who created isisZijn jullie al bang? Neen, dan zullen er nog wel wat aanslagen volgen om ons te doen geloven dat die vermaledijde moslims ons allemaal een kopje kleiner willen maken. Het zijn toch de moslims die deze aanslagen plegen? Of niet?

 

Als je alleen onze nieuwsbulletins bekijkt en luistert naar de radio, dan zal je bovenstaande zeker geloven. Alles wordt er aan gedaan om je in de richting van extreme moslims te laten denken. De namen die vrijwel meteen na aanslagen worden vrijgegeven zijn altijd moslimnamen. Wat ik altijd vreemd vind is dat er altijd mensen zijn die de aanslagen opeisen. Ik vraag mij dagelijks af hoe dat in zijn werk gaat. Is er een soort hotline voor extremisten waarmee ze kunnen bellen en aanslagen claimen? Hoe zit dat? Vindt niemand dit vreemd?

Nu wij toch bezig zijn vragen te stellen m.b.t. aanslagen over de hele wereld. Nog geen week geleden meldde Erdogan, jullie weten wel, die dictator in Turkije die de Koerdische bevolking met toestemming van de EU, VN en andere instanties systematisch aan het uitmoorden is in zowel zijn eigen land alsook in Irak en Syrië, dat de aanslagen in zijn land net zo goed bijvoorbeeld op Brussel hadden kunnen plaatsvinden.

Het is algemeen bekend dat Erdogan, samen met Netanyahu en Saoedi Arabië, Qatar, de VS en de meeste Europese landen, de terreurgroeperingen die in het Midden Oosten huis houden zoals ISIS, El Nusra, El Qaida, Al Shabaab, financieren en faciliteren waar ze maar kunnen. Door de Russische inmenging in het Syrië conflict is dit pijnlijk duidelijk geworden. De zoon van Erdogan werd betrapt met illegale oliehandel, gestolen in Irak en Syrië. Enkele jaren geleden waren Erdogan en Netanyahu nog niet zo’n dikke vrienden, werd er zelfs een Turkse boot geënterd door Israël met enkele doden tot gevolg. Maar de twee hebben zich gevonden in de strijd tegen het terrorisme. Voor Erdogan zijn de Koerden terroristen en voor Netanyahu is iedereen terrorist behalve als je een zionist bent.

Naast deze zaken is het ook frappant om te zien dat 22-3 of 322 het cijfer is van de beruchte Skull and Bones, het geheime genootschap waar Bush onderdeel van uitmaakt.

SkullBones322

En dan hebben wij nog de bloedvlek in Parijs die verwijst naar het merkteken van de Belgische luchthaven die gisteren getroffen is.

blood logo 548x640

Allemaal toeval?

Ook niet geheel ontoevallig is het gegeven dat vrijwel meteen na het erkennen van de Palestijnse staat door Frankrijk, Parijs getroffen werd door een terroristische aanval, België heeft afgelopen week ook aangekondigd dat ze de Palestijnse staat willen erkennen en boem!!!!

Europese leiders duikelen over elkaar om huilie huilie te doen op TV en radio, weer enkele tientallen doden te betreuren. De wereld staat op zijn kop! Hoe hypocriet deze huilebalken niet zijn, vreselijk. Hun grote vriendje uit de VS, Obama, geeft bijna dagelijks opdrachten aan Dronepiloten om aanvallen uit te voeren op wat zij menen, terroristen moeten zijn. Na bestudering door verschillende instanties van dit drone-programma, dat nota bene door Obama, Nobelprijsdrager van de vrede opgevoerd is, blijkt dat voor elke vermeende terrorist die geraakt wordt er ten minste 65 onschuldige burgers sterven, elke aanval weer! Waar zijn de Europese leiders dan? Dan zie ik ze niet de huilebalk uithangen op TV, neen, dat is een noodzakelijk kwaad wordt er dan gesteld. Met talloze militaire experts die onze beeldbuis vervuilen wordt dit drone-programma verkocht aan de kijkers over de hele wereld want Obama, die man is haast een heilige. Het is echter ook die Obama die via AIPAC, een belangenorganisatie voor Israëlisch mensen in de VS die meer macht heeft dan het Pentagon, de Israëlische agenda volgt en precies doet wat Netanyahu, de ongekroonde koning der zionistische joden, hem opdraagt. Wie dit niet gelooft zou even enkele weken terug moeten gaan in het nieuws en even zoeken op het ongewenste en ongewilde bezoek van Netanyahu aan het Amerikaanse congres. Hij werd vriendelijk verzocht weg te blijven maar kwam en deed zijn ding. Zijn ding….is iedereen overal de schuld van geven, iedereen terrorist noemen en zelf al 60 jaar mensen systematisch afslachten die in een open gevangenis gehouden worden met de naam Gaza. Iran zwart maken, Syrië zwart maken, Putin zwart maken, kortom, iedereen die zijn vreselijke agenda niet wil volgen wordt op de korrel genomen, gechanteerd en als het even kan, zelfs van kant gemaakt. Want Israël heeft het recht om zich te verdedigen klinkt het dan en de hele wereld moet en zal daar voor bloeden.

Zo wordt op deze manier door onechte joden, Ashkenazi joden of Khazaren, een bevolkingsgroep ten ontrechte weg gezet als het afschuim van deze planeet terwijl feitelijk diegene die met de vingers wijzen de echte rotte appels zijn.

Maar er is veel meer aan de hand. In Oekraïne, jullie weten wel, het nieuwe Zion, worden plannen gemaakt om de Krim verder en verder te isoleren. Het Oekraïne waar wij over enkele weken over moeten stemmen is weggezonken in totale corruptie door oligarchen en nazies. Alles wordt er aan gedaan om Rusland dwars te zitten, energietoevoerlijnen worden afgebroken, water, gas en olie, zelfs transporten die aan de grens staan te wachten om voorraden te brengen worden systematisch tegen gehouden en dit alles onder toeziend oog van die geweldige controlerende organisatie met de naam OVSE. De Minsk-akkoorden worden op alle punten geschonden en dagelijks worden mensen onder vuur genomen. Miljoenen euro’s vloeien naar bankrekeningen van corrupte regeringsleiders en van ons wordt gevraagd of wij daar nog wat extra centen in willen pompen. Mooi niet, dat gaat niet gebeuren!

In Syrië lijkt het vooralsnog rustig behalve dat de Turken daar een klein legertje gestationeerd hebben dat ze glashard ontkennen. Maar Putin is niet gek, hij zal niet al het werk dat ze gedaan hebben teniet laten doen door de Turken. Putin heeft daarom de meest geavanceerde afweersystemen achter gelaten en waarschuwt momenteel dat ze alles dat vliegt en niet bekend is uit de lucht zullen halen. Het is te hopen dat de elite die verbonden zijn aan de zionisten en de NWO het spel daar niet te hoog spelen want ook die kruik kan één keer te vaak naar het water gedragen worden.

Gedetailleerde informatie over de oliesmokkel door turkije en andere zaken.

Het was te verwachten dat de elite iets zou laten uitvoeren omdat ze vreselijk op hun bek zijn gegaan in Syrië maar ook in Yemen en Irak waar steeds meer groeperingen zich keren tegen de Westerse inmenging en hun eigen plan trekken. IK verwacht daarom dat er een uitbreiding zal komen van conflicten. Zo zal het conflict in China vanaf nu steeds meer aandacht krijgen en zal de elite proberen via die weg een oorlog te triggeren. De eerste aanzet tot escalatie wordt momenteel al uitgevoerd door de VS door er steeds meer oorlogsboten naartoe te sturen die provocerend maritieme grenzen opzoeken en schenden in de hoop dat China uit haar slof zal schieten. Let maar op, dit zal de komende tijd veel aandacht krijgen en natuurlijk is het wederom de VS die door onze nieuwskanalen neergezet zullen worden als de redders van deze planeet. Ook in Zuid Amerika zijn de VS zaadjes aan het planten voor toekomstige confrontaties. In Brazilië en Argentinië, in Ecuador en in Cuba worden momenteel NGO’s geplaatst die voor onrust moeten zorgen en opstanden veroorzaken doordat het volk meestal pas te laat in de gaten heeft wat er werkelijk speelt, net als in Oekraïne. Ook bijvoorbeeld Pussy Riot blikt een echte NGO te zijn die op kosten van de elite opleidingen gevolgd hebben hoe ze landen van binnenuit kunnen ontwrichten met behulp van allerlei acties en bijbehorende nieuwsverslagen door de mainstream media. Het zal je niet verbazen dat één van de financiers die genoemd wordt in verband met Pussy Riot, Soros heet.

Verder is deze week bekend geworden dat Hilary Clinton in een email expliciet heeft opgeroepen om Assad te verwijderen.

Larry Silverstein de bouwtekeningen van het nieuwe WTC vrijheids gebouw al in mei van het jaar 2000 bekend maakte, 1 jaar voordat de aanslagen gepleegd werden.

Hoe de aanval in België precies is uitgevoerd willen wij niet op ingaan. Elk klein foutje van onze kant maakt dat het hele verhaal ongeloofwaardig wordt en dat willen wij niet. Alle aanslagen van de afgelopen tientallen jaren waren valse vlag aanslagen, ik kan geen uitzondering vinden. Ze hebben allemaal dezelfde kenmerken en er wordt telkens iets gevonden van vermeende moslimterroristen want iedereen moet gaan geloven dat de gesteldheid van deze planeet, en ik mag gerust stellen dat deze planeet een vieze vuile van oorlog en corruptie doordrenkte hel is geworden, zo geworden is door toedoen van moslims. Niets is minder waar! Deze planeet is zo’n ellendige plek geworden door toedoen van wat wij, onze politieke leiders noemen, mensen die alles aangrijpen om zichzelf te verrijken, zelfs als dit betekent dat meerdere landen in langdurige oorlogen verzeild raken. Het interesseert ze niets!

Iedereen die genoemd worden in verband met terreur en aanslagen kun je wegstrepen. Onze overheden zijn de enigen die werkelijk verantwoordelijk zijn voor de ellende op deze planeet!

Als laatste een postieve noot. Zoveel aanslagen zijn er nog nooit achter elkaar geweest, dat betekent dat de elite in maximale paniek verkeren, en dat betekent op haar beurt weer dat veranderingen aanstaande zijn. Houd je gedachten zuiver en scherp. Neem de informatie in je op maar laat je leven niet leiden door deze informatie. Denk positief, leef positief, doe positief en blijf een mens.

ISIS blijkt uiteindelijk een proxyleger dat door de elite wereldwijd ingezet kan worden om hun doelen te bereiken. Ze hoeven zich aan geen enkele regelgeving te houden en kunnen dingen doen die gewone legers nooit openlijk voor elkaar zouden kunnen krijgen. Vroeger hadden landen legers, nu heeft de elite hun eigen leger!

Reacties   

# petra 30-03-2016 19:56
Russian soldier who called airstrike on himself while surrounded by ISIS is hero
I don’t know Aleksandr Prochorenko. I know nothing of his background or what his dreams and hopes were for the future. But I do know that he’s a hero who will never be forgotten, and that the cause for which he sacrificed his life is a righteous one.
rt.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 19:02
" free your mind "

conference

m.youtube.com/.../

ways to deal with chemtrails
and false flags
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 17:28
Explosives pre-planted in Brussels airport claims Israeli Intelligence-linked journal
nonalignedmedia.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 17:23
Song: Erdowie, Erdowo, Erdogan |

m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 21:13
Turkey ‘demands’ takedown of Erdogan-mocking video, German authors add subtitles instead
www.rt.com/.../337696-erdogan-german-satire-video
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 21:36
European Commission head Jean-Claude Juncker has criticized Ankara's reaction to a satirical clip about President Recep Tayyip Erdogan broadcast on German TV. Summoning the ambassador over the matter alienates Turkey from the EU, Juncker said.
www.rt.com/news/337794-eu-turkey-satire-reaction/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 15:03
nos.nl/.../...

bovenstaande is gelogen, zoals zoveel,
vandaar dat in het gesprek met belgie
de fbi niet kon worden genoemd

en deze politici willen meer...
wijkagenten, beveiliging en geld;


"Oppositie wil snel meer wijkagenten"

"Van der Steur komt nog met info over beveiliging op Schiphol"


ik voel me veilig
als de regering weg is

ipv schuld bekennen..
meer geld en personeel eisen
voor hun gemaakte fouten..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 15:05
en
hoe begon het?
met leugens

Declassified CIA Document Reveals Iraq War Had Zero Justification

yournewswire.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 15:08
en daarna?

CIA Photographed Detainees Naked and Bound Before Extraditing Them for Torture
commondreams.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-03-2016 10:02
Who Controls the ISIS social media and twitter accounts?  
www.globalresearch.ca/.../5515765
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-03-2016 07:27
dit gaat niet over meer veiligheidseisen wensen
of meer geld voor veiligheid willen

dit gaat er over dat politici en verantwoordelijken
fouten maken

Duitsland houdt terreurverdachte aan die door Turkije naar Nederland is gestuurd

El Bakraoui, die een lang strafblad had, werd door de Turken teruggestuurd naar Nederland, maar werd niet in de kraag gevat omdat hij niet gesignaleerd stond. Van der Steur stelt dat door de Turkse autoriteiten niet de gebruikelijke procedure is gebruikt. "Volgens de gangbare werkwijze hebben de politiediensten van Turkije contact met de politieliaison als er een uitzetting aan de orde is." Ook wordt de reden voor de uitzetting gemeld.

In dit geval werd er in de elektronische postbus van de Nederlandse ambassade in Turkije melding gemaakt dat er een vlucht gefaciliteerd werd voor El Bakraoui. 
Verbazing

Ondanks het feit dat er bij Bakraoui is afgeweken is van de gangbare procedure, is er vanuit Nederland geen contact opgenomen met de Turkse autoriteiten over de reden voor de uitzetting.

In de Tweede Kamer is er met verbazing gereageerd op de gang van zaken. PVV-leider Geert Wilders: "Waarom is niet opgetreden bij bericht met very urgent erboven? Onbegrijpelijk. Waarom is later geen opsporingsbevel uitgegaan toen men mogelijk meer over hem wist?"

De minister spreekt over 'het systeem' dat niet heeft gewerkt. Maar hoe zit het met de mensen die met dat systeem werken? Waarom is geen contact opgenomen met de Turkse autoriteiten?"
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 29-03-2016 10:25
En. De duivel schi*t ALTİJD op dezelfde hoop.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-03-2016 07:53
Nederland bevestigt:

ambassade was op hoogte van komst Ibrahim El Bakraoui


hier de mail
met titel VERY URGENT
www.standaard.be/cnt/dmf20160324_02200502
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 02:10
De Amerikaanse FBI heeft de Nederlandse politie een week voor de aanslagen in Brussel gewaarschuwd voor de radicale achtergrond van de gebroeders El Bakraoui, die betrokken waren bij de aanslagen.

Dat schrijft minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) dinsdag in antwoord op de 166 Kamervragen naar aanleiding van de aanslagen in Brussel.

De FBI lichtte de Nederlandse diensten 16 maart in over de criminele achtergrond van Ibrahim el Bakraoui en over de radicale en terroristische achtergrond van zijn broer Khalid, schrijft Van der Steur. "Op 17 maart is dit ook in een bilateraal contact tussen de Nederlandse en Belgische politiediensten aan de orde geweest.Daarbij kwam de radicale achtergrond van beide broers aan de orde."......
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 02:14
Op 16 maart 2016 heeft de FBI aan de Nederlandse politie melding gemaakt van de criminele achtergronden van Ibrahim El Bakraoui en van de radicale en terroristische achtergrond van zijn broer Khalid. Dat heeft de Nederlandse minister van Veiligheid bekendgemaakt. Eén dag later, op 17 maart, werd die informatie volgens hem doorgegeven aan de Belgische politiediensten in een bilateraal contact. De Belgische federale gerechtelijke politie ontkent dat.


Dit werd trouwens aan de Federale gerechtelijke politie nogmaals vandaag bevestigd door de FBI zelf", klinkt het in een persbericht.
nieuws.vtm.be/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 09:35
Informatie die Amerika aan Nederland heeft verstrekt over de radicale achtergrond van de gebroeders El Bakraoui, die zichzelf vorige week opbliezen in Brussel, kwam niet van de FBI maar van de inlichtingendienst van de New Yorkse politie. 

nu.nl/.../...

Minister Ard van der Steur erkent dat er "ten aanzien van de afzender van de informatie" een fout is gemaakt. 
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 12:44
Rutte: Informatie FBI voor Nederland over broers El Barkaoui kwam van België
De informatie over twee terroristen, de broers El Bakraoui, die de Amerikaanse inlichtingendienst FBI twee weken geleden aan Nederland bezorgde, kwam oorspronkelijk uit Belgie. Dat heeft de Nederlandse premier Mark Rutte gezegd in de Tweede Kamer in Den Haag. Dus hoefde de Nederlandse politie die niet door te geven aan de Belgen.
deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2614591
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 12:46
De Belgische autoriteiten ontkennen dat Nederland de informatie met België heeft gedeeld. "Op 16 maart heeft de Belgische Federale gerechtelijke politie van de FBI geen informatie ontvangen met betrekking tot de broers El Bakraoui. Dit werd trouwens aan de Federale gerechtelijke politie nogmaals vandaag bevestigd door de FBI zelf", meldt VTM.

"Het enkele feit dat iemand een crimineel verleden heeft, betekent niet automatisch dat hij gesignaleerd wordt", schrijft de minister. Die constatering wekt verbazing, omdat verderop in de brief wordt gemeld dat de gebroeders Bakraoui wel op de signaleringslijst van de Amerikaanse FBI stonden.
Van der Steur: "De Amerikaanse autoriteiten hebben mij bevestigd dat El Bakraoui pas op 25 september 2015 op een Amerikaanse watchlist is geplaatst. Het betreft hier een Amerikaanse signaleringslijst die door het Terrorist Screening Center van de FBI wordt beheerd en die voor Nederland alleen op een hit/no-hit basis raadpleegbaar is."
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 30-03-2016 12:48
Brussels terrorists planned nuclear plants attack, changed target after accomplice’s arrest – report

rt.com/.../336985-brussels-terror-nuclear-plants

De terroristen die vorige week de aanslagen pleegden in Brussel, hadden ook de Belgische premier Charles Michel als doelwit. 
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 29-03-2016 09:41
March 11, 2016
Embassy of the United States of America
Ankara, Turkey
The U.S. Embassy informs U.S. citizens that there is information regarding a potential terrorist plot to attack Turkish government buildings and housing located in the Bahcelievler area of Ankara.  U.S. citizens should avoid this area.
turkey.usembassy.gov/mobile//sm-031116.html
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 14:53
velen wisten
de namen van de terroristen
velen de plannen

israel
vs
turkije
belgie
nederland

hoe kan je nu met andere veiligheidseisen
komen
als de politici zelf zo blunderen
en de eigen bevolking in gevaar brengen

iedereen met een beetje verstand wist dit
was op de hoogte
en de daders zijn overal opgepakt, uitgeleverd
overgedragen

ministers hebben info gemist....
ja
veel info, mails en telefoontjes gemist..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 28-03-2016 15:24
ministers hebben niets gemist.....alles verloopt volgens plan.
de destabilisatie van de europese bevolking gaat nog even door.
binnenkort een paar aanslagen in nederland.

3x hoera voor de koning :-x

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 28-03-2016 15:28
binnenkort een paar aanslagen in nederland...hier moet een ? achter staan,anders denken de malloten dat vladi een aanslag gaat plegen :P

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 19:07
nee, niemand heeft iets gemist
en niemand is aansprakelijk
en niemand kreeg info
en niemand wist het of begreep het

alles ging volgens plan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 20:23
gelukkig
is er interpol
At INTERPOL today, we have a global membership of 190 countries. It forms the link with INTERPOL's global network, enabling member countries to work together on cross-border investigations.
www.interpol.int/Member-countries/World


Interpol, die Lobby und das Geld
Die Polizeiorganisation gerät wegen eines Millionendeals mit der Tabakindustrie in die Kritik
www.zeit.de/.../komplettansicht

How Interpol got into bed with FIFA
A €20 million deal with the world’s embattled soccer federation raises questions about the law enforcement organization’s independence.
www.politico.eu/.../fifa-funded-interpol-policing
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 28-03-2016 13:30
Petra, interessant op ; info.kopp-verlag.de over België !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 14:15
Een beveiliger van een Belgische kerncentrale is twee dagen na de aanslagen in Brussel in Charleroi doodgeschoten. Het Belgische parket ontkent echter formeel dat er een connectie is met mogelijk terrorisme.

De man werkte als bewaker bij het Nationaal Instituut voor Radio-elementen (IRE) in Fleurus, bevestigde justitie in Charleroi. Belgische media meldden zaterdag dat de bewaker bij een kerncentrale werkte en dat zijn toegangsbadge was gestolen.
De man werd doodgeschoten in zijn badkamer. Het motief is nog onduidelijk. 
België is momenteel is de hoogste staat van paraatheid na de dodelijke aanslagen in Brussel. Kort na de aanslagen werden medewerkers van de twee Belgische kerncentrales in Doel en Tihange geëvacueerd.
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 29-03-2016 09:51
Lief he.. we krijgen jodium pillen van Schippers. Begin deze maand nog kwam ze ermee. Net na de geruchten over hun interessante geld zaakjes met haar man.
Interesante ontwikkelingen rond de kerncentrales.

nrc.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 30-03-2016 10:47
Lief he dat alleen mensen tot 40 jaar die jodium pillen krijgen.
Wat neemt ze verantwoordelijkheid voor het volk!

:-x
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 10:58
“Suicide Bombers”
Known to,
Imprisoned by Security Agencies

BEFORE Brussels Attack

www.globalresearch.ca/.../5516670

Terrorists Under Security’s Noses, in their Clutches, Yet Still Carrying Out Attacks

Virtually every single terror suspect involved in the Charlie Hebo massacre and Paris attacks last year in France, and the Brussels attack this week, have been long-known to Western security agencies.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 11:10
On March 15, 2016, Belgian and French forces were conducting an anti-terrorism raid of a house in the Brussels suburb of Forest when they were ambushed by suspects armed with Kalashnikov’s.
The incident took place only a few kilometers from the Molenbeek district of Brussels

Two brothers Khalid and Ibrahim El Bakraoui were reportedly detained according to the media when one of the brothers showed up at a hospital with a broken leg.
centerforsecuritypolicy.org/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 10:07
De plannen van terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) voor de aanslagen in Brussel zouden vooraf al bekend geweest zijn bij westerse veiligheidsdiensten, inclusief de Belgische.

Dat schrijft de Israëlische krant Haaretz, zonder bronnen voor die stelling prijs te geven. Haaretz geldt als kwaliteitskrant in Israël.
Volgens de krant beschikten de veiligheidsdiensten over "precieze informatie". "Ze wisten, met een hoge mate van zekerheid, dat aanslagen waren gepland in de zeer nabije toekomst", schrijft Haaretz.
Dat luchthaven Zaventem doelwit zou zijn, was volgens het dagblad duidelijk. Het lijkt er volgens de bronnen van Haaretz op dat de diensten ook informatie hadden over de aanslag op de metro. Toch werd niet adequaat ingegrepen.
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 28-03-2016 11:36
Bij aanslagen Brussel betrokken broers stonden op terreurlijst VS'
De broers Khalid El Bakraoui en Ibrahim El Bakraoui die betrokken waren bij de aanslagen dinsdag in Brussel stonden op een Amerikaanse terreurlijst.

De broers waren al voordat de aanslagen werden uitgevoerd bekend bij Amerikaanse inlichtingendiensten, meldt Reuters op basis van verschillende bronnen. 
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 28-03-2016 10:43
De Islam = Subversief/omverwerpend !
50% van de in Europa verblijvende Moslims = Deobandi - Salafist - Brotherhood / voort komend uit de Saoudische Wahabbis !
Wahabbisme = Genocide van alle anders denkenden.
Overleg - discussie - is niet mogelijk en leid tot niets !
Rusland had te doen met een vreselijk bloedig terrorisme die van de door Turkije gesteunde Tschetchenien, jaren lang overleg onderwijl ging het moorden van anders denkenden constant door, toen totale oorlog, de terroristen volkomen verdwenen, de mensen kunnen weer normaal leven.
Ben bang dat het in Europa met pappen en nat houden wordt geprobeerd, maar zal niet werken, hun rabbit politiek van veel en meer kinderen zal uiteindelijk onze onder gang zijn !
In Engeland zijn hele steden in hun handen en ook delen van grote steden, they keep it under the carpet, maar een echte oplossing is er niet, wordt uiteindelijk een burger oorlog.
groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 27-03-2016 11:53
Mij valt het ook steeds vaker op dat collega- sites met enige regelmaat stukjes plaatsen die zomaar in de krant hadden kunnen staan. Mij stoort dit ook en ik reageer dan ook regelmatig op zo'n stuk. De reacties worden steevast verwijderd.

Ga er gemoedelijk maar vanuit dat ook binnen het alternatieve circuit mollen zitten die proberen de gangbare mening een draai te geven in het alternatieve circuit. Fijn als mensen dit opvalt!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 29-03-2016 10:01
Denkwijze elit: als mensen een alternatief zoeken dan bieden wij die met genoegen ook aan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 26-03-2016 22:58
Petra en Jenne hebben het bijgelegd. Wou ik net vredig gaan slapen kom ik dit tegen!! Wil AUB iemand dit uitleggen ?!

stopdebankiers.eu/.../

En ik heb zo mijn best gedaan om 't hoofd koel te houden de laatste dagen..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 27-03-2016 11:30
stopdebankiers.eu/.../

Hier zijn de Koran verzen verdraaid. Schrijver heeft geen eens de moeite genomen om even op www.koran.nl te kijken.
Dit is liegen. En wat verwacht men te oogsten met het zaaien van leugens in gedachten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 27-03-2016 12:59
Ach Rumi, zo lang jij de Koran ziet als in beton gegoten dogma, kun je je nooit bevrijden, de Koran is een boek geschreven door ?, groot vraagteken, als je een mooie roman leest, wordtje soms gegrepen door de inhoud, nou ga je daar een religie om heen breiën blijft blijft het een roman verhaal, ja als je dit niet wilt onder kennen, ga je nooit je eigen persoonlijke créateur vinden !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 27-03-2016 09:14
Rumi, je bent aan niemand iets verschulgigt, je bent verantwoordelijk alleen voor je zelf, en aan je zelf, je kunt aan één verhaal geloven als je dat fijn vindt, maar het zijn allemaal bedachte goden en religies, door mensen geschreven en herschreven, geloof in je zelf doe wat je intuïtie je ingeeft, als mens als créatie van de natuur, mag je een mede mens onder geen enkele voorwaarde kwaad doen, al die fylosofiën en religies zijn bedacht om de mensen aanvankelijk een leidraad te geven, en later ontdekt als een politieke macht, het werd een wapen in handen van kwade leiders, het grenst aan de waanzin, gooi het van je af, en denk voor je zelf, en heb het leven en je mede mensen lief, waar mogelijk, fijne dag Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 27-03-2016 11:45
Dacht alleen dat stopdebankiers.nl vredelievend ingesteld waren. Was verontwaardigd dat ik het steeds weer niet kan inzien.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 28-03-2016 19:27
Rumi waar blijft je antwoord, op de door mij voorgestelde mogelijkheden, op je integratie naar ons toe, hoe ga je ons benaderen ?, ik wacht af, Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 29-03-2016 12:22
Jenne persoonlijk vind ik het begrip integratie zeer vaag.
Heb eerder aangedacht om een takenbeschrijving op te vragen aan de ministerie over intergreren.

Een taken beschrijving punt voor punt. Net zo een bij het krijgen van een baan contract.
Zal een hoop duidelijkheid bieden voor alle partijen die überhaupt een baat hebben bij het integratie.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 29-03-2016 12:48
Rumi,

Integreren moet je zelf doen, wil je echt deel nemen aan de samenlevig die je liefde vol heeft opgenomen.
Het bestaat er uit de waarden en regels van die samenleving te leren kennen, en waar mogelijk in te passen in jouw manier van leven in die vreemde samenleving, en te proberen deze samenleving met respect tegemoet te treden, en het laten blijken van je goede wil.
Groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 29-03-2016 13:38
Ja maar Jenne. Ik voel me al thuis in onze samenleving.
Heb een goede relatie met mijn buren. Met kerst heb ik taart voor hen gebakken. Mijn overbuurvrouw is plots overleden wij zijn naar haar crematie uitvaart gegaan. Hoop dat ze in vrede rust. Ze was/ is een heel goed mens. Ik voel me geliefd in deze kleine stadje waar ik woon. Zet me in voor vrijwilligers werk voor minder bedeelden. Ben ook Nederland eeuwig dankbaar dat ik hier ben geboren. Oké heb in mijn jeugd wel moeilijk gehad maar dat is allemaal over. Ben best tevreden over mijn oogst.
Het is alleen dat ik zoals iedereen op mijn eigen manier zorgen heb over onze toekomst. Er worden hele vieze stinkende spelletjes gespeeld op onze toekomst. Die elite parasieten doelen op een wereld bevolking onder de 500 miljoen. En behandelen de rest met pesticiden anders branden ze het wel plat. En wat ze nog allemaal doen ...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Angelique 27-04-2016 13:14
Rumi, het is fijn te lezen dat jij je thuis voelt in onze samenleving. Deelnemen is waardevol maar niet ten koste van alles. veel succes.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 29-03-2016 15:38
Rumi,

Klinkt goed, je komt over als een goed mens, en uiteindelijk gaat het daar om, bedankt voor je reactie, vriendelijke groet Jenne
Woon zelf al de helft van mijn leven zo'n 40 ig jaar buiten mijn vaderlandje, met het ideé daar mijn ons geluk te vinden, maar nee alle dagen heimwee, ik kan je zeggen wees gelukkig in mijn kleine landje, er bestaat geen betere plaats om als mens te kunnen leven !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 29-03-2016 16:38
Mee eens Jenne.. Al hoewel een beetje meer zon geen kwaad kan :-) je ziel en lichaam op twee andere plekken.. Kwelling is dat..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 26-03-2016 19:37
Petra, ik ga je hier bij om excuse vragen, ik wil niet zo met je om gaan, vind ik niet een goeie manier van samen zijn, schrijven en lezen, boven dien staan we niet zo ver van elkaar af, ik neem het geheel op mij, met mijn onbehoorlijke geschrijf, hopelijk kunnen we weer internet vrienden zijn, vriendelijke groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-03-2016 21:50
helemaal geaccepteerd jenne
ik heb respect voor je reactie
we zijn weer internet vrienden
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-03-2016 18:57
de link die nannie noemde en deze
Let’s look at the Wayne Marsden report on the failures at the airport in Amsterdam along with direct ties between this case and the shoe bomber Richard Reid:
veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-03-2016 21:44
@ jenne


nog 1 keer

ik zeg niet dat alle moslims
of russen, joden, christenen, brabanders, groningers enz
goed zijn of fout

ik zeg dat wereldwijd,
onafhankelijk van geloof of locatie,
goede en slechte mensen zijn

jij veroordeelt hele volksstammen op basis van religie
of locatie

kortzichtig. dom en racistisch
vind ik dat

en bij dat ons,
wil ik niet horen.

er zijn foute moslims
er zijn foute nederlanders
er zijn foute priesters bij de kerken
met honderdduizenden pedofilie gevallen

overal is fout
en overal is goed.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-03-2016 18:31
tuurlijk is iedereen kwaad onthutst en boos
maar
"Wat er nu gebeurt, heeft in het geheel niets te maken met het moslimgeloof. Wat er nu gebeurt, is het uitvoeren van de plannen van de elite die letterlijk over lijken gaat en maling heeft aan mensen en godsdiensten, behalve als deze in hun straatje passen.

Op het moment dat je je daarvan bewust bent, trap je niet meer in de doorzichtige verdeel- en heerstactiek, waarbij een grote bevolkingsgroep de schuld krijgt van iets waar ze absoluut niets mee te maken hebben."
nib tekst
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 26-03-2016 08:49
Petra door het gegeven te geven, en bespreken, zit een groot verschil met er over oordelen en laat staan veroordelen.
Je hebt bijen en wespen twee hele verschillende insecten, ook zijn ze anders geinstrueerd, en dit kom je ook bij mensen groepen tegen, maar goed jij wilt niet die rust die wij kenden, toen we nog met elkaar leefden, en onderling onze verschillen oplosten, of nog mooier gewoon niet onder kenden !
En wat je tegen mij persoonlijk hebt, kun je beter voor je houden, dat doe ik ook in dit geval, groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-03-2016 18:40
"door het gegeven te geven, en bespreken, zit een groot verschil met er over oordelen en laat staan veroordelen"

maar dat is het enige wat je doet
alleen maar groepen veroordelen
joden russen en moslims
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Ixie 26-03-2016 06:17
Sterker nog Petra, in ieder mens zit goed én fout. Fout zie ik echter als schaduwkanten. Het is dé opdracht voor ieder mens op aarde om te kijken naar zijn eigen schaduwkanten. Zouden dat meer mensen kunnen en/of doen zou de gehele samenleving geheel anders uitzien.

Echter het onderkennen van de eigen schaduw is het moeilijkste wat een mens in zijn leven kan doen. Vandaar dat er maar zo weinig mensen aan kunnen en durven te beginnen.

Stel je voor welke innerlijke vrijheid een mens kan ervaren na het zien van de eigen schaduw, werken aan de eigen schaduw en verwerken hiervan. Dat is pure innerlijke vrijheid.

In de herfst van 2007 droomde ik het volgende fragment van een langere droom; Een man en een vrouw die ik niet kon zien waar ik naast zat in een auto. We vluchtten voor belagers die ons wilden doodden. Ik zei tegen hun; ' kijk daar achter zijn die van ons'. De man en de vrouw zeiden tegen mij 'ons bestaat niet er bestaat alleen maar een ik'.

Soms (vaak) uit zich angst en verdriet in boosheid en demoniseren en uitspelen van mensen en groepen van mensen. Oftewel boosheid is dan een verdraaide basis emotie om angst en verdriet maar niet te hoeven voelen. Wat die verdraaidheid allemaal te weeg brengt kunnen we met eigen ogen zien.

Groet Ixie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 26-03-2016 20:43
Wat een mooie verwoording..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 26-03-2016 21:04
.. Was de eerste wat in mij opkwam :lol: lees de reactie van Jenne nu pas :-*
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 26-03-2016 08:57
Ja lekker ziek verwoord, ons bestaat niet !, er zijn bewijzen dat mensen inderdaad in doodsnood voor zich kiezen, verder vergeet je dat de mens wordt geleid door zijn ontvangen instructisch komende uit zijn intuïtie, en ik begrijp dat voor sommigen ons angst inboezemd, want ja dat brengt verplichtingen met zich mee en tegen over die andere en tegen over je zelf, voor de echte asocialen is dit niet aanvaardbaar !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-03-2016 11:45
ben het met je eens ixie
en ons bestaat niet
maar waar jij het over hebt
gaat hij nooit begrijpen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 26-03-2016 14:40
Ga je nu ook voor mij beslissen hoe ver mijn denken gaat, nee dat moet je niet doen, blijf binnen je eigen intullectuele kring je wijsheden verspreiden, maar probeer niet bij de echte denkers te behoren, gewoon lekker je door geef luik bedienen !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-03-2016 18:47
Breaking, Exclusive:

Brussels “Mastermind” Captured by Syrian Kurds, Implicates Erdogan

veteranstoday.com/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-03-2016 19:04
Erdogan, according to our source, has been channeling MIT trained terror cells hidden within the carefully orchestrated influx of refugees, directing them to “berths” within the Turkish crime communities long established in Germany, Belgium and the Netherlands.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-03-2016 19:13
Tegen de Brusselse aanslagpleger Ibrahim el Bakraoui waren in Nederland geen verdenkingen bekend toen hij zomer vorig jaar van Turkije naar Nederland werd overgebracht.

Woensdagavond bracht de Turkse president Erdogan België en Nederland in verlegenheid met de mededeling dat Turkije El Bakraoui vorig jaar aan de Turks-Syrische grens in de kraag vatte en op zijn eigen verzoek uitzette naar Nederland...
nu.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-03-2016 19:27
bovenstaande fake of niet?

en als het waar is
wordt iedereen slachtoffer van erdogan zijn praktijken

buitenlanders, nederlanders, belgen en duitsers
we gaan elkaar argwanend behandelen
en worden allen slachtoffer

of kan het anders?

samen tegen terrorisme

ipv door externe krachten ons laten uitspelen tegen elkaar
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nannie 26-03-2016 11:53
Beste mensen,
Hetgeen zich hier momenteel op deze site afspeelt is een oorlog in het klein. Laat toch iedereen in zijn waarde. Iedereen denkt anders. Leer van elkaar. Het is nu juist de bedoeling van het wereldgebeuren dat iedereen tegen elkaar in opstand komt. Laten we er niet aan meedoen.

Hier is nog een stukje leesvoer. Daar moeten we ons op concentreren.
Breaking/Exclusive: Erdogan to Belgium, “Screw you, we will do it again!”
veteranstoday.com/.../...

By Gordon Duff, Senior Editor on March 25, 2016

Turkey boasts of "deporting" Barkouri, a known terrorist to Belgium...deporting, dont you mean SENDING?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 26-03-2016 18:41
je hebt gelijk nannie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 26-03-2016 20:54
2e gelijk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 24-03-2016 20:37
Christenen brengen erdogan in verband met gog en magog.
Moslims met Sufyan hulp van Dejjal.
Vorige week is er in Turkije kindermisbruik schandaal aan de licht gekomen. Stichting opgericht door AK-partij: Ensar vakfi.
Wordt geschreven over 45 jongens. 45 is nog het aantal dat lekt. Laatst bracht de diyanet: geloofs ministerie van de regering dat seksueel gevoelens van een vader tegen dochter niet konden schaden. Gelukkig kwam er een Grote verzet Van de Volk. Na de incident Van 45 jongens heeft AKP nee gestemt op het aanvraag voor een onderzoek van oppositie partij. Voor het eerst denk ik hebben de 3 oppositie partijen hun stemmem bijelkaar gebracht. Er komt nu een onderzoek ernaar.
Vreselijk dat ze op de manier uiteindelijk hebben kunnen overkomen.
Wat ik eigenlijk wou zeggen was..
Lijkt erop dat oosten en westen ellende aan het uitwisselen zijn.
Jullie krijgen de bommen wij de pedo's. Voor de verandering.. Heeft de occulte eens een afwisseling.
In turkije creëeren de bommen niet meer voor de nodige angst vortex.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 25-03-2016 17:13
Rumi, in de Islam landen is het misbruiken van jongetjes heel gewoon, en behoord bij de samenleving, als je ze er op aan sprak, kreeg je altijd dit stereotype antwoord, er is niets anders voor handen, en meisjes komen niet invrage, je kunt ze wel heel jong tot vrouw nemen, dat geloof maakt van mensen hypokriete,
kinder verkrachters, en dan ja ik weet dit niet, wat sommige mensen behelst, maar het gebeurt overal, van wege de door Petra overboord gegooide sociale controle, nu ook veel meer in Nederland.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 25-03-2016 19:37
Deze is grootschalig, gecoördineerd..
Motieven en wijze verschillen van iemand die alleen op lust uit is. Kinderen die misbruikt zijn vallen niet onder een kwetsbare categorie.. Dit is nieuw voor Turkije.
Een zoon is de grootste eer voor een turks familie.. Een turks vader heeft liever de dood dan dat ze op deze manier onteerd worden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 25-03-2016 19:53
Waar ik het over heb, is zeker 30 jaar geleden in Afganistan, kwam van Perzie, op weg naar de Hindu Kuz en terug via Pakistan en India, prachtige reis, prachtige mensen !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 25-03-2016 21:30
Begrijp wat je bedoeld Jenne.. Wou dat ik het mis had
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 26-03-2016 10:25
Rumi, dat misbruiken van kinderen is al heel oud, ook de vader-dochter misbruiken, het enigste wat helpt is de educatie, mensen verheffen in hun denken, en leefregels bijbrengen !
Knijp je ogen even dicht en zet je oren open, Aga Turk was een Cripto Jood, die aan het bewind is gekomen door de jonge Joden uit Tessaloniki, die hebben ook aangezet tot de genocide begaan op de Armeniers, want dat waren Christenen en grote weidverbreide kooplieden, en concurenten van de Joden, deze Joden waren de Turcomanen Khazaren uit de Caucasus, die het Joodse geloof hadden aangenomen,
Zo als jij ook wel zal weten leven er in Turkijë buiten de Turcomanen, nog 16 overblijfselen van volkeren, met nog residuen van hun geloof en taal, deze stammen nog uit het tijd perk van het Byzantynse rijk, het is wettelijk verboden het onderhoud te plegen aan andere als Islam cultuur verwante gebouwen, het is een mooi land met veel fijne mensen, die een beter lot verdienen als waar ze onder hebben moeten leven.
Vriendelijke groet Jenne
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 26-03-2016 20:52
Gedachte dat Turkije na de oorlog ooit onafhankelijk werdt/ bleef; is de aller grootste misleiding van de volk in Turkije.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 26-03-2016 21:12
Over de details ben ik voorlopig nog voorzichtig.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 25-03-2016 21:18
jenne
ik heb medelijden met je....

wat zal jij je schamen..
of misschien
snap je dat ook niet eens..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 26-03-2016 10:07
Ik heb jouw medelijden helemaal niet nodig, en je doet mij een plezier als je, je goedkope psycho pietpraatjes tegen een ander uit kraamt !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rumi 24-03-2016 20:41
Excuses voor mijn taalgebruik.
Typen gaat moeilijk met een mobiel.
( ga een kabeltje halen)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# janmaat 24-03-2016 17:06
Hier gaat straks alles plat.
Gelukkig heb ik al een plekje in t buitenland ver afgelegen in de bossen. Iemand interesse om mee te helpen en te verblijven. Kan nog wel een hulpjes gebruiken.....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-03-2016 17:03
Anonymous Belgium was hit by terrorists on 22nd of March, 2016
m.youtube.com/.../
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 24-03-2016 16:03
"De school is een tuchtprocedure begonnen tegen het tweetal.
"
om een uitspraak:

telegraaf.nl/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 24-03-2016 15:36
En vergeet niet de stadswachten die straks allemaal een wapen krijgen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 24-03-2016 15:55
Ja en heel nederland een sociale controle "buurt App" en buurtpreventie lekker elkaar gek maken en politieagentje spelen, lekker 's nachts patrouilleren enzo," want de politie doet het niet" en iedereen stemt dan toe met een camera voor de deur..
Good citinship lees nsb is nu eenmaal elkaar in de gaten houden ja :-x


agenda 21 Strong Cities
www.youtube.com/watch?v=FN4Mt5Tf4wM

justice.gov/.../...

everydayconcerned.net/.../...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Spring 24-03-2016 09:49
langleveeuropa.nl/.../...

independent.co.uk/.../...

Dat van dat baclatan hart en het logo is wel shocking weer, gaan ze nu clues achterlaten waar de volgende zal zijn ??
Overigens was er eerder dit jaar een grote oefening

hln.be/.../...
hoe toevallig
ad.nl/.../...

en lekker hysterisch
www.youtube.com/watch?v=JrG59jontn8
onderin de balk ze waren er al weken angstig voor dat isis actief aan het preparen was..Als je dat dan weet dan doe je toch wat?
Er wordt veel gepraat maar meer herhaald op spannende toon, ik heb geen slachtoffer gezien..er liggen mensen op de grond en ik zie rook en mensen weggaan verder geen paniek of gillen of mensen in de war van de schrik
Wel denk ik dat ze prepaid telefonie nu willen afschaffen er wordt wel heel erg op ingezoomd..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# mb 24-03-2016 08:39
22/3... live versie van v for vendetta...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 24-03-2016 07:19
De Franse overheid is met talloze wervingscampagnes bezig jonge mannen te charteren voor het Franse leger.
Eén van de 15.000 openstaande vacatures is die van dronepiloot.
Vraag me dan ook af wat ons allemaal te wachten staat.

Tot voor kort zag ik nauwelijks politie hier op het platte land.
Thans zie ik overal nieuwe politiewagens de dorpen bezoeken, met verse jonge agenten erin, tot de tanden bewapend.

Is het hier oorlog?

Ik zit er sterk aan te denken Europa te verlaten.

Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 23-03-2016 22:21
Wie wat waar en waarom, wie het weet mag het zeggen, wat mij ouwe man bedroeft, dat de jonge mensen nooit meer zich echt veilig en onbevangen zullen voelen, we zijn niet meer onder ons, beetje racistisch misschien, maar zo voel ik het wel.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# petra 24-03-2016 17:01
onder ons..

daar,
zou ik niet bij willen horen..
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# jenne 25-03-2016 17:06
Nee daar passen ook alleen maar normale respectvolle mensen,
en jij geeft aan dat je dat niet bent, om daar niet in mee te gaan, !
Ik weet waar ik het over heb Petra, jij kunt dit absoluut niet begrijpen, om dat je niet weet waar ik het over heb !
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# vladi 23-03-2016 23:46
de ouderen zijn niet zo geprogrammeerd als de jongere,dus die zien het leed (nog) niet zo duidelijk,maar het gaat nu in een rap tempo Jenne,ook de jeugd word wakker en straks als alles nog veel erger is,dat is onvermijdelijk,dan gaan we massaal tegengas geven.
dat is ook onvermijdelijk.

door de extreme dualiteit is de leerstof dan ook groot.
door deze harde en extreme satanische? leer zal het bewustzijn een shift maken.

een vierde era als ik de oudheid mag geloven,maar dat doet er nu niet toe.

wat er toe doet beste Jenne is dat jij en ik en iedereen die dit meemaakt dit moet meemaken.

the last will be the first. ;-)

jij moet the faith houden,zonder die faith Jenne,heb ik de kracht niet.
zo werkt het en niet anders,het 100e aap verhaal.

als we alleen maar waarnemen zijn we slaven.
als we beginnen te zenden worden we vrij.

keep the faith ouwe man 8) en

fff
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jos 24-03-2016 08:49
"door de extreme dualiteit is de leerstof dan ook groot.
door deze harde en extreme satanische? leer zal het bewustzijn een shift maken."

Zo ervaar ik het ook Vladi, want wij gaan pas vanuit ons bewuste zijn iets veranderen als het echt niet anders meer kan.
En dat geldt zowel voor onze eigen ont-wikkeling als de ontwikkeling van de mensheid, zo boven, zo beneden.

Groet,
Jos.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Treowd 24-03-2016 13:06
Prima artikel Nexus !
Sluit me bij je conclusie aan, goed gezien vladi .
Beste Jenne de jeugd voelt zich best in die mengelmoes ze groeien ermee op, maar ik begrijp de zorgen. Komt Goed!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen