The Signs of a Worldwide Transformation

m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 07-10-2015 19:02
Johan zei:
Wat ik me afvraag is dat zo'n Nederlandse F16 piloot zich niet achter de oren krabt wanneer Russische piloten binnen een paar dagen IS + aanverwanten schrik aanjaagt, terwijl zij al een jaar VS operaties uitvoeren en IS + aanverwanten in die tijd enkel sterker werden.

Laten we maar niet over de minister hebben die je met holle ogen toespreekt wanneer ze de kans krijgt.


Nederland heeft niet in Syrië geopereerd. Allen in Irak tot nu toe. Ik denk dat de meeste piloten gewoon hun opdracht uitvoeren en zich niet echt druk maken over wat en wie ze nu getroffen hebben.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 07-10-2015 19:00
petra zei:
Brzezinski to Putin: Stop hitting OUR al-Qaeda or it’s World War III

Zbig's stunning admission: Al-CIA-duh is US!

“This is not something that is normally admitted by officials from Washington, DC, that is that al-Qaeda in Syria, the al-Nusra Front, is actually a US ally,” he added.

“It’s kind of mind-boggling that anyone could even imagine the US retaliating  against Russia for Russia’s attacks on al-Qaeda, but that’s precisely what Brzezinsk said

But it’s still stunning and disgraceful that when Russia has intervened at the behest of the Syrian government, which is fully legitimate under international law, to shore up that government against these [terrorist] groups like al-Nusra and the Islamic State in order to try to stabilize the situation and lay the groundwork for a kind of peaceful solution, that the response from Brzezinski would be that we need to attack Russia,” Dr. Barrett observed.
www.presstv.ir/.../US-Syria-assets-
www.veteranstoday.com/2015/10/06/zbig2putin/
@ Petra,

Bedankt weer eens voor de vele bruikbare en aanvullende links. Als het nu nog niet duidelijk is dat er echt iets aan het veranderen is, dat de haviken in paniek zijn en de meest domme dingen roepen, dan wordt het nooit meer duidelijk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-10-2015 18:14
How Putin will Win in Syria
counterpunch.org/.../how-putin-will-win-in-syria


A former UN General Assembly president has been charged in a $1.3 million bribery scheme involving a Chinese millionaire and four others.
A total of six top-ranked figures have been arrested as part of a broader corruption probe into the UN by the FBI.
John Ashe, a former ambassador to the UN for Antigua and Barbuda who presided over the 68th General Assembly in 2013, was arrested in Dobbs Ferry, New York on Tuesday.
rt.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-10-2015 17:48
Brzezinski to Putin: Stop hitting OUR al-Qaeda or it’s World War III

Zbig's stunning admission: Al-CIA-duh is US!

“This is not something that is normally admitted by officials from Washington, DC, that is that al-Qaeda in Syria, the al-Nusra Front, is actually a US ally,” he added.

“It’s kind of mind-boggling that anyone could even imagine the US retaliating  against Russia for Russia’s attacks on al-Qaeda, but that’s precisely what Brzezinsk said

But it’s still stunning and disgraceful that when Russia has intervened at the behest of the Syrian government, which is fully legitimate under international law, to shore up that government against these [terrorist] groups like al-Nusra and the Islamic State in order to try to stabilize the situation and lay the groundwork for a kind of peaceful solution, that the response from Brzezinski would be that we need to attack Russia,” Dr. Barrett observed.
www.presstv.ir/.../US-Syria-assets-
www.veteranstoday.com/2015/10/06/zbig2putin/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# GerJo 07-10-2015 17:48
vladi zei:
waar blijven de tribunalen en veroordelingen?

fff


Geduld is een schone zaak...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-10-2015 16:54
Data Transfer Pact Between U.S. and Europe Is Ruled Invalid

Europe’s highest court on Tuesday struck down an international agreement that allowed companies to move digital information like people’s web search histories and social media updates between the European Union and the United States
nytimes.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 07-10-2015 13:57
Ook TTIP kunnen ze aan de wilgen hangen. Ruim 3 miljoen handtekeningen in Europa zetten elite voor het blok.


Negeren is geen enkele optie meer.
sputniknews.com/europe/20151007/1028151621/petition-ttip-deal-tpp.html

In België zijn demonstraties tegen bezuinigingen, georganiseerd door de grote vakbonden, na het arriveren van mensen met baklava's, volledig uit de hand gelopen. 60.000 mensen doen mee aan de demonstraties.
sputniknews.com/europe/20151007/1028133979/brussels-austerity-clashes-police-water-cannon.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Johan 07-10-2015 12:54
Wat ik me afvraag is dat zo'n Nederlandse F16 piloot zich niet achter de oren krabt wanneer Russische piloten binnen een paar dagen IS + aanverwanten schrik aanjaagt, terwijl zij al een jaar VS operaties uitvoeren en IS + aanverwanten in die tijd enkel sterker werden.

Laten we maar niet over de minister hebben die je met holle ogen toespreekt wanneer ze de kans krijgt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 07-10-2015 12:33
waar blijven de tribunalen en veroordelingen?

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 07-10-2015 07:29
It’s Official: 19 European Countries Say ‘No’ to GMOs

The final tally of the massive European anti-GMO wave has been reached now that the Oct. 3 deadline to notify the European Commission has passed. A total of 19 EU countries have “opted out” of growing genetically modified (GMOs) crops within all or part of their territories.

ecowatch.com/2015/10/05/european-union-ban-gmos/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 06-10-2015 19:59
EXCLUSIVE: Man who runs SOHR admits to RT he last visited Syria 15 years ago www.rt.com/news/317813-sohr-visit-syria-long/

Alle info van de afgelopen jaren over Syrië vanuit mainstream media kwam hoofdzakelijk uit dit kanaal.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2015 18:33
ISIS Leader Admits: We Are Being Funded By The Obama Administration

This came from a statement done by the Pakistani government which interrogated Yousef and received this information from him.
There was a news report done on this:

jewsnews.co.il/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2015 18:09
Pope Apologizes For Atrocities Against Native Peoples, Then Grants Sainthood To Man Responsible For Them
Pope Francis has chosen to proceed with the canonization of Franciscan Missionary Junípero Serra—a man who played a pivotal role in the enslavement, torture, and other violent tactics perpetrated against Native peoples though the mission system

So this man, who was central in destroying native cultures, is considered to be a "saint" by Pope Francis? The Pope was just apologizing for the way the church treated native people, now he's granting sainthood to the person responsible for the behaviors he's apologizing for. And this is a man lecturing the whole world on morality?
Native Americans Protest The Pope’s Canonization Of A Man Who Abused Their People
thinkprogress.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2015 18:03
MSF hospital: US condemned over 'horrific bombing' in Afghanistan
Médecins Sans Frontières says up to 20 staff killed in airstrikes that allegedly continued after alarm was raised with US

Human Rights Watch said it had “grave concerns about whether US forces took sufficient precautions to identify and avoid striking the facility”.
An MSF spokesman said the organisation condemned “in the strongest possible terms the horrific bombing of its hospital in Kunduz full of staff and patients”.
A statement added: “MSF wishes to clarify that all parties to the conflict, including in Kabul and Washington, were clearly informed of the precise location (GPS coordinates) of the MSF facilities – hospital, guesthouse, office and an outreach stabilisation unit in Chardara (to the north-west of Kunduz).
“As MSF does in all conflict contexts, these precise locations were communicated to all parties on multiple occasions over the past months, including most recently on 29 September.
The bombing continued for more than 30 minutes after American and Afghan military officials in Kabul and Washington were first informed.
theguardian.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2015 17:55
“President Vladimir Putin accomplished in 72 hours what the US-led coalition could not achieve in a year of coordinated airstrikes against ISIS & ISIL, aka Fric and Frac.  The revelation of the United States’ obviously fake war on terrorist groups inside Syria had to be covered up.  It is in times like these that Washington has employed false flag operations and mass shootings in order to distract the American people and divert their attention.  The sheer embarrassment that they have suffered at the hands of Putin is simply too much for them to bear

As a consequence of their subservience to Washington, the puppet states of Europe are being overrun by refugees from Washington’s wars that Europe so mindlessly enabled
the cost of being Washington’s vassals comes home to Europeans, the standings of European political parties will be affected.  New parties and ruling coalitions are likely to follow more independent paths in order to protect themselves from the costs of the enormous mistakes that flow from Washington’s arrogance and hubris.
The breakup of the Empire is on the horizon.
geopolitics.co/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 06-10-2015 17:49
China To Join Russian Air Strikes In Syria, Russia Gains Iraq Air Base – Report
inserbia.info/.../...


Syrian President Bashar al-Assad said the success of a military campaign by Russia, Syria, and its allies against the Islamic State militant group was crucial to save the Middle East from destruction.
“The alliance between Russia, Syria, Iraq, and Iran must succeed or else the whole region will be destroyed,’ Assad warned in an interview with Iranian television broadcast on October 4.
During the interview with Iran’s Khabar TV, Assad said that the U.S.-led coalition to fight IS will only lead to more instability in his country and the region.
www.rferl.mobi/.../27286685.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 06-10-2015 12:38
formidabele zei:
Laten we zo stellen: "Eerst zien dan geloven!"
Eigenlijk is er al teveel bloed gevloeid?
Waarvoor is dit nodig geweest?
Teveel martelaren om niks?


Helemaal met je eens. Maar stel Rusland had een jaar geleden ingegrepen in Syrië. Dan was de wereld te klein geweest. Bij schaken is timing belangrijk en vooruit zien.

Natuurlijk blijven er altijd twijfels. Maar gezien de geschiedenis die Rusland heeft met de financiële elite, hoe ze geprobeerd hebben via Jeltsin Rusland compleet te demonteren en te ontdoen van alle rijkdommen, maakt mij vooralsnog niemand wijs dat Putin het spel mee speelt met de elite. Dan moet er toch echt overduidelijk bewijsmateriaal op tafel komen.

Ik lees dan wel eens, Putin ontmoet die of die en dat is bewijs dat Putin bij de club hoort. Maar een slimme speler communiceert net met zijn vijanden, houdt ze dicht bij zich zodat ie in de garen kan houden wat er aan de hand is. Leert hun systemen kennen en maakt daar gebruik van. vergeet niet dat Putin een carrière als inlichtingenmedewerker heeft gehad in de voormalige Sovjetunie. Maar...alles is mogelijk maar wij willen graag een positieve gedachte uitdragen en met onze lezers realiseren. Volgens ons werkt dit.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# formidabele 06-10-2015 12:29
Laten we zo stellen: "Eerst zien dan geloven!"
Eigenlijk is er al teveel bloed gevloeid?
Waarvoor is dit nodig geweest?
Teveel martelaren om niks?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Fia Visser 06-10-2015 08:27
Mooi artikel. Helder en duidelijk. Ik hoop dat het zo gaat lopen zoals dit stuk schetst.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-10-2015 22:44
Mooi en duidelijk stuk, Nexus, laten we hopen op een goede afloop voor de mensheid, maar het zijn geraffineerde geniepige tegenstanders, tot alles in staat, hoop dat Putin begrijpt dat ze het voortdurend op zijn leven gemunt hebben, op zo,n formidable tegenstander hadden ze niet gerekend, en ook zijn bedekte waarschuwingen, dat in geval van, zij in ieder geval ook hun deel atoom bommen krijgen, dat geeft stof tot denken !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 05-10-2015 22:33
Niets is blijvend, alles evalueerd, en evolueerd, het goede kwam altijd uit het oosten, nu ook weer!
En de hoeveelste civilisatie zijn we al, in plaats van stil te staan bij de schoonheid van deze planeet, zijn wij bezig deze planeet volkomen te verzieken, uit naam van wat, het kwaad !
We moeten dit kwaad vernietigen, anders vernietigen zij onze planeet met al het leven.
Putin begrijpt dit als geen ander, een intelligent mens, die weet wat droefheid is, groot deel van zijn familie is omgekomen in de strijd tegen het kwaad, en oude wijsheid gezonde geest in een gezond lichaam.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# lisa ceulemans 05-10-2015 21:07
Jaren geleden heb ik enkele boeken over edgar cayce gelezen en hij voorspelde dat de hulp voor de mensheid vanuit rusland zou komen. Indertijd leek me dat nogal belachelijk, maar nu hoop ik dat zijn voorspellingen waar zijin.
Met vriendelijke groet.
lisa ceulemans
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen