Ton Schoenmakers geeft lezingen over de werking van de amygdala en hoe je die werking zoveel mogelijk naar je eigen hand kunt zetten. Werkt het onderbewustzijn samen met de amygdala en hoe programmeren wij dit dan? Zijn eerdere angsten uit te bannen? Welk effect heeft conditionering van de amygdala op de massa? Deze en meerder vragen zullen gesteld en beantwoord worden tijdens dit interview.

De amygdala of amandelkernen zijn ‘emotioneel’ belangrijk, daar is iedereen het over eens. Tal van hersenstructuren zijn bij de regulatie en verwerking van emoties betrokken: de hersenstam, de insula, hypothalamus, delen van de cortex, maar de meeste aandacht in het onderzoek gaat toch uit naar deze nuclei en naar de frontale gebieden van het brein.

amygdala

De twee kleine kernen (15 mm breed, 17 mm lang) - beide hersenhelften hebben er een - liggen diep in de mediale temporale kwab. Ze hebben een enorme reeks afferente en efferente verbindingen en krijgen informatie uit de hersenschors over alle zintuigmodaliteiten, en van de frontale gebieden over sociale context. Een groot deel van de emotionele processen in hersenen berust op een samenspel van hypothalamus, amygdala en orbitofrontale cortex. Voornaamste taak: vaststellen wat de valentie of affectieve betekenis is van prikkels uit de omgeving en nagaan of er reden bestaat tot handelen.
De amygdala zijn van cruciale betekenis bij het signaleren van gevaar. Dankzij de verbindingen met de thalamus - een ander belangrijk schakelstation voor zintuiglijke informatie in het brein - kunnen we zonder dat er sprake is van een bewuste waarneming zeer snel reageren op prikkels die gevaar betekenen: we deinzen onmiddellijk angstig terug als een gifslang ons aanvalt.
Maar de kernen spelen ook een rol bij geconditioneerde angsten. Stel, zegt neurowetenschapper Joseph LeDoux, dat je doodsangsten hebt uitgestaan op een hoge berg. Na verloop van tijd toont iemand je een foto van die berg en je herkent het object op de foto als de berg waarop je hebt gestaan en bang was. Het angstzweet breekt je letterlijk weer uit. Een dergelijke emotionele ervaring is de resultante van de werking van twee hersensystemen. Het ‘amygdalasysteem’ dat zorgt voor de opslag van (de soms niet-bewuste) emotionele ervaringen en het hippocampale systeem waar de bedreigende of beangstigende gebeurtenis feitelijk wordt opgeslagen.

Bron:Medisch Artsennet

Het programma kun je hier luisteren;

 

{module Ton Schoenmakers 28 Jan 2014}

 

Reacties   

# Nexus 17-02-2014 19:59
@ Vladi,

Om nog even terug te komen op het pedofielen gebeuren.

Ik vind dat wanner je over dat onderwerp schijft, je heel nauwkeurige informatie moet hebben. Elk foutje kan iemands leven ruïneren en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Je ziet dan ook dat websites die hier wel over schrijven, bijna alleen nog maar over dat onderwerp gaan, net om die reden die ik aan geef. Het is dus niet dat ik er niet over wil schrijven maar meer omdat ik op dat gebied niet voldoende toetsbronnen heb waarmee ik de website kan vrijwaren van belastende artikelen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 04-02-2014 19:24
@Nexus,

alle respect,als u liever heeft,dat vladi op deze site er geen uitspraken over doet,geef ik daar gehoor aan.

misschien dat ik nog eens met klem mag vragen om een artikel te plaatsen,alles wat bewezen diefstal,corruptie en wanprestaties is binnen het ambtenaren apparaat. :sigh:

vladi zou met zoeen lijst goed werk kunnen verrichten.
de vrijheid is aan u.

ps kudo's voor al uw werk.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 04-02-2014 18:59
@ Heer Vladi,

Ik heb geleerd bepaalde zaken te laten voor wat ze zijn omdat ze teveel van mensen vergen. Pedofilie onderzoeken is zo'n zaak. Ik zal er zeker over berichten zodra de verdachtmakingen harde feiten worden maar weet ok dat zo'n thema de website kan overnemen, zie de websites die zich ermee bezig houden. Je kunt daar alleen over schrijven als je er echt 100 % voor gaat. Wij willen bovendien niet die kant uit laten gaan, willen onze website algemener houden en niet toespitsen op 1 topic, hoe erg dat topic ook is.

Ik hoop dat je daar vrede mee hebt.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 31-01-2014 23:22
we zullen zien hoe diep 'the rabbithole' is.
fear no evil.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 21:35
nee ik dacht dat ik het even uit zou zoeken..
en dat dat complot gedoe onzin is was..

maar er komt geen stop
het wordt erger en erger

ik begrijp wat je bedoelt met die website en opstelten
en de andere namen!!

er komt geen einde aan de erge controleerbare feiten .
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 31-01-2014 19:19
@Petra,

goed spitwerk :lol:

alleen de reden waarom opstelten dit niet wil,is omdat hij zelf diep in de export zit.
volgens mij staat hier iets over op de site van mich kat
'klokkenluideronline.is'.
één van zijn recente artikelen.

kijk mensen......en van dat zwartgeld betalen die scumbags hun rituele kindermoorden voorstellingen.

deze 'shows' kosten voor het geselecteerde gezelschap
(club/broederschap/orde)
tussen €15.000 en €500.000 .

weltrusten lieve schaapjes,slaap zacht.
u bent veilig in handen van willempie.

FIGHT FOR FREEDOM !!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 15:49
De Nederlandsche Cocaïnefabriek (NCF) was een in Amsterdam gevestigde fabriek die in de 20e eeuw op grote schaal cocaïne produceerde voor medicinale doeleinden uit in Nederlands-Indië geteelde cocaplanten. Daarnaast produceerde de fabriek onder andere novocaïne, morfine, heroïne en efedrine.
Dat was op zich niet zo bezwaarlijk, want dergelijke vergunningen werden zonder problemen verstrekt door de overheid en zeker aan de "eigen" Nederlandsche Cocaïnefabriek in Amsterdam. In 1928 mocht het echter alleen nog als geneesmiddel worden vervaardigd en niet meer als genotmiddel
naar wie gingen de gigantische winsten van de cocaine
nl.wikipedia.org/.../Nederlandsche_Cocaïnefabriek


Opstelten: regulering hennepteelt kan niet en lost problemen niet op

rijksoverheid.nl/.../...

Het reguleren van de Nederlandse wietteelt zou de staat jaarlijks bijna een miljard euro opleveren. De centen gaan echter aan de staatskas voorbij, omdat minister Ivo Opstelten van Justitie niets van het plan moet weten.

powned.tv/.../reguleren_wiet_goed_voor_1_mld.html

Waar Nederland vanaf de jaren zeventig jarenlang een voortrekkersrol had in het gedogen van softdrugs, wordt het nu voorbij gestreefd door landen die nog een stapje verder gaan. Zo stemden de Amerikaanse staten Colorado en Washington eind vorig jaar in met de legalisering van cannabis, maar dan zónder het achterdeurbeleid dat in Nederland geldt.
volkskrant.nl/.../...

2013
De Nederlandse overheid exporteerde de laatste jaren ruim honderd kilo medicinale cannabis. Sinds 2006 hebben met name Italië, Finland en Duitsland grote hoeveelheden medicinale cannabis afgenomen. Dat blijkt uit gegevens die Sargasso via de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) heeft verkregen. Cannabis wordt als medicijn voorgeschreven aan patiënten van bijvoorbeeld MS, Gilles de la Tourette, glaucoom, anorexia en terminale kanker.

Het meeste van de export ging naar Italië, ruim 56 kilo. Finland volgt op de voet met 51 kilo, en Duitsland is met name de laatste jaren aan het opkomen. In totaal namen één Duitse apotheek en twee Duitse groothandels bijna zestien kilo af sinds 2006, waarvan ruim tien kilo in 2012. In Italië gaat het om één groothandel en tien apotheken. In Finland namen één groothandel en twee apotheken medicinale cannabis af: één apotheek in Turku nam 39 kilo af sinds 2006.

sites.google.com/.../...

de bewezen effecten bij ziekte( leukemie ms kanker enz.)heeft ook de farmacie bereikt en als die nu het alleen recht houden in samenwerking met de regeringen blijft de prijs hoog
bedrijven als bayer enz staan in de rij bij Uruguay omdat Nederland weinig levert
op het moment ..
dus winsthoudend allemaal, zolang er een verbod is.
in documentaire de dutch cocainefactory zie je dat de winsten naar de bank gingen
en een stuk verboden geschiedenis..
idfa.nl/.../...
dus toen en nu weer stiekem......
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 31-01-2014 13:58
satanist/pedofiel opa(70) 'minister(carnaval) OPSTELTEN,
zegt: ik vind van niet dus in nederland geen legale weed.

net zoals sataniste/homo/pedofiel RUTTE (die ons blijft bekutte)
ik vind van niet dus geen legaal referendum voor het nederlands volk.

WORD WAKKER MENSEN!!!!

als u gaat stemmen,neem dan een lijst met wanprestaties en corruptie mee.

lijst met wanprestaties en corruptie.
misschien moet die eens op internet komen,zodat we die lijst kunnen uitprinten en delen via facebook flyers enz.

Heer Nexus??

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 11:00
vs europa vn 100 % verantwoordelijk voor miljoenen doden in rwanda

-more crucially, with the assistance of the United States and its close allies. This also meant the automatic help of the subservient UN.
-However, there is overwhelming evidence that these deaths were organized with the help of their Western supporters

Does any of that sound familiar?

It's precisely what they're doing to Syria (via Qatar, Jordan, Lebanon and Turkey) today, but do we really have to wait 20 years for most on the Left to figure this out?
sott.net/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 09:43
hier de website/info

European Commission spending millions on pro-EU lobby groups
By wmw_admin on September 18, 2013

www.thetruthseeker.co.uk/?p=80082
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 09:17
als je de eu promoot krijg je geld..

· Taxpayers’ money used to promote the EUCivil society groups in non-member countries are another funding priority for the Commission. In 2012/13, its Neighbourhood Civil Society Facility had a €45.3 million budget to be distributed to groups in Eastern Europe, North Africa and the Middle East. Many EU grants have been given to projects such as:

The European Commission is spending millions of euros each year funding ‘civil society’ groups which act as cheerleaders for greater political and economic als je de eu promoot krijg je geld.. gedateerd is van 2013 maar veelzeggend.

· Taxpayers’ money used to promote the EU

Civil society groups in non-member countries are another funding priority for the Commission. In 2012/13, its Neighbourhood Civil Society Facility had a €45.3 million budget to be distributed ......
Many EU grants have been given to projects such as:


· ‘Combating Euroskepticism and Promoting Active European Citizenship’ (Hungary)


· ‘Unite Unite Europe!’ (Serbia)


· ‘Be Active, Be European!’ (Albania)


· ‘Citizen of my country, citizen of my Europe!!’ (Kosovo)“It is astonishing that a supposedly democratic body is spending so much taxpayer money supporting political lobby groups. The EU doesn’t want to hear what ordinary Europeans think of it so it has created a parody of civil society which is more supportive.

“Inevitably, much of this money is spent lobbying for larger budgets for unpopular causes. The question must be asked – why does the EU feel it must spend so much money promoting its own popularity?”.

· ‘Combating Euroskepticism and Promoting Active European Citizenship’ (Hungary)


· ‘Unite Unite Europe!’ (Serbia)


· ‘Be Active, Be European!’ (Albania)


· ‘Citizen of my country, citizen of my Europe!!’ (Kosovo)“It is astonishing that a supposedly democratic body is spending so much taxpayer money supporting political lobby groups. The EU doesn’t want to hear what ordinary Europeans think of it so it has created a parody of civil society which is more supportive.

“Inevitably, much of this money is spent lobbying for larger budgets for unpopular causes. The question must be asked – why does the EU feel it must spend so much money promoting its own popularity?”
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 09:02
zelfde pamfletten zelfde werkwijze en zelfde gezichten als bij andere opstanden

Now Ukrainians have found evidence of direct involvement of the Belgrade US-financed training group, CANVAS behind the carefully-orchestrated Kiev protests.

A copy of the pamphlet that was given out to opposition protestors in Kiev has been obtained. It is a word-for-word and picture-for-picture translation of the pamphlet used by US-financed Canvas organizers in the 2011 Cairo Tahrir Square protests that toppled Hosni Mubarak and opened the door to the US-backed Muslim Brotherhood. The photo is a side-by-side comparison.
orientalreview.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 31-01-2014 08:54
waarom zo tegen roken zijn?

Nicotine has an adverse effect on Fluoride which is a neuro-toxid

12160.info/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 30-01-2014 18:39
Daar heb je het probleem Vladi, je schrijft het eigenlijk zelf al "daar zouden "ze" straaljagers op af moeten "sturen", dus een opdrachtgever en een volgzame. Begrijp me niet verkeerd ik heb geen commentaar op je woordkeus als zodanig maar om hetgeen ons ingegeven lijkt. Wij worden gestuurd en worden we dat niet doen we ook niets. Zo'n straaljagerpiloot weet ook dat het niet pluis is wat er gesproeid wordt en heeft ook vorm van leven waar deze belang aan hecht, maar hij/zij pakt niet zonder toestemming zijn straaljager om zo'n sproeier naar beneden te dwingen. Want dan zou het inderdaad wel voor eens en altijd duidelijk zijn wat er gesproeid wordt en waarom. Moet deze piloot alles voor op het spel zetten wat hem persoonlijk aangaat maar daarbij moet hij dan zorgen dat er echte neutrale onderzoekers bij kunnen komen plus niet gecontroleerde media. Ziehier het probleem, mensen weten over het algemeen wel dat er veel meer plaats vindt dan "normaal" is maar zolang het hen niet persoonlijk bezighoudt zal men geen enkele actie ondernemen. Da is nu eenmaal mens en ook dier wanneer je het goed beschouwd, voorbeeld, een kudde van 6000 Gnoe's, zeer sterke dieren, komen 4 of 5 leeuwen en die pikken er 1 of 2 tussenuit, wat doet de rest over het algemeen, niets. Stel er valt iemand in het water (cliché maar toch) en die verzuipt, 100 mensen gaan staan kijken 3 mensen roepen dat een ander 112 moet bellen en met wat geluk duikt er 1 het water in. Apatisch gedrag is ons aangeboren, daar kan je jezelf heel kwaad om maken maar het is de natuur van alles.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-01-2014 16:29
wat betreft 'de regering weet niet waar ze vandaan komen die chemtankers'

uit meerdere landen
ze tanken bij in de lucht en hebben geen responder
de regering(nazi-koningshuis en haar knechtjes)
zou eens een paar straaljagers erop af kunnen sturen(simpel)

en daarom heeft micha kat gelijk dat het hier gaat om een satanische dictatuur.

peter rat de vries gaat nu kleine gekleurde kindjes voetballes geven??????
hou dat maar eens strak in de gaten.
daarna zeker afleveren aan demmink en zijn politieke vriendjes.

als rutte op zijn fietsje rondfietst en micha bij de demmink's voordeur demmink kan vragen hoe t met de kindertjes gaat,
en een of andere poepjournalist onder het raam kan zitten van de grootste satanic whore van nederland(beatrix)

dan maakt vladi zich geen zorgen dat het volk,wat door het lint gaat,niet in de buurt kan komen van de scumbags.

het is eerder zo dat er veel gelult word en geen daden verricht word vanwege gevolgen.....pfff.

wacht maar op de gevolgen als u niets doet.

ssssssssssssssssssssssssssssss............auswitsch.
het is aan U.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-01-2014 02:17
voor de kinderen Willem,
1 pedo minder = 100/1000 kinderen gered.

maar het is niet alleen dat.
het apathische gedrag van de mens die over het algemeen best wakker is,laat mij kotsen.

maar het is de elite die met volle bewustzijn satanisch is,
die mij en anderen doet ondernemen plannen uit te voeren tegen verantwoordelijken.

weekers treed af.
sommige springen ,sommige hangen,
allemaal prima.
maar die willen blijven,gaan een heftige tijd tegenmoet.

onze kinderen gaan niet zonder slag of stoot naar de kloten.

mensen word een klokkenluider in uw omgeving,dit bent u de toekomst van uw kroos ethisch verplicht.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 30-01-2014 00:52
Ik begrijp je woede Vladi, heb dat gevoel zelf ook vaak ervaren zeker als er weer volop werd gesproeid met chemtrails enz. (ik heb ook kleinkinderen begrijp je) Maar ook toen was elk initiatief gedoemd te mislukken omdat weinigen hun nek uit wilden en willen steken. Diegenen die dat wel deden (op alle gebied bedoel ik) stonden achteraf alleen en werden gebruikt ter illustratie aangaande het onrecht ten koste van hen die er daadwerkelijk iets aan wilden doen. Je weet zelf ook wel dat de echte "elite" om deze zomaar te benoemen meestal buiten schot blijft. Het zijn de "marionetten" die dan worden aangepakt en daar zijn er zo je weet heel veel van die hun plek dan weer in nemen. De kunst is om heel diep door te dringen in deze elitaire systemen maar dat is (zo ik zelf heb ervaren) een vrijwel onmogelijke taak en waar alleen een collectief van tenminste 100,000 mensen enige invloed zouden kunnen uitoefenen. Om dit systeem dat verder en dieper gaat dan menigeen kan beseffen te bestrijden is een weg die letterlijk over lijken gaat Vladi. Bedenk alleen maar hoe mogelijk is/was dat al dat "vlieg"verkeer dat chemtrails sproeit dit kan blijven doen, zelfs toen er voor alle vliegtuigen een vliegverbod gold na die vulkaanuitbarsting een jaar of 3 terug. Niemand (zelfs onze regering niet) weet waar die sproei-vliegtuigen (onder andere) vandaan komen of weer naar terug gaan. In de 80er jaren begon het hier op zeer kleine schaal, ik begon het pas te zien rond 1996 en zag het toen steeds erger worden tot aan de extremen van vandaag aan toe. Ik bedoel maar te zeggen, weet waar je aan begint Vladi.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 30-01-2014 00:07
@Willem...??

misschien heb je gelijk,maar vladi wacht niet meer op een collectief,het is NU en niet als we allemaal kanker hebben.
of als er martial law is.
er moeten kleine splinter groepen komen.

wij hebben er 1 klaar met bunker en plannen.
vorig jaar hebben we goede zaken gedaan.
dit jaar word ons jaar,we laten ze ook eens proeven wat angst is.

een beetje de pedo uithangen....een beetje gokken met het pensioen en spaargeld....een beetje kinderen vermoorden.
hier en daar plegen al wat eliten zelfmoord....mooi.

LIVE IN FEAR SCUMBAG ELITE
WE ARE COMING FOR YOU!!!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 29-01-2014 21:06
Wanneer alles je duidelijk is Vladi, waarom ga je dan zo tekeer? De ene mens kan de andere niet "wakker" krijgen omdat alles gaat zo het gaat. Het eniige dat rest is wat informatie waarvan we zelf denken dat het van belang is verspreiden. Er bestaat ook nog zoiets als synchroniteit, mensen komen niet zomaar op 1 lijn omdat het eigenbelang nu eenmaal een grotere rol speelt net zoals wij zelf een rol (moeten) spelen in dit schijnleven. Mensen zijn niet echt niet dommer of slimmer dan wij zijn (in het algemeen bedoel ik dat) maar de één vind deze zaken die je meestal goed onder woorden kan brengen niet zo van belang dan hun werk of anderszins. Het is nooit persoonlijk al heeft dat wel altijd die indruk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-01-2014 19:41
goed als je je voelt aangesproken.duidelijk teken.
als je perse wil kunnen we afspreken.
dan kun je naast me komen staan jengelen.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 29-01-2014 17:59
Nou nou Vladi, wat een taalgebruik, tegen de vlakte hoeken nog wel, je bent welkom hoor.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-01-2014 17:34
@Willem...??

hoe weet jij of mij iets duidelijker word na het kijken van een youtube filmpje wat vladi al gezien heeft?

maak jij ook 20 GB aan foto en film materiaal waar je ziet dat ze de zgn contrail(puur vergif/chemtrails) aan en uit zetten?
bewandel jij ook politieburo's en gemeentehuizen waar je op tape de chloridekoppen keihard confronteerd met een uitgesproken mening en keiharde feiten?
schrijf jij ook ministers aan waarbij je neerzet als psychopaten.
schop jij je medemens WAKKER?

no more mr. nice guy voor vladi.
actie of oprotten.
stelletje voyeurs bijna allemaal.
er kleeft ook bloed aan jullie handen...stelletje moreelloze robotten,slaven,consumptie-zombies...durf niet te klagen waar vladi bij is,want ik hoek je a la muay boran tegen de vlakte.

FIGHT FOR FREEDOM

net als in de oekraine,de fik erin met mensen die de vrijheid van keuze en mening proberen te onderdrukken.
ze stellen een klein beetje iets voor....
OMDAT WIJ NIETS VOORSTELLEN...KLOTE HOLLANDERS.

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-01-2014 17:14
wil men niet vechten voor vrijheid...
dan loop niet te jengelen.

tijd van praten is voorbij,of slaapt gij nog?
TRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!!!!!
WAKKER WORDEN!!!!!

tijd om met je reet van die bank te komen,en met groepjes van 20 man tegelijkertijd instanties onder druk te zetten.
gemeentehuizen,burgemeesters,ministers,politie.....ja die rooie mongol wimpie von pedo bernhard laat die maar metrust tenzij je wil converseren met een 5 jarig inteeltkind.

we gaan hun ns belasten en confronteren!!!

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Henny 29-01-2014 15:28
Heeft volgens mij allemaal niets te betekenen. De mens wordt niet geleefd door de stof of de mens had geen vrije wil op de eerste plaats en werd als het ware geleefd en dat maakte het leven onrechtvaardig. Dit kan volgens mij dan ook niet en ieder van ons heeft dan ook de wilskracht om bijvoorbeeld emotionele gebeurtenissen te overkomen. Zou dit niet zo zijn dan konden mensen ook geen opgelopen verslavingen overkomen want het lichaam liet dit dan ook gewoon niet toe maar doordat de mens wilskracht toont kan zij van die verslaving afgeraken en dit terwijl het lichaam er ook aan verslaafd is. Dus mijn conclusie is dan ook dat de mens verslaafd kan zijn aan bepaalde emotionele gebeurtenissen zonder zich er degelijk bewust van te zijn dat ze er verslaafd aan zijn. Dit heet dan conditionering en dat roept dan ook op zijn beurt bepaalde lichamelijke reacties op om zo die emotie zichtbaar te maken. Meer is dat volgens mij allemaal niet. Ons bewustzijn stuurt het lichaam want bewustzijn is volgens mij dan ook veel meer dan louter lichamelijke processen en hierbij slaat de ‘reguliere’ wetenschap de plank volledig mis en als het fundament al niet meer klopt wat blijft er van de rest over?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Willem..!! 29-01-2014 12:38
Bekijk deze video eens Vladi, www.youtube.com/watch?v=18IepieChOU dan word het je wat duidelijker.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 29-01-2014 08:45
goedemorgen medemens,

heeft iedereen het mondkapje op?
IT"S SPRAYING TIME
VAN BLAUW NAAR WIT
NIETS AAN DE HAND MENSEN
WE PRATEN EN SCHRIJVEN OVERAL OVER
BEHALVE HET VERGIFTIGD WORDEN VANUIT DE LUCHT
ALS INSECTEN

nog mensen ziek in uw omgeving??
politie (status KILLERCOPS/SS GESTAPO)
werkt ook niet mee!!

DE MENS IS EEN AAP

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 28-01-2014 18:56
Da's toevallig, Leonardo is er ook geweest.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Wim 28-01-2014 17:18
Ik ben zondag naar zijn lezing geweest. Het was zeer boeiend en beslist een aanrader voor iedereen. Dus zeker luisteren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen